|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
|
|
#2522 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
no jest, jechałam ostatnio i patrzę a tam salon z sukniami..
ździebko się zdziwiłam.. jak będziesz w okolicy toitoja to looknij.. http://www.suknieslubnemegan.pl/?id=1&lang=1
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-01-10 o 16:27 |
|
|
|
#2523 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Panny(jeszcze)...Pamiętac ie mnie jesczez??
Jekies 3-4 wątki mnie nie było pewnie mnie baaaaaaaardzo dużo ominęło
|
#2524 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Esti10 ja to juz teraz nie pamietam, ktory ci bukiet wyslalam...Co do tego bukietu Jablczynskiej, to ja jestem fanka czerwonych bukietow (mimo, ze ja bede miala kremowy), a bialo-czerwono-czarna kombinacja to dla mnie cudddo
Ja to sobie nawet bookmarka zrobilam ![]() Cytat:
Oj kapelusz duzy, nie wiem czy by sie TZ mnie nie przestraszyl ![]() Cytat:
A dzisiaj moj niuniek taka mi niespodzianke zrobil, ze polowa z was pewnie pawia pusci...Zdjelam mu pieluche i zostawilam go tak na dywanie na 10 minut, zeby sobie pupe troche przewietrzyl, przyraczkowal sobie do mnie i sie pobawil troszke. Ja patrze, a tu cos na ziemi kolo mojej nogi lezy, w salonie jest ciemnawo, wiec myslalam, ze maly znowu cos przytachal z kuchni, podnosze a to...sredniej konsystencji kupa. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Super![]() Cytat:
Tosiu, tyle co moge ci doradzic, to poza praca staraj sie o niej nie myslec, wiem, ze ciezko, ale jesli pozalatwiasz wszystkie slubne sprawy, to przynajmniej to nie bedzie ci dawalo bolu glowy Ja napewno nie bede miala, bo po primo-dodatkowy wydatek, po drugie primo( ) nie chce mi sie tego wszedzie nosic. W sprawie chusteczek, pudru itp, zdam sie na torebki moich swiadkowychCytat:
|
||||||||
|
|
|
#2525 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() usmiałam sięCytat:
u mnie 4-mce i pół
|
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode
Wyrażam chęć dołączenia do Waszego grona ![]() Ślub 27.04.2010
|
|
|
|
#2527 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gartulacje ![]() Cytat:
![]() ja też Ależ nas dziś zasypało. Samochodu w ogóle nie było sensu odpalać. Jakoś nam się z TŻ udało dobrnąć do kościoła, ale naśmiałam się przy tym i ubawiłam jak małe dziecko |
||||
|
|
|
#2528 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Jak jest ktoś nowy i chce się dopisać do kalendarza to proszę o ilnfo na pw, bo nie nadąrzam
blackrose4u Ciebie dopisuję, ślub we wtorek? Jestem przeziębiona, byliśmy dziś na targach ślubnych i nic ciekawego nie było, ale spędziliśmy miłą niedzielę ze znajomymi, a jutro znów robota
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-10 o 20:06 |
|
|
|
#2530 | |
|
Wtajemniczenie
|
uż tuż
jutro idę wysłać zaproszenia a w sobote będziemy jeździć tu po okolicy do rodziny i znajomychCytat:
![]() Ach jutro wolne uczelnia ma święto więc mogę iść z tymi zaproszeniami i obrączki dać do skończenia graweru
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
blackrose4u mam nadzieję, że dostaniemy jakąś obszerniejszą relację z dnia ślubu
Ta sugestia tyczy się wszystkich dziewczyn
|
#2532 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam całe trzy zdania z referatu, który muszę oddać we wtorek
Wściekła jestem jednym słowem
|
|
|
|
#2533 |
|
Adwokat diabła
|
a ja wczoraj zrobiłam imprezę urodzinową..
było 25 osób ![]() a prezenty dostałam śmiechowe np 22 lizaki związane w bukiecik, hihi ale najlepsze jest to, że dostałam w prezencie profesjonalną sesję zdjęciową w studio i w plenerze..
|
|
#2534 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wiem, teraz mi wstyd
Cytat:
Oj jest tego mnóstwo, nie spodziewałam się, że aż tyle, Jeszcze w łazience będzie prawdopodobnie kuć, bo chce w innym miejscu pralkę lub wc, w salonie będziemy ryć w ścianie i podłodze miejsce na kable, żeby wystawały ze ścian a nie platały się po podłodze. Ehhhhhh Ale co tam wazne, ze nasze![]() Cytat:
Cytat:
Taaa juz jedna tu sie nazywała przciętniakiem a ładna dziewczyna z niej wyszła ![]() tz najpierw sie wprowadzi ale to dopiero za jakieś 2-3 miesiące, bo bierzemy na mieszkanko kredyt i załatwianie potrwa a później trzeba je wyremontowac, bo to rynek pierwotny. Ja sie wprowadzam grzecznie po ślubie ![]() Cytat:
- w załączniku![]() niestety nie, bo bede miała prysznic u rodziców się wymoczę Oni tu maja wannę z hydromasażem i w drugiej łazience kabinę z sauną, więc będę jeździc do nich na weekendy spaByliśmy na targach ślubnych i znaleźliśmy cukiernie z boskim tortem!Wklejam w załączniku, zdjecie z telefonu, więc kicha, ale jest udekorowany żywymi różami Do tego znaleźliśmy rewelacyjne zaproszenia - 3,36 zl sztuka plus 90 groszy za presonalizację/szt. i 80 zł nadruk/nakład. za nasze zaproszenia zapłacimy 320 zł, bo pani zrobiła nam kulkulację. To sa te http://www.dgraf.pl/foto.php?id=483223495e08e8e i sa przewiązane wstążka taka jak Chili ma w zaproszeniach. Zastanawaimy sie nad kolorem, bo w katalogu była taka odważna fuksja na perłowym papierze, chyba się odwazymy, bo piekne te zaproszenia A jak Wam się podobają?Powiem Wam, ze niesamowicie sie ciesze, że mam juz suknie z głowy, bo nie mogłam patrzec na te na targach Także moja Lorna to byl dobry wybór i milośc od pierwszego wejrzenia![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-10 o 20:36 |
||||
|
|
|
#2535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
natomiast ja swojej wanny nie oddałabym za nic, nie ma to jak wymoczyć się w gorącej wannie w zimowy dzień np po takim spacerku jak my dziś mielismy
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa, piękny bukiecik!Tort też mi sie podoba, bo jest inny niż wszystkie, nie biały i z żywymi kwiatami i płatkami!
![]() A zaproszenia zupelnie w moim stylu, bo też chcę coś takiego, na 100% wycinane laserowo, ale mi się podobają w kolorze starego złota(perłowy karton) a w środku perlowy jasny ecru.
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co myslisz o takim kolorze?To taki ostry róż, ale wyglada ciekawie i fajnie sie mieni W środku jest perłowo-złota kartka, na której jest napisana treśc zaproszenia. Im dłużej o nich myślę tym bardziej mi się podobają, ale jakoś tak sie boję, bo wszyscy daja zaproszenia w brązach, złocie, bordo czy kremie a my wyskoczymy z różem...chociaż papier jest dobrej jakości i to nie taki szit Gdybym dostała takie zaproszeni uznałabym, że jest cudne, ale nie wiem co powiedza goscie w liczbie 120 czy tam 130 juz sama nie wiem![]() A co do wanny to jest na nia miejsce w łazience, ale wole kabine i wykorzystac to miejsce na pralkę czy szafkę, bo łazienka jest mała Gdyby była przestronna tez chętnie chciałabym wannę Chociaz powiem Ci, że w domu u rodziców mam i wannę i prysznic a częściej korzystam z prysznica NIe trzeba czekać az się napełni wodą
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-10 o 21:08 |
|
|
|
|
#2538 |
|
Konto usunięte
|
Samoa - zaproszenia śliczne! Widziałam podobne na żywo i naprawdę super się prezentują. I na pewno będą się podobać
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O prosze http://www.dgraf.pl/foto.php?id=094610495e08fd7 i większe za 4,2 zł http://www.dgraf.pl/foto.php?id=345050495e08d7cA te moje jeszcze raz wkleję z większymi obok dla lepszej orientacji bo to to samo a lepiej widać na większym http://www.dgraf.pl/foto.php?id=483223495e08e8e i będa miały taką wstążke jak te http://www.dgraf.pl/foto.php?id=836916495e08b86 W sumie wrzuce je do załacznika to od razu powiecie jak ta fuksja się prezentuje
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za opinię ciekawe czy ktos je zjedzie oczywiście walcie śmiało
|
|
#2541 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz jeszcze jest miły niedzielny wieczór![]() Cytat:
a po suknie będę jakoś w lutym jeździć to pewnie odwiedzę bo te na stronie są niczego sobie ![]() Cytat:
A tort wygląda jak sztuczny, jakby z materiału był Ale bardzo fajnie to wygląda![]() Aa... i zaproszenia też Chociaż ja to faktycznie bym wybrała jakieś brązy czy coś bo ten róż to mi się bardziej z urodzinami dziecka kojarzy niż ślubem
|
||||
|
|
|
#2542 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja w piątek wypisałam,a le się okazało, ze składać nie mogę, bo to, ze zniszczyłam 20 kartek na niepotrzebne wydruki to nic... okazało się, że okładki wogóle wydrukowałam odwrotnie! tzn tak przód jest "Zaproszenie na ślub", a z tyłu tekst o pieniazkach, tyle, ze źle wydrukowany i jak otwiera sie zaproszenie, to tekst o kasie jest do góry nogami Jutro drukuję nowe egzemplarze.... znowu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Samoa - bardzo fajne zaproszenia
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2544 |
|
Rozeznanie
|
Samoa zaproszenia śliczne...w takim kolorze bedę mieć kwiatki i chciałam ogólnie jakieś dodatki w takim kolorze na sali itp
jestem na TAK!Mojej siostrze kazałam kupic suienke w podobnym kolorze(ona jest swiadkowa)Jeśli Ci się podobają to jest najważniejsze!
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybralas najlepszy okres na nauke jazdy, jak sie wtakich warunkach nauczysz to noramlnie będziesz wymiatać![]() Moze wygląda tak na zdjęciu, bo robilam komórką Jest cały z czekolady a po bokach ma taki zawinięte płaty czekolady przeczyczepione i płatki róż JEst az 20 smaków do wyboru, np. gruszka z cynamonem lub czekolada z chili i te masy nie sa ciężke, to sa takie lekkie musy. Pójdziemy na degustacje i spróbujemy wybrac cos lekkiego co podejdzie każdemu, chociaz póki co bez degustacji wygrywa mus czekoladowy Oni robia te torty z belgijskiej czekolady, więc teoretycznie powinna byc mega smaczna![]() No własnie dośc odważna i niebezpieczna ta fuksja, ale na żywo prezentuja się ciekawie ![]() Cytat:
I wlasnie wręcz przeciwnie niz piszesz - ostateczna wersja będzie n apewno na maxa dopracowana![]() cieszę się ![]() Czekam na pierwsze zdecydowane NIE, ale to chyba Kaska musiałaby wpaśc i nazwac je pokemonami
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mało tam kurde nie padłam, jak to odkryłam, a wiązanka, która poleciała sprawiła, ze Tż już ze mną nie dyskutował, poszedł się w końcu umyć, jak mu kazałam i łóżko pościelił
|
|
#2547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie co mi tam, najwyżej goscie powiedzą, że jestem wieśniarąCytat:
W sumie bukiecik mam taki w fioletach to zawsze można powiedzieć, że zaproszenia pasuja do bukietu![]() I juz wybraliśmy wiersz na zaproszenia: Ty i Ja spośród tysięcy mocno trzymamy się za ręce, niezwykły dzień, doniosła chwila i szept nieśmiały: miły... miła... Odtąd już razem zawsze i wszędzie. Tak miało być i tak niech będzie. Bolesław Leśmian I myśląłam, żeby z treścia zaproszenia zrobic tak: na srodku taki zwięzly oficjalny tekst, ze zaprszamy SZ.P. na slub tu i tu o tej godzinie,od razu info mniejsza czcoionką, że zapraszamy na wesele i jeśli sie zmieści prosba o potwierdzenie przybycia. Jeśli sie nie zmieści prosba będzie z prawej strony(zaproszenie jest rozkladane) na dole a na górze będzie wierszyk o kase zamiast prezentów i wino zamiast kwiatów a na lewym skrzydle ten fragment wiersza Leśmiana. ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
dobra laski, spadam spać, Ferwex sobie jeszcze zaaplikuję, ehhh weekendy tak szybko mijają
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa cudne! Też sama bym chciała takie dostać!I ten kolor bardzo oryginalny, piękny!
Mi się podobają takie: http://www.zaproszenia-slubne.pl/prz...26sz&katalog=1 ale nie wiem czy te motylki pasują, tak średnio chyba, i takie, też z fuksją: http://www.zaproszenia-slubne.pl/prz...27bw&katalog=1 a takie widziałam na żywo i są cudne: http://www.zaproszenia-slubne.pl/prz...3.01&katalog=1
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-01-10 o 21:57 |
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te ostatnie to mogą się łamać te konwalijki. Mieliśmy 2 lata temu w firmie na kartkach świątecznych choinki laserem wycięte i logo firmy a że to logo takie specyficzne to się na niektórych połamało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

Na I roku zdarzyło mi się nie zdać egzaminu i strasznie to przeżyłam. A teraz po każdym zjeżdzie mam bóle stawów- i wiem to na pewno, ze to wynik stresu. No ale nie umiem wyluzować, mieć wszystko w d.... Myślisz, ze mi to przejdzie? Jeszcze zostało mi 1,5roku studiów. A tak w ogóle to też jak byłam na stażu i niedawno praktykach, to to dodawało mi pewności siebie.
A obok tojtoja jakiś jest? Nie kojarzę... 

A samych ciepłych posiłków chyba 4 będą...
Gartulacje