|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
kosmitka
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
To chyba powinno pomóc, nawet nie chciałam pisać, że gorące, ja uwielbiam gorące kąpiele, chociaż staram się unikać.
![]() |
#3812 |
Wtajemniczenie
|
Kropeczko mam pyt od str medycznej: jakie analizy powinnam zrobić Kamilkowi zeby potwierdzic/wykluczyc krzywice??
bo moje dziecko strasznie wykrzywianozki wyglada to mniej wiecej tak jakby chodzil z pilka miedzy nogami, ortopeda i pediatra z lekka mnie olali, a ja sie martwie o moje dziecko ![]()
#3813 |
Zadomowienie
|
Hej
Właśnie wyszłam z wanny ![]() Pomidorka jutro masz wizytę? Trzymam ![]() Jak reszta naszych straczek? I oczywiście Naszych szczęsliwych posiadaczek dzidziusia lub fasoleczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Rozeznanie
|
Szczęscia wszystkim w Noym Roku życzę. Pozdrawiam serdecznie pamiętające mnie i te nieznane.....
Ja czekam na @....spóźnienie 6 dniowe, ale myślę,że to przez podróż i może stres świąteczny???? ![]() Ogólnie jest u mnie prawie dobrze....jezeli można tak nazwac stan porozwodowy..... ![]() NIe smuce już. Pozdrawiam i Buziaki ![]()
#3815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi z powodu rozwodu.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chód Twojego synka pewnie nie ma z tym związku. Myślę że przydałby się dobry fizjoterapeuta - na pewno coś doradzi. W celu wykluczenia krzywicy dobrze by było zrobić badanie poziomu wit. D3 - rzadko gdzie to się robi, a poza tym sprawdzić poziom wapnia, fosfatazy alkalicznej i fosforu. Robi się też dobową zbiórkę moczu i w niej bada ilość różnych jonów, głównie wapniowych - to też robią mało gdzie. ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
I już po? Nie dało się inaczej? Pamiętam, że już był taki temat wcześniej i próbowaliście coś układać... Nie wyszło jak rozumiem? ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Dbam, dbam... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Tal dawno mnie nie było że chyba nigdy nie nadrobię czytać to co napisałyście. Mam nadzieje że u Was wszystko OK. Ja doczekałam się skoku tempki i teraz grzecznie czekam na @ bo pewnie przylezie chociaż bardzo bym nie chciała ![]() Ściskam Was mocno i biegnę do pracy Buziaczki PAPAPA
#3819 |
Zadomowienie
|
Witam dziewuszki
U mnie kolejny poranek bz @. Ja już nawet nie chce myśleć że jej nie ma ale kładę się i wstaje z myślą o niej I pewnie dlatego jej nie ma WRRRRR jaka ja jestem zła. Tak poza tym to leci Dziś mam od 9,30 do 17 zajęcia ze studentami i na dodatek może do mnie wpaść na zajęcia komisja akredytacyjna co tez mnie nie cieszy. Miłego dnia Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |||
kosmitka
|
I tego się trzymajmy
![]() Cudny awatarek ![]() ![]() Cytat:
To takie dziwne, mija kolejny rok, który miałam już witać z dzidzią u boku a tu doopa. Ale nie poddaję się i wierzę, że będzie wszystko dobrze. Cytat:
![]() Cytat:
Do dziewczyn, które miały hsg - jak wyglądała @ po badaniu? Nie wiem, na co się nastawiać, a bóle brzucha trochę zelżały, ale nadal są. Trochę się tego obawiam. Do tego od wczoraj jestem na zwolnieniu i antybiotyku, mam ostry stan zapalny gardła ![]() Miłego dnia!
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mam nikogo... wczoraj złożyliśmy wniosek o stażystę. Szefowi się wydumał staż zamiast umowy na zastępstwo. A Urząd ma miesiąc na samą decyzję - jestem podłamana lekko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
#3823 | ||
kosmitka
|
Cytat:
![]() A serio, to czy stażysta nie będąc zatrudniony na umowie o pracę może mieć te wszystkie uprawnienia i kody dostępów do ZUS itp? Jak znosisz pracę? Ciężko czy jeszcze jest ok? Który już masz tc? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracę znoszę dobrze, gorzej stałą siedzącą pozycję i chodzenie po schodach... :/ 22 tydzień. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
kosmitka
|
Mam nadzieję, że jakoś to będzie zorganizowane i wkrótce na zwolnienie się wybierzesz, co?
![]() 22 tydzień?? Ale ten czas leciii.
![]() |
#3826 |
Zadomowienie
|
anciaahk oczywiście że wszystkie badania maiłam robione. Hormony nawet nie wyszły tak źle . Nasienie M super. U mnie zaczęło się od zdiagnozowania PCO, po tym jak poszłam na USG po 6 miesiącach starań bez lekarzy i bez rezultatów. Potem po lekach pęcherzyki zaczeły rosnąć ale Endo staneło a teraz to już wiecie ...
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- A zajmuje się metalami i jestem doktorantką na AGH ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
Mija 4 lata.... i wiecie jednego czego w sobie nie mialam to zlosc, na to, ze tyle ciaz niechcianych, te rozpaczajace kobity z powodu mdlosci i ze mial byc cholopiec a jest dziwczynka, i ze koloejna i kolejna ciaza wokol, ale koniec, jestem normanie w...iona, mam dosc, jestem zla i wsiekla i jest to dla mnie nowe. I jak znow sie dowiem, ze jakas zaciazyla po kilku miesiacach, albo lepiej za 1 razem to pogryze ![]() To tak z pamietnika A Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kropcia sliczny avatarek zabieram sie do nadrobienia tego co naskrobałyscie ![]()
![]() |
#3829 | ||
kosmitka
|
Cytat:
Ja trzymam kciuki kochana ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ancia a Ty m ialas już kiedyś kotka? kurcze chyba zazdroszcze takiego przytulacha kochanego ![]() Cytat:
kropcia dbaj o siebie, dmuchaj na zimne i na l4 uciekaj ... co do tzta hmmm musi sie ułożyc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
aniu ![]() ![]() ![]() Cytat:
i własnie o to chodzi ze szczęscie przychodzi gdy się nie spodziewamy ![]() ![]()
![]() |
#3831 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() Kotek jednak cały czas chodził mi po głowie, ale nie zgadzał się mąż. Podstępem go przekonałam ![]() ![]() Zdjęcia poprzedniej suni, obecnego psiaka i kocinki.
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wytrzymala w ubranku kilka sekund ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
kosmitka
|
Bazylko mi moje zoo duuużo pomaga. Wspomagam kilka psiaków finansowo, troszkę robię ogłoszeń i przez to zaangażowanie nie nakręcam się myślami o dziecku. Dużo satysfakcji daje to, jak dzięki takiej "pomocy" potrzebujący psiak znajduje domek. Jest to pomoc minimalna, ale też daje radość.
A sunia jest kapitalna ![]()
![]() |
#3834 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Woitajcie zimowo!
Cytat:
LODY! są zawsze dobre na doła i nie tylko... mniam! Cytat:
![]() a na pewno ci się ta @ spóźnia z powodu stresu? podróż? a gdzie byłaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moja teściowa miała okropne kłopoty - czasem miała miesiączkę raz w roku !!!! lekarze jej powiedzieli, że na pewno nie zajdzie w ciążę bo nie ma możliwości wykrycia owu ( 40 lat temu monitorngów nie robiono) więc się nie zabezpieczała i .... zaszła w ciążę ( mój mąż ) oczywiście lekarze orzekli zgodnie : CUD... tyle, że po roku i 2 tygodniach cud się powtórzył ![]() Cytat:
Cytat:
przytulam ![]() Cytat:
Bazylko!!! FIONA jest boska! czy to jest jakaś rasa, czy mieszaniec? wzięłaś ją z Polski? wrzucisz jeszcze kilka fotek? uwielbiam psiaki kociaki i świnki morskie... dwa lata temu na wakacjach z mężem omalże nie wzięliśmy z Polski pieska ze schroniska...ale okazało się, że procedura wyrabiania książeczki i paszportu trwałaby za długo a my musieliśmy już wracać...szkoda, bo taki był słodki....
![]() Okruszek rosnie ![]() http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2010-01-07 o 10:43 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Pomidorko jeszcze nie gratulowalam wiec graaaaaaaatki wielkie kochana ![]() ![]() Kropka nie bede oryginalna i napisze - uwazaj na siebie ![]() Ja siedze ostatnio troche jak na szpilkach bo...musze chyba test zrobic... ![]()
#3836 |
Zadomowienie
|
To prawda, moja córka miała pobieraną krew w szpitalu i wysyłaną specjalnie do laboratorium do Warszawy bo u nas w Lublinie nikt tego nie oznacza. To badanie jest też dosyć drogie my nie płaciliśmy bo jak napisałam mieliśmy to zlecone podczas pobytu w szpitalu.
![]() |
#3837 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
bo mi się marzy taki włochaty piesek, ale ciągle myślę, że wszędzie będę miała włosy włosy włosy.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze za wczesnie troche...w przyszym tygodniu bedzie mozna... ![]() ![]() Eehhh....bo glupio miwic, ale zdarzyl sie taki jeden razik nam z malzem...i teraz mysle... ![]()
#3840 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Potem jak mi nie przejdzie, to mogą mnie cmoknąć... ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Ładna sunia, pies śliczniasty, taki dostojny, wie jak się pokazać do fotki. Choć z buziaka to taki głuptasek słodziasty wygląda. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Śliczna psiunia. ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() Ojojoj... ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() Kwestia przyzwyczajenia, ja myślę. Odkąd mam koty, w tym jednego z dłuższą wypadającą sierścią - mam to już w ... tamtych spodniach. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.