![]() |
#1831 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Cytat:
kocham cie <33 a ten poniżej zabieram booski szkrabie Cytat:
geniaaalne
<33 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I pochowajcie mnie we wszystkich moich ulubionych kolorach. Jestem kopią wszystkich rzeczy którymi mogliśmy być Mogliśmy spacerować w parku i tańczyć z drzewami Albo na ciemnej plaży w czarnym krajobrazie nakłuwać szpilką łapiące nas aksamitne fale I jedynym dźwiękiem teraz Po odjeździe księcia Jest płacz Kopciuszka W Tłumie Rozpaczy zawsze czuje jego obecność nawet gdy go niema czuje jego zapach ..zawsze używał tych samych perfum i nie wiem co się ze mną dzieje gdy na ulicy widzę chłopaka z niebieskim swetrem może to to ze taki sam sweter dostał ode mnie 'on' i z głupia nadzieja myślę że o mnie pamięta.. że za mną tęskni.. że założył ten cholerny sweter tylko dla mnie chociaż wcale go nie założył! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Raczkowanie
|
Kochany, słodki wariat, z głową na torach. kochany, słodki wariat na krawędzi parapetu.
i odchodzę rozmarzona , tęskniąc za nim już minutę po tym, jak zniknie za drzwiami swojego domu. I wyczekiwać niecierpliwie jutra , i chcieć pisać do niego miłosne listy, najpiękniejsze kiczowate wiersze. życie jak gwiazda rocka i miłość od wejścia idealna. i śpiewać Ci rockowe piosenki, udając gitarowe riff`y i widzieć tą radość, kiedy słyszysz mój głos Dobrze . już naprawdę przypomniałam o sobie . Za ile znikniesz ? ile mam czasu upłynie zanim znów wrócisz ? Uzależnię Cię od siebie, a potem zostawię na środku ulicy, tak jak niegdyś on mnie. Każdy człowiek jest wart o połowę mniej,niż mu się samemu wydaje i wart dwa razy tyle, ile przyznaje mu ogół _________________________ ______
miłości. miłości i jeszcze raz miłości w nowym Kochane.! ;*
![]() |
#1833 |
Rozeznanie
|
like the morning sun, your eyes will follow me.
Niczym poranne słońce, Twe oczy podążają za mną. cause all I want is here and now, but it's already been and gone. Bo wszystko co chcę jest tu i teraz, ale to już było i odeszło. far, far away, no choices passing, no time confounds me and you're still there. Daleko, daleko stąd, gdzie nie trzeba podejmować decyzji, gdzie czas nie ma znaczenia, Ty wciąż jesteś. in the full moons light I listen to the stream and in between the silence hear you calling me. W świetle pełni księżyca słucham strumienia i pomiędzy ciszą słucham Twojego wołania. the truth is hiding in your eyes. It's hanging on your tongue. Prawda jest ukryta w Twoich oczach. Masz ją na końcu języka. there is something, I see in you. It might kill me. I want it to be true. Jest coś, co widzę w Tobie. To może mnie zabić. Chcę, żeby to była prawda. IhateU , xxxLOLKAxxx , Kochanaa & inquiring powariowałyście ? to Wy zasługujecie na takie wyróżnienie ! ![]() idę dalej kimać. ![]()
#1834 |
Zadomowienie
|
Denerwowało Cię wiele rzeczy. Mnie tylko Ty. Noworocznie. ![]() Żyjecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zadomowienie
|
Zdobył - jej ciało. Zdobył - jej serce, Zdobył - jej duszę, pokazując szczęście ! . Są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu. Ty moim szczęściem będziesz. Gdy On Na Nią Patrzył Ona Czuła Się Jak Anioł. walczymy poprzez ból , płaczemy , żyjemy i uczymy się , próbujemy .. Więc powiedz mi, dlaczego jestem cała we łzach? Kiedy Cię poznałam , moje serce oszalało . Teraz motyle które mam w brzuchu nie chcą się zatrzymać .. mamy tylko miłość . <33 . i to nam wystarczy.. Twój świat jest moim światem . Jedyna miłość . nieszczęśliwa . nieodwzajemniona. Moje jedyne serce . złamane . oszukane . ;(( Sprawia że jestem szczęśliwa . Wiem gdzie chcę być .Zawsze przy Tobie , bo Ty jesteś tym jedynym <33 . Jesteś tylko mój . Może to był sen. Najpiękniejszy w moim życiu, ale tylko sen . Może kiedyś zrozumiesz co to znaczy ból i łzy. Każdy kawałek mojego serca tęskni za Tobą. Już nie łudzę się, że to ma sens ;( Sny w rzeczywistość zmienić. Otulona światłem gwiazd .
