|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
dziewczyny a co myslicie o tych butach... http://www.ccc.com.pl/#/pl/catalog/p.../3509460000003
bo mam te i jeszcze jedne na oku i nie umiem sie zdecydowac |
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
pokaż te drugie jeszcze |
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam sie przespac bo senna sie zrobilam
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Lula a do czego szukasz butów? Jakaś impreza czy codzienne?
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- ja mam takie http://www.we-dwoje.pl/buty;ccc;na;k...html?foto_id=8 są mega wygodne
|
||
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Lula to zalezy na jaka okazje szukasz...bo jak bezokazji to troszke przesadzone jak dla mnie
![]() dotta oooo ja mam wlasnie takie czerwone identyko tylko,ze mnie obcieraja![]() pisze do tego kolesia, czy we wtorek moge mu doniesc zwolnienie kolezanka mu dzis 3 zaniosla i nie mial zadnych "ale"![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- karolinusienka dobranoc |
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
praca się pisze ale baaaardzo powoli
![]() widzę że zrobiło się "bucikowo" ostatnie butki jakie sobie kupiłam to były na wiosnę, chciałam miec takie "wyjściówki" ale jak dla mnie za wysokie lub może raczej źle wyprofilowane? chociaż mogę je pochwalic za to że nie obcierają a pisałam już kiedyś jaki mam wielki problem z butamipokazac Wam?
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Dotta ile mają cm obcasu ?
|
|
|
|
#1899 | |
|
Lena
|
Cytat:
u mnie też.. szczególnie w postaci frytków,.... ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16305953]Cześć .Pamiętacie mnie jeszcze ?![/QUOTE] witaj derdecznie... ................. Stysik- no nie poznałam cie po awatarku...
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
specjalnie po miarkę pognałam
---------------------------------- co do kupna butów to ja rzadko kiedy kupuję szpilki z myślą o jakiejś okazji - zazwyczaj pod wpływem impulsu
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-07 o 16:21 |
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam je bo bardzo mi się podobały, normalnie się w nich zakochałam
szkoda że one tej miłości nie odwzajemniają bo są straaasznie niewygodne
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ok 175cm---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1904 | |||||
|
Zakorzenienie
|
bleee hehe
Cytat:
będzie dobrze Kochana ![]() Cytat:
![]() Prędzej, czy później znajdziesz pracę. Wiem, że łatwo sie mówi, bo sama szukałam długo i zaczynałam od rocznego stażu, za pożal się Boże marne 450 zł, ale dzięki temu 3 rok już tam pracuję.. głowa do góry ![]() Cytat:
Cytat:
![]() u mnie pod każdą postacią Cytat:
powiedz nam jakich nie masz hihi taki żarcik ![]() uciekam do Tż.
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko możliwe że tylko ja narzekam
|
|
|
|
#1906 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiście gratuluje bardzo serdeczniasto wyjazdu ![]() Ładne....podchodza pod mój gust Cytat:
Ufff, nie będę sama ze Stysik ![]() Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16305953]Cześć .Pamiętacie mnie jeszcze ?U mnie istny kosmos-zalatwiania mnóstwo i biegania. Ale najważniejsze rzeczy już mamy .W ogóle chyba zaczynam rozumieć te dziewcyzny,które wzięły ślub i się nie odzywają na wątku-czlowiek po jakims czasie odstaje od reszty .Ale trudno... Za miesiąc będę już żonką .Dzidzi ma się dobrze. Ja nawet też. Oby tylko było tak dalej. Pozdrawiam Was serdecznie ![/QUOTE]HEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ Misia!! pamiętamy i wszystkie tu myślimy o Tobie Czekamy na relację z utęsknieniem. Będziesz w przyszłym roku naszą wyrocznią ![]() Cytat:
![]() -------------------------------- Jestem w domku....dzisiaj było trochę akcji w szpitalu. pan opiekun mnie tak wkurzył że miałam już wyjść stamtąd. potem poszłam do drugiego szpitala w odwiedziny do kuzynki. W autobusie prawie zamarzłam. ide zrobić sobie kawkę i posiedzę przy pudle trochę bo brat wraca dzisiaj i mnie wygoni pewnie
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielu butów jeszcze nie mam czasem potrafię przyklejic sie do szyby wystawowej jak coś dojrzę no ale akurat te najbardziej ostatnio popularne fasony mam ![]() Co by nie było że ściemniam Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-07 o 16:49 |
|
|
|
|
#1908 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moją miloscia tez sa buty ahhhhCytat:
![]() to ja sie nie wypowiadam ile mi zostalo ehhehe Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1909 | |
|
Rozeznanie
|
Hejka
Dzisiaj 1 dzień z Duncanem nakupiłam piesi kuraka i naszykowałam do jedzonka dzis rybke w piekaniku i zjadłam razem z jajkiem i niby sosem z jogurtu naturalnego i ziół prowansalskich. bioe sie za książke czytać i zobaczymy co to bedzie.a z przelicznikiem z tej strony Duncana o 2 kg więcej moge schudnąć niż chce ciekawe czy dam radeniby do 22 marca mam być laska Kocham mięcho więc mam nadzieje,że się uda poki co czytac bede zasady bo sie nie znam za bardzo jeszcze Cytat:
ja lubie zupki chinskie ale mnie po nich nawala brzuch więc nie jadam. [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16305953]Cześć .Pamiętacie mnie jeszcze ?U mnie istny kosmos-zalatwiania mnóstwo i biegania. Ale najważniejsze rzeczy już mamy .W ogóle chyba zaczynam rozumieć te dziewcyzny,które wzięły ślub i się nie odzywają na wątku-czlowiek po jakims czasie odstaje od reszty .Ale trudno... Za miesiąc będę już żonką .Dzidzi ma się dobrze. Ja nawet też. Oby tylko było tak dalej. Pozdrawiam Was serdecznie ![/QUOTE]My tu wszystkie sie ekscytujemy,że ty to juz zaraz bedziesz żonką. i pamietamy.wiec sie tu odzywaj dużo
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam zdjecia tych drugich wlasnie;/
na studniowke wlasnie takich lakierowanych szukam bo kupilam juz kopertowke wlasnie...no ale chyba wezme te drugie tez lakierowane tylko ze bez tych ozdob i takie bardziej odkryte
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Micia - ja też już nie mam gdzie je trzymać
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Slucham teraz w radiu o ksiedzu, ktory pobiera odciski palcow od dzieci, ktore przygotowuja sie do bierzmowania i ma pewnosci, ze chodza do kosciola
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2010-01-07 o 17:04 |
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Dottta, Micia wy szafę na buty, a ja w przyszłym mieszkanku będę musiała mieć wielki regał na książki
|
|
|
|
#1916 |
|
Rozeznanie
|
My dzisiaj robiliśmy selekcję zespołów. Na razie mamy dwa typy i jutro będziemy dzwonić.
Dziś trafiłam na negatywną opinię o mojej sali weselnej wystawionej przez jakiegoś fotografa, że niby złe fotki tam wychodzą i początkowo się zmartwiłam. Ale potem doszłam do wniosku, że to musiał być kiepski fotograf, który zwalił winę na kolor ścian w sali.
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ja właśnie schudłam 11kg nie jedząc mięsa... |
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam pełny karton i nie mam na razie gdzie je trzymać bo nadal urządzamy się I bardzo lubię chodzić do empiku kupować książki ostatnio kuzynce na urodziny kupiłam dwie i nawet nie sądziłam że sie tak ucieszy
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ależ mi poleciał dobry humor... Rozdział dobry, tylko muszę ująć jeszcze stanowisko jednego badacza i mogę oddać. Mszę mam na 12.00 - tak jak chciałam Wczoraj dostałam jakiegoś załamania i do teraz mam podły nastrój. W dodatku boli mnie szczęka. I zbliża się sesja - najgorsza w moim życiu. Właśnie opracowuję zagadnienia z literatury współczesnej i jeszcze bardziej jestem przerażona. co do ślubu kuzynki tydzień wcześniej - tragedia! Ja wiedziałam, że znajomy D. bierze ślub w czerwcu 2011 i nie chciałam im wchodzić w paradę i dlatego też maj. A to tylko znajomi! Niektórzy to chyba nie czują problemu. Wystarczyłoby się postawić w odwrotnej sytuacji. A ja się zdecydowałam, że sukienkę uszyje mi babcia. Jest świetną krawcową, mojej Mamie też szyła. Ja tylko zoorientuję się w jakim fasonie jest mi łądnie i potem tylko poszukamy materiałó i dodatków i działamy Babcia jest przeszczęśliwa, że będzie mogła mi ją uszyć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

identyko

bo dla mnie to bezguscie totalne, te lateksy
Łukasz mi mówił, że strasznie mi się zęby przesunęły
będzie dobrze Kochana
z okazji kolejnego miesiąca Razem z G.
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
i ma pewnosci, ze chodza do kosciola