Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 11:18   #3631
Beldaran
Przyczajenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Dzień dobry
Mój piąty dzień fazy 1... no i mam oczywiście pytanie- czy jeżeli czuję sie dobrze, to mogę pociągnąć tą pierwszą fazę dłużej do tych 10 dni??? (czytałam wcześniej , ze jak chce się schudnąć ok. 20 kg to faza 1 powinna trwać 5 dni)... ja chciałabym przejść na 2 fazę... jak już uda mi się zważyć w końcu... tylko najpierw wagę nową muszę kupić, a to dopiero chyba za parę dni:/
Ja już po 2 plasterkach szyny i półtorej jajku... nic mi nie smakuje- porządnie się przeziębiłam i mam wieeeeeeeeelki katar... idę po paracetamol na deser :/
pozdrawiam;]
7.01.10-->76kg; 14-->74.6kg
cel 1 --> szóstka z przodu
cel 2 --> 58kg
Beldaran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:23   #3632
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Kochana, na mnie liczyć nie możesz z tym bieganiem Takiego lenia jak ja to nigdzie nie znajdziesz! Wołami mnie z domu nie wyciągniesz~!!! Wolę bardziej bierne ćwiczenia Dawnymi czasy rewelacyjne efekty osiągnęłam ćwicząc w domu dość nudnymi ale jakże skutecznymi ćwiczeniami Callanetics Wczoraj wyczytałam w necie, że 1 godz. dziennie tych ćwiczeń jest w stanie zastąpić do 20godz innych ćwiczeń ... i właśnie takie coś by mnie interesowało. Tylko trzeba jeszcze chcieć, mieć czas i siły...
A co to za ćwiczenia CALLANETICS? Pierwszy raz słyszę nazwę...

lanka- ten co wymyślił jogging serio umarł?!

Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for !
stozynka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:24   #3633
BogaczKa22
Zadomowienie

Oj, kusicie tą galaretką, chyba się przejdę do Lidla bo mam z pracy blisko

A co do ciała i jego smarowania balsamami i kremami to NIENAWIDZĘ tego jak nie wiem co Takie cielsko wysmarować Przecież to zajmie wieki całe Szkoda mi czasu Wolę sobie z Wami tutaj pogadać

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:30   #3634
eliza40
Zakorzenienie

Wiolqn z bieganiem odpadam

W ostatnie wakacje nad morzem wstawaliśmy sobie z mężem wcześnie pobiegać po plaży ,wzdłuż morza..... no dobra rozmarzyłam się ale chcę powiedzieć,że bardzo,ale to bardzo bolały mnie kości piszczelowe.Nie wiem od czego?no chyba ,że od mojej ciężkiej dupy ,no nie wiem

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Oj, kusicie tą galaretką, chyba się przejdę do Lidla bo mam z pracy blisko

A co do ciała i jego smarowania balsamami i kremami to NIENAWIDZĘ tego jak nie wiem co Takie cielsko wysmarować Przecież to zajmie wieki całe Szkoda mi czasu Wolę sobie z Wami tutaj pogadać

Rozwaliłaś mnie
Stary 2010-01-06, 11:37   #3635
_kasiulka_
Rozeznanie

u mnie dzis wzwyzka na wadze ale chwilowo sie nie przejmuje.
od poniadzialku druga faza wraca. i bede twardo znowu piekla chlebek i jadla placki serowe

..z miłości do motocykli

-----------------------------
mój związek z Dukanem :
start wrzesień 2009 -> 76 kg
faza III-->listopad 2009 - > 67
powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011
cel : 65...64..63..62..60.
_kasiulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:39   #3636
kamaga1
Raczkowanie

Dzien dobry dziewuszki
pochwalę się bo jestem z siebie dumna...placek z otrebów zrobiłam i wyszedł...dumna jestem bo w kuchni to ja wodę na herbatę tylko robię
na to twarożek odtłuszczony...mniam...
tak wogole to dzis 4 dzień uderzeniówki...wczoraj mialam chwile słabośći jak moj luby czekolade wcinał, ale się nei dałam...
Wiecie co, ja nie wiem czy robie wszystko dobrze...zadnych objawów o jakich Dukan pisal nie mam...ani ospania ani zaparc...i najedzona chodzę ciegle( do czego nie estem przyzwyczajona będąc na diecie)
a wagi niestety nie mam wiec nawet nie wiem czy waga spada;(
kamaga1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:46   #3637
lanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stozynka44 Pokaż wiadomość
A co to za ćwiczenia CALLANETICS? Pierwszy raz słyszę nazwę...

lanka- ten co wymyślił jogging serio umarł?!
O callanetics nie slyszala - bo mloda jestes!Tu masz, poczytaj

Tak slyszalam, ze umarl. W trakcie... Ale nie wiem na pewno, wiec nie biezcie tego jako pewnik, a plotke

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez _kasiulka_ Pokaż wiadomość
u mnie dzis wzwyzka na wadze ale chwilowo sie nie przejmuje.
od poniadzialku druga faza wraca. i bede twardo znowu piekla chlebek i jadla placki serowe
Czesc Kasiulka

Ja tez na II jade I mam efekty

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

A w ogole to wrzucilam dwa produkty do "gdzie i co do dostania"

Galaretke i uwaga.... Serek topiony Znalazlam wczoraj.

Edytowane przez lanka
Czas edycji: 2010-01-06 o 12:02
lanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:50   #3638
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
O callanetics nie slyszala - bo mloda jestes!Tu masz, poczytaj

Tak slyszalam, ze umarl. W trakcie... Ale nie wiem na pewno, wiec nie biezcie tego jako pewnik, a plotke

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Czesc Kasiulka

Ja tez na II jade I mam efekty

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

A w ogole to wrzucilam dwa produkty do "gdzie i co do dostania"

Galaretke i uwaga.... Serek topiony Znalazlam wczoraj.
Nie działa mi ten link ale zaraz sobie spr w googlach
haha znalazłaś w Anglii-znając nasze szczęście u nas tego nie będzie

Stary 2010-01-06, 11:58   #3639
Rosvita
Przyczajenie

Witam wszystkich
Kamaga1 u mnie tez żadne objawy opisane przez Dukana się nie pojawiają , jestem na 5 dniu uderzeniówki i co najgorsze również nie mam wagi (jeszcze nie kupiłam, ale to zrobię bo najbliższa waga jest u mojego teścia a na komisyjne ważenie jeszcze nie jestem gotowa Może to lepiej że sie dobrze czujemy?

Nie wiedzałam że czarnej herbaty pić nie wolno :-(
Ale może coś przeoczyłam. Pozdrawiam wszystie Dukanki
Rosvita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:03   #3640
Beldaran
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Rosvita Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Kamaga1 u mnie tez żadne objawy opisane przez Dukana się nie pojawiają , jestem na 5 dniu uderzeniówki i co najgorsze również nie mam wagi (jeszcze nie kupiłam, ale to zrobię bo najbliższa waga jest u mojego teścia a na komisyjne ważenie jeszcze nie jestem gotowa Może to lepiej że sie dobrze czujemy?

Nie wiedzałam że czarnej herbaty pić nie wolno :-(
Ale może coś przeoczyłam. Pozdrawiam wszystie Dukanki
To widzę, że więcej nas tu zaczyna bez działającej wagi ja też 5 dzień; i też się czuję super- nawet lepiej- zazwyczaj chodzę bardzo ospała, a odkąd jestem na diecie to wręcz przeciwnie szkoda, tylko że chora jestem, bo mnie wszystko boli
7.01.10-->76kg; 14-->74.6kg
cel 1 --> szóstka z przodu
cel 2 --> 58kg
Beldaran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:03   #3641
lanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stozynka44 Pokaż wiadomość
Nie działa mi ten link ale zaraz sobie spr w googlach
haha znalazłaś w Anglii-znając nasze szczęście u nas tego nie będzie
Ok poprawilam post i wrzucilam oryginalny link do strony callanetics. To fajne cwiczenia dla tych, ktore nie lubia tego podskakiwania typu aerobik itp. I bardziej rzezbi cialo, niz sprzyja spalaniu.

Stary 2010-01-06, 12:04   #3642
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Ale tym maslem mnie zainteresowalas... ktore to?.
a to tylko ten opis mylacy jest, bo podali wage 400g a faktyczna jest 150. cos tam sie tlumaczyli ze oni roznie pakuja blabla, ale jak sie kupuje krem 400 to i z pudelkiem on jest 2x wiekszy. wiec od nich juz wiecej nie kupie. Maslo nei ma jakiegos pieknego zapachu, znaczy zadnego nei ma. ale cudne jest. jakie piety po nim miekkie

Cytat:
Aaaaa, no i co z ta herbata??? Ja trzy miechy na diecie i nie mialam pojecia, ze mi herbaty czarnej nie wolno! A ja mojego earl greya z mlekiem to dzien i noc chlepce zamiast wszelkich innych napoi....
czarna mozna, tylko nadmiar jest ogolnei niezdrowy. Wiecej niz 3 filizanki dziennie szkodza. Cos o rdzewieniu organizmu, nie pamietam juz. Oolonga ii inne cudnosci dostaniesz w sklepie Whittard of chelsea ja herbatke to u nich kupuje. a Lapachoo (no wydaje mi sie ze to ona ale musze sprawdzic) to mozna na wage w Harodsie, tez nie taka droga jakby sie wydawalo. Tak sie wybieram do Harrodsa i cos dotrzec ostatnio nei moge
Cytat:
No i pytanie o bieganie - mimo very expensive specjalistycznego stanika przy bieganiu chocby i na biezni cycki mnie bolaly. Okrutnie. No i te info, ze stawy sie psuja od joggingu... I ponoc ten co wynalazl i propagowal jogging umarl w trakcie...
Ja widze mase osob w Londynie biegajacych na codzien i tak podziwiam jacy oni niezlomni... Wez rozwiej moje watpliwosci.
bolaly bo skakaly? ja zakladam 2 staniki, specjalistyczny i taki top bo mi jeden nie wystarcza. stawy to sie obciaza w nieodpowiednim obuwiu. But musi byc do biegania a wiec odpadaja zwykle tenisowki, bo amortyzacja jest bardzo wazna. W przypadku truchtania nie musza to byc hiper wypasione butki. Dobrze jest sprawdzic sobie jak stawia sie stopy na podlozu. Wiekszosc sklepow z obuwiem (np Intersport) moga to zrobic. Postawia cie na biezni i kaza biec. W zaleznosci od tego czy stopa odchyla sie na zewnatrz, do wewnatrz czy nie to dobiera sie rozne buty,, ktore podpieraja stope w odpowiednim miejscu.
Ostatnio czytalam artykul o dziadku 98 letnim ktory biega maratony itd. Jest neisamowity.

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Wiolqn z bieganiem odpadam

W ostatnie wakacje nad morzem wstawaliśmy sobie z mężem wcześnie pobiegać po plaży ,wzdłuż morza..... no dobra rozmarzyłam się ale chcę powiedzieć,że bardzo,ale to bardzo bolały mnie kości piszczelowe.Nie wiem od czego?no chyba ,że od mojej ciężkiej dupy ,no nie wiem
dupa nic do tego nei ma, pociesze cie. Jak zaczynalam bieganie to walsnie bol piszczeli mnie przyprawial o ryk. Bieglam (a raczej szlam) i plakalam. TaZ sie smial po jaka cholere ja to robie aja nei dawalam za wygrana. Przekopalam net i w koncu sie dowiedzialam o co chodzi.
Za bol piszczeli przy bieganiu, zwlaszcza na samym poczatku odpowiedzialny jest dorsiflexor. To mięśnie około piszczelowe odpowedzialne za unoszenia palców i przedniej części stopy. Jest taki prosty zestaw cwiczen ktore pomagaja:
Najpierw chodzimy na pietach z palcami na zewnątrz, potem z palcami do wewnątrz, potem na palcach pięty na zewnątrz i na palcach pięty na zewnątrz. Minuta - półtorej
Jak już jesteśmy trochę rozgrzani - stajemy tyłem do jakiegoś drzewa, opieramy sie o nie plecami, stajemy na piętach i powoli 20 razy podciągamy stopę, palce do góry. A następnie od razu bez przerwy 20 razy bardzo szybko (pulsacyjnie). Przerwa na inne ćwiczenia rozciągające - i powtórka 20 wolno i 20 szybko.

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:05   #3643
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez Fero_monka Pokaż wiadomość
Mystiquee witaj Kłaniam się nisko....a czy wagę poczatkową też sprawdzałaś na tamtej źle ważącej wadze? Bo tak sobie myślę, że skoro na tamtej miałaś 1, 5 kg mniej to widocznie tak było- zaniżała wagę końcową, ale początkową też Bądź dobrej myśli...
Pozdrawiam
Pewnie masz rację, Fero_monika, początkową wagę również sprawdzałam na starej wadze. Więc widocznie ważyłam więcej , lecz plusem tego jest że już to straciłam

PS. Buszowałam dziś po lumpeksach! Znalazłam przepiękny sweterek, taka jestem zadowolona, jest w sam raz na mnie, lecz mam nadzieję, że schudnę tyle ile chcę i będzie leżał bosko!
Zapłaciłam 18zł za to cudo!
Stary 2010-01-06, 12:55   #3644
moni_ca
Raczkowanie

GG do moni_ca

ufffff, szóstego dnia Nowego Roku doczytałam
z racji tego że dopiero to wszystko ogarnełam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!!

Pamiętacie mnie???

to co się działo/dzieje przewidziałam w ostatnim moim poście przed sylwestrem
ale wiem że za pare dni bedzie już po "staremu" już mam wrażenie że zrobiło się luźniej..
Ja w sylwestra jedzeniowo nie grzeszyłam natomiast alkoholowo poszłam po bandzie
Ale.... upragniona 6 z przodu się pojawiła (69,9)radość i tak ogromna.
mój cel był 68 i miałam przejść na III faze, ale jak czytam posty dukanek na III fazie to ... i chciałabym i boje się....
hmmm no cóż narazie jeszcze te dwa kilo przedemną więc do dzieła

Pozdrawiam wszystkich
moni_ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:00   #3645
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

Cytat:
Napisane przez Freilyn Pokaż wiadomość
ale parówki są drobiowe. i nie sądzę, żeby były czymś bardzo różnym od chudego mięsa...? no ale mogę się mylić.
a co do kakao to gdzieś znalazłam przepis na "ciasto czekoladowe" które polegało na zmieszaniu jajek z kakao (krótko mówiąc) i było napisane, że to do fazy I! także stąd wzięłam to kakao!
jem więcej mięsa, nie znoszę nabiału. i mleko piłam dzisiaj pierwszy raz więc nie ma co ograniczać :P

dzięki za porady!
mogłabyś podać mi jeszcze np swój najbardziej uniwersalny jadłospis na fazę pierwszą? już brakuje mi pomysłów, zwłaszcza teraz!
w każdej parówce jest 30-40 % mięsa właściwego dalej dodają tłuszcz i wiepszowe z tego masz 60% tłuszczu więc tym kurczakiem tam tylko pachnie
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:08   #3646
Didier
Rozeznanie

ooo dzieny za link lanka
Didier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:10   #3647
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

jak podaczas mojej nieobecnosci w swieta bylo tak zabawnie jak wczoraj to chyba wieczorem sie z herbatka przed monitorem rozsiade i doczytam

cala Polska obzerala sie przez swieta i teraz wszyscy na gwalt chca chudnac. Szybko, tak w 2 tygodnei najlepiej albo i w tydzien jakby sie kompleksowo dalo. Wiec nie maja czasu na czystanie watkow, ksiazek i innych glupot. Ma byc szybko i skutecznie

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:15   #3648
eliza40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość

dupa nic do tego nei ma, pociesze cie. Jak zaczynalam bieganie to walsnie bol piszczeli mnie przyprawial o ryk. Bieglam (a raczej szlam) i plakalam. TaZ sie smial po jaka cholere ja to robie aja nei dawalam za wygrana. Przekopalam net i w koncu sie dowiedzialam o co chodzi.
Za bol piszczeli przy bieganiu, zwlaszcza na samym poczatku odpowiedzialny jest dorsiflexor. To mięśnie około piszczelowe odpowedzialne za unoszenia palców i przedniej części stopy. Jest taki prosty zestaw cwiczen ktore pomagaja:
Najpierw chodzimy na pietach z palcami na zewnątrz, potem z palcami do wewnątrz, potem na palcach pięty na zewnątrz i na palcach pięty na zewnątrz. Minuta - półtorej
Jak już jesteśmy trochę rozgrzani - stajemy tyłem do jakiegoś drzewa, opieramy sie o nie plecami, stajemy na piętach i powoli 20 razy podciągamy stopę, palce do góry. A następnie od razu bez przerwy 20 razy bardzo szybko (pulsacyjnie). Przerwa na inne ćwiczenia rozciągające - i powtórka 20 wolno i 20 szybko.
Wiolqn dzięki ,na prawdę pojęcia nie miałam.Skarbnica wiedzy normalnie
Stary 2010-01-06, 13:22   #3649
moni_ca
Raczkowanie

GG do moni_ca

Cytat:
jak podaczas mojej nieobecnosci w swieta bylo tak zabawnie jak wczoraj to chyba wieczorem sie z herbatka przed monitorem rozsiade i doczytam

cala Polska obzerala sie przez swieta i teraz wszyscy na gwalt chca chudnac. Szybko, tak w 2 tygodnei najlepiej albo i w tydzien jakby sie kompleksowo dalo. Wiec nie maja czasu na czystanie watkow, ksiazek i innych glupot. Ma byc szybko i skutecznie
Dokładnie tak, a najchętniej od "patrzenia na forum" niektórzy chcieli by schudnąć (bo nawet nie odczytania....za dużo zachodu)
moni_ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:22   #3650
Tolowa
Przyczajenie

Dzisiaj (3 dzień I fazy) już lepiej się czuję. Nie odczuwam zmęczenia.
Zanotowałam sukces łazienkowy HURA !!!
Zamówiłam na Allegro przyrząd LEG MAGIC do ćwiczeń dolnej partii ciała ponieważ u mnie to główny problem-grube uda. Jeszcze nie przysłali ale mam nadzieję że pomoże także wyże j na brzuszek ,co prawda mały ale jest
Na bieganie jestem zbyt leniwa.
21.04.2010=70 kg

Tolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:25   #3651
Martelinka
Raczkowanie

Na wzmocnienie i "ubicie" mięśni bardzo dobry jest też pilates. Na początku trudno jeśli ktos w ogóle nie ćwiczył ale po dwóch tygodniach regularnego ćwiczenia widać super efekty.
Martelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:36   #3652
cocci
Zakorzenienie

no i doczytałam... uffffffff

tragedia, nic więcej nie powiem.

oficjalnie mówię, że nie ma jojo. dziś rano mam mniej, niż jak jechałam do PL, a jak wiecie, diety nie trzymam. R zrobił sobei wczoraj proteinkowy dzień i co??? i 1,5kg mu zeszło. Zupełnie, jakby uderzeniówkę zaczynał a moze nam waga zaszwankowała???? cholera wie... głupia jestem już

ja też chcę link do OT

edit:
widze, ze nikogo nei ma, to idę gotować obiadek.

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

Edytowane przez cocci
Czas edycji: 2010-01-06 o 13:55
cocci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:19   #3653
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość
no i doczytałam... uffffffff

tragedia, nic więcej nie powiem.

oficjalnie mówię, że nie ma jojo. dziś rano mam mniej, niż jak jechałam do PL, a jak wiecie, diety nie trzymam. R zrobił sobei wczoraj proteinkowy dzień i co??? i 1,5kg mu zeszło. Zupełnie, jakby uderzeniówkę zaczynał a moze nam waga zaszwankowała???? cholera wie... głupia jestem już

ja też chcę link do OT

edit:
widze, ze nikogo nei ma, to idę gotować obiadek.
Masz na PW
Super, że nie ma jojo. U mnie na razie na III fazie też luz waga tak skacze kg w dół kg w górę wiec super jest!

Stary 2010-01-06, 14:32   #3654
Iwon72
Przyczajenie

No to zaczynam właśnie kupiłam książkę i w końcu chcę schudnąć robiłam prawie wszystko diety,wspomagacze,głodówk i i tak po krótkim czy dłuższym czasie wracałam do wagi 70kg.Mam dość!!!Mam nadzieje,że przy wsparciu w końcu sobie poradzę.Jem ogólnie mało ale przegryzam boje sie normalnych posiłków więc podgryzając wmawiam sobie,że nie jem....Ale wasze wypowiedzi dały mi kopa i nawet się zarejestrowałam,żeby pisać o osiągnięciach.
Od jutra zaczynam.
Początek 70 kg
Cel 58 kg
Iwon72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:34   #3655
aloes61
Raczkowanie

Witam .Znowu bardzo dużo czytania ,ale przynajmniej coś się dzieje . Waga moja leniwie ruszyła w dół tylko 03kg ,a co do ćwiczeń to ja wielki leń, biegać to na pewno nie , mam w domu rower treningowy ,ale na niego tylko patrzę , myślę o zakupieniu twistera, może będę na tym tyłkiem ruszać i coś waga ruszy i pójdzie w dół . Wielkie uznanie dla aktywnych i ćwiczących .
aloes61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:47   #3656
madzial
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!
W końcu Was doczytałam, a miałam sporo bo aż od 93 strony (czytałam 3 dni oczywiście z przerwami) Było miło i mniej miło. Oby teraz już tylko miło
Przed świętami wspominałam o galaretce z herbaty owocowej, żelatyny i slodziku. No i zrobiłam. Wyszła bardzo podobna do normalnej w smaku, tylko kolor nie taki intensywny. Także jak któraś nie znajdzie kupnej np. w Lidlu to polecam. Tylko trzeba posłodzić sporo, bo na gorąco wydaje się słodka, a po ostygnięciu już mniej. Pozdrawiam Was Kochane Dukanki

ps. Oczywiście jestem z siebie dumna, bo w święta i sylwestra prawie nie grzeszyłam co widać na wadze
Za mną 11 kg
Od 12.04.2010 III faza - 110 dni!
Jest: 60,5 Już 13 kg - szok!
madzial jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:00   #3657
Didier
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzial Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
W końcu Was doczytałam, a miałam sporo bo aż od 93 strony (czytałam 3 dni oczywiście z przerwami) Było miło i mniej miło. Oby teraz już tylko miło
Przed świętami wspominałam o galaretce z herbaty owocowej, żelatyny i slodziku. No i zrobiłam. Wyszła bardzo podobna do normalnej w smaku, tylko kolor nie taki intensywny. Także jak któraś nie znajdzie kupnej np. w Lidlu to polecam. Tylko trzeba posłodzić sporo, bo na gorąco wydaje się słodka, a po ostygnięciu już mniej. Pozdrawiam Was Kochane Dukanki

ps. Oczywiście jestem z siebie dumna, bo w święta i sylwestra prawie nie grzeszyłam co widać na wadze
madzial wrzuc swoja galaretke do przepisowni bo co niektorym z nas to trzeba łopatologicznie na atomy rozłożyc
Didier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:15   #3658
lanka
Rozeznanie

Cytat:

No tak, jak najszybciej i jak najkrocej. A my tu jestesmy dla ich wygody

Zrzedze

Stary 2010-01-06, 15:24   #3659
Parvati
Zakorzenienie

Co do programu biegania to gdzieś na stronie Nike była możliwość zrobienia sobie planu "od marszu do biegu" - bardzo fajny i skuteczny wbrew pozorom.

Wiolqn jako biegającą Cię zapytam - jakich firm te staniki do biegania są najlepsze? Bo przymierzam się do zakupu na siłownie (tam sobie hasam na bieżni) ale to wydatek rzędu 100zł, więc nie chcę kupić badziewia

A żeby było tematycznie - nie mam wagi tutaj, więc nie wiem jak moja waga, ale prędzej spadla niz wzrosła
A jutro proteinowy czwartek.
O i tyle

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:39   #3660
meg888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tolowa Pokaż wiadomość
Dzisiaj (3 dzień I fazy) już lepiej się czuję. Nie odczuwam zmęczenia.
Zanotowałam sukces łazienkowy HURA !!!
Zamówiłam na Allegro przyrząd LEG MAGIC do ćwiczeń dolnej partii ciała ponieważ u mnie to główny problem-grube uda. Jeszcze nie przysłali ale mam nadzieję że pomoże także wyże j na brzuszek ,co prawda mały ale jest
Na bieganie jestem zbyt leniwa.

Tolowa
, ja dostałam pod choinkę od TŻa LEG MAGIC (na własne życzenie) i póki co tylko TŻ na nim ćwiczy ale muszę się wziąć za te ćwiczenia na LG bo aż normalnie wstyd mi za lenistwo....

Odnośnie diety melduję: 3 dzień, 2.5kg mniej może to sama woda, ale to co widzę na wdze jest baaardzo motywujące

start 19.02.2013
Skalpel: 19
Trening z gwiazdami: 1xBeata, 1xKarolina, 1xOla
Mel B ramiona: 2
Orbitrek: 580min
Zumba:
1
Jilian 30DS: Lvl1: 10 Lvl2: 5

Edytowane przez meg888
Czas edycji: 2010-01-06 o 15:44
meg888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości