![]() |
#2342 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() btw. polecam - miasteczko piękne aż do przesady. Cytat:
no co Ty. Ja to się teraz biorę za montowanie jednego dzieła na 5000 znaków wraz ze spacjami. No właśnie, Skarbiątko: czemużżeś smutna? ![]()
![]() |
#2344 | |
BAN stały
|
Myślałem, że kabanosów już nie masz
![]() Tak szczerze... u mnie się p***doli od dnia Sylwestra i na razie nie ma szans, że "wyjdę na prostą" (a wiem też, że ten rok będzie dla mnie przełomowy, w stylu "albo na wozie, albo nawozem" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zadomowienie
|
Skarbiątko,
![]() A niespaniem się nie przejmuj: The night time is THE right time ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2346 |
BAN stały
|
Porzeczki, łatwych i efektywnych finansowo fuch życzę
![]() --- Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
........Rząd wpadł na pomysł, jak rozwiązać naraz dwa problemy: głodu i bezrobocia. Proponuje się, żeby głodni zjedli bezrobotnych...
Dobrej nocki .
#2348 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Nie ma to jak oplucie monitora z samego rana ![]() Dopiero co wyszła ode mnie koleżanka. Miała wyjechać wczoraj z Krk o 15, a wyjechała pierwszym pociągiem jaki był w kierunku W-wy, około 20. Szans na ostatni pociąg do Białegostoku brak. Dotarła do mnie o 2.00, czyli jechała 2 razy dłużej niż normalnie. Masakra. A wczoraj byłam na Parnassusie. I mam poczucie, że czegoś w tym filmie brak. No rozczarowana jestem po prostu. Warstwa wizualna w porządku, ale totalnie nie poparta treściowo, historia niespójna i nielogiczna, a na domiar złego dość powierzchowna. Tom Waits ![]() Cytat:
![]() Podobnie jak Ty jestem Alicjolubna. Ale nie mogę Cię poprzeć ani co do Deppa ani HBC ani Burtona. Przykro mi. Dla mnie to trio tworzy jedne z najprzyjemniejszych filmideł, totalnie w moim klimacie. Cytat:
Tak. Tylko wg mnie parapetówa jest na nowym mieszkanku. jak nie ma wszystkich mebli, itp. Chociaż nie wiem czy jeszcze się takie imprezy praktykuje? Cytat:
![]() A, jeszcze pochwalę się "zestawem" strzykawkowo-igłowym zakupionym do rozlewania Rousse. Zaintrygowała mnie cukierkowa kolorystyka.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Miłego dnia wszystkim ![]() Zmykam do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Heloł poniedziałowo
![]() No coś Ty! Chyba nie oczekujesz ode mnie, że to powiem ![]() Nieładnie łączyć wódkę z piwem ew. winem. Uwierz mi, wiem co mówię ![]() Liczi jadłam, reszty nie ![]() Mój kolega z pracy np. gustuje w surowej wątóbce ![]() Co do telefonów, to ja mam Samsung Soul i też sobie chwalę. Ale śnieżne zaspy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby jednak na wozie Gryxiu ![]() A kabanosów już nie jem ![]() Cytat:
![]() Szczególnie,że ja nie mogę spać już od kilku miesięcy ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-01-11 o 17:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona pewnie tak rozdziawia, bo już ćwiczy rolę wampira ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chociaz ja się zadzieraniem nosa przestałam przejmowac i walę co myślę ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj wzięłam goracą kapiel (bo zatoki dokuczały) i poszłam spać. Dziś rano wstałam i stwierdzłam, że w nocy nie padało ani nie wiało, więc jadę na pociąg samochodem. Gooopi pomysł... Ledwie się dowlekłam po śniegu, na stacji takie zaspy, że kto wjechał na parking, ten już nie mógł wyjechać ![]() W dodatku tak mnie głwa i zatoki napierdzielać zaczęły, że stwierdziłam, że nie dam rady ![]() Poprosiłam jakiś 2 panów, żeby mi pomogli auto pod górkę z parkingu wypchnać i wróciłam do domu ![]() Kurrrr********* jak ja nienawidze zimy!!!! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-11 o 08:15 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |||
Wiedźma
|
Pin Up Girl -
![]() Daj znać, że zdałaś śpiewająco ![]() Cytat:
Skórę mam w odcieniu sexy sera, a używam na poliki - efektem jest rozświetlenie z zaróżowieniem, al bez ciemnego placka. Cytat:
![]() W kwestii Burtona i Deppa natomiast. Widowiska Burtona genialne nie są, ale mają styl i klimat. Nightmare... oglądam z przyjemnością, Rotting Bride ze wzruszeniem, Big Fish mnie znudził, Charlie... strasząc bawił, natomiast Sweeney Todd to dla mnie dno po prostu. Muzycznie poniżej zera i naprawdę nie sposób nad tym przejść do porządku dziennego, bo tak nieciekawej melodycznie, bezjajecznej muzyki wykonanej dodatkowo przez kompletnie pozbawione talentu wokalnego miernoty nie słyszałam od lat. Depp to inna sprawa. Jako aktor dobry, naprawdę. Jako mężczyzna ot taki wypedziały szczurek. Jako osobowość był mi zupełnie obojętny, dopóki nie obejrzałam The Brave - jedyny film, go którego napisał scenariusz i który wyreżyserował. Tym zdobył moją sympatię, bo rzecz wyrwała mnie z papci. A helenę akurat lubię. Jest tak urokliwie zmanierowana. ![]() Demony to już nie dawno mają. ![]() Dzięki, na razie widzę tylko, że towarzyszka życia mojego pana ojca jest skłonna nam pomóc w sądzie w razie czego. A to już dużo. Cytat:
![]() Pamiętacie tę scenę w Alien Resurrection kiedy General Perez w swoim gabinecie częstuje Eglyna whiskey w kostce? ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-01-11 o 08:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | ||||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja podobno sprawiam takie wrazenie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Cytat:
ja tez ![]() moze coś poradziecie jak zorganizować "mój pierwszy raz" z sushi ? ![]() liczi jadłam-reszty nie... ![]() Cytat:
nieźle mi sie w gałach mieni ![]() Cytat:
![]() wódka w proszku! to by było coś... ![]() będzie lepiej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() ![]() Dostałam wolny dzień ![]() Do pracy dopiero jutro, a dzisiaj mogę podziałać na własny rachunek, albo słodko się polenić. ![]()
![]() |
#2356 |
Nindżopesz
|
A propos Johnny'ego to "Brave" również bardzo mi się podobał. Ale i Golibrodę obejrzałam z przyjemnością - film zabawnie makabryczny.
Nie mam dziś serca do pracy... Polly, na początek lepiej skocz do sushi baru ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-11 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pełna scena seksu w Avatarze w wersji kinowej została wycięta (coby 13latki mogły na film pójść), za to w wersji DVD jest w całości ![]() W Avatarze muzyka jest świetna ![]() Cytat:
![]() Polly - wizyta w jakimś SushiHouse ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
grozi wypollizowaniem
|
no tak łatwo powiedziec..... msiałabym z kims doświadczonym...no i jakoms wiedze teoretyczną nabyc wczesniej ![]() co zamówic, jak sie to je...coby jakiegoś pafona nie strzelic ![]() chyba jednak wolałaby w domowym zaciszu potestowac ![]()
#2359 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee, nieee. odpada. idź z jedną lub więcej osobami, które wiedzą co z czym się je. pałeczki umiesz trzymać? jak nie to albo poćwicz, albo poproś o zwykłe sztućce. reszta jest prosta. a w sushi barach to niejeden improwizuje ![]()
![]() |
#2361 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() aaaa...a to sie pałeczkami je? i tym imbirem zagryza? ![]()
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
![]() Najpierw dodajesz wasabi do sosu sojowego i mieszasz, później sushi w pałeczki, do sosu, zjadasz i zagryzasz imbirem. Chyba że coś pomieszałam... ![]()
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Nindżopesz
|
Paluchami ponoć też można jeść. No się podobno macza rybkę (nie ryż) w sosie sojowym pomieszanym z wasabi albo samym sosie a wasabi sobie troszkę nałożyć i hop do buzi na jeden raz. Ponoć nie wypada nawrzucać ryżu do sosu sojowego ale kto by się tym przejmował :P Jak jest kilka rodzajów ryb, krewetki itp. to zagryza się imbirem bo oczyszcza kubki smakowe rzekomo i lepiej się czuje kolejny smak.
Ja tam najbardziej lubię maki czyli te zawijańce w wodorostach. A z surimi najbardziej smakuje mi węgorz i krewetki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() tylko kurna trza wiedziec co jest co... ![]() Cytat:
oh no! chyba bym sie ze wstydu spaliła ![]() Cytat:
ale ta ryba z ryzem to jest "zjednoczona"...jak pomoczyc ryba a ryz nie.... mam jeszce jedno pytanie z torby ![]() -jakiej wielkości jest sushi? takie jeden zawijasek? ![]()
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Jakiego wstydu! Przecież to nie jest nasze narodowe żarcie, wiadomo, że zawsze jest ten pierwszy raz
![]() ![]() No albo własnie z większą grupą, dla dodania sobie animuszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2369 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() No ja słyszałam żeby przekręcić te kulkę z rybą i tylko rybę maczać ale szczerze mówiąc nie umiem tak kombinować i maczam ryż ![]() A "jedno sushi" to takie żeby się na raz do paszczy zmieściło. Tylko różne są rodzaje, maki malutkie, california maki ciutkę większe a surimi jeszcze ciut. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
BAN stały
|
To ja się mogę zapisać do dwóch klubów od razu, bo ani Zmierzchu nie widziałam, ani sushi nigdy nie jadlam
![]() Cytat:
![]() ![]() Btw, tak mi sie ostatnio zatęskniło i za Gdynią, i za Sopotem właśnie, i za morzem prawie za oknem, za powrotami boso brzegiem plaży. Ach. Wróciłabym bez zastanowienia. Miłego poniedziałku ![]() Mój się właśnie dopiero zaczyna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.