|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
Cytat:
jaki On słodki Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje!!!Cytat:
wg życzenia podwójnie ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
2. no i widac jaka ze mnie kuchara ![]() 3. pracodawca nie moze odmowic tego dodatkowego macierzynskiego malo mialam do nadrobienia
|
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko na chwilę - miałam paskudny dzień - niania wyszła bez słowa jak małż wrócił do domu i potem przysłała nam sms'a, ze sytuacja ją przerosła i ze więcej nie przyjdzie ![]() co za dziecinada - nie dość, ze zostawia nas z dnia na dzień to jeszcze nie umie tego powiedzieć wprost!!! i nie wiem dzwonic do niej i żądać wyjaśnień czy dać sobie spokój...
|
|
|
#2014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też dzisiaj troche pospacerowaliśmy - wybrałam sie na naszą budowę i pchałam wózek w śniegu po kostki ... dobrze że tylko kawałek ![]() Cytat:
... jak to ją przerosła? że co? Tomasz dał jej w kość? ... i żeby tak poinformować Was sms-em??? ![]() aaa zapomniałam napisać - Svinecko, mam taki sam problem ze śpiworkiem ... wystroiłam Bartka w kombinezon i za Chiny nie wszedł już do śpiworka /tez jest gruby z wełną w środku/ ... dobrze, że nie było zimno to przykryłam go kocykiem i na szczęście było mu ciepło ... Ty już wozisz Marcela w spacerówce? Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2010-01-07 o 22:09 |
||
|
|
|
#2015 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() dzieki ![]() Cytat:
![]() ja bym na Twoim miejscu olala ja totalnie.......w ogole dziwie sie, ze juz dawno jej nie podziekowaliscie bo z Twoich opisow wynikalo, ze sytuacja juz ja dawno przerosla i jeszcze zwalala wine na dziecko - ja bym z kims takim nie zostawila malego i co teraz zrobicie? macie kogos w zanadrzu? czy bedziecie szukac?
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym dala spokoj, ale tez nie dalabym kolejnej szansy Katarzynko, ciagle zapominam... nie znalazlam jeszczze jakiegos sensownego przepisu na chleb owsiany, bo te co czytalam opieraly sie na filizankach maki, a ja wole gramy . Jak znajde cos ciekawego, to napisze Dzis kupiam 1kg platkow i bede mielic w blenderze
|
|
#2017 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no powiem tak: co za nieodpowiedzialna kobieta-zachowanie godne niedojrzałej nastolatki, a to przecież dorosła kobieta.... po prostu brak mi słów... co to miało wg niej znaczyć, ze sytuacja ją przerosła???!!ja na Twoim miejscu nie pozostawiłabym tego bez wyjaśnień-nie chciałabym takiej niańki, ale wolałabym się dowiedzieć, co ją tak przerosło. Jak wczesniej już pisałam szukam niani-dałam do ogłoszenia na niania pl zalogowałam się i zaczęłam przegladać forum.Natknęłam się na wypowiedź kobiety, która zwolniła nianię-młodą dziewczynę 19stkę z dnia na dzień.Po jakimś czasie instalowała cos w swoim kompie i jakimś cudem ujawniło się gg tej dziewczyny-ta babeczka napisała, ze ja zamurowało-dziewczę całymi dniami siedziało na kompie i pisało na gg ze znajomymi-opisywało nawet co robi z dzieckiem-jedną z opisanych czynności było wkładanie skarpetek małej do jej buzi, gdy ta płakała po tym tekście nie mogłam zasnąć i stale o tym myślę-nawet zastanawiam się czy nie pokusić się o jakieś kamerki do domu.Powiedzcie, czy ja nie przesadzam z tym myśleniem?bo juz nie wiem co robić -jak sprawdzić taką nianię?nie znam żadnej z polecenia... Wracając do pw4-nie zostawiaj tego bez wyjaśnień-dowiedz się dokładnie, co takiego spowodowało, ze paniusia zdecydowała się odejść ot tak, bez słowa. miałam jeszcze tyle do napisania, ale wyleciało mi z głowy po informacji o niani... a moja dieta jest do d...y! nie mogę być na diecie, bo stale myślę o jedzeniu i jem i jem i jem... porazka! zmykam -prysznic i spanko-ostatnioMikołaj marudzi i marudzi-tylko na rączkach się uspokaja..ach to moje kochane maleństwo |
|
|
|
|
#2018 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
tak patrze na rozne przepisy tego chleba owsianego i w kazdym jest maka pszenna - wiec moze bez niej nie da sie zrobic?
TZ dzis szukal takiego chleba w sklepie i dostal bulki pszenno-owsiane ale boje sie ich jesc ale jezeli rzeczywiscie tylko takie sa to moze mam je jesc? ![]() tylko co z maselkiem
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na wyplate i kupie ten automat
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
kiedys byl program w tv co nianie wyrabiaja z dziecmi masakrai uwazam, ze kamera nie jest przesada - sama bym zainstalowa a ta dziewczyna z forum co zrobila jak to przeczytala? wyciagnela jakies konsekwencje? w koncu miala dowod
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() reszta do pieczywa chyba musi byc moze istotniejsze sa te otreby i owsianka, nie wiem no ale maka to weglowodan, wiec wynikalo by ze mozna bo chleb w grupie weglowodnowej no a maleko, nie wiem...to juz tluszcz... ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- http://www.goscinneprogi.pl/ku_chleb.html
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2022 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana jesteśmy z Tobą A kiedy wracasz do pracy?Wszystko się jakoś ułoży Cytat:
już od dziś,to tak w razie jakbym rano nie zajrzałaCytat:
Cytat:
Dobrze,że nic się nie stało.Trzeba uważać,czasem my dobrze jedziemy,a ktos inny zawali.O tragedię nie trudno ![]() bywa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla Zuzeczki,zdolna dziewwczynka |
|||||||
|
|
|
#2023 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kat popatrz co znalazlam
http://www.allegro.pl/item855338289_maka_owsiana.html
|
|
#2024 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie jest łatwo znaleźć nianię (tym bardziej dla mojego Agenta; dla dziecka, które siedzi w foteliku i śmieje się do wszystkich, dużo śpi i każdemu pozwoli się wziąć na ręce na pewno łatwiej, bo tylko ty decydujesz kogo zatrudniasz) jestem umówiona na sobotę na rozmowę - zobaczymy czy to będzie ktoś energiczny czy jakaś ciapa ![]() Cytat:
przecież już nie raz się zdarzało, ze Tomasz płakał ja myślę po cichu, ze ona znalazła sobie pracę u kogos innego... ![]() Cytat:
małż twierdzi, ze się tylko zdenerwuję, a mama że powinnam zadzwonić i żadać wyjaśnień - jak mawiała Scarlet - pomyślę o tym jutro ![]() idę na herbatkę z miodem
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mysle czy to poprostu nie sa zmielone platki owsiane, co myslicie kobiety? mowie dobranoc
|
|
|
|
#2026 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może jednak nie taka lewa kucharka z Ciebie![]() Cytat:
Gratuluję pierwszego ząbka.Cytat:
Cytat:
za neurologa za rehabilitację, no i za drogę co by było bezpiecznieRacja,co ma wisieć nie utonie ![]() Cytat:
dla Tz też ![]() Cytat:
nie ma to jak siła woliMoże jeszcze chwila i Was dogonię
|
||||||
|
|
|
#2027 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Mamuski
![]() Bylismy dzis u lekarza prywatnnie bo Tż nie był w pracy i chcielismy sprawdzic czy wszystko z Małym ok. I wszystko w najlepszym porządku. W ogole pytałam się czy trzeba odciągac napletek żeby się bnie zarosło i lekarz zabronił powiedział że to sprawia dzieciom tylko ból i albo zarosnir albo nie i odciaganie nie ma tu znaczenia ![]() Tomasz waży 7500 więc kawał chłopa z niego ![]() P4w współczuje problemów z niania , no co za babsko , smsa wysłać- jak nastolatka normalnie ![]() Z moją dietka bardzo dobrze Sniadanko owsianka z bananem 2 sniadanie jabco obiad kurczak pieczony w foli z ziołami warzywka kaszka kuskus Kolacja kanapka skladana z razowca z szynką pomidorem papryką i sałatą pol serka wiejskiego Lece spać póki Tomasz raczy spać
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
p4w Chyba masz racje, ze znalazla sobie inna prace.
Jesli chodzi o temat niani, to nie tylko o nich kraza takie historie, takze o zlobkach i przedszkolach. Wszedzie sie znajda okrutni, zli ludzie ![]() A propos niani, to zapomnialam wam nappisac, ze jak pierwszy raz zabieralismy go do niej (o 6.50 rano ), to bylo jeszcze ciemno na dworze. Biedactwo az otworzylo usta ze zdumienia i z niedowierzaniem patrzylo w niebo ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
|
|
#2029 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
moje dziecko znowu nie spi
![]() ja nie wiem co sie z nim dzieje ostatnio - budzi sie wieczorem pol godziny od usniecia i nie chce spac do 12-1
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za wsparcie psychiczne
dobrze, że rodzice w tym samym mieście - moja mam już mi powiedziała, że jutro będzie wypatrywać Tomaszka ![]() muszę Wam powiedzieć, ze nawet się bardzo nie zdenerwowałam - moje uśmiechnięte Słonko chyba dobrze na mnie działa,bo kiedyś na pewno by to wyprowadzilo mnie z równowagi dobranoc, bo mnie zaraz pierwsze karmienie zastanie
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no powinnam w ten poniedzialek za pare dni ![]() ja mam nadzieje ze sie ulozy p4w niania zachowala sie naprawde jak gowniara mam nadzieje ze teraz trafisz na lepsza ![]() wiem ze ciezko bedzie Tomaszkowi sie przyzwyczaic ale jak mus to mus ![]() zgadzam sie z Mariola ze zlobki i przedszkola sa nie lepsze jak bylam w stanach to poznalam pewna dziewczyne ktora pracowala wlasnie w takim zlobku-przedszkolu, niewiele nam chciala mowic co sie wyrabia ale powiedziala ze nigdy swojego dziecka tam nie wysle bo to gorsze niz nianka (nie mowie ze tak wszedzie jest) m.in. zeby zamknac niegrzecznym dzieciom buzie to przedszkolanki dawaly im mase slodyczy, zeby jak najdluzej dzieci mialy zajecia innym znow razem obwiazywaly rece i nogi tak ze dziecko przez iles tam godz nie moglo sie ruszyc jak cos nabroilo ona mowila ze nie potrafila tam pracowac i po niedlugim czasie zrezygnowala bo nie mogla na to wszystko patrzec nie wiem ile z tego prawdy, pisze co uslyszalam mysle ze nie klamala, bo to byla przyjaciolka mojej znajomej |
|
|
|
|
#2032 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tej całej sytuacji szkoda Tomaszka,bo będzie musiał się przyzwyczaić do nowej niani.Mam nadzieję,że wreszcie traficie na kogoś naprawdę godnego nazwy niania i że Tomaszkowi także przypadnie do gustu ![]() Co za babsztyl bez odwagi ![]() Cytat:
Co do pytań do niani,to nie pomogę Wiem jedno,gdybym musiała zostawiać swoje dziecko pod opieką niani,na pewno bym się postarała,aby była bacznie obserwowana Na pewno nie jesteś przewrażliwiona,ja Cie rozumiem Morska się nie odezwała cały dzień Miramej pewnie poświęca cały swój czas Kubusiowi za badania nie wiem czy się będziecie szczepić ale też![]() Eleeri za jutrzejszą wizytę u lekarza ![]() I za wszystkie jutrzejsze wizyty i szczepienia żeby nikogo nie pominąć.Dobry wieczór!!! Aż się zmęczyłam tym nadrabianiem ![]() Cały dzień miałam taki zalatany,najpierw zakupy na mieście,spacer z Bartoszem,obiad,lekcje z Damianem i Bartoszem na kolanach sprzatanie,kąpa nie,kolacja i tak zleciało do wieczora.Coś nie mogłam dziś wyrobić,stale brakuje na coś czasu.I jeszcze kręgosłup coś czuję ![]() Na dzisiaj koniec. Dobrej nocki |
||
|
|
|
#2033 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
o matko! nie wierzę ! co za podłość! no to teraz zasnę ... Svinecko co to był za program z tymi nianiami? masz moze jakies namiary na ten program o nianiach? a co do kobiety, która dowiedziała się tych okropności o niańce- zgłosiła sprawę na policję-dostarczyła dowody w postaci wydruków rozmów gg-jakoś specjalnie zrobionych przez informatyka, aby nie było podstawy do odrzucenia ich w sądzie-i postanowiła dodatkowo na własną rękę zepsuć dziewczynie opinię na studiach-ma zamiar upublicznić te rozmowy gg...przynajmniej tak napisała a co będzie dalej, to się okaże p4w zazdroszczę podejścia do sprawy-ale może to i dobrze-bez zbędnej szarpaniny-dobrze, ze rodzice są a miejscu u mnie ta opcja odpada-dziadkowie mieszkają od nas 120 km a siostry jeszcze dalej-więc musimy radzić sobie sami jutro mam rozmowę z pierwszą kandydatką-trzymajcie kciuki ![]() Mariolu zapomniałam napisać,ale mam wrażenie, ze Twoja buźkę już gdzieś widziałam -w realu, i nie wiem jak to możliwe skoro jesteś na wyspach tak skojarzyłam to sobie, po zdjęciach, które ostatni wklejałaś(nogi pierwsza klasa )tym razem już na pewno kończę i idę spać-znowu będę rano nieprzytomna ze zmęczenia- na własne życzenie dobranoc |
|
|
|
|
#2034 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tomuś pieknie waży.Cytat:
na pewno---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- żeby naprawdę Ci sie udałaDobranoc. Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-01-08 o 00:08 |
||
|
|
|
#2035 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I od razu mam pytanie, (tylko nie wiem czy nie pomyliłam, ale wydaje mi się, że Ty pisałaś, że karmisz piersią) - jaki dajesz kleik i jak przyrządzasz - na wodzie, mleku? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dorosła kobieta, a zachowała się jak przedszkolak. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
Ale tak sobie myślę (wmawiam sobie), że w kilkunastoosobowym gronie taki człowiek będzie miał przynajmniej częściowe opory przed ujawnianiem swej złej natury. Chyba, że trafi swój na swego ![]() Ale niania z takim charakterem pozostawiona sama z dzieckiem, to już w ogóle hulaj dusza I co robić?Cytat:
Nie tak dawno w tv trąbili o jakimś przedszkolu chyba we Włoszech, gdzie też "wychowawczynie" maltretowały dzieci. Był pokazany krótki filmik jak je biją itp. Szok normalnie, co za ludzie? Oj, Sylko, Ty to o wszystkich pamiętasz Niech Ci się aniołki śnią ![]() Kiepski dzień miałam dzisiaj. Zaczęło się od tego, że położyłam się z Tymkiem na drzemkę o 11. Zwykle śpi ok. pół godziny, a dzisiaj obudziliśmy się o.... 14 ![]() No i wszystko się poprzestawiało, poprzesuwało w czasie, dzień wariata. Wyszłam też później niż zwykle na spacer i dlatego moja Mama po pracy dołączyła do nas na dworze. Tymek jeszcze nie spał, a Mama zaczęła oczywiście do niego gadać, nie dość, że znowu te swoje dziecinne "cio" itd. to jeszcze widzę, że dziecko chce spać (zawsze zasypia po kilku-kilkunastu minutach), trze oczy - mówię więc, żeby przestała, bo nie może przez to zasnąć - jak się nachyla nad wózkiem (jadącym) i Go zabawia, to Tymek się patrzy i nie zaśnie. A Ona mi na to, że bzdury opowiadam, bo widocznie nie chce się Mu spać, gdyby się chciało, to by zamknął oczy i spał. A Tymek w końcu wybuchnął płaczem, takim, że myślałam, że Go nie uspokoję, wkurzyłam się, przyspieszyłam i poszłam w innym kierunku. Oczywiście teraz będzie ze 2 - 3 tygodnie milczenia, bo każda z nas będzie obrażona. Ja już nie mam siły normalnie. Nerwy mi puszczają, a później mam wyrzuty sumienia, że tak Mamę traktuję. Mam dość. ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Dziewczyny, co z Miramej? Tak długo się nie odzywała.. Mam nadzieję, że wszystko u Nich w porządku.
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a moze jestem do kogos bardzo podobna?tu przytocze historie prawdziwa, jak to moj maz (wtedy jeszcze nie maz) znalazl u mnie w szufladzie zdjecie i wlozyl je sobie do portfela, bo byl przekonany, ze to ja. Mozecie sobie wyobrazic moja mine, kiedy maz pokazal mi z duma owo zdjecie, a ja tylko wykrztusilam:" Dlaczego nosisz w portfelu zdjecie mojej kolezanki?" . Dodam, ze nigdy sie nie widzieli i na pewno jej nie zna ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Morska, wspolczuje przepraw z mama ![]() A co do przedszkoli itp to mialam na mysli miedzy innymi glosne w UK sprawy, gdzie robiono zdjecia dzieciom i umieszczano na stronach dla pedofili
|
|
#2037 |
|
Zadomowienie
|
Morska dzieki
![]() Karmię piersią. A co do kleiku to robie z mlekiem na 4 miarki mleka dodaje 4 miarki kleiku i Tomuś jje przez butelkę Moja Maruda nie śpi juz od 2
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
no wiecie co, nie naprodukowalyscie za duzo, i to jest wasnie minus dlugiego siedzenia z wami
wstaje rano,zasiadam z kawka i ledwo zaczne a juz koniec lektury Pierwsza noc od nowego roku gdzie Laura nie obudzila sie ani razu na smoczka, za to o 4 na mleko, i o 6 kolejna pelna porcje wypila... Morska, ja cie przepraszam, ale usmieje sie zawsze z opowiesci maminych ja wiem ze tobie nie do smiechu, ale jak sobie wyobraze to sytuacje... ![]() Tymoteusss i mamy mame w dupecce i teraz jak wózkiem nagle zmienilas kierunek jazdy ![]() Bede miec udany dzien z takim humorem od rana, dzieki ![]() Dobry nastroj tymabrdziej potrzebny ze goscie sa wyjatkowo sredni.Tu bede slodko pierdziec, a objada z innymi ciotkami przy najblizszej okazji To męża ciotka, ja jakos do innych umiem sie przełamac, ale do niej ciocia nie powiem.Albo bezosobowo, ale jakos pokrętnie sie wysławiam, nawet mam taka awersje do niej ze kawy jej nie podam i dzis beda u nas zaledwie 2x od 2lat a ja znow meża prosze by to on ich obsluzyl, porobil kawy itp Na pierwsza wizyte uprosilam mame z siora zeby wjechaly bo atmosfera sztywna na maxa, wrecz grobowa, zero tematu.Ciotka tylko obcinala oczami po kątach komentujac nasze mini zoo ale dam rade ![]() ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Aaaai jeszcze jedno wczoraj mąż kupil suni zabawke, ale powiedzialam mu ze wlasciwie to bym wolala zeby nie miala takich zabawek bo potem młodej bedzie kradla wydajac sie ze to jej. Sprawa sie rozwiazala bo sunia w ogole nie byla zainteresowana ową zabawka To takie płaskie kółko gumowe w srodku z piszczykiem a na gorze smieszna buzka, srednica ok 10cm Zabawka zostala wyparzona i Laura od wczoraj chichocze do niej i na dugo potrafi ja zainteresowac. Dzis od ok 6 Macha łapkami a to piszczy, ugryzie piszczy, ale nie jakos uciazliwie Tani sklep z zabawkami odkrylismy w takim razie
|
|
|
#2039 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() no to zem miala troszke do czytania ![]() imprezka sie udala-tż dostal same alkohole(whisky), w sobote czeka nas kolejna impreza tylko tym razem my idziemy(siostrta tz ma urodziny) Weronika byla gwiazda wieczoru ocywiscie- zaczela tak glosno dyskutowac wrecz krzyczec ze wszyscy mieli z niej ubaw, a potem biedna padla bo byla taka zmeczona ![]() ja mam za 2 godziny wizyte u dentysty ![]() chcialam zapytac was jeszcze o ten gluten....... odkad sypie malej te kaszke manne bobovity to mala zaczela znowu ulewac duzo i myslicie ze to ma jakis zwiazek??ona wrecz wymiotuje i to nawet po godzinie od zjedzenia i nie wazne czy to mleko czy obiadekdieta u mnie poszla w las wczoraj........najadlam sie ze hej ale na szczescie salatek wiec same wzrywka, wypilam 5 drinkow ![]() Cytat:
Cytat:
ciekawe kiedy moja mala naumie sie tegoale slodki jest-taki misio Cytat:
Cytat:
![]() a to akurat nie ma zwiazku Cytat:
![]() temat ksiezy to temat rzeka..... dzieki narazie jej nie ucze, ale mowie jej "cyku,cyku" i patrzy sie na wlacznik swiatla ![]() Cytat:
![]() ja bym jej nawet mie zaplacila Cytat:
|
|
#2040 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie mamusie
Pokornie melduję się, ale chyba lepiej później niż wcale Nie mam praktycznie czasu na siedzenie przy kompie, mam spore zaległości. Milenka jest już duża, jeżeli można tak powiedzieć o 5 miesięcznym bobasku. Nadal na piersi. Zaczynam wprowadzać inne posiłki, przede wszystko dlatego że wróciłam do pracy. Marcinek poszedł dziś po raz pierwszy do przedszkola. Co prawda tylko na 1.5 godz, ale dla niego to ważny dzień. Oby się dobrze zaaklimatyzował ![]() Musze nadrobić i trochę was poczytać, aby się częściej włączyć do rozmów. Póki co pozdrawiam serdecznie i ściska wszystkie słodziutki bobaski
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

... jak to ją przerosła? że co? Tomasz dał jej w kość? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A kiedy wracasz do pracy?