![]() |
#1836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-------------- Na zawsze on, jeden jedyny, Nie zatrzyma tego nawet kevlar, Te drobne ciało skrywa tak wielkie serce, Zwykły jak ja człowiek nie chce nic więcej, Niech to trwa, nigdy się nie kończy, Nawet śmierć nas nie rozłączy ! Czy te oczy mogą kłamać? Jego oczy nie kłamią, Zabiłby za mnie, zamordowałabym za niego, Nieśmiertelne dusze, przez każdą burzę, Aż ziemia się zatrzyma, ani chwili krócej, Na zawsze razem, czas dla nas nie tyka, Powłoka ozonowa, trudno, niech znika, Bez hajsu, brylantów, hajlajfu, merca, Impomderabilia to dzikość serca... Bez Ciebie życie w mieście, przez tydzień deszczu, Wygląda nietrzeźwo, w zatęchłym powietrzu. przerobione PIH - Śmierć nas nie rozłączy <3 boska piosenka nawiasem mówiąc... ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Wtajemniczenie
|
xxxLOLKAxxx - Kradziejko, Tyś też moje skradła<3
Wielka miłość i wielki ból potrafią dokonywać nie wiadomo jakich cudów.
Nadal czuję jego zapach w powietrzu. Tylko klawisz delete uśmiecha się do niej szyderczo, jakby chciał ugryźć. Nie ma zamiaru wszystkiego skasować. Nazw, wiadomości. To tak, jakby kasowała siebie samą ze wspomnieniami.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1838 |
Zadomowienie
|
xxxLOLKAxxx
![]() Nie wiem jak Ci ufać. Po tym wszystkim nic już nie jest takie samo. Cały czas myślę, że zaraz przyjdziesz..
![]() |
#1839 | |
BAN stały
|
Cytat:
UWIELBIAM, wiesz ? <33 ---------------------- Jeśli nie ma ideałów to znaczy, że Ty nie istniejesz.. ? Udawanie, że się nie znamy po naszej kilkulentniej znajomości wychodzi nam najlepiej . nic tylko pozazdrościc takich relacji. Jego gesty są jak nieznany język . ale nawet Ja z czasem naucze się z nich wkońcu czytać . niby jest wszystko pieknie i ładnie, stoje na podwórku obok mojego chłopaka, on jest dumy z tego, że ma mnie koło siebie, odpala petardy. a Ja zamiast cieszyc się z nim razem ta chwilą to naiwnie wypowiadam to 'tradycyjne' życzenie do gwiazd o 'Twoją miłość' czy nie uważasz, że to trochę dziwne ? według Pisma Świetego powiedziane jest, że "proście, a będzie Wam dane". Ja proszę Boga juz od dobrych 2 lat o to byś chociaż raz mnie przytulił, pocałował i jakoś się moja prośba nie spełnia. pieprzona naiwność na wiare w lepsze jutro bez Ciebie ? Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-01-01 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
Żeby zrozumieć,trzeba błądzić.
I wtedy gdy mówiłeś o miłości, co miałeś w ogóle na myśli ? Możesz mówić sobie co chcesz, ja mam to głęboko w du.pie,wiesz ? Ufaj tylko tym,co mają podobny wyraz twarzy do Twojego. Tak,właśnie wtedy gdy płaczesz,oni nie pocieszają Cię wypowiadając puste słowa,że będzie dobrze,płaczą razem z Tobą. A gdy śmiejesz się z głupot,śmieją się jeszcze głośniej,jakby ich śmiech miał zarażać wszystkich dookoła. Gdy mówisz,że kochasz-delikatnie wykrzywiają usta w banana. ![]() *** witam,nie było mnie tu trochę, zapewne nikt nie pamięta. Wszystkiego dobrego w tym już 2o10 roku !
#1841 |
Konto usunięte
|
ja nie myślę, ja kocham.
i jedyne co mogę, to zdrapywać z siebie Twoje odciski. hałasy ściekają z obcych sufitów, wprost w Nasze serca. nowy rok. kolejne 365 powodów,by tęsknić. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 |
Raczkowanie
|
...bo miłość w naszych czasach nie istnieje,trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać...:rolleyes :
Sometimes you just have to accept that some people can only be in your heart, not in your life. _________________________ _ Au-pair in Ireland 11.09.14-10.12.14 ![]() Norway 27.04 - 31.05 ![]() London 1.01 - ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Raczkowanie
|
`Cześć .!
Jesteem tu nowa. I nwmm czy waam dorównam sie sie bdd staraać ;dd. `Jesteściee CuDownee dziewczyyNki ;*** . ! . _________________________ _______ `Niebieskim długopisem maluje różowe serce... Nierealne jak my... x33. ! Edytowane przez Desire x3_ Czas edycji: 2010-01-01 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;16184596]ja nie myślę, ja kocham.
nowy rok. kolejne 365 powodów,by tęsknić.[/QUOTE] Te dwa zabieram ![]() ![]() ![]()
#1845 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam was ponownie
![]() _____ 'Wymarzyłam sobie szczęście.. 'Widać jak miłość działa na ludzi.W sobie nie mają za grosz optymizmu . 'Biała chmurka przeleciała nad nami.Ja tam w cale się nie cieszę . 'Bo wiesz ,przyjaźń czasem znaczy więcej niż głupia miłość . _________ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kradnę ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 | |
Raczkowanie
|
rewanżyk -
![]() ![]() Cytat:
![]() ; ***** thanks a lot. ![]() dziękuję bardzo. <3 _______________ ciężkie powieki, łeb przytulił się do jaśka. zejdź mi z oczu, wyjdź z głowy i spieprzaj z łóżka. znudzona i zmęczona ciągłymi rozmyśleniami o tym, co by było gdyby. napier.dol się z nami najtańszymi winami. n i e w i e m j a k a n i d l a c z e g o. grise, ciiri, modlishque - love ya. <3
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Rozeznanie
|
Witajcie drogie talenciary ; * .
Oj . jak długo mnie już tu u was nie było : ( . Od wakacji, czy jakoś ... Mam new konto więc pewnie i tak nie zjarzycie kim jestem ; ) . ` ... - co robisz [?] - zakochuję się ; * - w kim ? - w swoim lustrzanym odbiciu ; ( ... ' . ` ... po drugiej stronie lustra ... czasoprzestrzeń . ` ... idealna panienka w prawie idealnym świecie ; ) ` ... Coś jest a później tego nie ma .... nie ogarniam ; ( Zjawiskowa ... idealna ...mądra ... sexowna ... marzenie każdego faceta .... |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Przyczajenie
|
taka duża dziewczynka a wciąż pyta ''dlaczego.?''.
nasze zdjęcie skleję i powieszę w ramce, czas stracony w walce ucieka przez palce. a niebo znów na głowę spada mi i nadziei coraz mniej na słońce.. w ciemną noc, siedząc na parapecie okna i popijając ciepłą herbatę.. myślisz o nim. spoglądasz w stronę jego domu. może będzie przechodził.? może spojrzy w okno i Cię zauważy.? może pomacha albo przejdzie obojętnie.? wszystko jest możliwe, ale pomyśl, co by było lepsze: nie widzieć go czy wiedząc, że Cię widzi patrzeć jak przechodzi obojętnie.? wszystkie wydarzenia jakie nas spotykają pozostawiają ślad w naszych sercach. mogą zmienić nasze życie i tylko od nas zależy czy na lepsze czy gorsze. zawsze trzeba szukać pozytywów w naszych problemach. najczęściej jednak patrzymy na to inaczej niż powinniśmy. wyolbrzymiamy nasze sprawy tak, że widzimy tylko żal do innych co sprawia, że stajemy się smutni i nawet kubek ciepłej herbaty nic tu nie pomoże.
#1849 |
Przyczajenie
|
'conieco' ode mnie ; **
*i jak wyglądam.. ? -Cudownie Kochanie to coś wspaniałego ; **! *a miałeś być szczery.. -przepraszam chciałem Ci sprawić przyjemność.. czujesz jak szybko oddycham? ; > Kotek chodź tu do mnie; * wkładam Ci języczek w usta.. i smyram Cię po migdałkach.. ; p lubię słuchać kiedy pada deszcz.. w parapet łzy Aniołów stukają znów.. ranisz.. ; / ajćć.. kiedy Cię widzę nie umię uśmiechu z ust zdrapać.. ;** śpioch!; * i znów rozmazana szminka na moich ustach.. <33 odpowiadaj zawsze kiedy pytam.. dzwoń i czekaj zawsze kiedy chcę.. ; ** mam nadzieję że ktoś coś skradnie.. ; )) |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Raczkowanie
|
Wielbicielka tego łobuzerskiego uśmiechu, zawadiackiego spojrzenia i rąk w kieszeniach
![]() Przegiąłeś chłopczyku. nie tak się umawialiśmy, honey. .kolejny rok rozczarowań. chętnie bym Cię upośledziła, mała ![]() Coffee? Tea? or ME? <3 nie potrzebuję miłości czymkolwiek ona jest, ale potrzebuję przyjaźni i seksu, tylko tyle. bestyjka moja, grr ![]() 'to ja, Twój anioł, będzie dobrze. śmiejesz się? i o to chodzi. na 1 2 3 4 znikają wszystkie szmery.' potrzebuję trochę czasu, bo czas leczy rany. ten Pan i Pani? raczej nie są w sobie zakochani. pokochałam sny z Pana udziałem. .zapominam. "Są takie sny, są takie sny, takie sny Kiedy ja, kiedy z nią biegniemy do siebie Są jeszcze ciągle takie sny" boję się spojrzeć w Twoje oczy, bo nie wiem jak wiele możesz zobaczyć w moich. Widzę, że niewiele rozumiesz z tego co do Ciebie czuję, umiesz schować się w tłumie idiotycznych kombinacji i pocharatanych serc. ------------------------- ciężki dzień przede mną... a Wy kochane jak tam po Sylwestrze? żyjecie ![]() szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń w 2010 roku ![]()
![]() |
#1851 | |
xoxo
|
Cytat:
![]() Aż miło na serduchu ![]() ____________ pierwsza dana przez nas szansa drugiemu człowiekowi jest wyrazem zaufania druga- nadziei kolejne- to już tylko naiwności.. "Kocham Cię" - powiedziało lustro. Nożem obojętności kroisz mnie każdego dnia. Zawsze starałam się patrzeć w stronę światła, aby to światło mnie ogrzewało i dodawało sił, aczkolwiek gdy się tak wpatrywałam to właśnie to ciepło wypalało mnie i nabierałam ochoty aby odwrócić się i zobaczyć jak długi, ciemny cień jest za mną Rozmawiam z trupami, bo chcę być mniej samotna. A wy dlatego uważacie mnie za osobę niespełna rozumu... Zrobiłam misiowi serduszko, żeby też poczuł ból. Oddałam mu wszystkie moje paranoje, myśli bezsensu najmniejszego, marzenia nie do spełnienia, niczyją nadgryzioną miłość. Teraz będę patrzeć jak umiera.. powoli, w cierpieniu i bólu serduszka, którego wcześniej nie było. Gdybym miała zabić to uczucie, musiałabym zabić siebie, więc żyjmy tak jakbyśmy się nigdy nie poznali.
![]() |
#1852 |
Raczkowanie
|
Czy mogłaby któraś z Was MEGA UTALETOWANE ;*,
przetłumaczyć mi to na j.angielski..? Uprzejmie proszę. ;* ![]() Obiecaj mi kochanie, że zabijesz mnie po tym, jak ze mną zerwiesz. Bez Ciebie nie chce/nie mam zamiaru żyć. Lub jeżeli uważacie, że to nie całkiem składnie gramatycznie, to poprawcie. ![]()
"- Czemu wolisz kanapę? - ponowił pytanie. - Ja tam uważam, że to łóżko to świetna sprawa. - Niepotrzebne nam łóżko - zdołałam wykrztusić. (...) - No nie wiem, no nie wiem. Na kanapie nie dałoby się zrobić tego i owego." ![]() You want be mine? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Przyczajenie
|
nasz czas dobiegł końca. nie ma już nas. jesteśmy JA i TY. bo dzięki tobie mój świat nabrał barw. bawimy się w miłość. nie przeszkadzać. a jednak mi ciebie brak. sprawiłeś, że jestem najszczęśliwszą dziewczyną na świecie. każdego dnia kocham Cię coraz bardziej. Dzisiaj mocniej niż wczoraj, a jutro jeszcze mocniej niż dzisiaj. gdy ona zapomniała, on zrozumiał ile dla niej znaczył. Znasz ten stan kiedy woda zakocha się w ogniu ? + jestem tu nowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Zakorzenienie
|
i oglądał sztuczne ognie odbijające się w jej oczach.
#1855 |
Raczkowanie
|
.` A Gdy Zatęsknisz , naucz się w końcu doceniiać !
`Masz Lukrowe oczy , wiesz ?. `Zmieniłaś się ! . -Nie . Ty Tylko zapomniałeś jaka naprawdę byłam... `. Patrząc w Monitor ... Z nadzieją że Napiszesz.. `Jakk SIe POwtórzyyłO coos tO sorryy . ;dd ;*** PrawieJakTy <3. `<333 .! ;*. |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
xoxo
|
Cytat:
wydaje mi sie że tak to bedzie tylko nie jestem pewna czy 'like' czy 'how'
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2010-01-01 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Raczkowanie
|
Zdrada. Zaczyna się na żółtej, gumowej kaczuszce. Kończy na sexownej brunetce w Waszym łóżku.
![]() Wspólne tu i teraz w naszych sercach tkwi. ![]() Jeśli tylko chcesz, to odnajdę Cię. Niepotrzebne będą mi żadne mapy. ![]() -Wisisz u mnie na choince. Całych mnóstwo Ciebie. -Jak to? -No bo jesteś moim uśmiechniętymi aniołkiem. A na choince mam takich pełno. ![]() Jeśli kiedyś będę taka, jakiej nie rozumiesz, o jedno Cię proszę - kochaj mnie jak umiesz. ![]() A ja Ci życzę na Nowy Rok żebyś kiedyś zrozumiał jak wiele straciłeś wybierając ją. ![]() -Uszy do góry. -A nosek też? -Też. I obydwa kąciki ust. ![]() O czym marzyła w sylwestrową noc o północy? Żeby przez cały rok było tak jak wtedy. Żeby była uśmiechnięta i szczęśliwa. A on żeby trzymał ją za rękę i szeptał do ucha, że jest najpiękniejsza i nie odda jej nikomu. ![]() Widziałeś kiedyś żeby zjedzone czekoladki wracały z powrotem do pudełka? To czego tu jeszcze szukasz? Co było nie wróci. Żałujesz? Ah. Przykro mi moja czekoladko nadziewana kłamstwem. ![]()
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... ![]() Edytowane przez be_kissable Czas edycji: 2010-01-01 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Raczkowanie
|
ellwinga ,ruda wiewióra, Mrs Unfabulous, ciiri, Kamma1507, IhateU, dontgivemenames -jesteście niesamowite . i nie wyobrażam sobie tego wątku bez was . nie przeżyłabym gdyby nie wasze opisy.
![]() ![]() _________________________ ___ a wiosną znów zakocham się, w niewłaściwym facecie. mimo,że nie potrafię Cię ostatnio zrozumieć,wielki buziak leci w Twoją stronę,sorry bejbe. i nie mów, że brak mi sumienia Pewnego dnia źle się poczułam... Poszłam do lekarza . Zbadał mnie i powiedział: - To nic poważnego! Przepisał lekarstwa. Powędrowałam do apteki. Tam usłyszałam, że recepta jest nie do zrealizowania. Nie rozumiałam. Usiadłam i spokojnie przeczytałam jej treść "Jego uśmiech - 3 razy dziennie Pocałunki - do utraty tchu Otulić - Jego ramieniem się proszę Kocham Cię - Usłyszeć te słowa, chociaż jeszcze raz z jego ust" Farmaceutka miała rację - nie do zrealizowania... tu gdzie czarne słońce małolatki się wożą jakby były beyonce Może wreszcie nauczę się francuskiego ? Mogłabym śpiewać Tombe la neige w oryginale i rozumieć każde słowo. Chociaż już teraz jestem pewna, że to o miłości. Musi być, przecież to po francusku! W tym języku nie da się śpiewać o niczym innym . Ty kochasz francuski ! nigdy nie myślisz , że ostatni raz jest ostatnim razem . myślisz , że będzie więcej . myślisz , że masz wieczność .. moda na randki w parku , wśród żółtych i pomarańczowych liści już minęła . teraz nastała moda na samotne , długie , zimowe wieczory z herbatą , pod kocem i z książką obowiązkowo o romansie .
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-01-01 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Rozeznanie
|
chocolaaate- strasznie mi miło
![]() ![]() _ Tylko mi ku.rwa zaje.biście smutno z tym faktem . Wywijam życiem jak prostytutka torebką. jak wyjaśniłabym Mu swoje zachowanie ? nie potrafiłabym przecież ukryć , że staczam się w otchłań bez dna , że rozpadam się na tysiące kawałków . Musiałam zgiąć się w pół , żeby nie rozerwało mnie na strzępy . zdecydowanie wolałam cierpieć bez świadków . nagle zrozumiałam i poczułam się jak zupełna idiotka . tak , to musiało być to . zauważył jak na niego reaguję , jak śledzę go wzrokiem . tu nie chodziło o przyjaźń więc po co miałby mnie nią łudzić . nie byłam w jego typie . nie miałam szans . gdyby przypomniało Ci się , że istnieję , to zadzwoń , daj znać , że żyjesz , jesteś szczęśliwy , i nie masz powodów do zmartwień . Wszystko od ludzi zależy. To co człowiek jednego dnia odczuwa, następny dzień może zmienić. Wszystko w życiu jest jak garnek z mlekiem. Nie dopilnujesz, wykipi. A jeśli na dokładkę kochanie w grę wchodzi, dwoje musi płomyka pilnować. jestem gotowa oddać serce w nieznane. popatrz, do czego może doprowadzić desperacja. Czemu jestem absolutnie przekonana, że doświadczenie się na nas mści? Po raz kolejny skopano naszą psychikę. Przecież do końca życia będziemy nosić wspomnienia jak tatuaż, więc pytam: dlaczego? Czekam.
#1860 |
Raczkowanie
|
Bo ta Księżniczka chciała być dla kogoś ideałem... ;*
To jest moja piaskownica! I tylko ja mogę w niej zakopywać łopatki! :| ' Śpiewać miłość z melodii i słów . Cię roztańczyć, kołysać do snu ' ;* <3
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.