|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
Kubcio tez malo pije. Rano robie mu tak 100 ml herbatki i pije to prawie do konca dnia. Dzisiaj np. wypił tylko 70 ml. Daje mu tak co pol godzinki ale wypije kilka łyczków i juz ma dosc.
|
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najczesciej herbatki,a soczki,nekatary od swieta ![]() Cytat:
pomysl czy naprawde warto, w koncu ktorys dzien walczysz i teraz co? jeden glupi piernik tobia rzadzi?nie daj sie mu! eeee przeciez to nie takie smazenie jak normalnie miecho smazylam, ani nie na takiej ilosci patelnie mialam jeszcze naolwiona delikatnie-nie umyta po rannej jajecznicy, wiec nie zgrzeszylam litrami oliwy. Swoja droga w raporcie bylo napisane zeby nie eliminowac tluszczu do zera Jedna piers przekrawam wzdłuż, bo jedna cala to mi za duzo, wiec dla połowki cyca rozp*****ać piekarnik to przeginka ![]() co jadlas? pisz mi tu szybciutko.Potrzebuje inspiracji ![]() Wczoraj na jakims watku dietowym, moze ONZ nie wiem bo skakalam czytalam ze dziewczyny polecaja wiesniaka z mikrofali.Podobno na krotko wsadzony ciagnie sie jak zolty.Inn wrzucaja go na teflon z pomidorem. Znacie to?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#2314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Svinecko z tego co pamiętam to kupiłaś tą wagę z Biedronki. Czy Twoja też wskazuje co chwilę inną wagę? Jak stanę na mojej raz a potem gdzieś za 10 minut znowu to pokazuje wagę z różnicą 20-40 dkg niż ta którą wskazała za pierwszym razem. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Mamusie
Duzo nauki =mało czas na wizaż ![]() Mały wiercił sie całą noc i budził co jakis czas z strasznym placzem-moze go brzuch bolał nie wiem 3 mam kciuki za zdrówko Zuzi Karoli Svinecko dziekuje za dietkę, mam zamiar zacząć od poniedziałku A dziś pożarłam pizze na maxa zwaliłam dietę i czuje się jak tłusty wieprz Idę się kąpac i spać o i le Marudek pozwoli i sama jestem w domu bo Tż w Wawie ehhh
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam wiesci o Zuzce Karolinki, tak wiec w telegraficznym skrocie napisze wam ze wszystko jest w porzadku, musza to tylko kontrolowac
usg i rtg glowki nic nie wykazalo, a grozilo operacja prostowania czaszki okrągly wklęsly punkt z tylu glowki wielkosci 2zl zaniepokoil Karole Obrzeku i krwiaka nie bylo wiec lekarz wykluczyl uraz (np w zlobku). Najdziwniejsze ze na wypisie ze szpitala napisali : rozpoznanie- Obserwacja czaszki - podejrzenie wgniecenia kości potylicznej...a na opisie rtg napisali ze kości czaszki radiologicznie prawidłowe.... Karola jest spokojniejsza i bedzie miala to pod kontrola
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam 2 zdjecia Kuby do albumu
![]() Zmykam juz, poleze troszke w wannie. Moze jakas maseczke nałoże no i musze stopki doprowadzic do porzadku. ![]() Postaram sie jutro zajrzec. Dzisiaj jadłam: kromka ciemnego chlebka z plastrem polędwicy + korniszon mały jogurt - owoce tropikalne 6 małych kotletow sojowych + pomiodor poł grahamki z plastrem serka topionego Hochland z szynka + korniszon jabłko 1 kawka z mlekiem 4 herbaty "odchudzjące" no i duzo wody. Ćwiczeń brak. ![]() Codziennie łykam Aplefit (rano i wieczorem), 3 razy dziennie błonnik. Rano i wieczorem smaruje brzuch i biodra balsamem wyszczuplającym. Kasiu, te bluzki co kupiłam z Top Secret, rozmiar 38 to z mysla o lecie były z przeceny za 29,90 zł wiec grzech było nie kupic. A do lata napewno sie w nie zmieszcze A jesli chodzi i smażone to nie odmawiam sobie zupełnie potraw smażonych. Oczywiscie nie jem tego codziennie a jak juz mi sie zdarzy to w małych ilosciach.
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze Karola szybko poszła do lekarza, i ze to nic groznego. ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cześć Karolinko
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Cass jak smakuja kotlety sojowe?
jak je smazysz/przyrzadzasz? chyba nie jadlam nic sojowego
|
|
|
#2321 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekujemy
![]() Cytat:
![]() ale sie usmialam bo pare godzin temu zaczelam chodzic kolo tych piernikow i mowie do TZ :"no chodz zjemy jednego, przeciez nic sie nie stanie". a TZ twardo, ze nie. az go nie poznawalam bo on lakomczuch, no to dalej go namawiam: "moze jednego?" a on, ze nie w zadnym wypadku no i po jakims czasie mi przeszlo, siedze sobie na kompie a tu TZ wchodzi do pokoju z pudelkiem i mowi: "pierniczka?":brzydal : a ja : "haha co teraz Ty masz kryzys?" no ale kazalam mu odlozyc i tak skutecznie sie trzymamy 2. ale jemy tluszcze w miesie, serku... 3. jajecznica na szynce serek wiejski cycek z fasolka szparagowa i groszkiem twarozek wiejski light Cytat:
![]() co do tej wagi....to musisz stanac na nia lekko zeby sie wlaczyla, zejsc i poczekac az sie pokaze 00 - i dopiero wtedy sie wazyc Cytat:
jak jestes to wrzuce Ci te dywany, troche to trwalo ale musialam 200stron przeleciec ![]() oto moje propozycje: http://www.allegro.pl/item877673567_super_kolor y_shaggy_5cm_1_6_x_2_2_zo bacz.html http://www.allegro.pl/item863949029_dywan_shagg y_5_cm_160x220_tanie_dywa ny.html http://www.allegro.pl/item846230540_dywan_visco se_shaggy_tops_spd_55_140 x200_od_ss.html - jesli sie nie myle to ja od tego sprzedawcy kupowalam http://www.allegro.pl/item867750240_shaggy_venu s_120x180_cm_rabat_10_od_ ss.html http://www.allegro.pl/item853559458_dywan_stila rt_shaggy_4cm_140x190_od_ ss_km1011.html http://www.allegro.pl/item873076012_dywan_shagg y_200x300_orange_949_sc06 4p.html http://www.allegro.pl/item879633888_dywan_shagg y_180x260_cream_orange_42 32_2a037k.html http://www.allegro.pl/item871148839_dywan_expo_ shaggy_2cm_160x230_od_ss_ km317.html http://www.allegro.pl/item869269791_dywan_shagg y_schoko_5_cm_150x200_tan ie_dywany.html http://www.allegro.pl/item868015689_dywan_shagg y_5_cm_160x220_tanie_dywa ny.html http://www.allegro.pl/item870159237_dywan_shagg y_royal_140x190_cm_promoc ja_relief.html jezeli chcesz zaszalec z kolorami to moze taki?: http://www.allegro.pl/item878323483_shaggy_1_6x 2_2_kwiatek_wlochacz_5cm_ mrdywanek.html aczkolwiek bez fotek mniej pomoge, no i nie napisalas jakie masz meble - no i nie wiem czy ten pomarancz u Ciebie daje duza przewage bo jesli tak to lepiej cos z brazem a jesli chcesz ozywic pokoj to jednak moze pomarancz
Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2010-01-09 o 21:33 |
|||
|
|
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej w ogóle nie odciągałam, tylko przy kąpieli próbowałam. Ale teraz te ranki są od zbyt mocnego odciągnięcia
, więc żeby przemyć muszę odsłonić i kółko się zamyka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykładam na durszlak, jak ostygna obtaczam w jajki i bułce i smaże na oleju. Uwielbiam te kotlety ). Dobrze smakuja z ziemniakami i jakas surówka.
