Scent Bar XII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 15:27   #2401
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
zazdraszam...a o mały figiel sama byłabym w Londynie pod koniec stycznia....ale TZ nie chciał w zimie
U nas siła wyższa - koncert Rammsteina a w Polsce skończyły się bilety TŻ koniecznie chciał jechać, ja koniecznie chciałam nawiedzić kiedyś Londyn i wyszło dwa w jednym.

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
a ja nie lubię suszi ani niczego podobnego ani krabów ani kalmarów ani krewetek ani innych ośmiornic-pod tym względem jestem "starodawna"
Hehe, u mnie na stole królują krewetki i paluszki krabowe. Kiełki, awokado, przeostra papryka, sosy, chińszczyzna, japońszczyzna... Jakbym miała kasę to codziennie jadałabym sushi i ślimaki z masłem czosnkowym

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 15:36   #2402
Pin up girl
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za wsparcie mentalne
Pisałam od 9:55 do 10:40.
Wyniki w czwartek. Pozostaje mi się modlić...

Za to mnie facet od metod wkur*** niesamowicie.
Stwierdził, że w związku z nieobecnościami oraz niepisaniem dwóch kół (które były wtedy, kiedy byłam nieobecna, bo byłam chora), mimo, że mam usprawiedliwienia, nie może zaliczyć mi ćwiczeń, a tym samym dopuścić do egzaminu.
Zdaje się więc, że I rok rozpoczną od warunku... Salve Regina...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 15:39   #2403
escritora
Zadomowienie

Red, czy ty może też tak masz, że jak się jedzeniem nie można ogolić, to nie ma zabawy? Bo jak posiłkiem nie można się pociąć, to jakoś tak nie czuje, że żyję
Stary 2010-01-11, 15:40   #2404
feliz1984
Raczkowanie

Katar mi wylatuje nosem i oczami Aj chejt!
Stary 2010-01-11, 15:43   #2405
La bamba
Zadomowienie

GG do La bamba

macham wszystkim

rozpoczęłam maraton naukowy,maj gad jak mi sie nie chce trzymajcie jutro z amnie kciuki obym zaliczyła to cholerstwo

miłego popołudnia życzę!!!

p.s. Pin up negocjuj napewno się uda zaliczyć przedmiot (kciuki)
Stary 2010-01-11, 15:53   #2406
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
Red, czy ty może też tak masz, że jak się jedzeniem nie można ogolić, to nie ma zabawy? Bo jak posiłkiem nie można się pociąć, to jakoś tak nie czuje, że żyję

No w sumie, jeśli się przy jedzeniu nie popłaczę to nie czuję się w pełni najedzona Papryczki piri-piri próbuję wciskać gdzie się da (oczywiście jogurty wciągam same...)

Stary 2010-01-11, 16:01   #2407
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

No w sumie, jeśli się przy jedzeniu nie popłaczę to nie czuję się w pełni najedzona Papryczki piri-piri próbuję wciskać gdzie się da (oczywiście jogurty wciągam same...)
Do jogurtu się nie opłaca dodawać, bo przecież jogurt łagodzi Większa część "kolekcji" moich przypraw, to ostre papryki z różnych stron świata, ostre meksykańskie sosy itp., a nawet ciachające papryczki... wyhodowane przez mojego tatę. No życie na ostro jest pękne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 16:15   #2408
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Do jogurtu się nie opłaca dodawać, bo przecież jogurt łagodzi Większa część "kolekcji" moich przypraw, to ostre papryki z różnych stron świata, ostre meksykańskie sosy itp., a nawet ciachające papryczki... wyhodowane przez mojego tatę. No życie na ostro jest pękne
O tak A najzabawniej jest kiedy ktoś mówi "co jesz? daj spróbować!" TŻ już się oduczył. Niestety właśnie próbuję przejść na dietę i będę wcinać jajka, chude sery, ostrości tu nie pasują...
I zazdroszczę przydomowej hodowli

Ach, zgłodniałam a tu jeszcze prawie godzina w robocie...

Stary 2010-01-11, 16:17   #2409
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj wzięłam goracą kapiel (bo zatoki dokuczały) i poszłam spać. Dziś rano wstałam i stwierdzłam, że w nocy nie padało ani nie wiało, więc jadę na pociąg samochodem.
Gooopi pomysł...
Ledwie się dowlekłam po śniegu, na stacji takie zaspy, że kto wjechał na parking, ten już nie mógł wyjechać
W dodatku tak mnie głwa i zatoki napierdzielać zaczęły, że stwierdziłam, że nie dam rady
Poprosiłam jakiś 2 panów, żeby mi pomogli auto pod górkę z parkingu wypchnać i wróciłam do domu . Jadę niedługo do lekarza, zeby mi coś na zatoki dał.
Kurrrr********* jak ja nienawidze zimy!!!!
Ja też nienawidzę. Całą drogę na uczelnię rozwazałam perspektywy emigracji do Brazylii

Cytat:
moze coś poradziecie jak zorganizować "mój pierwszy raz" z sushi ?
W supermarketach można kupić specjalny ryż z łopatologiczną instrukcją obsługi, glony do zawijania, matę bambusową, bez większych problemów Ja od razu rzuciłam sie na głęboką wodę i sushi zrobiłam sobie sama. Aczkolwiek chętnie udałabym się do jakiejs knajpy, żeby sprawdzić czy mój wytwór przypomina to czym sushi powinno być czymkolwiek poza wyglądem. A - widziałam też gotowe sushi do kupienia w Delimie.

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Miłego dnia

I nech już skończy się ta zima
Właśnie!

Cytat:
Napisane przez cl chlor Pokaż wiadomość
w sprawie Zmierzchu- chciałam być na czasie z nastolatkami i obejrzałam w sobotę 1-ą część razem z 10-letnią córką. Leżałysmy ze śmiechu na kanapie co 5minut- ...ta mimika rodem z brazylijskiej telenoweliwidać mężczyźni o zielonej skórze i TAK głębokim spojrzeniu nie są w naszym typie...

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Kolęda jutro, a jestem jedynym domownikiem, który będzie w domu To mi się nie podoba...
Wybądź gdzieś

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Bo rajstopki to passe sa, poza tym trzeba zaprezentowac opalenizne/bladosc/celulit/jedrna noge. No i skarpetuncie do sandalkow/peep toe nie pasuje.
A jak masz katane to musisz oddac do szatni i pamietac o niej a jak morde zalejesz, ze sie tarzasz i czolgasz to ciezko. No i sukienusie zakrywac? No daj spokoj - lans od momentu wyjscia z domu do momentu powrotu.

Niektore to jeszcze zrozumiem bo jada do klubu taksowka i taksowka wracaja. Ale te w autobusach w styczniu sa najlepsze jak juz takie sinawe sie robia.
Ło matko bosko

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Stwierdził, że w związku z nieobecnościami oraz niepisaniem dwóch kół (które były wtedy, kiedy byłam nieobecna, bo byłam chora), mimo, że mam usprawiedliwienia, nie może zaliczyć mi ćwiczeń, a tym samym dopuścić do egzaminu.
Porozmawiaj z nim jeszcze, no bez przesady, chyba taki nie jest tępy, żeby nie zrozumieć oczywistej sprawy. Może jak zadeklarujesz że zaliczysz te kolokwia (i zaliczysz) to da zaliczenie? Trzymam kciuki A jak z nim nie da rady to może do dziekana idź?

Cytat:
Napisane przez feliz1984 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez La bamba Pokaż wiadomość
macham wszystkim

rozpoczęłam maraton naukowy,maj gad jak mi sie nie chce trzymajcie jutro z amnie kciuki obym zaliczyła to cholerstwo

Mi też się strasznie nie chce Ale dwa kolokwia juz dziś zdałam Jeszcze tylko jedno a później masakryczna sesja

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2010-01-11 o 16:19
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 16:32   #2410
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Porozmawiaj z nim jeszcze, no bez przesady, chyba taki nie jest tępy, żeby nie zrozumieć oczywistej sprawy. Może jak zadeklarujesz że zaliczysz te kolokwia (i zaliczysz) to da zaliczenie? Trzymam kciuki A jak z nim nie da rady to może do dziekana idź?
Sama mu zaproponowałam że mogę zdawać te dwa koła w przyszły poniedziałek, ale stwierdził, że w obliczu tylu nieobecności nie da rady. I sam mnie odesłał do prodziekana ds. studenckich celem znalezienia wyjścia. Jeśli ten nic nie zaradzi, to dziekan mnie czeka. I warunek pewnie.
Byle by mi to nie pokrzyżowało planów związanych z tym kierunkiem...

PS. Wszystkim uciskanym przez szkolnictwo wyższe przesyłam resztki pozytywnej energii
Stary 2010-01-11, 16:44   #2411
dzika truskawa

Cytat:
Sama mu zaproponowałam że mogę zdawać te dwa koła w przyszły poniedziałek, ale stwierdził, że w obliczu tylu nieobecności nie da rady. I sam mnie odesłał do prodziekana ds. studenckich celem znalezienia wyjścia. Jeśli ten nic nie zaradzi, to dziekan mnie czeka. I warunek pewnie.
Byle by mi to nie pokrzyżowało planów związanych z tym kierunkiem...

PS. Wszystkim uciskanym przez szkolnictwo wyższe przesyłam resztki pozytywnej energii
Dureń. wysyłam mu całą negatywną energię jaką jestem w stanie wyemitować Mam nadzieję, że prodziekana masz sensowniejszego. Te nieobecności masz jakos usprawiedliwione, lekarz czy coś w tym stylu?

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 16:48   #2412
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
No życie na ostro jest pękne

Cytat:
Ja też nienawidzę. Całą drogę na uczelnię rozwazałam perspektywy emigracji do Brazylii

rzućmy wszystko w cholerę i jedźmy do Brazylii...
Stary 2010-01-11, 16:53   #2413
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie się p***doli od półtora roku...jestem już zmęczona tym.....:rycze-markam:

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Pełna scena seksu w Avatarze w wersji kinowej została wycięta (coby 13latki mogły na film pójść), za to w wersji DVD jest w całości

W Avatarze muzyka jest świetna A trailer moim zdaniem nie oddaje nawet w połowie charakteru filmu.
idę w środę do kina zobaczyć czym się wszyscy tak ekscytują
Cytat:
no tak łatwo powiedziec.....
msiałabym z kims doświadczonym...no i jakoms wiedze teoretyczną nabyc wczesniej ....
co zamówic, jak sie to je...coby jakiegoś pafona nie strzelic
jak ja byłam pierwszy (i jak na razie ostatni ) raz na sushi to w ogóle nie wiedziałam o co kaman Byliśmy większa grupą (to było spotkanie przedświąteczne z pracy) więc pan kelner przyszedł i wszystko po kolei wytłumaczył. Od trzymania pałeczek poprzez kolejność jedzenia po to, która część naszego zestawu jest z czego zrobiona. Oczywiście pałeczkami jeść nie umiałam, a że byłam po całym dniu na nogach i od śniadania nic nie jadłam wiec był to dla mnie rodzaj wymyślnej tortury no ale jakoś sobie poradziłam, ostatecznie nie bolało
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Bo rajstopki to passe sa, poza tym trzeba zaprezentowac opalenizne/bladosc/celulit/jedrna noge. No i skarpetuncie do sandalkow/peep toe nie pasuje.
A jak masz katane to musisz oddac do szatni i pamietac o niej a jak morde zalejesz, ze sie tarzasz i czolgasz to ciezko. No i sukienusie zakrywac? No daj spokoj - lans od momentu wyjscia z domu do momentu powrotu.

Niektore to jeszcze zrozumiem bo jada do klubu taksowka i taksowka wracaja. Ale te w autobusach w styczniu sa najlepsze jak juz takie sinawe sie robia.

Cytat:

Niech już się to zimne cholerstwo skończy!!!!

Ja chce do cieplejszego klimatu!!!!
współczuję tej drogi do pracy
ja też nienawidzę zimy
Cytat:
Dziękuję wszystkim za wsparcie mentalne
Pisałam od 9:55 do 10:40.
Wyniki w czwartek. Pozostaje mi się modlić...

Idź do dziekana i na spokojnie mu wyjaśnij jak się ma sprawa. Nie sądzę żeby ten wykładowca miał prawo Ci nie pozwolić podchodzić do zaliczenia, skoro masz usprawiedliwianie ....
Cytat:
macham wszystkim

powodzenia
Cytat:

Nie mam siły, a muszę posprzątać i popracować jeszcze potrzebuję wiosny bo mi się zapas energii kończy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 16:59   #2414
dzika truskawa

Cytat:
rzućmy wszystko w cholerę i jedźmy do Brazylii...
O tak!!!!!!

Stary 2010-01-11, 17:00   #2415
lady_poison
Zakorzenienie

Cytat:
no tak łatwo powiedziec.....
msiałabym z kims doświadczonym...no i jakoms wiedze teoretyczną nabyc wczesniej ....
co zamówic, jak sie to je...coby jakiegoś pafona nie strzelic
chyba jednak wolałaby w domowym zaciszu potestowac ...mozna kupic jakies gotowe sushi w markecie ?
Polly, pójdziemy razem. Dwie niedoświadczone proszące obsługę o uświadomienie
Cytat:
Dostałam torbę leków i już 8 dych poszło się ryćkać

Cytat:
Kolęda jutro, a jestem jedynym domownikiem, który będzie w domu To mi się nie podoba...
Ale Cię załatwili. No to Gryxie będziesz miał okazję zabłysnąć
A Jezuska przybiłeś?
Cytat:
chciałabym umiec nawijać bezsensu...zawsze mam pustke w głowie-bo o czym ja mam nawijac do obcych ludzi
Ja pod tym względem - też masakra. Poznawanie nowych ludzi i w ogóle niezobowiązujące gatki-szmatki z osobami, których nie znam.Dzikus jestem

Wyszłam dziś kulturalnie wcześnie z pracy, pociąg mi się nie spóźnił, wsiadam do busa... i co?
Mini stłuczkę mieliśmy. Godzinę w środku siedziałam aż pospisują co trzeba. Żebym wiedziała, że tyle to będzie trwało pojechałabym następnym
Stary 2010-01-11, 17:15   #2416
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Dureń. wysyłam mu całą negatywną energię jaką jestem w stanie wyemitować Mam nadzieję, że prodziekana masz sensowniejszego. Te nieobecności masz jakos usprawiedliwione, lekarz czy coś w tym stylu?
Owszem, mam usprawiedliwienia, przedłożyłam mu i tyle.
Na nic to.
Zobaczymy czego dowiem się w czwartek.
A dzisiaj pier***le nie robię. Też mi się trochę odpoczynku należy.

Dziewczyny, znacie jakąś fajną muzykę kabaretową/burleskową, śpiewaną lub instrumentalną, najlepiej z lat 20-50'tych...?
Potrzebuję nowych inspiracji...
Stary 2010-01-11, 17:28   #2417
Madzikon85
Zakorzenienie

Kurcze jak tak czytam o tych mękach w sesji to aż mi tęskno - wiem wariactwo, ale rozważam kolejne jakieś studia czy podyplomówkę po wakacjach rozpocząć

bo czas mam, chęci też, tylko kasy mniej
poza tym mój Mężczyzna to jeszcze kilka lat studiów ma przed sobą jak te swoje wszystkie kierunki pokończy(wzięłam sobie młodszego to mam), to co ja się będę marnować czekaniem, też się będę dokształcać

3mam mocno kciuki za wszystkie zaliczenia, kolokwia egzaminy etc
Madzikon85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:29   #2418
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Nie mam siły, a muszę posprzątać i popracować jeszcze potrzebuję wiosny bo mi się zapas energii kończy
ja też...
byle do wiosny...
jak to strasznie i odlegle brzmi... :rycze-smarkam)
Cytat:
O tak!!!!!!
Słońce, plaża, Rio... kto emigruje z nami?
Cytat:
Napisane przez lady_poison Pokaż wiadomość
Polly, pójdziemy razem. Dwie niedoświadczone proszące obsługę o uświadomienie

Ale Cię załatwili. No to Gryxie będziesz miał okazję zabłysnąć
A Jezuska przybiłeś?

Ja pod tym względem - też masakra. Poznawanie nowych ludzi i w ogóle niezobowiązujące gatki-szmatki z osobami, których nie znam.Dzikus jestem

Wyszłam dziś kulturalnie wcześnie z pracy, pociąg mi się nie spóźnił, wsiadam do busa... i co?
Mini stłuczkę mieliśmy. Godzinę w środku siedziałam aż pospisują co trzeba. Żebym wiedziała, że tyle to będzie trwało pojechałabym następnym
boeactwo
Cytat:
Owszem, mam usprawiedliwienia, przedłożyłam mu i tyle.
Na nic to.
Zobaczymy czego dowiem się w czwartek.
A dzisiaj pier***le nie robię. Też mi się trochę odpoczynku należy.

Dziewczyny, znacie jakąś fajną muzykę kabaretową/burleskową, śpiewaną lub instrumentalną, najlepiej z lat 20-50'tych...?
Potrzebuję nowych inspiracji...
może coś ze starych filmów... Sexappeal to nasz broń kobieca? Miłość ci wszysto wybaczy...
Albo coś z filmu Kabaret
Stary 2010-01-11, 17:35   #2419
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
może coś ze starych filmów... Sexappeal to nasz broń kobieca? Miłość ci wszysto wybaczy...
Albo coś z filmu Kabaret
No właśnie te znam już... A teraz szukam takich mniej znanych staroci...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 17:47   #2420
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Maju masz zarąbisty podpis

a ja nie lubię suszi ani niczego podobnego ani krabów ani kalmarów ani krewetek ani innych ośmiornic-pod tym względem jestem "starodawna"
Mam tak samo -żadnych robali i nic, co już ktoś wcześniej miał w ustach -czytaj -ozorków

Cytat:
Trzymaj się...

Cytat:
Napisane przez Madzikon85 Pokaż wiadomość
Kurcze jak tak czytam o tych mękach w sesji to aż mi tęskno - wiem wariactwo, ale rozważam kolejne jakieś studia czy podyplomówkę po wakacjach rozpocząć

bo czas mam, chęci też, tylko kasy mniej
Mi się też nauk zachciało i rozpoczęłam właśnie naukę arabskiego Bo to, co potrafię, to jakieś kalectwo...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 17:53   #2421
Madzikon85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Mi się też nauk zachciało i rozpoczęłam właśnie naukę arabskiego Bo to, co potrafię, to jakieś kalectwo...
Osz Ty arabskiego? Będziesz szeptać potem baśnie z 1001 nocy

Ja na razie tylko angielski szkolę i przymierzam się do hiszpańskiego, ale coś mi to przymierzanie sie nie idzie
Stary 2010-01-11, 17:54   #2422
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Pamiętacie tę scenę w Alien Resurrection kiedy General Perez w swoim gabinecie częstuje Eglyna whiskey w kostce?
No, ba!

Witam wszystkich.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:00   #2423
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

Mówię Ci - to wina remontu Musicie się szybko z tym uporać, a będzie lepiej

Trzymam

Dieta?
Częsciowo też na pewno ileż można żyć bez mebli i w takim syfie,ale też i inne rzeczy się napiętrzyły
Firma ma się średnio,w zeszłym roku mieliśmy więcej strat niż zysku,cięzko się do tej pory pozbierać finansowo...

no tak w zasadzie dieta..bo się nie zmieściłam w fajne spodnie w Reserved

Cytat:
Ja nieświadomie (albo świadome to jest ) kreuję jakąś taka "aurę niedostępności" Pewnie się boję odrzucenia, albo coś w tym stylu
Ja też taka jestem.... może nie chodzi o odrzucenie ale żeby nie dać się zranić
NIe chowaj się w tej paskudnej torbie,to wcale nie jest dziwne....normalny odruch obronny człowieka myślącego

Cytat:
I co będzie? kropidło naszykowałeś?

aaaa wieści z meteorytowego frontu mam:
rzeczywiście idzie zrobić tak żeby być młodszom kilka dni ćwiczeń i się udało,umiem się odpowiednio pomaziać ,dodatkowo walę czerwony(! ) albo różowy róż -bardzo deliaktny efekt daje i wyglądam jak janioł

druga wieść ,chyba głownie do Polly: to serum z AA prasujące zmarchy działa

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:00   #2424
Madzikon85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Witam wszystkich.
Stary 2010-01-11, 18:01   #2425
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tak samo -żadnych robali i nic, co już ktoś wcześniej miał w ustach -czytaj -ozorków
z tymi ozorkami, to Ci się udało
Ja mam blokade przed flaczkami i wątróbką (z powodu zapachu)
Za to krewetki jadłam - dobre

Pin up - znalazłam info o jakiejś składance polskich staroci "Od Momusa do Alibaby"
(tutaj spis kawałków http://forum.o2.pl/nowy.php?id_p=4767889&id_c=11323561)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-11 o 18:08
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:04   #2426
Madzikon85
Zakorzenienie

Cytat:
z tymi ozorkami, to Ci się udało
Ja mam blokade przed flaczkami i wątróbką (z powodu zapachu)
Za to krewetki jadłam - dobre
To flaczki śmierdzą ?

Ja nie zauważyłam i jeść lubię - nie lubię tylko myśleć z czego to jest zrobione
Stary 2010-01-11, 18:10   #2427
gryx82
BAN stały

Cytat:
Uwielbiam owoce morza, pod każdą postacią

Pizza Frutti di Mare () mi się zamarzyła, ale od dzisiaj głodówka

Cytat:
Za to mnie facet od metod wkur*** niesamowicie...
Paranoja jakaś (choć znam ja takie typy, co to sami sobie reguły ustalają, jak w prywatnym kołchozie) Tak czy siak - trzymam za pozytywne zakończenie sprawy

Cytat:

Cytat:
trzymajcie jutro z amnie kciuki obym zaliczyła to cholerstwo
Mówisz i masz --->

Cytat:
Wybądź gdzieś
Matka by się mnie wyrzekła...

Cytat:
Napisane przez lady_poison Pokaż wiadomość
A Jezuska przybiłeś?
To u siostry w domu było

Cytat:
Ozory w galarecie pyszne są

---

Coś dla miłośników zimy

BESKIDY

12 sierpnia

Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu. Boże jak tu pięknie.
Drzewa
wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać,
kiedy
pokryją się śniegiem.

14 października

Beskidy są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście
zmieniły
kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę
po
okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniałe! Jestem pewien, że
to
najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak
mi się
tu podoba.

11 listopada

Wkrótce zaczyna się sezon polowania . Nie mogę sobie wyobrazić, jak
ktoś
może chcieć zabić coś tak wspaniałego, jak jeleń. Mam nadzieję,
że
wreszcie
zacznie padać śnieg.

2 grudnia

Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było
przykryte
białą kołdrą. Widok jak pocztówki bożonarodzeniowej. Wyszliśmy
na
zewnątrz,
odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę dojazdową.
Zrobiliśmy
sobie świetną bitwę śnieżną (wygrałem yes, yes, yes! ), a potem
przyjechał
pług śnieżny, zasypał to co odśnieżyliśmy i znowu musieliśmy
odśnieżyć
drogę
dojazdową. Kocham Beskidy.

12 grudnia

Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług śnieżny znowu powtórzył
dowcip z
drogą
dojazdową. Po prostu kocham to miejsce.

19 grudnia

Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdną
drogę
dojazdową nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony
odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny.

22 grudnia
Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Całe
dłonie
mam w
pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, że pług śnieżny czeka
tuż za
rogiem, dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. S****ysyn!

25 grudnia
Wesołych *******onych Świąt! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak
kiedyś
wpadnie mi w ręce ten s****ysyn od pługu śnieżnego... przysięgam -
zabiję.
Nie rozumiem, dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to
gówno.

27 grudnia

Znowu to białe ☠☠☠☠☠☠☠☠ spadło w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem
nosa, z
wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy
przejechał
pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą
białego
gówna. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięć centymetrów
tej nocy.
Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu?

28 grudnia

Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt pięć
centymetrów
tego
białego kurestwa. Teraz to nie odtaje nawet do lata. Pług śnieżny
ugrzązł w
zaspie a ten chuj przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem
mu, że
sześć już połamałem kiedy odgarniałem to gówno z mojej drogi
dojazdowej, a
potem ostatnią roz*******iłem o jego zakuty łeb.

4 stycznia
Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do
jedzenia i
kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi *******ony jeleń i całkiem
go
roz***ał. Narobił szkód na trzy tysiące. Powinni powystrzelać te
s****ysyńskie jelenie. Że też myśliwi nie rozwalili wszystkich w
sezonie!

3 maja

Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak
zardzewiał od
tej ***anej soli, którą posypują drogi.
18 maja
Przeprowadziłem się z powrotem do miasta. Nie mogę sobie wyobrazić,
jak
ktoś
kto ma odrobinę zdrowego rozsądku, może mieszkać na jakimś zadupiu
w
Beskidach.
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:12   #2428
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzikon85 Pokaż wiadomość
To flaczki śmierdzą ?

Ja nie zauważyłam i jeść lubię - nie lubię tylko myśleć z czego to jest zrobione
za jelitami i podrobami nie przepadam
Stary 2010-01-11, 18:14   #2429
Madzikon85
Zakorzenienie

a mi moja Miłość proponował ostatnio, że wyjedziemy ale w Bieszczady i zbudujemy sobie igloo, a latem szałas - nie zgodziłam się
Stary 2010-01-11, 18:14   #2430
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Pin up - znalazłam info o jakiejś składance polskich staroci "Od Momusa do Alibaby"
(tutaj spis kawałków http://forum.o2.pl/nowy.php?id_p=4767889&id_c=11323561)
Górecka, Zimińska, Pogorzelska... Świetne artystki...
Dziękuję, chętnie sobie przypomnę...

A tymczasem mi o taki burleskowy kabaret chodzi, coś na kształt wspomnianego Kabaretu, Moulin Rouge albo np. Pink Panther, żeby zobrazować...
Ale mam wymagania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości