![]() |
#2731 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
isa, próbowałaś Multi Action Essence?
![]() ![]()
![]() |
#2732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musiałabym go najpierw jednak obmacać, bo nie zwracałam nigdy uwagi na tusze Essence. Ciągle używam tylko maskar Maybelline, bo należą do moich ulubionych, ale od pewnego czasu wszystkie mi się osypują z dolnych rzęs i nie wiem czy to wina tuszy czy moich rzęs ![]()
![]() |
#2733 |
Miss Pudernica
|
Witam i ja
![]() Wróciłam właśnie z domu, szybko mi zleciało te 2 tygodnie i szkoda mi było wyjeżdżać. Teraz czeka mnie tylko nauka, nuda nuda. Sylwestra spędziłam w babskim towarzystwie, miałam mega kaca i ledwo dojechałyśmy z warszawy, tak nas po drodze zasypało. Ale było super ![]() Dorobiłam się wreszcie kremu na zaczerwienienia YR ![]() Ice orientujesz się może jaki jest najjaśniejszy kolor płynnego True Matcha? Mam N2 Vanilla i jest trochę za ciemny, a tylko taki udało mi się znaleźć w naszych drogeriach. Sam podkład jest genialny, tylko ten kolor ![]() Fuksja mogę i ja Cię zobaczyć? ![]()
#2734 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
Ja powoli też przymierzam się do kupna podkładu, chociaż muszę zużyć te co mam a jak znam życie to pewnie jeszcze ich będzie a będzie w opakowaniu i nie będą chciały się skończyć
![]() A na mojej liście do testowania są właśnie Loreal True Mach, Deborach Color Copy i jeden z Inglota jakiś nowy sobie upatrzyłam ![]() Jutro do pracy :| Zmykam spać bo o 5.30 trzeba wstać.... Dobranoc ![]()
#2736 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Wróciłam już z wojaży, po udanym Sylwestrze wybraliśmy się z TŻ na weekend do przyjaciół i też świetnie spędziliśmy czas, a jutro wypad do kina na Avatara i powrót do szarej rzeczywistości i nauki... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja niestety dobiłam do 300 (dokładnie 304) ale licznik popsuły mi wymiany, bo jednak spora rotacja była. ![]() Cytat:
![]() Co do Mellow to też zauważyłam taki efekt o jakim mówi Hosenka, lakier pokrywa równomiernie, jednak jest trochę za rzadki i przejrzysty w porównaniu z takim Bell GW. Na stopach wygląda super, ale na dłoniach i przy dłuższych paznokciach widać granicę między paznokciem a wystającą częścią za opuszek.
![]() |
#2737 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Pomalowałam dziś pazurki Bell Fashion Colour, dawno go nie używałam. Musiałam niestety jakiś czas temu spiłować paznokcie na krótko, bo były strasznie porozdwajane a teraz widzę, że powoli wracają do normy. ![]() Zamarzyły mi się dłuższe paznokcie. Chciałam dziś pójść wcześniej spać, ale nic z tego, nie mogę zasnąć. ![]() ![]() Najwyżej jutro będę wyglądała jak zombie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
po prostu Em :)
|
Ja też muszę iść już spać, bo jutro wstaję o 6.
![]() ![]()
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Fuksjaa, dziękuję za zaproszenie, faktycznie fryzura jak i Ty cudne
![]() Ja też nie mogę usnąć, siedzę ciągle długo a potem w dzień nic mi się nie chce, mimo, że śpię te 8 godzin!
#2740 |
Zakorzenienie
|
Oh nie, jaki straszny jest powrót do szarej rzeczywistości, kiedy znów trzeba wstawać przed 7
![]() No i poczyniłam wczoraj zakupy truskawkowe, dla siebie i Estelli przy okazji ![]() ![]() Dziś rano, ku mojemu zaskoczeniu, odkryłam, że wczesną wiosną czeka mnie zakup kremu ![]() ![]()
#2741 | |
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie wyglądasz (o ile to Ty, ale podejrzewam, że tak
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mi się bardziej podoba krem niż żel, o tej porze roku sprawdza się świetnie ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 | ||
Zakorzenienie
|
Zabierz się
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A znasz może lakier o takim samym kolorze ale lepiej kryjący? ![]() Jakie mialam wczoraj cudowne popołudnie i wieczór z TŻ ![]() ![]() Dziś dostanę wypłatę, dojdzie też stóweczka z Allegro ![]() ![]() Fuksja: wyśledziłam Cię ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-04 o 08:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Zakorzenienie
|
ante_e dziękuję za zaproszenie!
![]() Cytat:
![]() A co do lakieru, to takiego samego nie widziałam. ![]()
![]() |
#2744 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sleepy, obstawiamy zakupy Hosenki na ten rok? ![]() Cytat:
Cytat:
Ja używam N2, też jest dla mnie nieco za ciemny, jak nie mam opalonej reszty ciała. Na szczęście chyba troszkę się rozjaśnia od pudru Shiseido L3.
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę bardzo, obstawiajcie ![]() Luskap: szukam typowo matującego pudru sypkiego, skoro więc Vipera ma drobinki to odpada ... Mam odsypkę pudru Giordani Gold z Oriflame - przyjemnie się go uzywa, nie podkreśla porów, ani włosków, ale nie matuje zbyt dobrze ![]() Tak się zastanaiam, czy są może dostępne kuleczki matujące?? Bardzo dopowiada mi ta forma pudru (nie sypie się no i kuleczki same w sobie sa urocze) ale nie kojarze, aby były inne niż błyszczące ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-04 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | ||
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Roku.
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
odważnaś
![]() Cytat:
![]() pewnie ten
![]() |
#2748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potrzeba zachęty? ![]() Hej ![]() Dawno Cię nie było. Dobrze że humor dopisuje ![]() Cytat:
![]() Trzeba po prostu ciągle testować. Ja to chyba calkowicie odwykłam od podkładów płynnych i teraz ciężko mnie zadowolić ![]() Minerały rulez ![]() O tak, zdecydowanie byłaś bliżej. Należy Ci się nagroda! Pewnie ![]() Ja obstawiam 238 ![]()
![]() |
#2749 | ||
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Też miałam ten puder i w końcu wylądował w koszu ![]() Fajny jest puder sypki Pierre Rene. Co prawda kompakt jest o niebo lepszy, zużyłam już z 5 opakowań, ale sypaniec też dobrze matuje. Cytat:
Myślę, że ta sama nazwa jest niemożliwa. Jeden odcień jest oznaczony jako W i C i ma wspólną nazwę, ale obie literki są na etykiecie, więc jakby była druga Vanilla to też by tak zrobili. Szkoda, że nie pomyśleli o bladolicych, też wyrównuję kolor jaśniejszym pudrem i pomyślę o jakimś kremie brązującym. W ogóle podkłady i pudry L'oreala są dość ciemne, chciałam dobrać jeszcze kompakt do kompletu, ale wszystkie były jak dla murzyna ![]() Proszę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ed-zimnem.html Teraz prawie do końca stycznia jest w promocji i kosztuje 33 zł.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tymczasem dopijam kawkę i spadam na miasto pozałatwiać parę spraw, póki mam wolne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Zakorzenienie
|
A jakieś uzasadnienie takiej liczby?
![]() Cytat:
Czytam własnie opinie o pudrze Inglot (jak zwykle szukam opinii znanych mi Wizażanek) i sa całkiem niezłe. Tylko ta pojemność ... 30 g ![]()
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
Organza, Aante_e dzięki.
![]() ![]()
#2753 |
Miss Pudernica
|
Sypany to 'silky':
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...uder-sypki.htm Nawet nie wiedziałam, że jest nowa seria Organic. Na moim kompakcie pojawiła się tylko naklejka 'organic' ![]()
#2754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymiary 10x6,5cm, więc normalny rozmiar jak dla mnie. Duże lusterko, dla mnie zaleta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wart bliższego przyjrzenia się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Zrobiłam sobie dziś rano czarne kreski eyelinerem i koleżanka pochwaliła, że ładnie wyglądam ![]() Ja też chcem zobaczyć fuksję ![]()
#2756 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() Mówicie że taki dobry ten krem YR musze go zobaczyc bo kupilam ostatnio krem ziaji med nawilzajacy i za slaby jest na taka pogode ![]() Co do sypkiego pudru Hosenko to kiedyś miałam tego inglota dobry był vipere też miałam ale najbardziej to mi sie w niej zapach podobał ![]() ![]() Miałam też z essence mineralny ale w trakcie drugiego opakowania cos sie z nim stało mat na buzi trzymal sie chwile, ciemniał(?) i kolory przestały mi odpowiadać wiec zrezygnowałam z niego ![]() Ogólnie to polecam tego inglota i z mysecret ![]() Przepraszam że tak zawile ![]() Fuksjo też chcę cię zobaczyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Wtajemniczenie
|
Czeeeść
![]() Nie pisałam wcześniej, bo miałam znów problemy z netem. Ale teraz mam 7.5 raza szybszy i w dodatku mogę pisać z łóżka, bo w końcu działa router ![]() Dołączam do (niezbyt licznego) grona zadowolonych z Sylwestra ![]() ![]() ![]() ![]() Vibesko, Nosek i Nina nie mają racji, mam tłuszcz ![]() ![]() Luskap, podziwiam, że chce Ci się zapisywać kosmetyki przez cały rok. Ja lubię tworzyć tabelki w excelu, ale pewnie wypełniałbym je tylko pierwszy miesiąc ![]() Vibesko mam nadzieję, że czujesz się już lepiej ![]() ![]() Jelonku, bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona z kremu YR ![]() Estello, widzę, że podpis się nie zmienił, więc mam takie pytanie... Do końca którego roku masz zamiar "minimalizować"? ![]() Cytat:
![]() Jej, po tygodniu bez internetu mam strasznie dużo zaległości ![]()
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja zaś jestem z tego pudru Vipery baaaaaardzo zadowolona, on ma drobinki ale na twarzy tego wogóle nie widać, nic a nic, nie wiem czy one tak się rozpraszają ale to powoduje że twarz nie jest płaska tylko jest taki satynowoaksamitny efekt
![]() Miałam Inglota [mam jeszcze coś na dnie i również byłam zadowolona] - puder ma dużą pojemność ale jakoś szybko się zużywa i wcale nie miałam go dłużej niż inne ![]() Sleepy - a już taką miałam chrapkę na ten podkład Deborah ... jak widać każdej co innego służy. Kurde tak mi ten Rimmel obecnie pasuje że nie wiem czy nie zostane przy nim. Proszki też lubię ale latem, zimą wolę coś treściwszego ![]()
#2760 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.