|
|
#3811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II
lepiej dzielić się zdjeciami z tej neizapomnianej imprezy w gronie zuafanych osób
a nie tak ze wsyzsyc widza i w ogóle ::P
|
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie znam takie rozpieszczone, samolubne os. Równie dobrze mogą być to Ci, którzy mają rodzeństwo, wiadomo. A nie czuję zazdrości.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
|
#3813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem dobre są tusze L'oreal . Miałam wszystkie wersje telespoic'a a teraz mam extra volume collagene i też jest bardzo dobry, tylko niektórym może nie odpowiadać, bo ma dość dużą szczoteczkę .Diorshow iconic też jest świetny, tyle że drogi.
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio używam Max Factor False Lash Effect i jestem zadowolona. Jedna warstwa to tak na dzień, a jak chcę mocniejszy efekt to daję 2-3 warstwy i jest super.
Teraz kupiłam sobie Max Factor Masterpiece Max, na wizażu ma b.dobre opinie, że ładnie wydłuża i wgl, ale jeszcze go nie używałam.. Wiem jedno, że już więcej nie kupię tuszu L'Oreala.. Miałam Beauty Tubes i Clean Definition - praktycznie nie wydłużają i słabo pogubiają.. na co dzień to są jeszcze ok, ale na jakieś okazje, imprezy to się nie nadają.
|
|
|
#3815 |
|
Przyczajenie
|
nikia Piękna sukienka. Bardzo efektowny tył i myślę, że przydałby się ten doszyty pasek z przodu bo przód jest dość skromny a tyłem przecież chodzić nie będziesz
ja bym dała do tej sukienki coś srebrnego bo kolor jest dość wyrazisty a tak srebro to trochę rozświetli a co do makijażu to najważniejsze by pasował do Ciebie chociaż myślę że fiolet powinien byc ok
|
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tuszu to ja ostatnio kupilam z Rimmela Glam' Eyes Lash Flirt i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3819 |
|
Zadomowienie
|
Taa, zawsze jak poznam kogoś nowego i w rozmowie wychodzi że jestem jedynaczką to się negatywnie do mnie nastawia
![]() a ja np zawsze mialam najlepszy kontakt z jedynakami... no i to racja, jedynaczki maja okropnie z rodzicami.. dopiero trzeba ich we wszystko wprowadzać, nie sa przyzwyczajeni do późnych powrotów, facetów.. ehh.. mam nadzieję że po maturze już nie będa mieć zadnego "ale" do mojego wyjazdu z tż na wakacje.. |
|
|
|
|
#3820 | |
|
żona
|
Tez myslalam teraz o ktoryms z Max Factora...
Lily mysle wlasnie o tym Max Factor Masterpiece Max ale nie podoba mi sie szczoteczka i martwie sie że nie uzyskam z nim pożądanego efektu.. ![]() tak samo ten Max Factor False Lash Effect... jakos wydaje mi sie ze te małe szczoteczki w tuszach a raczej wąskie słabo sobie radzą ![]() No ale jak nie zaryzykuje to sie nie dowiem ![]() Lucka miałam go i tak srednio byłam zadowolona![]() Cytat:
Edytowane przez PaLLitQa Czas edycji: 2010-01-03 o 15:26 |
|
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
no to teraz tylko czekamy jak Lucka dostanie odpowiedź od tamtej dziewczyny i sobie zrobimy taką galerię
![]() Dziewczyny chcę sobie kupić zalotkę do rzęs. Ale nigdy nie miałam i nie wiem czy kupić taką zwykłą czy elektryczną? Pallitqa False Lash Effect właśnie ma dużą szczoteczkę
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2010-01-03 o 15:26 |
|
|
|
|
#3822 |
|
Zadomowienie
|
A myślisz, że mi się chcę sprzeczać i zaśmiecać wątek? Nie, nie czuje takiej potrzeby ani nie mam na to ochoty. Czytaj co napisałam, nawet ja mogłabym być samolubna mimo, że mam rodzeństwo. Na to nie ma reguły. A każdy czasami się do czegoś/do kogoś uprzedza kiedy się nie mile zawiedzie itp. Więc dajmy już spokój.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#3823 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Pallitqa chociaż niektórzy mówią, że Masterpiece Max, mimo małej szczoteczki jest o niebo lepszy od False Lash Effect.
|
|
|
#3825 | |
|
Wtajemniczenie
|
no ja mam go dopiero kilka dni wiec moja opinia nie jest zbyt wazna, ale jak narazie to ok ;p
Cytat:
Mam zalotkę, taka zwykła. i fajnie podkręca, tylko ja zawsze najpierw raz tuszuje rzęsy, pozniej zalotka i pozniej jeszcze raz tusz, wtedy sie ładnie trzyma
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrobie w któryś dzień próbe i pokaże. A ta 4 paleta to faktycznie moja najlepsza i najbardziej trwała
|
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Zadomowienie
|
Co do tuszu, to ja z czystym sumieniem mogę polecić z Oriflame, Revelation.. taki w zielonym opakowaniu. Świetnie wydłuża i lekko pogrubia.. więc bardziej polecam dla krótko i gruborzęsnych
ale również cienkorzęsne mogą spróbować
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam zwykła zalotkę, tylko że najpierw traktuję rzęsy zalotką a potem tuszuję, bo jak robię odwrotnie, to mi rzęsy wypadają i się łamią.
Jeśli któraś by chciała zrobić sobie smoky eyes we własnym zakresie, to polecam zestaw cieni + kredka do smoky z Pupy . Mam go i dobrze się sprawuje.
|
|
|
#3829 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba sobie kupię taką zwykłą zalotkę
|
|
|
#3831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie, gdy ktoś mnie zapyta o rodzeństwo i mówię że moi bracia już się wyprowadzili to zaczynają się teksty "ale masz dobrze, też bym tak chciała, takie dzieciaki to mają zero obowiązków". A to wszystko nie prawda już bym wolała żeby przynajmniej jeden z nich by był w domu żeby się pośmiać pogadać pokłócić itd. A rodzice to to pozwalali i jednemu i drugiemu na późne powroty ale swojej córeczce to już nie bo teraz to nigdzie nie można czuć się bezpiecznie nawet na imprezie u znajomych.
|
|
|
|
|
|
#3832 | ||
|
żona
|
Cytat:
![]() a ten false lash effect małą ma, w sensie male wloski http://www.hey-dollface.com/images/f...ct_mascara.jpgCytat:
![]() mi gloowie zalezy na wydluzeniu bo mam krótkie rzesy ![]() dziewczyny jaka róznica w wysylce miedzy listem priorytetowym (3,00 zł) a List polecony ekonomiczny (4,80 zł) ?? |
||
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze też się właśnie zastanawiam nad taką zwykłą zalotką, bo tuszować rzęs nie chce, bo zawsze mi się posklejają i wyglądają fatalnie a mam naturalnie długaśne i gęste, w przyszłym tygodniu idę na hennę więc kolor też będzie, tylko podkręcenia trochę brak
I tak sobie myślę, jakby podkręcić taką zwykłą na ciepło (słyszałam, że dobrym sposobem jest ogrzanie zalotki suszarką ) a potem delikatnie u nasady tylko tak "usztywnić" tuszem, bez tuszowania całości Dałoby to radę czy niezbyt? Ja tam się nie znam na takich pierdołach to mnie może któraś oświeci A co do albumu to jestem za, też bym się chętnie wkleiła jakby mi zrobili zdjęcie jakimś cudem , ale pod warunkiem, że album będzie tylko dla nas, bo nie mam ochoty, żeby potem moje zdjęcia po necie latały ![]() PaLLitQa ekonomiczny teoretycznie dłużej idzie
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2010-01-03 o 15:35 |
|
|
|
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
Ja dostałam na gwiazde tusz z astora taki złoty i jest boooski, wiem, że jest taki w rossmanie, zawsze patrze na szczoteczke, a te z gumową mi nie służą, dziwnie się nimi maluje...
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, obczaiłam właśnie, że chyba da radę zrobić takie coś z fotami na wizażu
![]() bo można zakładać prywatne kluby i żeby oglądać ich zawartość, to trzeba być jego członkiem zaraz jeszcze muszę poobczajać trochę co i jak z tym
|
|
|
#3836 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny macie może pomysły jak mimo gipsu na nodze elegancko wyglądać na studniówce? wczoraj się przwróciłam na oczywiście nieposypanym, oblodzonym chodniku
gips sięga kolana, nie mam pojęcia jakiego buta włożyc na zdrową nogę, co włożyć na gips lub czym go obwinąć.. ja jak zwykle mam pecha no i nici z polonezem i z tańczeniem ogólnie..
|
|
|
|
|
#3837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojej ![]() Współczuję kochana, ale byłabym zła. Ja bym chyba nie poszła... :/
|
|
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Zakladam taki klub prywatny z zaproszeniami.. ciekawe co z tego bedzie
|
|
|
#3840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

a nie tak ze wsyzsyc widza i w ogóle ::P

.

.
Uspokój się. Mam prawo do uprzedzeń jak każdy, co nie oznacza, że to nigdy nie minie. I nie przeszkadza mi pisanie z Wami, nie odczuwam, że jesteście jedynaczkami. Normalnie dziewczyny i tyle, nie wiem z czego robisz problem w tym momencie. Miałam na myśli to, że znam kilku jedynaków i nie są to os. miłe, wręcz przeciwnie. Dlatego się trochę zraziłam i już. I nie mów mi o jakimś psuciu humoru. I jeśli chcesz wiedzieć, to gdyby nie te kilka postów do góry, to nie wiedziałabym, że jesteście jedynaczkami.

bo teraz to nigdzie nie można czuć się bezpiecznie nawet na imprezie u znajomych.
I tak sobie myślę, jakby podkręcić taką zwykłą na ciepło (słyszałam, że dobrym sposobem jest ogrzanie zalotki suszarką