Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-09, 20:27   #1291
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro
Dot.: Powiększanie piersi cz.4

ja tu czytam i czytam część 3 i teraz dopiero zajarzyłam o co z tym rózowym chodzi zapisałam sie tam około tego samego czasu co tu bo byłam zielona w temacie, i teraz widze,ze to drugie forum to faktycznie jakies takie dziwne krytyczne no i tez widze dlaczego tu takie reakcje..nie miałam pojęcia aż do teraz..wydawało mi sie ok bo duzo opinii o Wroclawiu, ale jak przejrzalam te inne wątki to faktycznie masakra..
Stary 2010-01-09, 20:28   #1292
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
no wiec pisalam ze po pierwsze primo to mi sie ten opis nie przyda bo zanim dotre do pani dr to umowilam sie na wizyte do innej kliniki w gdyni aby zrobic to badanie dzieki ktoremu nastepnego dnia sie zaszczepie na zoltaczke a po drugie primo to ja juz spac po nocach nie moge, juz sie nie moge doczekac az poznam pania dr, dowiem sie jaki rozmiar mi wybierze, umowie termin i w ogole
a po trzecie primo to musi byc cudowne uczucie juz te odliczanie, patrzenie na stare staniory z pogarda i szyderczym usmiechem co rano
..no,ja też myślę,że raczej Ci nie przyda
..za to Ilmie76 coś tam może pomoże..

co do Twojego rozmiaru,to jak nasze dziewczynki obstawiają?czy nie pytałaś?bo nie pamiętam..a Ty?co byś chciała?wiem,że okrągłe.ale i jakiej pojemności?

..ja do moich staników pogardy nie mam,tylko trochę mi ich żal..bo wciąż nieużywane..
tzn.te niby ładne,z push_upem..
kiedyś to miałam nawet więcej cierpliwości do tego upychania,ale z czasem doszłam do wniosku,że te moje piersi..no,to przecież nie ich wina,że nie urosły,a ja im taką męczarnię zadaję..
..i od jakiegoś czasu noszę po prostu bluzki bez dekoltu,a pod nimi taki większy stanik z gąbki..
..nieciekawie to wygląda,ale co komu do tego,a przynajmniej mi klata oddycha..
Stary 2010-01-09, 20:29   #1293
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

teraz czekać kiedy ja dostane bana
Stary 2010-01-09, 20:57   #1294
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
ja tu czytam i czytam część 3 i teraz dopiero zajarzyłam o co z tym rózowym chodzi zapisałam sie tam około tego samego czasu co tu bo byłam zielona w temacie, i teraz widze,ze to drugie forum to faktycznie jakies takie dziwne krytyczne no i tez widze dlaczego tu takie reakcje..nie miałam pojęcia aż do teraz..wydawało mi sie ok bo duzo opinii o Wroclawiu, ale jak przejrzalam te inne wątki to faktycznie masakra..
i pomyslec ze my czesto polecalysmy to forum niestety los nas pokaral teraz wszytskie mamy tam bany bo kogos prawda w oczy kolei w sumie dobrze na tym wyszlysmy, bo tu jest nasze miejsce

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
..no,ja też myślę,że raczej Ci nie przyda
..za to Ilmie76 coś tam może pomoże..

co do Twojego rozmiaru,to jak nasze dziewczynki obstawiają?czy nie pytałaś?bo nie pamiętam..a Ty?co byś chciała?wiem,że okrągłe.ale i jakiej pojemności?

..ja do moich staników pogardy nie mam,tylko trochę mi ich żal..bo wciąż nieużywane..
tzn.te niby ładne,z push_upem..
kiedyś to miałam nawet więcej cierpliwości do tego upychania,ale z czasem doszłam do wniosku,że te moje piersi..no,to przecież nie ich wina,że nie urosły,a ja im taką męczarnię zadaję..
..i od jakiegoś czasu noszę po prostu bluzki bez dekoltu,a pod nimi taki większy stanik z gąbki..
..nieciekawie to wygląda,ale co komu do tego,a przynajmniej mi klata oddycha..
he he no ja mam pogarde, bo co stanik to inny rozmiar, jeden ma mniejszy push up, drugi grubsza gabke... i wcale nie szalalam z pieknymi wzorami i w ogole, po co mi to skoro nic tam nie wsadzam efektownego... ale niedlugo to sie zmieni, oj TZ zwariuje ahhh

