Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 10:55   #1591
lula177
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

czesc dziewczynki...ja znowu mam problem..mianowicie zastanawiam sie w ktorej kiecce isc na ta studniowke bo mam ta niebieska ktora pokzywalam i niedawno kupilam sobie taka mala czarna i teraz zastaanwiam sie ktora by bardziej pasowala...a moze mam sobie nowa kupic sama juz nei wiem;(

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:01   #1592
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cześć!! sporo mam do nadrobienia, no.
wczoraj siedziałyśmy 5 godzin nad statystyką. potem basen i piwko z babeczkami i 16.01 robimy damską piżama party hihihi

a dzisiaj mam kompleksy nad sobą i muszę się zabrać za siebie. ledwo zmieściłam się w spodniach, które jak kupiłam były z luzem

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:06   #1593
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
wczoraj siedziałyśmy 5 godzin nad statystyką. potem basen i piwko z babeczkami i 16.01 robimy damską piżama party hihihi

a dzisiaj mam kompleksy nad sobą i muszę się zabrać za siebie. ledwo zmieściłam się w spodniach, które jak kupiłam były z luzem
To efekt zimy, zawsze się więcej tłuszczyku gromadzi. Na pewno latem zgubisz te nadprogramowe kilogramy

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:09   #1594
bruneteczka01
Raczkowanie

Powitać
Od rana okupuję prezent od TŻ na urodziny
Skarbuś kupił mi laptopa <jupi>

W sobotę mykam do sql i mam 2 egzaminy ;/
Więc proszę o 3manie kciuków

A do ślubu pozostało nam 549 dni

bruneteczka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:18   #1595
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

też mam w sobote 3 egzaminy proszę o kciuki
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:20   #1596
bruneteczka01
Raczkowanie

Będziemy sobie wysyłać pozytywne fluidy ;p

bruneteczka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:23   #1597
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
No nic nie poradzisz. U mojego kuzyństwa było podobnie. Kuzyn ,miał zaklepaną datę na początku lipca, kuzynka miała mieć pod koniec sierpnia. Ale okazało się, że jej narzeczony dostał pracę i musiał na początku lipca wyjechać na 3 miesiące na szkolenie do Austrii no i przesunęli ślub na tydzień przed ślubem kuzyna. Fakt, było to dla nas kłopotliwe, tym bardziej, że imprezy odbywały się jakieś 400 km od nas, ale zależało nam na obu no i jakoś to zorganizowaliśmy. Wiadomo, że to nie fajne, ale zabronić im nie możesz. Jeśli oni sami nie widzą, że jest to niestosowne, ani nikt z ich najbliższej rodzinki tez tego nie widz no to trzeba się z tym pogodzić.
No tak, ale to inna sytuacja, bo był konkretny powód, a u Isabele kuzynka ma fanaberie...I jeszcze musi spichlerz zapełnić w międzyczasie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Ja swojemu odrazu zapowiedziałam, że jak coś, to mają byc po nas, chociaż też jest starszy o 3 lata hehe. Ale oni nawet jeśli beda brc ślub, to nie chcą wesela tylko obiad dla najbliższej rodziny, bynajmniej na dzień dzisiejszy.
U nas obojga będzie tylko przyjęcie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki...ja znowu mam problem..mianowicie zastanawiam sie w ktorej kiecce isc na ta studniowke bo mam ta niebieska ktora pokzywalam i niedawno kupilam sobie taka mala czarna i teraz zastaanwiam sie ktora by bardziej pasowala...a moze mam sobie nowa kupic sama juz nei wiem;(
A pokaż proszę raz jeszcze obie kreacje

Cytat:
Napisane przez bruneteczka01 Pokaż wiadomość
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:23   #1598
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Lula kochana pytaj , jak będę wiedziała to na pewno pomogę
dziekuje

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
achaa no patrz a mnie na studiach tego wcale nie uczyli więc sama musze się tego nauczyc

będę nauczycielem nauczania zintegrowanego czyli klasy 1-3 + przedszkolanką też będę mogła byc
ooo ja tez wlasnie chce is c na take studia...pedagogika wczesnoszkolna i nauczanie przedszkolne

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
mój TŻ to ryby...
a moj bliznieta

Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
My nie mozemy sobie pozwolic na klutnie bo widujemy sie w weekendy co 2 czasem 3 tydz dlatego szkoda nam czasu na takie *******y jak fochy czy glupie klutnie
dokladnie tak samo mamy...zreszta my wogole bardzo rzadko sie klocimy bo sie dogadujemy dobrze

Cytat:
Dziewczyny miałyście może rajstopy biodrówki??
ja mialam i bardzo fajni emi sie je nosilo

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Witam

Nadrabiam Was powolutku,ale tak czytam co piszecie...

My będziemy mieć wesele (bez poprawin) na 130-140 osów i tak licząc wszystko leciutko,łącznie z orkiestrą,ubraniami,obrąc zkami,fotografem,dekoracj ami itp. to lekką rączką wyjdzie 50 tys...
Jakim cudem macie tak tanio??
no my tez ponad 50 tys

Cytat:
Ma.ko to pocieszające,że nie tylko ja mam tak kosmiczne ceny za wszystko.
Aczkolwiek 3 tys. za ubrania?Was obojga?Dla mnie to niewykonalne,skoro podobają mi się kiecki z przedziału 4-6 tys...
Wrrr jak ostatnio przeglądałam 15 stron z sukniami,to żadna mnie na kolana nie powaliła jeśli chodzi o ślubne (bo ta taka ślubna,ale tylko na sesję to co innego). Oj będzie ciężko jeśli chciałabym znaleźć coś tańszego.
A z kolei TŻ wymyślił sobie smoking albo surdut. Powiedział,że skoro ja będę mieć kieckę tylko na tę okazję,to on nie chce gajera pod kątem "jeszcze go założę". A to strojniś

Poza tym właśnie jeszcze wynajem samochodu,drink bar, wiejski stół nooo iiii może lampiony do nieba.I dlatego wiem,ze nie zamkniemy się w 50 tys:/
Ale za to mój kolega,który jest instruktorem salsy da Nam pokaz i będzie uczył gości za darmo

I się zastanawiam czy z lampionami nie byłoby już za dużo atrakcji

Z fontanny czekoladowej zrezygnujemy,bo będzie dużo dzieciaków i byłyby całe upaprane. Za to zrobimy im kącik do zabaw i damy im tam trochę balonów do zabawy (nie ucierpią przez to,że nie chcę balonowych dekoracji).

Nooo także juz z grubsza wszystko obmyślone,kontakty podłapane...

Gorzej,że od tygodnia próbujemy się dodzwonić do gościa od NASZEj (nie Teściowej) sali,a on nie odbiera
my tez bysmy chcieli lampiony ale zobaczymy bo na razie chcemy tak zrobic zeby sie w tych 50 przynajmniej zmiescic...wiec zobaczymy jak bedzie z lampionami

Cytat:
Napisane przez mo_nisia89 Pokaż wiadomość
Zapisuję się do wątku
Ślub 06.08.2011
pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode

czeesc opowiedz cos o sobie

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Za 500 dni ślub!

Cieszę się jak wariatka, w dodatku mam już zamówioną mszę ślubną i skończyłam pisać I rozdział pracy licencjackiej! : jupi:

Wy tak tu o obrączkach, a ja jeszcze pierścionka zaręczynowego nie mam Ale myślę, że mój D. wreszcie zaskoczy (on we wszystkim jest taki wolny, gdybym sama nie wzięła sprawy w swoje ręcę pewnie bralibyśmy ślub za jakieś 5 lat )

A teraz lecę się zebrać, biegnę na autobus na moje przecudowne seminarium pochwalić się moim rozdziałem (trzymajcie kciuki )

a;e fajnie masz a pierscionka ja tez jeszcze nie mam

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Piekna data I jak króciótko

Pamiętacie jak Wam opowiadałam, że moja kuzynka też wychodzi za mąż w 20100 roku?? Dzwoniłam do niej, żeby powiedzieć, że wrzesień chce sobie zarezerwować. Odwiedzili nas w Święta i okazało się, że chcą mieć ślub tydzień przed nami. Już nie wiem sama co o tym myśleć. Wszystkie ciotki proszą moją kuzynke, żeby zrobiła miesiąć wcześniej bo to jest jednak koszt dla naszej rodziny, ale oni się uparli, że musi być we wrzesniu i akurat 10 września 2011 czyli tylko tydzień przed nami!!

to chamsko zrobila mogli juz zrobic miesiac przed Wami jak juz tak chca przed a nie w tym samym miesiqacu i jeszcze tydzien przed Wami...
\
no a my zdecydowalismy ze na 905 zostajemy w naszej sali i ze za polowe sali zaplacimy z "czepca"

Stary 2010-01-06, 11:27   #1599
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:29   #1600
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
No tak, ale to inna sytuacja, bo był konkretny powód, a u Isabele kuzynka ma fanaberie...I jeszcze musi spichlerz zapełnić w międzyczasie

U nas obojga będzie tylko przyjęcie

A pokaż proszę raz jeszcze obie kreacje

pokaze jak tylko zrobie fotki

Stary 2010-01-06, 11:29   #1601
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.I

Stysik - już wynagrodził , byłam w makro i nie widziałam tej farby

Ivonka - za wizytę u dentysty

T'ai - mi się nawet "Mała Moskwa" podobała, ale Piotrkowi nie

87_meg - udzielam się jeszcze na wątku z wyliczanek, oriflame, betterware

Mabi - oby się udało z pracą

Dottta - my napoje bez ograniczeń mamy w cenie sali, ale nie mam pojęcia jak to się liczy

Hania - gratuluję zaręczyn , w tym kościele co chcemy mieć mszę ślubną przyjmują zapisy od września 2010

Frida - to Ci się upiekło

Lula - jakbym była na Twoim miejscu i byłoby mnie stać to robiłabym wesele w tej sali co mi się podoba, za salę.

Martilla - za fotografa

Ma.ko - a rurki Ci się nie podobają ??

Milenka - za znalezienie pracy

Cytat:
proszę o mnie pomyśleć i trzymać kciuki żeby ktoś się odezwał bo wysyłam cv do 20 firm, które znalazłam

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale miałam przygodę siedzę w ostatnim rzędzie na wykładzie i wykładowaca koło mnie przechodził i patrzy mi na pulpit, a jeszcze byłą przerwa (dzięki bogu, że wizaż wyłączyłam):
W: co to za dzieło....(mam alfe romeo na pulpicie)
K: alfa romeo
W: to się rozumie naewt się uśmiechnął

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Gadam z kuzynem na gg. Tym co ma być moim świadkiem. Mówiłam mu że wtedy na imprezie gadałam serio że ma mi świadkować. A on na to że on sobie to wziął do serca i nie mam co się martwić. Systematycznie wynosi wódkę z pracy, specjalnie na moje wesele (bo pracuje w takim fajnym pub'ie i mówi że co miesiąc wypłata do portfela a flaszka do bagażnika)
Ale historia

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Na tym wątku jestem nowa
Dostałam zaproszenie więc się przyłączam
Pozdrawiam
Witaj

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Mojemu kuzynowi ksiadz nie dał rozgrzeszenia dzien przed slubem
O kurcze!

Cytat:
Zapisuję się do wątku
Ślub 06.08.2011
Witaj

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Hej kochane,

nie mam sily nadrabiac, wpadlam tylko powiedziec, z ekoles nie dopuscil nas do testu i wstawi nam 2

zabraklo mi jednej obecnosci i z ni mjzu nic nie zalatwimy-sprobuje jeszcze jutro ze zwolnieniem lekarskim, czy przyjmie...a jak nie to komis.nawet nie wiem jak sie podanie pisze, bo nigdy nie mialam poprawki nawet
Co za...

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:29   #1602
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
a to ze wzgledu na moja wage...juz powoli nie mam sily walczyc z nia...ehhh ale co innego mi zostaje-na pewno sie nie poddam, bo ja nie z takich,. dolek sobie pobedzie i z niego sie wygrzebie tylko potrzebuje czasu
:kcuki: dla ciebie, żeby cię wena nie opuściła

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ja chyba ide w piatek albo w sobote na Avatar 3D
ja na Avatarze, ale zwykłym, byłam wczoraj i super jest, bardzo mi się podobał a podobno wyprodukowanie 1 min tego film kosztowało 2 mln $, a cała akcja reklamowa 200 mln $

Cytat:
Powitać
Super

Ja ciagle prezentację robię

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:31   #1603
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
pokaz sukienki wybierzemy cos ;*
Cytat:
Powitać

nooo fajny prezent Ci sprawil
Cytat:

a ja mam w sobote 1 i w niedziele 2 egzaminy

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ja na Avatarze, ale zwykłym, byłam wczoraj i super jest, bardzo mi się podobał a podobno wyprodukowanie 1 min tego film kosztowało 2 mln $, a cała akcja reklamowa 200 mln $
***...
Edit: ocenzurowali mi "j.e.b." hehhe

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:42   #1604
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:

fajny prezent
3mamy

Cytat:

Cytat:
Będziemy sobie wysyłać pozytywne fluidy ;p
jak zawsze

Cytat:
pokaze jak tylko zrobie fotki
czekamy

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
[
Ma.ko - a rurki Ci się nie podobają ??
No właśnie jedne mam i szukałam teraz ju zwykłych czarnych, ale sa same rurki. Właściwie nie czuje sie w nich xle i pzydadzą sie do kozaczków

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
mi sie dobrze nosilo bo ja lubie na biodrach miec wszystko ;P
a kup sobie te rurki co Ci szkodzi hehe
aha, to chya tez zakupię sobie i rurki też

Aha, ja to Baran, a Tz Byk

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:45   #1605
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

HEJ DZIEWUSZKI
narazie Was nie nadrabiam bo mam do napisania pracę i muszę się wreszcie zmobilizowac
ale spełniam prośbę Ma.ko co do pokazania mojego pudełeczka na biżu nie ma co podziwiac no ale skoro chciałaś to nie będę taka a ciężko było zrobic fotkę bo i biżu i to plastikowe pudełko odbijają światło i wychodziła du.pa zresztą biżu to za dużo powiedziane proszę o nie nabijanie się!
później do Was zajrzę
Stary 2010-01-06, 12:01   #1606
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
ooo ja tez wlasnie chce is c na take studia...pedagogika wczesnoszkolna i nauczanie przedszkolne
ciężko się na takie studia dostać niestety, ja bym chciała podyplomowe sobie zrobić z tego, bo teraz koleżanka robi i sobie chwali, ale ta przyjemność kosztuje 3000 zł

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
HEJ DZIEWUSZKI
narazie Was nie nadrabiam bo mam do napisania pracę i muszę się wreszcie zmobilizowac
ale spełniam prośbę Ma.ko co do pokazania mojego pudełeczka na biżu nie ma co podziwiac no ale skoro chciałaś to nie będę taka a ciężko było zrobic fotkę bo i biżu i to plastikowe pudełko odbijają światło i wychodziła du.pa zresztą biżu to za dużo powiedziane proszę o nie nabijanie się!
później do Was zajrzę
myślałam, że to jakiś duży kufer z szufladkami i kilkoma poziomami bedzie chociaż

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

dziewczyny, któraś z was zamieszczała raz link do koszulek ze śmiesznym napisem dla facetów
chciałabym taki prezent dla TŻ na walentynki, ale nie mogę nigdzie znaleźć

Stary 2010-01-06, 12:01   #1607
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.II

Anemeon - a na którą godzinę będziecie mieć ślub ?? za rozdział

Kociak - my zaczynaliśmy od sali, potem zespół, a ostatnio komplet: foto, video i auto, w międzyczasie byliśmy też w kościele zapytać od kiedy przyjmują zapisy.

Dottta
- masakra, co to za osoba z tej kuzynki , przeczytałam wszystkie posty o niej i naprzemian śmiać mi się chciało i się złościłam, że też tacy ludzie chodzą po świecie ?!? ... Posadź ją ze znajomymi Twojego TŻ-a, chciałabym widzieć jej minę

Cytat:
edit: a wogóle co tu tak cicho? czyżby wszystkie intensywnie pracowały/uczyły się?
O tej porze co napisałaś tego posta, siedziałam na ćwiczeniach i słuchałam o "opowieści wigilijnej"

Cytat:

Pamiętacie jak Wam opowiadałam, że moja kuzynka też wychodzi za mąż w 2010 roku?? Dzwoniłam do niej, żeby powiedzieć, że wrzesień chce sobie zarezerwować. Odwiedzili nas w Święta i okazało się, że chcą mieć ślub tydzień przed nami. Już nie wiem sama co o tym myśleć. Wszystkie ciotki proszą moją kuzynke, żeby zrobiła miesiąć wcześniej bo to jest jednak koszt dla naszej rodziny, ale oni się uparli, że musi być we wrzesniu i akurat 10 września 2011 czyli tylko tydzień przed nami!!
Pamiętam.
O kurcze

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Mój brat z dziewczyną jak zaczęli mówić o ślubie (nareszcie) to od razu powiedzieli, że po nas mimo, że są starsi, bo nie będą nam wchodzić w paradę.
to jest gest

Cytat:
Mnie po prostu ręce opadły jak to usłyszałam ,ale oczywiście powiedziałam, że nam to nie będzie przeszkadzac. Taka jestem ciamajda!! Wierzę, że tym, którym będzie zależało z tej wspólnej rodziny przyjdą i do nich i do nas. Mimo wszystko ja bym tak nie mogła. Jeszcze coś wspomnieli, żebyśmy byli świadkami na ich ślubie Co Wy byście zrobiły na moim miejscu??
Nie zgodziłabym się.

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Miłego nadrabiania, a nauczyłaś się tej statystyki ?
Szykuje się

Cytat:
czesc dziewczynki...ja znowu mam problem..mianowicie zastanawiam sie w ktorej kiecce isc na ta studniowke bo mam ta niebieska ktora pokzywalam i niedawno kupilam sobie taka mala czarna i teraz zastaanwiam sie ktora by bardziej pasowala...a moze mam sobie nowa kupic sama juz nei wiem
Zrób fotki i pokaż to coś doradzimy

Cytat:
Powitać

Super prezent, też taki dostałam w zeszłym roku
za egzaminy

Cytat:

Znak zodiaku: ja - Panna, TŻ - Waga

Pies: znajomi mają labladora i mi się podoba, a P. chciałby owczarka niemieckiego

Kosztorys: u nas wstępnie wygląda to tak:

Sala: 160zł/os x 70 os. = 11 200 zł (oczywiście cena sali może wzrosnąć)
Zespół: 2700 zł
Foto: 1450 zł
Albumy dla rodziców: ok 400zł
Prezent dla gości: max 150zł
Kamerzysta: 2000zł
Auto: 1000 zł
Obrączki: 500-1000zł
Suknia + garnitur + dodatki: 4000zł
Niespodzianka dla gości: 500zł
Fontanna: 800zł
USC: 300zł
Kołocz: 500zł

Suma: 25 500 + opłaty za kościół (nie wiem ile) + przewóz (500 zł ??) + alkohol (nie wiem ile) + różne pie.rdoł.ki typu: zaproszenia, podziękowania, winietki, księga gości, może lampiony itd: ok 1200zł + fryzjer + bukiet + kurs tańca... czyli trzeba liczyć ok 30 - 35 tys. za wesele 1 dniowe. Oczywiście do tego dojdzie jeszcze podróż poślubna, mi się marzy cały miesiąc miodowy w 2 miejscach typu: Dominikana czy Tajlandia , więc pewnie z 10.000 zł trzeba liczyć.

---
Na razie uciekam, bo mam do zrobienia 2 prace na zaliczenie na jutro i muszę iść na pocztę. Miłego popołudnia

EDIT:

Mabi - fajne pudełko

Cytat:
ciężko się na takie studia dostać niestety, ja bym chciała podyplomowe sobie zrobić z tego, bo teraz koleżanka robi i sobie chwali, ale ta przyjemność kosztuje 3000 zł
O kurcze to dużo
U nas na jednej uczelni bez problemu można się dostać na ten kierunek na dzienne...

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2010-01-06 o 12:04
Stary 2010-01-06, 12:02   #1608
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

no i oczywiście że najpierw musiałam podpatrzec co tam żeście nawypisywały
Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
Hehe widzę że studiujemy to samo ja mam właśnie mega sajgon na uczelni i nie wiem czy dam rade, tyle kolosów że szok :/
a u mnie to luzik taki że szok, 5lat studiowałam dziennie i to była masakra jakaś a na tej podyplomówce to wogóle nie czuję że chodzę do szkoły

Cytat:
ja też umiem konspekty pisać
a ja jeszcze nie zresztą nie wiem tego?

Cytat:
Zapisuję się do wątku
Ślub 06.08.2011
witam czuj się jak u siebie

Cytat:
ja jak mam 2 rozwiązania i żadne mi nie pasuje to wybieram trzecie... oo np. w TV lecą 2 interesujące programy w jednym czasie i nie mogę się zdecydowac-co ja robię?- wyłączam TV

Cytat:
to co stoi na przeszkodzie? trzymam kciuki
Stary 2010-01-06, 12:03   #1609
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
to fajnie
pozdrów ją i niech tu zajrzy

edit: a wogóle co tu tak cicho? czyżby wszystkie intensywnie pracowały/uczyły się?
ja spałam
Cytat:
Piekna data I jak króciótko

Pamiętacie jak Wam opowiadałam, że moja kuzynka też wychodzi za mąż w 20100 roku?? Dzwoniłam do niej, żeby powiedzieć, że wrzesień chce sobie zarezerwować. Odwiedzili nas w Święta i okazało się, że chcą mieć ślub tydzień przed nami. Już nie wiem sama co o tym myśleć. Wszystkie ciotki proszą moją kuzynke, żeby zrobiła miesiąć wcześniej bo to jest jednak koszt dla naszej rodziny, ale oni się uparli, że musi być we wrzesniu i akurat 10 września 2011 czyli tylko tydzień przed nami!!
co za babsko
Cytat:
Mnie po prostu ręce opadły jak to usłyszałam ,ale oczywiście powiedziałam, że nam to nie będzie przeszkadzac. Taka jestem ciamajda!! Wierzę, że tym, którym będzie zależało z tej wspólnej rodziny przyjdą i do nich i do nas. Mimo wszystko ja bym tak nie mogła. Jeszcze coś wspomnieli, żebyśmy byli świadkami na ich ślubie Co Wy byście zrobiły na moim miejscu??

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Też tak uważam. Podobno chcą mieć ślub we wrześniu bo przyszły Teść mojej kuzynki powiedział, że wesela robi się jak spichlerz jest pełny

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Dzięki T'ai
ja bym chyba przesunęła ślub tydzień przed nią nie mówiąc jej NIC!! Serio no ale to ja Jeszcze bym prowadziła dywersję (przeciwko niej) w całej rodzinie
aaaaaaaaaa i na pewno bym nie została jej świadkiem!! Nie dość że się wepchała to jeszcze chce się tobą wysłużyć na weselu?? Ja bym sobie w tym czasie ew. wieczór panieński zrobiła.
joanwi - może zaocznie na wczesnoszkolną trudno się dostać ale na dzienne jak ja studiowałam to .... no cóż był to najbardziej banalny kierunek na całej uczelni

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-06 o 12:09
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 12:07   #1610
JennyAniolek
Zakorzenienie

Zapomniałam dopisać, nasz nowy wątek ma tylko/już 8 dni, a my w tym czasie zapisałyśmy już... 1610 postów !!!

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2010-01-06, 12:10   #1611
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

myślałam, że to jakiś duży kufer z szufladkami i kilkoma poziomami bedzie chociaż

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

dziewczyny, któraś z was zamieszczała raz link do koszulek ze śmiesznym napisem dla facetów
chciałabym taki prezent dla TŻ na walentynki, ale nie mogę nigdzie znaleźć
* ja za swoją szkołę za całośc zapłacę 2500zł + trzeba liczyc z 1000zł na dojazdy i to za taki króciutki czas bo zaczęłam w połowie listopada a już w połowie czerwca kończę
* kilka poziomów to może za jakieś 50lat?
* tylko nie kupuj takiej z napisem "syneczek swojej mamusi"

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

dobra spadam pisac tą pracę i już mnie nie kuście!
już zaczęłam...od podłączenia drukarki
Stary 2010-01-06, 12:16   #1612
lula177
Zakorzenienie

tu sa te fotki na twarz nie patrzcie bo zapomnialam wyjsciowej zalozyc:p

ta czarna sukienka jest jakby z takich zakladek taka typu marilyn monroe tylko ze czarna

Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2010-01-06 o 12:23
Stary 2010-01-06, 12:24   #1613
lula177
Zakorzenienie

kurde nie chce mi dodoac drugiego zdjecia;/

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

no udalo sie wreszcie...no i bede miec inne buty do tych sukienek i waidomo dodatki i wszystko...

Stary 2010-01-06, 12:26   #1614
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a ja też raczek
I masz ur tyci tyci przede mną

Cytat:
A jaaa jestem Rybki, a TZ Panienka
Mój też Panienka, a żeby było ciekawej to już czwarty facet spod znaku Panienki z którym się spotykam

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
zabraklo mi jednej obecnosci i z ni mjzu nic nie zalatwimy-sprobuje jeszcze jutro ze zwolnieniem lekarskim, czy przyjmie...a jak nie to komis.nawet nie wiem jak sie podanie pisze, bo nigdy nie mialam poprawki nawet
Co za pajac na pewno dasz rade! A zresztą tak jak już dziewczyny pisały, komis to ostateczność. Masz jeszcze 2 terminy przecież

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Podsumowujac.....ide sie powiesić
pogrzeb tańszy

Cytat:
Zapisuję się do wątku
Ślub 06.08.2011
Witam

Cytat:

Ale małpa zasrana!! ja bym rozpowiadała złośliwie po całej rodzinie że ona to robi specjalnie, albo ew. po dobroci bym z nią pogadała....Albo ją trzepnij w mordę, może się domyśli za co

Cytat:
Jeszcze coś wspomnieli, żebyśmy byli świadkami na ich ślubie Co Wy byście zrobiły na moim miejscu??
powiedzcie że macie za dużo swoich spraw i wydatków żeby się pierdołami zajmować

Cytat:

CHyba ide do apteki, innj niż wczoraj może pani nie powie, że mi nie sprzeda leku, bo mi sie nie opłaca
Trzeba było od razu tak zrobić

Cytat:

ta czarna sukienka jest jakby z takich zakladek taka typu marilyn monroe tylko ze czarna
Mnie się podoba.... aczkolwiek z tego co pamiętam ta niebieska była lepsiejsza

Ja od godziny w domu. Co dzień to krócej idę trochę posprzątać żeby mamie pomóc

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:34   #1615
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
* ja za swoją szkołę za całośc zapłacę 2500zł + trzeba liczyc z 1000zł na dojazdy i to za taki króciutki czas bo zaczęłam w połowie listopada a już w połowie czerwca kończę
* tylko nie kupuj takiej z napisem "syneczek swojej mamusi"
no ja pisałam bez dojazdów

nie takiej mu nie kupię, bo TŻ mamy nie ma i z resztą chcę mu kupić z napisem: "Nie dotykać, własność Asi"

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:

głosuję na niebieską

Stary 2010-01-06, 12:36   #1616
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
ja spałam

co za babsko

ja bym chyba przesunęła ślub tydzień przed nią nie mówiąc jej NIC!! Serio no ale to ja Jeszcze bym prowadziła dywersję (przeciwko niej) w całej rodzinie
aaaaaaaaaa i na pewno bym nie została jej świadkiem!! Nie dość że się wepchała to jeszcze chce się tobą wysłużyć na weselu?? Ja bym sobie w tym czasie ew. wieczór panieński zrobiła.
joanwi - może zaocznie na wczesnoszkolną trudno się dostać ale na dzienne jak ja studiowałam to .... no cóż był to najbardziej banalny kierunek na całej uczelni
Dzieki za wsparcie

Rzeczywiście w ogóle nie pomyślałam o wieczorze panieńskim i kawalerskim. Kiedy my go zrobimy??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-01-06, 12:37   #1617
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

sama nie wiem ja bym chyba tą czarną wybrała ale ja uwielbiam ten kolor bo nie bieska to chyba raczej taka koktajlowa wg mnie

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Dzieki za wsparcie

Rzeczywiście w ogóle nie pomyślałam o wieczorze panieńskim i kawalerskim. Kiedy my go zrobimy??
u nas zwykle właśnie tydzień przed bo dzień przed to można nie wytrzeźwieć

ale jeśli na prawdę mam Ci coś szczerze napisać to ZA ŻADNE SKARBY NIE ZGADZAJ SIĘ BYC ŚWIADKOWĄ. Ona Ci wokół pióra robi i jeszcze chamsko chce być świadkowała ....

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-06 o 12:38
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:37   #1618
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
ciężko się na takie studia dostać niestety, ja bym chciała podyplomowe sobie zrobić z tego, bo teraz koleżanka robi i sobie chwali, ale ta przyjemność kosztuje 3000 zł[COLOR="Silver"]

no podobno trudno ale moze sie uda......... no i ja na zoaczne bym chciala

Cytat:
no i oczywiście że najpierw musiałam podpatrzec co tam żeście nawypisywały

ja jak mam 2 rozwiązania i żadne mi nie pasuje to wybieram trzecie... oo np. w TV lecą 2 interesujące programy w jednym czasie i nie mogę się zdecydowac-co ja robię?- wyłączam TV

to co stoi na przeszkodzie? trzymam kciuki
no to samo stwierdzilam ze chyba kupie trzecia hehe jutro pojde i jak sie cos spodoba to kupie:P a co do studiow (studi??) to nic nie stoi na przeszkodzi i na pewno bede sie starac zebys ise dostac na ten wymarzony kjierunek

Stary 2010-01-06, 12:59   #1619
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
sama nie wiem ja bym chyba tą czarną wybrała ale ja uwielbiam ten kolor bo nie bieska to chyba raczej taka koktajlowa wg mnie

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

u nas zwykle właśnie tydzień przed bo dzień przed to można nie wytrzeźwieć

ale jeśli na prawdę mam Ci coś szczerze napisać to ZA ŻADNE SKARBY NIE ZGADZAJ SIĘ BYC ŚWIADKOWĄ. Ona Ci wokół pióra robi i jeszcze chamsko chce być świadkowała ....
Dzięki masz racje. Powiem, że własnie ze względu na to, że chca ślubowac tydzień przed nami nie zostaniemy ich świadkami.

Dzięki dziewczyny, na Was zawsze można liczyć

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-01-06, 12:59   #1620
Kociak85
Zadomowienie

lula, jak coś wybrałabym tą niebieską. Ale tak ogólnie to rozejrzałabym się za jeszcze inną
Kociak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości