|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
dokończ tą architekture... nigdy nic nie wiadomo, może praktyczne wykorzystanie umiejętności zdobytych na studiach kiedys da Ci satysfakcje. masz jeszcze 1.5 roku przed soba, dasz rade, tylko sie "nie nakrecaj", niem mysl o tym, ze nie lubisz... studia po 30 to nie tragedia... poza tym wcale nie musisz czegos studiowac, zeby to robic. a jakie są twoje zainteresowania, co ci daje staysfakcje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie kosmetologia - uwielbiam to i lubie sie tego uczyc, to mnie interesuje. Myslalam o zawieszeniu arch. zrobieniu choc licencjatu z kosmetologii, zaczeciu pracy i dokonczeniu arch. Tak mowi tez moj TŻ... Nie wiem, totalnie juz sie zalamuje jak o tym mowie. Nie wierze ze cale zycie mozna robic cos czego sie nie lubi. Tym bardziej ze to nie zawod w stylu wypelnienia rubryk, tylko tu jak sie nie lubi, to nie jest sie dobrym. Ba, nawet przecietnym...
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Chcialabym miec swoj gabinet, pracowac kiedys na wlasny rachunek, chodzic na szkolenia w ronych podobnych dziedzinach... Byc sobą po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
my też robimy poprawiny po konsultacji z moimi rodzicami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Raczkowanie
|
dottta to ty genialna jestes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dzisiaj zapytanie od ivony84 czy jeszcze zyję
![]() ![]() Ale sledze was namietnie i jestem z wami co dzien takze pomyslcie czasami sobie o mnie ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Raczkowanie
|
Moze macie racje. Poszlam na arch. bo... chyba z powodu nacisku ze strony rodziny, znajomych (bo dobra jestes z rysunku, bo zdolna, bo to dobry zawod, kosmetyczka to nie zawod dla ciebie, co ci to da... itp.) Sama teraz zaluje... No nie jestem szczesliwa jest chodzi o ten aspekt mojego zycia i juz... Glupia, glupia
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- dobra, juz Was nie mecze moimi problemami,musze jakos dac rade - dobrze ze w zyciu prywatnym spokojnie... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
Napisałam już do wszystkich dziewczyn przypomnienia o naszym watku i tyle naskrobałyście, że nie mogę nadrobic
![]() ![]() Jenny kretynizm totalny ![]() Lusesita Cobra kciuki dalej trzymam ![]() Moniczkar_ my mamy wesele 2 dniowe - wynajmujemy osobno kucharkę i osobno salę, więc sporo jedzenia i tak zostanie ![]() RNG ja studiowałam podobny kierunek i powiem Ci, żeby zarabiac jako tako to też muszę zrobic uprawnienia - póki co pracuję jako asystentka projektanta. Ale jeśli tego nie czujesz to po co się męczyc. Choc i tak już długo wytrzymałaś i szkoda tych 4 lat, więc dokończ studia, a potem róbta co chceta ![]() I od jutra wyruszam w poszukiwania nowej pracy. Wiecie o co proszę ![]() Tylko mam pytanie do T'ai - czy jeśli mam umowę na czas nieokreślony od 1.02.2009 (wcześniej byłam na określony 3 miesiące) to jaki mam czas wypowiedzenia? 2 tygodnie czy już miesiąc? Kurde, bo nie wiem co bym mogła jutro powiedziec jakby mnie spytali, kiedy mogę zacząc ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2010-01-11 o 22:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja dawna współlokatorka pod naciskiem rodziny poszła na anglistykę, a chciała iść na studia artystyczne i teraz biedna się męczy ![]() malenstwo dobrze pisze ![]() sama robię w takiej szkole Turystykę, bo po prostu mnie to interesuje ![]() a jak juz tyle wytrzymałaś na architekturze to nie warto rezygnować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Raczkowanie
|
dziekuje Wam, jestescie kochane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zakorzenienie
|
RNG od tego jesteśmy - uciekam już
![]() Dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
Ja też już zmykam, bo jutro na 8.00
![]() Dobranoc wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ivona84;16324201]
Hej dziewczynki I znów mam 10 stron w plecy ![]() ![]() Wczoraj byłam u ortodontki i bolą mnie dziś zęby ![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę postępów. ![]() ![]() ![]() ![]()
#2838 |
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz.I
Elunka - fajny avatar, aż Cię nie poznałam ![]() Dottta - też dzisiaj latałam z mamą po Carrefourze i tylko oglądałyśmy skład itd... Stysik - udało Ci się coś z pracy napisać ? Bambusiek - Witaj ![]() Joanwi, Ivonka, Karolinusienka, MiciaKicia- dzięki za opinię o filmie, może się skuszę ściągnać.. Joanwi - gratuluję ![]() Isabele - a gdzie byliście na nartach ? ![]() Slimaczek - ładne! Jaki tort ? Dzięki za linka, przyda się ![]() Butterfly - a dlaczego autka ? Lusesita - ![]() Ewelika, Lusesita, Isabele, T'ai - ![]() Mihasia - Witaj ponownie ![]() MiciaKicia - fajne zakupy, chociaż zegarek nie w moim stylu (bo nie noszę wcale) Asia - Witaj ponownie ![]() Isabele - super! oby tylko im się znów nie odmieniło... Lula - miłego nadrabiania, też dziś miałam 10 str Milenka - a gdzie załatwiasz praktyki ? Mnie to czeka za tydzień jak dostanę papiery z uczelni. Stoły - jeszcze się nie zastanawiałam, ale raczej prostokątne Pudełka-serca na podziękowanie: ładne, ale na razie będę polować na krzesełka (w załączniku) Barman - zastanawialiśmy się czy nie wziąć od P. kolegi ze studiów, ale jeszcze nie wiem. A jak nie barman to na pewno będzie osobny stolik, gdzie będzie kilka alkoholi kolorowych i karta drinków i każdy będzie sobie mógł sam zrobić |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Raczkowanie
|
Eh ja za Wami nie nadążam. Jakieś 1,5 godziny temu wróciłam z pracy i nie uda mi się nadrobić w czytaniu zaległości, tak więc pokrótce.
Joanawi gratuluję egzaminu, Ma.ko referatu ![]() Dziękuję wszystkim za serdeczne powitanie ![]() Z transportem/noclegiem dla mojej rodziny i znajomych też mam problem. Nie wiem jak to rozwiązać. Moja rodzinka porozjeżdżała się po całej Polsce, podobnie TŻta i masakra. Nawet jeśli zorganizujemy dojazd to i tak trzeba załatwić jakiś nocleg ![]() Co do pierwszego tańca to chciałabym zatańczyć walca, ale mój TŻ ma dwie lewe nogi ![]() Wybaczcie na więcej dziś nie mam siły. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Jeśli chodzi o podział kosztów, to na razie ustaliliśmy, że każdy płaci za swoich gości. Co do reszty szczegółów nie mogę nic więcej powiedzieć, bo się nad tym nie zastanawialiśmy. Ale na pewno będzie to ciężki orzech do zgryzienia :/
![]() |
#2841 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16396069]Heloł Gerlsy. Zostało nam tylko 26dni. Nawet się nie denerwuje. Już mam kieliszki i do wódki i do szampana. A poza tym podziękowania,podziękowan ia rodzicom i świadkom. Jutro śmigam po buty i biżuterię. Obrączki też już jutro. Poza tym do orkiestry obgadac ostatnie szczegóły. No i poradnia,ale to szukamy takiej żeby iśc i podbic tylko papier. Czeka Was mnóstwo zajęc. A te dziewczyny,które osobno wynajęły salę,osobno kucharki-istna masakra Wam powiem. Ale ja już sie doczekac nie moge. Same widzicie ile załatwiania,dlatego tak rzadko bywam.[/QUOTE] Hey ![]() 26 dni ? To Ci teraz szybko zleci... A jak się czujesz, a maleństwo ? miałaś już usg ? Cytat:
![]() Zapodaj przepis na PW, albo napisz czy jest w książce ![]() Cytat:
![]() u mnie ksiądz w tym roku był po 20:00, a w poprzednich latach nawet przed 22:00 i cały dzień w... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Nadrabianie cz.III Chętnie trochę odstąpie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdybyśmy chcieli na sali 2 dniowe to wyszłoby nas to 250zł/os ![]() Cytat:
![]() Ok! ![]() Cytat:
![]() Miłego nadrabiania i super, że z aparatem lepiej i ząbki się prostują ![]() --- Chciałam Wam powiedzieć, że Lusesita i Moniczkar_ mają w tym samym dniu ślub i w tym samym dniu obchodzą urodziny ![]() Dziewczyny, oto linki do Waszych formularzy: http://pannymlode2011.blogspot.com/2...ny-deszcz.html http://pannymlode2011.blogspot.com/2...moniczkar.html http://pannymlode2011.blogspot.com/2010/01/mihasia.html Która z PM nie ma jeszcze formularza, a chce - proszę o PW ![]() Zmykam spać, bo już padam ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-01-12 o 00:01 |
|||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | |
Lena
|
Cytat:
![]() na początku miało nie być poprawin, jedynie jakiśobiad w domu i w ogrodzie- o ile ładna miała być pogoda- jakiś grill i wogóle posiadówa... no ale wyszło jak wyszło- i zdecydowalismy się w poprawiny połączyć z chrzcinami i mamy imprezę w remizie... ....................... dziś wolne, miałam spać do góry tyłkiem i co.... wstałam o 6! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
jestem padnięta
![]() wody mi systematycznie przybywa a tłuszczu ubywa ![]() ![]() Ogólnie dzien zapowiada sie dupiato ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
witajcie a ja pojechałam w niedziele spontanicznie do TZ wrociłam wczoraj...
a dziś mam PÓŁ ROKU PO ZARĘCZYNACH!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Rozeznanie
|
Chciałam się tylko przywitać i zmykam
![]()
![]() |
#2846 |
Raczkowanie
|
JennyAniolek
podziwiam sie za takie nadrobienie ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Lusesita to Ty prawie jak siostra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ta blondyna z "Turkii" świetna :P Zawsze po takich okazach czuję się mądrzejsza :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Konto usunięte
|
T'ai pytałaś o podziękowania dla gości
![]() ![]() Wiele z Was pyta jak dzidziuś-chyba dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W "starej" pracy jestem:P honolinka jej wczoraj o Tobie myślałam ![]() ![]() RNG figura rożka ![]() ![]() lusesita my chyba jestesmy identyczne ![]() ![]() jenny leże i kwiczę, nie umiem się pozbierać po tym filmiku, czuję sie jakbym była wszystkowiedząca ![]() O 11 mają zacząć się schodzić na rozmowy kwalifikacyjne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki I jeszcze jedno pytanie - już ok między Tobą i Tżem? Będzie ślub?![]() Sonek cieszę się, że już się coś ruszyło z aparatem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Honolinka super, że się dobrze czujesz ![]() Ładniutkie te podziękowania ![]() A ja dziś pójdę roznosic swoje CV. Stresa mam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.