|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
A my w urodziny TŻa
![]() ![]() ja też umiem konspekty pisać ![]() Cytat:
![]() wróciłam własnie z kina, film superowy, chociaż nie w 3D ![]() za tydzień idziemy na Ciacho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
i zostalam sama??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Zakorzenienie
|
no ja przecież wróciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |||||
Zakorzenienie
|
Jestem jescze
![]() Popisałam notatki, pojeździłam na rowerze, coby kolacje spalić ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ma to jak otworzyć własną salę weselną ![]() Aptekarka powiedziała dokładnie tak: "Nie sprzedam Pani Zyrtecu, bo bez recepty sie Pani nie opłaca" no co za ludzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ehh, nie lubimy pleców w pracy wrrr. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana wiem, że łatwo się mówi, ale musisz byc cierpliwa. Jak przestaniesz o tym myśleć, to chłopak od razu sie oświadczy ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale taki pas faktycznie fajny, widziałam jak koleżance "spadał tłuszcz" jak stosowała takii. Ja nie miałam, ale może tez zakupię. A wiesz jaki jest najlepszy?? ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- i ja, ale tylko na chwilkę ![]()
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Kociak85 mam taki sam pierścionek zaręczynowy
![]() Jenny ta suknia to http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=26.dante |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
idę Housa oglądnac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
dobranoc laski
![]()
#1539 |
Zakorzenienie
|
Ma.ko to pocieszające,że nie tylko ja mam tak kosmiczne ceny za wszystko.
Aczkolwiek 3 tys. za ubrania?Was obojga?Dla mnie to niewykonalne,skoro podobają mi się kiecki z przedziału 4-6 tys... Wrrr jak ostatnio przeglądałam 15 stron z sukniami,to żadna mnie na kolana nie powaliła jeśli chodzi o ślubne (bo ta taka ślubna,ale tylko na sesję to co innego ![]() A z kolei TŻ wymyślił sobie smoking albo surdut. Powiedział,że skoro ja będę mieć kieckę tylko na tę okazję,to on nie chce gajera pod kątem "jeszcze go założę". A to strojniś ![]() Poza tym właśnie jeszcze wynajem samochodu,drink bar, wiejski stół nooo iiii może lampiony do nieba.I dlatego wiem,ze nie zamkniemy się w 50 tys:/ Ale za to mój kolega,który jest instruktorem salsy da Nam pokaz i będzie uczył gości za darmo ![]() I się zastanawiam czy z lampionami nie byłoby już za dużo atrakcji ![]() Z fontanny czekoladowej zrezygnujemy,bo będzie dużo dzieciaków i byłyby całe upaprane. Za to zrobimy im kącik do zabaw i damy im tam trochę balonów do zabawy (nie ucierpią przez to,że nie chcę balonowych dekoracji). Nooo także juz z grubsza wszystko obmyślone,kontakty podłapane... Gorzej,że od tygodnia próbujemy się dodzwonić do gościa od NASZEj (nie Teściowej) sali,a on nie odbiera ![]()
#1540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale dziś zaszalałam...cały dzionek poza domem,ponad godzinkę temu dopiero wróciłam i pisze dopiero teraz bo Wizaż znowu się muli dzisiaj ![]() Nadrobiłam stronki w ponad godzinkę 20 kilka stron ![]() Ale jestem padaczka dzisiaj...organizm się po świętach rozleniwił,ale żeby aż tak... ![]() Potem byłam zapisać teściową do okulisty ![]() Następnie odwiedziłam TŻ w pracy i przyłapałam go na zamiataniu pomieszczonka służbowego...hihi jak ładnie latał na miotełce,nawet sprzątaczkę wygonił, bo się od września nie mógł doprosić o zamiecienie... ![]() Potem z wrażenia miałam po drodze do onkologa,ale mi się zapomniało... ![]() A z tym onkologiem to taka historia,że w zeszłym roku dokładnie w styczniu złapałam bardzo poważna infekcję -3 antybiotyki zazywałam,ale powiększony węzeł chłonny mi został na szyi,a że wtedy bezrobotna byłam to zaczęło mi troszkę dobijać i sobie wmówiłam,żę rak może czy cuś i wymusiłam na internistce skierowanie i dali mi,a u onkologa wyszło oki,od razu powiedział,że to takie zostało poinfekcyjne i mam się nie bać,ale dla pewności zrobił mi jeszcze biopsję,która nic nie wykazała,ćzyli jest dobrze i kazał mi w nowym roku przyjśc i ponownie zrobic sobie to badanko ![]() spoko,skoro trzeba,to trzeba. Potem byłam na uczelni na chwilkę...Potem w skarbówce...a na koniec zostawiłam sobie Galerię.Wypsikałam sie trzema zapachami i tak chodziłam,ale moje zakupy nie wypaliły,więc było zwiedzańsko ![]() Z naciskiem na jubilerów...Yes,Apart,Eli za...hmmm...potem jeszcze do takiego zwykłego jubilerka weszłam...acha i jak jeszcze do TŻ szłam to weszłam po drodze do takiego,który jest kupe lat w mieście i nigdy nie miałam okazji tam wejść,a w nim obrączki Breuning ![]() ![]() Fajnie dzionek zleciał... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane,
nie mam sily nadrabiac, wpadlam tylko powiedziec, z ekoles nie dopuscil nas do testu i wstawi nam 2 ![]() zabraklo mi jednej obecnosci i z ni mjzu nic nie zalatwimy-sprobuje jeszcze jutro ze zwolnieniem lekarskim, czy przyjmie...a jak nie to komis.nawet nie wiem jak sie podanie pisze, bo nigdy nie mialam poprawki nawet ![]() to tyle ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 | ||||
Rozeznanie
|
siemka
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja wierzę w te dobre ![]() Cytat:
a z moim wydatków slubnych to tak: *sala 150 osób x 202 zł = 30 tys 300 zł (w tym:kwiaty,dekoracje,pokr owce siedzeń,ciasta,tort,5 dań gorących, 10 przystawek,3 sałatki, napoje bez limitu,stół wiejski. Praktycznie wszystko bez alkoholu) *alkohol coś około 4-5 tys.pewnie *foto 1450 zł *kamera okolo 1800zł *samochód pewnie ok.500zł *zespół 4000zł *suknia i garnitur razem pewnie ze 4000zł *fryzjer i inne bajery: ok.300 zł *obrączki 1300zł *kościół pewnie z 800 zł *inne papierki ok.100 zł PODSUMOWUJĄC RAZEM +/- 50 tys. Podsumowujac.....ide sie powiesić ![]()
![]() |
#1543 |
Zadomowienie
|
A my datę już mamy wybraną :20.08.2011 r.
![]() ![]() ![]() Więc w tej sali będzie około 150 zł od osoby,ale po znajomości może taniej,ani zespołu,ani fotografa,ani kamerzysty nie ma jeszcze-tż twierdzi,że mamy czas...spoko,ja wiem,że powiem-A NIE MÓWIŁAM?...ale okey...rozumiem,poczekam, przecież mamy czas... Wesele to tak na 80 osób,w przypływach polotu 100 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam, dla mnie porażka bo mam szerokie biodra a one okropnie mi się wżynały ![]() --------------------------- zjedliśmy pizze xxl ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
dobra ja zmykam
![]() poczytam sobie jeszcze i pojde spac o normalnej godzinie ![]() dola zlapalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale 3mam kciuki ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() idę pod prysznic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
Mabi może staż nie za długi i młodzi jesteśmy ale oboje nie możemy się juz doczekać aż zaczniemu wić nasze wspolne gniazdko
![]() co do kosztow to u nas wychodzi 240 zł za sale na dwa dni x ok 80 osob. Przy czym z tej ceny jestesmy bardzo zadowoleni, bo w wiekszości lokali byly to kwoty rzedu 280-300 zł ktore za dwa lata mogly wzrosnąc nawet do 50 zł . A my podpisaliśmy umowe na stala cene 240 ![]()
#1549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 | |
Zadomowienie
|
A co do obrączek...to po tych moich dzisiejszych nawiedzeniach jubilerów i marudzeniu...nie mam siły i nie wiem co wybiorzemy...Ale wiem jedno,nie powinno się sugerować zdjęciami z internetu...bo jak oglądałam zdjęcia tej firmy Breuning,to sobie pomyślałam-co za okropieństwo,a na żywo to samo brzyydactwo...ładnie to wygląda,ale jak zobaczyłam ceny tych obrączek i to jak wyglądają na palcu i jakie sa wygodne...to mówię udziwnieniom-NIE!!!Skutecznie zostałam przez wszystkich jubilerów zniechęcona do obrączek z mieszanego złota i dodatków w postaci brylancików.Brylanciki tylko do pierścionków i wszystko w tej materii.A obrączki tylko z żółtego złota,bo jak widziałam białe i przymierzyłam,to mi się skojarzyły ze srebrnymi...jakos mi się nie widzą na obrączki ślubne z białego...Poza tym łaczone złoto ładnie wygląda tylko w sklepie i na początku użytkowania,a po jakimś czasie jak wszystko:gładkie się rysuja a matowienie się ściera i wychodzą gładkie...a najlepsze-każde odnawianie w postaci matowienia lub wygładzania powoduje,że obrączki tracą na wadze-po prostu ich ubywa...i żeby tak często nie oddawać obrączek do matowienia lub wygładzania,aż byłam w szoku,jak mi to jubiler z małego sklepiku powiedział...nie ma rzeczy idealnych...ale z doświadczeń innych osób mogę stwierdzić,że po kilku latach związku,takie rzeczy jak obrączki mogą nie mieć takiego znaczenia jak na początku-tak też mi powiedziała pani w yes,od kilku miesięcy mężatka dokładniej od wakacji...że też szalała po sklepach,w poszukiwaniu cudnych ,wymarzonych obrączek,a teraz one po prostu są i czasem zapomina,że ją ma na paluszku...i o to chodzi...chyba...jejuś ale nasmęciłam,chyba zmęczona już jestem
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do rodzaju obrączek..to mi się podobają mieszane..może i szybciej się niszczą ale ja np nie chce mieć z samego żółtego złota bo mam z białego pierścionek zaręczynowy i chcę, żeby się to jakoś łączyło..a z samego białego to tak jakby nie obrączka... Najbardziej zależy mi na wygrawerowaniu czegoś wyjątkowego..jedynego w swoim rodzaju ![]() ![]() Oki a teraz zmykam spać bo jutro na 7 do pracy... Miłych snów wszystkim życzę ![]()
![]() |
#1552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie lepiej już teraz o obrączkach pomysleć, bo złoto masakrycznie drożeje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój TŻ już nie może mnie słuchać ![]() bo to półtora roku jeszcze jest,muszę to dawkować spokojniej.bo pod koniec mi się znudzi... Więc ogłaszam przerwę od obrączek,sukienek i całej reszty ![]() bynajmniej dopóki nie ponadrabiam zaległości w szkółce ![]() Boziuu jak ja bym chciała już mieć to za sobą ![]() Lecę lulku dziewczynki...ooo ups zapomniałam przywitać nowe PM ki -cześć dziewczynyyy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- widzę, że wszyscy już spać poszli, więc ja też idę, bo padam z nóg Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Przyczajenie
|
Zapisuję się do wątku
![]() Ślub 06.08.2011 ![]() pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Byłam na odwyku od kompa nadanego przez Tż ;p Ale w słusznej sprawie chciał żebym zatęskniła za netem ![]() Jutro postaram się ponadrabiać w co wątpię ![]() Witam nowe PM2011 ![]()
#1558 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ............. i znów w pracy ![]() nie mogę rano wyjść z łóżka dziewczyny ![]() jeszcze ta pogoda, skrobałam 20 minut szyby, niech już będzie wiosna ![]() do ![]() ![]() ![]() dziś dalej wysyłam podania, 2 muszę puścić pocztą bo nie było maili i jeszcze kilka firm wyszukać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy Ci naiwni co potracili kasę na akcjach i funduszach, kupowali na "górce" - jednostki funduszy rosły były reklamy, że już np. Arka 180% w ciągu 3 lat i to był znak żeby sprzedawać. Jak mówi Warren Buffet jak wszyscy kupują Ty sprzedawaj, wszyscy sprzedają Ty kupuj. Złoto zacznie tanieć!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Rozeznanie
|
Wpadłam sie przywitać i zmykam na zajęcia.
Miłego dnia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.