2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 23:27   #2221
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

HEj. Dziś w ogóle nie mialam czasu do Was zajrzeć (właściwie wczoraj, bo jest 00:26), no ale dzięki ciężkiej pracy skończyłam pisać pracę zaliczeniową, tylko jeszcze męczę się ze spisem treści.... bo jest krzywy, a podobno jakoś tak mozna zrobić, żeby spis treści sam się tworzył w wordzie, ale zapomniałam zapytać tż zanim wyjechał, jak nie zapomne to się jtr zapytam, ale wątpie, żeby tak od razu pamiętał, pewnie musiałby pomyśleć.

monikadavida gratuluję!!! Musiało być pięknie, nie wierzę, że nie, bo my w końcu jesteśmy pm2010, o!

BlackAngel wszystkiego dobrego z okazji urodzinek i jeszcze spóźnione życzonka dla Obcej7 i Aniołka, dobrze pamiętam??
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 23:38   #2222
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Dziękuję jeszcze raz! Moje urodziny skończyły się dizasterem!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 06:16   #2223
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam

monikadavida gratuluję serdecznie !!!
Aż motylki mi w brzuchu sie zrobiły bo teraz nasza kolej na śluby i się tak strasznie cieszę

wczoraj miałam bardzooo meczący dzień TŻ wgrał mi the sims 3 i siedziałam do pozna no i efekty tego były w pracy do 8.00 siedziałam z zamkniętymi oczami potem 9 h pracy i jeszcze po pracy jechałam do mamy pisac pracę licencjacka ale jestem dumna z siebie mam już 20 stron teraz to oddac w niedzielę do sprawdzenia i tworzyć dalej będzie trzeba a dziś muszę zrobić prezentację na niedziele eh wykończą nas no ale to dobrze bo dzięki referatom i prezentacja mam juz 3 zaliczenia a mam ich 9 wiec zawsze cos mniej

a mam pytanie dziewczyny czy któraś umi zrobić proste zadania z ekonometrii ???

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 07:29   #2224
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Łaj?? czemuż to???

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a mam pytanie dziewczyny czy któraś umi zrobić proste zadania z ekonometrii ???
To zależy jak proste
Stary 2010-01-07, 07:37   #2225
madziulka_
Zakorzenienie

Cześć Wszystkim,
Black-sto lat również ode mnie, spóźnione ale szczere; spełnienia wszystkich marzeń!

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 08:07   #2226
Remmi
Rozeznanie

Hej, jestem i żyję.

monikadavvida - brawo czekam na szersze relacje

Black - spóżnione nieco, ale życzę Ci wszystkiego co sobie wymarzysz

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
(...)
stwierdzilismy z TZem, ze nasze dziecko zapiszemy do zlobka jak tylko zajde w ciaze
Moja koleżanka tak chciała zrobić, będąc podajże w 4-5 miesiącu ciąży dzwoni do żłobka, żeby zająć miejsce dla swojego syna - bo już wiedziała, że syn. Babka ze żłobka pytała o imię i nazwisko dziecka itp, koleżanka wszystko podała, zadowolona, że przechytrzy.. A kolejne pytanie było: jaki jest pesel dziecka? A koleżanka: i .... Pesel dziecka dostaje się dopiero po urodzeniu . Więc na nic taki plan - d...

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-01-07 o 08:08
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 08:19   #2227
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
-
To zależy jak proste
hmmm jestem na 3 roku studiów i mam podstawy ekonometrii nasza wykładowczyni powiedziała ze są to bardzo proste zadania ale ja zawsze ze strony matematycznej jestem ciemna jestem bardziej humanistką

przykładowe zadania to np:
- Zbudować macierz współczynników korelacji (dane są podane)
- Stosując metodę wskaźników pojemności informacyjnej wybrać zmienne objaśniające do
modelu
- Dane są reszty Sprawdzić symetryczny, losowość, stałość wariancji oraz brak autokorelacji.
itp. - dla mnie totalna czarna magia

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 08:39   #2228
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
hmmm jestem na 3 roku studiów i mam podstawy ekonometrii nasza wykładowczyni powiedziała ze są to bardzo proste zadania ale ja zawsze ze strony matematycznej jestem ciemna jestem bardziej humanistką

przykładowe zadania to np:
- Zbudować macierz współczynników korelacji (dane są podane)
- Stosując metodę wskaźników pojemności informacyjnej wybrać zmienne objaśniające do
modelu
- Dane są reszty Sprawdzić symetryczny, losowość, stałość wariancji oraz brak autokorelacji.
itp. - dla mnie totalna czarna magia
O matko! nawet nie wiem co te słowa znaczą!!! Ale ja jestem polonistką
I to ma być bardzo proste?Może dla kogoś, kto siedzi w tym na co dzień.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 08:44   #2229
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
co myślicie o takim czymś??
http://www.allegro.pl/item866335375_...fia_50szt.html

podoba mi się wzór 087, ale troszkę drogo mi się wydaje

czy któraśz Was co się na tym zna mogłaby mi doradzić jaki samoprzylepny rodzaj papieru byłby do tego odpowiedni ??

tutaj znalazłam tańsze, ale wg mnie są takie sobie

i podobają mi się te zaproszenia któraś z was już je wklejała czy zamawiała któraś z Was próbki??
http://allegro.pl/item867301774_cudn...ja_gratis.html

ja zamiast pisać pracę to siedzę na all
http://allegro.pl/item867301774_cudn...ja_gratis.html
to moje zaproszenia te drugie, ale ja nie zamawiałam próbek, bos ama sobie robię
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja po dzisiejszym smsie dostałam z 5 smsów z informacją o tych tablicach Zresztą zdenerwowali mnie dzisiaj maksymalnie, bo wysyłając sms punkt 20 (sekundę po) dostałam informację, że już dzisiaj wygrałam albo limit nagród się wyczerpał

W ogóle jakiegoś doła mam dzisiaj i mi smutno
ja sie wkurzyłam, bo to naciąganie jest najpierw zgłoszenie, potem dane, potem 5 razy, ze wygrałąś głupie tablcie i znów, że dane, dane, dane... Nosz masakra! Do tego bzdurny sposób odbierania nagród
Ale, że mam 2 pary tablic, to prześlą mi je do domu i nie będę musiała jechać i odbierać do Sz-na, bo to paranoja jakaś ;/
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
na wbudowywanie w sufit już chyba za późno bo sufit już gotowy i pomalowany- sama go malowałam i nie pozwolę już go niszczyc

ooo a o to za konkursik był?
na innym forum, przed targami ślubnym przez tydzień codziennie można wysyłając sms wygrać różne nagrody, np fontannę czekoladową lub przejazd samochodem za 2000 zł.
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
co się stało?
Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Hej, jestem i żyję.

monikadavvida - brawo czekam na szersze relacje

Black - spóżnione nieco, ale życzę Ci wszystkiego co sobie wymarzysz

Moja koleżanka tak chciała zrobić, będąc podajże w 4-5 miesiącu ciąży dzwoni do żłobka, żeby zająć miejsce dla swojego syna - bo już wiedziała, że syn. Babka ze żłobka pytała o imię i nazwisko dziecka itp, koleżanka wszystko podała, zadowolona, że przechytrzy.. A kolejne pytanie było: jaki jest pesel dziecka? A koleżanka: i .... Pesel dziecka dostaje się dopiero po urodzeniu . Więc na nic taki plan - d...
żeby zapisać do żlobka dziecko musi mieć pesel i datę urodzenia Inaczej nie przyjmą wniosku koleżanka też chciala przechytrzyć.
Stary 2010-01-07, 08:52   #2230
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
O matko! nawet nie wiem co te słowa znaczą!!! Ale ja jestem polonistką
I to ma być bardzo proste?Może dla kogoś, kto siedzi w tym na co dzień.
Dokładnie myślę tak jak ty w ogóle babka sama nam powiedziała po co nam na specjalności na której jestem zaśmiecać sobie głowę ekonometria Ma w tym dużo racji ale nic nie zrobi :P

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2010-01-07, 08:53   #2231
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nam też mama obiecała serwis obiadowo-kawowy i w ogóle moja mama wszystko by mi kupowała dlatego się cieszę bo fajnie jest mieć takie wsparcie
Samoa niezłe masz te zapasy w pokoju hehe mój tż też ma jedną wielką graciarnię w pokoju- patelnie, mop z wiadrem, kosz na śmieci, szklanki, talerzyki, kubki i cała masa innych pierdół które nakupowaliśmy ostatnio i już wyłażą na środek pokoju ale już niedługo mam nadzieję koleś przyjdzie zrobić nam te meble kuchenne i wszystko sobie poukładamy w szafeczkach i będzie radocha
wczoraj jednak uznałam, że ni ebędę tego wywozić do tż, bo jak kupimy na rynku pierowtnym(a wczoraj odkryliśmy nowa opcję) to będzie tam syf i masakra na początku i zwioze wszystko dopiero jak będzie gdzie to schować. Wy na szczęście macie gdzie

Cytat:
Napisane przez monikadavvida Pokaż wiadomość
no dziewczyny ja już od soboty mężatka! właśnie skończyłam przeprowadzkę do mojego (już) męża i odpoczywam ślub wypadł rewelacyjnie, wszyscy zadowoleni na razie nie mam zdjęć, ale jak tylko będę miała, to na pewno wstawię pozdrawiam!
gratulacje

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć PMki Padnięta jestem dzisiaj. Czekam na TŻcika.
Gaduły z Was niesamowite, nie da się nadrobić Waszej pisaniny
Ale zdążyłam zauważyć, że pisałyście o mieszkaniach, domach itp. My narazie będziemy mieszkać u mnie, ostatnio oglądaliśmy meble bo chcemy wymienić. Już się nie mogę doczekać przemeblowania i dnia kiedy TŻ się przeprowadzi Postanowiliśmy że nie będziemy z tym czekać do ślubu, na wiosnę zamieszkamy razem.
super wiadomośćJa wałśnie się zastanawiam jak to zrobić, bo jak kupimy mieszkanie przed ślubem to bym sie już chętnie przeprowadziła do tż, ale wolałabym po ślubie, bo tak fajniej, zwłaszcza, że będe już przenosić rzeczy, bo jak na wiosne mieszkanie będzi egotowe to wszystkie zimowe ciuchy wywiozę. Ale chyba te dwa czy trzy miesiące do ślubu jeszcze pomieszkam w domku

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
u Was tez tak śnieg pada????? Bo u mnie już sie nawet zaspy tworzą
u mnie woczraj biało i dzis biało

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja to już nawet jak się cieszę z czegoś to zachowuję się tak jak ten emotikonek Zaciskam piąstki i tak śmiesznie ruszam rękoma Najlepsze jest to, Że TŻcik się ode mnie nauczył i też się teraz tak cieszy

Cytat:
co myślicie o takim czymś??
http://www.allegro.pl/item866335375_...fia_50szt.html

podoba mi się wzór 087, ale troszkę drogo mi się wydaje
nie podoba mi sie to. Ale ten wzór, który wybrałaś jest najlepszyAbsolutnie nie bierz tego 11 14 i 16 bo mi się koajrzą z nagrobkiem te okrągłe zdjęcia

Cytat:
ejjj co się daje na sufit w łazience jako oświetlenie??????
takie coś może być??? http://allegro.pl/item874063386_lamp...bro_chrom.html

takie cos sie dajeI jeszcze jedną lampke nad lusterkiem. JA mam w dużej łazience 2 lampki i każda ma po dwa albo trzy halogeny.

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny, jaki ja mam dzis dzien udanyPodjechalismy z TZ-tem do bankomatu, bo jutro landlord przychodzi po kase za mieszkanie, TZ wraca do samochodu z taka dziwna mina i mowi, ze na koncie jest troszke wiecej niz powinno...no to sie pytam ile za duzo, a on, ze prawie 2tys £. Wrocilismy do domu, ja szybko na internet, zeby sprawdzic kto nam taka kasiore wplacil, a tu sie okazalo, ze dostalismy doplaty do dziecka i do TZ-ta pensji, o ktore zaaplikowalismy w listopadzie i ze zaplacili nam zalegle za 4 miesiace (nie wiem dlaczego, ale ). Taka sama niespodzianke dostalismy w Wigilie jak wrzucili nam na konto 1000£ zaleglej doplaty do mieszkaniaNie ma to jak opieka panstwa brytyjskiego nad mloda rodzina, niech tam sie polskie becikowe ze wstydu pochowaja po kontach
superTo tak jak we Francji, gruba kasa leci i jeszcze mieszkanie sie dostaje
Stary 2010-01-07, 09:07   #2232
mariiasia
Zadomowienie

dzień dobry!

witam was zmęczona dniem wczorajszym (a w zasadzie wieczorem), nauką filozofii (po cholerę mi to???!!! ) i wogóle to znowu wczoraj miałam efekt ex i coś mi się zdaje że to teraz regularnie będzie streszczając: przyszedł wpłacić mamie ratę i zostawił portfel. więc zadzwoniłam do niego i przyszedł po portfel do mnie do domu i w zamian za znalezienie obiecał, że zaprosi mnie na kawę i ni z tego ni z owego wyjechał z hasłem, że MUSI iść do dziewczyny ale MU SIĘ NIE CHCE STRASZNIE...... łoś normalnie
moja friend twierdzi, że było to działanie z premedytacją a ja reaguję na to tak:

tancia: co do lampy, moim skromnym zdaniem ---> fajna i do łazienki jak najbardziej ok (osobiście z tżtem mamy halogenki + lampeczka nad lustrem specjalnie dla mnie )

can't : nie podobają mi się te naklejki, ale faktycznie ten wzór który wybrałaś to chyba najlepszy jest. bo tak jak pisała samoa inne kojarzą się z nagrobkami no i cena zdcydowanie za wysoka

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 09:25   #2233
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Can't super te zaproszenia Wczoraj też ktoś ładne wklejał(nie pamiętam kto). Mi wszytskie z kokardkami się podobaja
A co do fryzjera to zapisz sie bo w maju sa komunie i też dużo ludzi na komunie się czesze Tak mis ie przypomniało, ze muszę przed brata komunią się zapisać
tylko jeszcze nie mam zupełnie pomysłu do jakiego ryzjera się udać...

Cytat:
Nie stresuj się, tylko rusz zadek i idź załatwiać co trzeba
łatwo poiwedzieć.. jak ja nie mam na razie koncepcji co gdzie i jak

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

nie podoba mi sie to. Ale ten wzór, który wybrałaś jest najlepszyAbsolutnie nie bierz tego 11 14 i 16 bo mi się koajrzą z nagrobkiem te okrągłe zdjęcia
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
can't : nie podobają mi się te naklejki, ale faktycznie ten wzór który wybrałaś to chyba najlepszy jest. bo tak jak pisała samoa inne kojarzą się z nagrobkami no i cena zdcydowanie za wysoka
a może któraś mi doradzić taki samoprzylepny papier, żebym sama mogła takie cuś zrobić i żeby potem to wszystko się nie mazało...
my chcielibyśmy właśnie takie naklejki na wódkę a na wino zawieszki..
a większego wyboru na takie rzeczy na all nie ma, tylko można kupić takie zwykłe naklejki z napisem wódka weselna a my chcemy ze zdjęciem

wczoraj cały dzień siedziałam w domu i nie ruszyłam nic z pracą magisterską, a mnie już promotor ściga hehe
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 09:27   #2234
Samoa
Zakorzenienie

Wiecie co weszłam na ten wątek zazdrosnic czy jak one się tam zwą oczekujące czy jakos tak i one chyba są z tych lasek, które cisną tżtów o zaręczyny masakra i żal

Wymyśliłam, że jak jutro w Cartalii nic nam sie nie spodoba to pójdziemy na targi ślubne, bo sa w niedzielę i tam powinny byc jakieś firmy z zaproszeniamiChociaż mam nadzieję, że jutro już zamówimy i koniec tematu będzie, bo nie chce mi sie iść na te targi, bo nie potrzebuje nic poza zaproszeniami, ale jak mus to mus.
Stary 2010-01-07, 09:35   #2235
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
(...)
a może któraś mi doradzić taki samoprzylepny papier, żebym sama mogła takie cuś zrobić i żeby potem to wszystko się nie mazało...
my chcielibyśmy właśnie takie naklejki na wódkę a na wino zawieszki..
a większego wyboru na takie rzeczy na all nie ma, tylko można kupić takie zwykłe naklejki z napisem wódka weselna a my chcemy ze zdjęciem(...)
najlepiej jakbyś sobie kupiła w hurtowni papierniczej papier samoprzylepny do fotografii, albo tu masz link:
http://www.123drukuj.pl/shop/product...jki-12485.html
i dużo też zależy od drukarki, żeby nie rozmazywała tuszu

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Wiecie co weszłam na ten wątek zazdrosnic czy jak one się tam zwą oczekujące czy jakos tak i one chyba są z tych lasek, które cisną tżtów o zaręczyny masakra i żal

Wymyśliłam, że jak jutro w Cartalii nic nam sie nie spodoba to pójdziemy na targi ślubne, bo sa w niedzielę i tam powinny byc jakieś firmy z zaproszeniamiChociaż mam nadzieję, że jutro już zamówimy i koniec tematu będzie, bo nie chce mi sie iść na te targi, bo nie potrzebuje nic poza zaproszeniami, ale jak mus to mus.
a ja sobie przygotowałam kilka wstępnych projektów naszych zaproszeń i chciałam je przedwczoraj zrobić i mi się drukarka zepsuła nie mówiąc już o tym, że musiałam przesunąć zamówienia które miałam na teraz

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2010-01-07 o 09:37
Stary 2010-01-07, 09:42   #2236
CarlaR
Raczkowanie

A ja sama robię zaproszenia Już prawie gotowe Tak sobie pomyślałam, że miło będzie za kilka lat pomyśleć, że wykonałam je własnoręcznie

CarlaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 09:48   #2237
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
najlepiej jakbyś sobie kupiła w hurtowni papierniczej papier samoprzylepny do fotografii, albo tu masz link:
http://www.123drukuj.pl/shop/product...jki-12485.html
i dużo też zależy od drukarki, żeby nie rozmazywała tuszu

dzięki naprawdę o wiele taniej to wyjdzie, a musimy przygotowac ze 100 butelek.. zabiorę się za to po sesji..
zaproszeń na razie tez nie zamawiamy, bo dopiero po koniec marca będziemy rozdawać, więc niedługo na spokojnie zronbi się listę i dopiero później zamówi

Cytat:
Napisane przez CarlaR Pokaż wiadomość
A ja sama robię zaproszenia Już prawie gotowe Tak sobie pomyślałam, że miło będzie za kilka lat pomyśleć, że wykonałam je własnoręcznie

podziwiam dziewczyny które robią zaproszenia same, ja nie niestety nie jestem utalentowana plastycznie.. a robisz sama jakieś podziękowania dla gości??

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-07 o 09:49
Stary 2010-01-07, 09:50   #2238
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie miłoAle mi sie nie chce bawić w takie rzeczyDlatego równie milo będzie mi za kilka lat popatrzeć na zaproszenia na nasz ślub ktokolwiek by ich nie robił

Idę sobie zrobić chłodnik truskawkowy i dziś mam zamiar porządnie zabrać się za mgr
Stary 2010-01-07, 09:53   #2239
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
dziś mam zamiar porządnie zabrać się za mgr
a dużo masz już zrobione w sprawie mgr?? czy tylko ja tak się obijam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 09:56   #2240
toskaKrk
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
Aleście wczoraj nastukały, a ja cały dzień w pracy byłam
Teraz troszkę nadrabiam zanim do pracy na popołudnie pójdę

Cytat:

Ja też nie zostałam przez Tż zaskoczona spontanicznymi zaręczynami, bo rozmawialiśmy wcześniej o tym, że chcemy się pobrać i w ogóle jak to sobie wyobrażamy

Na targi w niedzielę się wybieramy z Tż, mimo że właściwie wszystko co najważniejsze mamy już pozałatwiane ale nigdy na takich targach nie byłam (w listopadzie akurat wtedy pracowałam), a po ślubie już mi się nie będzie chciało
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 09:58   #2241
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A mi się bardzo podobają zaproszenia laserowe, ale wybór jest tak duży, że nie wiem na jakie się zdecydujemy. Link: http://www.zaproszenie.net/zaproszenia_slubne/laserowe/
Stary 2010-01-07, 10:00   #2242
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a dużo masz już zrobione w sprawie mgr?? czy tylko ja tak się obijam
mam rozgrzebany pierwszy rozdział i mam zamiar do poniedziałku (a najlepiej jeszcze dziś, bo weekend to wiadomo)go ostatecznie domknąć.
Ale tak jak powiedział tż, jestem wyspecjalizowana w opierdalaniu się i jestem jego Garfieldem, wiec to zobowiązujeJEszcz e musze napisac trzy prace zaliczenioweAle napisze je dzień przed terminem oddania jak zwykle, bo to dobra metoda i zawsze dostaje dobre oceny
Stary 2010-01-07, 10:01   #2243
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
mam rozgrzebany pierwszy rozdział i mam zamiar do poniedziałku (a najlepiej jeszcze dziś, bo weekend to wiadomo)go ostatecznie domknąć.
Ale tak jak powiedział tż, jestem wyspecjalizowana w opierdalaniu się i jestem jego Garfieldem, wiec to zobowiązujeJEszcz e musze napisac trzy prace zaliczenioweAle napisze je dzień przed terminem oddania jak zwykle, bo to dobra metoda i zawsze dostaje dobre oceny
no to niezłą masz specjalizacje podoba mi się

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-07, 10:05   #2244
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Wrocilismy do domu, ja szybko na internet, zeby sprawdzic kto nam taka kasiore wplacil, a tu sie okazalo, ze dostalismy doplaty do dziecka i do TZ-ta pensji, o ktore zaaplikowalismy w listopadzie i ze zaplacili nam zalegle za 4 miesiace (nie wiem dlaczego, ale ). Taka sama niespodzianke dostalismy w Wigilie jak wrzucili nam na konto 1000£ zaleglej doplaty do mieszkaniaNie ma to jak opieka panstwa brytyjskiego nad mloda rodzina, niech tam sie polskie becikowe ze wstydu pochowaja po kontach
Tam się po prostu opłaca mieć dzieci. Gdybym tam mieszkała, to mogłabym realizować swoje życiowe plany - być kurą domową Przez całe liceum twierdziłam, że nie chcę iść do pracy, bo kobieta się wtedy podwójnie napracuje - i w pracy i w domu, a tak może przynajmniej spędzić dużo czasu z dziećmi. Na studiach mi się trochę odmieniło, bo poszłam na staż w bardzo fajne miejsce i gdybym miała taką pracę, to chętnie bym pracowała

Cytat:
tylko jeszcze nie mam zupełnie pomysłu do jakiego ryzjera się udać...
łatwo poiwedzieć.. jak ja nie mam na razie koncepcji co gdzie i jak
Napisz na pw co jeszcze musisz załatwić to może Ci coś podpowiem
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 10:07   #2245
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam tak samo ale robienie wszystkiego na ostatnią chwilę jak do tej pory wychodziło mi na dobre ja mam ambitny plan żeby do konca stycznia napisać częśc teoretyczną i opracować część wyników badań które do tej pory zrobiłam. ja na razie przeglądam ksiązki i artykuły i zapisuję swoje myśli do worda, kazdy taki minipodrozdział mam w osobnym pliku, w weekend powinnam już skończyć przeglądać, zacznę to sklejać w całość a potem będę szukać literatury do tych zagadnień które będa mi brakowac.. muszę swój plan wcielić teraz w zycie

Cytat:

Napisz na pw co jeszcze musisz załatwić to może Ci coś podpowiem
wszystko ale dobra napsizę

Cytat:
A mi się bardzo podobają zaproszenia laserowe, ale wybór jest tak duży, że nie wiem na jakie się zdecydujemy. Link: http://www.zaproszenie.net/zaproszenia_slubne/laserowe/
zaproszenia ładne i naprawdę duży wybór ale nie na nasza kieszeń

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-07 o 10:10
Stary 2010-01-07, 10:12   #2246
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ja też nie zostałam przez Tż zaskoczona spontanicznymi zaręczynami, bo rozmawialiśmy wcześniej o tym, że chcemy się pobrać i w ogóle jak to sobie wyobrażamy

Na targi w niedzielę się wybieramy z Tż, mimo że właściwie wszystko co najważniejsze mamy już pozałatwiane ale nigdy na takich targach nie byłam (w listopadzie akurat wtedy pracowałam), a po ślubie już mi się nie będzie chciało
mnie tz zaskoczył oświadczynami, ale oczywiście tez o tym rozmawialiśmy, w końcu jesteśmy dorośli i planujemy razem życie, więc uważam, ze to normalneZa nienormalne uważam naciskanie na faceta, a na tamtym wątku na pierwszej stronie znalazłam wyjaśnienie tego tytułu o jakims syndromie sztywych kolan czy jakichś tam i to oznacza(jak wyjaśniła jedna dziewczyna), że ich tżci nie potrafia klęknąć i się oświadczyć No kurde jak nie chca to nie potrafią.

Cytat:
bardzo ładne te zaproszeniaAle szkoda, że tylko w Wawie mozna je zobaczyć na żywo. I ceny super.
Stary 2010-01-07, 10:22   #2247
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie tz zaskoczył oświadczynami, ale oczywiście tez o tym rozmawialiśmy, w końcu jesteśmy dorośli i planujemy razem życie, więc uważam, ze to normalneZa nienormalne uważam naciskanie na faceta, a na tamtym wątku na pierwszej stronie znalazłam wyjaśnienie tego tytułu o jakims syndromie sztywych kolan czy jakichś tam i to oznacza(jak wyjaśniła jedna dziewczyna), że ich tżci nie potrafia klęknąć i się oświadczyć No kurde jak nie chca to nie potrafią.
mnie TŻ też zaskoczył zaręczyami, ale nie kleknął przede mną, tylko siedzielismy sobie na plazy, gadaliśmy o nas i takie tam i nagle wyjął pierścionek
Stary 2010-01-07, 10:23   #2248
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no to niezłą masz specjalizacje podoba mi się
hehe mi juz coraz mniej, bo ileż możnaDobrze, że jest sesja, bo przynajmniej w koncu zaczne cos robićNo i pracy szukam
Wczoraj tak rozmawiałam z przyjaciółką, że całe szczęście, ze zaczęłam te studia podyplomowe, bo normalnie straciłabym rok robiąc nic.
Stary 2010-01-07, 10:30   #2249
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

Ojjj wypraszams obie, kiedyś i ja na tamten wątek zaglądałam i bynajmniej nie zmuszałam Tż do oświadczyn i nie żądałam ślubu i pierścionka
Cytat:
ja też, ja też
Stary 2010-01-07, 10:30   #2250
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
zaproszenia ładne i naprawdę duży wybór ale nie na nasza kieszeń
Można już kupić za 2-3zł z nadrukiem, często są też promocje na niektóre modele. Ja bałabym się, że zainwestuję w materiały do zrobienia samemu, a potem mi coś nie wyjdzie i nie będą mi się podobały
Cytat:

bardzo ładne te zaproszeniaAle szkoda, że tylko w Wawie mozna je zobaczyć na żywo. I ceny super.
Mnie TŻ nie zaskoczył, zresztą sama wybierałam pierścionek, potem go trzymał jakiś czas i zaprosił mnie na kolację, którą sam przygotował(były też świeczki w kształcie serduszek i ogólnie bardzo miło). a potem jak już chciał się oswiadczyć to wykonał jakiś szybki ruch, a że ja trzymałam wino to mnie nim oblał, bo trącił kieliszek!Potem była akcja szybkie pranie bluzki i dokończyliśmy oświadczyny (ja) w koszulce TŻta! Chyba całe życie będziemy sie z tego śmiać!

Co do zaproszeń to kiedys dostałam takie złote właśnie z wyciętymi konwaliami i tam takie samo jest- jeszcze je mam, wygląda pięknie, piękny papier i złoty nadruk. a z tego co wiem, to one były zamawiane w jakiejś drukarni w Krakowie. No ale zawsze można zamówić 1 próbkę i zobaczyć Ja juz od dwóch lat mam je na oku i chyba innych nie będę chciała, bo ciągle mi się strasznie podobają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości