|
|
#871 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
dobra Trelek...tak tylko napisałam zeby na odwetowy komplement sie naprosić
dziękiCytat:
![]() ??
|
|
|
|
|
#872 |
|
Rozeznanie
|
Listopadowa, ja przy takim samym wzroście ważę tylko 1kg więcej. W ciąży przytyłam 14 kg i po 4 m-cach po porodzie ważyłam mniej niż przed
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() więc chyba wiesz co generalnie trzeba by zrobić, aby przybrać trochę masy ![]() miałam ten sam problem (tyle, ze ja nie rodziłam jeszcze) i wiem, że jeśli mi z moich 43 kg udało się przytyć chociaż odrobinę, co i tak było sukcesem wielkim, to każdy moze mam to samo
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-07 o 16:59 |
|
|
|
|
#874 |
|
Raczkowanie
|
Oh
No czesc Sam !! Chociaz tu ktos zyje, bo na kafeterii coraz nas mniej..Dzieki za odp. Weszlam pozachwycac sie kolezankami z wizazu, ale nic nie moge zobaczyc, i nie mam pojecia jak korzystac w pelni z forum (mnoostwo tu gadgetoow )U mnie.. hm.. obchodze sie ze soba jak z jajeczkiem (tylko raz sie zapomnialam i przebieglam pare metrow), robie chyba wszystko, co tylko moge robic, zeby bylo zdrowo i peknie.. I zachwycony jest moj pan P., i nawet moja mama (na razie tylko oni cos podgladneli).. a ja sama nie wiem co mam myslec, staram sie podzielac ich entuzjazm. Mozg mi mowi, ze perfekt meloniki mam, ale jak patrze w lustro, to nie poznaje tej dziewczyny, co tam jest, i nie moge sie przyzwyczaic.. i to zabiera mi caly fun. chyba musze troche czasu sobie dac. Sycuszki sa kragle, ksztaltne, symetryczne, naprawde duze (wiecej sie u mnie nie dalo), ale jak mam sciagnac stanik to mam zly w oczach z paniki, ze cos sie stanie (odpadna albo odleca).. no mam histerie mala.. jak zwykle zreszta. Moj P. mowi ze to przez moj perfekcjonizm i ze sie zamecze. Nie potrafie sie skupic na pracy bo wciaz mysle czy na pewno robie wszystko co sie tylko da zrobic i wciaz kupuje specyfiki na necie, doslownie wszystko do skory, blizenek, piersi po op. Tak samo z bielizniarskim - kupuje wszystko co mi sie podoba - wtedy mam humorek tak na 15 min, a potem znow histeria w glowie. I tak w kolko. A co u Ciebie, czemu Cie nie ma na kafeterii.. tam juz tylko trawa rosnie.. bo slychac.. |
|
|
|
#875 |
|
Rozeznanie
|
Mimi, mi się marzy poprawienie noska
ale to jak piersi spłacę
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-01-07 o 17:01 |
|
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
Trelek - jesli to Twoj nosek na tym zdjeciu - to naprawde nie ma co poprawiac
|
|
|
|
#877 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Choć raczej to kilosy poswiąteczne i jak zaczne sie ruszac to znowu będzie 50..
|
|
|
|
|
#878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciągle coś się dzieje kafe zaczęło mnie w pewnym momencie nieco męczyć i uznałam, że potrzebuję od niej trochę odwyku myślę, że Twoi bliscy mogą mieć rację - sama o sobie pisałaś, że taka jesteś i że będziesz panikować hihi dobrze, że wszystko jest ok, że się oswajasz - oswoisz się na pewno jak trochę przywykniesz też do myśli że już je masz, to będzie jeszcze łatwiej mój dr po miesiącu od op każe wracać do normalnych czynności - i wszystkie dałyśmy radę tak zrobić co do naszych zdjęć. dosłownie parę dni temu zrobiło się tu na forum małe zamieszanie odnośnie między innymi naszych zdjęć pooperacyjnych (że niby każdy może je sobie oglądać, dzieci itp i zrobiono z tego megaaferę ) i na razie jesteśmy tym mocno zniesmaczone.. ale w poprzednich częściach wątku są fotki, jakby co Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-07 o 17:06 |
|
|
|
|
#879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
Sam - powiedz mi jeszcze - jak to jest z tymi fiszbinami - wiem ze przez pierwsze 3 mies. jest pancerniak, ale slyszalam tez ze po op. to juz nigdy stanika z fiszbinami nosic nie bede mogla - to prawda?? Bo inne ciezko znalezc..
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Trelek - a to sobie mozna wkleic co chcesz w to miejsce..? Ahaaa (no i teraz wyszlo na jaw jaka jestem zielonkawa - sorry) Nie szalej z noskiem - wiecej mozna zepsuc niz naprawic czasami Z pewnoscia jest ladny i pasuje do buzi
|
|
|
|
#881 |
|
Rozeznanie
|
zgadzam się
Ja też lepiej się czuję w jasnych włosach. ostatnio przyciemniłam i fatalnie się w takich czuję ![]() Listopadowa, naprawdę śliczna z ciebie dziewczyna. Nie mów, że tego nie widzisz, bo zaraz tu popracujemy nad twoją samooceną Poważnie mówię - jesteś jedną z tych dziewczyn, które przyciągają wzrok. Masz bardzo ładne rysy twarzy, śliczne oczy... o piersiach nie wspomnę już A znajomi są zazdrośni i dlatego tak mówią.---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Yagna, możesz w avka wkleić wszystko co chcesz oprócz swoich piersi bo niektórym się to nie podoba Mój nochal z profilu jest wieeeelki. Gorzej być nie może wiec się nie boję, że coś popsuję A tak poważnie, to wiem, że to też trudna operacja, ale bardzo bym chciała poprawić tego kulfona.
|
#882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wcześniej, jak byłam grubsza nie miałam kompleksów na punkcie figury (no za wyjątkiem czasów licealnych - wtedy wydawało mi się, że moje 51-52 kg to zbyt dużo )---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
. U mnie zdeycdowanie przyczyną jest życie w wiecznym stresie (taak - stres to moje drugie ja ), a tego już bardziej nie zmienię
|
||
|
|
|
#883 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o! Cytat:
ale można Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-07 o 17:49 |
||
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze biorę magnez i zawsze pomaga
![]() A więc macie, tylko Się nie smiać :P Które lepsze 350 czy 400Hp Agnes zdaje się ma 350 i są duże, a 400 to już chyba wielkie No chyba wkońcu się udało
dr Jarliński Mentor okrągłe 350cc/400cc? 8 kwiecień operacja przed 75/86 Z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka — Paulo Coelho Edytowane przez Bartolomea Czas edycji: 2010-01-07 o 18:36 |
|
|
|
#885 |
|
Kazar Lady
|
oj tętni fiolet życiem..godzine mnie nie było i 2 strony
![]() ale byłam na solarium |
|
|
|
#886 |
|
Przyczajenie
|
Listopadowa dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Ty taka dobra duszyczka jesteś, tak ciężko pracujesz i jeszcze poświęcasz swój cenny czas na odpowiedzi. Za to wielki
A propo długiej nieobecności to czytam Was cały czas niezmiennie od dokładnie roku, nie opuściłam ani jednego posta z 1,2,3 i 4 części. Jak nałóg to nałóg same wiecie jak to jest. Nic się tu nie udzielałam, bo praktycznie na wszystkie nurtujące mnie pytania już znam odpowiedzi dzięki Wam, ale skoro piszecie tu nie tylko o piersiach to pozwolicie, że się przyłącze do Was. A operacje planowałam, tak jak kiedyś pisałam na wrzesień 2010, ale w między czasie były nieplanowane wydatki i dalej muszę przesunąć termin Listopadowa zaznaczyłaś na czerwono implanty 290, one mają szerokość 10,5 cm, jak zmierzyłam szerokość mojej piersi to te 10,5 cm wychodzi mi za blisko mostka, prawie, że na środku, te odpadają na pewno. Myślę, że te 250 będzie lepsze, bo potem to dopiero 215. Wypróbuję dzisiaj metodę z woreczkami napełnionymi wodą i woreczkami ryżu jak mówiła horo. Moli miała Mentorki cpg 312 225cc = szer. 11cm, wys. 9,7 cm, proj, 4,7 cm, a z tych zaproponowanych przez Ciebie wkładek dla mnie wymiary maja się: szer.10,5 cm wys.10,9 cm proj. 5,3 cm, więc są sporo wyższe i mają większą projekcję od Moli, za to szerokość wkładki tylko 0,5 cm mniejsza. Ale zaznaczam, że ja mam sporo węższą klatkę piersiową od Moli, ona faktycznie była szczupła, ale znalazłam jej posta przed operacją, w którym pisze, że ma 76 cm pod biustem i 2-3 cm więcej w biuście. Mya Tobie również wielkie dzięki za odpowiedź. Cycuchy masz przepiękne Dziewczynki (starsze stażem na forum) pamiętacie ten staniczek ? http://koronka.pl/obsessive-luiza-set.html ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- o rany, ale naprodukowałam
|
|
|
|
#887 |
|
Zadomowienie
|
Angel, mamy zdaje się dość podobne wymiary
![]() jeden dr proponował mi z mentora 240cc średni profil, co miało dać z wyjściowego maleńkiego A duże B-małe C.. (mam 165cm, 45kg ważyłam w dniu op, pod biustem 65cm i w biuście było ok 75cm) Bartolomea - masz śliczną wyjściówkę (jeśli mozesz brać 400 to bierz )
|
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
Jeszcze nie wiem jakie mogę wziąść ale już sie nie mogę doczekać. Najchętniej wsiadłabym w samolot jutro rano i od razu do gabinetu Strasznie się napaliłam jak Was widzę w ładnych staniczkach czy dużych dekoldach.
dr Jarliński Mentor okrągłe 350cc/400cc? 8 kwiecień operacja przed 75/86 Z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka — Paulo Coelho |
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie masz ładną wyjściówkę, chcesz, aby biust rzucał się w oczy - obstawiam - 375 i 400cc HpAngel - widzisz, nie wiedziałam jaka jest szerokość twoich piersi i stąd ten mój pomysł . Ale faktycznie - implant przecież nie może wchodzić na mostek ). I nie zadawaj się z durnymi koleżankami - ta musi być chyba wyjątkowo porąbana |
|
|
|
|
#890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dr Jarliński Mentor okrągłe 350cc/400cc? 8 kwiecień operacja przed 75/86 Z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka — Paulo Coelho |
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomisat jesli jest ci obojetny to droga wolna w wyborze rozmiaru implantow
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-07 o 18:59 |
|
|
|
|
#892 |
|
Przyczajenie
|
To ja się może przywitam z tymi dziewczynkami co mnie nie znają, bo tak tu wpadłam ni z gruszki ni z pietruszki.
No więc witam wszystkie piękne biuściki Mam nadzieję, że mnie przygarniecie ![]() Samii, dokładnie, mamy prawie identyczne wymiary |
|
|
|
#893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak sobie myślę jak wyglądałoby bieganie z wielkimi cycuszkami
|
|
|
|
#894 | |
|
Kazar Lady
|
śliczną masz wyjściówkę wyjdą ci naprawdę ładne piersi
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Zadomowienie
|
dlatego myślę, ze 225 nawet przy oczekiwaniu na B może nie być wystarczające
te 240cc wygladały na strasznie maleńkie (w dłoni, nie mierzyłam ich "do stanika" nawet) Cytat:
biegać, skakać, pompki itp robić też
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale Bartolomea juz sie wypowiedziala na temat sportu , wiec sytuacja sie wyjasnila
|
|
#897 |
|
Rozeznanie
|
ratunku!! przypomnijcie mi jakie si robi badania u naszej pani dr?
umowilam sie w dniu wizyty na szczepionke p.zoltaczce, a nastepnego dnia chce w laboratorium porobic wyniki ![]() mysle czy w ogole moge porobic wyniki juz teraz mimo ze nie znam terminu op? ale mysle ze bedzie to w najgorszym wypadku max do 2 miesiecy od konsultacji w ogole to znalazlam w gdyni fajna klinike gdzie na miejscu porobia mi wszystkie badania http://www.clinica-medica.pl/index.p...mid=63&lang=pl mam nadzieje ze jest porzadna, Listopadowa wiesz cos moze o niej? czy jest moze jakies lepsze miejsce na to wszytsko? latwiej mi bedzie porobic te badania w jednym miejscu, bo nie mam czasu w irlandii aby to robic
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
Pysia a ile masz wzrostu?
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
2sweet - jesli dobrze pamietam to badania robi sie przed sama op. zeby byly jak najbardziej wiarygodne
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- 1.70 a co
|
#900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama zobaczysz, ze za jakiś czas biust absolutnie nie będzie Ci przeszkadzał w uprawianiu sportu nie bez powodu dziewczyny piszą, że piersi układają się długo i jakiś czas dochodzą do siebie ![]() ja sama pamiętam, jak jeszcze 2 miesiace temu nie byłam w stanie np ćwiczyć na drążku. a dziś już spokojnie mogę (tylko początek tych ćwiczeń był bolesny po długiej przerwie hihi)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Jesteś bardzo ładna, a córcia po prostu booooska
dzięki

??

ale to jak piersi spłacę 

Poważnie mówię - jesteś jedną z tych dziewczyn, które przyciągają wzrok. Masz bardzo ładne rysy twarzy, śliczne oczy... o piersiach nie wspomnę już