Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-08, 11:10   #2071
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

butterfly b.fajny pomysl my dostalismy w takich pudeleczkach takie szyszki czy cos to zawieszenia...a ciasto w pudelkach z napisem dziekujemy za przybycie i wspolna zabawe czy cos takiego

ale sami chyba nie bedizemy sie w takie rzeczy bawic...tzn na razie o tym nie mysle
Stary 2010-01-08, 11:12   #2072
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

butterfly śliczne te pudełeczka ja daję gościom tylko ciasto, bo taki u nas jest zwyczaj, ale kupię takie kartonowe pudełka, a nie plastikowe jak zwykle się u nas daje, bo to cena podobna jest

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:17   #2073
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a ty jeszcze chodzisz do pracy? czy masz wolne czy jak? bo chyba przegapiłam opowiesc na ten temat wiem ze od stycznia do szpitala chodzisz
Nie chodzę Miśku, cały miesiąc jestem na urlopie i śmigam na praktyki do szpitala

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
a co tam, może wymyślisz coś super ciekawego i bronić się nie będziesz musiała
może na mgr, na razie nie będę uczonym wchodzić w paradę

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Od przedszkola do Opola

Prowadzacy: z kim przyjechales?
Dziecko: z mama i tata
Prowadzacy: a kto cie w domu oglada?
Dziecko: babcia i piesek
Prowadzacy: a jak ma piesek na imie?
Dziecko:Burek, ale tato mowi na niego j.eb.any sierściuch

jak to trzeba uwazac co sie przy dziecku mowi
Słyszałam to tylko trochę w innej wersji, ale kończyło się tak samo

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj wreszcie powiedziałam rodzicom o zaręczynach. Tzn. razem z Markiem powiedziałam oczywiście mama sie wzruszyła, a tata z Markiem wypili flaszkę i oboje byli podchmieleni. Wyszło to tak jak chciałam czyli bez zbędnej szopki i bardzo naturalnie. Jutro jedziemy zobaczyć 2 sale i pogadac o ich ofercie więc jeżeli nam przypasują to może za tydzień będziemy zaklepywać termin
super! Teraz już można działać

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Wczoraj byłam u ortodontki i bolą mnie dziś zęby Ale dostałam też dobrą wiadomość, że pod koniec marca będę miała założony cały dół I mówiła, że już zęby bardzo dużo się przesunęły jak na mój wiek Następna wizyta dopiero 22 lutego, więc w sumie dobrze, że wczoraj mocno mi naciągnęła aparat

Fajnie, że dziś piątek - wieczorem wyjście z dziewczynami na piwo
Cześć Ivonka widze ze wizyta u ortodontki udana, to dobrze. Ja się nie znam ale ważne że Ty jesteś zadowolona oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Cześć Króliczki

W skrócie co u mnie:
Z obecnej pracy rezygnuję, mam nową lepiej płatną i z umową o pracę. Trochę dalej muszę dojeżdżać ale myślę że katastrofy nie będzie. Idę tam w poniedziałek zanieść papiery do umowy. A tutaj (bo oczywiście dzisiaj jestem w pracy) pracuję do 14 stycznia. Boję się trochę nowej pracy bo bardziej "skomputeryzowana" jest i w ogóle "nowoczesne" ale miejmy nadzieję, że podołam...
nie bój się, dasz radę! pomożemy Ci duchowo

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
spox
ja tam będę dobierała sukienkę do swojej figury a nie robiła figurę do sukienki
Widzę że sposób na teściową oglądałaś też zapamietałam ten tekst

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki za jutro
Spoko

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
wybral laskowika czy cos ale nadal widze,ze sie denerwuje jak o slubie rozmawiamy...tzn wiem juz, ze to chodzi o mieszkanie i pieniadze na nie-kredyt itd. dlatego mysle,ze jak cos to odlozymy jedak ten slub na 2012 rok
Nawet jak coś to i tak dla nas będziesz PM 2011 nasza

------------------------------------
Ja chodzę nabuzowana.....jak nie trzasnę temu gówniarzowi w łeb to będzie cud.... A jutro czeka mnie kłótnia z mamą, ale ja nie ustąpię i stwierdziłam że na razie stopuję naukę bo sie wykończę.... zobaczę ile mam farta w życiu

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:21   #2074
anemeon
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cobra - gratuluję pracy
a teraz muszę mykać, jadę do koleżanki, będziemy pisać swoje prace na język w mediach, ugh... A wieczorem widzę się z D. w końcu - bo to nie świnka, tylko mnie przewiało. Mam się tylko ciepło ubierać i jakieś leki zażyć - nie będzie źle

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:22   #2075
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
wybral laskowika czy cos ale nadal widze,ze sie denerwuje jak o slubie rozmawiamy...tzn wiem juz, ze to chodzi o mieszkanie i pieniadze na nie-kredyt itd. dlatego mysle,ze jak cos to odlozymy jedak ten slub na 2012 rok
musicie przemyśleć po prostu
dla mnie 2011 to już długo ale chcieliśmy już po studiach i jeszcze coś odkładać

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Widzę że sposób na teściową oglądałaś też zapamietałam ten tekst

Ja chodzę nabuzowana.....jak nie trzasnę temu gówniarzowi w łeb to będzie cud.... A jutro czeka mnie kłótnia z mamą, ale ja nie ustąpię i stwierdziłam że na razie stopuję naukę bo sie wykończę.... zobaczę ile mam farta w życiu
nie zajarzyłam że to z filmu jak to pisałam

T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:32   #2076
lusesita23
Zakorzenienie

elunka dzieki ja nawet jak w 2020 bede brac slub to i tak sie od Was nie odczepie

T'ai wiem, ale widze,ze Jego to meczy bardzo...wiesz, facet i jego ambicja-boi sie,ze nie bedzie mi w stanie zapewnic takiego standardu jak mi sie marzy ale ja w zartach mowie o wannie z hydromasazem i kominku dla mnie to mozemy mieszkac w jakiejs chalupce byleby razem

nie naciskam na ten 2011, nie bedzie przeciez tragedii jak sie nie uda...na razie przeciez nic nie szukamy, wiec ta wizja i tak sie oddala...ale jak powiedzialam o tym M. to on:bedziemy sie starac,zeby sie udalo w nasza rocznice

no bo tej daty mi szkoda...a nastepna sobote 23.07 to dopiero w 2016 z drugiej strony-nie chce zeby na wesele bral pozyczke a tak by sie skonczylo, bo ani on ani jego rodzice nie maja tyle kasy...

ide sie uczyc, buzie
Stary 2010-01-08, 11:45   #2077
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai wiem, ale widze,ze Jego to meczy bardzo...wiesz, facet i jego ambicja-boi sie,ze nie bedzie mi w stanie zapewnic takiego standardu jak mi sie marzy ale ja w zartach mowie o wannie z hydromasazem i kominku dla mnie to mozemy mieszkac w jakiejs chalupce byleby razem
rozumiem
ale jakby tak myśleć że nas nie stać w kółko to nigdy nie zamieszkamy z naszymi TŻ-ami
dlatego mam nadzieję w tym roku spróbować, wiadomo że będzie ciężko ale jak pomyślę jak zaczynali rodzice
napierw 4 lata z dziadkami, potem z 2 dzieci na 2 pokoikach, najpierw wynajem, potem kredyt (po spłaceniu okazało się że 2x tyle oddali)...
też nie mieli lekko
Stary 2010-01-08, 11:47   #2078
lusesita23
Zakorzenienie

wiem kochana...tylko,ze my nie chcemy z rodzicami wlansie wole odlozyc slub na pozniej, naprawde.mimo,ze bardzo jestem znimi zwiazana. ale mam nadzieje,ze sie uda trudno takie zycie,ze start w doroslosc to kredyty...

dostalam wlansie notatki od kolezanki-poczta przyslala...to znak,zeby w koncu uczyc sie na tego c...a

buzie!
Stary 2010-01-08, 11:54   #2079
dottta
Zakorzenienie

Ja zaraz wychodzę ale mi sie nie chce Śnieg pada, zimnooooo a ja mam kawał drogi do przystanku

mogłabym w sumie nie iść do tego banku ale jak nie dziś to pójdę dopiero w przyszłym tygodniu i z moim szczęściem zdążą ją gdzieś zapodziać

Na razie
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:00   #2080
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
nie naciskam na ten 2011, nie bedzie przeciez tragedii jak sie nie uda...na razie przeciez nic nie szukamy, wiec ta wizja i tak sie oddala...ale jak powiedzialam o tym M. to on:bedziemy sie starac,zeby sie udalo w nasza rocznice

no bo tej daty mi szkoda...a nastepna sobote 23.07 to dopiero w 2016 z drugiej strony-nie chce zeby na wesele bral pozyczke a tak by sie skonczylo, bo ani on ani jego rodzice nie maja tyle kasy...

ide sie uczyc, buzie
to może pomyślicie nad jakimś skromniejszym ślubem i weselem?? przecież nie musicie robić weselicha na 200 osób i wymyślać jakichś drogich atrakcji

miłej nauki

Stary 2010-01-08, 12:00   #2081
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
wiem kochana...tylko,ze my nie chcemy z rodzicami wlansie wole odlozyc slub na pozniej, naprawde.mimo,ze bardzo jestem znimi zwiazana. ale mam nadzieje,ze sie uda trudno takie zycie,ze start w doroslosc to kredyty...
żeby nie było, ja absolutnie nie chcę mieszkać z rodzicami
spróbujemy sami wziąć kredyt i coś kupić oby w tym roku
Chociaż ostatnio mama P zaproponowała że możemy u niej razem mieszkać, normalnie nie wiedziałam jak to powiedzieć żeby jej nie urazić
Stary 2010-01-08, 12:07   #2082
dottta
Zakorzenienie

no du.pa juz miałam czapkę na głowie a Tż dzwoni (miał o 10!!) i mówi że mnie zawiezie ale o 16
No i dupa - zakupów nie będzie

i będę tu siedzieć i Wam smęcić

http://katowice.gazeta.pl/katowice/1...t_kwiatow.html

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-08 o 12:10
Stary 2010-01-08, 12:11   #2083
lusesita23
Zakorzenienie

No to lec na zakupykochana

T'ai rozumiem

Joanwi nie robimy takiego chodzi o to, ze dla TŻ nawet 5 tys to jest mega forsa-jego rodzice nam nie pomoga.a moi tez nie zapalca za calosc-dlatego wszyscy naciskaja,zebypoczekac... ja jesli dostane prace nawet od razu po obronie to juz za pozno bedize zalatwiac sale np. ale musimy to jeszcze obgadac.ja pierwsza nie zaczynam, musze czekac na jego ruch.

ale zebynie bylo-nie smuce sie,ze slub bedzie przelozony
Stary 2010-01-08, 12:12   #2084
cobra115
Zakorzenienie

Achhh trochę sobie odpocznę Zjadłam obiadek "Gulaszowa" z Knorra i bułeczka
Daliśmy ogłoszenie że szukają recepcjonistki (za mnie) i dzisiaj same CV odbieram czuję się jak Ten Na Górze

W ogóle to właścicele chcą mnie zatrzymać tutaj No ale stawki mi nie podniosa jak tam więc...

meg to z zakupoholizmu można się wyleczyć??
Stary 2010-01-08, 12:13   #2085
lusesita23
Zakorzenienie

dotta w sumie racja...ale ja chce kwiaty jednak

a jesli chodzi o mieszkania mama mi ciagle mowi,zeby po slubie chociaz z rok u nich mieszkac...(wolne beda 3 pokoje, bo mamy duze mieszkanie)ja sieupieram,z enie...a TŻ to nawet nie mowilam o tym;p
Stary 2010-01-08, 12:15   #2086
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dotta w sumie racja...ale ja chce kwiaty jednak

a jesli chodzi o mieszkania mama mi ciagle mowi,zeby po slubie chociaz z rok u nich mieszkac...(wolne beda 3 pokoje, bo mamy duze mieszkanie)ja sieupieram,z enie...a TŻ to nawet nie mowilam o tym;p
no wiadomo co kto lubi Ja już kiedyś pisałam że kwiatów nie chce i tak nie będę miała gdzie ich dać bo koty będą je wywracać i zżerać - jeszcze się potrują a jak ma oddać je do kościoła to już wolę aby ktoś miał z tego prawdziwy pożytek
Stary 2010-01-08, 12:22   #2087
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Daliśmy ogłoszenie że szukają recepcjonistki (za mnie) i dzisiaj same CV odbieram czuję się jak Ten Na Górze
fajne uczucie co?

Cytat:
wow aż 3 pokoje to sporo
u mamy P są dwa wolne i ona sama jedna
a u mnie byśmy mieli tylko mój pokój
i rodzice też mówią żeby od biedy po ślubie u nas z 3-4 miesiące mieszkać
ale ja sama widzę że oni już chcieliby spokój....
Stary 2010-01-08, 12:30   #2088
lusesita23
Zakorzenienie

T'ai niby sporo,ale nawetjakbysmy wille mieli to bym nie chciala mlodzi musza sami i tyle moim zdaniem..."zakredytujemy sie"na 40 lati spoko byleby praca byla...

dotta ja to jestem maniaczka, kwiaty uwielbiam ale tez fajnie by bylo pomoc wiec nie wykluczone,ze jakby co to zaznaczymy to na zaproszeniu tylko juz widze moich znajomych z pieluchami, brecht bedzie;p

co przeczytam wyklad to wracam do Was jak bumerang...chyba wylacze kompa

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

cobra i ja tez kciukasy trzymam-na pewno sobie poradzisz!

wlasnie wymyslilam czytajac o narzedziach wladzy,ze zrobie dzis salatke z kurczakiem
Stary 2010-01-08, 12:31   #2089
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai niby sporo,ale nawetjakbysmy wille mieli to bym nie chciala mlodzi musza sami i tyle moim zdaniem..."zakredytujemy sie"na 40 lati spoko byleby praca byla...

co przeczytam wyklad to wracam do Was jak bumerang...chyba wylacze kompa
no ja myślę tak samo
zwłaszcza tata obiecał że jak będzie naprawdę krucho to wspomoże nas

niech ci nauka lekką będzie
Stary 2010-01-08, 12:35   #2090
lusesita23
Zakorzenienie

aha i zapomnialam - u mnie jest o tyle trudniej,ze jak ja "wyjde" z domu rodzice zostana sami...mama juz przezywa,ze sama w niedizleedo kosciola bedzie chodzic... no i mam wyrzuty i trudniej jest odmawiac w takiej sytuacji,ech...
niby rozumieja, ze chcemi sami,ale...wiecie jak jest

T'ai (nie)dziekuje

papa
Stary 2010-01-08, 12:37   #2091
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry :

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Hehe dziewczyny,niemożliwe jesteście
A mi się przypomniała taka sytuacja...jakoś w wakacje rano przed pracką,włączyłam sobie rm fki i był konkurs,do wygrania około 85 000 zł,a zabawa polegała na wysłaniu esa ze swoim imieniem,a póżniej odebranie telefonu słowami rmf najlepsza muzyka...wyslalam eska i poszlam do pracki.Okolo poludnia dzwoni w pracy do mnie nieznany nr,patrze na wyswietlacz,nie znam nr ,wiec z chwila wahania odchrzakujac,odbieram z radoscia w glosie- rmffm najlepsza muzka!!!!!cisza nastala,po chwili odzywa sie kobiecy glos i mowi -dzien dobrz,bank ...sie klania,mamy dla pani nowa oferte kredytu jakiegos tam...nwet nie pamietam,jakiego,bo ze smiechu nie moglam wytrzymac.Podziekowalam kobitce i pol dnia,smialam sie sama do siebie...

Cytat:
a ttu tak dla tych,które pisza pracew

(birdman) ostatnio kumple odkryli numer
(birdman) szukali informacji
(birdman) i przegladali jedna prace magisterska
(birdman) a tam taki tekst:
(birdman) "poniewaz i tak nikt tego ine przeczyta to przyjmuje ze pi=4"
(birdman) i koles tak cala prace przejechal

[COLOR="Silver"]

Cytat:
ja zmykam dokoncze ksiazke, i zrobie sobie domowe spa moze pojezdze sobie na orbitrecu
Ja wczoraj wskoczyłam jescze na 15 minut na rower Trzeba trwać w postanowieniach hehe

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
pani pyta się dzieci czy mają jakieś zwięrzątka
pyta się jasia
-jasiu a ty masz pieska
-mieliśmy pieska ale go zabiliśmy , bo ojciec mięsa nie jadł matka nie jadła i ja nie jadłem a dla jednego psa nie
będziemy kupywać
-to straszne a masz kotka
-mieliśmy kotka ale go zabiliśmy , bo ojciec mleka nie pił matka nie piła i ja nie piłem a dla jednego kota nie
będziemy kupywać
-jasiu przyjdź jutro z matką
-mieliśmy matke ale się jej pozbylismy , bo ja jeszcze nie bzykam ojciec już nie może dla sąsiada nie będziemy trzymać...

trochę chamskie wiem
znam to, dobre, jes cały taki zestaw dowcipów o Jasiu

Cytat:
rozumiem,ze ta dieta wyklucza tez chipsy?
Jak dla mnie wykluczenie chipsów to już dieta Chociaż fakt, nie jadłam chipsów chyba od wakacji, nie od września

Cytat:
no ale mogę powiedziec że wreszcie NAPISAŁAM PRACĘ NA SOBOTĘ jutro tylko skleję bo mam trochę chaosu w tym ale już mam

Cytat:
2-wogóle nie przypomina mi ślubnej
ło matko, jakaś taka... dziwna... nijaka jak dla mnie oczywiście

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam u ortodontki i bolą mnie dziś zęby Ale dostałam też dobrą wiadomość, że pod koniec marca będę miała założony cały dół I mówiła, że już zęby bardzo dużo się przesunęły jak na mój wiek Następna wizyta dopiero 22 lutego, więc w sumie dobrze, że wczoraj mocno mi naciągnęła aparat
supeer Czyli przed Ślubem będziesz miała juz ząbki prościutkie, bez aparatu

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczynki ja sdzisiaj nie poszlam do szkoly bo jakies uczulenie mi wyskoczylo na twarzy;/ cale oczy mam spuchniete i wogole..musze isc do dermatologa;/
oj, biedactwo Spróbuj sobie jescze przed wizytą zrobić okład z rumianku. Ja też mam zawsze problemy z uczuleniami. Kiedyś właśnie na spuchnięte oczy dostałam dobrą maść, właścuiwie żel Cortineff się nazywa, ale najpierw faktycznie idź do lekarza

Cytat:
Z obecnej pracy rezygnuję, mam nową lepiej płatną i z umową o pracę. Trochę dalej muszę dojeżdżać ale myślę że katastrofy nie będzie. Idę tam w poniedziałek zanieść papiery do umowy. A tutaj (bo oczywiście dzisiaj jestem w pracy) pracuję do 14 stycznia. Boję się trochę nowej pracy bo bardziej "skomputeryzowana" jest i w ogóle "nowoczesne" ale miejmy nadzieję, że podołam...
no to fajnie. najważniejsze, że na normalną umowę A czym się będziesz zajmowała w nowej pracy??

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:39   #2092
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
butterfly b.fajny pomysl my dostalismy w takich pudeleczkach takie szyszki czy cos to zawieszenia...a ciasto w pudelkach z napisem dziekujemy za przybycie i wspolna zabawe czy cos takiego

ale sami chyba nie bedizemy sie w takie rzeczy bawic...tzn na razie o tym nie mysle
Ale myślę,ze będzie miło gościom jak dostaną coś takiego

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
butterfly śliczne te pudełeczka ja daję gościom tylko ciasto, bo taki u nas jest zwyczaj, ale kupię takie kartonowe pudełka, a nie plastikowe jak zwykle się u nas daje, bo to cena podobna jest
U Nas też zawsze dawało się ciasto,ale ostatnio właśnie spotkałam się kilka razy z takimi prezencikami. Według mnie to miły podarunek,a jak się ma jeszcze dużo czasu do ślubu,to można sobie powymyślać jakieś atrakcje

Lusesita oj szkoda by było,gdybyście to przełożyli na 2012 r. Dla Nas 2011 to i tak jeszcze taaaaak daaaleeeeko i wszyscy Nas pytają,czemu jeszcze tak długo.
Musicie to przemyśleć,może za 2 miesiące się okaże,że dacie radę zorganizować w 2011?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:43   #2093
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

gotuje sobie parówki, oglądnę jeszcze Housa i zmykam na autobus
Do niedzieli

Stary 2010-01-08, 12:44   #2094
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
oczywiście życzę Ci żebyś się zmieściła w 2011 jeśli rok różnicy nie jest dla Ciebie aż tak ważny, ale z drugiej strony MNIE jest raźniej bo jestem rozdarta pomiędzy te 2lata nie żebym coś miała do PMek z 2012 ale to z Wami się bardziej "zżyłam" jakby co to na wątku 2012 będę miec "swojaka"

Cytat:
plany na jutro
+ skleic i wydrukowac pracę
+ zrobic małe pranko
+ wyskoczyc na miasto po kasę
+ 16.00 okulista
+ wieczorkiem SPA czyli moczenie du.py w wannie+olejki, balsamy itd.
to trza miec dopiero-żeby cytowac siebie ale pranko już zrobione,wszystko na mieście załatwione, jeszcze się uraczyłam golfikiem bo ja to zmarzluch jestem, zaraz wydrukuję pracę i mam do 16.00 tzw.czas wolny
naprawdę mi się podoba ta kiecusia nr1 (aż załapałam fazę-oj no i po co oglądałam suknie no po co?)
Cytat:
W skrócie co u mnie:
cieszę się bardzo, normalnie jakbym to ja dostała pracę gratulacje że chciałaś zmiany na lepsze i dopiełaś swego dasz sobie radę nie ma to tamto!

dottta dziękuję za łaskawośc
Stary 2010-01-08, 12:48   #2095
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
mam koleżanki niezbyt szczupłe a na ślubie i tak wyglądały pięknie
kwestia dobrania sukienki, poza tym jeszcze można gorsetem ścisnąć
W dniu ślubu każda Panna Młoda wygląda najpiękniej To już po prostu tak jest

Cytat:
Dzięki Dziewczynay na wizażu zawsze dostaję "talerz pełen odwagi"
Ta nowa praca jest w hotelu 3* więc to juz coś a nie jakiś mały ośrodek wypoczynkowy Aha a tę umowe to najpierw mam na okres próbny (3 miesiące), a potem na 5 lat... No ale to chyba dobrze...
Na pewno sobie poradzisz nasze już się o to postarają hehe, a poza tym to Ty zdolna bestia jesteś

Cytat:
spox
ja tam będę dobierała sukienkę do swojej figury a nie robiła figurę do sukienki
zresztą ja ćwiczę od września więc może moje ciałko samo się wysmukli odpowiednio
dokładnie tak jak mówisz.

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Wstałam...a w sumie dziadziuś mnie obudził bo myślał biedny że jak nie wychodzę na busa to zaspałam brat mnie zdążył wkur**ć i idę wypić kawę i posprzątać u siebie. potem wracam
nie denerwować się. Złość piękności szkodzi :P

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Co do diet - ja również przyłączam się do grona tych, dla których to jest bez sensu tzn jak ktoś ma dość silnej woli - okej, ale jak dla mnie to za dużo wysiłku. Ja zamierzam zacząć chodzić w końcu regularnie na fitness. Myślę, że żadna dieta nie doprowadzi do tego, co są w stanie dokonać ćwiczenia fizyczne.
Dla mnie dietą jest nawet ograniczenie słodyczy i nie jedzenie przed snem I taką teraz stosuję + ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
[/COLOR]Dziewczyny, zbliżają się urodziny mojego brata. Musimy kupić mu jakiś prezent. Macie jakieś pomysły?? Mój brat książek nie czyta, perfumy kupił sobie wczoraj oraz obłowił się na wyprzedażach w ubrania. Interesuje się pająkami i piłką nożną. Zastanawiam się może nad kupnem czegoś do terrariów tych pająków, ale za wszystkie inne wskazówki będę wdzięczna.
A może jakiś fajny albun/książka o pająkach?? Albo kalendarz

Wyspałam się dzisiaj za wszystkie czasy. Wstałam o 9.30 Wypiłam kawusię, zjadłam śniadanie i ruszyłam na zakupy Kupiłam podkład bo mi się skończył i preparat do prostowania włosów "Po prostu proste" (swoją droga niezła nazwa), rajstopki , jakieś pierdoły do domu i byłam u krawcowej bo chcę uszyć spódniczkę. Mam przyjść w poniedziałek to uszyjemi na piątek Ogarnia mnie ostatnio mania spódnic i sukienek chyba z wiekiem mi to przyszło.

Dobra dziołszki, uciekam w końcu pisać ta pracę na jutro

buziole

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:49   #2096
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Dzień dobry :
znam to, dobre, jes cały taki zestaw dowcipów o Jasiu

ło matko, jakaś taka... dziwna... nijaka jak dla mnie oczywiście
wiem że jest cały zestaw, nawet gdzieś w necie jest nagranie jak ktoś je opowiada
a o tej pierwszej co sądzisz? (no i wogóle sądzicie?)
Stary 2010-01-08, 12:51   #2097
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A ja sobie walnęłam drugą kawę....musze się szykować....za godzinę już będę w busie do szkoły.....
Dziewczyny, błagam 3majcie kciuki jutro a kto może niech się pomodli....mam kardiologię....jak mnie ta stara franca zapyta to rok w plecy.... i jeszcze 3 inne głupie przedmioty ale ten mnie dobija....

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-01-08, 13:00   #2098
Stysik
Zakorzenienie

Dziewczynki wszystko przeczytalam ale co chcialam odpowiedziec to ktos przychodzil i musialam zamykac strone a teraz juz do domciu ide moze po drodze do jakiegos sklepu wejde

Cobra gratuluję nowej pracy

Elunka ty biedaczko urlop caly wykorzystasz

Ma.ko dla mnie też brak chipsów to dieta ale prawdą jest że w ogóle przestało mnie do nich ciągnąć jak je odstawiłam na dłużej kwestia przyzwyczajenia myślę

Lusesita mam nadzieję że uda Wam się zostać w 2011

Isabele o książka o pająkach brzmi nieźle albo coś do terarium? a może chcialby rybke jeszcze dostać?

Dotta może popołudniu na zakupy pójdziesz?

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 13:03   #2099
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:

nie denerwować się. Złość piękności szkodzi :P

Wyspałam się dzisiaj za wszystkie czasy. Wstałam o 9.30 Wypiłam kawusię, zjadłam śniadanie i ruszyłam na zakupy Kupiłam podkład bo mi się skończył i preparat do prostowania włosów "Po prostu proste" (swoją droga niezła nazwa), rajstopki , jakieś pierdoły do domu i byłam u krawcowej bo chcę uszyć spódniczkę. Mam przyjść w poniedziałek to uszyjemi na piątek Ogarnia mnie ostatnio mania spódnic i sukienek chyba z wiekiem mi to przyszło.
No chyba właśnie od tej złości mi pełno syfiorów na mordce wyskoczyło ja miałam kiedyś 'prostowacz loków, zwycięska wojna z lokami" i do tej pory nie wiem, z którymi, bo z moimi na pewno nie ja ładnie wyglądasz w spódniczkach to noś a co

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Dziewczynki wszystko przeczytalam ale co chcialam odpowiedziec to ktos przychodzil i musialam zamykac strone a teraz juz do domciu ide moze po drodze do jakiegos sklepu wejde

Elunka ty biedaczko urlop caly wykorzystasz
Nie wiesz co sie robi? nie bez powodu któś kiedyś wymyślił zdanie "zaraz wracam"
No na 20 dni urlopu na 2010, 10 mi idzie na praktyki, to zawsze te 10 zostanie.

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-01-08, 13:05   #2100
lula177
Zakorzenienie

looooooooooo ale naskrobalyscie a tylko chwile mnie nie bylo

dziewczyny chyba w tej sukience pojde na studniowke co sadzicie??

EDIT moze pozniej wstawioe lepsza fotke ale taka mam rtylko na razie

Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2010-01-09 o 17:44
lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości