![]() |
#2221 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XII
#2222 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Przyrośnie, mojemu bratu np. przyrosło
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2224 |
Nindżopesz
|
No coś tam jest
![]() ![]() ![]() Dziś cały dzień sprzątam i gotuję, żegnajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7436771,Czestocho wa__Pasazerowie_utkneli_w _pociagu__Szesc.html
![]() Ale miałam farta dziś.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądnełam Doriana Gray'a ![]() ![]() ![]() Staram się teraz zebrać do kupy ![]() Niestety nie czytałam książki, więc nie mam porownania, ale film jako taki nawet mi się spodobał - przemiana zagubionego i nieśmiałego młodzieńca w okrutnego rozpustnika o twarzy janiołka mi się podobała ![]() P.S. ach, no i tu w scenach rozbieranych wystepują żywe towary, a nie rysunkowe ![]() ![]()
![]() |
#2229 | ||||||
perfumowy zawrót głowy
|
Skarbiątko -
![]() Cytat:
![]() Za to Deep, hmm pomyślę. Zamiast Avatar wybrałam Sherlocka Holmesa - i Robert Downey jr. jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie ostatnio rozbawił nawet Proposal z Sandrą Bullock, Polski tytuł "Narzeczony mimo woli" ![]() Cytat:
![]() Właśnie polskie filmy wszystkie są takie dołujące, nawet jak z założenia mają być komediami. Cytat:
Gorzej z efektem - nie widzę go w sumie , aaaa może jak założę okulary to zobaczę różnicę? ![]() Cytat:
Ja używam na całą twarz. Z rozświetlaczy polecam mozaikę avonu - super. Daje ładny opalizujący efekt tylko trzeba uważać, żeby nie przesadzić. Niestety jak większość udanych kosmetyków wycofana ![]() bywają jeszcze na all chyba.
![]() |
#2230 | |
|
No co Ty, hentai nie znasz?
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast Alicja... Oczywiście jestem alicjolubna do szaleństwa (widziałyście nową kolekcję lakierów Opi - Alice in Wonderland?? ![]() ![]() ![]() No i Helena BC... Wrrrrr. Warkot numer 2. Burton jakiś rodzinny interes w tych filmach ukręca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi chodzi o coś zupełnie dla bladzioszków, o taką białą lekko lawendową mroźną poświatę ![]() ![]() Często na koncertach festiwalowych (Sopot, Opole itd.) dziołchy mają rozświetlone kości policzkowe opalizującą lawendą-różem. Czegoś takiego szukam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszmar! Nigdy więcej takiego badziewia. ------------------------------------------------ Kurka multicytowanie mi padło ja nie mogę ! ------------------------------------------------ Jestem podnieta! Wczoraj zapier...am z łopata jak głupia i dziś znów musiałam. ![]() Nie rozumiem jednego! Raz czy 2 razy zrobisz komuś przysługę a on uznaje to za norme i jeszcze potrafi miec pretensje! Wrrrr! Pokrzyczałabym z wściekłości ale wiem ze to nic nie da. ![]() I wkurza mnie jeszcze dziś ze ludzie są aspołeczni! Jak trzeba "gupich" 5 drzewek posadzic to wywiesza się ogłoszenie jest 30 osób chętnych. A jak się poprosi o odśnieżenie kazdego kto korzysta z drogi jej 1 metra to tylko znajdują się 2 głupie łosie ( ja i 70 letni dziadek). ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-10 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
|
Cytat:
A Avon miał też taką rozświetlająca mozaikę jak ta brązująca, tylko kolory inne
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |||||||
Zakorzenienie
|
Skarbiątko, biedactwo...
![]() Niech się szybko goi. Cytat:
Za to u mnie dyżurnym największym wyciskaczem łez jest Love Story. ![]() Cytat:
![]() Uważaj na siebie. Cześć! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Posyłam ile się da. Nie dawaj się demonom. Cytat:
![]() Warto się przełamywać ![]() Tak, jest. Ale tyle co kot napłakał ![]() Cytat:
![]() Z telefonów, to ja jestem zadowolona z Nokii 6300 i SE K770i. Z tym że, przy dużym wyświetlaczu trzeba się raczej liczyć z częstszym ładowaniem baterii. 6280 ma moja znajoma, ale jakiś pechowy model chyba kupiła, bo już 3 razy wyświetlacz jej pękał przy upadku i za każdym razem 300pln za wymianę...
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
mam zamiar przeczytać
![]() podobno film się sporo różni ![]() Ale ten posągowy Barnes, ach...ja go chcę mieć! ![]() Cytat:
![]() edit: a, no i ściagam sobie właśnie muzykę z trailera Gray'a - fajny kawałek ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-VjY725fRjk
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-10 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też zawsze przedkładałam fabułę filmu ponad jego wykonanie. Na Avatar próbowała mnie już zaciągnąć masa ludzi, ale ja także nie widzę w tym filmie nic szczególnego. Zamiast tego wybrałam Parnassusa i ewidentnie zaśliniłam ekran ![]() ![]()
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tez się do wspierania nie nadaje. Dzieła Burtona uwielbiam a Deepa bardzo lubię jako aktora.
![]() |
#2240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja juz nie chce zadnego klawiszowca... no chyba, ze z klawiatura qwerty. Edytowane przez hecate Czas edycji: 2010-01-10 o 15:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Nindżopesz
|
Nooo, ale takich prawie prawdziwych
![]() Gdzie ona się uchowała?! ![]() Cytat:
![]() Wywaliłam chojaka, ogarnęłam chałupę, nagotowałam chińszczyzny na cały tydzień i zrobiłam sushi. Padam, idę do wanny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Książka jest świetna ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() Fajny ten SE K 770i, jak drogi odtają to idę coś kupić. Znając życie pewnie wezmę to co akurat będą mieli. Tylko nie Motorolę...Narazie mam cegłę zastępczą, ale jest tragiczna. Hecate, bardzo ładny telefon. Ale ja pewnie zanim bym się z nim oswoiła, wywaliłabym przez okno( niecierpliwa jestem okropnie) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() -------------------------------------------- Chyba na pocieszenie zjem sobie 3 czekoladowe trufle ![]()
#2244 |
Zakorzenienie
|
Anastazjo - na szczęście nie. Tzn. trochę postaliśmy co jakiś czas, ale ogólnie opóźnienie było tylko godzinne, no i działało ogrzewanie. Cały czas miałam tylko duszę na ramieniu, żeby ten pociąg po prostu jak najdłużej jechał
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie jest bardzo przyjazny uzytkownikowi. Prosty i przejrzysty a dotykowy panel/ekran dobrze i szybko dziala/reaguje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może to ja mam jakieś koślawe paluchy? Ja to wiecznie jakos tak te paluchy przyłożę ze załapauja sie sasiednie "klawisze" i włącza sie zawssze nie to co ja chce.
![]() |
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
nadaje się do jasnej cery a podobne działanie da też biały cień z poświatą ja czasem tak kładę sobie delikatnie pod brwi ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.