"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-01, 22:11   #4051
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Dobrze dobrze. Powypominałam mu trochę, powiedziałam wszyyyyyystko co mi leżało na sercu i powiedział z uśmiechem "no myślę że da się coś z tym zrobić".
I w ogóle był taki słodki wczoraj że cała chęć zerwania ze mnie po prostu uszła jak tylko przekroczył próg mojego domu
Mam nadzieję, że to nie chwilowa poprawa ale faktycznie się zmienił.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 22:15   #4052
Choji
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
witam wszystkie w 2010!!!

U mnie sylwester był cudowny wyjątkowy, bo....

od wczoraj jestem zaręczona!

Opowiem wszytko później, bo Narzeczonym trzeba sie nacieszyć
Gratuluję opowiadaj szybko co i jak

Hawaa, sto lat

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 23:02   #4053
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że to nie chwilowa poprawa ale faktycznie się zmienił.
oj też mam taką nadzieję
Stary 2010-01-01, 23:21   #4054
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:

Rusałka gratuluję!! Ale zazdroszczę...
Stary 2010-01-02, 00:07   #4055
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Słuchajcie a ja miałam wczoraj urodziny i Tż oprócz jednego prezentu, który dostałam rano, jeszcze wieczorem mi daje jakieś czerwone pudełeczko od jubilera oczywiście wypatrzyłam je już dzień wcześniej, ale postanowiłam, że nie otworzę Wiedziałam, że to nie pierścień mocy, ale jednak dreszczyk emocji był hehe no i okazało się, że to śliczne złote serduszko na łańcuszku ale i tak się bardzo cieszę
Spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Ja i tak najbardziej się cieszę, że w lutym będziemy mieć własne mieszkanko (no dobra banku)
Super, gratuluję

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Mój Tż powinien podziękować za ten wątek. Jestem tak zła na innych facetów, że mój prawie wcale nie dostaje po uszach. Co oni sobie myslą?! Że są kim?! Nieprzeciętnie przystojnymi, nieprzeciętnie inteligentnymi i bogatymi błękitnokrwistymi książetami, którzy moga pomiatać swoja kobietą i nie szanować jej, bo w kolejce czekają tabuny innych? Kurcze. Co za ludzie!
U mnie jest to samo

Tyle zdążyłam przeczytać przed sylwestrem, ale nie zdążyłam odpowiedzieć A teraz idę nadrabiać dalej

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 00:24   #4056
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ola, to dobrze, że stara się nadrabiać. Możesz przynajmniej powoli odetchnąć, że może już koniec tego dziwnego stanu zawieszenia i olewania I że powoli będzie już dobrze

Wróciłam z Avatara. Baaardzo mi się podobał. Pod koniec już mi prawie łezki leciały, ale tak mi się do wc chciało, że zabrakło mi chęci na ryki i wczuwania się w te wszystkie uczucia. Oni wszyscy się tak tam kochali, aż mi się udzieliło Wyszłam z poczuciem jedności i miłości Nie no żartuje, było mi po prostu miło.
A jakaś kobieta koło TŻ siedziała i cały czas narzekała. Że okulary nie takie, że coś tam - ja nie słyszałam, ale skoro mojego już to irytowało to musiała mnie bić na głowę Jak to miło wiedzieć, że istnieją osoby o wiekszej zdolności narzekania i jojczenia niż ja

edit: A w ogóle, to wczoraj miałam niezłego szokensa. Wychodziłam z Rossmana, podeszłam do mojego i do jego brata, a tam były 3 koleżanki jego brata. I on mnie zaczął (no, ten brat) przedstawiać. Nie przedstawił mnie: "magda, dziewczyna adama", ale "magda, moja przyszła szwagierka" Matko! Aż nie wiedziałam co mam zrobić. Trochę mi głupio, bo pamiętacie - "nie jestes mnie pewny, prawda?" "nie..." I znowu poczułam parcie. No cóż. Miło by było wreszcie usłyszeć, że, holender, jest mnie pewny aż po grób. Potem mógłby mnie przedstawiać "magda, moja przyszła żona" albo nie "madzia, moja przyszła żona", w końcu madzia tak ładnie brzmi No dobra, ja już nie będę się napierać, bo się totalnie odmóżdżę i znowu dostanę nacisku. A podobno mi się już odechciało...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-01-02 o 00:31
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 00:24   #4057
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Witam w Nowym Roku!!!! Zycze wszystkim duzo, duzo szczescia, milosci i spelnienia wszystkich marzen- wlacznie z upragnionym zlotkiem na paluszku
Tak jak sie spodziewalam, moje marzenie sie nie spelniloNa szczescie wiedzialam ze nic z tego nie bedzie, wiec niebylo rozczarowania.Bylismy z Tztem na imprezie u znajomych i bylo rewelacyjnie.Wybawilam sie za wszystkie czasy, kaca odsypialam caly dzisiejszy dzien...a teraz zdycham tu w pracy
To ktore szczesciary zareczone????wiadomo juz???bo zanim nadrobie wszystko to do jutra mi zejdzie....

Hawwa - najlepsze zyczenia urodzinowe!!!!!!!!

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2010-01-02 o 00:26
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 00:29   #4058
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje Czekam na fotoreportaż

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość

Hawaa, sto lat
Dziękuję Choji, jako jedyna pamiętałaś

My spędziliśmy sylwestra u mnie w domu, z Tatą. Obejrzeliśmy Vinci, piliśmy Piccolo (możecie się śmiać, ale od chyba 3-4 lat miałam na niego ochotę i się doczekałam ), potem oglądaliśmy fajerwerki i bójkę pod moim blokiem Po 2 TŻ pojechał do domu, a krótko po tym znów była bójka pod klatką, te same karki przylazły... Dwa razy policja była, ale oczywiście winnych nie mają Dziś byłam z Tatą u cioci na obiedzie, a potem w kinie na "Mikołajku" (na Avatarze byliśmy w poniedziałek), potem na chwilę byłam u TŻta i gadaliśmy trochę o ślubie A potem w domu mój Tata jeszcze zaczął ten temat. Więc miałam urodziny pod znakiem rozmów o ślubie, szkoda, że następne za rok

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Hawwa - najlepsze zyczenia urodzinowe!!!!!!!!
Dziękuję

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-01-02, 00:34   #4059
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Hawwa, wszystkiego naj naj naj naj naj najlepszego Dużo zdrowia, siły i cierpliwości. I żeby z tatą było coraz lepiej, TŻ Cie wspierał, kochał, pprzytulał i zapierścionkował na wieki wieków

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-01-02, 01:01   #4060
rusałka_1
Zakorzenienie

Insane , Naj (coś mi nie zacytowało)

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
rusalko gratuluje z calego serduszka i zazdroszcze
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Rusałko Gratuluję! Zdawaj relację z załączonym zdjęciem TEGO
Już opowiadaj! Już już już!!!!!

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Gratuluję!!!!!!!!!!!! Opowiadaj wszystko dokładnie i pokaż pierścionek. Cobyśmy miały czego zazdraszczać
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Jejjjjj gratuluję!!!!!!
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
GRATULACJE!!!!
czekamy na szczegoly
Cytat:
Napisane przez Kania21 Pokaż wiadomość
Gratuluję Rusałko!!! Z niecierpliwością czekamy na relację
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Hej hej

Rusałko GRATULUJĘ
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Rusałka gratuluję!! Ale zazdroszczę...
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Gratulacje Czekam na fotoreportaż
Hawwa wszystkiego najlepszego kochana Żebyś miała dużo siły do walki i uśmiechu

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM

Tak króciutko.

We wtorek wieczorem Tz zaczął się już dziwnie zachowywać ?Upierał eis że w środę możemy się spotkać tylko na chwilkę bo on ma dużo rzeczy do załatwienia przed sylwestrem: zakupy, sprzatanie i że musi ustalić kilka rzeczy przed wyjazdem z rodzicami.
Sylwestra mieliśmy spędzić z moimi rodzicami, ale Tż upierał się żebyśmy chwilę spędzili jeszcze u niego.
Sylwester 18:00 stawiam sie u Tżta On wystrojony: garnitur, krawat Przynosi wino, takie pyszne, moje ulubione. Ja mówię ze mam dla niego niespodziankę (prezentacja ze zdjęciami z tegorocznych wakacji), więc poszliśmy ja odtworzyć. Tż był poddenerowany trochę cały czas
I jak juz sie skonczyła, powiedział ze czegoś w niej brakuje, ukucnął/ukląkł przede mną, ważnego wydarzenia z tego roku. Ja już czułam zaczęłam sie denerowwać strasznie i on wyciągnał pudełeczko i spytał (nie pamiętam z tych wszystkich nerwów dokładnie) czy zostanę jego żoną? ja zaczęłam cos bredzić pod nosem więc Tz powtórtzył pytanie " czy chce z nim spędzić zycie" Powidziałam tak, kochanie. I wkiaty doniósł za chwilkę.
I się tuliliśmy, tanczyliśmy.: love:
Pierscionek cudowny, idealnie trafiony dla mnie. Próbowałm zrobić zdjęcie, ale coś mi nie wychodzi ;/.

Potem pojechaliśmy do moich rodzicow, Tz był zdenerowawany jak nigdy dotąd.

Ehhh cudownie się czuje, spedzilismy razem całą tamtą noc, dzisiejszy dzień i wieczór

To takw skrócie, czeka mnie cały weekend w pracy i już mi sie nie chce i tęksni!!!

Jaś, 22.10.2013 r.

Edytowane przez rusałka_1
Czas edycji: 2010-01-02 o 01:05
rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 01:04   #4061
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

GRATULACJE!!!!!!!!!! nooooo, gdzie ta relacja?

Hawwa, sto lat !

Wczoraj siostra TŻa się zaręczyła ucieszyłam się strasznie, ale z drugiej strony chlipnęłam sobie u nich w łazience bo jednak jak my się teraz zaręczymy, to do ślubu jeszcze dłuuugo będziemy pewnie czekać... siostra TŻa jest ukochaną córeczką (ma negatywny wydźwięk, chociaż zupełnie nie to mam na celu, ale nie wiem, jak to ująć inaczej), więc jej przygotowania będą najważniejsze. Z funduszami na nasze wesele i z jakimś większym zainteresowaniem pewnie możemy się pożegnać... chociaż na ile znam TŻa, to pewnie tak coś chlapnie do rodziców, że ich jedyną rolą będzie pojawienie się na ślubie ech...

EDIT: O, relacja jest a fotka?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 01:13   #4062
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Rusałko, jak slodko! Faktycznie, piękne dopełnienie prezentacji Heh, teraz tylko foto foto foto daj!

Justynko może jednak nie chlapnie

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-01-02, 01:17   #4063
rusałka_1
Zakorzenienie

Fotka jest ale kiepska Postaram sie cos wrzucić po weekendzie.

Dobranoc

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2010-01-02, 01:29   #4064
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Ooooo Rusalko - gratuluje!!!!!! Koniecznie wstaw zdjecie jak juz uda ci sie zrobic

Justynko... nie martw sie na zapas, moze akurat bedzie zupelnie inaczej...narazie ciesz sie z nadchodzacych zareczyn i nie przejmuj sie niczym innym
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 01:47   #4065
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Hawwa, wszystkiego naj naj naj naj naj najlepszego Dużo zdrowia, siły i cierpliwości. I żeby z tatą było coraz lepiej, TŻ Cie wspierał, kochał, pprzytulał i zapierścionkował na wieki wieków
Cytat:
Insane , Naj (coś mi nie zacytowało)

Hawwa wszystkiego najlepszego kochana Żebyś miała dużo siły do walki i uśmiechu

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM

Tak króciutko.

We wtorek wieczorem Tz zaczął się już dziwnie zachowywać ?Upierał eis że w środę możemy się spotkać tylko na chwilkę bo on ma dużo rzeczy do załatwienia przed sylwestrem: zakupy, sprzatanie i że musi ustalić kilka rzeczy przed wyjazdem z rodzicami.
Sylwestra mieliśmy spędzić z moimi rodzicami, ale Tż upierał się żebyśmy chwilę spędzili jeszcze u niego.
Sylwester 18:00 stawiam sie u Tżta On wystrojony: garnitur, krawat Przynosi wino, takie pyszne, moje ulubione. Ja mówię ze mam dla niego niespodziankę (prezentacja ze zdjęciami z tegorocznych wakacji), więc poszliśmy ja odtworzyć. Tż był poddenerowany trochę cały czas
I jak juz sie skonczyła, powiedział ze czegoś w niej brakuje, ukucnął/ukląkł przede mną, ważnego wydarzenia z tego roku. Ja już czułam zaczęłam sie denerowwać strasznie i on wyciągnał pudełeczko i spytał (nie pamiętam z tych wszystkich nerwów dokładnie) czy zostanę jego żoną? ja zaczęłam cos bredzić pod nosem więc Tz powtórtzył pytanie " czy chce z nim spędzić zycie" Powidziałam tak, kochanie. I wkiaty doniósł za chwilkę.
Pierscionek cudowny, idealnie trafiony dla mnie. Próbowałm zrobić zdjęcie, ale coś mi nie wychodzi ;/.

Ehhh cudownie się czuje, spedzilismy razem całą tamtą noc, dzisiejszy dzień i wieczór

To takw skrócie, czeka mnie cały weekend w pracy i już mi sie nie chce i tęksni!!!
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
GRATULACJE!!!!!!!!!! nooooo, gdzie ta relacja?

Hawwa, sto lat !

Wczoraj siostra TŻa się zaręczyła ucieszyłam się strasznie, ale z drugiej strony chlipnęłam sobie u nich w łazience bo jednak jak my się teraz zaręczymy, to do ślubu jeszcze dłuuugo będziemy pewnie czekać... siostra TŻa jest ukochaną córeczką (ma negatywny wydźwięk, chociaż zupełnie nie to mam na celu, ale nie wiem, jak to ująć inaczej), więc jej przygotowania będą najważniejsze. Z funduszami na nasze wesele i z jakimś większym zainteresowaniem pewnie możemy się pożegnać... chociaż na ile znam TŻa, to pewnie tak coś chlapnie do rodziców, że ich jedyną rolą będzie pojawienie się na ślubie ech...

EDIT: O, relacja jest a fotka?
Dziękuję Wam za życzenia

Rusałko, piękne dopełnienie prezentacji i zakończenie roku A jak zareagowali Rodzice?

Justynko, nie martw się na zapas Na pewno wszystko jakoś się poukłada A siostra TŻta na kiedy planuje ślub? Bo Wy na 2012, jeśli dobrze pamiętam?

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-01-02, 01:55   #4066
justyna_dt
Zakorzenienie

Ech, dziewczynki, nie wiem, jak to będzie jak znam życie, to oni też będą chcieli 2012 jak my, a wtedy to już w ogóle się załamię, bo dwa śluby w jeden rok... a będą mieli pierwszeństwo w wyborze daty. A tak mi zależało TŻ zauważył, że mi się zrobiło przykro i powiedział, że mogę być pewna, że będziemy przed nimi. Ale to nie chodzi o to, żebyśmy byli przed nimi tylko wtedy, kiedy planowaliśmy i żeby było za co to wesele zrobić... Pewnie o większości moich marzeń w związku z tym dniem będę mogła zapomnieć...

Idę spać, zdołowałam się niepotrzebnie poza tym głodna się zrobiłam dobranoc

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 06:55   #4067
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość

A jaki to jest symbol?
Nieskończoności ? Z matematyki chyba każdy pamięta
Coś takiego: http://www.focus.pl/uploads/pics/200...symbol.svg.png

madeline, dni Twoich dni panieńskich są już policzone

Hawwa, wsjego najlepszego spełnienia marzeń

rusałko, piękne zaręczyny
Rzeczywiście musisz teraz poprawić prezentację
zazdraszczam

Justynko, to porozmawiajcie może z rodzicami ? może Tata rozwieje Wasze wątpliwości?

Bry dzień czeka mnie 14 godzin w pracy, a wyjątkowo mi się nie chce

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

rusałko, choć zdjęcie pierścionka faktycznie niewyraźnie, to i tak widać, że piękny białe złoto
I bukiet róż też śliczny
Stary 2010-01-02, 09:09   #4068
butterfly20
Zakorzenienie

Witam witam

Ooo Rusałka!!!! GRATULUJĘ!!!! NAwet sobie wczoraj rano tak myślałam,że pewnie Ty się zaręczysz Ale się cieszę!!!
Super zaręczyny-niespodziewane są the best

My też mamy takie zdjęcie "zaręczynowe" razem,bo wysyłaliśmy wszystkim tuż po
A myśleliście już kiedy chcielibyście ślub?

Justyś kochanieńka Nie przejmuj się. A nie możecie w 2011?
A kiedy Wy macie tę rocznicę?Bo zaraz będzie koniec cz.10,a to miała być też Twoja część

Ja dla Carmi od dawna wróżyłam 11, 11 i 7 to moje szczęśliwe i od zawsze ulubione liczby

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2010-01-02 o 09:11
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 09:09   #4069
carmelova
Zakorzenienie

Rusałko gratuluję!Super niespodziankę Ci zrobił Twój Tż

Hawwa
spóźnione życzenie: Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla Ciebie i dla taty oraz szybkiego ślubu

U nas miał być Sylwester w stylu lat 80', ale każdy to inaczej zainetrpretował i wyszło kitch party Wylądałyśmy ..hmm... ciekawie. Później wrzuce fotki na maila.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 09:14   #4070
butterfly20
Zakorzenienie

Hawwa no właśnie.Przecież Ty masz urodziny 1.01!! Wszystkiego najlepsiejszego!! Żeby wszystko się ułożyło

Stary 2010-01-02, 09:25   #4071
carmelova
Zakorzenienie

zdjęcia są na poczcie
Stary 2010-01-02, 09:25   #4072
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Witam witam

Ooo Rusałka!!!! GRATULUJĘ!!!! NAwet sobie wczoraj rano tak myślałam,że pewnie Ty się zaręczysz Ale się cieszę!!!
Super zaręczyny-niespodziewane są the best

My też mamy takie zdjęcie "zaręczynowe" razem,bo wysyłaliśmy wszystkim tuż po
A myśleliście już kiedy chcielibyście ślub?

Justyś kochanieńka Nie przejmuj się. A nie możecie w 2011?
A kiedy Wy macie tę rocznicę?Bo zaraz będzie koniec cz.10,a to miała być też Twoja część

Ja dla Carmi od dawna wróżyłam 11, 11 i 7 to moje szczęśliwe i od zawsze ulubione liczby
Takie wstępne plany mamy Chcielibyśmy jakoś w 2011, myślę ze około sierpnia/września
"Teściowie" już nam sugerują poszukiwanie sali i orkiestry
Rodzice Tz bardzo sie cieszyli, już od dawna sie zastanawiali czemu Tż sie nie oświadcza
Moja rodzina troszkę zaskoczona ale oczywiście cieszą się tazem ze mną

Ależ mi się nie chce iść do pracy.

Zastanawiam sie nad wielkością mojego pierścionka. Nie wiem bo nie nosze takiej biżuterii, czy nie jest delikatnie za luźny. Kręci mi sie wokół palca??

Jaś, 22.10.2013 r.

Edytowane przez rusałka_1
Czas edycji: 2010-01-02 o 09:27
Stary 2010-01-02, 09:40   #4073
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Takie wstępne plany mamy Chcielibyśmy jakoś w 2011, myślę ze około sierpnia/września
"Teściowie" już nam sugerują poszukiwanie sali i orkiestry
Rodzice Tz bardzo sie cieszyli, już od dawna sie zastanawiali czemu Tż sie nie oświadcza
Moja rodzina troszkę zaskoczona ale oczywiście cieszą się tazem ze mną

Ależ mi się nie chce iść do pracy.

Zastanawiam sie nad wielkością mojego pierścionka. Nie wiem bo nie nosze takiej biżuterii, czy nie jest delikatnie za luźny. Kręci mi sie wokół palca??

Mój też się kręci i mnie to wnerwia.Ale na kostce się zatrzymuje i dobrze się zdejmuje.I TŻ mnie namawia do zmniejszenia,a ja sobie mówię,że w lecie będą palce puchnąć i co potem...Przytycia nie biorę pod uwagęNoo może w trakcie ciąży.

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Carmi ale pięknie wyglądałaś Zresztą jak zawsze
Ale ja bym chciała mieć taki oczy i cerę jak Ty. A jestem taki bledzioch
A takim pięknym brunetkom pasuje większość kolorów i makijaży

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

A My byliśmy wczoraj na filmie "Raj dla par". Bardzo fajny
A kino jakie pełne!

Stary 2010-01-02, 09:44   #4074
carmelova
Zakorzenienie

Motylku dziękuję Wcale nie mam ciemnej cery, raczej jasna oliwka ( z EDM sweet almond) + bronzer na poliki i do tego róż z drobinkami (dvr saturday). Wszystko razem trochę mi przyciemniło buzię. To ze szklanką jest już z końca imprezy, więc tapir opadł I na paluszku czegoś brak...
Stary 2010-01-02, 09:49   #4075
rusałka_1
Zakorzenienie

Carmi w końcu pokazałaś nową fryzurę, ślicznie I cała stylizacja super

Miłej soboty leniuchującym i nie tylko

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2010-01-02, 09:52   #4076
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Rusałko gratuluję jak ja uwielbiam czytać o Waszych zaręczynach - każde takie wyjątkowe - bardzo się cieszę
mi się Tż rozchorował w sylwestra ale nie z przepicia tylko katarku dostał (ehh CI umierający faceci ale i tak Go bardzo Kocham)

Carmi
ale ślicznie wyglądałaś

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."

Edytowane przez osz rety
Czas edycji: 2010-01-02 o 09:55 Powód: jeszcze o Carmi:)
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 09:57   #4077
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Motylku dziękuję Wcale nie mam ciemnej cery, raczej jasna oliwka ( z EDM sweet almond) + bronzer na poliki i do tego róż z drobinkami (dvr saturday). Wszystko razem trochę mi przyciemniło buzię. To ze szklanką jest już z końca imprezy, więc tapir opadł I na paluszku czegoś brak...
Oliwkowa to w ogóle piękna
Też mam ten dvr saturday.

Stary 2010-01-02, 10:08   #4078
Choji
Zakorzenienie

Rusałko, fajne zaręczyny
Justynko, zawsze możecie w 2011, i wyprzedzicie siostrę Tż

A u mnie w sumie to dalszy ciąg rozmów, wyjaśniamy sobie wszystko, żeby było git idzie troche opornie, ale mam nadzieję że będzie cudownie

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:09   #4079
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Oliwkowa to w ogóle piękna
Też mam ten dvr saturday.
Myszko cera wpadająca w lekką zieleń nie jest piękna ;-)

Mam ochotę sobie spisać postanowienia noworoczne...
Stary 2010-01-02, 10:11   #4080
polka764
Rozeznanie

Cytat:

RUSAŁKO MOJE GRATULACJEE
pieknie to wyszło! buziaki i jeszcze raz kochana Gratulacje!!!!!

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości