|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mam na wymianę
hej, jestem nadal zainteresowana wymiana, jednak wszystkie Escady poleciały w świat. Co proponujesz?
Pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386313 |
|
|
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Hej, może znalazłaby się coś u mnie za coś z tych rzeczy:
- Guerlain Meteorites Butterfly Pearls 4 duże kulki (po 1 kolorze), sąone większe 2-2,5 razy niż standardowe, wyjęte z pełnowymiarowego opakowania, kulki są świeże i pachnące, NIEUŻYWANE, z pyłkiem, przełożone do opakowania po kremie Vichy - najchętniej za inne Meteoryty - Guerlain Meteorites Mythic: PODZIELĘ SIĘ: 58 kulkami w oryginalnym opakowaniu z puszkiem, ja ich sama nie zużyję, a to już moje 5 meteorki, więc mam czym się miziać, opakowanie najchętniej zatrzymam, ale można negocjować - Guerlain Meteorites Pastel White: podzięlę się, bo ich nie zużyję sama. ??Pozdrawiam.
|
|
|
#393 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz wysylam. pozdrawiam---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym powiedz mi, czy dobierzesz sobie coś z tego, co wymieniłam, za większą odsypkę?
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Bede czekac cierpliwie
Samych pomyslnosci w Nowym Roku zycze
|
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- niestety nic. pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- hej, podoba mi sie ten podklad matujacy clarins ale boje sie zaryzykowac nie wiedzac jaka jest dokladnie jego data waznosci.
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie jestem w stanie tej daty rozszyfrowac
Podklad raz testowalam i wydawal sie byc okej. Kupilam go okolo 2 miesiace temu w pracy na wyprzedazy wiec nie sadze aby puscili w obieg jakies starocie..no ale decyzje pozostawiam Tobie
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa może jednak chciałabyś tę pastę do zębów/bazę Clinique?![]() ![]() P.S.: Zaktualizuj może wish listę, jeśli już sporo życzeń się spełniło ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś miała jakieś dokładki, to koniecznie pisz. Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
a pasty już mam. jakbyś miała coś jeszcze poza wątkiem, to pisz.Moja siostra podrzuci mi niedługo Pastelki, więc będę mogła wysłać Ci je wcześniej, niż w połowie lutego.
|
|
|
#402 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Podobał Ci się u mnie chyba Etiaxil. Mi teraz wpadły w oko:
- Octopirox - puder Bourjois - odżywka SH - peeling Dermika Meritum (jest jeszcze?) Zapraszam ponowie do mnie
|
|
|
|
|
#405 |
|
BAN stały
|
witaj
zaraz wystawie prrzekupke moze znajdziesz cos tym razem u mnie za cos z: - tonik Neutrogena Pore Refining Toner zwężający pory, opak. 250ml, zużycie do napisu ‘refining’, kod na opakowaniu LOT0037C - podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, tubka 30ml, pozostało około 70-80% (nawet nie ma tych "dołków" co się na tubce robią od wyciskania) , data ważności 11/2010 maseczka rozgrzewająca z cynkiem Garnier Czysta Skóra, opak. 1x6ml, data ważności 04/12/2011 ? odp prosze u mnie, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#406 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za :
- podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, - puder mineralny, prasowany Bourjois Eclat Mineral, odcień najjaśniejszy 02 vanille, - zalotka kupiona w Rossmannie |
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
puder mineralny, prasowany Bourjois Eclat Mineral, odcień najjaśniejszy 02 vanille, doskonałe opinie na KWC, dla mnie niestety za jasny, kupiony w lipcu tego roku, z gąbeczką, puderniczka w świetnym stanie, data ważności 10/02
- krem Dramatically Different Moisturizing GEL Clinique, opak. 125ml, niewiele mniej niż połowa, na zdjęciu widać jakby było mniej, ale jest robione z góry, kod P68, kupiony w grudniu w Bloomie's - krem-żel Clinique Moistrure Surege Extended Thirst Relief, opak. 75ml, zostało ok. 50-55ml, kod E48, kupiony w Bloomie's w grudniu, otwarty latem br. - tonik Neutrogena Pore Refining Toner zwężający pory, opak. 250ml, zużycie do napisu ‘refining’, kod na opakowaniu LOT0037C - krem Superdefence spf 25 (wersja dry combination), bez kartonika, opak. 50ml, zużycie zaledwie 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania R68 - puder utrwalający Artdeco Fixing Powder, opak. 10g (tzw. solniczka), zużycie mniej niż 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania 48A zapraszam do siebie
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
hej, spodobaly mi sie u Ciebie paseczki Nivea na zaskorniki.
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- na pierwszy rzut oka nic mi sie nie przyda, ale widze, ze masz sporo rzeczy, wiec jeszzcze poszperam jak bede miala chwile, tylko przypominaj sie. pozdrawiam ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- lilmary, niestety tym razem nic. pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Esterie, mi sie podobaja: Lancome Hypnose, odlewka 7 ml serum regenerujace do wlosow olejek jasminowy. pozdrawiam!
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze bibułki Clean&Clear, mogę oddać Ci określoną ilość w oryginalnym opakowaniu, pytanie tylko ile za te dodatkowe 3 kulki?
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
buzichocho, mi wpadl w oko podklad benefit, ale niestety nie bede miala kiedy spr kolorku w perfumerii. a jaka jest jego data/kod? pzdr
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
pomysle i dam znac. jakbys miala jakas propozycje, pisz. pozdrawiam!
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co się orientuje to produkty Benefitu nie posiadają kodu, mam bardzo dużo kosmetyków tej firmy i żaden kodu nie ma...
Podkład kupowałam osobiście w Sephorze
|
|
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi sie olejek do masazu TBS. pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Pomysl w takim razie. Moze chcialabys cos jeszcze dobrac. A masz jakąs wish-liste? Mam dużo kosmetyków poza wątkiem. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
.Jeszcze musiałabym zerknąć wizualnie na pudełkeczko z kuleczkami, ile mi ich jeszcze zostanie, bo już ich troche rozdałam ale 12 jest już dla Ciebie zaklepane.---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- To ja w takim razie podskoczę na dniach do Sephora sprawdzić czy kolor będzie dla mnie dobry. Boję się trochę, że będzie ciemniał na twarzy. Ja mam bardzo jasną skórę i nie chciałabym, aby odcinał mi się od szyi. Pozdrawiam
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do nowego wątku
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że 20 bibułek starczyW takim razie proponuję wymianę: Moje: 6 kulek Meteorites Winter Radiance 6 kulek Meteorites Emilio Pucci 20 bibułek Clean&Clear Twoje: 15 kulek Meteorites Pastel White. Może być? Oczywiście zerknij jeszcze w swoje pudełeczko
|
|
|
#419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------
Zaślubiny: 31.07.2021 r. Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977 Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2010-01-02 o 22:07 |
||
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam cały czas, że mam do zaproponowania dwie odsypki dwóch różnych wersji Meteorytów, w moim wątku były one dokładnie opisane... Hmm no i nie wiem co teraz. To wychodziłoby na to że wymieniamy 6 kulek Pucci za 6 kulek Pasteli?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

??

a iwec zatwierdzone było że veet za odsypkę pudru i h. oczarowy

Przepraszam