|
|
#1501 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XII
bioczego? nie znam....
Cytat:
-edit: juz wiema wogle to witam
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-05 o 09:55 |
|
|
|
|
#1502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wizaż dziś działa |
||
|
|
|
#1503 | ||
|
Nindżopesz
|
Hm, no może trochę
Spojrzę na BC łaskawszym okiem.Ja tak jak Maja pójdę do kina dla facetów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oho, kierowniczka nas wszystkich wzywa do Pokoju Zwierzeń, pewnie będzie opieprz. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-05 o 10:08 |
||
|
|
|
#1504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam w pracy WC w ustronnym miejscu i latam tam z gazeta lub książką i długo siedzę. Cytat:
--------------------------------------------- Widzę ze wczoraj trochę się działo. Ja przez te errory skapitulowałam i z nudów oglądałam "Fanny Hill". Nic mi się dziś nie chce robić a wiszą mi na głowie 2 opinie techniczne do zrobienia. O wciórności! Ugryzłam sie w język umieram
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-05 o 11:53 |
||
|
|
|
#1505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry film, podobał mi się Cytat:
Kurczę, ale chyba pomyliłam jakies inwokacje, bo zamiast ocieplenia jeszcze śnieg zaczął prószyć ![]() A kysz, zimo!!! A kysz!!! Cytat:
a nie widzą, że Cie przy biurku nie ma? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-05 o 10:17 |
|||
|
|
|
#1506 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Tak, tylko że polski tytuł nie może mi przejść przez gardło. Kojarzy mi się z "Patetycznym bękartem" [zobaczyłam kiedyś w programie TV taki kffiatek, tytuł oryginalny brzmiał "Pathetic Bastard"
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko się przywitać i ponarzekać,moja koleżanka obcięła mi włosy,miały byc niby tylko trochę podniesione a wyglądają okropnie,są postrzępione,wyglądają jak pióra i układają się przeokropnie,musze się rano porządnie powkurzać,żeby je ułożyć...ehhh masakra a miało być tak modnie i pięknie
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odrosną
|
|
#1509 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi fryzjerka spierdzieliła włosy 2 dni przed studniówką - to dopiero była rozpacz
|
|
#1511 |
|
Nindżopesz
|
La Bamba - współczuję
Kiedyś odrosną... Ja gupia rozpaczałam po podcięciu końcówek o 10 cm
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przepraszam, ale ten ''Lord Chełmofon''.... ![]() Dzień dobry
|
||
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię taka lekka zime jak dzis
(u mnie jest -1 i delikatnie pruszy snieżek). Teraz jestem na wychowawczym wiec i tak mnie nie widza i ja ich tez co mnie baaaaaaardzo cieszy. ![]() A tak ogólnie to ja jestem sama odrębną jednostka (samam sobie sterem, żeglarzem i prze(o)krętem) i mam swoje 60m2 królestwo na własność. ![]() Cytat:
Byłam wściekła (na siebie oczywiście) ale reakcja mojego TŻ była tak entuzjastyczna że mi przeszło . Włosy odrosną a komplemety P. bezcenne. Taki beznadziejny (opinia po oglądnięciu) film na podstawie "Pamiętnika Fany Hill- czyli wyznania kurtyzany". Nawiasem mówiąc książka tez niewysokich lotów. Ale ze to powieśc erotyczna to w wieku 11 lat czytałam ja z zainteresowaniem i z wypiekami na twarzy (pod osłona książki z historii lub biologii).
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-05 o 11:41 |
|
|
|
|
#1514 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A jak już się pojawiają, to razem z nimi milion ważniejszych wydatków niż piętnaste perfumy. W ogóle perfumy jakoś zeszły ostatnio na dalszy plan - jak mogłam dostać jakieś pod choinkę, to dla odmiany wybrałam meteoryty A pokusy są, a jakże. I wishlista dłuuuugaśna. No ale niestety... Jak już będę bogata, to nadrobię ![]() Cytat:
Ale i tak coś w nich jest, tylko dalej nie wiem, co ![]() Cytat:
![]() Szczególnie Ah-ree-ve-der-chee Cytat:
Jakimś cudem skończyłam dziś baaardzo wcześnie i zastanawiam się, jak się tu teraz zmobilizować, żeby nie zmarnować całego długiego dnia Ech, jak mi się nie chce. A z tego lenistwa zrobiłam zakupy i mam w planach sama obiad ugotować. Byle jak najdalej od fonetyki Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-01-05 o 11:49 |
||||
|
|
|
#1515 |
|
BAN stały
|
A nie osiem? Albo dziesięć?
![]() Bioflawonoidów ![]() Znam tylko taką brzydka książkę "Pamiętniki Fanny Hill" ![]() |
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
No to wlasnie film na jej podstawie.
A ja poza "Pamietnikami Fanny Hill" znam jeszcze: "Nowe Pamietniki Fanny Hill" i "Morskie Pamiętniki Fanny Hill".
|
#1517 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w nojej poprzedniej robocie kibel był daleko i chodziło sie do niego np pospać sobie, albo poćwiczyć albo i inne rzeczy....np ile do kibla zdeżam sie w drzwiach z kumplem-wychodzi usmiechnięty, wchodze do klopa a tam kumpela muje zęby- no co byście sobie pomyślały??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny...co wy sie włosami przejmujecie....:rolleyes : ja tego nie czaje i co jakis czas kłóce sie z fryzjerkami...raz mi głupia nie chciała włosów po dupe skrócić do brody ![]() a propos książek.... ![]() Cytat:
oooo...ja znam tylkko pierwszą cześc.....może sobie ściągnę gdzieś z sieciuni
|
|
|
#1518 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
A do tego gruba, nie wnikajmy lepiej.
|
||
|
|
|
#1519 |
|
To ja :)
|
Śmiejcie się, śmiejcie... A ja chyba lustra pozasłaniam... Zapuszczać miałam, miałam do ramion, może trochę dłuższe, teraz mam do żuchwy, a z tyłu krótsze
![]() Kupiłam sobie specjalną suszarko-lokówkę żeby to układać, pomaga okiełznać, ale z wróbla orła nie zrobisz... Nadal wyglądam jak Lord Chełmofon...
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale na pracowe romanse bardziej nadaje się chyba gabinet dyrektora. ![]() A co do F.Hill to pozostałe 2 napisał chyba kto inny i są popłuczynami po 1 części.
|
|
#1521 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
La bambo, Murszafko, wyrazy współczucia.
A może mozna wybrać się do innego fryzjera i coś uratować? No co Ty, fonetyka fajna jest ![]() A w sumie nie wiem? ![]() O właśnie, Polly, chciałam o to samo zapytać już wcześniej, przy tym szefie w siatkowej koszulce A Fanny Hill, w sensie powieści, przez długi czas była zakazana. Z tego co pamiętam ze studiów to chyba dopiero parędziesiąt lat temu ją wydano w GB legalnie.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz mi odrosły i mam za łopatki i znowu mnie kusi aby ściąć sobie "na chełmofon"
|
|
#1523 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
hiehie...nazywaliśmy ten przybytek domem wariatów.....fajnie tam było ale do czasu.... fajne było to ze firma mieściła sie na 1 i 4 piętrze jednego budynku a kibel był na drugim......jak Cie nie było przy biurku, to nikogo nie dziwiło, bo po prostu było wiadomo ze jesteś "gdzie indziej" (a ty w tym czasie w galerii na zakupach Cytat:
Cytat:
a spać mozna było tez na konferencyjnej- zamykasz na klucz i udajesz ze jest wazne spotkanie Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-05 o 13:01 |
|||
|
|
|
#1524 |
|
BAN stały
|
Praktyczna tak.
Gorzej z milionem stron szczegółowej teorii, szczególnie jeśli przez cały semestr nie było zajęć (mieliśmy 3 wykłady na 15, od października nie było wykładowcy, nikogo na zastępstwo też nie dali), a na egzamin mamy się sami wszystkiego nauczyć
|
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
o tak...
Cytat:
Cytat:
podcięte szybciej rosną ![]() Nabyłam sobie dziś herbatkę Rum&Irish Cofee. W smaku prawie jak zwykła czarna, ale zapach obłędny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-05 o 13:12 |
||
|
|
|
#1526 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Ale to, że nauczyć się macie sami, bez zajęć, to rzeczywiście kiepskawo.. Cytat:
![]() Mam w robocie do sczytania tłumaczenie tekstu zatytułowanego fascynująco: "Sposób i układ generacji kwadraturowych formatów modulacji" - żebym tylko jeszcze miała blade pojęcie co to znaczy ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- A co do Parnassusa jeszcze, to gra tam też Tom Waits
|
||
|
|
|
#1527 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kameno, na moje oko to prawie "mrok zuo i kwadraty". |
|
|
|
|
#1529 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
bo to wypakować trzeba.....a jak sie nie da to moze rozpakowane Ci wyslę....
--- Cytat:
ta......zwłaszcza ze do vice szefa trzeba było długo pukac i powoli wchodzic, nie patrząc na monitor.... ![]() a branża jest artystyczno-użytkowa
|
|
|
#1530 |
|
Nindżopesz
|
Przeczytałam użyWkowa
![]() Hm, czyżby malarstwo ścienne? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

-edit: juz wiem

umieram

Ech, jak mi się nie chce. A z tego lenistwa zrobiłam zakupy i mam w planach sama obiad ugotować. Byle jak najdalej od fonetyki
.