|
|
|
#2324 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
aaaa tego z serkiem w mikrofali nie slyszalam i nie sprobuje bo nie mam mikrofali
|
|
#2325 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
lece ogladac foteczki Cass i p4w
|
|
#2326 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczor
niedawno wrocilam musialam posprzatac sajgon ktory zostawilam po sobie rano, wykapalam mala i dopiero zasiadlam nadrabiam po trochu wiec prosze nie bic jak o cos zapytam a juz zostalo powiedziane ![]() czekoladko na recepte ale zawsze mozna w takiej sytuacji podleciec na nocny dyzur i tam gin powinien recepte wypisac Cytat:
na elektryzowanie nic nie pomoge bo tez czasem mnie to dopada ja narazie jestem twarda, zapuszczam i nawet nie farbuje, mam spore odrosty ale nie chodze do pracy to mam to w nosie teraz a jak wychodze na spacer to w czpce i tez nie widac ![]() moge tylko polecic picie pokrzywy bo mi po niej wlosy szybciej rosna i sa blyszczace ![]() Cytat:
![]() wysle linka ale najpierw wszystko nadrobie ![]() przylaczam sie do zyczen! sto lat! sto lat! niech zyje zyje nam! i duuuzooo zdrowka dla Marcelkadopoki pamietam mnie sie bardzo podobaja Twoje botki Svinecko Cytat:
mam nadzieje ze szybko minie! Cytat:
ja bym poszla do pogotowia albo od razu na oddzial do ginekologa moj tez by sie cieszyl a dla mnie to troche za szybko nie zdazylam sie Zuzia nacieszyc (czy ja w ogole kiedys sie nia naciesze? watpie )i wiem ze ciezko z takimi malymi brzdacami wiec poczekamy troszke a pozniej zobaczymy jak sie potoczy ![]() morska! ![]() zaproszenia przyjelam i chcialam na szybko luknac jak wygladacie ale Ty nie masz tam swoich fotek ![]() prosze sie poprawic bo jak nie to lece na kolejna strone ![]() noc mnie dzis pewnie zastanie a mialam nadzieje ze w sobote nie nastukacie tyle
|
||||
|
|
|
#2327 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() aaa wlasnie czekoladko my z TZ jeszcze czasem robimy tak, ze jedziemy do apteki i prosimy pania ladnie zeby nam sprzedala i dowieziemy recepte, raz tak robilam z postinorem i kilka razy z tabletkami anty - i wcale nie znaly mnie te panie
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wpadłam podziękować za kciuki ![]() ![]() ![]() DZIĘKUJEMY!!!!!!To napiszę teraz co było...(to co Katarzynce, bo już nie mam siły opisywać wszystkiego drugi raz )"...więc to było tak... w poniedziałek jak przyszłam z pracy to Mama akurat wyciągała Małą z łóżeczka, bo się obudziła i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to taki okrągły wklęsły punkt wielkości 2-złotówki z tyłu główki Zuzy...Rodzice stwierdzili że to nic takiego na pewno, ale mnie to zaniepokoiło bo wcześniej tego nie miała (tak mi się wydawało). Od razu pomyślałam że pewnie uderzyła się w żłobku. Rodzice mówili że nikt nic nie mówił żeby coś się stało, ale jednak wystraszyłam się. Wieczorem przy kąpieli specjalnie zwracałam na to uwagę, ale widziałam że ją to nie boli, w ogóle nie reagowała jak się to miejsce dotykało, a cały czas zachowywała się normalnie, cały dzień wariowała jak zawsze, śmiała i gadała. W pracy rozmawiałam z kilkoma osobami i wszyscy twierdzili że to nic takiego. W środę lekarka Zuzy była na popołudniu więc pojechałam z nią, a ona stwierdziła że wygląda to na uraz i żeby jechać do chirurga sprawdzić czy wszystko ok. W czwartek od razu do chirurga i on pierwsze co pytał to czy na pewno tego nie miała...mi się wydawało że nie, ale po rozmowie z nim zaczęłam się zastanawiać, że może akurat w tym miejscu włoski jej się wytarły, może światło jakoś tak padło że zauważyłam. Chirurg stwierdził że raczej nie jest to uraz bo nie było przy tym obrzęku i krwiaka a przy takich małych dzieciach zawsze jest, a poza tym pewnie w żłobku Panie by się przyznały, bo wiedzą że konsekwencje jak nie powiedzą mogą być zdecydowanie większe niż jak powiedzą. Naciskał ją w tym miejscu chyba z 10 min a ona nic nie reagowała, bawiła się i pukała w jego biurko. Stwierdził że nie jest to konieczne ale lepiej jak pojadę do szpitala, zrobię badania i będzie wiadomo. Powiedział też że jest to wgniecenie czaszki, będą musieli ocenić jak duże i w najgorszym wypadku będą musieli zrobić operację prostowania czaszki. Jak to usłyszałam to nogi mi się ugięły...przepłakałam całą noc...rano jednak jak wstałam stwierdziłam że musi być dobrze i koniec. Oczywiście przeszukałam cały internet ale nic nie znalazłam na ten temat. Dzisiaj pojechaliśmy na Krysiewicza, na początku chirurg obejrzał i zlecił rentgena i usg. Od razu zrobili zdjęcia, później przyszła Pani Doktor od usg, pokazałam jej o co chodzi, więc powiedziałam że rentgen wyszedł dobrze i wygląda na to że jest to w miejscu szwów czaszki, pewnie taka jej uroda że bardziej to widać niż u innych dzieci. Zrobiła usg i też było wszystko ok. Znowu poszłyśmy do chirurga i powiedział że wszystkie wyniki wyszły dobrze, a jak zapytałam od czego to jest to stwierdził że nie wie i muszę we wtorek znowu jechać do poradni chirurgicznej i pewnie będzie musiała być pod kontrolą. Najdziwniejsze że na wypisie ze szpitala napisał jako rozpoznanie Obserwacja czaszki - podejrzenie wgniecenia kości potylicznej...a na opisie rtg napisali ze kości czaszki radiologicznie prawidłowe....więc już nic nie rozumiem. " Teraz już jestem spokojniejsza...wiem ze nic się nie dzieje, ale jednak będę musiała to kontrolować... Poza tym wiem że Was bardzo, znowu zaniedbałam...ale to przez mój powrót do pracy...niestety muszę wstać o 5.15 żeby wyszykować siebie i Zuzkę, zaprowadzić ją do żłobka (a to 3 osiedla dalej) i o 7 być na miejscu odjazdu (jeżdżę z kolegami z pracy)...pierwszy tydzień ciężki bo ciężko przyzwyczaić się znowu do takiego wstawania...a jak wracam z pracy to ile się da bawię się z Zuzą, kąpiel, karmienie, usypianie...a później sama padam...także przez ten tydzień nie wiedziałam co to komputer w domu...ale jak tylko wpadnę w ten wir znowu to będę znowu wpadać ![]() No i oczywiście Mama marnotrawna w środę będę znowu prosiła o kciuki...mam sprawę w sądzie... ![]() Uciekam dziewczyny...muszę odespać pierwszy tydzień w pracy.... Całujemy Was mocno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Sto lat, sto lat...niech żyje żyje Nam ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla Marcelka![]() ![]() ![]()
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-01-09 o 21:45 |
|
|
|
|
#2329 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kat zapomnialam zapytac - tamilee nie doszla?
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Karola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze jednak nic tej Zuzi kochanej nie dolega i rzeczywiscie taki jej urok no i kciuki na srode ![]() podziwiam Cie bardzo, jestes bardzo silna i swietnie sobie radzisz i jeszcze pracujesz i to tak wczesnie wstajesz szacunekdziekujemy za zyczenia ![]()
|
|
#2330 | |||||
|
Zakorzenienie
|
rowniez trzymam
![]() no chyba ze za pozno i niania juz zatrudniona ![]() Cytat:
zacisnietepozdrow ja Cytat:
i ksiadz pyta ile dla ksiedz, ile na kosciol a ja odpowiadam ze jak uwaza bo i tak zrobi po swojemu ![]() moja Zuzia boi sie troche obcych, nie wszystkich a jednak wczoraj byla koleda i byla taka radosna przy ksiedzu, bylam w szoku cieszyla sie jak wariatka ![]() Cytat:
![]() kolor jest naprawde boski, cudny dziekuje Cytat:
![]() ale jak czytam to rzeczywiscie nie jest fajnie ![]() Cytat:
![]() biedny Mati ![]() ciekawe do ktorej bede nadrabiala?
|
|||||
|
|
|
#2331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem właśnie po półgodzinnej jeździe na rowerku i 10 minutach hula hop...moja kondycja nie istnieje
może kiedyś była ale umarła dawno temu, ja już nawet w szkole łamaga na wf-ie byłam nieziemska to na starość ćwiczeń mi się zachciało Zmykam zaraz do wanny ale co ma do powiedzenia to jeszcze muszę napisać: Karolinak trzymam kciuki za sprawę i za zdrówko małej, współczuję nerwów Svinecko, Marcelek odjazdowy aż nabrałam ochoty żeby mała zapisać na basen, no ale z tą jej skórą to raczej odpada ![]() Tulip, mam nadzieję, ze dzień minął niezwykle przyjemnie, pewnie stęskniona i z podwójną dawką sił wróciłaś do Aneczki ![]() Cass, czy Kubuś wie o tych zdjęciach? Toż to pornusy normalnie a tak na serio to w szoku jestem jaki silny z niego chłopczyk ![]() Frida, jezeli chodzi o picie to i Martyni zależy dużo do dnia, czasem ciągnie ajk smok, dzisiaj dosłownie troszeczkę wypiła. Starałam się jej zawsze dawać maksymalnie rozcieńczone herbatki i soczki, teraz bardzo ładnie piej tez samą wode, bardzo mnie to cieszy Kupiłam jej dzisiaj butelkę z uchwytami, niech powolutku trenuje, widziałam bombowe niekapki 6m+ i już nie moge się doczekać kiedy jej kupię ![]() aa, najważniejsze, macie w swojej okolicy sklepy Auchan? ja byłam dzisiaj i jest promocja na ubranka, naprawdę fajne rzeczy, kupiłam małej większe już na wiosnę rzeczy, dresik (góra 8 zł, spodnie 7), dwie bluzeczki z dł. rękawkiem za 8 i 5 zł i naprawdę fajna jakość no nagadałam się to zmykam, spijcie dobrze i nieprzerwanie---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- zapominałabym, p4w trzymam kciuki za rozwiązanie sytuacji, dobrze że masz mamę w pogotowiu
|
#2332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Karolinko, mocno sciskam
Kciuki bede mocno trzymac w srode! Mysle, ze z tym rozpoznaniem to bylo tak, ze musiano ja z jakims wstepnym skierowac na badanie, ale rtg tego nie potwierdzilo Cytat:
![]() wierz mi, porcje byly male ![]() Szarzowac z kaloriami nie zamierzam, ale tez nie moge sie glodzic bedac 12 godzin na nogach w pracy w dzien lub w nocy, w koncu nie siedze przy biurku (chociaz oczywiscie tez sie zdarza, jak wypelniam tone dokumentacji ). Inaczej zemdleje- znam to z autopsji.Rzucisz mi linke do tej diety ONZ? Cytat:
Morska wspolczuje bardzo, bardzo. Faktycznie mozesz miec bardzo nieciekawie w przyszlosci
|
|
#2333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i innym mamom ktorym dzieciaczki tak czesto sie budza, ja bym byla nieprzytomna Cytat:
![]() brzmi nieciekawie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze! cdn. |
||
|
|
|
#2334 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
na urodzinach bylo tak sobie- mala strasznie marudna, poplakiwala bo bala sie wszystkich a jak sie oswoila to znowu byla spiaca
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za silna wole!!!Cytat:
ale owu mialam jakos w zeszlym tygodniu ![]() dzieki za troske Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
aaa moja Wercia to identycznie krzyczy (tylko glosniej )i to samo robi jak Marcelek na drugim filmiku!! a plywak pierwsza klasa!!Cytat:
oczywiscie ze bede trzymac Karolinko
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko, Marcelek super
A to moja ulubiona woda mineralna i reklama (pewnie znacie, ale ja uwielbiam, mimo iz komputerowa ):http://www.reklamania.gazeta.pl/rekl...ama_Evian.html
|
#2336 | ||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
to ta dieta, ktora Ci wyslalam na maila
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z ta skora to nie wiem, bo jesli chodzi o sam basen to nie sprawdzaja w ogole czy dzieci sa zdrowe czy nie a jesli chodzi o szkodliwosc dla malej to tez nie wiem musialabys lekarza zapytac oooo dzieki za info - moze pojade jutro do auchana Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() taaak widzialam ja juz fajna
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2338 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze ze Marcelek tez cwiczy brzuszki ![]() moja Zuzka tez krzyczy - wrzaskun maly, az piszczy mi w uszach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje ze szybko sie zagoitez uwazam ze te 70 st to za duzo, zdecydowanie raz tak podgrzalam a pozniej studzilam Cytat:
kurcze zaczynam sie martwic bo ja tez bede musiala w koncu poszukac... a widze ze naprawde nie tak latwo Cytat:
tak nie powinno sie robic moze zadzwon do niego? na pewno ma jakis nr tel podany Cytat:
![]() podziwiam bo ja pewnie bym sie skusila Cytat:
siostra mowi ze jej corka jak widzi ją w drzwiach jak wraca z pracy to malo nie wyskoczy z bujaczka tak sie cieszy jakie to slodkie Cytat:
dla KubusiaCytat:
nie ma pierniczkow, jest dietka
|
||||||||||
|
|
|
#2339 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() 2 poki co sie nie dalam, zamiast tego porobilam sobie brzuszki ![]() gorgulku odpisz prosze na pw ![]() hmmm cos pusto....TZ pojechal do pracy a ja sie nudzechyba zazeluje sobie paznokcie
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
jutro znowu na impreze idziemy
![]() tym razem na parapetowke do mojej przyjaciolki, a Wercia bedzie miec swoj debiut w spaniu w kojcu ![]() pisalam wam kiedys ze dostalismy od tej ciotki z niemiec i fajnie bo mama bedzie miec a ja mam lozeczko na gorze wiec jak mala bym polozyla to mama musialaby co chwile latac czy mala spi.....a tak bedzie miec kojec obok lozka,a jak wrocimy to tylko przeniose mala na gore do lozeczka ![]() uciekam juz bo jakos mi zimno i siedzie w pidzamie i grubym misiowym szlafroku
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

leza na lodowce 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, więc żeby przemyć muszę odsłonić i kółko się zamyka
Za to przywital mnie z taka radoscia, ze az mialam lzy w oczach. Antonio oczywiscie

zaraz będę oglądać 
szacunek