Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana. - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 15:03   #3211
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
znajac zycie pewnie i tak nie odpisze:/
Ale co Ci szkodzi napisać? Myśl pozytywniej
KroplaDeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:05   #3212
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asienka1702 Pokaż wiadomość
Witam moje kochane
Ostatnio bardzo rzadko tutaj u was przepraszam ale u mnie masakra totalna.. tzn. z jego strony jest dobrze, tylko do mnie naplywaja bardzo rozne informacje i powoli zaczynam sobie wszystko ukladac w jedna calosc i tyle mi to zajmuje czasu. Jesli wszystko to okazaloby sie prawda to chyba juz nikomu naprawde nikomu w zyciu nie uwierze przysiegam.
Mam nadzieje ,ze u was wszystko wporzadku misiaki moje
Caluje was mocno
co sie dzieje?

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez KroplaDeszczu Pokaż wiadomość
Ale co Ci szkodzi napisać? Myśl pozytywniej
no właśnie, zapytaj jak sie czuje albo napisz ze chcesz żeby już wyzdrowiał itp.
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:06   #3213
asienka1702
Zadomowienie

GG do asienka1702

Cytat:
Co się stało?
Jakie informacje?
Ogolem mowiac to takie informacje ,ze klamie mnie! w przerozny sposob ja wiem ,ze on mysli ,ze tak lepiej bedzie dla niego jesli cos takiego faktycznie ma miejsce. Ale najgorsze jest to ,ze musze poki co udawac ,ze nic nie wiem to jest straszne. Zebym byla w pelni pewna tego co do mnie doszlo mam czekac az sprawa sama wyjdzie na jaw ale juz niedlugo wiec teraz mam dni na przygotowanie psychiczne

Nie jestem idealna ale idealnie sobie z tym radze

Wymiankaaa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post38311154
asienka1702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:08   #3214
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:
Ogolem mowiac to takie informacje ,ze klamie mnie! w przerozny sposob ja wiem ,ze on mysli ,ze tak lepiej bedzie dla niego jesli cos takiego faktycznie ma miejsce. Ale najgorsze jest to ,ze musze poki co udawac ,ze nic nie wiem to jest straszne. Zebym byla w pelni pewna tego co do mnie doszlo mam czekac az sprawa sama wyjdzie na jaw ale juz niedlugo wiec teraz mam dni na przygotowanie psychiczne
A to coś poważnego?
Jesteś przygotowana na zerwanie?
Stary 2010-01-03, 15:09   #3215
Myszunia19
Zakorzenienie

rany nie umiem myslec pozytywnie

zrobie sobie popcorn i wlacze film...
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:15   #3216
asienka1702
Zadomowienie

GG do asienka1702

Cytat:
A to coś poważnego?
Jesteś przygotowana na zerwanie?
Bardzo powazna sprawa taka ,ze boje sie tu o niej pisac nawet nie wiem czemu juz wkrecam sobie ,ze on tu wejdzie jakims cudem i to przeczyta czy cos.. takie glupoty mam w glowie ,ze szok.. Nie chodzi o zadna dziewczyne nie zdradza mnie po prostu jesli to prawda co sie dowiaduje to klamie mnie w bardzoi waznej kwestii i poniesie tego konsekwencje napewno. Tylko jak tu na sile zachowac spokoj?! czekam dzisiaj na ciego ma przyjechac ciekawe jak mi pojdzie tlumienie emocji w sobie

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
rany nie umiem myslec pozytywnie

zrobie sobie popcorn i wlacze film...
Tylko nie wlaczaj zadnej komedii romantycznej bo to tylko dobija do sciany

Wymiankaaa

Stary 2010-01-03, 15:17   #3217
Myszunia19
Zakorzenienie

grecka wycieczka czy cos takiego
Stary 2010-01-03, 15:18   #3218
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Może nie chciał, żebyś go zdemaskowała?
To po co się przyznał, że tam był zobaczyć czy mnie nie ma?
Nie rozumiem jego myślenia.
Kazałam mu po mnie przyjechać o 16.40 a ja sobie wyjde z domu o 16.50, żeby się nie wkurzać jak się spóźni
To mój kolejny sposób na radzenie sobie z wkurzaniem się.

Cytat:
Bardzo powazna sprawa taka ,ze boje sie tu o niej pisac nawet nie wiem czemu juz wkrecam sobie ,ze on tu wejdzie jakims cudem i to przeczyta czy cos.. takie glupoty mam w glowie ,ze szok.. Nie chodzi o zadna dziewczyne nie zdradza mnie po prostu jesli to prawda co sie dowiaduje to klamie mnie w bardzoi waznej kwestii i poniesie tego konsekwencje napewno. Tylko jak tu na sile zachowac spokoj?! czekam dzisiaj na ciego ma przyjechac ciekawe jak mi pojdzie tlumienie emocji w sobie

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Tylko nie wlaczaj zadnej komedii romantycznej bo to tylko dobija do sciany
Asia kochana życzę, żeby to wszystko okazało się nie prawdą
Stary 2010-01-03, 15:19   #3219
asienka1702
Zadomowienie

GG do asienka1702

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
co sie dzieje?

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

no właśnie, zapytaj jak sie czuje albo napisz ze chcesz żeby już wyzdrowiał itp.
No wlasnie nie dzije sie dobrze.. Oprocz tego to oczywiscie wiecznie sie spoznia z jakiegos powodu na sylwestra siedzialam z kolezankami na tej imprezie bo on sie spoznil 2 godziny
Pomine to ,ze siedzial jak kolek i nawet w ten jeden dzien w roku niczego sie nie napil.. nie tanczylismy razem ani razu.. a jak zatanczylam z kim innym to siedzial obrazony.. pozniej oczywiscie przepraszal i wogole.. nie no wtedy sie nie przejmowalam i bawilam sie wysmienicie bo wiedzialam ,ze tak bedzie i stwierdzilam ,ze nie bede sobie psuc zabawy przez niego takze sylwester jak najbardziej ok bez tam kilku szczegulow takich jak jego czepianie czy obrazanie

Wymiankaaa

Stary 2010-01-03, 15:19   #3220
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Asiu, jakoś to będzie. Oby prawda wyszła na jaw, bo lepiej znać nawet nejgorszą prawdę niż żyć w kłamstwie

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:21   #3221
asienka1702
Zadomowienie

GG do asienka1702

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
To po co się przyznał, że tam był zobaczyć czy mnie nie ma?
Nie rozumiem jego myślenia.
Kazałam mu po mnie przyjechać o 16.40 a ja sobie wyjde z domu o 16.50, żeby się nie wkurzać jak się spóźni
To mój kolejny sposób na radzenie sobie z wkurzaniem się.

Asia kochana życzę, żeby to wszystko okazało się nie prawdą
Dziekuje. Ja tez bardzo bym chciala ,zeby to sie prawda nie okazalo ale boje sie bardzo bo juz za duzo ludzi mi powiedzialo to samoa ostatnia osoba byl ktos przerazajaco wiarygodny wiec serce mnie boli z tego powodu no ale okaze sie niedlugo dziekuje skarby ,ze mimo ,ze nie udzielam sie tu ostatnio za czesto potraficie sie zainteresowac i pogadac

Wymiankaaa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 15:23   #3222
kasiula93
Przyczajenie

Witam ja jestem tutaj nowa aale zauważylam taki wątek i troche mnie zainteresował gdyż mam chlopaka aale ostatnio ejgo przyjaciolka zzaczyna sie miedzy nas 'wtryniać' ;( zaczyna mu mówić co am robic i wogole,zachowuje sie jak jego matka ;( ruszyło mnie too jak kiedyś zapytała go czy pojedzie z nim gdzieś tam na impreze ;| aale u niej to ejst takie coś ze jakby on sie nie zgodził too wtedy ona sypnie mu wiązanke typu że ja go zmieniłam,że jest pantoflarz i wogóle troche mnie too gnębii i nie wiem co mam o tym wszytskim myśleć ;( prosze oo dobre rady
kasiula93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:25   #3223
aanitkaa
Zadomowienie

hej dziewczyny dołanczam do Was - jestem chorobliwie zazdrosna i co najgorsze to ranie tym samą siebie -dobieram sobie sobie tylko głupoty do głowy i już mnie głowa boli od płaczu i wnerwiania co było już 3 miechy ok to wczoraj musialam zlukac mu telefon i juz mam nerwe i głowa mi pęka od domysłow

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
hyhy a no wrocilam

napisze w wielkim skrocie: Poszlo o jedna kolezaneczke, ona zaczela gadac gdzie mieszka, a moj TZ zaczal sie ja wypytywac, gdzie dokladnie, bo by na kawke wpadl ...

stwierdzilam, ze bez przesady, czy ja do jego kumpli na kawki jezdze ??? Potem zaczal sie tlumaczyc, ze on tak mowil na zarty, a ja zaraz wsyztsko na powaznie musze brac... taaa ciekawe
te z bym wzieła na poważnie i focha bym szczeliła nieodwracalnego

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Kochajmnie witaj no moze faktycznie, zle to zrozumialam, ale no kurcze, bez przesady, takie texty ;///
kropla nie padlo slowo przepraszam, raczej wyrzuty, ze znow mam o cos problem, ze podnosze na niego glos,a on biedaczek nie wie o co mi kaman

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr............
no bez przesady takie teksty a przeprosic nie przeprosi bo przepraszając by sie przyznał do błędu

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
jak nie mozesz go odwiedzic to chociaż zapytaj jak sie czuje -jak bym ja była chora i tz by sie do mnie ni eodezwał ,nie zapytal by jak sie czuje to bym była wsciekla ze sie mna nie interesuje

aanitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:27   #3224
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Witam nowe zazdrośnice
piszcie tu o sobie i waszego TZa
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:31   #3225
kasiula93
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aanitkaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny dołanczam do Was - jestem chorobliwie zazdrosna i co najgorsze to ranie tym samą siebie -dobieram sobie sobie tylko głupoty do głowy i już mnie głowa boli od płaczu i wnerwiania co było już 3 miechy ok to wczoraj musialam zlukac mu telefon i juz mam nerwe i głowa mi pęka od domysłow

Aniitkoo ja tez czesto juz od tych głupot które sama sobie wymyslam płacze i wogole sie denerwuje ;(

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 15:41   #3226
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Dziekuje. Ja tez bardzo bym chciala ,zeby to sie prawda nie okazalo ale boje sie bardzo bo juz za duzo ludzi mi powiedzialo to samoa ostatnia osoba byl ktos przerazajaco wiarygodny wiec serce mnie boli z tego powodu no ale okaze sie niedlugo dziekuje skarby ,ze mimo ,ze nie udzielam sie tu ostatnio za czesto potraficie sie zainteresowac i pogadac
Brzmi to wszystko nieciekawie.

Badź silna.

Cytat:
Napisane przez kasiula93 Pokaż wiadomość
Witam ja jestem tutaj nowa aale zauważylam taki wątek i troche mnie zainteresował gdyż mam chlopaka aale ostatnio ejgo przyjaciolka zzaczyna sie miedzy nas 'wtryniać' ;( zaczyna mu mówić co am robic i wogole,zachowuje sie jak jego matka ;( ruszyło mnie too jak kiedyś zapytała go czy pojedzie z nim gdzieś tam na impreze ;| aale u niej to ejst takie coś ze jakby on sie nie zgodził too wtedy ona sypnie mu wiązanke typu że ja go zmieniłam,że jest pantoflarz i wogóle troche mnie too gnębii i nie wiem co mam o tym wszytskim myśleć ;( prosze oo dobre rady
To na tą impreze to mógłby Ciebie wziąśc też jakby jechał.
Denerwują mnie takie niby prawdziwe przyjaciółeczki..:rolleye s: wrr
A gadałaś z nim o tym??
Stary 2010-01-03, 15:55   #3227
Red Lipstick
Wtajemniczenie

U mnie wciąż cisza. Jestem coraz bardziej rozżalona, wściekła i co raz bardziej go nie cierpię. Na szczęscie, popisalam z przyjaciolka smsy, trochę podniosla mnie na duchu i jutro wyciagnela nie na piwo.Mam nadzieje, ze troche mnie to odciągnie od tych nagetywnych myśli o tym ********. Az mi brak slow na niego. Staram sie sluchac "wojowniczej" muzyki, zebym ryczec nie zaczela. W takiej chwili zawsze ratuje mnie Christina Aguilera-Fighter.
Asieńko, jak nadrobisz to bedziesz wiedziala, ze borykam się z podobnym problemem. Tez jest mi ciezko, ale wole wiedziec na czym stoje, wiedziec z czym muszę sie zmierzyc. Zycze ci duzo, duzo sily
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:22   #3228
Myszunia19
Zakorzenienie

kurcze moj sie nie odzywa. zjadlam juz popcorn i lody i za chwile chwyce sie czekolady. rany mam dosc... tak mi go brakuje...
Stary 2010-01-03, 16:38   #3229
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
U mnie wciąż cisza. Jestem coraz bardziej rozżalona, wściekła i co raz bardziej go nie cierpię. Na szczęscie, popisalam z przyjaciolka smsy, trochę podniosla mnie na duchu i jutro wyciagnela nie na piwo.Mam nadzieje, ze troche mnie to odciągnie od tych nagetywnych myśli o tym ********. Az mi brak slow na niego. Staram sie sluchac "wojowniczej" muzyki, zebym ryczec nie zaczela. W takiej chwili zawsze ratuje mnie Christina Aguilera-Fighter.
Asieńko, jak nadrobisz to bedziesz wiedziala, ze borykam się z podobnym problemem. Tez jest mi ciezko, ale wole wiedziec na czym stoje, wiedziec z czym muszę sie zmierzyc. Zycze ci duzo, duzo sily
Kochana badz twarda i nie daj sie!!! Ja w Ciebie wierze... I wierze, ze Twoj TZ zrozumie co stracil i rzuco to cholerstwo. Ale najpierw on musi sam do tego dojsc, nie odzywaj sie do niego, sam zobaczy co stracil i bedzie zalowal.
P.S. Tez lubie ta piosenke

Koszka fajnie, ze sobie radzisz Jestem z Ciebie dumna Tak trzymaj

Ja wlasnie siedze z TZ. Do popoludnia niestety byly nici z naszej wspolnej nauki () ale juz sie troche z nia ogarnelam. Ale i tak mam takie glupie przeczucie, ze znowu nie zalicze

Idziemy zaraz z TZ na zakupy I konczy sie piekny weekend
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:38   #3230
Myszunia19
Zakorzenienie

uff pisze... jutro do mnie przyjdzie staram sie nie rzucac fochem. ale napisalam mu ze jestem taka przez to ze mam okres i przez to ze zmniejszylam dawke antydepresantow. mam nadzieje ze zrozumie
Stary 2010-01-03, 16:39   #3231
kasiula93
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
To na tą impreze to mógłby Ciebie wziąśc też jakby jechał.
Denerwują mnie takie niby prawdziwe przyjaciółeczki..:rolleye s: wrr
A gadałaś z nim o tym??

wiesz co szczerze too czesto z nim o tym rozmawiam i naparwde najezdzam na ta dziewczyne noo ale w sumie pasowaloby mi z nią porozmawiac .... chociaz nie wiem jak moglabym jej to wszytsko wygarnąc ale tak zeby ja nie urazic ... ;( wiem,glupia sytuacja aale naparwde mnie to dręczy ... ;( ciągłe jej pretensje,ze np jest u mnie aa nie przyszedł na domówke ;| aale jak jego zaprasza do siebie bo robi impreze too zaprosi go samego ,pożniej jak sie zjawi too ona z pytaniem 'czemu mnie nie ma' ;/ noo to jak chce,zebym byla obecna too chociaz niech napisze dwa słowa do mnie... ;(
Stary 2010-01-03, 16:48   #3232
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

No mój się w końcu odezwał
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:50   #3233
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co szczerze too czesto z nim o tym rozmawiam i naparwde najezdzam na ta dziewczyne noo ale w sumie pasowaloby mi z nią porozmawiac .... chociaz nie wiem jak moglabym jej to wszytsko wygarnąc ale tak zeby ja nie urazic ... ;( wiem,glupia sytuacja aale naparwde mnie to dręczy ... ;( ciągłe jej pretensje,ze np jest u mnie aa nie przyszedł na domówke ;| aale jak jego zaprasza do siebie bo robi impreze too zaprosi go samego ,pożniej jak sie zjawi too ona z pytaniem 'czemu mnie nie ma' ;/ noo to jak chce,zebym byla obecna too chociaz niech napisze dwa słowa do mnie... ;(
yyy a twój facet to ile ma lat że sam sobie z tym nie da rady? co nie umie powiedziec ze ma dziewczyne i ze bez niej nie idzie?

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 16:50   #3234
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Wcale sie nie dziwie.. Nie dość że tak odwalił to nawet nie raczy sie odezwać. Lipaa jak nic. Ale dobrze ze chociaz piosenkami sie nie katujesz bo ja np tak mam Tylko sie pokłoce z tż i odrazu jakies smęty. Jutro pogadasz z przyjaciólką i napewno spojrzysz na to inaczej. Trzymaj sie

Cytat:
kurcze moj sie nie odzywa. zjadlam juz popcorn i lody i za chwile chwyce sie czekolady. rany mam dosc... tak mi go brakuje...
A czemu Ty do Niego nie napiszesz? Nie bardzo rozumiem. Przeciez jest chory i napewno miloby mu sie zrobilo gdybys zainteresowala sie jak sie czuje itp. Przeciez to nie bedzie narzucanie tylko troska.

Z moim TŻ narazie pozytywnie. Wczoraj byliśmy w kinie na "Raj dla par" Polecam My z TŻ nawet odnaleźliśmy pewne podobienśtwa do nas samych
A poza tym wieczór naprawde był udany. Chodziliśmy za recę, tż mnie przytulał.. Później zabrał mnie do swojej firmy (oni pracują 24h) i ochroniarz zaczął do mnie zagadywać a TŻ na to "Boże.. tylko weszliśmy i odrazu mi dziewczyne podrywaja.. " Aż mi się tak ciepło na serduchu zrobiło. Zauwazyłam że gdy nie rozmawia z mama i siostra miedzy Nami jest dobrze..

Uciekam się szykować bo dzisiaj znowu spędzamy wspolny wieczorek Kupie piwko, upije Go i wykorzystam...

Wszystkim Zazdrośnicom rowniez zycze miłego wieczoru

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:51   #3235
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość

Ja wlasnie siedze z TZ. Do popoludnia niestety byly nici z naszej wspolnej nauki () ale juz sie troche z nia ogarnelam. Ale i tak mam takie glupie przeczucie, ze znowu nie zalicze

Idziemy zaraz z TZ na zakupy I konczy sie piekny weekend
zazdroszczę Ci i to bardzo, też bym tak chciala
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:54   #3236
kasiula93
Przyczajenie

Cytat:
yyy a twój facet to ile ma lat że sam sobie z tym nie da rady? co nie umie powiedziec ze ma dziewczyne i ze bez niej nie idzie?

wiesz co to tutaj juz pomijając jego... tylko chciałabym z nią o tym jakos porozmawiac tylkoo ze jaa moge jej zbyt duzo wygarnąc i wiesz w sumie byloby mi głupio pozniej....
Stary 2010-01-03, 17:00   #3237
mijjenka
Zakorzenienie

Dziewczyny jak mi się nic nie chceeee... zaraz wpadnę w jakąs depresję. nie umiem się cieszyć ostatnio tym,że mam fajnego faceta no. Wymyślata się robię cholernieee... On mnie denerwuje,nawet jak nic nie robi. A może w ciąży jestem? Taka chodzę wrrrr,grrrr... O Boże lepiej nie.

A jak siedze w domu bez niego to jeszcze gorzej no.

To konto nie istnieje.
mijjenka jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 17:03   #3238
kasiula93
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mijjenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak mi się nic nie chceeee... zaraz wpadnę w jakąs depresję. nie umiem się cieszyć ostatnio tym,że mam fajnego faceta no. Wymyślata się robię cholernieee... On mnie denerwuje,nawet jak nic nie robi. A może w ciąży jestem? Taka chodzę wrrrr,grrrr... O Boże lepiej nie.

A jak siedze w domu bez niego to jeszcze gorzej no.

mam podobnie wlasnie dzisiaj tez nic sie niechce ... aa denerwuje mnie nawet jak sie nie odzywa ;(
Stary 2010-01-03, 17:13   #3239
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:
Twój Tż powinien jej powiedzieć, żeby się odczepiła.
Stary 2010-01-03, 17:17   #3240
kasiula93
Przyczajenie

Cytat:
Twój Tż powinien jej powiedzieć, żeby się odczepiła.
wiesz jaka to dla mnie cholernie przykra sprawa tylko mnie to wkurza,ze ona nie ma wiec zazdrosc robi z nią to,ze niechce zeby jej przyjaciele mieli ;| blee
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości