|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Witam dziewczyny
![]() ale tu miło i wspomnieniowa atmosfera ![]() u mnie to w Wigilię było 2 lata po zaręczynach :EEK!: Matko nawet nie wiem kiedy to minęło ![]() a tak to zostało do ślubu 7 miesięcy i 6 dni o kule za nie długo 6 miesięcy oj oj ten czas leci jak głupi ![]() ![]() ![]() Dziś weekend się zaczyna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale pięknie śnieżyk u mnie pada lalalal pada śnieg pada śnieg dzwonią dzwonki sań ![]()
#2342 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Ale się nazbierało od wczoraj postów
![]() anesh_ nie płakaj ![]() ![]() metkaa ale masz fajnie... już tak niedaleko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulejszyn ![]() Cytat:
![]() A w życiu to nawet za wcześnie potrafią przyjechać (jak u nas - stąd ja taka nieuczesana byłam ![]() Cytat:
![]() to raczej było tak: pada śnieg pada śnieg wali kamieniami a mikołaj dostał w łeb leży pod saniami ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() 2 typ moj http://www.jubilerskorpion.pl/obracz...5%9Blubne.html Tzta typ tez mi sie podoba, ale jakos mieszane złoto na obraczke slubna mi nie pasuje... Nie potrafie wybrac, Tztowi na palcu obie pasuja, ale za swoim jest. Powiedział ze jak upre sie na ta moja, to moga byc, ale zebym była pewna ze to ta. A ja niewiem czy jestem pewna.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za gratulacje dziękuję ![]() Do groszy też mam awersję po przeczytaniu posta z wpadek ślubnych o tym, jak pan młody się szeroko uśmiechał i dostał w twarz garścią groszaków i mu się ząb ułamał ![]() ![]() Ja mam zamiar powiedzieć gościom, że nie chcę, żeby w nas rzucali groszami. Już zostałam za to nazwana ironicznie księżniczką, ale mam to w ![]() ![]() A ja piosenkę znam w wersji "sypie granatami" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Pozwolę sobie coś wtrącić
Cytat:
![]() Skoro podczytujesz zazdrośnice to przestudiuj też inne wątki PMek,gdzie dziewczyny już planują ślub pomimo,że nie było jeszcze zaręczyn.Tooo dla Ciebie powinna być jazda bez trzymanki. A prawda jest taka,że kiedy ludzie dojrzeją już do pewnych decyzji to co w tym dziwnego,że rozmawiają o ślubie i chcą znać zdanie drugiej strony na ten temat?Czy to według Ciebie oznacza wymuszanie? I czy według Ciebie możliwe są zupełnie niespodziewane zaręczyny jeśli ludzie są już ze sobą x lat i planują ślub?Raczej nie i jestem pewna,że większość PMek także na tym wątku domyślało się,że coś się kroi-bo tak już jest jak ludzie chcą być razem i planują ślub. Reasumując-dla Ciebie chyba łatwiej jest kogoś obrażać niż ruszyć głową i przemyśleć różne apsekty sprawy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-01-11 o 09:53 Powód: pomyłka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
No moze i włazic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Bardziej boje sie ze białe złoto moze mnie uczuluc, bo zamiera nikiel, sladowe ilosci ale jakies sa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ryżu nie chcemy, bo wiadomo że brudzi, włazi wszędzie itd., a monet nie chcemy, bo na 95% będzie błoto albo śnieg albo jedno i drugie przed kościołem, więc na bank nie będę kucała w jasnej sukni ![]() Cytat:
![]() No i założyć spowrotem też bym nie pamiętała ![]() Raz jeden zdjęłam pierścionek i jakoś zapomniałam go założyć wychodząc do pracy i myślałam, że zwariuję, tak mi go brakowało ![]()
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że podałaś stronkę Skorpiona, to sobie trochę przejrzałam i podoba mi się kilka modeli- połączenie żóltego i białego złota połączone falistą linią ![]()
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Rozeznanie
|
Ja nie wiem jeszcze czym chcę żeby nas obrzucali
![]() ![]() Muszę się wziąć w garść i dzisiaj postaramy się wybrać ostatecznie zaproszenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ramach pisania prac zaliczeniowych znalazłam coś dla miłośniczek kotków: http://www.frazpc.pl/b/221045 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
My chcielismy jeden wzór zaproszenia. Ale chyba beda 2, jedne dla tych które beda i na slubie i weselu, a drugie dla tych co na slubie. Oczywiscie chodzi o kwestie pieniedzy...
Uwielbiam koty ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-01-08 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o matko.... wiedziałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A zapomniałam napisać że tżcik ma dzisiaj urodzinki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Koty wymiatają ![]()
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
a ja dziewczyny zastanawiam sie nad czyms takim do naszego obsypywania http://www.wystrzalowekonfetti.pl/
#2360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przekaż TŻcikowi najlepsze życzenia od wizażanek ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np.moja kolezanka kupiła 5 wzorów zaproszeń, by w jednej rodzinie jak da by nie powtarzały sie, tak sobie wymysliła i tak miała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a podroz poslubna i samochod zalatwilismy razem ![]() ![]() ![]() my 31 stycznia bedziemy miec 4. rocznice zareczyn... ale zlecialo ![]() no i to byly jak najbardziej zaskaujace dla mnie zareczyny, bo nie spodziewalam sie, ze w wieku 19 lat zostane narzeczona ![]() ![]() zachowalam jednak trzezwosc myslenia i nie robilismy od razu slubu, bo byloby to glupota, tylko poczekalismy do konca studiow ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tyle rzeczy chcialoby sie zrobic i nie ma kiedy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie na pewno bedzie rzucanie grosikami, bo ojciec je wytrwale zbiera od wielu lat ![]() ![]() ![]() ryzu nie chce, bo raz, ze proboszcz sobie nie zyczy, a dwa ze potem trzeba sie bawic w wyciaganie z wlosow i mozna sobie zjechac fryz ![]() co do zaproszen to u mnie wszyscy beda zaproszeni na slub i wesele ![]() ![]() zmierzylam sobie rozmiar biustu, bo chcialabym w koncu sobie zamowic jakies nowe biustonosze ![]() ![]() i z przykroscia stwierdzam, ze biust mi sie skurczyl ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz zmykam, bo jeszcze mam dzis duuuzo do zrobienia... milego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A płatki z kwiatów naturalne są i jakby się części nie sprzątnęło to nic się nie stanie ![]()
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
U nas w kosciele tez ksiadz zabronił sypania czym kolwiek. Ale i tak niektórzy sypia. Ja nie chce na pewno ryzem, ale grosikami czy cukierkami czy płatkami kwiatów moge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do zaproszeń, to chyba masz rację, raczej się nie obrażą, bo i też wątpię, że chcieliby przychodzić na przyjęcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() To Twoja koleżanka też ciekawie zrobiła. Przekonałyście mnie do tych dwóch różnych rodzai zaproszeń (chyba dobrze odmieniłam yyy ![]()
...od kilku miesięcy ----> ![]() Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2010-01-08 o 10:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
Ciao Bellezze!!
![]() Uf, uf, koniec tygodnia wreszcie!! ![]() ![]() Zaczęliśmy z TŻem oglądać nowy serial "Czysta krew"...hm, gdyby nie główna bohaterka to byłby super! ![]() ![]() My też wszystkich gości zapraszamy i do kościoła i na wesele. Tka chyba będzie najlepiej i nikt nie poczuje się urażony. Ale zaproszeń jeszcze wybranych nie mamy i znając nasze tempo to szybko mieć nie będziemy ![]() ![]() Martoolka87 - celów ![]()
#2370 |
Wtajemniczenie
|
W kościele gdzie ślubujemy nie ma kościelnego
![]() Dziewczyny- rodzajów, celów ![]() W zaproszeniach będzie odmieniać nazwiska? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.