|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
HEj
. Dziś w ogóle nie mialam czasu do Was zajrzeć (właściwie wczoraj, bo jest 00:26 ), no ale dzięki ciężkiej pracy skończyłam pisać pracę zaliczeniową, tylko jeszcze męczę się ze spisem treści.... bo jest krzywy, a podobno jakoś tak mozna zrobić, żeby spis treści sam się tworzył w wordzie, ale zapomniałam zapytać tż zanim wyjechał, jak nie zapomne to się jtr zapytam, ale wątpie, żeby tak od razu pamiętał, pewnie musiałby pomyśleć.monikadavida gratuluję!!! Musiało być pięknie, nie wierzę, że nie, bo my w końcu jesteśmy pm2010, o! BlackAngel wszystkiego dobrego z okazji urodzinek i jeszcze spóźnione życzonka dla Obcej7 i Aniołka, dobrze pamiętam?? |
|
|
|
#2222 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Dziękuję jeszcze raz! Moje urodziny skończyły się dizasterem!
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() monikadavida gratuluję serdecznie !!! Aż motylki mi w brzuchu sie zrobiły bo teraz nasza kolej na śluby i się tak strasznie cieszę wczoraj miałam bardzooo meczący dzień TŻ wgrał mi the sims 3 i siedziałam do pozna no i efekty tego były w pracy do 8.00 siedziałam z zamkniętymi oczami potem 9 h pracy i jeszcze po pracy jechałam do mamy pisac pracę licencjacka ale jestem dumna z siebie mam już 20 stron teraz to oddac w niedzielę do sprawdzenia i tworzyć dalej będzie trzeba a dziś muszę zrobić prezentację na niedziele ![]() a mam pytanie dziewczyny czy któraś umi zrobić proste zadania z ekonometrii ???
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Łaj?? czemuż to???
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wszystkim,
Black-sto lat również ode mnie, spóźnione ale szczere; spełnienia wszystkich marzeń!
|
#2226 | |
|
Rozeznanie
|
Hej, jestem i żyję.
![]() monikadavvida - brawo czekam na szersze relacje ![]() Black - spóżnione nieco, ale życzę Ci wszystkiego co sobie wymarzysz ![]() Cytat:
i .... Pesel dziecka dostaje się dopiero po urodzeniu . Więc na nic taki plan - d...
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2010-01-07 o 09:08 |
|
|
|
|
#2227 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm jestem na 3 roku studiów i mam podstawy ekonometrii nasza wykładowczyni powiedziała ze są to bardzo proste zadania ale ja zawsze ze strony matematycznej jestem ciemna
jestem bardziej humanistką przykładowe zadania to np: - Zbudować macierz współczynników korelacji (dane są podane) - Stosując metodę wskaźników pojemności informacyjnej wybrać zmienne objaśniające do modelu - Dane są reszty Sprawdzić symetryczny, losowość, stałość wariancji oraz brak autokorelacji. itp. - dla mnie totalna czarna magia
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiem co te słowa znaczą!!! Ale ja jestem polonistką ![]() I to ma być bardzo proste?Może dla kogoś, kto siedzi w tym na co dzień.
|
|
#2229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale, że mam 2 pary tablic, to prześlą mi je do domu i nie będę musiała jechać i odbierać do Sz-na, bo to paranoja jakaś ;/ Cytat:
co się stało? ![]() Cytat:
Inaczej nie przyjmą wniosku
|
|
#2230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2231 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wałśnie się zastanawiam jak to zrobić, bo jak kupimy mieszkanie przed ślubem to bym sie już chętnie przeprowadziła do tż, ale wolałabym po ślubie, bo tak fajniej, zwłaszcza, że będe już przenosić rzeczy, bo jak na wiosne mieszkanie będzi egotowe to wszystkie zimowe ciuchy wywiozę. Ale chyba te dwa czy trzy miesiące do ślubu jeszcze pomieszkam w domku![]() u mnie woczraj biało i dzis biało ![]() Cytat:
Cytat:
Absolutnie nie bierz tego 11 14 i 16 bo mi się koajrzą z nagrobkiem te okrągłe zdjęcia![]() Cytat:
Cytat:
To tak jak we Francji, gruba kasa leci i jeszcze mieszkanie sie dostaje
|
|
#2232 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry!
witam was zmęczona dniem wczorajszym (a w zasadzie wieczorem), nauką filozofii (po cholerę mi to???!!! ) i wogóle to znowu wczoraj miałam efekt ex i coś mi się zdaje że to teraz regularnie będzie streszczając: przyszedł wpłacić mamie ratę i zostawił portfel. więc zadzwoniłam do niego i przyszedł po portfel do mnie do domu i w zamian za znalezienie obiecał, że zaprosi mnie na kawę i ni z tego ni z owego wyjechał z hasłem, że MUSI iść do dziewczyny ale MU SIĘ NIE CHCE STRASZNIE...... łoś normalniemoja friend twierdzi, że było to działanie z premedytacją a ja reaguję na to tak: tancia: co do lampy, moim skromnym zdaniem ---> fajna i do łazienki jak najbardziej ok )can't : nie podobają mi się te naklejki, ale faktycznie ten wzór który wybrałaś to chyba najlepszy jest. bo tak jak pisała samoa inne kojarzą się z nagrobkami no i cena zdcydowanie za wysoka
|
|
#2233 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() łatwo poiwedzieć.. jak ja nie mam na razie koncepcji co gdzie i jak ![]() Cytat:
Cytat:
my chcielibyśmy właśnie takie naklejki na wódkę a na wino zawieszki.. a większego wyboru na takie rzeczy na all nie ma, tylko można kupić takie zwykłe naklejki z napisem wódka weselna a my chcemy ze zdjęciem ![]() wczoraj cały dzień siedziałam w domu i nie ruszyłam nic z pracą magisterską, a mnie już promotor ściga hehe
|
|||
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co weszłam na ten wątek zazdrosnic czy jak one się tam zwą oczekujące czy jakos tak i one chyba są z tych lasek, które cisną tżtów o zaręczyny
masakra i żal![]() Wymyśliłam, że jak jutro w Cartalii nic nam sie nie spodoba to pójdziemy na targi ślubne, bo sa w niedzielę i tam powinny byc jakieś firmy z zaproszeniami Chociaż mam nadzieję, że jutro już zamówimy i koniec tematu będzie, bo nie chce mi sie iść na te targi, bo nie potrzebuje nic poza zaproszeniami, ale jak mus to mus.
|
#2235 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.123drukuj.pl/shop/product...jki-12485.html i dużo też zależy od drukarki, żeby nie rozmazywała tuszu ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
mój mały wielki cud 72--65--->62 Edytowane przez mariiasia Czas edycji: 2010-01-07 o 10:37 |
||
|
|
|
#2236 |
|
Raczkowanie
|
A ja sama robię zaproszenia
Już prawie gotowe Tak sobie pomyślałam, że miło będzie za kilka lat pomyśleć, że wykonałam je własnoręcznie
|
#2237 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki naprawdę o wiele taniej to wyjdzie, a musimy przygotowac ze 100 butelek.. zabiorę się za to po sesji..zaproszeń na razie tez nie zamawiamy, bo dopiero po koniec marca będziemy rozdawać, więc niedługo na spokojnie zronbi się listę i dopiero później zamówi ![]() Cytat:
podziwiam dziewczyny które robią zaproszenia same, ja nie niestety nie jestem utalentowana plastycznie.. a robisz sama jakieś podziękowania dla gości?? Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-07 o 10:49 |
||
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi sie nie chce bawić w takie rzeczy Dlatego równie milo będzie mi za kilka lat popatrzeć na zaproszenia na nasz ślub ktokolwiek by ich nie robił![]() Idę sobie zrobić chłodnik truskawkowy i dziś mam zamiar porządnie zabrać się za mgr
|
|
#2239 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Aleście wczoraj nastukały, a ja cały dzień w pracy byłam ![]() Teraz troszkę nadrabiam zanim do pracy na popołudnie pójdę Cytat:
Na targi w niedzielę się wybieramy z Tż, mimo że właściwie wszystko co najważniejsze mamy już pozałatwiane
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się bardzo podobają zaproszenia laserowe, ale wybór jest tak duży, że nie wiem na jakie się zdecydujemy. Link: http://www.zaproszenie.net/zaproszenia_slubne/laserowe/
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)go ostatecznie domknąć.Ale tak jak powiedział tż, jestem wyspecjalizowana w opierdalaniu się i jestem jego Garfieldem, wiec to zobowiązuje Ale napisze je dzień przed terminem oddania jak zwykle, bo to dobra metoda i zawsze dostaje dobre oceny
|
|
#2243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podoba mi się![]() ![]()
|
|
|
#2244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez całe liceum twierdziłam, że nie chcę iść do pracy, bo kobieta się wtedy podwójnie napracuje - i w pracy i w domu, a tak może przynajmniej spędzić dużo czasu z dziećmi. Na studiach mi się trochę odmieniło, bo poszłam na staż w bardzo fajne miejsce i gdybym miała taką pracę, to chętnie bym pracowała ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2245 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale robienie wszystkiego na ostatnią chwilę jak do tej pory wychodziło mi na dobre ja mam ambitny plan żeby do konca stycznia napisać częśc teoretyczną i opracować część wyników badań które do tej pory zrobiłam. ja na razie przeglądam ksiązki i artykuły i zapisuję swoje myśli do worda, kazdy taki minipodrozdział mam w osobnym pliku, w weekend powinnam już skończyć przeglądać, zacznę to sklejać w całość a potem będę szukać literatury do tych zagadnień które będa mi brakowac.. muszę swój plan wcielić teraz w zycie ![]() wszystko ![]() Cytat:
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-07 o 11:10 |
||
|
|
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za nienormalne uważam naciskanie na faceta, a na tamtym wątku na pierwszej stronie znalazłam wyjaśnienie tego tytułu o jakims syndromie sztywych kolan czy jakichś tam i to oznacza(jak wyjaśniła jedna dziewczyna), że ich tżci nie potrafia klęknąć i się oświadczyć No kurde jak nie chca to nie potrafią.Cytat:
Ale szkoda, że tylko w Wawie mozna je zobaczyć na żywo. I ceny super.
|
|
#2247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
hehe mi juz coraz mniej, bo ileż można
No i pracy szukam![]() Wczoraj tak rozmawiałam z przyjaciółką, że całe szczęście, ze zaczęłam te studia podyplomowe, bo normalnie straciłabym rok robiąc nic.
|
#2249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do zaproszeń to kiedys dostałam takie złote właśnie z wyciętymi konwaliami i tam takie samo jest- jeszcze je mam, wygląda pięknie, piękny papier i złoty nadruk. a z tego co wiem, to one były zamawiane w jakiejś drukarni w Krakowie. No ale zawsze można zamówić 1 próbkę i zobaczyć Ja juz od dwóch lat mam je na oku i chyba innych nie będę chciała, bo ciągle mi się strasznie podobają
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

. Dziś w ogóle nie mialam czasu do Was zajrzeć (właściwie wczoraj, bo jest 00:26
), no ale dzięki ciężkiej pracy skończyłam pisać pracę zaliczeniową, tylko jeszcze męczę się ze spisem treści.... bo jest krzywy, a podobno jakoś tak mozna zrobić, żeby spis treści sam się tworzył w wordzie, ale zapomniałam zapytać tż zanim wyjechał, jak nie zapomne to się jtr zapytam, ale wątpie, żeby tak od razu pamiętał, pewnie musiałby pomyśleć.
potem 9 h pracy i jeszcze po pracy jechałam do mamy pisac pracę licencjacka ale jestem dumna z siebie mam już 20 stron teraz to oddac w niedzielę do sprawdzenia i tworzyć dalej będzie trzeba
a dziś muszę zrobić prezentację na niedziele 

i ....
Pesel dziecka dostaje się dopiero po urodzeniu
. Więc na nic taki plan - d...
jestem bardziej humanistką 

nawet nie wiem co te słowa znaczą!!! 

i dziś mam zamiar porządnie zabrać się za mgr
No i pracy szukam