2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 15:17   #2881
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja zwierzątek na pewno nie będę miała, bo to jest dodatkowy obowiązek. jedyne zwierzątka, na jakie mogłabym się zgodzić, to rybki, bo nie brudzą i nie śmierdzą i nie ma z nimi jakoś dużo roboty na co dzień. Możliwe, że mam takie podejście przez to, że w dzieciństwie nie miałam w domu żadnego zwierzątka, bo siostra miała alergię na sierść i teraz nie odczuwam potrzeby posiadania w domu futrzaka.

Co do świnek rozetkowych to kuzynka miała - fajne zwierzątko, tylko trzeba mu często te trociny zmieniać, żeby nie śmierdziały
wiesz, ja lubię zwierzęta i lubię o nie dbać, problem tylko taki, że zastanawiam się, co będzie jak np będę chciała na wakacje pojechać, albo będę mieć delegację czy szkolenie

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:20   #2882
kami2i5
Przyczajenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

My z TŻ mamy szczurki, na początku mieliśmy tylko jednego ale niestety zachorował i trzeba było go uśpić, teraz mamy 2 ja mam swego a mój TŻ swego i są super. Jedzą wszystko co się im da z wyjątkiem mięsa gdy się otworzy klatkę przychodzą do ciebie, jak da się im np chlep to ciągną go do swojego domku itd, wadą jest to że musieliśmy je rozdzielić bo się gryzły więc mieszkają w osobnych klatkach pomimo że szczurki to ponoć stadne zwierzęta, ale polecam
kami2i5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:27   #2883
madmuazelle
BAN stały

lain,rób tak jeszcze to on raczej tak w domu mówi,zaś na zewnątrz mam zakaz no bo nikt nie może patrzeć na mą pupe,tylko on.Taki lekki zazdrosnik z niego

Co do pomyłek telefonicznych,trzeba było powiedzieć tu sekreterka Tadeusza Rydzyka.....itd

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-12 o 15:30
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:31   #2884
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kami2i5 Pokaż wiadomość
My z TŻ mamy szczurki, na początku mieliśmy tylko jednego ale niestety zachorował i trzeba było go uśpić, teraz mamy 2 ja mam swego a mój TŻ swego i są super. Jedzą wszystko co się im da z wyjątkiem mięsa gdy się otworzy klatkę przychodzą do ciebie, jak da się im np chlep to ciągną go do swojego domku itd, wadą jest to że musieliśmy je rozdzielić bo się gryzły więc mieszkają w osobnych klatkach pomimo że szczurki to ponoć stadne zwierzęta, ale polecam
o nie nie, szczura to ja nie chcę. przeraża mnie
mam kota, siedzi u tżta, ale ten kot, to przychodzi tylko jak jest głodny, a tak to się włóczy gdzieś

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-12, 15:32   #2885
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
To mój tż również należy do tych,ktory zwracają/zwrócił uwage na moją pupe.Przyznał mi się,że na 1 randce się na moją pupe patrzył,zresztą do dzisiaj tak robi.
np jak idziemy gesięgo,bo wąski chodnik,to tż wypala,ale kręcisz tyłeczkiem ( nie robie tego specjalnie żey nie było,widocznie tak mam ),a raz jak się nachyliłam by zawiązać sznurówke,to zwrócił mi uwage,że mam się tak nie wypinać/wychylać.
Mój to jak jesteśmy gdzieś i ja się tak nachylę (np. żeby zapiąć buty), to też mi tak mówi. Ale jak się w domu tak wypnę, to albo mnie klepie w tyłek, albo mnie maca, zbokol jeden
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:33   #2886
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
wiesz, ja lubię zwierzęta i lubię o nie dbać, problem tylko taki, że zastanawiam się, co będzie jak np będę chciała na wakacje pojechać, albo będę mieć delegację czy szkolenie
ja tam koty bede podrzucac do opieki mojej mamie albo chrzestnej, ktora juz ma dwa swoje adoptowane a TZowy waz to nie problem, bo mu sie wrzuca chyba raz na 3 tygodnie jakiegos gryzonia i to wystarcza

Cytat:
lain,rób tak jeszcze to on raczej tak w domu mówi,zaś na zewnątrz mam zakaz no bo nikt nie może patrzeć na mą pupe,tylko on.Taki lekki zazdrosnik z niego
to moj ma w druga strone lubi jak inni faceci sie na mnie gapia i ma poczucie, ze jestem jego, a inni moga sobie conajwyzej popatrzec za to gdy ci inni nie ograniczaja sie do gapienia to juz jest gorzej i uaktywnia sie instynkt wojowniczy
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:39   #2887
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mój to jak jesteśmy gdzieś i ja się tak nachylę (np. żeby zapiąć buty), to też mi tak mówi. Ale jak się w domu tak wypnę, to albo mnie klepie w tyłek, albo mnie maca, zbokol jeden
No to mój tz ma tak samo,mogliby sobie ręce podać. Czasami komentuje mnie,że kręce pupą ( nie specjalnie ),ale przypomniało mi się,że czasami zaczynam się że tak powiem wygłupiać i jak ide przed nim to kręce dosyć mocno,to tz zaczyna się burzyć,abym przestała.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to moj ma w druga strone lubi jak inni faceci sie na mnie gapia i ma poczucie, ze jestem jego, a inni moga sobie conajwyzej popatrzec za to gdy ci inni nie ograniczaja sie do gapienia to juz jest gorzej i uaktywnia sie instynkt wojowniczy
aż chciałoby się napisac,ah te "samce"
Stary 2010-01-12, 15:42   #2888
kami2i5
Przyczajenie

Cytat:
o nie nie, szczura to ja nie chcę. przeraża mnie
mam kota, siedzi u tżta, ale ten kot, to przychodzi tylko jak jest głodny, a tak to się włóczy gdzieś
he he, to prawda niektórzy się ich brzydzą, mój TŻ czasami sobie żartuje i mówi żebym dała szczurka kotu powąchać
kami2i5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:43   #2889
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Podobno najlepsze są takie falujące, układają się same, nie trzeba ponoć czesać i jest spokój
Ciekawe ile w tym prawdy..
haha ciekawe których włosów nie trzeba czesać i fajnie wyglądają- chyba nie ma takich

Cytat:
nie no zaraz się popłaczę, teraz to już się czuję jak eiffel tower
no co ty!!! mi to sie podoba jak kobieta jest wysoka ja mam 167cm wzrostu- na poprawiny kupiłam sobie 9 cm szpilki i cieszę się jak świr że będę bliżej ust tżcika który ma 186cm wzrostu w rodzinie tżta kobiety nie sa wysokie- jakieś 160cm wzrostu to max i jak na jakiś weselach ja w szpilkach i z tżtem stanę gdzies obok to wyglądamy jak para jakiś modeli- bo szczupli jesteśmy to już całkiem szwagierka strasznie się burzy wtedy bo ona przy nas jak nasze małe dziecko wygląda
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:46   #2890
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kami2i5 Pokaż wiadomość
he he, to prawda niektórzy się ich brzydzą, mój TŻ czasami sobie żartuje i mówi żebym dała szczurka kotu powąchać
No ja zbytnio nie przepadam za tego typu zwierzątkami jak myszki,czy szczurki.
Stary 2010-01-12, 15:56   #2891
mariiasia
Zadomowienie

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-12, 16:11   #2892
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
WTF

gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:22   #2893
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
(...)
Uuu...to wy chyba największe wesele z Nas wszystkich będziecie mieli A mi by też nie przeszkadzało tyle ludzi
(...)
Bardzo fajne są te zaproszenia... m.in ze względu na nie zastanawiamy się czy jednak nie wziąć gotowych zapro a winietki i zawieszki zrobić samemu...
jak mnie się pytają o ilość gości i powiem że max 70 to mówią co tak dużo to jakbym powiedziała ponad 200 to nie wiem jaka byłaby reakcja

właśnie muszę rozejrzeć się za jakimś pomysłem na karteczki na stół z imionami gdzie to siedzi i na alkoho zawieszki

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
164 cm, jak ja waże 52 kg to nie mam cyckówDlatego 54-56 to dla mnie idealna waga
to ja tak mam jak schodze poniżej 50kg

Cytat:
przepraszam za tak długą nieobecność, ale jeszcze miałam niezapowidzianą kontrolę kasy

ale już mówię:

otóż, kuna/łasica/łaska (coś w tym stylu ) łaziło mi po parapecie i co jakiś czas skakało na okno i drapało szybę, żeby wleźć do środka

jak sobie pomyślę, że gdyby okno było otwarte, a ja obudziłabym się pewnie z kuną pod kołdrą (albo bym się nie obudziła, bo kuny duszą ) a mój tżcik uwielbia spać przy otwartym, wybiję mu to z głowy

ot i cała historia

a co do wysokich obcasów to ja uwielbiam, ale mam 174 wzrostu, więc to samo mówi za siebie
aaaa...chyba dostałabym zawału i nie spała dalej. Straszne to tam masz z tymi zwierzątkami

Cytat:
moja ciocia miała taką kunę na szyję, futro co się łapkami zapinało i miała ta kuna nawet sztuczne oczy uwielbiałam ją dręczyć jako mała dziewczynka:hahah a: ale żywej kuny to chyba bym się nie odważyła przygarnąć

na wsi i to w dodatku, obok kilku stawów i takich chaszczy i krzaczorów więc różnych zwierzątek jest mnóstwo

a masz już jakieś upatrzone butki?? jak tak to pokaż
moja babcia ma lisa na szyje, jak byłam mała to potwornie bałam się go. Nawet do szafy nie podchodziłam, a jak miałam zejść na dół po coś babci jak np. byli u nas na górze na urodzinach to to był koszmar. Bałam się że ożyje i wyjdzie z szafy

Cytat:
(...)
Byłam na jednym ślubie, gdzie młodzi składali przysięgę bez mikrofonu. Dla gości to niezbyt fajnie, bo nic nie słyszeli, ale dla Pary Młodej super - bardziej osobiście.
(...)
u mojego brata na ślubie padł mikrofon i też nic nie było słychać przysięgi. Faktycznie ze strony gości to głupio tak

Cytat:
(...)
a ja mam pytanie, czy jak już się przeprowadzicie do tżta, to będziecie mieć jakieś zwierzaki??
narazie mamy z TŻ chomika (tzn mamy go razem ale ja się z nim zajmuję), więc po slubie wprowadzi się z nami na mowe mieszkanko, a potem zobaczymy, albo następca albo jakiegoś pieska

Cytat:
(...)
To mój tż również należy do tych,ktory zwracają/zwrócił uwage na moją pupe.Przyznał mi się,że na 1 randce się na moją pupe patrzył,zresztą do dzisiaj tak robi.
np jak idziemy gesięgo,bo wąski chodnik,to tż wypala,ale kręcisz tyłeczkiem ( nie robie tego specjalnie żey nie było,widocznie tak mam ),a raz jak się nachyliłam by zawiązać sznurówke,to zwrócił mi uwage,że mam się tak nie wypinać/wychylać.
(...)
to mój tż uwielbia jak na schodach idę przed nim. Ostatnio jak on szedł pierwszy potem ja i za mną jego brat, jak mu to uświadomiłam to byście widziały jego minę. Nawet malutkiego focha strzelił

Nasze zaproszenia tak wyglądają:

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:46   #2894
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
164 cm, jak ja waże 52 kg to nie mam cyckówDlatego 54-56 to dla mnie idealna waga
Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
to ja tak mam jak schodze poniżej 50kg
Aaaa!!!!
To muszę jeszcze przytyć, to cycki będę mieć Ale kurcze, jak tu przytyć powyżej 50 kg
Ważę jak na razie 48 kg i generalnie to jest moja waga, ale wszystko idzie w dobrym kierunku i może niedługo dobiję 50 kg
Stary 2010-01-12, 16:50   #2895
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Aaaa!!!!
To muszę jeszcze przytyć, to cycki będę mieć Ale kurcze, jak tu przytyć powyżej 50 kg
Ważę jak na razie 48 kg i generalnie to jest moja waga, ale wszystko idzie w dobrym kierunku i może niedługo dobiję 50 kg
Mi waga przez 10 lat stała na 40kg... Od wakacji udało mi się przytyć 3kg i na razie się tego trzymam... Ale tak z jeszcze 10kg by się przydało

Wzięłam się dzisiaj i przeczytałam materiały z prawa socjalnego, które nam udostępnił wykładowca. I się zastanawiam po kiego ja mam się uczyć rzeczy, które z tym prawem socjalnym praktycznie nic wspólnego nie mają. I dla mnie połowa materiału jest nie na temat, a muszę to wykuć. No i wczoraj wieczorem koleś to umieścił (65 stron!) do nauczenia się na sobotę

Przynajmniej bardziej lajtowo się angielskiego pouczę, bo włączę filmy z angielskimi napisami i tak będzie moja nauka wyglądać
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 16:59   #2896
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Mi waga przez 10 lat stała na 40kg... Od wakacji udało mi się przytyć 3kg i na razie się tego trzymam... Ale tak z jeszcze 10kg by się przydało

Wzięłam się dzisiaj i przeczytałam materiały z prawa socjalnego, które nam udostępnił wykładowca. I się zastanawiam po kiego ja mam się uczyć rzeczy, które z tym prawem socjalnym praktycznie nic wspólnego nie mają. I dla mnie połowa materiału jest nie na temat, a muszę to wykuć. No i wczoraj wieczorem koleś to umieścił (65 stron!) do nauczenia się na sobotę

Przynajmniej bardziej lajtowo się angielskiego pouczę, bo włączę filmy z angielskimi napisami i tak będzie moja nauka wyglądać
to współczuje. Ja mam w poniedziałek egzamin zerowy, a w sobote i niedziele jedziemy z tżtem na narty ale wierze że uda mi się pouczyć

oczekujemy
Stary 2010-01-12, 17:09   #2897
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Jeju, a ja myślałam, że ja jestem jakaś strasznie niska i w ogóle. Mam 164 , i od licceum miałam kompleks niższości tzn niskiego wzrostu. Mój TŻ też wysoki, ale dajemu radę
Ostatnio coraz więcej chodzę na obcasach, nawet kozaczki zimowe z 7-cm obcasem sobie kupiłam - są mega wygodne, nawet w nich biegam po śniegu i jeszcze super w nich mi się prowadzi auto.
No to ja się zapisuję do klubu niskich. Mam 160 cm (w dowodzie) i tak zawsze podaje, a tak na serio, to chyba 158. No i może Was to zdziwić, ale nie lubię chodzić w obcasach. Dla mnie obuwie na zimę to moje ukochane GLANY, których nie zamienię za nic w świecie
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ehhh loczki "na zawsze" są mega męczące... żeby jeszcze za każdym razem się ładnie kręciły.. a one raz się ładnie skręcają, raz tylko falują, a jeszcze innym razem tylko wykręcają się każdy w swoją stronę odkąd używam WAXa to przynajmniej się nie puszą
Zgadzam się w 100% Mam podobny problem. Tata mi zawsze powtarza: Znowu się dziecko nie uczesałaś
Cytat:
a ja mam pytanie, czy jak już się przeprowadzicie do tżta, to będziecie mieć jakieś zwierzaki??
Póki co, to chyba tylko moje rybki No i to nie jest wcale prawda, że są takie niewymagające. Co jakiś czas trzeba czyścić filtr, dolewać wodę, czyścić dno itd.
Cytat:
Witam wklubie,mi dodatkowo kręca się od połowy głowy.
Me too, zwłaszcza gdy mam dłuższe tzn. teraz bo zapuszczam na ślub.
Cytat:
Dlaczego zdradziłaś moją kreację na ślub
Cytat:
43 kg Wielkie WOW!
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 17:15   #2898
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
No do 40 kg nie udało mi się zejść. Ale dwa lata temu i przed wakacjami 2009 też ważyłam około 42-43 kg i jak dla mnie było strasznie mało, wszyscy na około gadali, że chudzinka straszna jestem i w ogóle, i faktycznie jak na zdjęcia patrzę to buzia szczupak.
Ale od lipca 2009 roku jak mam własną kuchnię, częściej jem to i zaczyna mi coś przybywać i już buzia nawet lepiej wygląda. Za to TŻ twierdzi, że w pupie i w udach mi fajnie przybyło i jemu straasznie się to podoba

Jeszcze trochę i niedługo będę zmieniać garderobę, bo już trzy pary spodni odłożyłam do oddania - za szczupłe..
Stary 2010-01-12, 17:43   #2899
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello

No to ja się zapisuję do klubu niskich. Mam 160 cm (w dowodzie) i tak zawsze podaje, a tak na serio, to chyba 158. No i może Was to zdziwić, ale nie lubię chodzić w obcasach. Dla mnie obuwie na zimę to moje ukochane GLANY, których nie zamienię za nic w świecie
też w zimne tylko glany, bo jak chciałam kupic sobie kozaki (czyli cud że chciałam zrezygnować z glanów ) to wszystkie które mi się podobały to były za duże w łydce, że musiałabym nosić spodnie do butów a to nie dla mnie. No i kupiłam sobie wysoki glany by mnie grzało w łydke tylko jakoś szybko mi przemakają dziwne bo zawsze miałam bardzo sucho

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
No do 40 kg nie udało mi się zejść. Ale dwa lata temu i przed wakacjami 2009 też ważyłam około 42-43 kg i jak dla mnie było strasznie mało, wszyscy na około gadali, że chudzinka straszna jestem i w ogóle, i faktycznie jak na zdjęcia patrzę to buzia szczupak.
Ale od lipca 2009 roku jak mam własną kuchnię, częściej jem to i zaczyna mi coś przybywać i już buzia nawet lepiej wygląda. Za to TŻ twierdzi, że w pupie i w udach mi fajnie przybyło i jemu straasznie się to podoba

Jeszcze trochę i niedługo będę zmieniać garderobę, bo już trzy pary spodni odłożyłam do oddania - za szczupłe..
to ja dwa lata temu się odchudzałam dietą - nic nie jem albo mało, a słodyczy zero. Powiem że dobrze się to nie skończyło. zeszłam do 49kg, ale biust prawie zero, kości wychodziły i nawet przyjkaciel wtedy mi powiedział że jestem za chuda. A wyprawa w góry w takim stanie to był wyczyn na miare życie-śmierć, więc nie polecam

oczekujemy
Stary 2010-01-12, 18:41   #2900
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość

to ja dwa lata temu się odchudzałam dietą - nic nie jem albo mało, a słodyczy zero. Powiem że dobrze się to nie skończyło. zeszłam do 49kg, ale biust prawie zero, kości wychodziły i nawet przyjkaciel wtedy mi powiedział że jestem za chuda. A wyprawa w góry w takim stanie to był wyczyn na miare życie-śmierć, więc nie polecam
No nieźle, dobrze, że żyjesz jeszcze

Ja nigdy w życiu się nie odchudzałam.
Też dwa lata temu spadła mi waga, ale to przez stres - w miesiąc 5 kg poszło (nawet nie chcę tego wspominać) i potem przez kolejne dwa lata nie mogłam wrócić do "mojej" (tj. 48kg) wagi, ale w 2009 roku w końcu się udało i staram się dalej zdrowo tyć .
No ciekawa jestem bardzo, czy jak jeszcze z 5 kg przytyje to cycki mi się pojawią
Stary 2010-01-12, 18:41   #2901
metkaa
Zakorzenienie

witam

ale dzis mialam koszmar slubny,
normalnie dzien slubu ja juz w sukience, wystrojona,przy czym fryzjerka mnie nie uczesala i sama probowalam spiac jakos moje włosy, tz nie przyjezdzal a jeszcze jakby tego było mało to siostra ubrala mi klatke rozowymi balonami bo innych nie było masakra,

blackrose4u mi sie twoje zaproszenia wogole nie podobaja, kojarza mi sie z takimi jakie były dawane dobr 10 lat temu, no ale to tylko moje zdanie, i kazdy ma inny gust,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 19:25   #2902
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
te wróżka!!! zgłaszam reklamacje!! do ciepłych krajów byś mnie wysłała gdzieś z mężem a nie na mazury z dzieciakami
a miałam przeczucie, że chyba gdzieś popełniłam błąd wybacz miała byc trójka dzieci

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Uuu...to wy chyba największe wesele z Nas wszystkich będziecie mieli A mi by też nie przeszkadzało tyle ludzi
oj chyba nie Onaella będzie miała na pewno większe, ale nie pamiętam ile dokładnie

Cytat:
otóż, kuna/łasica/łaska (coś w tym stylu ) łaziło mi po parapecie i co jakiś czas skakało na okno i drapało szybę, żeby wleźć do środka

jak sobie pomyślę, że gdyby okno było otwarte, a ja obudziłabym się pewnie z kuną pod kołdrą (albo bym się nie obudziła, bo kuny duszą ) a mój tżcik uwielbia spać przy otwartym, wybiję mu to z głowy
no to wcale się nie dziwie, że się wystraszyłaś

Cytat:
dziewczyny, a robila sobie ktoras z Was henne brwi i rzes? po co to sie robi i jak sie po tym wyglada? bo szukajac fryzjera widzialam na stronach kilku salonow w pakietach slubnych wlasnie taka usluge i sie zastanawiam - po co to
ja robie ta zazwyczaj raz w miesiącu ale jedynie brwi, bo rzęsy raz sobie zrobiłam, ale mam krótkie wiec efektu nie dawało to żadnego i tak mascara idzie zawsze w ruch
a brwi mam ogólnie jasne wiec przyciemniam bo zawsze mam wrażenie, że buzia wtedy o wiele ładniej wygląda
ale jeśli ktoś ma swoje naturalnie ciemne to jest to zupełnie zbędny wydatek

Cytat:
a mnie wkurza to, że ja mam te 174 a tż 180, więc gdy ubiorę wyższe butki to jestem od niego wyższa i się z tym bardzo źle czuję (chociaż jemu to nie przeszkadza i on wogóle mi zawsze w sklepie obciach robi bo mi wybiera takie za***iście wysokie buty i sprawdza czy będzie miał głowę na wysokości moich cycków ale aż tak wysoka na szczęście nie jestem)

ja mam 168 a mój TZcik 189 wiec ze szpilkami mogę szaleć do woli i bardzo lubię
jedynie w lato obcasy zakładam na imprezy lub większe wyjścia bo bardzo lubię śmigać w japonkach i klapeczkach

Cytat:
Podobno najlepsze są takie falujące, układają się same, nie trzeba ponoć czesać i jest spokój
Ciekawe ile w tym prawdy..
no kto powiedz mi Remiii kto Ci takich głupot naopowiadał to już sobie z nim odpowiednio porozmawiam
takie włosy to chyba największe utrapienie z możliwych przynajmniej dla mnie

Cytat:
Aaaa!!!!
jak chcesz to ja Ci mogę 5 kg odstąpić z jak największą przyjemnością

ale zaobserwowałam że sporo jest tu dziewczyn które chce przytyć a nie mogą, myślałam że jest to jednak dużo łatwiejsze niż odwrotnie, ale jak widać nie można generalizować

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 19:31   #2903
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

normalnie dzien slubu ja juz w sukience, wystrojona,przy czym fryzjerka mnie nie uczesala i sama probowalam spiac jakos moje włosy, tz nie przyjezdzal a jeszcze jakby tego było mało to siostra ubrala mi klatke rozowymi balonami bo innych nie było masakra,
hehe chyba takie sny coraz częściej będą nas dopadać Metka ty już za 3 miechy ślubujesz pamiętam jak dziś jak my wszystkie na suwaczkach miałyśmy po 1 rok i 10 miesięcy a wy kwietniówki się cieszyłyście że zostało wam tylko 1 rok i 6 miesięcy a tu już 3 miesiace sie zrobiło no masakra jakas
Stary 2010-01-12, 19:39   #2904
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
witam

blackrose4u mi sie twoje zaproszenia wogole nie podobaja, kojarza mi sie z takimi jakie były dawane dobr 10 lat temu, no ale to tylko moje zdanie, i kazdy ma inny gust,
powiem że faktycznie są klasyczne i zero w nich nowości, ale jakoś do mnie tak przemawiały ogólnie to podobały mi siębordowe, ale tż powiedział że jak na slub to białe no i zostały białe teraz już wysłane

to mi przed wyzneczeniem daty ślubu śnił mi się częśto mój ślub że mieszkamy razem i nic nas nie rodzieli i tak fajnie było że jak się budziłam to nie mogłam uwierzyć że to był sen

oczekujemy
Stary 2010-01-12, 19:42   #2905
tancerka212
Zakorzenienie

a ja kurczę od tamtego czasu co wam opowiadałam jak w nocy "przeżyłam" swoje wesele to nie miałam juz ani jednego ślubnego snu.. a szkoda troszkę odkąd jestem zajęta tym mieszkaniem to w ogóle zapomniałam o ślubie i tylko suwaczek mnie oświeca na wizażu
Stary 2010-01-12, 19:59   #2906
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja kurczę od tamtego czasu co wam opowiadałam jak w nocy "przeżyłam" swoje wesele to nie miałam juz ani jednego ślubnego snu.. a szkoda troszkę odkąd jestem zajęta tym mieszkaniem to w ogóle zapomniałam o ślubie i tylko suwaczek mnie oświeca na wizażu
ja ostatnio w ogóle o ślubie nie myślę. Nie mam czasu po prostu. Wzięłam się ostro za mgr i nic więcej dla mnie nie istnieje. (no może jeszcze zaliczenia i egzaminy) ale jak skończe sesję i mgr(najpóżniej mam oddać do 2 lutego) to już będzi emniej niż 8 miesięcy I po sesji zacznę produkcję zaproszeń, może wyruszę na poszukiwanie sukni(nie wiem czy kupię czy uszyję), załatwimy poradnię i inne takie pierdoły i byle do ślubu
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 20:31   #2907
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
zazwyczaj w cukierniach wlasnie przewiduja 10-15 dag od glowy, a i to zostaje... ciasta to jednak kiepska zagrycha do wodki
u mnie wiekszosc ludzi przyjdzie parami lub solo (tylko ciotka ze swoimi dziecmi przyjda w trojke), wiec w sumie paczki liczone na pare mi odpowiadaja
jeszcze zapytalam o te warstwy i stelaz pan powiedzial, ze nie ma wewnetrznego stelaza, bo oni na sale przywoza ten tort w kawalkach i dopiero na miejscu niedlugo przed weselem ukladaja jedna warste na drugiej. a ze stoi to ulozone stosunkowo niedlugo to sily grawitacji tortowi nie groza
nie wiem czy pytaliscie o dowoz - darmowy jest tylko w granicach Krk. ale moze uda Wam sie jakos dogadac zeby za to nie placic

dziewczyny, a robila sobie ktoras z Was henne brwi i rzes? po co to sie robi i jak sie po tym wyglada? bo szukajac fryzjera widzialam na stronach kilku salonow w pakietach slubnych wlasnie taka usluge i sie zastanawiam - po co to
to poproszę, żeby mi powiedzieli ile to jest wizualnie, bo na dag to jak nie mam wyobraźni. A co dowozu to pytalismy i jak najbardziej się da i nie ma problemu tylko za jakś tam opłatą, bo za darmo dowożą do Wieliczki jakiejs tam innej wiochy za Krk.
A co do henny to ja robilam rzęsy w liceum i pamiętam, ze jak mi to babka zmywała to piekło i oczy mi łazwiły a efekt nie wiem czy byłBrwi bym sobie zrobiła, ale sie boję, ze będę chodzic jak Frida przez pierwsze kilka dni

Cytat:
Jeju, a ja myślałam, że ja jestem jakaś strasznie niska i w ogóle. Mam 164 , i od licceum miałam kompleks niższości tzn niskiego wzrostu. Mój TŻ też wysoki, ale dajemu radę
Ostatnio coraz więcej chodzę na obcasach, nawet kozaczki zimowe z 7-cm obcasem sobie kupiłam - są mega wygodne, nawet w nich biegam po śniegu i jeszcze super w nich mi się prowadzi auto.
moze masz wysokich znajomych, ja mam 164 cm i od wielu osob jestem wyższa, może nawet jeszcze urosłam od ostatniego mierzeniamożliw e, bo to było w czasach liceum.

Cytat:

A wracając do typów facetów ja natomiast uważam, że jeszcze jest trzeci typ facetów - co właśnie patrzą na pupy . Bo już kolejny raz słyszę o pupach..
mój jest koneserem pupW ogole jemu sie podobaja kobiece figury, bardzo zwraca uwagę na talię, linię bioder i pupę On po prostu zawsze komentuje jak jakas laska ma ch figurę w sensie - brak talii lub tyłka. A co do nóg to nie ma specjalnych preferencji, jak założę pończoszki to nawet moje, kóre uważam za niefajne, ale na szczęscie kształtne sie mu podobają

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Do tej grupy nalezy moj TŻ I wiecie co bardzo duzo jest takich facetow.
A najlepsze jest to ze im bardziej odstajaca i wieksza tym lepiej
Oczywiscie nie do przesady Moj TŻ np uwaza ze Kim Kardashian ma fajna
oj ona ma za dużą. Ale kształt ma ładny i ja własnie jak zalożę taka obcisłą sukienke to własnie pupa mi sie tak ładnie odznacza i tżtowi sie to strasznie podobaA co do piersi to ja mam nieduże, ale mam bardzo ładny kształt także on powoduje, ze nie mam na co narzekaćA tż lubi, bo akurat mieszczą sie w dłoni
Gdybym miała w sobie cos zmienic to wydłuzyłam nogi, zeby miec takie jak Tancia Bo teraz mam uda wielkie, ale na szczęście nie takie, zeby skręcac cygara udami

Cytat:

Czyli 22 tygodnie, to dopiero grrubo
dobijaj mnie jeszczeProdukt oddziela sie od wytwórcy i go atakujePo co ja to wymyśłiłam

Cytat:
nie, bo tz jest alergikiem. Poza tym nawet gdyby nie był to bym nie chciała bo to duza odpwiedzialnośc, nawet większa niz z dzieckiem.

Cytat:
Aaaa!!!!
ja ponizej 50 kg mam strasznie wystające kości biodrowe i mikro cycki, w sumie tez mikro pupę. I naszczęście mikrouda - jedyny plus
Ciekawe ile wszytski ebędziemy wazyc w dniu ślubu.

Dobra spadam do nuki, bo zrobiłam mała przerwę
Stary 2010-01-12, 20:56   #2908
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym miała w sobie cos zmienic to wydłuzyłam nogi, zeby miec takie jak Tancia
hahaha no to pięknie bo ja tam swoich nóg jakoś specjalnie nie kocham... chcesz to ci dam je ponosić przez tydzień żebyś się cieszyła
ja to na bank przed ślubem schudnę... najlepszy przykład to zeszłotygodniowy egzamin- niby wiedziałam że zdam a stresowałam się jak debil i 3 dni prawie nic nie jadłam- efektem był niemalże wklęsły brzuch! szkoda że nie miałam przy sobie wagi to bym sprawdziła jak to się na wadze przedstawia taka niechciana głodówka przed ślubem będzie tak samo- choćbym nie wiem jak chciała być wyluzowana to na pewno mój żołądek nie będzie nic przyjmował w tygodniu przed tym wszystkim
Stary 2010-01-12, 22:26   #2909
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

ja robie ta zazwyczaj raz w miesiącu ale jedynie brwi, bo rzęsy raz sobie zrobiłam, ale mam krótkie wiec efektu nie dawało to żadnego i tak mascara idzie zawsze w ruch
a brwi mam ogólnie jasne wiec przyciemniam bo zawsze mam wrażenie, że buzia wtedy o wiele ładniej wygląda
ale jeśli ktoś ma swoje naturalnie ciemne to jest to zupełnie zbędny wydatek

no kto powiedz mi Remiii kto Ci takich głupot naopowiadał to już sobie z nim odpowiednio porozmawiam
takie włosy to chyba największe utrapienie z możliwych przynajmniej dla mnie

jak chcesz to ja Ci mogę 5 kg odstąpić z jak największą przyjemnością

ale zaobserwowałam że sporo jest tu dziewczyn które chce przytyć a nie mogą, myślałam że jest to jednak dużo łatwiejsze niż odwrotnie, ale jak widać nie można generalizować
No muszę w końcu się zebrać i zrobić sobie hennę brwi. Już nie pamiętam jak wyglądałam po zrobieniu henny

Ano mi się nawet wydawało, że ta osoba ma rację, bo jak falujące to ani nie trzeba dokładnie układać na prosto, bo i tak się nakręcają po swojemu i jakoś tam się układają, ani też loków ujarzmiać.
No ale skoro fale są najgorsze ze wszystkich.. to może rzeczywiście dobrze, że takich nie mam

No wiele osób chciało mi odstąpić te kg, no ale sama widzisz, to nie takie łatwe

I można by rzecz, że czasem łatwiej zrzucić kg i przybrać na wadze, jak ktoś ma szybką przemianę materii..

Cytat:
ja ponizej 50 kg mam strasznie wystające kości biodrowe i mikro cycki, w sumie tez mikro pupę. I naszczęście mikrouda - jedyny plus
Ciekawe ile wszytski ebędziemy wazyc w dniu ślubu.

Dobra spadam do nuki, bo zrobiłam mała przerwę
No właśnie generalnie od przymiarek sukni wypadałoby utrzymać wagę . Ale już czuję, że jak w marcu będę miała przymiarkę sukni to pierwsze miary z grudnia mogą być już nieaktualne

Widzę, że poszłyście spać, więc też lecę do wyrka. Dobranoc
Stary 2010-01-12, 22:39   #2910
agator74
Rozeznanie

heh ja tez naleze do osob ktore chca przytyc, naprawde czasami to jest az krepujace jak ludzie mowia oo ale ty chuda jestes , ostatnio po sylwku znajomy ktory z nami byl opowiadal ze myslal ze ja taka chuda jestem bo nic nie jem i doznal szoku ze jednak potrafie zjesc

no moj tzcik tez lubi moj tyleczek i moj biuscik, mowi ze mu sie w rekach miesci i ze jest akurat. I dzisiaj mi nozki smarowal balsamem, kochany moj

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości