Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-08, 18:50   #2191
lula177
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez m_rysia Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny! Ja też dołączam do grupy PM 2011 nasz ślub w wakacje 2011 jutro jedziemy oglądać sale i którąś z nich zaklepiemy jeszcze raz witam serdecznie
czesc opwiedz cos nam o sobie

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:59   #2192
Madzik08
Zadomowienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Micia chodzi mi o coś co pomoże mojego Ł. na maturze w poniedzialek w przypadku zaniku pamieci
Strasznie mnie glowa dzisiaj boli, a musze sie meczyc z etyka jeszcze
Madzik08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 19:13   #2193
ona911
Rozeznanie

Cześć Dziewczynki ja tylko na chwilkę (nadrobić) i znikam oglądać filmik
Cytat:
Napisane przez Madzik08 Pokaż wiadomość
http://thecakegirl.carbonmade.com - swietne torty, pomyslowe i z humorem Moze ktoras sobie zamowi takie na slub
No rewelacja ..dla każdego z rodzinki i znajomych bym co znalazła ..

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Witam dziewczyny! Ja też dołączam do grupy PM 2011 nasz ślub w wakacje 2011 jutro jedziemy oglądać sale i którąś z nich zaklepiemy jeszcze raz witam serdecznie
Hello

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 19:36   #2194
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
witamy
a jaka date macie?? pochwal sie wszytskim zaczynajac od zareczyn

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Dziewczyny wysłałam moje cv a staz w jakims tam prgramie i mi odpisali czy jestem zainteresowana stazem czy umowa o prace odpisalam, ze stazem, bo prace mam nagrana od wiosny, wiec nie chcialabym sie zwalniac za 2 miesiace, a wiem, ze na staz latwiej im jest kogos przyjac tym bardziej, ze bedzi eon platny z urzedu pracy zobaczymy czy jeszcze odpisza trzymac kciuki
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 19:39   #2195
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
witamy
a jaka date macie?? pochwal sie wszytskim zaczynajac od zareczyn

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Dziewczyny wysłałam moje cv a staz w jakims tam prgramie i mi odpisali czy jestem zainteresowana stazem czy umowa o prace odpisalam, ze stazem, bo prace mam nagrana od wiosny, wiec nie chcialabym sie zwalniac za 2 miesiace, a wiem, ze na staz latwiej im jest kogos przyjac tym bardziej, ze bedzi eon platny z urzedu pracy zobaczymy czy jeszcze odpisza trzymac kciuki
3mam będzie dobrze

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 19:47   #2196
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
3mam będzie dobrze
odpisal, ze skontaktuje sie niedlugo jak sie dowie, czy maja jeszcze wolne miejsca w swojej firmie na staz ehhhh

ku.rka niech juz cos ruszy bo ja siedzac w domu fiola dostane
Stary 2010-01-08, 19:52   #2197
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

ten jest świetny http://thecakegirl.carbonmade.com/projects/2040080#31
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 20:03   #2198
frida99
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny!

te torty na prawde super, ale nie widiałam nigdzie żadnego cennika, ani nic.

Ale miałam zakręcona 2 dni, nie było czasu, żeby wizaz włączyć, nadrobię chyba na jutro dopiero

Wczoraj mieliśmy z TŻ bardzo nie miłą sytuację i moje zaręczyny i ślub były poważnie zagrożone, ale chyba już po kryzysie. Przyszedł z kwiatami, przeprosił i się przymila cały czas i spełnia wszystkie zachcianki

m_rysia witam Cię serdecznie wsród nas!
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 20:14   #2199
Mustique
Lena

cześć dziewczyny!

od razu witam " święzynki peemki"...

...................

dziś mam zrąbany humor.. i jest mi potwornie smutno..

ale nie mam siły pisać dlaczego... idę spać! może się coś polepszy...
Stary 2010-01-08, 20:35   #2200
lusesita23
Zakorzenienie

Wrocilam z randki-bylismy na pizzy piwku i jak to po klotni-bardzo romantycnzie bylo

wyjansilismy sobie wszystko...o slubie tez rozmawialismy, powiedizalam,ze moze lepiej by bylo na 2012, a M. stwierdzil tak jak T'ai,ze ciagle bedziemy odkladac, bo ciagle bedziemy mowic,ze nas nie stac...oboje stwiersizlismy,ze chcielibysmy,zeby bylo po tylko M. sie smial,ze ja pewnie tylko tak mowie,bo tak naprawde to ciesza mnie te przygotowania i TEN dzien no coz, ma racje;p i stwierdzil,ze wystarczy jak wkwietniu pojezdzimy po salach...no coz-zobaczymy

Mustique tulam

m_rysia hej

elunka juz wczensiej ogladalam w formularzu;p piekne zdjeica robi
Stary 2010-01-08, 20:36   #2201
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Wrocilam z randki-bylismy na pizzy piwku i jak to po klotni-bardzo romantycnzie bylo

wyjansilismy sobie wszystko...o slubie tez rozmawialismy, powiedizalam,ze moze lepiej by bylo na 2012, a M. stwierdzil tak jak T'ai,ze ciagle bedziemy odkladac, bo ciagle bedziemy mowic,ze nas nie stac...oboje stwiersizlismy,ze chcielibysmy,zeby bylo po tylko M. sie smial,ze ja pewnie tylko tak mowie,bo tak naprawde to ciesza mnie te przygotowania i TEN dzien no coz, ma racje;p i stwierdzil,ze wystarczy jak wkwietniu pojezdzimy po salach...no coz-zobaczymy

Mustique tulam

m_rysia hej

elunka juz wczensiej ogladalam w formularzu;p piekne zdjeica robi
ufff to dobrze, ze wszystko powrocilo do normalnosci

a ja tesknie za Piotrusiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 20:38   #2202
jolkajp
Rozeznanie

Hejka
w sumie mam też lipny humor przez @ ale sie przywitam chociaż
Z dobrych rzeczy to zamówiłam nowe okulary u optyka,będą za tydzień. czarno czerwone (czerwonego mniej) i tymm sposbem pozbyłam sie z budżetu 430 zł... ale co tam sie ciesze
Poza tym to mam jaks humor nie tego.ta pogoda mnei dobija.
Ah,Na diecie sie trzymam nawet mama sie napaliła,ze mi pomoże -nie to,żeby sie dietowała ale mi kupiła mięsko wołowe a jutro idziemy po garnek do gotowania na parze otrebów kupiłam mam 4 paczki -kupiłam dwie sobie a mama mi przyniosła kolejne dwie bo poprosiła kolezanką z pracy,żeby mi specjalnie kupila na bazerku gdzies tam. Tak mi pomaga-ze odczytuje to tak: musze schudnąc wg niej ale sie zawziełam.chociaz dzisaij pączki do mnei mówiły i nawet marchewka hehehhe...ale sie nie dałam.

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2010-01-08 o 20:39
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 20:41   #2203
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Ufff, niedawno skończyłam pisać prace, wykąpałam sie i zrobiłam porządek z włosami

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
a o tej pierwszej co sądzisz? (no i wogóle sądzicie?)
Pierwsza jest śliczna, ale nie w moim stulu. ja lubię jak dół jest delikatny tylko rozkloszowany na kształt litery A, nie lubię tiuli i kół. Ale ogólnie ładna Zależy kto się w czym dobrze czuje pokazywałam kiedyś która mi się podoba, ale moge wkleic jeszcze raz http://cgi.ebay.de/Neues-traumhaftes...ayphotohosting

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, błagam 3majcie kciuki jutro a kto może niech się pomodli....mam kardiologię....jak mnie ta stara franca zapyta to rok w plecy.... i jeszcze 3 inne głupie przedmioty ale ten mnie dobija....
na pewno dasz radę

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Ma.ko dla mnie też brak chipsów to dieta ale prawdą jest że w ogóle przestało mnie do nich ciągnąć jak je odstawiłam na dłużej kwestia przyzwyczajenia myślę
wiesz, wczoraj byłam w Biedronce i koleś przede mną kupował chipsy i nawet chwilę miałam też ochotę kupić, ale jakoś obojętnie obok nich przeszłam

Cytat:
No chyba właśnie od tej złości mi pełno syfiorów na mordce wyskoczyło ja miałam kiedyś 'prostowacz loków, zwycięska wojna z lokami" i do tej pory nie wiem, z którymi, bo z moimi na pewno nie ja ładnie wyglądasz w spódniczkach to noś a co

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Nie wiesz co sie robi? nie bez powodu któś kiedyś wymyślił zdanie "zaraz wracam"
No na 20 dni urlopu na 2010, 10 mi idzie na praktyki, to zawsze te 10 zostanie.
Ostatnio dziewczyny w pracy mówiły, że mam ładne nogi, a Tż nie pozwala mi chodzić w mini jak jestem bez niego więc chyba dobrze wyglądam hehe
Ja od października będę miała już dodatkowych 6 dni bo ze szkołą będę miała 10 lat pracy

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dziewczyny chyba w tej sukience pojde na studniowke co sadzicie??
bardzo ładna Ślicznie w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja mam teraz spray do włosów GA.MA, bardzo dobry jest
a podkład też mi się kurcze kończy, ale to znów na allegro kupię
szkoda, że nie wiedziałam wcześnije, bo kupiłam dzisiaj właśnie tamten i później czytałam w necie opinie, że nie jest dobry i strasznie obciąża/przetłuszcza włosy

Cytat:
no moze juz sama nie wiem bo zadnego nowego nie uzywalam...no ale zobaczxymy..rano wygladalm jakby mnie ktos pobil normalnie;/

na 15.45 ide do lekarza to jak wroce to dam znac dzikeuje za troske
:glaszcze:
i co Ci lekarz powiedział??

Cytat:
maqm nadzieje ze nasi tak nie zrobia:P
spróbowali by, Pierwsze co to sprawdzę buty Tż jak przyjdzie do mnie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
t'ai mam ubaw niezły Niektórzy to mają wyobraźnię:P A jakie zdjęcia wstawiają do CV jak na naszą-klasę
ma.ko na stanowisku recepcjonistki będe pracować w hotelu 3*** w Wiśle i z tego co wiem to jest to tylko praca na recepcji a nie tak jak tu, że nawet gary myłam
może myślą, że ta praca to na "ładne oczy"
To fanie się zapowiada

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 20:44   #2204
lula177
Zakorzenienie

ale tu cisza dziewczynki...ja wpadlam na chwilke i zaraz ide spac bo tez mi jakos smutno zawsze jak przychodza wieczory to trasznie mi smutno bez mezusia mojego

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 20:56   #2205
karolinusienka
Zakorzenienie

az niemozliwe zeby tutaj taka cisza byla

Stary 2010-01-08, 20:58   #2206
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość

Wrócił Łukasz z sushi - mówi, że
mówiłam

A ja odzyskałam kartę byłam też na zakupach ten Tż to ma jednak nerwy do mnie
Mój nowy nabytek - na ludziu wygląda lepiej http://www.cogdziezaile.pl/obrazek.php?id=15893
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 21:02   #2207
frida99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Hejka
w sumie mam też lipny humor przez @ ale sie przywitam chociaż
Z dobrych rzeczy to zamówiłam nowe okulary u optyka,będą za tydzień. czarno czerwone (czerwonego mniej) i tymm sposbem pozbyłam sie z budżetu 430 zł... ale co tam sie ciesze
Poza tym to mam jaks humor nie tego.ta pogoda mnei dobija.
Ah,Na diecie sie trzymam nawet mama sie napaliła,ze mi pomoże -nie to,żeby sie dietowała ale mi kupiła mięsko wołowe a jutro idziemy po garnek do gotowania na parze otrebów kupiłam mam 4 paczki -kupiłam dwie sobie a mama mi przyniosła kolejne dwie bo poprosiła kolezanką z pracy,żeby mi specjalnie kupila na bazerku gdzies tam. Tak mi pomaga-ze odczytuje to tak: musze schudnąc wg niej ale sie zawziełam.chociaz dzisaij pączki do mnei mówiły i nawet marchewka hehehhe...ale sie nie dałam.
no i ja się muszę pochwalić, że trwam dzielnie na diecie od wczoraj. samo białeczko. a wiecie jak mnie wszystko kusi jak się pracuje na śniadaniach w ****hotelu? domowe drożdżuweczki francuskie, bekon, serki, warzywka, naleśniczki, racuszki

ide spać, jutro znowu na 6

dotta - ekstra ta bluzka

Edytowane przez frida99
Czas edycji: 2010-01-08 o 21:05
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 21:05   #2208
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość

dotta - ekstra ta bluzka
dzięks wmówiłam sobie ze te bogate zdobienia optycznie powiększają cycory i musiałam ją mieć
Stary 2010-01-08, 21:11   #2209
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
taaaak? to będę trzymac i za mnie też trzymajcie kciuki w poniedziałek (w sprawie pracy)

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja tez swinki nie przechodzilam...

hej przyszlam dopiero do domu. Bylam z mama na miescie i... kupilam sobie w lumpie genialny (wg. mnie i mamy) sweterek i 2 spodniczki spodniczki po 5zl a sweterek 12
ja miałam świnkę jak miałam jechać na pierwszą w życiu kolonię. Wyjątkowo długo sie mnie trzymała, ale w końcu lekarz mniepuścił
A mój Tż miał kilka lat temu. Chyba ze 3. Strasznie ciężko ją przechdził, szyję miał mega spuchnięta i baliśmy się później o jego dżądra Bo to niebezpieczne w takim wieku, ale na szczęście wszystko ok.

Cytat:
I ten tydzień będę chodzić osobiście w sprawie pracy, bo Łukasz wczoraj wziął od znajomego parę namiarów gdzie mogą potrzebować kogoś do pracy Jutro mam zamiar siedzieć na necie i szukać firm i z domu muszę taki zeszyt wziąć, bo po studiach spisałam sporo firm z książki telefonicznej.
Więc też bardzo bardzo bardzo proszę o Wizażowe niezawodne kciukasy

A z wieczoru z dziewczynami nici Nic odpocznę trochę, bo Łukasz ze znajomymi z pracy idzie na sushi [COLOR="Silver"]
Odpocznieszsobie przynajmniej

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
kurde,dziewczyny chyba pikloce sie z m dzis

taka sytuacja wyszla,ze az sie poplakalam jak to odkrylam-tzn. weszlam na jego maila bo ta moja ksiazka nie przychodzi i chcialam sprawdzic od kogo ja zamawial a tam kur.wa jakies wiadomosci z portalu erodate.pl!!! i niby wiem,ze maja wspolne konto z bratem,a on zawsze lubil takie "eksperymenty"ale weszlam tan na jego profil i jak byk imie Marcin, a co do preferencji to seks we dwoje i takie tam.,..no polakalam sie i koniec napisalam do niego,ze znow mnie oszukal. bo kiedys byla taka sytuacja,ze dostal sms z jakiegos portalu.

tylko ze chce zanzaczyc,ze na tym portalu nie maz danych wiadomosci od lasek, on tez nic nie pisal...wczesniej z tym sms tez tak bylo.ale samo to,ze sie zapisuje do takich portali to mnie szlag trafia!!!

co o tym myslec?
ciężka sytuacja, ale widzę, że już się wszystko wyjaśniło

Cytat:
Jeżu malusieńki Dziewczyny normalnie nie wychodźcie z domu - u nas jest taka śnieżyca, że głowa mała Już dziś więcej nie wychodzę - robię sobie wieczór lenistwa - będę jadła frytki, preażynki i mam Redsika [B]
Mój tato chciał dobrze i jakąś godzinę temu odśniezył mi auto, a już jest całe przyykryte białą pierzynką ehh. Muszę wyjść jutro przed szkołą z pół godziny wcześniej z domu, żeby odśnieżyć

Cytat:
czesc dziewczyny woriclam./..lekarza powiedzial mi ze mam uczulenie na cos tylko jeszcze nbie iwadomo na co i przepisala mi jakies leki...

no i kjupilam sobie but oto one

Buty super

Cytat:
:Właśnie weszłam jakoś tak, na stronkę mojego fotografa, jak chcecie to oblukajcie http://www.dwiewieze.pl/galeria/#/co...a%20i%20Jacek/
super zdjęcia robi.

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
c
dziś mam zrąbany humor.. i jest mi potwornie smutno..

ale nie mam siły pisać dlaczego... idę spać! może się coś polepszy...
Może rano wszystko będzie lepsze

Cytat:
ale tu cisza dziewczynki...ja wpadlam na chwilke i zaraz ide spac bo tez mi jakos smutno zawsze jak przychodza wieczory to trasznie mi smutno bez mezusia mojego
nie smutaskaj się :glaszcze:

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Mój nowy nabytek - na ludziu wygląda lepiej http://www.cogdziezaile.pl/obrazek.php?id=15893
super

Qrcze, ae jestem dziś padnięta. Chyba z 5 godzin siedziasłam i próbowałam coś mądrego napisać. Skończyło się tym, że przepisywałam książki. 3majcie kciuki sby udało mi się to przepchnąć, bo inaczej czeka mnie kolejne pisanie

uciekam spać, bo jutro po 6 pobudka.

dobranoc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 21:33   #2210
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
dzięks wmówiłam sobie ze te bogate zdobienia optycznie powiększają cycory i musiałam ją mieć
ladna

pozycz

a ja wlasnie zrobilam sobie porzadek w kompie ohhh ile niepotrzebnych smieci mialam i jak szybciej komputer chodzi
zamiast poukladac ciuszy to ja sie *******ami zajelam, a z szafy sie wysypuje
Stary 2010-01-08, 21:34   #2211
lusesita23
Zakorzenienie

dotta sliczna ta bluzka-i faktycznie powinna powiekszac

jolka, frida dzielnie tryzmacie diete

ma.ko trzymam mocno!

ale sie wkurzylam! facet, ten c...l co nas nie chce dopuscic, ma drugi przedmiot, na ktory chodzilam zawsze-ale tez mial "wygenerowac"jak on to mowi;p liste osob niedopuszczonych...i wiecie co?

napisal teraz,ze jest to niemozliwe, bo dwa spotkania wypadly!i nie moze zrobic frekwnecji!ladnie to sobie wymyslil!podejrzewam,ze wzial sie za niego nasz dyrektor dziennikarstwa i dlatego...ale plotki byly takie,ze to podobno ten dyrektor tak kazal mu zrobic...

ale az dziwne bo to taki potulny dziadzio, ktory zawsze nam sprzyjal...i jeszcze moim recenzentem byl.

no nic sytuacja jest taka,ze we wtorek mamy isc do tego kolesia i go blagac o mniejsze konsekwencje niz obrona w 2011! heh, ja tam bede mu wciskac moje zwolnienie...choc ponoc trzeba uwazac, bo sprawdza, czy karta "fizycznie znajduje sie w przychodni"i , czy osoby te byly na innych wykladach w tym dniu.bo jak byly to podpucha.

ja juz sie wsystrachalam, ze ja przeciez chodzilam na inne ciagle...a zwolnienie mam na caly tydzien. ale M. i rodzice mi tlumacza, ze to moja sprawa-zwolnienie mialam...a na co chodzilam to moja sprawa...

sorki,ze tak przydlugo

ide sie umyc i w koncu pogram, bo wczoraj padlam

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2010-01-08 o 21:36
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 22:07   #2212
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Ja od października będę miała już dodatkowych 6 dni bo ze szkołą będę miała 10 lat pracy
§ 1. Do okresu pracy, od którego zależy wymiar urlopu, wlicza się z tytułu ukończenia:

1) zasadniczej lub innej równorzędnej szkoły zawodowej - przewidziany programem nauczania czas trwania nauki, nie więcej jednak niż 3 lata,

2) średniej szkoły zawodowej - przewidziany programem nauczania czas trwania nauki, nie więcej jednak niż 5 lat,

3) średniej szkoły zawodowej dla absolwentów zasadniczych (równorzędnych) szkół zawodowych - 5 lat,

4) średniej szkoły ogólnokształcącej - 4 lata,

5) szkoły policealnej - 6 lat,

6) szkoły wyższej - 8 lat.

Okresy nauki, o których mowa w pkt 1-6, nie podlegają sumowaniu.

§ 2. Jeżeli pracownik pobierał naukę w czasie zatrudnienia, do okresu pracy, od którego zależy wymiar urlopu, wlicza się bądź okres zatrudnienia, w którym była pobierana nauka, bądź okres nauki, zależnie od tego, co jest korzystniejsze dla pracownika.

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

no a ja chyba mykam spać. jutro kolos. ciekawe jak pójdzie. wszyscy mówią, że jestem obryta a ja to tylko rozumiem - chyba. w sumie za dużo nad tym nie siedziałam. bo ileż można zadania robić te same :P

proszę o kciuki jutro!

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 22:11   #2213
lusesita23
Zakorzenienie

niunia na pewno bedzie ok jak rozumiesz to juz 99% sukcesu

dobranoc

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

pfff czyli ja bedemialatylko 8? ech...to ok.45lat do emerytury...;p
Stary 2010-01-08, 22:25   #2214
karolinusienka
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2010-01-08, 23:09   #2215
dottta
Zakorzenienie

dobranoc dziewczyny
Stary 2010-01-08, 23:52   #2216
madziares25
Zadomowienie

Cześć dziewczynki,weszłam na chwilkę życzyć Wam miłej nocki i udanego weekendu,ja nadal się uczę,jutro rano mam kolędę,a potem idę na poprawkę warunku,jak nie zdam to komisa mam:-(Buu trzymajce kciukasy,słyszałam,że to pomaga,dam jutro znać,ile w tym skuteczności...Buziam gorrrącoPapatki,nie piszcie dużo
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 05:44   #2217
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

ja od 8:00 do 18 :40 proszę trzymać kciuki za 3 egzaminy..
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 08:48   #2218
87_meg
Wtajemniczenie

weszłam tylko na chwile nadrobie moze wieczorem...
miełego dnia
i trzyama kciuki za wszystkich
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 08:49   #2219
madziares25
Zadomowienie

Dzieńdobry!!!Ja już po kolędzie...Mam nadzieję,że to poświęcenie troszkę pomoże przy dzisiejszym egzaminieDziewczyny trzymajcie kciukiWieczorkiem się odezwę,bo po egzaminie jadę do TŻ i teściów i bedziem pić,jak obleje to z rozpaczy,a jak zdam to z radościBoooję się...Jestem bez pracy,a w lutym i marcu po 825 zł za szkołe,a jak nie zdam teraz to komisa za 300 zł.I nikt mnie nie chce do pracy...buuu masakra jakaś.Wszędzie tlko wyzyskuja na każdym kroku,jak tylko można,umowy o dzieło,zlecenie, a żeby o prace dostać to pomarzyć można...to jest w ogóle chore...kiedyś to albo na czarno sie pracowało,albo miało prace na umowe o prace na nieokreślony i już,a teraz?Wymyslają jak tylko mogą,a człowiek to tylko garba i nerwicy się dorabia(ja już mam)może otworzyć coś swojego...tylko co?Apteka to jest to...coraz więcej schorowanych i znerwicowanych ludzi...i się dziwić,że ludzie stąd wyjeżdzają...i dlatego ten kraj wygląda,jak wygląda...prywata rządzi!!!!!!Upiję się dzisiaj jak nic:-(
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 09:09   #2220
Martilla
Rozeznanie

Hejka
Dopiero wstałam, nie pamiętam kiedy tak długo spałam
Dzisiaj muszę ogarnąć pokój bo już się sama w nim gubię i wsiąść się za naukę a tak mi się nie chce ble ee.
Dzisiaj będziemy dzwonić do zespołów, mam nadzieję, że ceny będą w miarę ok

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości