|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
ale niektóre dziewczyny nie mają jeszcze nic, a niektóre już trochę rzeczy mająo nas mozesz poczytać w naszych formularzach w podpisach
|
|
|
|
|
#2432 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
tak jak pisałam, 4000 za 1 dzień. Cytat:
|
|
|
#2433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
zespół z lubelskiego podobno avis super gra.ale sie neistety ceni jeszcze bardziej bo chyba 5 tysięcy jak pamiętam,jak pisąłam z pytaniem o cene.
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
jolka podziwiam
![]() a ja sobie czytam na jutrzejszego kolosa jednym okiem, a drugim patrze co w necie...ale mam lenia ![]() joanwi ech no najwyzszy czas, masz racje...ale M. beztrosko twierdzi,ze "mamy czas. mamy czas", rodzice tez,wiec czekam...tylko na co;p |
|
|
|
#2436 |
|
Rozeznanie
|
lusesita nie ma co podziwia ć. dla mnie odstawienie chleba i mąki i ziemniaków i makaronu to nie jest nic strasznego. najgorzej te warzywka.no ale bede żyła
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
Witam, witam i przepraszam za długa nieobecnośc, ale miałam dużo spraw którymi musiałam się zając i nie dałam radu tu wchodzić... Obiecuję się już udzielać
P.S. W międzyczasie znalazłam sukienkę marzeń totalnie odbiegającą od pierwotnego zamiaru A teraz szukamy zespołu i załamujemy się albo jakością albo ceną :P
Edytowane przez RNG Czas edycji: 2010-01-10 o 19:30 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
czeswc laski..myslalam ze bede miec z 10 stron nadrabiania a tu tak jakos cicho dzisiaj...
ja sobie siedze i mam takiego dola znowu ze masakra;/ juz sama mam dosc tych moich smutow;/ masakra ja chce jzu meiszkac z mezusiem
|
|
|
|
#2439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
..jeśli tak, to mi chodziło o fotografa a nie o zespół ..za zespół ja płace jak już wcześniej wspominałam 5600 zł za dwa dni..
|
|
#2440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jestem głodna patrzę na razie na wątek "co, gdzie w Rzeszowie" i nie chce mnie komp puścić |
||
|
|
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie sobie uświadomiłam, że zapomniałam obejrzeć jak wyglądają toalety na mojej sali i w ogóle gdzie są zlokalizowane
U mnie ostatnio się zmieniło i to ja zaczęłam mówić, że jeszcze mamy czas a TŻ przesłuchuje zespoły.
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
joanwi ja juz dawno mam upatrzone wszystko
tylko kasy nawet na zaliczki nie ma, a TŻ jest zdnaia,ze jak znajde prace po obronie to wtedy spokojnie mozemy ZACZAC jezdzic i zalatwiac-ta juz to widze;p zgodzil sie wspanialomyslnie na kompromis, ze w kwietniu chociaz pojezdzimy po salach zobaczyc jak wyglada sprawa z rezerwacja, czy juz masakr ajest czy nie do konca...bo on mowi,ze "jego kolega to w 3 miesiace zalatwik"tak, tlyko,ze nie dosc,ze na zime (bo wpadka;p)to jeszcze w tym co zostalo;p ja mu mowie,ze ok, ale resztkami sie zadowalac nie bede i chce 2012 w taki mrazie...na to on,ze bardziej mi zalezy na sali niz na szybkim slubie...i tak sie kolo zamyka![]() zasne zara znad tymi notatkami...ide jesc
|
|
|
|
#2443 |
|
Raczkowanie
|
http://www.nuagemodasposi.it/public/...ne-damille.jpg Cymbeline Damille - tylko że na tych zdjęciach zupełnie mi się nie podoba (tym bardziej z bolerkiem) - w rzeczywistości materiał jest lekko satynowy, jaśniutko waniliowy, a najpiękniejszy jest tył, którego nie ma nigdzie w internecie - wiązanie grubą satynową taśmą i śliczne marszczenia na tyłku - w sam raz na moje maleńkie biodra
i najwazniejsze - nie ma żadnych ozdób Cena do przeżycia - tym bardziej, ze może obniżą na jesień :PDobrze że sala zamówiona
|
|
|
|
#2444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i w tym cały urok..uwielbiam takie...
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widziałam raz takie śliczne bolerko, jak znajdę fotkę to pokażę na razie ide jeść coś
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
choć w większosci salonów pani patrzą się na mnie jak na kosmitkę, kiedy mówię, że chcę sukienke pozbawioną ozdób... Jestem strasznie drobna i próbują wepchnąć mnie w wielkie bezy "żeby mnie lepiej było widać"...Widzę, że wiele z Was jest już bardzo zaawansowana w planowaniu wszystkiego związanego ze ślubem - my większość mówimy, wybieramy a tak naprawdę na razie mamy salę... I co dziwne - to TŻ naciska żebyśmy w końcu coś zaczęli robić - dziś przyniósł "Dziennik naszego ślubu"
|
|
|
|
#2447 |
|
Lena
|
cześć dziewczyny...
witam nowinki- świeżynki... RNG- nie przejmuj się.. poprzymierzać, pooglądać zawsze mozna... ja też drobna.. a każdy co rusz wymysla, nie wiadomo jakie cuda sukienkowo- ozdobne... a ja w nich będę wyglądać co najmniej dziwnie...
|
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
Witam Mustique
nie mam zamiaru się przejmować - moj ślub, moj wybór
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
RNG nie daj sie sprzedawczyniom-ja tez chce bez ozdob, nie dla mnie rozyczki, perelki i "bezy"jak to mowisz
oj ja bym chciala,zeby moj M. sie tak "przebudzil". choc wlasnie rozmawialismy o sukni slubnej hehe
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc PMki
![]() Witam nowa PMkę
|
|
|
|
#2452 |
|
Lena
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za powitanie
![]() My jeszcze nie mamy nic załatwione, poza tym kursem dla narzeczonych. Mój TŻ cały czas powtarza, że jeszcze mamy czas. Dlatego wymarudziłam pisanie listy gości i listy miejsc, gdzie mogłoby się odbyć wesele. RNG bardzo mi się podoba Twoja sukienka, bardzo podobna do tej, którą ja chcę mieć
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
A ja idę się kąpać i czas na simsy...trzymajcie kciuki jutro za moj test, prosze
![]() dobranoc
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno bedzie dobrze![]() ja ide spac chyba tez zaraz...wlasnie przed chwila poinformowalam w sensie zapytalam :P rodzicow czy moge jechac do skarba w srode i stwierdzxili ze przedyskutowac to musza ale raczej tak wiec juz sie ciesze chociaaz jeszcze nic pewnego przynajmniej jedna dobra wiadomosc dzisiejszego dnia...jakis okropny byl ten dzien dzisiaj masakra jakas..no ale dobrze ze juz sie skonczyl..pa dziewczynki...jutro pewnie mnie nie bedzie bo do 18 mam poloneza;/ a pozniej sie pewnie na kompa nie dostane..chociaz moze kto wie heh:0 takze papa laski
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na minutę sie przywitać. Chodzę zła jak osa, mam wszystkiego dosc - łącznie ze ślubem i weselem. Byliśmy oglądać upatrzoną salę - jeszcze piękniejsza niż na fotach. Tylko cena
Rozczarowałam sie i to bardzo w dodatku potencjalnie dobra wiadomość spowodowała u mnie załamanie Co do tabsów zgadzam się z T'ai. Jestem dorosła, nie mam nastu lat, nikt nie musi mnie upominać czy strofować i nie łykam tabletek jak witaminek. Ew. skutki uboczne znam i jest to moja decyzja. Co do wspomnianych przypadków - z tego co wiem nie było ich wcale AŻ TAK DUŻO, i były głownie w Niemczech - zdaje sie wszystkie wiązały sie z zakrzepicą. Sorry ale jak ktoś jest podwyższonej grupie ryzyka a mimo to je bierze to chyba na swoje ryzyko A w kwestii tego że nie chronią przed nowotworami a lekarze kłamią - można wiedzieć z jakich źródeł medycznych korzystasz wygłąszając takie opinie bo chętnie się z nimi zapoznam?Znikam dziewczyny - do napisania. Miłego wieczoru. |
|
|
|
#2458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z tż ogladamy film na tvn ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- a co do tablete to mozna powiedzieć ze siedze w tej dziedzinie i swoje zdanie na ten temat mam, nie zamierzam sie wykłucac lub też wymądrzać ale zgodze sie z tym ze jak ktos ma jakias konkretna opinie to warto poprzec sie jakism konkretnym zjawiskiem tendencja lub dokumentem...
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
My już przeboleliśmy koszt sali, choć i tak wybraliśmy najtańszą (i najładniejszą) tylko że w końcu zamiast we Wrocławiu, to w Trzebnicy
ale jest bosssska Mi odpadnie wizażystka (ja sama lub szwagierka), dwóch fotografów (przyjaciele), ale cała reszta kosztów mnie dobija mimo, że rodzice chcą zapłacić... :| Problem w tym, że moja przyszła teściowa bardzo chce żeby było wszytsko tak jak ona zaplanowała i trzeba się delikatnie z nią wykłócać - rozmawialiśmy o usadzaniu gosci i karteczkach na stole, na co usłyszelismy tylko "U was żadnych karteczek nie bedzie." Zero dyskusji - dobrze, że TŻ jest asertywny i powiedział, że owszem, będą i to na 100%. Niemniej jednak martwi mnie i denerwuje takie podejmowanie decyzji bez nas (moi rodzice są inni) "bo to my płacimy, więc my decydujemy. Poza tym wesele jest dla gości a nie dla Was" :| Nie wiem co mam robic - mieszkam z przyszlymi tesciami i na codzien jest w miarę w porządku, ale w związku z weselem i takim gadaniem jestem wsciekla!
|
|
|
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
RNG a gdzie robicie wesele w Trzebnicy, bo ja mieszkam pomiędzy Wrocławiem a Trzebnicą i też myśleliśmy o jakiejś sali w Trzebnicy? I na ile osób robicie wesele, bo ja jeszcze nie zdążyłam przejrzeć wszystkich wątków tutaj?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

Na chwilę obecną mamy za sobą kurs dla narzeczonych i planujemy wesele gdzieś na ok. 80 osób, we wtorek siadamy nad konkretną listą. Trochę to wymarudziłam, bo mój TŻ chyba jak duża część mężczyzn powtarza mi: Jeszcze mamy bardzo dużo czasu, nie możemy zacząć gdzieś na wiosnę 
ale niektóre dziewczyny nie mają jeszcze nic, a niektóre już trochę rzeczy mają