![]() |
#1051 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Chodziło mi raczej o badania w kierunku niedoborów, zwłaszcza tego magnezu. Albo jakieś inne specjalistyczne, ale to niech lekarz doradzi. Coś mi się kojarzy, że hormony tarczycy też tu mogą mieć znaczenie.. A, jeszcze chciałam Cię zapytać, czy możesz mi polecić jakiś porządny pas do pończoch, tylko niski? Konkretny model, firmę, albo chociaż sklep? Już od dawna szukam (no, może niezbyt usilnie), ale jak widzę porządne to same wysokie aż do pępka a jak niskie to tylko "sypialniane" ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.nylony.home.pl/SHOP/index...31d5f827f19cae Wypasiony sklep, duzo różniastych rzeczy tam kupiłam i sobie chwalę. I garter belts mają i girdles, i cinchers... Myślę, że powinnaś coś znaleźć ![]() Co do badań - zapytam o ten magnez i tarczycę... Dzieki za radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |||||
Zakorzenienie
|
Trochę za późno te życzenia, bo już złapałam
![]() Cytat:
![]() ![]() Madzik to swoja kobitka jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Piękna opowieść! ![]() Cytat:
![]() Nasz czteroosobowy sylwester był całkiem miły: odpicowałam się i ubrałam sukienkę (niestety po zjedzeniu chilli con carne tak mnie wzdęło, że już nie wyglądałam ![]() Po imprezie leżymy w łóżku i M. ma przemyślenia: "Boże, dobrze że to Leszek (to taki specyficzny kumpel jest ![]() ![]() Taaaaa, po prostu nie znaleźliśmy filmu, który by nas wciągnął ![]() Dziś zamiast sprzątać zdycham. Boli mnie głowa, mam katar, kaszel i tylko gardło mnie przestało boleć - to tak z pozytywów ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-01-02 o 13:14 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aguś - zdrowia. Przyda nam się ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Zadomowienie
|
![]() Co do postanowień to jak zwykle mam jedno i to samo : wydawać mniej pieniędzy na głupoty ![]() ![]()
#1056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1057 |
Rozeznanie
|
Jejku jak mi szybko zleciały swięta,
Wczoraj sie przeraziłam że już piątek jest a yu tule mam do zrobienia na studia ![]() ![]() A obijałam sie ile wlezie (przecież kiedyś muszę odpocząć ![]() Miam napisać wstep do pracy mgr, zliczyć 280 ankiet, zrobić prezentację na wektory molekularne oraz pouczyć sie na wirusologię ,a przez 2 tygodnie policzyłam tylko 200 ankiet ![]() ![]() No trudno zabieram sie do roboty ![]() Miłego weekendu!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
BAN stały
|
Mela - dziewczyna, wymborek - wiaderko
![]() --- Nie zaglądałem wczoraj, bo humor miałem fatalny, by nie powiedzieć - wisielczy (atmosfera w domu i wiadomość, której w ogóle nie brałem pod uwagę) ![]() Plany noworoczne? ![]() - schudnąć - nie świrować na widok flaszek - odzyskać spokój i pewność siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
Od 16.00 leci w radiowej Trójce Top Wszech Czasów
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gryxu to sobie wybij z łepetyny ,że jak tak będziesz chudł to się staniesz Anją Rubik.... ![]()
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
Plany? Dawno nie robiłam, więc tak sobie pomyślałam:
1. Cieszyć się życiem ![]() 2. Spokojnie urodzić ![]() No i tyle starczy ![]() Gryksiu, oczywiście, śląska gwara ma mnóstwo zapożyczeń z niemieckiego: jakieś gelendry, gardinsztangi, koulkastle, gipsdeki i inne tego typu cudne słówka ![]() ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-01-02 o 14:30 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziękuję za wszystkie przytulaski. Jest lepiej, ząb przestał boleć, a i konieczne zakupy będą mniejsze niż myślałam ![]() Co do gwary, to wihajster jest u mnie w codziennym użyciu ![]() ![]()
#1063 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
![]() Kliknęłam ten tester Amour Le Parfum ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
#1066 |
Zakorzenienie
|
Już wiem, co będę ćwiczyć w Nowym Roku
![]() Ale cena była taaaaka faaajna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
klikanie w coraz to nowe flaszki?
![]()
#1068 |
Zakorzenienie
|
Madziczko - felicidades
![]() A ja ten rok rozpocznę od Drole de Rose ![]() Piszę i piszę i końca nie widać... Byle babiszcze nie miało zastrzeżeń... Gryx - nawet nie próbuj robić mi tu konkurencji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnysko pkt.2 ![]() ![]() ![]() Nie ma ktoś do wynajęcia hali produkcyjno-magazynowej ok. 150-200 m. w Katowicach , bardzo by mi była potrzebna ![]() wniosków , ze zamierzam tam magazynować swoje flaszki. ![]() .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-02 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam Was poczytać, bo nudzi mi się cholernie i nie wiem co mam dziśze sobą zrobić.
![]() Proszę mi wymyślić jakieś konstruktywne zajęcie ![]() ![]() Moje postanowienia noworoczne: 1. Schudnąć (!!!) 2. Wydawać mniej kasy na pierdoły (rzadziej płacić cholerną kartą ![]() 3. Ograniczyć zakup perfum (stanowczo) i zaoszczędzić w ten sposób na cyfrową lustrzankę. 4. Pić mniej czerwonego wina, a więcej wody mineralnej ![]() 5. Ogarnąć się wreszcie i wyjść do ludzi - tzn. zwalczać swoje upośledzenie społeczne ![]() ![]() Chyba zacznę od posprzątania w domu, bo niedługo zabiję się o rzeczy leżące na podłodze... |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
a ja nigdy nie robię postanowień noworocznych
![]() pierdzielę, nie chce mi się ![]() Jak chce coś zmienić, to od razu, kiedy zajdzie potrzeba ![]()
#1074 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
Ejmen.
![]() Mam nadzieję, że moje perfumy dojdą bez problemu. Pierwszy raz kupowałam perfumy na All, (u wiarygodnego sprzedawcy ofkors).
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() że co? ![]() ![]() [QUOTE=vesenka;16205333] Co do gwary, to wihajster jest u mnie w codziennym użyciu ![]() ja też używam, ja też ![]() Cytat:
![]() W ogóle to nie lubię stycznia i nowego roku. Mam wrażenie że coś nowego i niemiłego się zaczyna i że wspinam się pod górę ![]()
![]() |
#1077 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
Sałataaaa!!!!!!!!!!!!!!! Jeeee!!!!!!!!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ufff... Nie ma jak trzy dni Sylwestra
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Zakorzenienie
|
Nie robie postanowień noworocznych, bo to tak potem jest że pierwszego dnia roku robi sie postanowienia, a potem sobie człowiek o nich przypomina w ostatnim dniu roku
![]() Poza tym lista musiałaby byc długa i to byłoby wysoce stresujące. ![]() czy ktos może mi naświelic jak pachnie Lavender DK, zanim do mnie dotrze ![]() Kurcze własnie sobie uświadomiłam,że nie pachnę. NICZYM się nie popsikałam. Idę nadrobić .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-02 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.