2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 10:51   #1741
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Joł
Ja tylko na sekundę
dziś full wypas dzień zawalony pracą .. a niby, że niedziela nie

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Jak Tancerka wróci to sie pewnie przestraszy mojego suwaczka - ostatnio się przestraszyła a co dopiero terazA za troszkę ponad dwa tygodnie jak mi sie pojawia 4 miesiące to ja sie zacznę bać
Eeee
to niech ona spojrzy na mój... mój ma tydzień krócej niż Twój...
Stary 2010-01-03, 10:52   #1742
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

hejka!
wstałam zła na osa, co ze mną!

Samoa, no czas leci jak szalony!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 10:56   #1743
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć a ja dzisiaj muszę projekt zrobić, bo od jutra ruszam z nauką i chcę mieć go z głowy, jak ja przeżyję tą sesję znó mnie deprecha łapie jak zawsze przy sesji
a ja sie cieszę, bo w końcu będę miała nóż na gardle, bez tego nie umiem pisac prac i sie uczyćI tak w czwartek mam kolosa a do niego kilkaset stron tekstów, których nie mam w domu, więc w poniedziałek skseruję i od wotrku będę czytaćA i na czwartek jeszcze praca zaliczeniowaTylko w takich warunkach potrafie działać

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Interesować to się interesuje
no to faktycznie nie było to przyjemne. I jeszcze po co Tobie to powiedziała. Skoro nie mogła sie powstrzymac i Ci to powiedziała to ją temat kasy bardzo ciśnie a szkoda.
Swoją droga przerąbane miec kilkoro dzieci i fundnąc każdemu wesele, brrr to chyba od narodzin trzeba zbierac kasę

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Eeee
to niech ona spojrzy na mój... mój ma tydzień krócej niż Twój...
ale ona zawsze patrzy na mój Pewnie to przez sentyment, bo sama go zrobiła
Stary 2010-01-03, 11:02   #1744
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sie cieszę, bo w końcu będę miała nóż na gardle, bez tego nie umiem pisac prac i sie uczyćI tak w czwartek mam kolosa a do niego kilkaset stron tekstów, których nie mam w domu, więc w poniedziałek skseruję i od wotrku będę czytaćA i na czwartek jeszcze praca zaliczeniowaTylko w takich warunkach potrafie działać
no ja w czwartek mam zaliczenie z wykładu z logistyki a ja się boję tego pana K. na czwartek mam też oddać projekt, który na szczęście już zrobiłam w środę dziś muszę kolejny zrobić, żeby mieć spokój, w piątek znó kolos ze statystyki mamo ja nie chcę już studiować bo mam depresję

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 11:07   #1745
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Noi po oglądaniu filmu 'Wojna Polsko - Ruska " moja pierwsza reakcja to ale powalony film No,ale film mi się bardzo podoba,a Borys Szyc grał rewelacyjnie,noi Roma.
bylismy na tym w kinie wg nas porazka

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
za oknem znowu śnieg

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
U mnie też jest śnieg ciągle sypie, dzisiaj jechałam do Kościoła autem w butach na 8cm obcasie-hard core
mi sie swietnie jezdzi na 8cm w zimie na takim obcasie pomykam na codzien, a w samochodzie dzieki temu lepiej siegam do sprzegla (bo u nas w aucie nawet jak przysune fotel kierowcy na max to nadal do sprzegla ledwo siegam (uroki bycia malutka ) na obcasie duzo lepiej mi sie jezdzi )

Cytat:
cześć a ja dzisiaj muszę projekt zrobić, bo od jutra ruszam z nauką i chcę mieć go z głowy, jak ja przeżyję tą sesję znó mnie deprecha łapie jak zawsze przy sesji

ja juz w nastepny weekend mam 2 egzaminy (w tym jeden ustny ), a za 3 tygodnie kolejny, ale dzieki temu na sesje zostanie mi tylko jeden ogolnie jestem dobrej mysli

gorzej z pisaniem prac, bo cos ostatnio weny nie mam a wlasciwie to nie znajduje na to czasu

co sadzicie o tym garniaku http://www.galeriehandlowe.pl/go.liv...2OWIuanBn.html ?

dobra, ide polerowac kielichy do wina zaraz wpada TZcik i zrobimy sobie z siostra i szwagrem przedobiadowy aperitif
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 11:07   #1746
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
ja mam specjalną teczkę ślubną Ale do tej listy dopisałam picollo coś do ustrojenia domu(organza, kwiaty), czekolady za telegramy(u nas taki zwyczaj, ze ludzie ze wsi przynosza telegramy i za to dostają czekoladę), i chyba zrobię przybornik, który będzie stał w łazience( z igłami, nitkami plastrami itp.)
Teczka na slubne sprawy,też fajnie. Picollo powiadasz,my chcieliśmy sobie kupić na Sylwka ale kupiliśmy jednak Żubrówke.

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hejka!
wstałam zła na osa, co ze mną!

Samoa, no czas leci jak szalony!
Zła na osa??? Czy miało być zła jak osa??
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 11:11   #1747
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
na zdjęciu jak z targu trochę wygląda ale może na żywo jest ok

dziewczyny da się cały pdf na 100 stron skopiować do worda czy trzeba po jednej stronie się z tym bawić?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-03 o 11:12
Stary 2010-01-03, 11:11   #1748
madmuazelle
BAN stały

lain nie dziwie się,bo tak jak napisałam wczoraj,że oglądając pierwsze minuty filmu,moje zdanie było,omg co za powalony film Najbardziej mnie rozwaliła,ta co lubiła wciągać zupki w proszku i jak Szyc przemiawiał do swojego ptaszka.
Co do garniaka ładny.Apropo jeszczed,tż ma zakaz kupowania garniaka ze święcącego materiału.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-03 o 11:13
Stary 2010-01-03, 11:13   #1749
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

no to faktycznie nie było to przyjemne. I jeszcze po co Tobie to powiedziała. Skoro nie mogła sie powstrzymac i Ci to powiedziała to ją temat kasy bardzo ciśnie a szkoda.
Swoją droga przerąbane miec kilkoro dzieci i fundnąc każdemu wesele, brrr to chyba od narodzin trzeba zbierac kasę
Od jakiegoś czasu dość często do mnie kieruje wypowiedzi odnośnie kasy Czasami szlag mnie chce trafić. nie funduje nam wesela, dokłada się tylko. Nie chce mi się już o tym gadać bo szlag mnie trafia. Wczoraj w ostatniej chwili ugryzłam się w język, aby nie powtórzyć TŻtowi jej wypowiedzi, bo nie wiem jak by zareagował
Musiałam się uzewnętrznić, dobrze że jest nasz wątek
Stary 2010-01-03, 11:15   #1750
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Co do garniaka ładny. Apropo jeszczed,tż ma zakaz kupowania garniaka ze święcącego materiału.
my wlasnie chcemy taki lekko blyszcacy zeby bylo bardziej slubnie bo takich zwyklych matowych to ma duzo, wiec przyda sie taki jeden bardziej elegancki
to jest garniak Pawo i teraz mozna go kupic w bardzo atrakcyjnej cenie dlatego sie zastanawiamy musimy go najpierw jeszcze na zywo zobaczyc no ale dzis juz na to czasu nie bedzie. moze jutro sie uda.
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 11:21   #1751
madmuazelle
BAN stały

lain,właśnie miałam pytać czy to lekko świecący materiał,bo ogladajac garniak myślałam,że to od światła się błyszczy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 11:23   #1752
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Zła na osa??? Czy miało być zła jak osa??
oj Cii przejęzyczyć się nie można

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 11:24   #1753
gosica502
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim

Ja właśnie z kościółka przytupałam tutaj Wczoraj z TŻtem się zasiedzieliśmy a właściwie zależeliśmy i jestem niewyspana że szok A muszę się ogarnąc, powtórzyc trochę na jutro a potem jedziemy na Avatara Już się nie mogę doczekac
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 11:39   #1754
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ładny. Ale nie na tego pana, bo ma za krótkie rękawy
Jak to jest Pawo to się chyba przejdziemy z tż, bo ostatnio kupiony tam garnitur, też lekko połyskujący, ale codzienny jest po prostu cudowny, tż wyglada w nim powalającoA jak zaloży do niego taliowaną koszulę to Ale się rozmarzyłam o moim przystojniaku

Cytat:
Musiałam się uzewnętrznić, dobrze że jest nasz wątek
powiedz tz co się będziesz z tym sama męczyc.Ja mowię tz o wszystkim.

Cytat:
Co do garniaka ładny.Apropo jeszczed,tż ma zakaz kupowania garniaka ze święcącego materiału.
a ja chce lekko błyszczący, bo taki pasuje na taka okazje jaką jest ślubWłasnie dlatego wcześniej pisałam, że możliwe, że kupimy bardzo wieczorowy garniak - czytaj z połyskującego materiałuWg mnie taki bardzo pasuje na ślub, zwłaszcza jeśli planuje krawat zamiast musznika. Mnie trochę kusi smoking dla tz, bo w smokingu rzuca na kolana, ale nie wiem czy chcemy wydawać tyle kasy na jednorazowy garniak, bo w Pl smokingi nie są w ogóle popularne i jeśli tz mógłby go gdzies jeszcze założyc to tylko na jakis bardzo oficjalny bal albo wesele, ale też nie wiem czy na czyjes wesele wypada sie odstrzelic lepiej niż pan młodyI dlatego uważam, że bezpieczniejszy jest wieczorowy garnitur

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Ja właśnie z kościółka przytupałam tutaj Wczoraj z TŻtem się zasiedzieliśmy a właściwie zależeliśmy i jestem niewyspana że szok A muszę się ogarnąc, powtórzyc trochę na jutro a potem jedziemy na Avatara Już się nie mogę doczekac
rodzice tz wczoraj byli na Avatarze z reszta rodziny i po filmie mama tz do niego dzwoni z fochem, że jej sie nie podobaloAkurat siedzieliśmy u mnie w pokoju w trójkę z moim bratem i tz gadał z mamą a my z bratem pokladalismy sie ze smiechuDo tego zabrali na ten film 6-letniego chrześniaka tzta i mały się trzy razy rozpłakałTez mi rodzinka, ale tez oczywiście mieliśmy z tego polew, ze założyli dziecku okulary 3D i mu te wszystkie straszne rzeczy przed sama buzią latały, to trzeba byc genialnymI tez foch do tżta, że nie powiedział, ze mały nie może a tż mówi matce, że w końcu nie od parady sa ograniczenia wiekowe, a ten film jest akurat od 12 lat. Jak sie pierwszy raz rozpłakał to powinni wyjśc przecież a nie fochy stroic do tż. Powoedziałam mu, że nasze dzieci nigdy nie pójda z babcią do kina
Stary 2010-01-03, 11:42   #1755
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

powiedz tz co się będziesz z tym sama męczyc.Ja mowię tz o wszystkim.
Może faktycznie tak byłoby najlepiej. mówię mu o wszystkim, ale tę sprawę przemilczałam. Nie chcę aby i jemu było przykro. Z drugiej strony może stwierdzić, że jego mama nic złego na myśli nie miała, albo że ja ją źle zrozumiałam, bo ona jemu takich tekstów nie dowala (przynajmniej ja nic o tym nie wiem).
Stary 2010-01-03, 11:45   #1756
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ale, że prezydent sie interesuje moim życiem prywatnym albo agent Tomek?I pracuje w onecie gdzie stawia taroty?Co to sie dzieje na tym świecie
Właśnie tak myślałam, że to agent Tomek. Później się zaczęłam zastanawiać czy to czasem nie Twój TŻ No ale ostatecznie wychodzi na to, że źle kombinowałam skoro to Kaśka jest tym Tarotem

Cytat:
zasuwaj 8 minute Buns uwazam, ze te cwiczenia (w moim przypadku) byly calkiem skuteczne i wlasnie nie splaszczaly tylka tylko fajnie rzezbily
Zgadzam się w stu procentach. Nawet TŻ zauważył, że mi się po tych ćwiczeniach podniosła i jest jędrniejsza

Cytat:
Teczka na slubne sprawy,też fajnie.
Też mam teczkę

Cytat:
a ja chce lekko błyszczący, bo taki pasuje na taka okazje jaką jest ślubWłasnie dlatego wcześniej pisałam, że możliwe, że kupimy bardzo wieczorowy garniak - czytaj z połyskującego materiałuWg mnie taki bardzo pasuje na ślub, zwłaszcza jeśli planuje krawat zamiast musznika.
Ja też chcę dla TŻ lekko błyszczący

Ehhh... nie zdążę pójść do klubu, bo mnie rodzice zaraz odwiedzą

Strasznie się dziś nie wyspałam, bo TŻ chciał naładować baterie, które się do ładowania nie nadają (ale on o tym nie wiedział, że się nie nadają) i efekt był taki, że nas obudziło syczenie rozlewającej się baterii ). No więc zgramoliłam się z łóżka i o 3.30 w nocy wgooglałam sobie "co robić, gdy rozleje się bateria"
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 11:48   #1757
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Właśnie tak myślałam, że to agent Tomek. Później się zaczęłam zastanawiać czy to czasem nie Twój TŻ No ale ostatecznie wychodzi na to, że źle kombinowałam skoro to Kaśka jest tym Tarotem
no i nikt by się nie domyślił tylko Samoa musiała wypeplać

Stary 2010-01-03, 11:53   #1758
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki
ale sie rozpialyscie
dziekuje za zaproszenie do klubu chociaz nie bardzo wiem jak sie tam obslugiwac

wczoraj ogladalismy z tz "2012" beznadzieja, beznadzieja, beznadzieja, no gorszego filmu dawno nie widzialam, a byl tak zachwalany, mylslalam ze bedzie bardziej realistyczny, taki zeby czlowiek sie bal czy cos a tu po prostu jedna wielka KASZANA,

jutro ide zamowic fryzjerke, moze uda mi sie tez kosmetyczke, no i musze wybrac jakies kwiaty dla rodzicow
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 12:04   #1759
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Może faktycznie tak byłoby najlepiej. mówię mu o wszystkim, ale tę sprawę przemilczałam. Nie chcę aby i jemu było przykro. Z drugiej strony może stwierdzić, że jego mama nic złego na myśli nie miała, albo że ja ją źle zrozumiałam, bo ona jemu takich tekstów nie dowala (przynajmniej ja nic o tym nie wiem).
lepiej będzie dla Was jak sobie o tym porozmawiacie, bo obydwojgu będzie lżej

Cytat:
no i nikt by się nie domyślił tylko Samoa musiała wypeplać
do końca zycia mi będziesz wypominac?
Przeprosiłam, co nie?
Stary 2010-01-03, 12:06   #1760
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
lepiej będzie dla Was jak sobie o tym porozmawiacie, bo obydwojgu będzie lżej
Dzięki W końcu TŻcikowi o wszystkim mogę powiedzieć
Stary 2010-01-03, 12:09   #1761
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
do końca zycia mi będziesz wypominac?
Przeprosiłam, co nie?
myślisz, że to wystarczy nie mam teraz pracy mój tarot nie jest już wiarygodny:cojest :

Stary 2010-01-03, 12:16   #1762
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki W końcu TŻcikowi o wszystkim mogę powiedzieć
dokładnie, to jest jedna z funkcji tztów
Cytat:
myślisz, że to wystarczy nie mam teraz pracy mój tarot nie jest już wiarygodny:cojest :
ej no sorówaJa wierzę w Twojego tarota noooo, takiego cudownego mi wymyśliłaś, ze przecież już zawsze będę się jarać, że taka świetlana przyszłośc przede mną

Tżcik przyjechał Ariwederczi
Stary 2010-01-03, 12:29   #1763
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:

rodzice tz wczoraj byli na Avatarze z reszta rodziny i po filmie mama tz do niego dzwoni z fochem, że jej sie nie podobaloAkurat siedzieliśmy u mnie w pokoju w trójkę z moim bratem i tz gadał z mamą a my z bratem pokladalismy sie ze smiechuDo tego zabrali na ten film 6-letniego chrześniaka tzta i mały się trzy razy rozpłakałTez mi rodzinka, ale tez oczywiście mieliśmy z tego polew, ze założyli dziecku okulary 3D i mu te wszystkie straszne rzeczy przed sama buzią latały, to trzeba byc genialnymI tez foch do tżta, że nie powiedział, ze mały nie może a tż mówi matce, że w końcu nie od parady sa ograniczenia wiekowe, a ten film jest akurat od 12 lat. Jak sie pierwszy raz rozpłakał to powinni wyjśc przecież a nie fochy stroic do tż. Powoedziałam mu, że nasze dzieci nigdy nie pójda z babcią do kina
hahaha co za głupki normalnie dramat Macie rację, nie puszczajcie dzieci z babcia do kina
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 12:45   #1764
nicolaaa
Rozeznanie

lain - fajny garniturek. też bym chciała żeby mój TŻ miał lekko połyskujący garnitur bo dla mnie to wygląda bardziej odświętnie niż taki zwykły czarny czy w prążki.

wogóle tak od sylwestra czuję że to już w tym roku i powoli trzeba znów wracać do ślubych planów.

jak narazie to ja czekam na targi ślubne w katowicach - może znajdę jakieś ładne zaproszenia i inne fajne rzeczy w dopiero potem zaczniemy konkretnie coś kupować, zamawiać

A i wszystkiego najlepszego dla monikadavvida

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 12:50   #1765
agawoo
Zakorzenienie

Cześć

Wczoraj daliśmy jeszcze jedno zaproszenie, a dzisiaj zamówiliśmy ciasto
Jeszcze co do tego ciasta muszę ustalić kilka drobnych szczegółów, ale muszę się najpierw skontaktować z właścicielką naszej sali, jak będą ustawione patery na stołach ...

I w tej cukierni widzieliśmy jeszcze zdjęcie ślicznego tortu (jeszcze nie spotkałam takiego na weselach, na których byłam) i chyba go zamówimy ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 12:55   #1766
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

a mój właśnie chce taki lekko błyszczący

Lain ładny ten garniak

Dziewczyny od 6 tego zaczynamy nauki i stąd moje pytania:

Czy książeczkę do podbijania tych nauk dostanę na pierwszym spotkaniu? Nie bardzo mamy się jak wyrwać z pracy żeby odebrać książeczki w godzinach pracy kancelarii.

Czy trzeba robić wykresy, mierzyć temp itp? Już samo myślenie o tym mnie obrzydza

czy jak powiem że biorę tabletki to dadzą mi spokój z w/w rzeczami?

Ile spotkań trzeba zaliczyć?

Czy zadają jakieś pytania czy wszystko odbywa się w formie wykładu?

Wiem że to może banalne dla Was pytania, ale mnie te nauki przerażają i chciałabym się jakoś psychicznie do nich przygotować

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 12:59   #1767
chilanes
Zakorzenienie

ODNOŚNIE KLUBU:
To, co tam piszecie widzą tylko członkinie i moderatorzy.

Żeby dodać zdjęcie wchodzicie do Klubu. Na głównej stronie, nad tematami do dyskusji dodałam zdjęcie swojego zaproszenia, by pokazać Wam gdzie zdjęcia będą wyświetlane.

Żeby dodać zdjęcie wchodzicie: "Ustawienia" -> w "Twój panel kontrolny"(z lewej) wyszukujecie "Zdjęcia&Albumy"-> po wejściu klikacie na "Dodaj Album" -> wpisujecie Tytuł swojego albumu, zaznaczacie, że ma być prywatny -> Wyślij.

Założyłyście album, do którego możecie dodawać fotki, albumów można mieć wiele. Fotki, które dodacie do albumu będą miały nadane swoje URL, dzięki czemu zamiast wysyłać zdjęcie mailem możecie podać link fotki.

Żeby fotki widoczne były dla ogółu w klubie wchodzicie: Ustawienia -> Zdjęcia&Albumy-> Wasz album -> Dodaj zdjęcia do grupy -> tu przy zdjęciach pojawią się kwadraty, na które klikacie przy tych fotach, które chcecie dodać do klubu -> Dodaj wybrane fotki do: Panny Młode 2010r - > Dodaj zdjęcia.

Gotowe! Fotki widać na głównej stronie Klubu. Będąc na głównej stronie klubu, możecie klikając na fotki je komentować, itd

Czy ktoś coś zrozumiał z tego mojego wywodu???

Cytat:
dziewczyna idzie któras z Was na targi 10.01 we Wrocławiu?
oo w Szczecinie też wtedy są Nie idziemy, bo nie mamy po co
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
ja mam specjalną teczkę ślubną Ale do tej listy dopisałam picollo coś do ustrojenia domu(organza, kwiaty), czekolady za telegramy(u nas taki zwyczaj, ze ludzie ze wsi przynosza telegramy i za to dostają czekoladę), i chyba zrobię przybornik, który będzie stał w łazience( z igłami, nitkami plastrami itp.)
a co to są te telegramy? Ja też zrobię takie przyborniki (2, po dwie łazienki dla gości)
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
no to prawie mi się udało. a że prawie robi wielką różnicę to resztę nadrobię jutro

aż mnie w gardle ścisnęło, jak sobie pomyślalam, że monikadavida ma już na paluszku obrączkę

a! i tak przypominam skromną swą osobę, że ja do tego klubu też bym chciała, bo tu swoich fotek nie wkleję
no chyba że mnie nie chcecie, to zrozumiem
dawno dostałaś zaproszenie,zaakceptuj je

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-03 o 13:00
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:06   #1768
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ODNOŚNIE KLUBU:

To, co tam piszecie widzą tylko członkinie i moderatorzy.

Żeby dodać zdjęcie wchodzicie do Klubu. Na głównej stronie, nad tematami do dyskusji dodałam zdjęcie swojego zaproszenia, by pokazać Wam gdzie zdjęcia będą wyświetlane.

Żeby dodać zdjęcie wchodzicie: "Ustawienia" -> w "Twój panel kontrolny"(z lewej) wyszukujecie "Zdjęcia&Albumy"-> po wejściu klikacie na "Dodaj Album" -> wpisujecie Tytuł swojego albumu, zaznaczacie, że ma być prywatny -> Wyślij.

Założyłyście album, do którego możecie dodawać fotki, albumów można mieć wiele. Fotki, które dodacie do albumu będą miały nadane swoje URL, dzięki czemu zamiast wysyłać zdjęcie mailem możecie podać link fotki.

Żeby fotki widoczne były dla ogółu w klubie wchodzicie: Ustawienia -> Zdjęcia&Albumy-> Wasz album -> Dodaj zdjęcia do grupy -> tu przy zdjęciach pojawią się kwadraty, na które klikacie przy tych fotach, które chcecie dodać do klubu -> Dodaj wybrane fotki do: Panny Młode 2010r - > Dodaj zdjęcia.

Gotowe! Fotki widać na głównej stronie Klubu. Będąc na głównej stronie klubu, możecie klikając na fotki je komentować, itd

Czy ktoś coś zrozumiał z tego mojego wywodu???

ooa co to są te telegramy? Ja też zrobię takie przyborniki (2, po dwie łazienki dla gości)
ooo chili super , że napisałaś, bo ja jako głąb komputerowy nie wiedziałam co i jak w tych klubach

A telegramy to są kartki z życzeniami
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:08   #1769
chilanes
Zakorzenienie

Certina - my książeczkę do zbierania wszelkich potwierdzeń dostaliśmy od księdza w kancelarii,a le można to dostać też na naukach, powiecie, ze nie macie i Wam dadzą.
Co do wykresów, itd, to każdy indywidualnie, bo w każdej poradni inaczej, jak nie chcesz robić, a każą, to można to spokojnie znaleźć na necie.
Ja się przyznałam 1 z pań do tabletek, naględziła się bardzo na ten temat, aż mnie wkurzyła. Wykresu nie robiłam.
My Poradni mieliśmy 3 spotkania, Nauk mieliśmy 4 spotkania. Razem 7, ale to różne w zależności od parafii.
Zadają pytania, np: czy będziemy stosować NPR, jaki śluz zaobserwowałaś, itd...

Nie taki diabeł straszny, jak go malują, zagryźcie wargi i do dzieła, trzeba to przeżyć, a wszystko zależy na jakiego księdza się trafi.

obca7 i każdy sąsiad może przyjść i za kartkę czekoladę dostaje? Sorry, ze tak pytam,a le u mnie czegoś takiego nie ma Mój region w ogóle jakiś ubogi w takie tradycje jest

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-03 o 13:10
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:15   #1770
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Certina - my książeczkę do zbierania wszelkich potwierdzeń dostaliśmy od księdza w kancelarii,a le można to dostać też na naukach, powiecie, ze nie macie i Wam dadzą.
Co do wykresów, itd, to każdy indywidualnie, bo w każdej poradni inaczej, jak nie chcesz robić, a każą, to można to spokojnie znaleźć na necie.
Ja się przyznałam 1 z pań do tabletek, naględziła się bardzo na ten temat, aż mnie wkurzyła. Wykresu nie robiłam.
My Poradni mieliśmy 3 spotkania, Nauk mieliśmy 4 spotkania. Razem 7, ale to różne w zależności od parafii.
Zadają pytania, np: czy będziemy stosować NPR, jaki śluz zaobserwowałaś, itd...

Nie taki diabeł straszny, jak go malują, zagryźcie wargi i do dzieła, trzeba to przeżyć, a wszystko zależy na jakiego księdza się trafi.

obca7 i każdy sąsiad może przyjść i za kartkę czekoladę dostaje? Sorry, ze tak pytam,a le u mnie czegoś takiego nie ma Mój region w ogóle jakiś ubogi w takie tradycje jest

dziekuję

ale to w poradni zadają takie pytania o śluz, temeraturę tak? Tzn do poradni się chodzi we dwójkę? czy osobno?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości