| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-05, 12:45 | #1261 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat: 
  moja ciocia z Niemiec bedzie, znajoma z Anglii a jej taki kawalątek daleko jest... soryy pol mojej rodziny to Nysa, a ja mieszkam na Sląsku to tez w sumie kawalek i nie smiali wybrzydzac tylko cieszyli sie   
				__________________  Czekamy na poród: luty2015  Kroimy: 2016(?) | |
|     | 
|  2010-01-05, 12:50 | #1262 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat: 
  Do tego kochają wyć  A dogi to piękne są ale niestety krótko żyją - dla mnie za krótko   Mi się marzy rottweiler lub bokser    może byc nawet dorosły, ze schronu najlepiej   ale póki co kasy nie mamy i mógłby byc problem np z weselem - co z nim zrobić   U nas te 25 km to nic - przejeżdzasz z miasta do miasta i w zasadzie nawet nie zauważasz ze jedno się skończyło i jest drugie - tyle to ja autobusem jeżdżę spotkać się z kumpelą   Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-05 o 12:51 | |
|     | 
|  2010-01-05, 12:56 | #1263 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
  dogi są piękne  a ile żyją bo się nie orientuję... a rottweiler/bokser wydaje mi się że jest agresywny i chyba bym się bała że nie dam sobie rady z nimi... Jak nie dog to owczarek niemiecki będzie  Dla mnie te 25 km to właśnie tez niedużo... od dziecka się podróżuje tyle codziennie i nie ma problemu... dziwna ta kuzynka... to ta córka tego wujka od kasy?   
|  2010-01-05, 13:02 | #1264 | |
				 | 

Cytat: 
  tego samego  wiecie że ona nawet urodzin córce nie zrobiła (nie zaprosiła prababci, ciotek i chrzestnej) bo za drogo  Kawa za droga  Rodzina męża za to była na imprezie urodzinowej tej małej bo teściowa sama ją zrobiła  Dogi żyją tak góra 10 lat  Boksery to są takie słodziaki  ona groźnie wyglądają a serducho mają wielkie  zwłaszcza dla ludzi   a rotki to leniuchy  w domu praktycznie śpią i  są dośc opanowane i spokojne. Jako psy policyjne są bardzo usłuchane i lubią pracować z człowiekiem ale trzeba byc konsekwentnym. Co do agresji - nawet york może byc agresywny jeśli ktoś nieodpowiedzialny się nim "zajmuje"  I zwykle agresja psa jest następstwem agresji człowieka   | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:03 | #1265 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
 No to właśnie chyba oddaje sedno natury tej laski. Fałsz, zawiść, materializm i tyle. A jeszcze to co o tym kremie do rąk dla babci napisałaś?? to kompletna porażka. 
				__________________ The sound of a kiss is not so laud as that of a cannon,  but its echo lasts a great deal longer. O. W. Holmes | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:04 | #1266 | |
				 | 

Cytat: 

__________________  Czekamy na poród: luty2015  Kroimy: 2016(?) | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:08 | #1267 | 
| Zakorzenienie | 

Hej dziewuszki  zaraz Was nadrobię bo dopiero wróciłam z miasta, latałam godzinę w poszukiwaniu Świata kobiety z torbą i kosmetyczką, i mam  może nie rewelacja ale będę z nią na zajęcia do szkoły latac  przekonała mnie cena 6.99   | 
|     | 
|  2010-01-05, 13:10 | #1268 | |
				 | 

Cytat: 
  ale Wam powiem że ona na moim weselu chyba buty zje jak pozna znajomych Tż   bo oni to mają kupę kasy i się z tym nie kryją   | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:14 | #1269 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  zazdroszcze tego slubu, tez juz bym chcia amiec tak niewiele  a co sie stalo, ze zmienil\iscie date?? madzia oj wczoraj wizaz dal popalic oj dal  hehehe ja tez Ciebie lubie  po pol nocy przebytej z Toba jeszcze bardziej       Kociak ladny pierscionek  ivona wrocilam z PUP i du.pa...nic nie maja, staze maja ruszyc jakos pod koniec stycznia, wiec pojde sie wypytac co i jak. a teraz bede musiala znowu usmiechnac sie do mojej szefowej z baru i wrocic na stare smieci  ehhh a tak tego nie chcialam  no ale coz...jak mus to mus...w domu siedziec nie bede przeciez  aparat zdejmuje juz pod koniec stycznia  jak mi sie znowu jakas szpara nie pojawi    P nic nie mowilam kiedy zdejmuje  heheh zrobie mu niespodzianke, bo on mnie nie widzial bez aparatu  dottta ->          fajna kuzynka  ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat: 
  bedziesz miala ubaw   | ||
|     | 
|  2010-01-05, 13:21 | #1270 | |
				 | 

Cytat: 
  a wogóle to ona ma ponad 30stkę i od 6 lat (bo wówczas miałam studniówkę) chodzi na wszystkie wesela w .... mojej kiecce ze studniówki   Teraz też świadkowa mi mówi że kuzynka jej mówiła ze mają wesele w tym roku i musi schudnąć do sukienki (w domyśle tej mojej) bo PO CO KUPOWAC NOWĄ   Chyba zapytam się KIEDY mi sukienkę odda  wiecie jaki ona ma tupet.... kiedyś przychodzi i mówi "mogłabyś sobie takie super czerwone korale kupić, pasowałby Ci do sukienki"  no za***iście ale to ona ma tą kieckę i w niej chodzi    | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:24 | #1271 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: mazury 
				 | 

dotta co za laska!!  nienawidz etakich ludzi...a w pytaniu:ile kosztowalo? to jes tnajlepszy maz mojej kolezanki co u nich spie czasem jak pozno koncze zajecia.takze wiem o czym mowisz  karolinusienka dobrze radzisz  panie na zawal a laska chyba;p Stysik tak mysle, ze cisnienia (mama ma wysokie i bierze nawet leki od nadcisnienia) no i stres zwiazany z tym, z ezajmowala sie dzis malym... wlasnie wrocilam-okazalo sie, ze ta niania ma miesniaki i 15.01 juz ma zabieg.szkoda mi jej  stresuje sie biedna...ale mama ja pocieszala bo tez to miala, wiec troche sie uspokoila  teraz my sie musimy zorganizowac bo sis i szwagier nie moga wziac calego tygodnia wolnego, w pt 15 ja ide sie nim zajac...ale potem mam egzamy wiec nie wiem jak to bedzie... ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- dotta czyli w domysle: kup korale i daj jej  oj to jeszcze gorszy przypadek od tego mojego znajomego;p chociaz ja go lubie mimo to (bo jest smieszny;p), a ta kuzynka chyba lubic sie nie da   | 
|     | 
|  2010-01-05, 13:27 | #1272 | |
				 | 

Cytat: 
  trzeba czytac miedzy wierszami  wlasnie powiedz jej, zeby Ci kiecke oddala  najlepiej teraz  albo tydzien przed weselem na ktore idzie   | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:28 | #1273 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ale byłam tam ze 4 lata temu i moze się zmieniło  My się z Łukaszem, ze tak powiem, zeszliśmy w nocy z Dnia Babci na Dzień Dziadka  Cytat: 
  Cytat: 
  Karolinusienka to kijowo z pracą  Ale za to z aparatem super - ja mam wizytę w czwartek i się nie mogę doczekać kiedy dalszą część aparatu mi założy   | |||
|     | 
|  2010-01-05, 13:32 | #1274 | |||
				 | 

Cytat: 
  Zawsze wszystko pożyczała odemnie  ale po ciąży utyła i du.pa  i zawsze żałowała że ma większą stopę odemnie bo musiała sobie buty kupić do tej kiecki - chyba z miesiąc łaziła i gadała że normalnie nigdzie nie ma wieczorowych, fajnych butów poniżej 30zł   :conf  used:  SKANDAL  ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat: 
    biedna się załamie  Cytat: 
   | |||
|     | 
|  2010-01-05, 13:32 | #1275 | |
				 | 

Cytat: 
  dotta masakra ta Twoja kuzynka  buty wieczorowe ponizej 3o zł  mogla do lumpeksu pojsc, albo pogrzebac w pcku   | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:32 | #1276 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
    :  mdleje:   :m  dleje:   Powaga, myślałam że takie postacie to tylko w telenowelach jakichś występują. Niech Ci tą sukienkę odda tylko ty jej już potem nie zakładaj. Raz, że pewnie zmachana i zciuchana. Dwa, że wszyscy tą sukienkę uż pewnie z każdej strony znają   
				__________________ The sound of a kiss is not so laud as that of a cannon,  but its echo lasts a great deal longer. O. W. Holmes | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:36 | #1277 | 
| Zakorzenienie | 

Dottta mnie by chyba krew zalała jakbym miała kogoś takiego w rodzinie   Teraz się we mnie gotuje  No codziennie nerwy na forum  Weź jej kurna zabierz tą sukienkę - powiedz, że Ci potrzebna i koniec. To się będzie panoszyła w Twojej sukience - chamidło straszne  ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Karolinusienka - może nie spodobało mi się noszenia aparatu, ale termin ślubu goni i chcę zdąrzyć  Rany boskie - buty wieczorowe do 30 zł - nieźle jej musiały nogi capić po nich   | 
|     | 
|  2010-01-05, 13:37 | #1278 | ||
				 | 

Cytat: 
  Raz z nia byłam na zakupach w CH i nigdy więcej .... Wszystko za drogie  i tylko łaziła za mną i podliczała ile będą kosztować moje zakupy  Cytat: 
  po drugie pewnie już przerobiona  po trzecie już pewnie wygląda jak szmata  Wezmę i wywalę do kosza   :brzyda  l: ------------------------------------ mój tż prawie zemdlał jak ona nas pierwszy raz odwiedziła bo .... przyjechała z aparatem i WSZYSTKO w mieszkaniu obfotografowała   Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-05 o 13:39 | ||
|     | 
|  2010-01-05, 13:39 | #1279 | |
				 | 

Cytat: 
  nie pomyslalam, ze termingoni  ja juz sie doczkeac nie moge, keidy sie usmiechne bez drutow  pewnie bedzie troszke dziwinie   | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:39 | #1280 | 
				 | 

wizaż się chrzani znów   przypomniało mi się jak kiedyś przyszła i gada że znjaoma jej tusz dała, taki super FRANCUSKI  bardzo drogi i luksusowy bo tamta byle czego nie używa .... z pierre rene   Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-05 o 13:43 | 
|     | 
|  2010-01-05, 13:41 | #1281 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Śląsk cieszyński :) 
				 | 

dotta zgadzam sie   miałam boksera i był kochany, niestety już zdechł  w życiu nikogo nie ugryzł  Stysik no husky to wymagają, moi sąsiedzi mają małą hodowlę, i jak widzę ich kilka razy dziennie na spacerze nawet w największy mróz to mi serce ściska  Gadam z kuzynem na gg  Tym co ma być moim świadkiem. Mówiłam mu że wtedy na imprezie gadałam serio że ma mi świadkować  A on na to że on sobie to wziął do serca i nie mam co się martwić  Systematycznie wynosi wódkę z pracy, specjalnie na moje wesele  (bo pracuje w takim fajnym pub'ie i mówi że co miesiąc wypłata do portfela a flaszka do bagażnika)     | 
|     | 
|  2010-01-05, 13:42 | #1282 | ||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ja jem 2 posiłki dziennie (wiem że to mało ale nadrabiam przegryzkami)  Cytat: 
  ja coś muszę zrobic w sprawie tej pracy co mi została prawie obiecana  zabardzo się już nastawiłam na TAK Cytat: 
  a czy jakąś nauczycielską specjalnośc? Cytat: 
  , chciałabym ważyc 47/48, bo jestem malutka, ale specjalnie się nie odchudzam bo to się dla mnie już kiedyś źle skończyło, dopóki Tż mnie akceptuje to nie mam się zamiaru przejmowac  joanwi dziękuję za naukę wielocytowania    | ||||
|     | 
|  2010-01-05, 13:46 | #1283 | |
				 | 

Cytat: 
   nie, doradztwo zawodowe  ale u nas jedyna nauczycielska to wczesnoszkolna była   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-05, 13:47 | #1284 | 
| Zakorzenienie | 

dottta no rodzina nie ma co  widzę że mamy dużo wspólnego  aaa to juz nic...  chciałam zapytac coś na temat konspektów ale pewnie też nie robiłaś za doradztwie Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-05 o 13:48 | 
|     | 
|  2010-01-05, 13:49 | #1285 | 
				 | 

ja żałuję że nie można rozwodu z rodziną wziąć   już się boję mojego wesela - zarówno kuzynka jak wujek będą tylko narzekać i krytykować  konspektów lekcji? Bo takowych nie robiliśmy mimo że parę prowadziłam - ale wiadomo ja przedmiotowcem nie jestem co najwyżej pedagogiem   Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-05 o 13:51 | 
|     | 
|  2010-01-05, 13:54 | #1286 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Śląsk cieszyński :) 
				 | 

mabi no to działaj tam z tą pracą:0   dotta rozwód z rodziną :rotfly: przepraszam ale mnie to tak śmieszy, ale wiem że Tobie nie jest do śmiechu   | 
|     | 
|  2010-01-05, 13:56 | #1287 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-05, 13:59 | #1288 | |||
				 | 

Cytat: 
  są oznaczenia no ale czasem faktycznie idzie sie zgubic  Cytat: 
 ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat: 
  leżę 
				__________________  Czekamy na poród: luty2015  Kroimy: 2016(?) | |||
|     | 
|  2010-01-05, 14:01 | #1289 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

dottta- ale mnie rozbawiła ta Twoja cała kuzynka co za przypał  ona nie widzi ze Ty widzisz i ze jest załosna tak ze aż żal dupe ściska    pewnie na weselu sie zażyga z zazdrości menda   nie ogranie... kazdy ma to co ma i trudno,, ja pewnie nigdy nie będe mega bogata i raczej w luksusach pławic sie nie bede ale nie czuje potrzeby odrazu zazdroscić innym  niektórzy to maja wypłukane mózgi  tż był na chwile... wczoraj Wam nie pisałam ale kórde tz znów ma problemy z praca.. ta firma w której pracowała narazie nie bedzie współpracowac nadal z tym sklepem w którym tż pracował i co dupa... a mielismy odkładac regularnie pieniądze... teraz znów trzeba na gwłat pracy szukać a ciezko bo on przeciez tez studiuje dziennie :/ własnie teraz pojechał na rozmowe... a ja sie biore za ten raport.. bo przeciez 18.30 musze sie zbierac na dyżur.. 
				__________________  razem od... 10.09.2003  zaręczeni... 10.09.2009   ślubo-branie 10.09.2011 ..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę   | 
|     | 
|  2010-01-05, 14:01 | #1290 | 
| Zakorzenienie | 

Hej! Jestem w domku, muszę coś zjeść... Potem przeczytam, ale tak mnie wizaż wczoraj wku**ił ze masakra...   chyba z 5 razy sie opisałam jak głupia i nie dało sie wysłać   
				__________________ Mikołajek   26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

Najgorsze że to właśnie rodzina a ja jestem chrzestną jej dziecka... Juz zapowiedziałam że jak jej nie pasuje to ja nie zmuszam do udziału w ślubie i weselu
 Najgorsze że to właśnie rodzina a ja jestem chrzestną jej dziecka... Juz zapowiedziałam że jak jej nie pasuje to ja nie zmuszam do udziału w ślubie i weselu 

Perfect Housewife
Perfect Housewife   także 7kg przede mną
 także 7kg przede mną