|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Dzień dobry!
Za 500 dni ślub! Cieszę się jak wariatka, w dodatku mam już zamówioną mszę ślubną i skończyłam pisać I rozdział pracy licencjackiej! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wy tak tu o obrączkach, a ja jeszcze pierścionka zaręczynowego nie mam ![]() ![]() A teraz lecę się zebrać, biegnę na autobus na moje przecudowne seminarium pochwalić się moim rozdziałem (trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Dobrze u niej, ma pracę i zaczyna sesję
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A reszta tak się powoli kluje: - dj wie, że będziemy się odzywać, - zaproszenia może w końcu zacznę tworzyć ![]() - lista gości zamkięta - do Kościoła pójdziemy rok przed czyli za 3 miesiące. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zresztą może przy małej liczbie osób da się to okiełznać ![]() Myślałam póki co tylko o tym, żeby umówić się, że dadzą nam po 0,5l na osobę na salę, a jakby zabrakło to doniosą. I te co będą na sali jakoś oznaczyć naklejką albo wstążeczką ![]() A na flaszki dla gości na odchodne to kupimy osobno i może na nie jakieś śmieszne naklejki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pamiętam jakie to uczucie dojść do 500 ![]()
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
to fajnie
![]() pozdrów ją i niech tu zajrzy ![]() edit: a wogóle co tu tak cicho? czyżby wszystkie intensywnie pracowały/uczyły się? |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam lenia w pracy ![]() ![]() Do ślubu zostało: 479 dni czyli rok, 3 miesiące i 24 dni ![]() (he he spojrzałam w innym formacie i jest systemem trójkowym: rok, 3m-ce, 3 tyg. i 3 dni)
T. 16.1.12 ![]() Z. 30.6.14 ![]() A. 7.2.17 ![]() G. 9.1O.18 ![]() Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2010-01-06 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
a ja mam rok i 7 miesięcy jeszcze do czekania tj. 19 m-cy czyli 83 tygodnie tj.577 dni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam lenia ale vat czeka.... ![]() fajnie się złożyło z tymi trójkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Wtajemniczenie
|
Cześc Dziewczyny, mam nadzieje, ż euda mi się dzisiaj w końcu do Was wrócić. Po dwóch tygodniach nieobecności mam tyle do zrobienia w pracy i w domu, że nie mam czasu usiąśc do Was. Tylko Was podczytuje
![]() Miłego Dnia i to już za rok ![]()
#1568 |
Zakorzenienie
|
buterfly ja tak sobie strzeliłam z cena za ubrania. Suknie będę szyła, więc wyjdzie taniej. Qrcze, my też musimy sie wybrać do gościa od sali spisać umowę. Babka mówiła, że na początku 2010r. zadzwoni do nas zeby spisać umowę. Chcę to zrobić jak najszybciej, żeby załapać się na jak najniższą cenę.
madziares dobrze, że wszystko porządku ![]() jolka czytając Twoje podsumowania kosztowe, zauważyłam, że nie policzyłam obrączek, kościoła, kwiatów, dekoracji ![]() ![]() Ja juz w pracy, uciekam pracować heh. Nie oiszcie duzo, może uda mi się o Was zajrzeć ![]()
#1569 |
Wtajemniczenie
|
Piekna data
![]() ![]() Pamiętacie jak Wam opowiadałam, że moja kuzynka też wychodzi za mąż w 20100 roku?? Dzwoniłam do niej, żeby powiedzieć, że wrzesień chce sobie zarezerwować. Odwiedzili nas w Święta i okazało się, że chcą mieć ślub tydzień przed nami. Już nie wiem sama co o tym myśleć. Wszystkie ciotki proszą moją kuzynke, żeby zrobiła miesiąć wcześniej bo to jest jednak koszt dla naszej rodziny, ale oni się uparli, że musi być we wrzesniu i akurat 10 września 2011 czyli tylko tydzień przed nami!!
#1570 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() obyś jak najszybciej inną pracę znalazła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1571 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!!!Zgodnie ze swoim postanowieniem będę się mniej udzielać do czasu aż ponadrabiam zalgłości,więc zabieram się do pracy...
buziaczki dla Was i miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Jaki mam dzisiaj podły humor ![]() Ł. jednak chce wesele, myślałam że jak będziemy o tym rozmawiać to zaczne sie wykłócać, ale o dziwo spokojnie powiedziałam co o tym myśle. Na razie mamy się rozglądnąć za salami i cenami i wtedy się już konkretnie ustali. isabele niestety i takie przypadki się zdarzają, co im szkodzi zmienić date, skoro jeszcze nic nie mają zaklepane, inaczej by sie zachowywała jakby to ona miała tydz. po was. Właśnie wpadłam na pomysł, że u mnie mogłoby coś takiego być ![]()
![]() |
#1573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj cynk, zbierzemy się i przemówimy jej do rozumu ![]() jest tyle ładnych miesięcy czerwiec, lipiec... znajde zobaczysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój brat z dziewczyną jak zaczęli mówić o ślubie (nareszcie ![]()
![]() |
#1575 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spichlerz...znów jakieś durne obyczaje ![]() z jednej strony się martwiłam że kuzyn już w tym roku ma ślub a zaręczyli się w grudniu ale chyba to lepsze niż razem ze mną w 2011 bo właśnie to obciążenie kosztami troszkę dla rodziny jednak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekawe czy oni w ogole maja spichlerz ![]()
![]() |
#1578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie będzie taka sytuacja, że w 2011 będą najprawdopodobniej 3 (pewne 2) śluby w tej samej części rodziny. Hehehe, ale my byliśmy pierwsi ![]()
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
a ty tylko party
![]() ![]() też mnie to ciekawi.... Isabele ale ty byłaś pierwsza nie? A może wy zróbcie tydzień przed nimi i to do nich najwyżej ludziom nie będzie chciało się iść tydzień po tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No ja mam tak samo z moim TŻem, jakbym go nie zaciągnęła rezerwować sali i zespołu to też ślub za 5 lat ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie sobie wstałam, zjadłam śniadanko i zaraz prezentację muszę robić na pedagogikę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
no bo jest najśliczniejszy, co nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, od czego Wy zaczynałyście przygotowania. Najpierw to chyba sala prawda? Ja planuję teraz w styczniu załatwić salę (w sumie mam już upatrzoną - oto ona http://www.wiejskachata.pl/?pg=restauracja ewentualnie jeszcze tutaj, tyle, że nie wiem czy mają na tyle miejsca, żeby zorganizować wesele na jakieś 80-90 osób: http://www.lesne.sokolowsko.pl/). Mam też już jakieś opcje co do zespołu (dwa do wyboru, muszę posłuchać i zobaczyć ofertę). Mam rozterkę co do fotografa. Bo ja chcę mieć normalnego fotografa na ślubie i weselu, ale sesję chcę mieć później nad morzem. I teraz nie wiem czy bardziej będzie mi się opłacać wziąć dwóch oddzielnych (jednego z mojego regionu a drugiego znad morza na sesję, żeby nie płacić za konieczność dojazdu) czy też lepiej jednego i dopłacić za jego dojazdy. Jak myślicie, co wyjdzie taniej i lepiej? najbardziej cieszę się z faktu, że ślubu udzieli nam świeżo upieczony ksiądz - kolega Marka z liceum ![]() jak tak patrzę, że Wy już macie wszystkie najważniejsze rzeczy załatwione to aż się obawiam już, że u mnie będzie z tym problem. Edytowane przez Kociak85 Czas edycji: 2010-01-06 o 09:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | ||
Zakorzenienie
|
hha ja tak samo ;D
a ja Waga ![]() ja mialam a co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wrocilam z pracy, zaraz mykam na powtorke "Na wspolnej" ![]() ![]()
![]() |
#1583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I jk się nosiły?? Noszę się z zamiarek zakupu i szukam opinii ![]() Wiecie co, tak sobie myslę, że chyba sobie kupie jednak czarne rurki. A co tm, raz kozie śmierć ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Ale mi się nie chce pracować ![]() CHyba ide do apteki, innj niż wczoraj ![]() ![]()
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do foto, hmm któraś z dziewczyn robi sobie sesję w górach i chyba płacą za dojazd, ale to wszystko jest do policzenia, z jednej strony miec jednego sprawdzonego foto, ale też zrobienie samej sesji tylko (bez wesela) może nie być taka droga ![]() ja też Waga jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- zarezerwowałam właśnie bilety na "Ciacho" na wtorek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Zakorzenienie
|
a to ze wzgledu na moja wage...juz powoli nie mam sily walczyc z nia...ehhh ale co innego mi zostaje-na pewno sie nie poddam, bo ja nie z takich,. dolek sobie pobedzie i z niego sie wygrzebie
![]() ![]() co do obraczek, to my sami nie wiemy,kiedy je kupimy ![]() ![]() ![]() wódkę chyba kupimy na raty na początku nowego roku ![]() mo_nisia witam ![]() Cytat:
![]() ![]() anemeon super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bambusek ja podobnie postapiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isabele kur.de wesele tydzien po tygodniu to jednak jest kosztowne dla rodziny, mnie czeka tak w pazdzierniku tylko mam jedno po drugim w odstepie 2 tygodni ![]() ![]() co do swiadkow to bym sie nie zgodzila ![]() ![]() ![]() madzia miłego nadrabiania ![]() ja dzisiaj w planach-poczta ehhh a mi sie nie chce ubierac, i wychodzic na ten padajacy snieg ehhh no ale coz...jak mus to mus.. zmykam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich właśnie nadrabiam male zaległości i prosze znalazla sie osobka ktora moze sie pochwalic ze tez jeszcze tylko 500 dni do tego jedynego i niepowtarzalnego przezycia
![]() ![]()
#1589 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak my bylismy pierwsi. Ale kuzynka na to niezważa. My już daty nie przełozymy bo mamy zarezerwowaną salę i już się do niej przyzwyczaiłam ![]() A co do świadkowania to się chyba rzeczywiście nie zgodzimy. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kup sobie te rurki ![]() Cytat:
to jest nas 2 ![]() Ja chyba ide w piatek albo w sobote na Avatar 3D
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.