|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
znów musiałam
![]() nie słucha mnie ![]() jak tak dalej pójdzie to poskarżę, naprawdę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() karolinusienka - ale już kefir z patnicy odpada bo ma więcej węgli niż białka ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-11 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Konto usunięte
|
w sumie u nas to też będzie jeden pokój ale taki dla nas żeby np. prezenty tam zostawić jakieś szpargały no i mojego brata córki pewnie będą tam spać.
W ogóle co do dzieci to u nas będzie ich sporo tak coś około 15 i mamy zamiar zrobić dla nich oddzielny stół i poprosić kucharkę ( czyli babcię Tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
T'ai dzieki
![]() ![]() dotta no to faktycznie...tez bym odpuscila ![]() ![]() spadam sie uczyc na jutro |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
ale mam dziś pyszności na "obiad"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |||||||||
Zakorzenienie
|
c.d. nadrabiania
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja chcę załatwiać w Kościele około maja, a B. mówi "spokojnie" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A propo... Mam już tyle oszczędzone, że może być już 2011 ![]() Cytat:
Mam podobnie ze spódnicami i sukienkami, dopiero jak zmieniłam pracę zaczęłam na nie zwracać uwagę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja słyszałam, że u kobiet w ciązy to różyczka jest groźna, a świnka u facetów... Jeju... Nie mogę jakoś dziś skończyć czytać i odp. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widać już u Ciebie jakiś efekt ?? --- Jeszcze nie wiem co będzie na "obiad", poczekam aż mama wróci z pracy. Odezwę się później, idę myć naczynia, na pocztę i może wskoczę do biedronki... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze zaopatrzyć sie w magnez bo mi mięśnie szwankowały - cierpły i drżały ale po magnezi przeszło. Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-11 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
dotta ja tam do jajka i tunczyka nic nie mam,mniam mniam
![]() bambusiek czekamy na fotki ![]() ![]() o matkoooooo jak mi sie nic nie chceeeeeeeeeee |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem w pracy, ale tak jak podejrzewałam dziś mam leniwy dzień
![]() Nie ma szefowej i tak sobie buszuje po internecie i czytam nowe przepisu. Dokształcam się też w sprawie urlopu macierzyńskiego, bo niedługo wybiera się jedna z naszych pracownic. Dziewczyny pamiętacie jak Wam mówiłam o przeprowadzce do Warszawy?? W pt zaczelismy wysyłać pierwsze CV. Trzymajcie kciuki, zeby się ktoś rozsądny odezwał ![]()
![]() |
#2562 | |
Wtajemniczenie
|
moja kolezanka z pracy byla i mówi ze teksty fajne momentami : np
<co sie tak czaisz jak szpak na je.ba.nie. ![]() ![]() albo < pocisz sie jak pedofil w sklepie z zabawkiami > ![]() ale ogólnie podsumowała ze przereklamowany no zobaczymy co mi dzis wyjdzie z serii przygotrowania do zycia z męzem czyt. łazanek ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() Dawno mnie tu nie było, ale teraz juz będę częściej zaglądała. Oświadczyny były 13.09.2009 bardzo romantyczne na promenadzie w Sousse, były konie, dorożka i oczywiście mój wspaniały narzeczony z prześlicznym pierścionkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja barmana miec nie bede i tu z dziewczyn chyba zadne o tym tez nie wspominała ale poczekaj jeszcze moze na odzew bo moze ja o wszystkim nie wiem ;P
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- isabele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Przyczajenie
|
Qrde szkoda ze nie bedziecie miec barmana. Podobno to super sprawa, wszysycy pija kolorowre i pyszne drinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
zaraz na korki musze zmykać i jak co tydzień mi się nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
isabele
![]() Mihasia hmmmm....chyba tak jak pisze meg zadna z nas barmana nie ma ![]() meg ![]() ![]() kopnijcie mnie, bo przeczytalam 3 wyklady i znow do was;p ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- mihasia jak dla mnie to troszke zbyteczny koszt...ale to dlamnie-biednej studentki ![]() ![]() Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-01-11 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla mnie też zbędny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Przyczajenie
|
Koszt nie jest az tak duzy a ile radochy, pozatym ok 1:00 bylby pokaz barmanski co byloby dodatowa atrakcja
![]() ![]() Ps. A tak z innej beczki, jakie wy stoły będziecie miały na sali okrągłe czy prostokątne połączone? |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
prostokątne
![]() zaraz do domku ![]() jeszcze tylko kartkę kupię po drodze TŻ bo dziś ma urodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Raczkowanie
|
Co do dodatkowego pokoju - każdy robi jak uważa. My po prostu, skoro dostajemy od hotelu na te noc apartament specjalnie przystrojony dla nas, zwyczajnie nie chcemy aby ktos wczesniej tam zagościł, położył się. Ma to być nasze miejsce, nasza noc poślubna i nikt nie ma tam prawa wstępu tak naprawdę :P
Jasne że nie da się zadowolić wszystkich, ale wydaje mi sie ze trzeba o nich zadbać - w razie czego ![]() ![]() P.S. ja wlasnie mialam isc w niedziele na targi slubne i nie dalam rady... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie mam siły Was dziś nadrobic po wczorajszym dniu, zresztą za godzinę u mnie chodzi ksiądz więc będę stac na czatach ![]() pisałam w sobotę że mimo że Tż przyjechał na weekend do domu to go nie zobaczę przez tą choler.ną zimę...Wczoraj już miał znowu wyjechac do pracy żeby jako tako zajechac na pierwszą zmianę. Ale stało się inaczej... Otóż pękła mu przednia szyba w aucie! i zawrócił z trasy do domu. Jak do mnie zadzwonił i mi to powiedział to ja byłam już w autobusie powrotnym ze szkoły do domu (a ten autobus jechał akurat bezpośrednio do jego miasta, ale ja już wcześniej kupiłam bilet do siebie i umówiłam się z mamą na obiad w międzyczasie), no tak mnie gryzło sumienie że myślałam że mnie zeżre ![]() Słuchajcie jak wpadłam do domu to miałam dosłownie 10min. na to żeby zjeśc obiad z mamą, odświeżyc się i jeszcze leciec na przystanek na ostatni autobus do Tża. Ja nie wiem jak to zrobiłam ale UDAŁO SIĘ ![]() ![]() ta pęknięta szyba to było szczęście w nieszczęściu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --------------------------------------------------------------- Zaraz spadam do domu, czuję się fatalnie no i mam do rana wolną chatę, a najchętniej bym poszła spać. Na obiado-kolację będzie pizza (trzecia w ciągu 5 dni ![]() ![]() Aaaaaa, jakby co nadrobiłam do 75 strony (to tak bardziej dla mnie niż dla Was ![]()
![]() |
#2576 |
Raczkowanie
|
hmhm.... a ja mam mały problem.. w sumei zdecydowalismy sie na slub 25 czerwca 2011 r., czyli w 4 rocznice naszego związku, ALE... wczoraj bylismy ogladac pierwsza sale. Niestety nie spoełania naszych oczekiwan. "Ot tak sobie" zerknelismy na oferte restauracji na Kopcu Kościuszki w Krakowie, zeby zobaczyc, co nowego proponuja. Dotychczas cena 190 zł za osobe (ta wersja nie byla najtansza z proponowanych, ale mnie najbardziej przypadla do gustu) troche nas zniechecila, ale "cos mnie tknelo" i zobaczylismy jeszcze wczoraj wieczorkiem, jak "wyglada sytuacja". okazalo sie, że maja promocje w okresie październik-marzec na cene od 120 zł. Mojemu TŻ owi bardzo sie to spodobalo i stwierdzil, ze moze przelozymy slub na 2 pazdziernika 2010!!!! zmrozilo mnie to szczerze mowiac, bo raz ze wesele to kupa przygotowan, ja nie mam w tym roku kasy, bo musze poodwiedzac dantyste kilkakrotnie i wychodzi z tego naprawde kilak tysięcy, a chcemy sami sobie zorganizowac i oplacic slub. Dzis caly czas mysle o tym , poplakalam sie w koncu bo nie chce brac slubu "na lapu capu", chce zeby to byl moj dzien i mojego TŻa. ten wysniony, wymarzony... nie chce byle gdzie byle kiedy, byle jak, zeby taniej bylo. smutno mi strasznie, fakt ze jeszcze nie rozmawialam o moich przemysleniach z M., ale troche mi glupio sie "buntowac" bo to tak naprawde to bedzie jego kasiorka wylozona na to wszystko, bo jak jak zwykle jestem "gola jak swiety turecki". chcialam troche uzbierac pieniedzy do czerwca przyszlego roku i sama zaplacic za kwiaty, fotografa, zeby miec tez jakis wklad. Nie chce, zebyscie pomyslaly, ze moj TZ to jakies skapiradlo... on po prostu duzo wysilku wklada w odkladanie i pomnazanie pieniazkow, wiec szanuje te, ktore mu sie udalo zaoszczedzic, a mnie glupio sie wyrywac z tym czy z tamtym. od rodzicow moich nie chcemy brac, bo maja tendencje do wtracania sie i narzucania tego, co im sie podoba (czytaj: wybor miejsca wesela, sporzadzanie listy gosci - po co mi sasiadka z mojej rodzinnej miejscowosci, z ktora nie gadam, albo kolezanki z pracy mamy). wiec teraz siedze i mysle.... i mi smutno... nie chce dopasowywac tego najwazniejszego dnia do cen posilu w restauracji... to nie o to chodzi. slub bierze sie tylko raz , i chce, zeby to byl moj wymarzony dzien....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prostokątne połączone ![]() jeszcze chwila dla kapuchy i bedzie skończone ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Wtajemniczenie
|
Czy wobec tego mogę od czasu do czasu męczyć Cię pytaniami
![]() Ja też nie będe miała barmana. Z załozenia organizujemy klasyczne wesele bez dodatkowych atrakcji ![]() ![]()
#2579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale tak na serio, porozmawiaj z TŻ, powiedz o swoich wątpliwościach że też chciałaś wnieść wkład finansowy itd. Może rzeczywiście zrobicie w styczniu - marcu wesele??? Do tego czasu odłożysz coś sama, zawsze to później niż pażdziernik, a i terminy są wolne w salach... wtedy unikniecie gorączki, której nie chcesz. Pomyśl z drugiej strony, ile oszczędzicie na tej sali na zimowym terminie możecie wydać na zdjęcia, droższe obrączki itd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.