![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
oj widzę, że nie ja jedna ciężarówka na tym forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() miałam chrapkę na tą wodę ale najpierw muszę zużyć te flakoniki które czekają na półce ![]() wiecie może czy przychodzi dwufazowy płyn do demakijażu z wyprzedaży?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
mam wysawioną fakturę - w brakach krople przyspieszające wysychanie lakieru
![]()
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I ten krem jest na podorędziu i do stópki i do otarcia i do wymęczonych zabawą kolanek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Witajcie avonomaniaczki! Mam pytanko odnośnie 1/2010, mianowicie oferty szczotek. Te ceny są koło nich podane to te, ile bede musiala zapłacić przy zakupie dowolnego produktu, czy trzeba od nich odjąć 50% ?
Jeżeli to te 1 ceny to troche chyba naciągają nas, bo np szczotka z naturalnym włosiem kosztuje 24,9 bez promocji, a tu 17,5... A przy reszcie to już całkiem, zaledwie 3zł oszczędności i gdzie tu te 50% ? |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
Witam dziewczyny w nowym roku
![]() Co do rozstępów w ciąży to ja przy pierwszej ciąży kupowałam i wsmarowywałam w siebie Mustelę i brzuch mam i tak calutki w dużych rozstępach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
odczytałam teraz fakture, zamówiłam szczotki i grzebienie z tej promocji za 50 % zamówiłam szampony odżywki w stosunku 1:1 a co do czego na fakturze szczotki są z opustem 10 % też tak macie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Zawsze jest 10% upustu przy promocjach takiego typu jak: kup coś z danych stron a coś kupisz za tyle lub jeśli wydasz z katalogu daną kwotę to coś nabędziesz za taką
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
dzwoniłam do kuriera-niestety nie będzie wcześniej paczek
![]() zamroziło ich czy co... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Oj, ja mam te wode i już drugi miesiąc się z nią meczę ... Drugiego flakonika na szczęście pozbyłam się na podchoinkowy prezent. Wyjątkowo felerny zapach wg mnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
kurcze...dzwonilam wlasnie na avon nonstop..chcialam sie dowiedziec o jedna konkretna rzecz i zanim skonczylam juz uslyszalam wyjasnianie...ja tej...w ogole nie zrozumiala o co mi chodzi a juz sie wciela...czy oni maja tam na czas??
![]() poza tym kilka razy sie spotkalam- np w kwesti zegarkow eternal, ze powiedziano mi tam ze netto sie wlicza co mnie uradowalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
kurcze dziewczzyny czy tez miałyscie moze podobna sytuacje?? Dzisiaj miałam dzien składania z kat 01,złozyłam zamówienie,pisze mi cały czas ze pobrane do realizacji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
jak miałaś termin płatności na 24 to raczej na pewno ci paczkę wstrzymali i puszczą dopiero jak będą mieli wpłatę na koncie, czyli prawdopodobnie na II regularny termin. Tak mi się wydaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Powodzenia wszystkim "Ciężarówkom"
![]() ja mam jeszcze 3 miesiace i narazie nie widze rozstepow, to moja pierwsza ciaza. Przyznam sie ze nie używam na brzuch i piersi zadnych kremow i balsamow tylko olejek dla kobiet w ciazy ![]() ![]() PS. Sorrki, że troche nie na temat ![]()
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja rada, co możesz zrobić: poczekaj do jutra do ok 12, jeżeli po tej godzinie nie będziesz miała podglądu w danych finansowych, albo faktury elektronicznej (o ile masz włączoną tą funkcję), po prostu zadzwoń do nich i przedstaw im swoją sytuację. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Dzięki za info
![]() a odnośnie szczotki, ona jest drewniana?;D Nie miałam okazji jeszcze jej zamawiać więc nie wiem;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Melduje się w 9 części
![]() Dzisiaj otrzymałam paczke z katalogu 3 i już obejrzałam katalog 4. Niestety nie mam możliwości zeskanowania ale napiszę póki nie pojawi się katalog co wg mnie jest ciekawego: 1. Próbka nowej intensywnej kuracji antycellulitowej Anew Clinical w każdym katalogu i cena promocyjna pełnowymierowego produktu 39 zł przy zakupach z katalogu za 29,90 zł. 2. Przy zakupie tuszów SuperShock, Pełnia Rzęs i superpodkręcającego preparat do demakijażu gratis tusze są w cenie 24,9 3. Oferta na kolorówkę lakiery błyszczyki, konturówki do powiek i nail experts- 1 za 19,90, 2 za 23zł 4. Planet Spa 2 za 34,90 5.Zestaw moc świeżości zawierający: -dezodorant w kulce Tropics -Ujędrniający balsam do ciała SSS -Oczyszczający żel i tonik 2w1 Naturals -Zeł pod prysznic Tropics 250ml -Nabłyszczający szampon z odżywką 250ml za 25,00zł Co do intensywnej kuracji antycellulitowej to jest ona dostepna w demo do k03 w cenie 41zł więc wychodzi na to że się nie opłaca brać w demo bo każda z nas na pewno uzbiera 29,90zł zamówień aby móc zamówić ten produkt w cenie 39zł. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
No to faktycznie się to demo nie opłaca! Tylko od tych 39zł będzie pewnie upust 10% (masz może HT, pisze tam coś na ten temat?)
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
mazia84 dzięki za pierwsze info o nowościach
![]() ![]()
#112 |
Wtajemniczenie
|
jeśli istnieje taksa sytuacja: zareklamowałam wadliwy produkt, telefonicznie uznali i bez odsyłania wadliwego powiedzieli że doślą nowy kolejnym razem jednak brakowało go w kolejnej paczce więc zadzwoniłam i wyjaśniłam sytuację jednak prosząc tym razem o niedosyłanie produktu tylko o korektę salda
teraz pytanie: czy korekta salda w tej sytuacji wpłynie na obniżenie bazy mojego upustu? tzn. przykładowo zamówię za 500 zł i będę miała upust 30% a oni odejmą wartość tego produktu i upust spadnie mi do 25% może to troszkę zawiłe ale mam własnie taka sytuację na pograniczu i obawiam się ze stracę ten wyższy upust ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
I jeszcze jedno - firmy nie interesuje, ze były świeta czy że klientka zalega z platnościami. I tak kredytuja paczki, więc oczekują na wpłatę za nie 21 dni nie dłużej ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() Ja w pierwszej ciąży rozstępy właśnie "wyhodowałam" w ostatnich miesiącach... I do końca życia nie zapomnę tej traumy i łez w dniu kiedy zamiast ślicznego okrągłego brzusia zobaczyłam oprócz niego obleśle czerwone jakby blizny. One teraz są jasne i tylko pomarszczone (chwała Bogu mam ich tylko kilka), ale zawdzięczam tę pseudoozdobę na brzuchu tylko swojej głupocie..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie czy pojedynczy cien do powiek white pearl jest z połyskiem? nie moge sie go doszukac na KWC a karte kolorów zapodziałam...:/ kiedys dawali przy polysku gwiazdki i sytuacja byla jasna...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W brakach z kat.01 z netto biżuteria Judy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam podobną sytuację i zobaczę jakie będę miała zmówienie, czy będzie mi się opłacało robić zwrot teraz czy w następnym katalogu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.