![]() |
#2191 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
wielki buziak dla tych, które doceniają ;*
_______ potrzebuję kołysanki, pocałunku na dobranoc, anioła, słodkiej miłości mojego życia. lepiej się zamknij i mnie pocałuj. umiałeś mnie pocieszyć, a teraz tak dołujesz. Twoje zbawcze obietnice, szeptane jak modlitwy. nie potrzebuje ich. wszystko dla Ciebie.
#2192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
łaaał . ;oo odjechany . ! __________________ złamanego serca nie uleczysz czekoladą. ona nie miała siły walczyć o szczęście . Brak happyend'ów, co niosą nadzieję. skreśl, wyrzuć kartkę - zapomnij. marzenia spełnione byle jak. Po co były te marzenia, których spełnić się nie dało.. ? Siedział samotnie w wagonie. Rysując serce na szybie.. Myśląc o niej.. Wspomnienia jak szybę – wytrę . . . Spotkała go, a później cierpiała. a ona bez uśmiechu po kątach się pląta.. Kiedyś staniesz przed lustrem z twarzą zalaną łzami i poczujesz smak przegranej.. i wciąż próbuję kochać mniej . </3 Nie mam siły na nic... już nawet nie mam siły udawać, że jest dobrze.. A z jej martwego ciała, po policzku ostatnia łza poleciała... Przepraszam! Gdzie znajdę skup złamanych serc? Pewnego dnia nie wytrzymałam. Złapałam tusz i przejechałam nim po rzęsach. Wyszłam do Ciebie... I zamiast cudownego " czemu płaczesz? " Usłyszałam " Chyba się rozmazałaś" </33
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Raczkowanie
|
to serce już naprawdę szaleje.
to serce już naprawdę głupieje. Uśmiecha sie i ma ten dołek w policzku, który tak bardzo lubię. bądź najbliżej mnie jak się tylko da. dotykaj palcami, ustami, oczami. spacer po miłość. tak mocno trzymał mnie za rękę jakbym miała zaraz uciec. tak intensywnie się we mnie wpatrywał jakby widział mnie pierwszy raz. tak namiętnie całował jakbym miała czekoladę na ustach. tak profesjonalnie udawał że mnie kocha, że przez chwilę uwierzyłam. Więc dlaczego Go kocham? Sądzę, że jedynie dlatego, iż jest mężczyzną. Zaśpiewałam tego ranka naszą piosenkę.. I mimo łez, śpiewałam dalej. Wyobraźnia - w niej zawsze jesteś blisko.. ucichła we mnie ta mała dziewczynka, która wszystko brała sobie do serca. czuję jak rozbierasz mnie wzrokiem. jak Twe oczy całują me ciało. z każdym kolejnym dniem pragnę tego coraz bardziej. uzależniam się. Z bólem serca spoglądam na zegarek. Chyba pójdę do łóżka. Choruję na rzeczywistość. -Podobno masz do sprzedania miłość... -Tak, mam, ale jeśli ją kupisz musisz liczyć się z konsekwencjami. -A dużo ich ? -Hm, nieprzespane noce, przepłakane dni, zmarnowane życie... i takie tam. myślisz, że wiesz, a tak naprawdę nie wiesz nic. ty, ja i ta nasza pieprzona, wyimaginowana wielka miłość. i choć czasem mówię 'idź do diabła' wiedz, że po chwili dodam 'i zabierz mnie ze sobą'.
Odszedł. tak po prostu. już bym wolała, żeby na mnie nakrzyczał jak na małą dziewczynkę. ![]() Edytowane przez Adzia1311 Czas edycji: 2010-01-03 o 14:17 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Przyczajenie
|
Witajcie !
![]() jestem tu nowa, ale od dawna Was nałogowo okradam. Jesteście na prawdę dobre. Mam nadzieję, że będzie miło. ![]() Skromnie ode mnie [jeśli coś się powtórzyło to z góry przepraszam] Goodbye, my almost lover. / Żegnaj, mój niedoszły ukochany. I just wanted your love I just need to feel your love./ Chciałam tylko twojej miłości Potrzebuję tylko ją czuć. You'd bring me heartache Almost lovers always do. / Przyniosłeś mi ból serca Niedoszli ukochani zawsze tak robią. I want you so bad it's my only wish. / Tak strasznie chcę Ciebie to moje jedyne życzenie. Edytowane przez Joannie Czas edycji: 2010-01-03 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
BAN stały
|
Cytat:
chciałam tylko powiedzieć, że ten jest mojego autorstwa i dodałam go tutaj kilka stron wcześniej...
Edytowane przez ayeen Czas edycji: 2010-01-03 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Raczkowanie
|
mnóstwo powtórzeń...
![]() _____ szlag mnie trafia na myśl, że mogłam się z Tobą dzielić przy śniadaniu swoimi żelkami. dotknij mnie oczami, pokochaj ustami i poczuj sercem. nasza miłość może być rewolucją. nie przegapmy tego.
#2197 |
Raczkowanie
|
Ta_ z krainy czekOlady dziękuje za wyróżnienie
![]() _________________________ ___ - skąd masz mój numer gg .. ? - z wikipedii . wystarczy wpisać najpiękniejsza kobieta na świecie . < 3 * idzie chłopak * - patrz ! materiał na mężaa . - skąd wiesz ? - ma przekute uchoo . - no i ? - zna ból i kupuje biżuterię. ![]() jesteś moim światełkiem w tunelu ! tylko nie okaż się pociągiem, który mnie rozjedzie ayeen hm nie wiem być może ale czytalam post za postem tak wiec nie wiem jak moglo mi to uciec. a po drugie korzystam z wyszukiwarki i dziwne że się powtórzyło : /. z góry przepraszam ![]() rzeczywiście powtórzyłam ;/ a to dlatego że miałam to zapisane w pliku i nie dodawałam tego odrazu ;p no i Twojego to nie może być autorstwa bo znalazlam to na necie ![]()
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2010-01-03 o 14:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2198 |
Konto usunięte
|
'Ty zawsze miałeś mnie, ja zawsze miałam Ciebie. Teraz Ty masz Bethany, a ja nie mam nikogo.'
'W każdym razie, chciałam powiedzieć, że nie chcę być jedną z tych osób, o których tak łatwo się zapomina; kiedyś niezmiernie ważnych, wpływowych i cenionych, którzy po latach stają się wyłącznie bladym wspomnieniem i niewyraźnym zarysem w pamięci. ' Edytowane przez 133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426 Czas edycji: 2010-01-03 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnęę. tylko mi nie bądź zła xD _________ taki piękny, taki bystry, takie marnowanie jego młodego serca. bo nie jest ze mną. moje serce za kaucją. może wtedy zapamiętamy, aby zwolnić w naszych ulubionych momentach.. wiesz przecież, że jestem powietrzem którym oddychasz. już czas na umowę ze mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
a kradnij ..proszę bardzo <33 Cytat:
kocham kocham <33 |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Mój chłopaku lizaku, Doprowadzasz moje serce do szaleństwa! byłeś cały w sobie zagapiony w ciemne szare niebo a ja to zmieniłam Trzeba to rozplątać delikatnie żeby nie było resztek na podłodze . .słodkich resztek, sugerujących że może nie powinnam kochać cię tak bardzo Czuję jak ziemia wiruje pod moimi stopami . .czuję spadające niebo gdy tylko jesteś blisko aby chmury zabrały księżyc na wycieczkę w jedną stronę Teraz niebo ma inny rodzaj błękitu I pies szczeka inaczej niż zwykle w twoich oczach niebo jest inaczej niebieskie Mam nadzieje że po deszczu na niebie powstanie siedmiokolorowa tęcza Trzymaj w swym sercu mapę, która nigdy nie zblaknie w blasku słońca |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| _mandarynka amozefrytkidotego PannaBezczelna panna_miodowa RobCoChcesz rebellious One for all Primadonna modlishque takagwiazdka abunee KOCHAM MOCNOO <33 Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-03 o 14:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały ; *
_ to jak amputacja serca,
wyrwałeś je ze mnie. potrzebuję terapii, znieczulenia. zgaszę światło, usiądę po ciemku w ogromnym fotelu i się w niego zanurzę, może pomaluję paznokcie, może zapomnę.. udajesz amnezję, przechodzisz obojętnie, amatorsko wzdrygasz ramionami, złudzenia szlak trafia. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2202 |
Raczkowanie
|
moje serce Cię ściga.
bliżej twych oczu, zdobyć Twoją uwagę, zanim mnie miniesz. tęsknie za sposobem jakim mnie całowałeś. znalazłam chłopca, którego marzeniem było sprawić, aby wszyscy się uśmiechali. był słońcem. wywróciłam się. przepraszam za nieobecność - brak czasu. ;* ale i tak Was kocham i podziwiam i okradam. <3 i spóźnione ale szczere; dużo miłości, przyjaźni, uśmiechu, radości, szczęścia i wiele wiele innych wspaniałych rzeczy na Nowy Rok.
#2203 |
Zakorzenienie
|
Jesteś jak : -ogień- bo moje serce płonie z miłości do Ciebie -pamiętnik- bo mogę się Tobie z wszystkiego zwierzyć -przeznaczenie- bo moja przyszłość zależy od Ciebie -szczęście- bo tak często Cię potrzebuję -lekarstwo- bo potrafisz ulżyć memu cierpieniu -dusza- bo wiesz o mnie wszystko -serce- bo żyć bez Ciebie nie mogę ... W jej urodzie było coś takiego,że miałeś ochotę ją przytulić i wytarzać w liściach w rześki jesienny dzień. Przyjdzie mój czas, kiedy ciśnienie rozerwie klatkę piersiową, a serce nie nadąży za lepszym czasem. Poczuła się samotna. Jak ktoś, kto spada z czwartego piętra, mijając oświetlone okna. Za szybami szczęśliwe rodziny, tylko ona leci w dół, zrobiła nieostrożny krok, głupio, prawda? Znany był z tego, że dziewczyny traktował jak jednorazowe chusteczki higieniczne: spuścić się i wziąć nową. anioł biegnie przez niespodziewane światła przez duchy, które są przed nami cienie podążają za nami i zawsze kiedy się zatrzymujemy upadamy jak to możliwe że Ten co stworzył świat może teraz zwykłym ludziom czynić krzywdę? ![]()
![]() |
#2204 |
Rozeznanie
|
__Fallen Angel__, amozefrytkidotego dziękuję kochane ;* <3 ______________ Dziś pod poduszką znalazłam stary zniszczony kadr z Twojego snu... o mnie.
I kiedy budzę się w zakrwawionej pościeli - już nie obwiniam ciebie. I mam swoje wymarzone życie - cztery ściany i ja. A wieczność mi się kończy. Doba jest taka długa, jeśli nie będę umierać kilka razy na dobę, czym wypełnię czas? Zamknij mnie w nawias ust. I ręce Twoje pogubiłam i usta, i wszystko to co było Tobą - odeszło. Zabiję ciebie - sobą. Ja umarło na ja. Nie ma ja. Się jest. Się jest się. Się jest duch. Się jest nikt.
#2205 |
Zakorzenienie
|
niech te Twoje piękne oczy patrzą na mnie przez całe życie .
chciałabym nauczyć się rozmawiać wzrokiem. czułe szepty. smutne obce rzęsy. chcę naprawić błędy, które popełniłam w ostatnim czasie. daj mi szansę bym spróbowała je naprawić. idę poszukać mojego szczęścia gdzieś za rogiem. bo choć Ty smakujesz tak słodko, ja nie mogę jeść tego samego codziennie.
#2206 |
Raczkowanie
|
Wmówiłam sobie że Cię kocham . Potrzebowałam Twojego pocieszenia po Nim . Kiedy mówiłam że go już nie kocham to chodziło mi o to że STARAM się o nim nie myśleć.
Skąd mogłam wiedzieć że ci sie podobam skoro cały czas pisałeś że dziewczyny w moim wieku są dla ciebie za młode Edytowane przez Kwadratowaa x3 Czas edycji: 2010-01-03 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnij , kradnij ! bardzo się cieszę , że się przydają . <3 Jeżeli sen to najlepszy sposób na brak miłości
to pewnie przespałabym cale życie . I nie mówcie mi , ze chciec to móc .. bo cholernie chcę lecz nie mogę . Ćwiczę co wieczór przed lustrem mimikę i przemówienie tak na wpadek gdybym Cię jeszcze spotkała . Przeważnie nadziei szukamy w jutrze . Przez cały czas milczysz , nazwę to monologiem . </3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zadomowienie
|
dziś, nad nami kończy się niebo.
dla mnie miłość jest jak eutanazja. śmierć na życzenie. pozostaje mi tylko cierpieć, gdy w twoich oczach nie ma pustki. `tak śmiesznie marni. kichanie jest fajne. nawet przyjemne, gdy nie masz uczulenia. słodycze są dobre, gdy nie musisz jeść wiadra czekolady. miłość jest wspaniała, gdy nie kochasz... śniło mi się, że byłeś. tylko się śniłeś.
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2010-01-03 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Raczkowanie
|
witam Słoneczka
![]() czas wypisywania Twojego imienia na szybach. Każdy ma jedną połówkę serca. Gdy się z kimś wiążemy powstaje całość. Ty mi zabrałeś moją połowę. Teraz muszę szukać całości, czyli drugiego takiego drania. Wątpie, że istnieje..Wątpie, że ktoś zranił kogoś, tak jak Ty mnie.. Jeśli mój poprzedni chłopak był świnią, to nie wiem jak nazwać Ciebie. to przez ciebie wszędzie widzę serca, to przez ciebie gbiue lietrki. Chciałeś mi dać swoją miłość w prezencie. Źle spakowałeś i s*******iła. Hamnafasam basz / Perski. Bądź moim towarzyszem w oddechu. Czuła się przy nim szczęśliwa, nic więcej, nic mniej. Czy to prawda, że pewne kobiety są stworzone tylko dla jednego mężczyzny? Czy jest jedną z nich? Jest takie miejsce bez murów i granic, jest takie miejsce gdzie kocha się za nic. Jest takie miejsce gdzie serce nie boli, jest takie miejsce które wyzwoli nas. Czas nie ma ceny, tam czas nie ma ceny nie, podaj mi rękę, razem znajdziemy je. pieniądz wyznacza ludziom drogę. Ja tak nie mogę, nie chcę tak życ, dajcie mi spokój, dajcie mi być. Chce mi się wyć, chce mi się płakać, bo nie potrafię skakać, udawać jak Wy, robić dobrą minę do złej gry. Ja naprawdę mam sny, mam marzenia, o miejscu gdzie nie ma cierpienia i bólu, dosyć mam życia w betonowym ulu. Jest takie miejsce bez murów i granic, jest takie miejsce gdzie kocha się za nic. Jest takie miejsce gdzie serce nie boli, jest takie miejsce które wyzwoli nas... Jest takie miejsce, miejsce takie znam, podaj mi rękę zabiorę Cię tam, tylko podaj mi rękę bo nie chcę być sam. Wygramy bez atu mamy silne karty, w sercu kompas atlas otwarty. W kropki, w paski, czarny czy biały, tam nie ma schematów, tam są ideały. Jak świat cały, długi i szeroki, to miejsce jest blisko, wystarczą dwa kroki. To miejsce jest tutaj, na tym świecie, kto pyta nie bładzi, szukajcie a znajdziecie. ostatnie opisy z piosenki Funky Polak - Jest takie miejsce (;
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
czuję,że nie najlepiej jest z nami...
taki mój malutki Skarbeczek.<3 i wiesz? tym razem nie pomogły nawet cztery tabliczki czekolady. i wciąż przed oczami widzę ten Twój czarujący uśmiech. ![]()
#2211 |
Raczkowanie
|
"Raj upragniony, który chciałeś, nie istnieje, wydumałeś"
"Uczuciami pogmatwany nie potrafię znaleźć szczęścia" "Czując nieból Jestem niczym Światła gasną, dławię w sobie płacz Ściany wolno połykają ciszę Bóg Otworzy zaraz drzwi" "Złapać wiatr Pokonać strach i być Oszukać grzech Okpić los i śnić I zanim ktoś odnajdzie nas na dnie Zawołać..." "Tyle długich mostów Tyle brudnych grzechów Tyle pięknych marzeń Podzieliło nas Tyle pustych gestów Tyle samo pytań Tyle wielkich znaczeń Dzieli nas." "Ty i ja zamknięci w naszym świecie Ty i ja opętani grzechem Ty i ja w poszukiwaniu raju Ty i ja ..wysuszone morza" "Masz na imię moja Paranoja Masz na imię moje Przeznaczenie Masz na imię Lęk"
#2212 |
Raczkowanie
|
Mamy tylko siebie, wielką mamy moc.
Ciała nasze diabłom zaprzedane. Święty bałagan i błogosławiony zamęt. Czasami starczy tylko splunąć na szczęście. Spojrzymy sobie w oczy i będziemy wiedzieć więcej. To jest nasz spisek i nasza sekretna zmowa. Trzy niewysłane listy, dwa nienapisane słowa. / snl.
#2213 |
Raczkowanie
|
bierz ile wlezie.! xdd ; * gdy jesteśmy szczęśliwi nic dookoła
nas nie obchodzi. to, że zepsuł się telewizor czy to, że pada deszcz. bo wtedy liczy się tylko nasze szczęście. czasem naszym szczęściem jest druga osoba, która daje nam strasznie dużo uśmiechu i nadaje barw naszemu życiu. musimy dbać o tą osobę, bo gdyby nie ona nasze życie nie miałoby sensu. jest takim naszym słońcem, naszym osobistym słońcem, które odgania dla nas chmury. Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2010-01-03 o 16:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Wtajemniczenie
|
śmieszy mnie, kiedy niktóre z Was mowią :
to nie moze byc Twojego autorstwa, bo znalazłam to na necie, lub nie masz do tego zadnych praw autorskich. mwahaha. no tak, znalazłaś, ale ktoś to musial wymyslec, czyz nie skarbie ? ![]() i poszło w swiat. Więc nie mowcie tu kto moze miec prawa a kto nie, przede wszystkim grzeczniej. dziekuje za pochwały. <33 ----------------------- - nie boję się umierać. Przeraża mnie tylko jedna myśl.. - jaka? - że zostawię Cię samą. ołożyć się na swojej poduszce i płakać w spokoju. Bo ona tak naprawdę chciała tylko pić i tęsknić. I umrzeć czasami chciała. Najlepiej na atak wspomnień. Odkąd ze sobą jesteśmy, nasz związek jest tak pewny, jak jazda terenowym isuzu serpentynami w górach z szybkością osiemdziesięciu kilometrów na godzinę. W dodatku w deszczu. I w huraganowym wietrze. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2010-01-03 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
. . .
on: ale czy myślisz .. ona: nie. nigdy. jedynie mogłabym z Tobą zostać, gdybyś mi powiedział, że jesteś w ciąży. on: przecież to nierealne. ona: no właśnie, jeden poblem z głowy. odwróciła się na pięcie i poszła. była tak dumna, że gdyby mogła zaczęłaby unosić się w powietrzu. a on nic nie mógł powiedzieć. stał i wpatrywał się jak znika za zakrętem. dopiero teraz zrozumiał jak bardzo ją zranił i jak bardzo, ale to bardzo mu na niej zależy. wkońcu zrozumiał, że ją kocha. . . .
#2216 |
Raczkowanie
|
Choć w głowie tyle planów, a w sercu tyle nadziei, to i tak nasze przyszłe dni stoją pod wielkim znakiem zapytania.
Jeśli zechcesz, będę twoją żoną, lecz jeśli o tym marzysz, równie dobrze mogę byc twoją dziwką. Nie wydaje Ci się, że twój los najbardziej niebezpieczny jest w Twoich rękach? Gdybym umiała latać, to przeleciałabym całą ziemię. Trzeba się wykazać ogromną odwagą, by złamać komuś serce, podzielić jego świat na to, co było, czego już nie ma i nie będzie, ograbić z planów; i jednocześnie mieć w sobie tyle egoizmu, by z każdej okazji z premedytacją życzyć mu spełnienia marzeń. Wiem,że nie muszę. Od dawna robię tylko to co chcę. Świat jest przerażający na trzeźwo. Jeden błąd nie przekreśla wszystkiego. Jeden człowiek- owszem. Co noc wkładam białą, nocną koszulę i zasypiam, celując w gwiazdy palcami u nóg. Czasem chowam się z Twoim zdjęciem, które, wiem, powinnam była wyrzucić. ,,i czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój i niech utonę w gorących wodach mórz cichych westchnień wyssanych z twoich ust" - Happysad Dla "świętego spokoju" zrobiłam już tyle rzeczy sprzecznych z własną naturą, że sama siebie się brzydzę. Chronię umysł przed zachwianiem na orbitalu światło-cienia, w pustynnej burzy dusz martwych, a wciąż jak na złość tak prawdziwie żywych. Ale już zawsze będziesz prototypem mojej tęsknoty . Rzeczywistość w praniu z czasem kurczy się i traci kolory. Moja dłoń, w Twojej miejsce ma. Wszystko zamarza, ja powoli pije whisky, a rozbitek woła, bo woda świata zatopiła jego życie.
#2217 |
Raczkowanie
|
"chcę zabić w sobie tą niechcianą zdolność czucia" "mówisz dzień próby dla mnie to każdy dzień to mnie chroni od zguby spełnia co setny sen" "niemożliwe jest możliwe, pytanie - za ile?" chce być jeszcze bliżej chce być tatuażem na Twojej skórze" "Wierzysz w czary? masz czar goryczy, wypij Wierzysz w dary? masz dar, pie*dol czary, idź z tym" Ty, tego nawet Bóg nie da rady" "ponad słowami jak 'umlaut'" |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Raczkowanie
|
Czy możesz mi wybaczyć, w niepamięć puścić cały zgiełk, gdy siła moich słabych stron ujawnia się?
To cena, którą płacisz, gdy nazbyt mocno kochać chcesz. To żywioł z którym walczysz w noc i w dzień. To jedna na milion warta łez, ta miłość tak silna, aż tracisz dech. Choć pętlę zaciska na szyi Nie umiesz jak innej zdradzić jej Spełnieni w sferze marzeń, znudzeni szarym życia tłem. W kolizji naszych pragnień, w noc i w dzień. Co mam zrobić? Jak unosić ciężar słów, słoność łez? Gdy jak pistolet przy mojej skroni Twoja miłość dziś jest. Wróć, do wspomnień przez chwilę Zetrzyj złe obrazy i przestań się bać Bo wciąż jestem przy tobie - wróć, nie próbuj już milczeć Słowa są potrzebne każdemu z nas, jak powietrze jak oddech. Nie będziesz sam,Uwierz że ja chcę dziś przy tobie trwać. Wróć, nie próbuj już uciec. Bojąc się przebaczenia ranisz się sam. Wciąż kaleczysz uporem. Wróć, pokonaj swą pychę. Wróć. Wiara burzę ukoi, nauczy nas jak trzeba żyć wierząc w to co przed nami. z piosenek Kasi Kowalskiej
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... ![]() Edytowane przez be_kissable Czas edycji: 2010-01-03 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Raczkowanie
|
zaaaaaaszczyt.
![]() kocham również. ; * haha, uwielbiam właśnie takie. ![]() ![]() _________________ to tak jakby zerwać z kimś ciągle go kochając. więc złap mnie za ręce. tak prawdziwie, na zawsze. taki mały odłamek szczęścia w długi zimowy dzień. jest za ciemno bym mogła odnaleźć się z powrotem. fuckin shit, jutro znowu do szkoły. T.T
![]() |
#2220 |
Raczkowanie
|
Znaleźliśmy drogę na brzeg,
który jest daleko od lęku. Nigdy nie będziemy się smucić, niezależnie od tego jak gwałtownym poddadzą nas zmianom. Gdy ten wyścig zaczyna sprawiać trudność Dotrzymać kroku już nie potrafisz Zamiast czasu, w którym możesz bawić się Ty czujesz łzy spływające po twej twarzy
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.