tak, pytalam dziewczyn i ze wzdlegu na moje wymiary doradzaly mi okragle 350-375 w gore.. a anatomki 400-420 w gore
w zasadzie to chce sie pani dr glownie zapytac o to co sie dzieje po ciazy, planuje miec dzieci kiedys i nie chcialabym zniszczyc wszystkiego mecza mnie pytania: 1) czy lepiej wziasc teraz mniejszy, a potem ewentualnie zmienic na wiecej, 2) czy brac ile sie da a potem moze tylko podciagnac skore wokol sutka? 3) a moze brac ile sie da i jakos sie uda przy odpowiednim dbaniu o piersi zachowac ich cudowny ksztalt i wyglad, 4) a moze brac ile sie da i zrezygnowac z karmienia piersia (choc na tym sie nie znam w ogole, ale wydaje mi sie ze to jest masakra i wielka krzywda dla dziecka gdyz chyba najlepiej jest karmic piersia dla jego zdrowia? a z kolei moje kolezanki irlandki w ogole nie chca karmic piersia? wiec nie wiem co lepsze?) wiele zalezy od tego co mi pani dr w tej kwestii powie i zaleci, ale obstawiam opcje 2 i 3
Stary 2010-01-09, 20:58   #1295
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

2sweet no ja wlasnie to tu wyczytalam tak mi sie zdaje, ze nowe fajne forum...ale w sumie to o dr J duzo sie naczytalam,jakis pozytek jednak był pysia mowila ze ja zbanowali nie wie za co,pewnie mnie ten sam los spotka bo nick ten sam
wiesz ,że od marca bedziesz miała WizzAir latającego z Cork i to własnie do Wrocławia! zawsze to jakas alternatywa dla Ryanair!!!od cork do dublina w sumie niedaleko wiec ja juz sie ciesze

mysle tez o tych moich implantach..w srode mam konsultacje nr 2 z dr J..bede pytac o 450, mam tylko nadzieje, ze nie beda na mnie wygladaly zle..zapytam tez o 500 ale moze byc za duzo?nie chce wyglądać jak piec, chociaz lubie duze piersi
zaczelam dzis moja diete!mam taki zamiar do operacji 10 kg sie odchudzic..jest ciezko gerealnie dzis bo mnie ssie,ale mysle o tych moich zelkach i zagryzam zeby bo wiem ze bedzie warto!
Jak Tobie sobota leci?ja czytam czesc 3 powiekszania,juz w polowie jestem
Stary 2010-01-09, 21:06   #1296
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Normalnie powinien pomuc ja po naprawde ciezkiem treninu pije 2 i jest na nastepny dzien git
Co jest moge jeszcze powiedziec to to , ze nie mozna go kupic w jakims markecie czy aptece - najlepiej sklepie sportowym , albo klubie
Ten jest swietny
http://www.google.de/products?hl=de&...ed=0CCUQrQQwAw
kupiłam zwykły w aptece i wypiłam jeden rano
następnym razem łyknę dwa
najgorzej było rano, popołudniu się rozruszałam i poćwiczyłam wieczorem trochęi nawet TŻ się przyłączył
normalnie dumna z siebie jestem

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

macerata, fajny avek

moje 360cc

Edytowane przez trelek_
Czas edycji: 2010-01-09 o 21:15
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 21:43   #1297
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
w zasadzie to chce sie pani dr glownie zapytac o to co sie dzieje po ciazy, planuje miec dzieci kiedys i nie chcialabym zniszczyc wszystkiego mecza mnie pytania: 1) czy lepiej wziasc teraz mniejszy, a potem ewentualnie zmienic na wiecej, 2) czy brac ile sie da a potem moze tylko podciagnac skore wokol sutka? 3) a moze brac ile sie da i jakos sie uda przy odpowiednim dbaniu o piersi zachowac ich cudowny ksztalt i wyglad, 4) a moze brac ile sie da i zrezygnowac z karmienia piersia (choc na tym sie nie znam w ogole, ale wydaje mi sie ze to jest masakra i wielka krzywda dla dziecka gdyz chyba najlepiej jest karmic piersia dla jego zdrowia? a z kolei moje kolezanki irlandki w ogole nie chca karmic piersia? wiec nie wiem co lepsze?) wiele zalezy od tego co mi pani dr w tej kwestii powie i zaleci, ale obstawiam opcje 2 i 3
ku mojemu zdziwieniu,p.dr uważa,że generalnie najładniej jest zamienić impl.na ciut większy,żeby nie robić nowych blizn..

brać ile się da,tzn.tyle ile jest optymalnie, pewnie najlepiej,mniej nie,bo nie zabuduje klatki,po prostu..i nie będzie ładnie.

p.dr nie dawała mi propozycji do wyboru,ona tak na oko,odmierzyła coś palcami na mojej klacie,bez wchodzenia w szczegóły,i podała werdykt
ja tylko zapytałam zdziwiona: naprawdę??? jest p. pewna?? a nie będzie mi się tu czy tu odznaczało??
ale ona nie miała żadnych wątpliwości,to ja mam je mieć..

to co się stanie ze skórą to jest uwarunkowane genetycznie,i wcale nie jest powiedziane,że jak nie będziesz karmiła to tak zostanie..bo i w ciąży,przez tyle miesięcy,biust czasem się nie zmienia zbyt wiele,ale może też się powiększyć do b.dużego rozmiaru,i nie wiadomo jak się potem zachowa skóra..
ogólnie rzecz biorąc,jak masz podmięśniowo,to impl.pozostaje nienaruszony,mięśnie,któr e go obejmują też,a rozciągnięta skóra może sprawić,że po prostu brodawki zamiast patrzeć prosto,spłyną do dołu
z braku napięcia..ale mogą też tylko minimalnie zmienić położenie..
Stary 2010-01-09, 21:46   #1298
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Witam po długiej nieobecności ... dodałam fotki do albumu - trochę prywaty

ps. i proszę o wyrozumiałość... 21 stycznia kończę 37 lat

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2010-01-09 o 21:50
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 21:55   #1299
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
[/COLOR]macerata, fajny avek
dzięki

Pysia,
a jak masz to mogłabyś wrzucić skład tego magnezu,który pijesz?
żeby można było zrozumieć,czym tak naprawdę się różni?
jaka dawka Mg,jakie max spożycie,i jakie inne subst.wspomagające..?
Stary 2010-01-09, 22:02   #1300
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Witam po długiej nieobecności ... dodałam fotki do albumu - trochę prywaty

ps. i proszę o wyrozumiałość... 21 stycznia kończę 37 lat
Horitko!! ja mam 21 imieninki!!!!! to świętujemy!!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:07   #1301
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Horitko!! ja mam 21 imieninki!!!!! to świętujemy!!
No to czuję, ze padnę na klawiaturkę

Stary 2010-01-09, 22:13   #1302
marchwianka
Rozeznanie

Melduje sie po wypadzie na galerie...
i że nic nie kupiłam

choc nie zupełnie, dwa mleka i paczke gumy do zucia

patrze ze moj ban dodal foty...idę obadać
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:15   #1303
arabella10
Przyczajenie

Witam i proszę o poradę

Operację powiekszenia będą miała za ok. 3 tygodnie, jestem już po konsultacjach u dr K. z K-wa. Mój stan wyjściowy to A małe, wzrost 172 waga 59 kg, mam dylemat jaki wybrać implant okrągły czy anatomiczny. Propozycja dr okrągły 11 cm 5,5 projekcja 310 g Allergan, natomiast anatomiczny 11,1 cm 5,5 proj. 290 g Allergan 510 dual MX.

Powiem tak, podobają mi się u innych kobiet okrągłe, ale te anatomiczne tez są ok, chociaż b.boję się możliwości ich przekręcania.
arabella10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:23   #1304
agnes281
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
No to czuję, ze padnę na klawiaturkę
byłam w albumie twoim i co? po dupie chcesz
gdzie jest Horo w tubie !!!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:24   #1305
monilee
Przyczajenie

Hej Dziewczynki!
Ja już w domu, melduję się na forum

Szału dostaję, ma któraś jakiś sposób na ten okropny ból pleców? Nowe cycuchy mnie tak nie bolą, jak plecy od tego leżenia...

Najważniejsze, że wszystko już za mną, teraz będzie już tylko lepiej

Mam pytanie: po ilu dniach przeszedł Wam ten największy ból?

Nie mam siły pisać, odezwę się jutro...
Buziaki
Stary 2010-01-09, 22:24   #1306
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez arabella10 Pokaż wiadomość
Witam i proszę o poradę

Operację powiekszenia będą miała za ok. 3 tygodnie, jestem już po konsultacjach u dr K. z K-wa. Mój stan wyjściowy to A małe, wzrost 172 waga 59 kg, mam dylemat jaki wybrać implant okrągły czy anatomiczny. Propozycja dr okrągły 11 cm 5,5 projekcja 310 g Allergan, natomiast anatomiczny 11,1 cm 5,5 proj. 290 g Allergan 510 dual MX.

Powiem tak, podobają mi się u innych kobiet okrągłe, ale te anatomiczne tez są ok, chociaż b.boję się możliwości ich przekręcania.
Hej

Jeśli mogę cos doradzić, to na początek zwiększ implanty o ok. 100 cc więcej

Stary 2010-01-09, 22:25   #1307
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arabella10 Pokaż wiadomość
Witam i proszę o poradę

Na Twoim miejscu dobrze bym się zastanowiła, czy te zaproponowane przez dr impl. Tobie odpowiadają (biorąc pod uwagę twoje gabaryty)- nie wyjdzie z tego duży dość duży biust. No ale jeśli uzyskanie miseczki B Tobie odpowiada to ok
Powiem tak - nie wierz tłumaczeniu, że w przypadku miseczki małe A nie da się włożyć więcej niż np. 300cc. Ja właśnie jestem tego najlepszym przykładem - miałam małe A i spokojnie weszły mi anatomy Mentora 430cc! - i efekt, nieskromnie mówiąc - jest. I wcale nie mam wielkiego biustu - różnica między obwodem pod biustem i w biuście wynosi u mnie obecnie 21 cm. A znajomi nawet nie zajarzyli, że 'majstrowałam' przy piersiach

Co do anatomów - owszem boję się, że mogły by niechcący fiknąć, ale staram się o tym nie myśleć. I jestem zadowolona, że mam anatomy, mimo iż pierwotnie bardzo chciałam mieć okrągłe
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:30   #1308
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
kochana.
jutro zrobię w tubie ... dzisiaj już nie mam siły

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Co do anatomów - owszem boję się, że mogły by niechcący fiknąć, ale staram się o tym nie myśleć. I jestem zadowolona, że mam anatomy, mimo iż pierwotnie bardzo chciałam mieć okrągłe
A ja troszkę żałuję. ze nie wzięłam anatomów

Stary 2010-01-09, 22:30   #1309
Miskaa78
Kazar Lady

Maceratko, generalnie jest tak że badania i szczepienia też robi sie na zlecenie lekarza i to on określa czy robisz badanie na nosicielstwo czy nie, w Polsce odsetek nosicieli HBV jest stosunkowo niewielki i rodziny objęte sa wtedy opieką Sanepidu etc.
Przed szczepieniem warto wykonać badanie HBs, gdyż szczepienie osoby uprzednio zakażonej nie będzie skuteczne. Wykonanie szczepienia usypia wówczas czujność pacjenta i lekarza, którzy nie biorą pod uwagę HBV jako potencjalnej jednostki chorobowej.

Ale powiem Ci z doświadczenia że jednak bardzo rzadko kiedy zleca sie badania przed szczepieniem..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:35   #1310
Yagnaa
Raczkowanie

Testuje Avatarka (jest moj)
Lukier zostawiam cukiernikom.
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:41   #1311
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
ja szukałam kobity 36l i dupa, jakas 25 wciaz tam sie plącze

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Yagnaa Pokaż wiadomość
tworz galerie-widać,że bedzie na co popatrzeć
Stary 2010-01-09, 22:42   #1312
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
no miejmy nadzieje ze tyłek z netu i użyty PS bo jak nie to zaraz utworzony zostanie watek przeciwników tyłków w avkach

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:44   #1313
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 2 godziny was szukałam dopuki znalazłam!!!!!!! i teraz muszę juz kończyć!!!! no kur............. mać. BUziaki odezwe!!!!!!
bez wyrażen koleżanko droga bo zarobisz bana
Stary 2010-01-09, 22:47   #1314
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=trelek_;16359499]kupiłam zwykły w aptece i wypiłam jeden rano
następnym razem łyknę dwa
najgorzej było rano, popołudniu się rozruszałam i poćwiczyłam wieczorem trochęi nawet TŻ się przyłączył
normalnie dumna z siebie jestem

Magnez pije sie zaraz po treningu i na poczatek 2 sa ok. ale tylko przy duzych zakwasach. Normalnie pije to co wyslalam i flaszka ma 25 ml. Jak mam naprawde ciezki trening to pije 2 naraz , ale to sie raz na jakis czas zdarza. Oczywiscie kapiel , sauna sa tez mile widziane

Ja mialam dzisiaj lenie , ale dzieki ani sie zmotywowalam i pierwsze 20 minut bylo straszne , ale pozniej takiej ochoty nabralam , ze przecwiczylam 2 h tak jak planowalam

olgawro jak moge Ci cos poradzic to jak bedziesz miala konsultacje to badz pewna siebie "powiedz prosto z mostu " jaki rozmiar Cie interesuje i dlaczego .

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-01-09 o 22:50
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:47   #1315
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
no miejmy nadzieje ze tyłek z netu i użyty PS bo jak nie to zaraz utworzony zostanie watek przeciwników tyłków w avkach
widziałyście klub pt: puszyste też jest piekne czy jakoś tak?
Stary 2010-01-09, 22:53   #1316
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=ilma79;16345570][QUOTE=macerata;16344797

Maya możesz spróbowac dalej utrzymać tajemnice z powiększeniem, twoj adwokat bedzie napewno dyskretny o sprawie nie trzeba nikomu mowić nawet gdybyś musiała nagłośnić w TV to też nie musisz się ujawniać. Ja mam zamiar nikomu tez nic nie mówić bo wiem ile bedzie gadania.
Nie wiem jedynie jak sie wytłumaczyć rodzinie że znikne na kilka dni bo będę musiała mojego syncia komuś dac w opieke, mamy tez rodzinny interes w ktorym się codziennie widujemy więc nie ma szans żeby sie nie pytali gdzie jestem. Nie doś że rozterki z podjeciem mam decyzji to jeszcze cała reszta organizacji. Mayu na jaki rozmiar mam sie nastawiać, pytam ciebie bo widziałaś moje nagie fotki, troszkę sie wstydze wystawić je na forum.[/QUOTE]

Mam taką cichą nadzieję, że jakoś da się to jakoś ukryć-tzn że miałam operację.
Co do powodu zniknięcia na dwa dni-ja pojechałam w odwiedziny do koleżanki. A jak wróciłam miałam grypę. Moje dziecko jest już duże i dość kumate-ale dwa razy nic nie zajarzyło
Co do rozmiarku, to tak jak Ci już pisałam to licz minimum na taki jak ja mam-a stawiam nawet o oczko lub dwa większy(550 i 615). Ale Ty duża dziewczynka już jesteśi wiem, że się nie boisz dużego rozmiaru. W klinice ze mną była dziewczyna , też po karmieniu, dość szczupła i dostała 615-w mordę jeża, ale jej to cudnie wyszło.
I trzymam mocno kciuki, żeby się skończyło na samym powiększaniu

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

macerata-ale ładny avek

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
bez wyrażen koleżanko droga bo zarobisz bana

Napisałam w klubie to brzydkie słowo co i Ty-i samo się wygwiazdkowało

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:54   #1317
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

No Yagnaa - wow, wow; tylko ciekawe co na to koleżanki z Plotkowego:hahaha :
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 22:55   #1318
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Napisałam w klubie to brzydkie słowo co i Ty-i samo się wygwiazdkowało
kochana ja wygwiazdkowałam je firmowo P*I*E*R itd
Stary 2010-01-09, 23:00   #1319
Yagnaa
Raczkowanie

o shiiit.. to za swoj tylek mozna poleciec ?? - przeciez ubrany i pokazany z boku (rowka brak)

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

ja wlasnie sie mecze z galeria - zrobilam pare pierwszych fotek, niestety sama, wiec nie bedzie moze najlepiej, ale bedzie :P
Lukier zostawiam cukiernikom.
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 23:01   #1320
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
dzięki

Pysia,
a jak masz to mogłabyś wrzucić skład tego magnezu,który pijesz?
żeby można było zrozumieć,czym tak naprawdę się różni?
jaka dawka Mg,jakie max spożycie,i jakie inne subst.wspomagające..?
macerata
http://www.dso.pl/inkospor-active-ma...mp-p-2779.html
http://www.cso-inkospor.pl/active/magnesium.htm

kliknij tez na inf.zywieniowe

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości