Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 22:08   #2821
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
tak jest troszke mobilizacji na początku roku musi byc chociaz pewnie w weekend sie ona skonczya kiedys bylam takim chudzielcem no:P Kara mnie spotkalaMoj TZ jest na etapie negocjowania ze mna dzidiusia ale powiedzialam mu ze do śluu niech czeka a co A wogole dziewczyny robicie wesele jednodniowe czy z poprawinami?My zarezerwowalismy na jednodniowe ale teraz tak mysle o poprawinach zeby gdzies zrobic bo tam chca niewiele mniej za os jak za pierwszy dzien wiec za duzo by kasy poszlo .... jak Wy rozwiazujecie ten problem?
my rowniez robimy z poprawinami bo bedziemy miec sporo gosci dojezdnych i nie oplacaloby im sie przyjezdzac tylko na samo wesele, a bedzie ich sporo wiec w domu sie nie pomieszcza, a tak to za jednym zamahem sie zalatwi wszystko
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:12   #2822
MALENSTWO84
Raczkowanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez RNG Pokaż wiadomość
Architekture na czwartym roku. Nie lubie tego, nie czuje wiec nie moge byc w tym nawet dobra... Kiedy ja mam w takim razie realizowac swoje marzenia? Za poltora roku slub, kiedys dzieci... Nowe studia po trzydziestce? ale ja tak nie chce

dokończ tą architekture... nigdy nic nie wiadomo, może praktyczne wykorzystanie umiejętności zdobytych na studiach kiedys da Ci satysfakcje. masz jeszcze 1.5 roku przed soba, dasz rade, tylko sie "nie nakrecaj", niem mysl o tym, ze nie lubisz... studia po 30 to nie tragedia... poza tym wcale nie musisz czegos studiowac, zeby to robic. a jakie są twoje zainteresowania, co ci daje staysfakcje?

ślub cywilny 07.05.2011 r.

ślub kościelny 28.04.2012 r.

czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r.
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:17   #2823
RNG
Raczkowanie

Interesuje mnie kosmetologia - uwielbiam to i lubie sie tego uczyc, to mnie interesuje. Myslalam o zawieszeniu arch. zrobieniu choc licencjatu z kosmetologii, zaczeciu pracy i dokonczeniu arch. Tak mowi tez moj TŻ... Nie wiem, totalnie juz sie zalamuje jak o tym mowie. Nie wierze ze cale zycie mozna robic cos czego sie nie lubi. Tym bardziej ze to nie zawod w stylu wypelnienia rubryk, tylko tu jak sie nie lubi, to nie jest sie dobrym. Ba, nawet przecietnym...

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Chcialabym miec swoj gabinet, pracowac kiedys na wlasny rachunek, chodzic na szkolenia w ronych podobnych dziedzinach... Byc sobą po prostu.

RNG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:17   #2824
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
student bez poprawki to nie student
to ja studentem chyba nie byłam nawet kolosa nigdy nie poprawiałam

dobranoc dziewczyny
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:18   #2825
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

my też robimy poprawiny po konsultacji z moimi rodzicami

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:18   #2826
RNG
Raczkowanie

dottta to ty genialna jestes

Stary 2010-01-11, 22:20   #2827
monini2507
Zakorzenienie

Dostałam dzisiaj zapytanie od ivony84 czy jeszcze zyję czy ja to czy data aktualna. No więc zyje nic sie nie zmieniłam data slubu aktualna tylko udzielanie sie tu na wizazu kiepskie. Choc przyznam czytam was co dzien moze tak po lepkach ale czytam i wiem co w trawie pisczy ogolnie. Ja natomiast nie mam za bardzo czasu na pisanie tutaj z wami choc bardzo bym chciala na prawde wracam do domku pozno, przelece wizaz. Czasami az sie gubie bo w sumie nie wiem co mam pisac bo piszecie jak najete i pewnie ie nadazyłam bym z udzielem sie .
Ale sledze was namietnie i jestem z wami co dzien takze pomyslcie czasami sobie o mnie
Pozdrawiam
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 22:24   #2828
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Interesuje mnie kosmetologia - uwielbiam to i lubie sie tego uczyc, to mnie interesuje. Myslalam o zawieszeniu arch. zrobieniu choc licencjatu z kosmetologii, zaczeciu pracy i dokonczeniu arch. Tak mowi tez moj TŻ... Nie wiem, totalnie juz sie zalamuje jak o tym mowie. Nie wierze ze cale zycie mozna robic cos czego sie nie lubi. Tym bardziej ze to nie zawod w stylu wypelnienia rubryk, tylko tu jak sie nie lubi, to nie jest sie dobrym. Ba, nawet przecietnym...

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Chcialabym miec swoj gabinet, pracowac kiedys na wlasny rachunek, chodzic na szkolenia w ronych podobnych dziedzinach... Byc sobą po prostu.
hmm to nie rozumiem czemu nie poszłaś wcześniej na kosmetologię??

Stary 2010-01-11, 22:25   #2829
MALENSTWO84
Raczkowanie

Cytat:

warto dokonczyc te studia- jakos takie mam przekonanie a co do Twojej pasji...siostra mojego TZ a konczy teraz studium pomaturalne z kosmetologii... może cos w tym stylu by Cie zadowolilo... pewnei wystarczylyby podstawy, zeby sie zapoznac z tematem i tak, jak Ci sie marzy, otworzyc swoja dzialalnosc? studium trwa 2 lata, sa praktyki- i to sporo, z tego, co zauwazylam. i chyba w tym fachu wazne sa podstawy "techniczne" plus doswiadczenie, ktore mozna zdobyc tylko w praktyce. wtedy juz "doszkalac sie" uczestniczac w kursach itp. mozesz na biezaco, po podstawowym przeszkoleniu w studium... to tez jest jakies wyjscie, nie trzeba miec tytułu do wszystkiego, co sie chce robic. tak mi sie wydaje...

ślub cywilny 07.05.2011 r.

ślub kościelny 28.04.2012 r.

czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r.
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:32   #2830
RNG
Raczkowanie

Moze macie racje. Poszlam na arch. bo... chyba z powodu nacisku ze strony rodziny, znajomych (bo dobra jestes z rysunku, bo zdolna, bo to dobry zawod, kosmetyczka to nie zawod dla ciebie, co ci to da... itp.) Sama teraz zaluje... No nie jestem szczesliwa jest chodzi o ten aspekt mojego zycia i juz... Glupia, glupia ze poszlam na to!

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

dobra, juz Was nie mecze moimi problemami,musze jakos dac rade - dobrze ze w zyciu prywatnym spokojnie...

Stary 2010-01-11, 22:35   #2831
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Napisałam już do wszystkich dziewczyn przypomnienia o naszym watku i tyle naskrobałyście, że nie mogę nadrobic Ale sama sobie jestem winna

Jenny kretynizm totalny

Lusesita Cobra kciuki dalej trzymam

Moniczkar_ my mamy wesele 2 dniowe - wynajmujemy osobno kucharkę i osobno salę, więc sporo jedzenia i tak zostanie I poprawiny nas nie będą nic kosztowały.

RNG ja studiowałam podobny kierunek i powiem Ci, żeby zarabiac jako tako to też muszę zrobic uprawnienia - póki co pracuję jako asystentka projektanta. Ale jeśli tego nie czujesz to po co się męczyc. Choc i tak już długo wytrzymałaś i szkoda tych 4 lat, więc dokończ studia, a potem róbta co chceta

I od jutra wyruszam w poszukiwania nowej pracy. Wiecie o co proszę
Tylko mam pytanie do T'ai - czy jeśli mam umowę na czas nieokreślony od 1.02.2009 (wcześniej byłam na określony 3 miesiące) to jaki mam czas wypowiedzenia? 2 tygodnie czy już miesiąc? Kurde, bo nie wiem co bym mogła jutro powiedziec jakby mnie spytali, kiedy mogę zacząc

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2010-01-11 o 22:41
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 22:38   #2832
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Moze macie racje. Poszlam na arch. bo... chyba z powodu nacisku ze strony rodziny, znajomych (bo dobra jestes z rysunku, bo zdolna, bo to dobry zawod, kosmetyczka to nie zawod dla ciebie, co ci to da... itp.) Sama teraz zaluje... No nie jestem szczesliwa jest chodzi o ten aspekt mojego zycia i juz... Glupia, glupia ze poszlam na to![COLOR="Silver"]
Nie warto w kwestii studiów sugerować się zdaniem rodziny, bo to twoje życie, oni ci potem motywacji nie dadzą
moja dawna współlokatorka pod naciskiem rodziny poszła na anglistykę, a chciała iść na studia artystyczne i teraz biedna się męczy

malenstwo dobrze pisze w szkołach policealnych są kierunki kosmetyczne, w Cosinusie jest bezpłatny, studiujesz zaocznie, za free
sama robię w takiej szkole Turystykę, bo po prostu mnie to interesuje

a jak juz tyle wytrzymałaś na architekturze to nie warto rezygnować

Stary 2010-01-11, 22:42   #2833
RNG
Raczkowanie

dziekuje Wam, jestescie kochane jeszcze to przemysle, a teraz ide spac do zobaczenia!

Stary 2010-01-11, 22:47   #2834
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

RNG od tego jesteśmy - uciekam już

Dobranoc Słodkich senków

64 => 55
Stary 2010-01-11, 22:47   #2835
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Ja też już zmykam, bo jutro na 8.00
Dobranoc wszystkim

Stary 2010-01-11, 22:49   #2836
karolinusienka
Zakorzenienie

dobranoc
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:04   #2837
sonek
Raczkowanie

[QUOTE=ivona84;16324201]
Hej dziewczynki
I znów mam 10 stron w plecy

Wczoraj byłam u ortodontki i bolą mnie dziś zęby Ale dostałam też dobrą wiadomość, że pod koniec marca będę miała założony cały dół I mówiła, że już zęby bardzo dużo się przesunęły jak na mój wiek Następna wizyta dopiero 22 lutego, więc w sumie dobrze, że wczoraj mocno mi naciągnęła aparat

Zazdroszczę postępów.U mnie w sprawie aparatu nareszcie się ruszyło. Dzisiaj załozyłam gumki, bo aparat bede miała już za 10 dni Wiem, że to kropelka w morzu, ale bardzo się cieszę, że zaczynam realizować cos, co od ponad 10 lat chodziło mi po głowieI pomyśleć, że akurat perspektywa pięknego uśmiechu na ślubie zmobilizowała mnie do szybkiego podjęcia ciężkich kroków ku realizacji marzeń

sonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:09   #2838
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.I

Elunka - fajny avatar, aż Cię nie poznałam

Dottta - też dzisiaj latałam z mamą po Carrefourze i tylko oglądałyśmy skład itd...

Stysik - udało Ci się coś z pracy napisać ?

Bambusiek - Witaj miłego i szybkiego nadrabiania

Joanwi, Ivonka, Karolinusienka, MiciaKicia- dzięki za opinię o filmie, może się skuszę ściągnać..

Joanwi - gratuluję

Isabele - a gdzie byliście na nartach ?

Slimaczek - ładne! Jaki tort ? Dzięki za linka, przyda się

Butterfly - a dlaczego autka ?

Lusesita - za rozdział

Ewelika, Lusesita, Isabele, T'ai
-

Mihasia - Witaj ponownie

MiciaKicia - fajne zakupy, chociaż zegarek nie w moim stylu (bo nie noszę wcale)

Asia - Witaj ponownie super, że dostaliście ten kredyt, a mieszkanie już kupione ?

Isabele - super! oby tylko im się znów nie odmieniło...

Lula - miłego nadrabiania, też dziś miałam 10 str

Milenka - a gdzie załatwiasz praktyki ? Mnie to czeka za tydzień jak dostanę papiery z uczelni.

Stoły - jeszcze się nie zastanawiałam, ale raczej prostokątne

Pudełka-serca na podziękowanie: ładne, ale na razie będę polować na krzesełka (w załączniku)

Barman - zastanawialiśmy się czy nie wziąć od P. kolegi ze studiów, ale jeszcze nie wiem. A jak nie barman to na pewno będzie osobny stolik, gdzie będzie kilka alkoholi kolorowych i karta drinków i każdy będzie sobie mógł sam zrobić

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:21   #2839
Wiosenny Deszcz
Raczkowanie

Eh ja za Wami nie nadążam. Jakieś 1,5 godziny temu wróciłam z pracy i nie uda mi się nadrobić w czytaniu zaległości, tak więc pokrótce.
Joanawi gratuluję egzaminu, Ma.ko referatu
Dziękuję wszystkim za serdeczne powitanie
Z transportem/noclegiem dla mojej rodziny i znajomych też mam problem. Nie wiem jak to rozwiązać. Moja rodzinka porozjeżdżała się po całej Polsce, podobnie TŻta i masakra. Nawet jeśli zorganizujemy dojazd to i tak trzeba załatwić jakiś nocleg Przeraża mnie to.
Co do pierwszego tańca to chciałabym zatańczyć walca, ale mój TŻ ma dwie lewe nogi Chcę go namówić, żeby poćwiczył ze mną, ale on się chyba wstydzi. Nie wiem.
Wybaczcie na więcej dziś nie mam siły. Dobranoc
Wiosenny Deszcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:31   #2840
sonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
prosze bardzo
my sie zastanawiamy nad bolsem, sobieskim albo panem tadeuszem....ehhh ciezki wybor bedzie
a my na pewno kupujemy Finlandię, ale nie smakową, bo nie każdy lubi.

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
hmmm u mnie kazda ze stron placi za swoich gosci, a reszta na pol. ale chodzi mi o koszty miedzy wami a waszymi rodzicami.np ja bym chciala, zeby rodzice zaplacili tylko za gosci rodzinnych a za reszte ja bym placila z wlasnej kieszeni
Jeśli chodzi o podział kosztów, to na razie ustaliliśmy, że każdy płaci za swoich gości. Co do reszty szczegółów nie mogę nic więcej powiedzieć, bo się nad tym nie zastanawialiśmy. Ale na pewno będzie to ciężki orzech do zgryzienia :/

sonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:59   #2841
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.II

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dowiedziałam się że na mojej sali na 2011 już nie ma terminów na kwiecień-wrzesień
Chyba stała się oblegana

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
od soboty 1,2 kg mniej na wadze, 0,5% mniej tłuszczu, 0,5% więcej wody a od dziś mam mieć okres

dobrze zaopatrzyć sie w magnez bo mi mięśnie szwankowały - cierpły i drżały ale po magnezi przeszło.
Super! i dzieki za info.

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
U nas też kasy brak, dlatego zrezygnowaliśmy z wielkiej imprezy i za swoje damy radę zorganizować skromniejszy ślub i uwić gniazdko.

A propo... Mam już tyle oszczędzone, że może być już 2011

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
moja kolezanka z pracy byla i mówi ze teksty fajne momentami : np
<co sie tak czaisz jak szpak na je.ba.nie.>
albo < pocisz sie jak pedofil w sklepie z zabawkiami >

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zła jak pier*n! Tak mnie wkurza ten opiekun od praktyk ze masakra ja jestem przemądrzała ale on mnie bije o milion procent opisałam mu ćwiczenia dla pacjentów (co w ogóle mógłby dać se siana) to zaczął drzeć mordę że w szkole to są idioci co nie pracują z pacjentami i nas źle uczą, żeby powiedzieć pani żeby sobie taki sposób opisywania wsadziła w du*ę. Chciałam mu coś wytłumaczyć, powiedziałam 'Ale" to on "Niech mi pani da skończyć! " i drze mordę. Ech.... potem staliśmy vis a vi siebie i coś tłumaczył (druga praktykanta stała z boku) a on się patrzył i mówił tylko do mnie a ja na niego najbardziej wrednym spojrzeniem jakie mi się udało wydobyć i się uśmiechał. Na koniec mówi "będziemy dobrą rehabilitantką?' a ja że się zastanowię. I mnie poklepał po ramieniu i mówi 'Niech się pani nie przejmuje. jutro będzie gorzej". Ja mu że się nie przejmuję tylko jestem zdenerwowana. Myślałaby kto wielce pan uczony
Co za koleś

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
a nie. bede miała. Wejście na sale ze schodów -całe w fajerwerkach i na ścianach pokazy slajdów ze zdjęć naszych i kamery z parkietu i całej sali. o a co mi szkodzi
Oooo

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
dodam,ze w pokaz slajdow bedzie moj szwagier zaanagazowany-jak sie uda to po prostu na srodku sali postawia kompa i na scianie beda wyswietlane-a jak sie nie uda to tylko na plycie to bedzie taki "dodatek" przed nagranym filmem;p
Super pomysł!

Cytat:
to ja chyba nigdy nie widziałam fajnych zabaw Na ostatnim weselu babki miały skakac na balon który facet miał miedzy nogami (czy gdzie tam akurat wymyślili) aby pękł I te podpite ciotki skaczące po jakichś podpitych młokosach albo wujkowie łapiący nastolatki za piersi bo akurat tańczą w kółeczku a wodzirej śpiewa "a teraz łapiemy za klatki piersiowe..." Dla mnie okropieństwo
Beznadziejne...

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
taaak serducho fajne jest u nas przy wejsciu na sale to jest taki material bialy i wycina sie wspolnie nozyczkami serce i przez to serce sie pozniej przechodzi http://udanusi.cal.pl/images/photos/8.jpg
Ciekawe

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
u nas przed samym tortem jest tak że gaszą światło i tańczymy w serduszku ze świec
fajnie, ale
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
w moim przypadku balabym sie o maly pozar suknie slubnej na weselu

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
jesli chodzi o zamieszkanie.. my jako że mieszkamy w domu moich rodziców to dokładamy sie do czynszu, do jedzenia... itd... gdy trzeba coś wyreperować, wymienić to też sie dokładamy...tak nas wychowano i nauczono...

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16396069]Heloł Gerlsy.
Zostało nam tylko 26dni.
Nawet się nie denerwuje. Już mam kieliszki i do wódki i do szampana. A poza tym podziękowania,podziękowan ia rodzicom i świadkom. Jutro śmigam po buty i biżuterię. Obrączki też już jutro. Poza tym do orkiestry obgadac ostatnie szczegóły. No i poradnia,ale to szukamy takiej żeby iśc i podbic tylko papier.
Czeka Was mnóstwo zajęc. A te dziewczyny,które osobno wynajęły salę,osobno kucharki-istna masakra Wam powiem.
Ale ja już sie doczekac nie moge. Same widzicie ile załatwiania,dlatego tak rzadko bywam.[/QUOTE]
Hey
26 dni ? To Ci teraz szybko zleci...
A jak się czujesz, a maleństwo ? miałaś już usg ?

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
już się zdążyłam pogodzic z tą myślą że te zaręczyny się nie odbyły ale dzisiejsza sytuacja z ojcem i księdzem sprawiła że żałuję że nie jesteśmy już oficjalnym narzeczeństwem (może by wreszcie coś do rodziców dotarło?) zresztą ja nie byłam ojcu dłużna złośliwości...bo jak ksiądz nazwał nas narzeczeńswem to ojciec zaprzeczył że nie jesteśmy po zaręczynach...a ja mu na to "a skąd wiesz? może już właśnie jesteśmy narzeczeństwem? nie wszystko musi byc takie oficjalne"
dobrze mu przygadałaś...

Cytat:
a ja pojadłam placuszków serowych
Zapodaj przepis na PW, albo napisz czy jest w książce

Cytat:
u nas dopiero zara zksiadz bedzie...masakra po nocy tak chodzic;p sasiadka dala cynk,dobrze,ze glowy nie poslzam myc
To i tak wczesna pora
u mnie ksiądz w tym roku był po 20:00, a w poprzednich latach nawet przed 22:00 i cały dzień w...

Cytat:
aaa i wlasnie zobaczylam reklame knora na przepis KEBAB,musze to miec
Też muszę wypróbować a dziś miałam kurczaka w ziolach (czy jakoś tak)

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
a jesli chodzi o dojazd to dla gosci skarba wynajmujemy autobus (Oco bedzie kosztowac bagatella ok 3 tys zlotych i plaicmy im tez 1 nocleg...) a pozniej w czasie wesela wynajmujmy jednego kierowce dajemy mu samochod i on rozowzi gosci po doomach kiedy sie im tylko podoba
3 tys ???

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Nadrabianie cz.III

Cytat:

P.S. chętnie przyjmę trochę ciałka na bioderka, biust i odrobinę na nogi
Chętnie trochę odstąpie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ostatnio byliśmy na sniadaniu w macu i sie rozczarowalam... ani jakos dobre nie bylo a na dodatek nie mozna bylo cheesburgera kupic po prostu, tylko sniadanie...
A mi smakują tzn. smakowały śniadania w Mc'u

Cytat:
Napisane przez MALENSTWO84 Pokaż wiadomość
e, no to i jeszcze raz . ja taka "mocna" nie jestem. leń patentowany rok temu skonczylam studia, we wrzesniu 2009 absolutorium, ale jak mnie przycisnelo, to 3/4 pracki w tydzien naskrobalam. ciekawe tylko z jakim efektem do sprawdzenia juz oddalam, w srode WERDYKT

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
dzięki
Ty też stosujesz Dukana??
, od wczoraj

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Misie kochane - nie dam już dzisiaj rady opowiedzieć, bo padam
B. przyszedł, zjedliśmy ledwo połowę pizzy i usnęliśmy na tapczanie... Wczorajsza nocka w pociągu, to dziś trzeba się wyspać

Dobrej nocki, Odezwę się jutro...jakoś
Dobranoc

Cytat:
A wogole dziewczyny robicie wesele jednodniowe czy z poprawinami?My zarezerwowalismy na jednodniowe ale teraz tak mysle o poprawinach zeby gdzies zrobic bo tam chca niewiele mniej za os jak za pierwszy dzien wiec za duzo by kasy poszlo .... jak Wy rozwiazujecie ten problem?
1 dniowe, a poprawiny będą już w domu
Gdybyśmy chcieli na sali 2 dniowe to wyszłoby nas to 250zł/os (oczywiście cena ze stycznia 2009)

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj zapytanie od ivony84 czy jeszcze zyję czy ja to czy data aktualna. No więc zyje nic sie nie zmieniłam data slubu aktualna tylko udzielanie sie tu na wizazu kiepskie. Choc przyznam czytam was co dzien moze tak po lepkach ale czytam i wiem co w trawie pisczy ogolnie. Ja natomiast nie mam za bardzo czasu na pisanie tutaj z wami choc bardzo bym chciala na prawde wracam do domku pozno, przelece wizaz. Czasami az sie gubie bo w sumie nie wiem co mam pisac bo piszecie jak najete i pewnie ie nadazyłam bym z udzielem sie .
Ale sledze was namietnie i jestem z wami co dzien takze pomyslcie czasami sobie o mnie
Pozdrawiam
Hey
Ok!

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość

Zazdroszczę postępów.U mnie w sprawie aparatu nareszcie się ruszyło. Dzisiaj załozyłam gumki, bo aparat bede miała już za 10 dni Wiem, że to kropelka w morzu, ale bardzo się cieszę, że zaczynam realizować cos, co od ponad 10 lat chodziło mi po głowie.I pomyśleć, że akurat perspektywa pięknego uśmiechu na ślubie zmobilizowała mnie do szybkiego podjęcia ciężkich kroków ku realizacji marzeń
Cześć
Miłego nadrabiania i super, że z aparatem lepiej i ząbki się prostują

---
Chciałam Wam powiedzieć, że Lusesita i Moniczkar_ mają w tym samym dniu ślub i w tym samym dniu obchodzą urodziny

Dziewczyny, oto linki do Waszych formularzy:
http://pannymlode2011.blogspot.com/2...ny-deszcz.html
http://pannymlode2011.blogspot.com/2...moniczkar.html
http://pannymlode2011.blogspot.com/2010/01/mihasia.html

Która z PM nie ma jeszcze formularza, a chce - proszę o PW

Zmykam spać, bo już padam Dobranoc!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2010-01-12 o 00:01
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 06:54   #2842
Mustique
Lena

Cytat:
a i wlasnie widzialam reklame W11- tragiczny koniec wesela;p ofiara jest PM,a sprawca...ktos z zaproszonych gosci
zaczęłam oglądać, ale mnie nie wciągnął... przełączyłam na Patriotę....

Cytat:
A wogole dziewczyny robicie wesele jednodniowe czy z poprawinami?
na początku miało nie być poprawin, jedynie jakiśobiad w domu i w ogrodzie- o ile ładna miała być pogoda- jakiś grill i wogóle posiadówa...

no ale wyszło jak wyszło- i zdecydowalismy się w poprawiny połączyć z chrzcinami i mamy imprezę w remizie...

.......................
dziś wolne, miałam spać do góry tyłkiem i co.... wstałam o 6! a takie były wielkie plany wylegiwania się!
Stary 2010-01-12, 07:11   #2843
dottta
Zakorzenienie

jestem padnięta

wody mi systematycznie przybywa a tłuszczu ubywa ale już mam dość jajek i ryb

Ogólnie dzien zapowiada sie dupiato chyba ide sie kimnąć jeszcze
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 07:15   #2844
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

witajcie a ja pojechałam w niedziele spontanicznie do TZ wrociłam wczoraj...

a dziś mam PÓŁ ROKU PO ZARĘCZYNACH!!
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 07:35   #2845
Martilla
Rozeznanie

Chciałam się tylko przywitać i zmykam

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 07:39   #2846
moniczkar_
Raczkowanie

JennyAniolek
podziwiam sie za takie nadrobienie

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Lusesita
to Ty prawie jak siostra hehehe
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 07:45   #2847
anemeon
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ta blondyna z "Turkii" świetna :P Zawsze po takich okazach czuję się mądrzejsza :P

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 08:12   #2848
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

T'ai pytałaś o podziękowania dla gości. Wybraliśmy takie-> http://www.allegro.pl/item875163504_...dla_gosci.html białe bez personalizacji tylko z ładnym wierszykiem. Czekam właśnie na przesyłkę.
Wiele z Was pyta jak dzidziuś-chyba dobrze. Zbliżamy się powoli do końca I trymestru. USG mam 18 stycznia. Będzie to moje pierwsze USG i już się doczekac nie mogę! Już coraz mniej mam mdłości i coraz rzadziej odwiedzam toaletę żeby zwrócic. Brzucholka jeszcze nie ma jako takiego. Ja sie czuje dobrze,tylko ciagle bym spała,ale to podobno dobre jest.
No i chyba tyle.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 08:42   #2849
cobra115
Zakorzenienie

Hej
W "starej" pracy jestem:P

honolinka jej wczoraj o Tobie myślałam Bo TEN dzień już tak blisko
RNG figura rożka też mam raczej taka tzn. nie wiem co dokładnie kryje się pod nazwą "rożek"
lusesita my chyba jestesmy identyczne tzn. prawie:d bo ja mam 166 i 56,5 kg
jenny leże i kwiczę, nie umiem się pozbierać po tym filmiku, czuję sie jakbym była wszystkowiedząca

O 11 mają zacząć się schodzić na rozmowy kwalifikacyjne Zobaczymy ten "świeży" towar
Stary 2010-01-12, 08:47   #2850
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej dziewczynki

Sonek cieszę się, że już się coś ruszyło z aparatem Teraz tylko zakładanie i czekanie aż ząbki będą coraz prostsze Kiedy zakładasz?
I jeszcze jedno pytanie - już ok między Tobą i Tżem? Będzie ślub?

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Chciałam Wam powiedzieć, że Lusesita i Moniczkar_ mają w tym samym dniu ślub i w tym samym dniu obchodzą urodziny
Ciekawe czy z tego samego roku są

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
dziś wolne, miałam spać do góry tyłkiem i co.... wstałam o 6! a takie były wielkie plany wylegiwania się!
Odkąd mam wolne to wstaje o 9 Ale jak miałam urlop w wakacje to punkt 7 się zrywałam

Cytat:
jestem padnięta
wody mi systematycznie przybywa a tłuszczu ubywa ale już mam dość jajek i ryb
Ogólnie dzien zapowiada sie dupiato chyba ide sie kimnąć jeszcze

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
a dziś mam PÓŁ ROKU PO ZARĘCZYNACH!!

Honolinka super, że się dobrze czujesz A spanie to normalne - moja przyszła szwagierka jest mniej więcej w tym samym okresie ciąży co Ty i wiecznie ziewa i spac jej się chce. Ale lepiej się wyspac teraz, bo potem nie będzie tak kolorowo
Ładniutkie te podziękowania

A ja dziś pójdę roznosic swoje CV. Stresa mam

64 => 55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości