![]() |
#2131 | |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() No za zdrowo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykłą czarną herbatę zaparza się do picia, a potem wyjmuje torebki, wrzuca na minut do lodówki i kładzie na oczy - cienie znikają ![]() ![]() Ja lubię sobie robić pełen makijaze, zwłaszcza na jakieś imprezy ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-09 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
To ja :)
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Podczytuję naturalnie wątek pytań do wizażystki, ale tam nie znalazłam wszystkich odpowiedzi, a poza tym... Tutaj mi raźniej, wśród swoich ![]() Właśnie napacykowałam sobie ten korektor pod oczy, ciekawe, jak mi dziś pójdzie ![]() ![]()
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pewnie, że nabiera się wprawy ![]() Ja sama bym wolała nie pamiętać, jak packałam kosmetyki w wieku nastu lat... ![]() A teraz - luz blues ![]() ![]()
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze Sabbath czuje sie juz lepiej i nowe rozwiazania pomoga jej jakos to 'rozplanowac'.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
BAN stały
|
A propos korektorów - podobno dobry jest mineralny z Maybelline. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć najjaśniejszego odcienia 02
![]() No i pan z youtube zaciekawił mnie tym MACowym korektorem w okrągłym opakowaniu, poczytałam trochę zachwytów na jego temat, ale pewnie drogie to cholerstwo. Ja bez podkładu nie wyjdę z domu, taka ze mnie tapeciara ![]() ![]() Ale mam w planach ograniczenie się do pudru bambusowego i meteorytów, ewentualnie korektora właśnie. Tylko najpierw muszę się uporać z masakrą na twarzy, która uczepiła się jednego policzka i od dłuższego czasu wyglądam tak, że brakuje emotikonki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale się nie znam i wyglądam na pysku jak plakat pierwszomajowy-komunistyczny oczywiście
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2139 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolezanka kiedyś w wypadku zaryła twarzą o chodnik i miała paskudnie poobcieraną skórę na policzku. Dermatolog dał jej jakąś maść i po miesiącu nawet sladu po tym nie było ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-09 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Nindżopesz
|
Nom, lećcie do dermatologa, ja bym po dziś dzień wyglądała jak kawałek pizzy gdyby nie kilka wizyt. Teraz już nie kombinuję z gotowymi specyfikami tylko co jakieś pół roku odnawiam receptę i mam spokój.
I podkłady kilka lat temu odstawiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
BAN stały
|
Sabbath, trzymam
![]() --- A alkohol to zło... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zadomowienie
|
Jejuu jak mi się nie chce uczyć
![]() Cytat:
![]() Co do malownaia się to ostatnio też robie 'modernizację mojej kosmetyczki ![]() ![]()
Mikroreklama Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2010-01-09 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
heh, jak ja sobie przypomnę, jak wyglądały moje pierwsze kosmetyki w wieku 16 lat... podkład (chyba dla solaryjnych mulatek
![]() ![]() ![]() A teraz pełna kosmetyczka (3 podkłady, z 5 kredek, kilk błyszczyków, róże, korektory i inne cuda na kiju ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-09 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zainwestuj w dobry krem nawilżający na noc. jest nowa seria dermiki nawilżająca do cery dojrzałj, niezła. Przy większych wyjściach polecam na noc przed dniem wyjściowym , maseczkę oczyszczającą AA z serii ultra nawilżanie. Nałozyć i nie zmywać ! Wypróbowane wszystko na mojej mieszanej cerze. Cytat:
Cytat:
Krótkie pytania: Kto wniósł o alimenty. Kiedy był wyrok. Czy były dokumenty udowadniające Wasze dochody. Czy miałaś adwokata. Czy wniosłaś o uzasdadnienie pisemne wyroku .
![]() |
#2146 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() Co do kremów i maseczek, to tego używam tony całe ![]() Ma to swoje plusy i minusy -pryszcz pojawia mi się (tfu, tfu) raz na 3 lata, ale minusem jest to, że nie ma takiej możliwości, żebym kremu nie użyła, bo mi się uśmiech poszerza ![]() No. I jeszcze słońce mnie nie bierze prawie wcale. Leeekko odcień mi cera po tych 3 tygodniach w Egipcie zmieniła, a nie używałam żadnych filtrów. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- A, myślicie, że własnoręcznie robione kremy są lepsze?? Ostatnio w TV reklamowali stronę zrobsobiekrem.pl, ale mnie przeraża to odważanie, kręcenie, mieszanie... Wiem, że Wy z BU korzystacie, prawda?
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uzywam gotowców, aktualnie : Guerlain Issima Substantufic na noc i Steam Lift dzień/noc Dermiki na dzien.
![]() |
#2148 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
rozterko, ale to chyba nie o alimenty chodzi...
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Ale obowiązek płacenia za ojca wynika z obowiązku alimentacyjnego. Nie wydaje mi sie3 aby MOPS sam mógł o tym zdecydować.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-09 o 15:28 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
1. sam pensjonariusz- 70% dochodu 2. małżonek i zstępni 3.gmina gdy tych z pkt 2 nie stac (jest na to wzór-musi im zostać ok 800 zł na łepka-całą reszte dochodu mogą dac na opłate) i ta opłata jest nakładana na mocy tej właśnie ustawy, więc niejako automatycznie
![]() |
#2151 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sabb ![]() ![]()
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
grozi wypollizowaniem
|
decyduje o tym ustawa, a mops zajmuje sie realizacją ustawy jako organ gminy do czego jest upoważniona tą właśnie ustawą.
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawiałam juz z Sabbath tel.
![]() |
#2155 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wiem ze służy (o ile jest wydawana decyzja, bo odwołać sie mozna od decyzji a nie od zapisu ustawy)...chodziło mi tylko o wyjaśnienie ze to nie wynika z alimentów i mops żóndzi w tym wypadku...no ale mniejsza z tym
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-09 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chlopaku...
Pomozcie mi cos zrozumiec, bo moja mala nieuczesana nie jest w stanie tego pojac. Mam kolezanke - fajna dziewczyna, bardzo otwarta, postrzegam ja raczej jako osobe inteligentna, jest wyksztalcona, dodatkowo jest atrakcyjna. Szczupla, zadbana blondyna. Owszem moje 1sze wrazenie to bylo 'plastic-fantastic' ale powodzenia odmowic jej nie mozna plus zyskuje przy blizszym poznaniu. Wiec dziewczyna ta tkwila w zwiazku jaki ja okreslilabym mianem 'toksyczny'. Wieczne przerwy, ciche dni, awantury publiczne, demolowanie mieszkania, przemoc fizyczna (no zrzucanie ze schodow to jest dla mnie hardcore), wyzywanie, zdrady, alkohol. Oboje niezle dowalaja ale on ma najwiekszy problem z alkoholem. Kilka miesiecy temu opowiadala mi o swojej sytuacji itp a miesiac pozniej powiedziala, ze poznala kogos i zerwala ze swoim. Ucieszylam sie, odbylysmy setki rozmow, ona opowiadala, ze ten nowy czyni ja szczesliwa, ze czuje sie bezpieczna. Ciagle jednak miala poczucie winy, ze zostawila swojego faceta. Pomieszkiwala troche u nowego, troche u exa (taka pokrecona sytuacja no ale ok cala ta akcja trwa 2 miechy). Troche watpliwosci co do nowego, zlosc na exa - mieszanka wybuchowa. Pozniej ex wszczyna awanture, zabiera jej telefon - roztrzaskuje go w drobny mak, dzwoni do nowego, opowiada rzeczy o niej, o nich... Ona obawia sie, ze nowy ja rzuci ale uklada sie, spedzaja razem swieta, sylwka, ona zbiera sie na odwage wyprowadza od exa... (on caly czas gdzies tam sie przewija, non stop pozostaja w kontakcie - klocac sie lub dyskutujac o mozliwosciach, wspomnieniach). No telenowela... Ja trzymam kciuki zeby sie z tego wyrwala, mowie, ze swietnie ze wyprowadza sie do ojca, ze dobrze, ze nie do nowego... Ona mowi 'tak dotarlo do mnie... tak sie ciesze, ze sie wyrwalam' A wczoraj oznajmia mi, ze ma watpliwosci, owszem wyprowadzi sie chyba do ojca ale ma zamiar zaczac znow randkowac ze swoim bylym, bo ona go kocha i on ja i nie pil JUZ 4 dni. Jedyne co powiedzialam to 'to Twoj wybor i badz ostrozna'... Czemu tylko ja widze, ze to skonczy sie jak zawsze? Co jest z takimi dziewczynami? To nie jakis tepy pustak przeciez... Przeciez ten facet sie nie zmienil przez 3 lata i teraz tez sie nie zmieni chyba, ze pojdzie na terapie (ktora i tak nic nie gwarantuje). Mnie sie wydaje, ze gdyby moj facet podniosl na mnie reke, na moje rzeczy, regularnie rozpierdzielalby po pijaku mieszkanie to bym odeszla. A moze tak nie jest? Zastanawiam sie... Moze tez trwalabym w takim zwiazku? Moze to jakies uzaleznienie? Nie rozumiem... Czy na prawde 'milosc ci wszystko wybaczy'? |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2158 |
grozi wypollizowaniem
|
hecate- taki związek to faktycznie cos na kształt uzależnienia, a to ze tak sie stało (ze dała sie w to wciągnąć) moze miec wiele przyczyn leżących np w dziecinstwie....trudno coś poradzić
![]()
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak wytrzezwial i pozostaje trzezwy od 4... dlugich dni i powiedzial pare standardowych tekstow 'kocham Cie, nie moge Cie stracic, wiem co zrobilem zle ... ' to ona juz nie pamieta. Juz nie moze sie doczekac randek. Ja powiedzialam - nie wpierdzialm sie w to juz, nie udzielam rad bo ja tego nie rozumiem i dla mnie oboje potrzebuja pomocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje gadania nic nie dały ![]() Kurczę, tak patrze na ten ranking SB... normalnie mała Lady Domina ze mnie rośnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.