|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Ja bym chciała kota strasznie ale dwoje dzieci plus kot to by mnie chyba do wariatkowa wywieźli
![]() ![]() ![]()
#3722 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki
Ja już na Uczelni pełna zapału do pracy. Tzn bardziej chcę zając czymś myśli bo @ dalej nie ma ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- A co do brudzenia dywanu to też mam wesołą historię. Mojej siostry córka jak była młodsza strasznie bała się much. Któregoś dnia moja siostra posadził aja na kibelku i zostawiała w łazience a ona zaczęła krzyczeć i biec po całym przedpokoju i pokoju bo zobaczyła muchę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja sobie jakoś nie wyobrażam domu bez zwierzaka... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
Zmieniałaś coś, miejsce u stawienia kuwety, żwirek? Ja też mam kota koparkę. Odkąd mam kuwetą mega dużą, rzadziej znajduję kupala poza nią. ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | |||
kosmitka
|
Cytat:
Mam znajomą z 2 dzieci, pierwsze dziecko wychowało się pod miastem, na wsi, ze zwierzętami - zero alergii, jak urodziło się kolejne, to od razu adoptowała psiaka ze schroniska, wg niej to najlepsze lekarstwo na alergię - kontakt dziecka od początku ze zwierzakiem. I nie są to psy domowe, tylko podwórkowe, pod tym kątem ma teorię, że nie możne mieć zbyt sterylnych warunków. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale u niej się sprawdza. Cytat:
![]() ![]() Beta to dobry pomysł. Ile dni trwa u Ciebie cykl, który to dc? Cytat:
Z mokrych je raz dziennie karmę z Rosmana (poleconą mi na dogomanii). Podejrzewam, że wczoraj mogła podjeść jedzenie psa, któremu podaję z oliwą. Dzisiaj koo już była w porządku. Kuweta stoi w tym samym miejscu, od kiedy kicia jest u nas. Żwirek zmieniłam jej z 3 tygodnie temu. Kuweta jest 43 cm, więc może faktycznie za mała??
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny a betę trzeba ronić na czczo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
kosmitka
|
W tym cyklu brałaś leki?
![]() |
#3727 |
Zadomowienie
|
Brałam Clo tak jak w poprzednich 2 cyklach i Żel Estreva . Dlatego tak ze wszystkich zwlekam bo obawiam sie że to przez nie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A może faktycznie podżarła od psa. Oliwa rozluźnia kupala. Kto ją tam wie. ![]() Ja mam kuwetę długą na 66cm, szeroką na 50 i wysoką na 46cm. To jest naprawdę duuża rzecz. ![]() Ale z mniejszą miałam problem, żwir latał po całej chacie, bo mój kot kupsko zakopuje, odkopuje, zakopuje i tak parę razy... po prostu kopie aż mu się znudzi. ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Nie ma potrzeby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Zadomowienie
|
To może sie zbiorę zaraz Diagnostykę mam nie daleko Jej jak ja się boję
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() u mnie zapowiada się bardzo dobrze hyhy może nie pod wszystkimi względami ale to czas pokaże ![]() musze się Wam pochwalić że w zabieganym moim świecie nastąpiła wielka zmiana - zmieniło się moje stanowisko w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a sylwester był także rewelacyjny, w gronie przyjaciół Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
malami uda się zobaczysz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 06.12 Łódź starania zawieszone asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 26.12 Malopolska Dra (Daria, 23 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 10.12Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @11.11 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 IlonaN2 (Ilona, 27 lat) ~~~~~~~~~~~ @ 01.12 Kraków Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 12.12 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 ![]() Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 20.12 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 14.11 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Pomidora (Kasia, 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12 ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~~@ 27.09 Stokrotka81(Justyna, 28 lat)~~~~~~@ 11.12 Lubelskie Są dwie kreski II... obecnie: 9 ![]() Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ??? Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ??? Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ??? Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ??? Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 10.05.2010r. ??? lub ??? Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ??? Darianna25 (Daria, 31lat) t.p. 20.06.2010r ??? lub Mateuszek ![]()
![]() |
#3731 | ||
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
![]() A karmę polecili dla kota na dogo, bo kot jest z dogo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zadaje sobie trudu kupkania do środka i wyrzucania na zewnątrz, bo coś mu nie gra tak behawioralnie... Więc ja obstawiam mało żwirku albo małą przestrzeń. I wykopywanie bo śmierdzi, albo wykopywanie z przypadku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
kosmitka
|
To może i jedno i drugie, bo żwirku wsypałam ciut mniej, bo jak wsypywałam sporo, to automatycznie połowę rozsypywała po łazience. Teraz pewnie nie mogąc zakopać, porozrzucała. Chociaż na opakowaniu jest napisane, by grubość warstwy była na poziomie 3 cm, i było tego raczej więcej niż mniej.
Dzięki Kropka ![]()
![]() |
#3734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój absolutnie nie akceptuje przepisowych ilości żwiru. Musi być min. 5cm i koniec. Inaczej kopie tak że drapie po dnie. I robi z całości żwiru jedną wielką kupę, a reszta kuwety jest pusta. ![]() Koty nie są przepisowe. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
kosmitka
|
Kropko to moja Agrafka w 95% to fanaberia
![]() ![]()
![]() |
#3736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nie dawałaś jej wcześniej z ręki albo na podłodze? Moja też długo jadła z podłogi. Mokre to jeszcze spokojnie, ale suche absolutnie nie z miski. Wygrzebywała na podłogę i z niej zjadała. Ale to była moja wina bo nie chciała jeść kiedyś i chodziłam za nią z chrupkami i na podłodze kładłam, żeby skubnęła choć parę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
kosmitka
|
Nie, od razu w misce. Ale nie wiem jak jadła wcześniej, jest przygarniętą kotką przez pewną wetkę, bezdomną, wetka ją trzymała u siebie w domu, raczej jej z ręki nie karmiła.
Jedzenie takie dziwne, robienie burzy w kuwecie i bieganie w ekspresowym tempie między pomieszczeniami z jednoczesnym zaliczaniem toru przeszkód typu fotel, stół, deska do prasowania itp. A poza tym to przegrzeczny kociak ![]()
![]() |
#3738 |
Zadomowienie
|
Byłam na becie po 15 mam odebrać wyniki.. Jej jak ja się boję choć z moim szczęściem do 15 pewnie @ przyjdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
kosmitka
|
Ilonka - wiesz, że nastawienie podobno najważniejsze? I pozytywne myślenie kreuje rzeczywistość
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 |
Zadomowienie
|
Ok Anciak od tek pory wierze w to że odbiorę wyniki mówiące o Tym że jestem w Ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
kosmitka
|
I tak trzymać kochana
![]()
![]() |
#3742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
Ilonko!
kciuki już puchną ale nadal TRZYMAM!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#3745 |
Zadomowienie
|
Ilona, to i ja sie dorzuce z kciukami
![]() ![]() ![]()
#3746 |
Wtajemniczenie
|
Ilonko ja takze trzymam kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Zadomowienie
|
Ale jesteście Kochane Laseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
O matko... chyba umrę do 15...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Raczkowanie
|
IlonaN2 - ja razem z niunią w brzuszku też kciuki 3mam..
Koty to temat rzeka.. mój z atrakcji jakie mi serwuje to kłopoty z celnością w kuwecie.. po prostu czasem zapomina sobie przysiąść i szafa lub podłoga osikana.. muszę mu zapodać jakąś wyższą kuwetę.. a poza tym to jak to kot, głupawkę choć raz dziennie łapie, całą rodzinę sobie wychował i wie jak z kim postępować.. ciekawe jak będzie się układała współpraca jak będzie niunia.. a co do mojego brzucholka to "nie dziękuję" za komplementy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.