|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
|
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cześć kochane
U mnie też było fantastycznie, jeszcze siedzę u TŻta i strasznie nie chce mi się do domu wracać...Cieszę się, że Wam się Sylwester udał i ciekawa jestem nowych zaręczonych,
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie no, nie szperałam Ale... skoro brat mojego A. widział i sam z siebie mówił, ze pierscien ładny i że oglądał sobie to chyba ma się coś na rzeczy Przecież w domu trzymać nie będzie, bo mu mama sprząta w szufladach.
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
a może mama też wtajemniczona skoro brat coś wie
ew. twój tż czeka aż zapomnisz o pierścionku, i bach zrobi zaskoczenie
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wie, ze nie zapomnę Juz przeczytał mój dzisiejszy post I w ogóle...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-01-01 o 13:17 |
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
czemu miałaby wybijać? przecież to decyzja faceta, nie mamy...powinna być szczęśliwa że jej syn chce założyć własną rodzinę, że 'dorósł'. I nie ważne jaka jest jego partnerka. Ważne że on jest szczęśliwy, że czuje się zadowolony, kocha i jest kochany
|
|
|
|
#3997 |
|
Rozeznanie
|
medeline spokojnie spokojnie te uśmieszki to wiesz tylko taka ściema
żebyś sie podenerwował troszeczkę a wybijać mama na pewno nie będzie witam wszystkich i wszytki życzę najlepszego na nowy rok ...sylwek udany ... bez pierścionka ale ja wale wprost tez tż napisałam że wszystkie posty to się na forum o ślubach zaczynają się od zdania "na sylwku było fajnie ale bez pierścionka " " u mnie tez bez pierścionka" ...i się śmiała ze fanatyczki jesteśmy mój TŻ wie że tu pisze i jakoś luźno to przyjął tak samo jak moje gadki o zaręczynach weselu itp (zawsze mi mówi ze sobie poczekam wiec czekam cierpliwie) .........ogólnie to dziś mam dzień miłości do niego
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo jego mama to nie chce żeby dorósł. Ona chce go mieć dla siebie, obok siebie. W tym sęk. Nawet po kominiarza nie zadzwoni, tylko z Krk chce go ściągać do domu
Ale nie będę o tym bliżej pisać, bo aż się zaczynam wkurzać. W kazdym razie, kobieta, która ma wąty, że syn spędza ze mną czasu więcej, niż raz na 2 tyg to nie wydaje mi sie nastawiona "o tak, ożeń się z nią!"---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
medeline, u mnie to wg drugij strony jest podobnie. marzeniem ich swojego czasu było raz na dwa tyg po godz
na szczęście mój się nie daje, i kiedy tylko może to przyjeżdża (pomijając ostatnią akcję..)
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Oj laski.Mam nadzieję,że chociaż Gwizdak wróci z pieszczonkiem
![]() A macie śnieg?Bo u Nas ciągle leje,w nocy też padało i była mgła:/ A ja się jak głupia przejmuję słowami TŻa. Bo o ile to,że uznał tak: " Dzisiaj jeszcze mówię,że mam jeszcze 2 lata wolności,ale już jutro będzie gorzej,bo wszyscy będą mówić,że rok" ja rozumiem,bo to żarty i sama tak żartowałam... o tyle... Wczoraj się tak do mnie ładnie przytulił,wycałował,powie dział jak mnie kocha i się cieszy,że "za rok" będziemy małżeństwem...a potem dodał,że wtedy będziemy mogli się legalnie zdradzać i się zaczął cieszyć ze swojego dowcipu... ![]() Wiem,że miał głupi dowcip bo już byli nieźle podpici,ale mnie to zwaliło z nóg...
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstałam
![]() Dziewczynki życzę Wam w Nowym Roku spełnienia marzeń, pięknych pierścionków na paluszkach, a tym już zaręczonym żeby przygotowania do waszego jedynego dnia przebiegały bezproblemowo i żey wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyłyście
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek, szkoda się przejmować
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Tak już mam,że mam ograniczone poczucie humoru...nie będę się śmiać z czegoś co mnie zabolało.I zawsze się takim czymś przejmuję. No
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajac siebie sama bym cos takiego palnelaa nic sie nie przejmuj..na pewno nie bylo w tym zadnych ukrytych podtekstow czy mysli o zdradach bo kochaaa Cie ![]() aaa ja wczoraj z moim rozmawialam o pierdzionkach ;P i jak mu pokazywalam takie delikatne pierscionki jak Ins pokazywala bo tez osobiscie lubie delikatne to co mi powiedzial?? " przeciez one wygladaja jak kapsel od tymbarka" i mi pokazywal takie klasycznee pierscionki a mu sie jeden spodoba ale za 40 tys :P hahah z tymi chlopami sie nie pogadaaa
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielu facetów uważa,że jak nie kupią porządnego pieszczonka za większą kasę,to nie mają po co się oświadczać. To taka ich męska duma chyba
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj mowi ze pomyslimy o slubie jak wyjdziemy na prosta..a ja mowie zeee na prosta to ja przez 3 lata nie wyjde no bo kredyt splacam i ze skoncze jako stara panna;P a on zebym nie przesadzaaalaaaa ze taka stara to ja nie bedeee;P pocieszajace nie?:P hehe
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl, nie przejmuj się tym, bo nic takiego nie powiedział co mogloby Cię zranić
przecież wiesz, że to żart, nie dorabiaj sobie już, bo tylko się będziesz bardziej dołować.Candy, to niech Ci kupi taki pierścionek, jaki Tobie się podoba, a za 40 tys kupi jakieś autko
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Spóźnione życzenia noworoczne
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie sie szlajala?:P
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałaaaaaam
ale poimprezowaliśmy wczoraj wróciliśmy o 6 do domu już się boje co to bedzie ale fajnie tak że ktoś się dla nas bedzie starał itp...z najgorszych wiadomości to wczoraj zaginął nam piesek - sznaucer miniaturka taki kochany psiak...chyba przestraszyl sie strzalow i zwial - jeszcze go nie znalezli (piesek w klatce obok mieszka ale jest naszym czlonkiem rodziny) ehhh mam nadzieje ze sie znajdzie Na poczcie zdjęcia mojej sylwestrowej kreacji nie śmiejcie się ze mnie (za głosno )miałam dobry humor dlatego to 3 zdjecie - bardzo wczuwałam sie w rolę i zostałam okrzyknięta sexi 14-stka Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2010-01-01 o 16:12 |
|
|
|
#4011 | |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlpeszego w nowym roku!
Cytat:
Maya super wyglądalaś!!
Edytowane przez _Remedios Czas edycji: 2010-01-01 o 16:40 |
|
|
|
|
#4012 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Niedawno wstalismy
![]() TŻ przyjechał do mnie zaraz po swojej pracy (na 21) i było cudownie Tzn. wiadomo, robota była I straasznie się cieszyłam z jego obecności. I wypiliśmy razem szampana o północy i oglądaliśmy fajerwerki i razem się tułaliśmy do domu o 6 nad ranem I jeszcze wywinęłam klasyczny telemark na oblodzonym chodniku ale taki 10/10, wzorcowy leżałam i się śmiałam musiałam wyglądać na ładnie pijaną A potem spaliśmy razem do 15 Nadrobie chyba dopiero w poniedziałek, bo TŻ obok ![]() I muszę na smsy poodpisywać heh ![]() Witam Was Kochane w Nowym Roku ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- to jednak nadrobiłam, TŻ ogląda Krzyżaków ![]() Cieszę się, że miałyście udane Sylwestry Motylku, nie przejmuj się żartami TŻta, jestem więcej jak pewna, że nic złego na myśli nie miał głupie żarty i tyle Candy, "kapsel od tymbarka" mnie rozwalił W każdym razie - ja chyba jednak wolę taki kapsel niż jakiś przekombinowane dziwadło na palcu
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie że miałyście fajne imprezki
![]() u nas imprezka skończyła się po 6 spać się położyliśmy po 7 a przed 11 już nie spaliśmy i tak jakoś do tej pory mi się spać nie chce ![]() była całkiem sympatycznie, zawsze to coś innego niż samotne siedzenie przed TV ![]() a dziś cóż dzień jak co dzień............ a jutro do pracy na 8 ![]() na mojego jeszcze nie odpisałaś
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
pozdrawiam szczęsliwe imprezowiczki prosto z... PRACY
mój sylwester minął bardzo średnio. ale nic to, są lepsze okazje do świętowania
|
|
|
|
#4016 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Już odpisałam
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://apart.pl/pl/diamenty,c,kolekc...areczynowe,718 w tym on sie zakochal ale ten kamien wielki wiec ta cenaa to by bylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa ;P takze on jest za klasyyyka taka ale zreszta..przeciez to jest malo istotne co to bedzie za pierscionek..wazne jest to pytanie![]() Cytat:
|
|
#4018 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
zależy jeszcze z jak dużym oczkiem, ale jakby wybrał jakiś nieduży, subtelny - to super, będzie fajny, tradycyjny, skromny pierścionek
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sylwestra mialam sredniego, troche pozarlam sie z TZ, poryczalam sobie troszke... ale pogodzilismy sie, wyjasnilismy i jest ok.
eh. te burze w zwiazkach :P |
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle chciałam się Wam wyżalić... bo byliśmy z lubym na dość średniej domówce u moich znajomych, gdzie znaliśmy tylko ich, a ludzie patrzyli na nas jak na pijusów, bo w ogóle piliśmy (wróciliśmy zupełnie trzeźwi, bo nam wstyd było tak pić, gdy inni albo w oóle nie pili, albo sączyli jeden kieliszek godzinę [przysięgam]). prawie nikt z nikim nie mówił, dopiero koło 23 zrobiło się weselej, zaczęliśmy rozmawiać o wspomnieniach z dzieciństwa i graliśmy w domino, serio było fajnie, ale musieliśmy wracać, bo oboje siedzimy w pracy.
W każdym razie chodzi o to, że koleżanka organizatorka powiedziała o nas, że ”wypijamy jej wszystko, co ma”. Powiedziała to uśmiechając się, ale wiecie co... Po raz: składaliśmy się z nimi! po dwa: my po prostu piliśmy wino, sami sobie nie poelwaliśmy, ale faktem jest, że lubimy wina, więc piliśmy. Po prostu głupio nam się zrobiło. Ech... Do bani. W ogóle to ja nie jestem święta, lubię czarny humor, czasem aż do przesady, ale oni... oni się prawie w ogóle nie śmiali. I przez cały wieczór nie padło ani jedno niecenzuralne słowo. Ja tam nie twierdzę, że klnę jak szewc, ale lubię się wyrażać dobitnie :P a oni NIC. po prostu dziwnie nam tam było przez więksozść czasu... Dziwnie tak, bo organizatorów domówki lubię bardzo, choć faktycznie raczej śmiechawki z nimi nie złapałam, ale wiecie... Ciekawe jak to będzie, jak się zobaczymy w pracy... Ciekawe, co o nas pomyśleli i w ogóle. I już! Koniec marudzenia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

). Byliśmy na tym spektaktlu, był fenomenalny, orkiestra (4 osobowa) grała superowo
Wyszłam z buzią
Ogólnie strzeliłam plamę, bo życzył mi spełnienia marzeń,a ja: "to ja chcę, żeby się już spełniły!
. No, cos mi się wydaje, że nie załapał aluzji

Ale nie będę o tym bliżej pisać, bo aż się zaczynam wkurzać. W kazdym razie, kobieta, która ma wąty, że syn spędza ze mną czasu więcej, niż raz na 2 tyg to nie wydaje mi sie nastawiona "o tak, ożeń się z nią!"

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)