|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
butterfly b.fajny pomysl
my dostalismy w takich pudeleczkach takie szyszki czy cos to zawieszenia...a ciasto w pudelkach z napisem dziekujemy za przybycie i wspolna zabawe czy cos takiego![]() ale sami chyba nie bedizemy sie w takie rzeczy bawic...tzn na razie o tym nie mysle
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
butterfly śliczne te pudełeczka
|
|
|
|
#2073 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super! Teraz już można działać Cytat:
widze ze wizyta u ortodontki udana, to dobrze. Ja się nie znam ale ważne że Ty jesteś zadowolona oby tak dalej Cytat:
Cytat:
też zapamietałam ten tekst ![]() Spoko Cytat:
![]() ------------------------------------ Ja chodzę nabuzowana.....jak nie trzasnę temu gówniarzowi w łeb to będzie cud.... A jutro czeka mnie kłótnia z mamą, ale ja nie ustąpię
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cobra - gratuluję pracy ![]() a teraz muszę mykać, jadę do koleżanki, będziemy pisać swoje prace na język w mediach, ugh... A wieczorem widzę się z D. w końcu - bo to nie świnka, tylko mnie przewiało. Mam się tylko ciepło ubierać i jakieś leki zażyć - nie będzie źle
|
|
|
|
#2075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie 2011 to już długo ale chcieliśmy już po studiach i jeszcze coś odkładać Cytat:
|
||
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
elunka dzieki
![]() T'ai wiem, ale widze,ze Jego to meczy bardzo...wiesz, facet i jego ambicja-boi sie,ze nie bedzie mi w stanie zapewnic takiego standardu jak mi sie marzy ale ja w zartach mowie o wannie z hydromasazem i kominku dla mnie to mozemy mieszkac w jakiejs chalupce byleby razem![]() nie naciskam na ten 2011, nie bedzie przeciez tragedii jak sie nie uda...na razie przeciez nic nie szukamy, wiec ta wizja i tak sie oddala...ale jak powiedzialam o tym M. to on:bedziemy sie starac,zeby sie udalo w nasza rocznice no bo tej daty mi szkoda...a nastepna sobote 23.07 to dopiero w 2016 z drugiej strony-nie chce zeby na wesele bral pozyczkeide sie uczyc, buzie |
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakby tak myśleć że nas nie stać w kółko to nigdy nie zamieszkamy z naszymi TŻ-ami dlatego mam nadzieję w tym roku spróbować, wiadomo że będzie ciężko ale jak pomyślę jak zaczynali rodzice napierw 4 lata z dziadkami, potem z 2 dzieci na 2 pokoikach, najpierw wynajem, potem kredyt (po spłaceniu okazało się że 2x tyle oddali)... też nie mieli lekko |
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
wiem kochana...tylko,ze my nie chcemy z rodzicami wlansie
wole odlozyc slub na pozniej, naprawde.mimo,ze bardzo jestem znimi zwiazana. ale mam nadzieje,ze sie uda trudno takie zycie,ze start w doroslosc to kredyty...dostalam wlansie notatki od kolezanki-poczta przyslala...to znak,zeby w koncu uczyc sie na tego c...a ![]() buzie! |
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz wychodzę
ale mi sie nie chce mogłabym w sumie nie iść do tego banku ale jak nie dziś to pójdę dopiero w przyszłym tygodniu i z moim szczęściem zdążą ją gdzieś zapodziać ![]() Na razie
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłej nauki |
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbujemy sami wziąć kredyt i coś kupić oby w tym roku Chociaż ostatnio mama P zaproponowała że możemy u niej razem mieszkać, normalnie nie wiedziałam jak to powiedzieć żeby jej nie urazić
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
no du.pa
juz miałam czapkę na głowie a Tż dzwoni (miał o 10!!) i mówi że mnie zawiezie ale o 16 ![]() No i dupa - zakupów nie będzie i będę tu siedzieć i Wam smęcić http://katowice.gazeta.pl/katowice/1...t_kwiatow.html Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-08 o 12:10 |
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
No to lec na zakupykochana
![]() T'ai rozumiem ![]() Joanwi nie robimy takiego chodzi o to, ze dla TŻ nawet 5 tys to jest mega forsa-jego rodzice nam nie pomoga.a moi tez nie zapalca za calosc-dlatego wszyscy naciskaja,zebypoczekac... ja jesli dostane prace nawet od razu po obronie to juz za pozno bedize zalatwiac sale np. ale musimy to jeszcze obgadac.ja pierwsza nie zaczynam, musze czekac na jego ruch.ale zebynie bylo-nie smuce sie,ze slub bedzie przelozony
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Achhh trochę sobie odpocznę
Zjadłam obiadek "Gulaszowa" z Knorra i bułeczkaDaliśmy ogłoszenie że szukają recepcjonistki (za mnie) i dzisiaj same CV odbieram ![]() W ogóle to właścicele chcą mnie zatrzymać tutaj No ale stawki mi nie podniosa jak tam więc...meg to z zakupoholizmu można się wyleczyć?? |
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
dotta w sumie racja...ale ja chce kwiaty jednak
![]() a jesli chodzi o mieszkania mama mi ciagle mowi,zeby po slubie chociaz z rok u nich mieszkac...(wolne beda 3 pokoje, bo mamy duze mieszkanie)ja sieupieram,z enie...a TŻ to nawet nie mowilam o tym;p |
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już kiedyś pisałam że kwiatów nie chce a jak ma oddać je do kościoła to już wolę aby ktoś miał z tego prawdziwy pożytek
|
|
|
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mamy P są dwa wolne i ona sama jedna a u mnie byśmy mieli tylko mój pokój ![]() i rodzice też mówią żeby od biedy po ślubie u nas z 3-4 miesiące mieszkać ale ja sama widzę że oni już chcieliby spokój.... |
||
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai niby sporo,ale nawetjakbysmy wille mieli to bym nie chciala
mlodzi musza sami i tyle moim zdaniem..."zakredytujemy sie"na 40 lati spoko byleby praca byla...dotta ja to jestem maniaczka, kwiaty uwielbiam ale tez fajnie by bylo pomoc wiec nie wykluczone,ze jakby co to zaznaczymy to na zaproszeniu tylko juz widze moich znajomych z pieluchami, brecht bedzie;pco przeczytam wyklad to wracam do Was jak bumerang...chyba wylacze kompa ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- cobra i ja tez kciukasy trzymam-na pewno sobie poradzisz! ![]() wlasnie wymyslilam czytajac o narzedziach wladzy,ze zrobie dzis salatke z kurczakiem ![]()
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza tata obiecał że jak będzie naprawdę krucho to wspomoże nas niech ci nauka lekką będzie |
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
aha i zapomnialam - u mnie jest o tyle trudniej,ze jak ja "wyjde" z domu rodzice zostana sami...mama juz przezywa,ze sama w niedizleedo kosciola bedzie chodzic...
no i mam wyrzuty i trudniej jest odmawiac w takiej sytuacji,ech...niby rozumieja, ze chcemi sami,ale...wiecie jak jest ![]() T'ai (nie)dziekuje ![]() papa |
|
|
|
#2091 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry :
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzeba trwać w postanowieniach heheCytat:
Jak dla mnie wykluczenie chipsów to już dieta ![]() Cytat:
![]() ło matko, jakaś taka... dziwna... nijaka jak dla mnie oczywiście Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuj sobie jescze przed wizytą zrobić okład z rumianku. Ja też mam zawsze problemy z uczuleniami. Kiedyś właśnie na spuchnięte oczy dostałam dobrą maść, właścuiwie żel Cortineff się nazywa, ale najpierw faktycznie idź do lekarza ![]() Cytat:
A czym się będziesz zajmowała w nowej pracy??
|
|
#2092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lusesita oj szkoda by było,gdybyście to przełożyli na 2012 r. Dla Nas 2011 to i tak jeszcze taaaaak daaaleeeeko i wszyscy Nas pytają,czemu jeszcze tak długo. Musicie to przemyśleć,może za 2 miesiące się okaże,że dacie radę zorganizować w 2011?
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
gotuje sobie parówki, oglądnę jeszcze Housa i zmykam na autobus
Do niedzieli |
|
|
|
#2094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie żebym coś miała do PMek z 2012 ale to z Wami się bardziej "zżyłam"Cytat:
ale pranko już zrobione,wszystko na mieście załatwione, jeszcze się uraczyłam golfikiem bo ja to zmarzluch jestem, zaraz wydrukuję pracę i mam do 16.00 tzw.czas wolny![]() naprawdę mi się podoba ta kiecusia nr1 (aż załapałam fazę-oj no i po co oglądałam suknie no po co?) Cytat:
cieszę się bardzo, normalnie jakbym to ja dostała pracę gratulacje że chciałaś zmiany na lepsze i dopiełaś swego dasz sobie radę nie ma to tamto!dottta dziękuję za łaskawośc
|
|||
|
|
|
#2095 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To już po prostu tak jest ![]() Cytat:
nasze już się o to postarają hehe, a poza tym to Ty zdolna bestia jesteś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I taką teraz stosuję + ćwiczenia ![]() Cytat:
![]() Wyspałam się dzisiaj za wszystkie czasy. Wstałam o 9.30 Wypiłam kawusię, zjadłam śniadanie i ruszyłam na zakupy Kupiłam podkład bo mi się skończył i preparat do prostowania włosów "Po prostu proste" , jakieś pierdoły do domu i byłam u krawcowej bo chcę uszyć spódniczkę. Mam przyjść w poniedziałek to uszyjemi na piątek Dobra dziołszki, uciekam w końcu pisać ta pracę na jutro ![]() buziole
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o tej pierwszej co sądzisz? (no i wogóle sądzicie?)
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie walnęłam drugą kawę....musze się szykować....za godzinę już będę w busie do szkoły.....
Dziewczyny, błagam 3majcie kciuki jutro a kto może niech się pomodli ....mam kardiologię....jak mnie ta stara franca zapyta to rok w plecy.... i jeszcze 3 inne głupie przedmioty ale ten mnie dobija....
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wszystko przeczytalam ale co chcialam odpowiedziec to ktos przychodzil i musialam zamykac strone
![]() Cobra gratuluję nowej pracy Elunka ty biedaczko urlop caly wykorzystasz Ma.ko dla mnie też brak chipsów to dieta ![]() Lusesita mam nadzieję że uda Wam się zostać w 2011 Isabele o książka o pająkach brzmi nieźle albo coś do terarium? a może chcialby rybke jeszcze dostać? ![]() Dotta
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam kiedyś 'prostowacz loków, zwycięska wojna z lokami" i do tej pory nie wiem, z którymi, bo z moimi na pewno nie ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
No na 20 dni urlopu na 2010, 10 mi idzie na praktyki, to zawsze te 10 zostanie.
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
looooooooooo ale naskrobalyscie a tylko chwile mnie nie bylo
![]() dziewczyny chyba w tej sukience pojde na studniowke co sadzicie?? EDIT moze pozniej wstawioe lepsza fotke ale taka mam rtylko na razie
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2010-01-09 o 17:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

my dostalismy w takich pudeleczkach takie szyszki czy cos to zawieszenia...a ciasto w pudelkach z napisem dziekujemy za przybycie i wspolna zabawe czy cos takiego

super! Teraz już można działać 

wole odlozyc slub na pozniej, naprawde.mimo,ze bardzo jestem znimi zwiazana. ale mam nadzieje,ze sie uda
i z moim szczęściem zdążą ją gdzieś zapodziać 

No ale stawki mi nie podniosa jak tam więc...
Perfect Housewife