![]() |
#2401 | ||
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za wsparcie mentalne
![]() ![]() Pisałam od 9:55 do 10:40. Wyniki w czwartek. Pozostaje mi się modlić... Za to mnie facet od metod wkur*** niesamowicie. Stwierdził, że w związku z nieobecnościami oraz niepisaniem dwóch kół (które były wtedy, kiedy byłam nieobecna, bo byłam chora), mimo, że mam usprawiedliwienia, nie może zaliczyć mi ćwiczeń, a tym samym dopuścić do egzaminu. Zdaje się więc, że I rok rozpoczną od warunku... Salve Regina... |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zadomowienie
|
Red, czy ty może też tak masz, że jak się jedzeniem nie można ogolić, to nie ma zabawy?
![]() ![]()
#2404 |
Raczkowanie
|
Katar mi wylatuje nosem i oczami
![]()
#2405 |
Zadomowienie
|
macham wszystkim
![]() rozpoczęłam maraton naukowy,maj gad jak mi sie nie chce ![]() ![]() miłego popołudnia życzę!!! ![]() p.s. Pin up negocjuj napewno się uda zaliczyć przedmiot (kciuki)
#2406 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() No w sumie, jeśli się przy jedzeniu nie popłaczę to nie czuję się w pełni najedzona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2408 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() I zazdroszczę przydomowej hodowli ![]() Ach, zgłodniałam a tu jeszcze prawie godzina w robocie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() W supermarketach można kupić specjalny ryż z łopatologiczną instrukcją obsługi, glony do zawijania, matę bambusową, bez większych problemów ![]() Właśnie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi też się strasznie nie chce ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-01-11 o 16:19 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byle by mi to nie pokrzyżowało planów związanych z tym kierunkiem... PS. Wszystkim uciskanym przez szkolnictwo wyższe przesyłam resztki pozytywnej energii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() rzućmy wszystko w cholerę i jedźmy do Brazylii... ![]()
![]() |
#2413 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też nienawidzę zimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mam siły, a muszę posprzątać i popracować jeszcze ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A Jezuska przybiłeś? ![]() Cytat:
![]() ![]() Wyszłam dziś kulturalnie wcześnie z pracy, pociąg mi się nie spóźnił, wsiadam do busa... i co? Mini stłuczkę mieliśmy. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na nic to. Zobaczymy czego dowiem się w czwartek. A dzisiaj pier***le nie robię. Też mi się trochę odpoczynku należy. Dziewczyny, znacie jakąś fajną muzykę kabaretową/burleskową, śpiewaną lub instrumentalną, najlepiej z lat 20-50'tych...? Potrzebuję nowych inspiracji... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
Kurcze jak tak czytam o tych mękach w sesji to aż mi tęskno
![]() ![]() bo czas mam, chęci też, tylko kasy mniej ![]() poza tym mój Mężczyzna to jeszcze kilka lat studiów ma przed sobą jak te swoje wszystkie kierunki pokończy(wzięłam sobie młodszego to mam ![]() ![]() 3mam mocno kciuki za wszystkie zaliczenia, kolokwia egzaminy etc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byle do wiosny... jak to strasznie i odlegle brzmi... :rycze-smarkam) Słońce, plaża, Rio... kto emigruje z nami? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo coś z filmu Kabaret ![]()
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | ||
To ja :)
|
Cytat:
![]() Trzymaj się... Cytat:
![]()
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na razie tylko angielski szkolę i przymierzam się do hiszpańskiego, ale coś mi to przymierzanie sie nie idzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam wszystkich.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Firma ma się średnio,w zeszłym roku mieliśmy więcej strat niż zysku,cięzko się do tej pory pozbierać finansowo... no tak w zasadzie dieta..bo się nie zmieściłam w fajne spodnie w Reserved ![]() Cytat:
![]() NIe chowaj się w tej paskudnej torbie,to wcale nie jest dziwne....normalny odruch obronny człowieka myślącego ![]() Cytat:
aaaa wieści z meteorytowego frontu mam: rzeczywiście idzie zrobić tak żeby być młodszom ![]() ![]() druga wieść ,chyba głownie do Polly: to serum z AA prasujące zmarchy działa ![]()
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam blokade przed flaczkami i wątróbką (z powodu zapachu) Za to krewetki jadłam - dobre ![]() Pin up - znalazłam info o jakiejś składance polskich staroci "Od Momusa do Alibaby" ![]() (tutaj spis kawałków http://forum.o2.pl/nowy.php?id_p=4767889&id_c=11323561)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-11 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pizza Frutti di Mare ( ![]() ![]() Paranoja jakaś (choć znam ja takie typy, co to sami sobie reguły ustalają, jak w prywatnym kołchozie) ![]() ![]() ![]() ![]() Mówisz i masz ---> ![]() Matka by się mnie wyrzekła... ![]() To u siostry w domu było ![]() Cytat:
![]() --- Coś dla miłośników zimy ![]() BESKIDY 12 sierpnia Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu. Boże jak tu pięknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem. 14 października Beskidy są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniałe! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba. 11 listopada Wkrótce zaczyna się sezon polowania . Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może chcieć zabić coś tak wspaniałego, jak jeleń. Mam nadzieję, że wreszcie zacznie padać śnieg. 2 grudnia Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte białą kołdrą. Widok jak pocztówki bożonarodzeniowej. Wyszliśmy na zewnątrz, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę dojazdową. Zrobiliśmy sobie świetną bitwę śnieżną (wygrałem yes, yes, yes! ), a potem przyjechał pług śnieżny, zasypał to co odśnieżyliśmy i znowu musieliśmy odśnieżyć drogę dojazdową. Kocham Beskidy. 12 grudnia Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z drogą dojazdową. Po prostu kocham to miejsce. 19 grudnia Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdną drogę dojazdową nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny. 22 grudnia Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Całe dłonie mam w pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, że pług śnieżny czeka tuż za rogiem, dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. S****ysyn! 25 grudnia Wesołych *******onych Świąt! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak kiedyś wpadnie mi w ręce ten s****ysyn od pługu śnieżnego... przysięgam - zabiję. Nie rozumiem, dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to gówno. 27 grudnia Znowu to białe ☠☠☠☠☠☠☠☠ spadło w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego gówna. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięć centymetrów tej nocy. Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu? 28 grudnia Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt pięć centymetrów tego białego kurestwa. Teraz to nie odtaje nawet do lata. Pług śnieżny ugrzązł w zaspie a ten chuj przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem mu, że sześć już połamałem kiedy odgarniałem to gówno z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnią roz*******iłem o jego zakuty łeb. 4 stycznia Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia i kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi *******ony jeleń i całkiem go roz***ał. Narobił szkód na trzy tysiące. Powinni powystrzelać te s****ysyńskie jelenie. Że też myśliwi nie rozwalili wszystkich w sezonie! 3 maja Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od tej ***anej soli, którą posypują drogi. 18 maja Przeprowadziłem się z powrotem do miasta. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś kto ma odrobinę zdrowego rozsądku, może mieszkać na jakimś zadupiu w Beskidach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
![]() a mi moja Miłość proponował ostatnio, że wyjedziemy ale w Bieszczady i zbudujemy sobie igloo, a latem szałas - nie zgodziłam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, chętnie sobie przypomnę... ![]() A tymczasem mi o taki burleskowy kabaret chodzi, coś na kształt wspomnianego Kabaretu, Moulin Rouge albo np. Pink Panther, żeby zobrazować... Ale mam wymagania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.