Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 13:00   #3391
Kasiulsko
Przyczajenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

AAaaa.. a wiec biore sie za szukanie ksiazki i dalejj jade z ta dieta !!! A moge zapytac jeszcze jak wasze efekty ? Czy wartoo ? Np przez 2 tygodnie ile kg leciii ??
Kasiulsko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:03   #3392
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulsko Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.... wlasnie sie zalogowalam na tym forum bo tak czytam i czytam co piszecie i doszlam do wniosku ze sie dolacze ....
Zaczelam diete od wczoraj... ale jakos chodze głodna i mi niedobrze jak pomysle o jofurcie naturalnym czy rybie..

co wy jadacie na sniadania i obiady w 1 fazie ? I jak dlugo trwala wasz faza pierwsza???
A i mam jeszcze jedno pytanie otręby owsiane sa wskazane ? czy kto jak chce ???

LIcze na odp !!
Na śniadanko możesz sobie zjeść serek wiejski z szynką albo jajka albo inne mieszanki wg gustu i smaku , na obiad gotowane lub smażone bez tłuszczu na patelni grillowej piersi albo jajecznicę bez tłuszczu.

Polecam naszą "Przepisownię" - w podpisie wiolqn -1 str tego wątku, 1 post.

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:03   #3393
lanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stozynka44 Pokaż wiadomość
Lanka bo ja wstydliwy człowiek czasem jestem
Gdybym wygladala jak Ty, to mialabym swoje zdjecia porozwieszane na scianach zamiast obrazow i lustra wszedzie.

lanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:08   #3394
kaaania
Raczkowanie

GG do kaaania

Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny. Niestety nie mam czasu śledzić wątku na bierząco, bo siestrasznie tłoczno tu zrobiło.

Zapomniałam Wam napisać, że ten mój najnowszy szwagier w 2 równe miesiące zrzucił 15kg. Na ślubie zamiast ja mu skłądać życzenia, to on mi podziękowania składał za Dukana

jakby ktoś był ciekawy, to tak na weselu wyglądałam:
wyglądasz świetnie
kaaania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:08   #3395
eliza40
Zakorzenienie

Czy Wy k... nie ma cie co robić nie było mnie 2 godz. a tu 2 strony

Stozynka śliczna mordka

Właśnie się śmiałam z męża bo on teraz robi pierogi z serem,że tak powinno być -kobieta siedzi na forum,a facet przy garach a on -tylko tam dziewczynom nie pisz nie no wcale
Stary 2010-01-05, 13:09   #3396
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Berlinianka Pokaż wiadomość
W empku oczywiście, ale na allegro wychodzi taniej ;D Przynajmniej ja tak zrobiłam ;D
Nie wiem czy mnie za to nie zjedzą na forum i bana nie dostanę, ale fajna księgarnia internetowa to selkar. Tym z Białegostoku (albo co bywają w Białymstoku) polecam szczególnie, bo dzięki odbiorowi osobistemu zaoszczędza się na książce nawet 10zł (w stosunku do ceny z np. Empiku).

Ja nie wiem jak to zabrzmi, ale Stozynka Ty jesteś piękna dziewczyna

cocci zgrabna dziewucha jak się patrzy!

gk7 już szukam i podeślę linka jak znajdę
Edit: Mam.
Wydaje mi się, że to był ten:
miseczki A, B
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...cji-biustu.htm
miseczki c+
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...-do-biustu.htm

Ale mogę się mylić i mógł mi je polecać ktoś inny. Niech Wiolqn mnie poprawi i ew. wklepie to co ona polecała.
Tak czy siak - ktoś mi to polecał

CBT

Edytowane przez Parvati
Czas edycji: 2010-01-05 o 13:13
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:14   #3397
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
Gdybym wygladala jak Ty, to mialabym swoje zdjecia porozwieszane na scianach zamiast obrazow i lustra wszedzie.
rozbawiłaś mnie. Nie raz jak Was wszystkie czytam to śmieję się tak głośno, że domownicy dziwnie na mnie patrzą. No i dziękuję za bardzo oryginalny komplement Kiedyś się odważę i wstawię fotki z before and after

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Czy Wy k... nie ma cie co robić nie było mnie 2 godz. a tu 2 strony

Stozynka śliczna mordka

Właśnie się śmiałam z męża bo on teraz robi pierogi z serem,że tak powinno być -kobieta siedzi na forum,a facet przy garach a on -tylko tam dziewczynom nie pisz nie no wcale
z Wami to mam zawsze ubaw znów robi się tak radośnie i przyjemnie

Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for !
stozynka44 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 13:14   #3398
lanka
Rozeznanie

Cytat:
rozbawiłaś mnie. Nie raz jak Was wszystkie czytam to śmieję się tak głośno, że domownicy dziwnie na mnie patrzą. No i dziękuję za bardzo oryginalny komplement Kiedyś się odważę i wstawię fotki z before and after
Koniecznie! A ja myslalam, ze osmielilam dziewczyny wstawiajac swoja fotke slonika i to cycatego w sukience w kwiaty jakby tego bylo malo

Stary 2010-01-05, 13:15   #3399
Kasiulsko
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Na śniadanko możesz sobie zjeść serek wiejski z szynką albo jajka albo inne mieszanki wg gustu i smaku , na obiad gotowane lub smażone bez tłuszczu na patelni grillowej piersi albo jajecznicę bez tłuszczu.

Polecam naszą "Przepisownię" - w podpisie wiolqn -1 str tego wątku, 1 post.

dzieeekii za pomoc.. bo juz naprawde dopiero drugi dzien a niewiedzialam co mam zjesc;d masakra jakas ...!!!!

a jak z tymi traconymi kg ?
Stary 2010-01-05, 13:16   #3400
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość

Ja nie wiem jak to zabrzmi, ale Stozynka Ty jesteś piękna dziewczyna
no już dość tych pochlebstw, bo wpadnę w samozachwyt Dziękuję Kochane

Stary 2010-01-05, 13:19   #3401
lanka
Rozeznanie

Cytat:
dzieeekii za pomoc.. bo juz naprawde dopiero drugi dzien a niewiedzialam co mam zjesc;d masakra jakas ...!!!!

Leci zalezy jak komu. Nie ma reguly, ze w dwa tyg. zrzucisz 10, albo 5 kg.

Stary 2010-01-05, 13:19   #3402
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
Koniecznie! A ja myslalam, ze osmielilam dziewczyny wstawiajac swoja fotke slonika i to cycatego w sukience w kwiaty jakby tego bylo malo
ośmieliłaś na pewno nie jedną-pewnie teraz szukają fotek Ja muszę przejrzeć sobie swoje, żeby coś znaleźć, bo raz byłam krąglejsza a potem miałam kryzys i strasznie chudłam i wszystko mam tak pomieszane, że sama się nie umiem połapać bo jeśli chodzi o komputer to straszna bałaganiara jestem No i u mnie na pewno nie ma takiej oszałamiającej różnicy bo schudłam 5kg, ale mi na razie "styknie"

Stary 2010-01-05, 13:19   #3403
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo różnie. Jednym spada szybko innym wolno. Nie da się przewidzieć. Najważniejsze to mieć silną wolę i trwać przy swoim a wyniki na pewno będą

Dukan

Stary 2010-01-05, 13:20   #3404
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:

ja od października schudłam 5 kg czy to długo? Nie wiem, na pewno zdrowo!

Stary 2010-01-05, 13:20   #3405
paulina22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Berlinianka Pokaż wiadomość
To zapewne zależy od dawki hormonów jaką przyjmujesz i jak na Ciebie działają. Ja biorę takie co PODOBNO (bo ja lekarz nie jestem :P) mają najmniejszą ich zawartość na rynku (przynajmniej tak było jakieś 5 lat temu), tj. Logest. Nie mam problemów z odchudzaniem, ani tyciem...
A nie doczytałam, że miałaś przerwę w braniu. Takie coś na pewno hamuje. Ja biorę bez przerwy od 5 lat, to organizm przyzwyczajony.

Dziekuje za odp.no własnie ja biore Diane 35 bo cierpie na PCO i musze brac:-/ a słysałam ze one własnie maja najwieksza dawke hormonów;-(Dlatego to mnie demotywuje i juz sama nie wiec co robic bo nikt mi do konca nie dał rady zadnej:-/Moze jak przez miesiac wezme i bedzie ta przerwa w braniu(okres) to mi spadnie ta waga wiecej??
paulina22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:21   #3406
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Parvati a pamiętasz co to był za krem, ten od Wiolqn i ile on kosztuje? Może to mazidło zadziała.
krem byl of Lanki. to zdaje sie seria specjalna Body Art Erisu

Cytat:
AAaaa.. a wiec biore sie za szukanie ksiazki i dalejj jade z ta dieta !!! A moge zapytac jeszcze jak wasze efekty ? Czy wartoo ? Np przez 2 tygodnie ile kg leciii ??
to nei jest wlasniwe pytanie. przez 2 tyg to ci moze spasc 0.5kg albo 5 albo nic. zalezy ile wazysz. wez pod uwage ze ta dieta bedzie trwac dluzej niz 2 tyg. to nie dieta -cud, zrzucisz wszystko i koniec. Zakladajac ze masz do zrzucenia 5kg i bedziesz chudla 1kg tygodniowo (czyli tempo ekspresowe), to pierwsze III fazy zajma ci dobre 3 miesiace.

warto, a efekty sa spektakularne. 10-20kg w pol roku.

no prosze, jakie mile dzis wszystkie. Jeszcze chwila i zalozymy sobei kacik wzajemnej adoracji.

a tak do kawy to wam opowiem z jaka radoscia i spokojem jechalam na wakacje. Lanka juz wczoraj te historie slyszala.

Zaczelo sie od sniegu dzien przed odlotem. Wiadomo, tu 2 platki oznaczaja opoznienia, a wartswa grubsza niz 2cm to katastrofa narodowa. do 22.00 mialam juz pierwsze zalamanie nerwowe gdy widzialam jak biale paskudztwo wiruje sobie samopas po ulicy a strona lotniska w Luton (pod Londynem) informuje mnie ze czesc lotow zostala zawieszona, nastepnie, odwolana, po to by powiedziec mi ze lotnisko zostaje zamkniete.
Tuz przed polnoca zaczelam sobie pakowac bilety w kopertki (wyjazd, powrot, hotel itd) i chwala Ci Panie za to, bo sie doczytalam ze my nie z Luton tylko z Gatwicka lecimy (lotniska na dwoch przeciwleglych koncach Londynu, odleglosc miedzy jednym a drugim jakies dobre 120km). TaZ to malo tam apopleksji nei dostal. Z jednej strony z radosci bo Gatwick dzialal a z drugiej jak ja sie moglam tak pomylic? No nie wiem. Zacmienie jakies mnie wzielo i chwilowa niepoczytalnosc mialam. Ja nawet przeciez bilety na autobus kupowalam i sie nei dopatrzylam ze to calkiem inny kierunek. Dobrze ze sie zorientowala wtedy a nie w drodze lub nie daj Boze juz na lotnisku. wiec szybko anulowac bilety na busa, znalezc i kupic bilety na pociag (dzieki Ci Panie za internet).
Rano oczywiscie mietro sie spoznilo. Na Victorie wpadlismy 2 minuty przed odjazdem pociagu. Tam kolejna nerwowka bo pociag toczyl sie jak zolw, po to by stanac sobie w szczerym polu na pol godziny. Frustracji dopelanialy pociagi z naprzeciwka ktore pedzily jak szalone a my toczylismy sie tak, jakby sam osiolek ten pociag ciagnal. NA terminal wpadlismy 9 minut przed zamknieciem check-inu. A tam jeszcze trzeba na polnocny terminal dotrzec. I te male pociagi co tam sobie kursuja pomiedzy terminalami sa nieczynne wiec autobusem. Na terminal wpadlismy 4 minuty przed koncem, zlapalam jakas hostesse i mowie ze pani ja tu musze szybciorkiem. Check-in poza kolejka i w tym ferworze nawet sie pani nie czepiala ze nadbagaz. Potem kolejka do x-raya, a do zamkniecia bramek 8 minut. To zaczelam prosic ludzi o przepuszczenie, bo mi samolot odleci.
A tam zonk, w ogole nie ma numeru bramki tylko "please wait". No to my wait. 10minut, 15, 30. W informacji nikogo nie ma. Ludek sobie gdzies poszedl. Na biurku telefon z jakims numerem wyrytym na nim. to sobie wzielam i dzwonie.
Odbiera jakas pani:
- Sluchajcie co sie dzieje z tym samolotem do Las Palmas, bo ludzie sie niepokoja a na tablicy nadal nic sie nie wyswietla?
- Wszystko jest w porzadku,, samolot juz jest, czekamy tylko na zaloge, bo utkneli gdzies w korku. Zaraz zaraz, a z kim ja rozmawiam?
- A stoje sobie tutaj i czekam na samolot.
- To ty nie jestes naszym pracownikiem?
- Nie, ale dziekuje za informacje.
Myslalam ze tam apoplekcji dostane. To 150 pasazerow moglo byc na czas a 5 osob zalogi nie potrafilo?

Po jakiejs godzinie skierowali nas do bramki, gdzie czekalismy kolejne 40 minut, bo... nasze bagaze jeszcze nei dotarly. Ja rozumiem, czasu zabraklo.
W samolocie czekalismy kolejne 2 godziny na odmrazarke, bo luk bagazowy zamarzl i nie mogli tych bagazy zapakowac.
Gdy samolot wystartowal wszyscy pasazerowie zaczeli bic brawo ze w koncu sie nam udalo.

Z jakiegos powodu bylam przekonana ze na Kanarach jest czas Europejski wiec kolejny stres bo ostatni autobus z lotniska odchodzil 10.20 a my przylecielismy 10.05. Na szczescie czas jest taki jak w Londynie wiec zdazylismy na ostatni autobus.

Po takim poczatku wszystko inne juz bylo bezstresowe

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:23   #3407
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Jezus Maria,ledwo czlowiek komara przytnie,bo nie spal cala noc,a tu sruuuuuuuuuuuuuuu 3 strony ekstra i juz nie wiem ,w ktorym momencie zasnelam
Chcialam powiedziec,ze ja wcale malo nie jem,ja lubie jesc....a ze wczoraj zjadlam tylko 2 jaja i tunola to juz niestety wina jednego takiego,co mi apetyt odebral Palant.Przystojny tchorz i idiota ( ulzylo mi ).
A dzis...kilo piersi pieczonej z czosnkiem,mniam.
Jak czytam o Waszych ciagotach do slodkosci,to bez kitu dziekuje Bogu,ze tak mnie skonstruowal,iz ich nie lubie.Ja to ta,co ze slodyczy najbardziej lubi schabowy (i salate lodowa w kazdej postaci...).Do tego stopnia,ze gdy ost bylam na detoksie cytrynowym i nic nie jadlam,to slina mi pociekla (doslownie!!!!) w warzywniaku na widok lodowej Paranoja.
Jeden chlop mi dla odmiany dzis poprawil humor (cos takiego ),dzwonil w bardzo waznej dla mnie sprawie,ale jak juz sie sama dowiem szczegolow,to dopiero wtedy sie pochwale,wole nie zapeszac,jak to zwyklo miec miejsce.
Pzdr
A.
Stary 2010-01-05, 13:24   #3408
eliza40
Zakorzenienie

Cytat:

Jakbyś poczytała wątek i podpisy u dziewczyn to dużo byś się dowiedziała.
I co jedzą i jak chudną.
Stary 2010-01-05, 13:25   #3409
BogaczKa22
Zadomowienie

Ja biorę Milvane już bardzo długo. I kiedyś już udało mi się schudnąć nieźle przy okazji ich brania, dlatego myślę, że różne tabletki różnie działąją. Są też pewnie różne hormony ...

Dukan

Stary 2010-01-05, 13:26   #3410
paulina22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Didier Pokaż wiadomość
wiesz no nie wiem jak to u ciebie bedzie wygladac, ja zaczelam diete w sierpniu i do konca listopada ani gram mi nie spadl dopiero jak odstawilam hormony to polecialo ale moze to byc zbieg okolicznosci na przyklad, mysle ze to zalezy tez od rodzaju tabletek jakie bierzesz, zapewne reguły nie ma

No ja tego własnie sie obawiam ze moje starania beda na nic i dlatego moja motywacja jest nijaka:-/W sumie podchodze do diety tak jakby drugi raz w na wakacje schudłam 5 kg a teraz te swięta,tabletki od 3 miesiacy i mam plus3kg:-(i musze zrobic wszytsko zeby schudnac bynajmniej do 55 kg bo nowe spodnie leza w szafce i ani razu nie załozyłam bo przyttyłam wciagu 2 tygodni:-/a ile Ci poleciało po tym czasie??A i jeszcze pytanie no jestem na tej drugiej fazie i wiem ze warzywa mozna ale nie wiem czy dozwolone nam np.zupa z warzywami ale gotowana na żeberkach np:-/ bo dzisiaj zjadłam taka miseczke tylko zastanawiało mnie to ze sa oczka tłuszczu w niej i czy w takim wypadku mozemy czy jakos inaczej te zupy trzeba robic:-/
paulina22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:26   #3411
eliza40
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa to nie wiedziałaś nawet,że ksiązka jest?

Idę zjeść obiadek udka z piekarnika
Stary 2010-01-05, 13:28   #3412
gk7
Raczkowanie

Dzięki Parvati za linki. Mam nadzieję, że to ten bo cena to jeszcze do udźwignięcia w takiej desperacji. Zawsze to taniej jak pójść do chirurga i nie boli a pachnie. Wiolqn zerknij czy ten krem do biustu polecałaś jakiś czas temu.

Dziewczyny zobaczcie niżej jak nas tu w tej chwili dużo, mam na myśli przeglądających i piszących. Pozdrawiam
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:28   #3413
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:

Kurcze blaszka....prawda taka,ze jak dla mnie 5 kg to malo (mam jakies 15 przed soba ),ale z drugiej strony wiem,ze 5kg to tak naprawde duzo i jest zauwazalne od razu...Maslo maslane Chyba jednak wiadomo co autor mial na mysli?Ja jestem z 5 kg na plusie jednak i tez widac,a jak!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 13:35   #3414
Kasiulsko
Przyczajenie

achaaa.... no ja w wakacje shcudlam juz 5 kg.. ale to przez prace... no i zostalo mi tak... ale apetyt rosnie w miare jedzenia co nie i znowu chciala bym schudnac 5 kg .. waze 54 i chcialabym 49/50 i na tym bym skonczyla.. ja wlasnie mam znajoma ktora teraz jest w fazie 3 ... 7 kg zrzucila w 2.5 tygodnia... az nie wierzylam jak ja zobaczylam... ! no ale zdaje sobie sprawe ze kazdy reaguje inaczje !!!

AAaa i mam jescze jedno pytanie bo wyczytalam ze jezeli chce schdunac mniej nic 10 kg a w moim przypadku 5 ! to I faza ma trwac 3 dni ? dobrze wyczytalam czy macie inne wiadomosci?? i potem przez ja Warzywa i proteiny tak ? i w tej fazie trwam az bede miala taka wage jaka chce? A i jeszcze jedno pytanko.. czy jak np biorew sobie 5/5 to 5 dni proteiny a drugie 5 proteiny z warzywami czy same warzywa????

** dzieki za pomoc !!!

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Aaaa to nie wiedziałaś nawet,że ksiązka jest?

Idę zjeść obiadek udka z piekarnika
Wiedzialam ze jest ksiazka taka ... ale za kazdym razem nie miala po drodze do emipku.. no i zaczelam diete wczoraj i widac ze nie bardzo sama do konca wiem... Wiem tyle co wyczytalam na necie !! .. dlatego dopytuje bo wy tu doswiadczony

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:

neiwiem czy dlugo ale wlansie mi tez chodzi o 5 kg... a teraz jestes w fazie III ? Czy ejszcze w II bo chcesz wiecej schudnac ??
Stary 2010-01-05, 13:36   #3415
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
krem byl of Lanki. to zdaje sie seria specjalna Body Art Erisu
O poprawiła mnie jak prosiłam
Ale linki dobre wklepałam

Cytat:
Dzięki Parvati za linki. Mam nadzieję, że to ten bo cena to jeszcze do udźwignięcia w takiej desperacji. Zawsze to taniej jak pójść do chirurga i nie boli a pachnie. Wiolqn zerknij czy ten krem do biustu polecałaś jakiś czas temu.

Dziewczyny zobaczcie niżej jak nas tu w tej chwili dużo, mam na myśli przeglądających i piszących. Pozdrawiam
Cena nie jest przerażająca, ale jako studentka dorabiająca czasem grosz marny musze odkładać.

adia skoro 5kg to malo dla Ciebie to zernikj w mój podpis - może Cię pokrzepi.

gk7 właśnie zerknęłam i zaczynam rozumieć czemu wizaż się muli tyyyyle osób tu zagląda
Nawet pani moderatorka z mojego rodzinnego miasta zajrzała - pozdrawiam

CBT

Edytowane przez Parvati
Czas edycji: 2010-01-05 o 13:43
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:41   #3416
Berlinianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulina22 Pokaż wiadomość
Dziekuje za odp.no własnie ja biore Diane 35 bo cierpie na PCO i musze brac:-/ a słysałam ze one własnie maja najwieksza dawke hormonów;-(Dlatego to mnie demotywuje i juz sama nie wiec co robic bo nikt mi do konca nie dał rady zadnej:-/Moze jak przez miesiac wezme i bedzie ta przerwa w braniu(okres) to mi spadnie ta waga wiecej??
Cokolwiek jest to PCO ^^ Kiedyś miałam przepisaną Diane35, przez dermatologa. No... puchłam na nich jak arbuz - woda w organizmie zostawała i strasznie jeść mi się chciało. Po 2 tygodniach ginekolog zmienił na Logest i już super do dziś, a skóra sama sobie poradziła. Po Diane to same problemy są...

Ile to jeszcze dni

Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86
Berlinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 13:41   #3417
kaaania
Raczkowanie

GG do kaaania

Cytat:

ja 15kg z groszami w 3 miesiące

Wiolqn niezłe przygody miałaś zamin się wyrwałaś pod te palmy
kaaania jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 13:44   #3418
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
Zaczelo sie od sniegu dzien przed odlotem. Wiadomo, tu 2 platki oznaczaja opoznienia, a wartswa grubsza niz 2cm to katastrofa narodowa. do 22.00 mialam juz pierwsze zalamanie nerwowe gdy widzialam jak biale paskudztwo wiruje sobie samopas po ulicy a strona lotniska w Luton (pod Londynem) informuje mnie ze czesc lotow zostala zawieszona, nastepnie, odwolana, po to by powiedziec mi ze lotnisko zostaje zamkniete.
Tuz przed polnoca zaczelam sobie pakowac bilety w kopertki (wyjazd, powrot, hotel itd) i chwala Ci Panie za to, bo sie doczytalam ze my nie z Luton tylko z Gatwicka lecimy (lotniska na dwoch przeciwleglych koncach Londynu, odleglosc miedzy jednym a drugim jakies dobre 120km). TaZ to malo tam apopleksji nei dostal. Z jednej strony z radosci bo Gatwick dzialal a z drugiej jak ja sie moglam tak pomylic? No nie wiem. Zacmienie jakies mnie wzielo i chwilowa niepoczytalnosc mialam. Ja nawet przeciez bilety na autobus kupowalam i sie nei dopatrzylam ze to calkiem inny kierunek. Dobrze ze sie zorientowala wtedy a nie w drodze lub nie daj Boze juz na lotnisku. wiec szybko anulowac bilety na busa, znalezc i kupic bilety na pociag (dzieki Ci Panie za internet).
Rano oczywiscie mietro sie spoznilo. Na Victorie wpadlismy 2 minuty przed odjazdem pociagu. Tam kolejna nerwowka bo pociag toczyl sie jak zolw, po to by stanac sobie w szczerym polu na pol godziny. Frustracji dopelanialy pociagi z naprzeciwka ktore pedzily jak szalone a my toczylismy sie tak, jakby sam osiolek ten pociag ciagnal. NA terminal wpadlismy 9 minut przed zamknieciem check-inu. A tam jeszcze trzeba na polnocny terminal dotrzec. I te male pociagi co tam sobie kursuja pomiedzy terminalami sa nieczynne wiec autobusem. Na terminal wpadlismy 4 minuty przed koncem, zlapalam jakas hostesse i mowie ze pani ja tu musze szybciorkiem. Check-in poza kolejka i w tym ferworze nawet sie pani nie czepiala ze nadbagaz. Potem kolejka do x-raya, a do zamkniecia bramek 8 minut. To zaczelam prosic ludzi o przepuszczenie, bo mi samolot odleci.
A tam zonk, w ogole nie ma numeru bramki tylko "please wait". No to my wait. 10minut, 15, 30. W informacji nikogo nie ma. Ludek sobie gdzies poszedl. Na biurku telefon z jakims numerem wyrytym na nim. to sobie wzielam i dzwonie.
Odbiera jakas pani:
- Sluchajcie co sie dzieje z tym samolotem do Las Palmas, bo ludzie sie niepokoja a na tablicy nadal nic sie nie wyswietla?
- Wszystko jest w porzadku,, samolot juz jest, czekamy tylko na zaloge, bo utkneli gdzies w korku. Zaraz zaraz, a z kim ja rozmawiam?
- A stoje sobie tutaj i czekam na samolot.
- To ty nie jestes naszym pracownikiem?
- Nie, ale dziekuje za informacje.
Myslalam ze tam apoplekcji dostane. To 150 pasazerow moglo byc na czas a 5 osob zalogi nie potrafilo?

Po jakiejs godzinie skierowali nas do bramki, gdzie czekalismy kolejne 40 minut, bo... nasze bagaze jeszcze nei dotarly. Ja rozumiem, czasu zabraklo.
W samolocie czekalismy kolejne 2 godziny na odmrazarke, bo luk bagazowy zamarzl i nie mogli tych bagazy zapakowac.
Gdy samolot wystartowal wszyscy pasazerowie zaczeli bic brawo ze w koncu sie nam udalo.

Z jakiegos powodu bylam przekonana ze na Kanarach jest czas Europejski wiec kolejny stres bo ostatni autobus z lotniska odchodzil 10.20 a my przylecielismy 10.05. Na szczescie czas jest taki jak w Londynie wiec zdazylismy na ostatni autobus.

Po takim poczatku wszystko inne juz bylo bezstresowe
czytałam tą historie jak streszczenie dobrej książki Ale całe szczęście wszystko poszło dobrze i zdążyliście

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:

neiwiem czy dlugo ale wlansie mi tez chodzi o 5 kg... a teraz jestes w fazie III ? Czy ejszcze w II bo chcesz wiecej schudnac ??
Jestem na III i jeszcze chudnę...ale w sumie jest mi bez różnicy bo już się dobrze ze sobą czuję.

Stary 2010-01-05, 13:45   #3419
lanka
Rozeznanie

Cytat:

To ja polecalam, dziekuje bardzo za uwage

Jest tu dla mniejszych biustow
i tu dla wiekszych (C+)

Nadal go nie mam, bo mnie rodzina nie zaopatrzyla. Moze jak zjada tlumnie wkrotce to ktos nie zapomni...

Stary 2010-01-05, 13:46   #3420
Kasiulsko
Przyczajenie

[QUOTE=kaaania;16266327]ja 15kg z groszami w 3 miesiące

Oooo ja cie to bardzo łądnie . Gratulacje.. i tylko dieta dukana ? Czy jeszcze jakies ćwiczenia ?
I rygorystycznie przestrzegalas diete takk ???? zadnych czekolad alkoholu itd?
05.01.10 - 54
cel - 50 !
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości