|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
|
|
|
#2882 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
My z TŻ mamy szczurki, na początku mieliśmy tylko jednego ale niestety zachorował i trzeba było go uśpić, teraz mamy 2 ja mam swego a mój TŻ swego i są super. Jedzą wszystko co się im da z wyjątkiem mięsa
gdy się otworzy klatkę przychodzą do ciebie, jak da się im np chlep to ciągną go do swojego domku itd, wadą jest to że musieliśmy je rozdzielić bo się gryzły więc mieszkają w osobnych klatkach pomimo że szczurki to ponoć stadne zwierzęta, ale polecam
|
|
|
|
#2883 |
|
BAN stały
|
lain,rób tak jeszcze to on raczej tak w domu mówi,zaś na zewnątrz mam zakaz
no bo nikt nie może patrzeć na mą pupe,tylko on.Taki lekki zazdrosnik z niego ![]() Co do pomyłek telefonicznych,trzeba było powiedzieć tu sekreterka Tadeusza Rydzyka.....itd
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-12 o 15:30 |
|
|
|
#2884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam kota, siedzi u tżta, ale ten kot, to przychodzi tylko jak jest głodny, a tak to się włóczy gdzieś
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a TZowy waz to nie problem, bo mu sie wrzuca chyba raz na 3 tygodnie jakiegos gryzonia i to wystarcza ![]() Cytat:
lubi jak inni faceci sie na mnie gapia i ma poczucie, ze jestem jego, a inni moga sobie conajwyzej popatrzec za to gdy ci inni nie ograniczaja sie do gapienia to juz jest gorzej i uaktywnia sie instynkt wojowniczy |
||
|
|
|
#2887 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Czasami komentuje mnie,że kręce pupą ( nie specjalnie ),ale przypomniało mi się,że czasami zaczynam się że tak powiem wygłupiać i jak ide przed nim to kręce dosyć mocno,to tz zaczyna się burzyć,abym przestała. ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2888 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co ty!!! mi to sie podoba jak kobieta jest wysoka ja mam 167cm wzrostu- na poprawiny kupiłam sobie 9 cm szpilki i cieszę się jak świr że będę bliżej ust tżcika który ma 186cm wzrostu w rodzinie tżta kobiety nie sa wysokie- jakieś 160cm wzrostu to max i jak na jakiś weselach ja w szpilkach i z tżtem stanę gdzies obok to wyglądamy jak para jakiś modeli- bo szczupli jesteśmy to już całkiem szwagierka strasznie się burzy wtedy bo ona przy nas jak nasze małe dziecko wygląda
|
|
#2890 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2892 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2893 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie muszę rozejrzeć się za jakimś pomysłem na karteczki na stół z imionami gdzie to siedzi i na alkoho zawieszki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nasze zaproszenia tak wyglądają: |
|||||||
|
|
|
#2894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To muszę jeszcze przytyć, to cycki będę mieć ![]() Ważę jak na razie 48 kg i generalnie to jest moja waga, ale wszystko idzie w dobrym kierunku i może niedługo dobiję 50 kg
|
|
#2895 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wzięłam się dzisiaj i przeczytałam materiały z prawa socjalnego, które nam udostępnił wykładowca. I się zastanawiam po kiego ja mam się uczyć rzeczy, które z tym prawem socjalnym praktycznie nic wspólnego nie mają. I dla mnie połowa materiału jest nie na temat, a muszę to wykuć. No i wczoraj wieczorem koleś to umieścił (65 stron!) do nauczenia się na sobotę Przynajmniej bardziej lajtowo się angielskiego pouczę, bo włączę filmy z angielskimi napisami i tak będzie moja nauka wyglądać
|
|
|
|
|
#2896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wierze że uda mi się pouczyć |
|
|
|
|
#2897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i to nie jest wcale prawda, że są takie niewymagające. Co jakiś czas trzeba czyścić filtr, dolewać wodę, czyścić dno itd.Me too, zwłaszcza gdy mam dłuższe tzn. teraz bo zapuszczam na ślub. Dlaczego zdradziłaś moją kreację na ślub Cytat:
Wielkie WOW!
|
||||
|
|
|
#2898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale od lipca 2009 roku jak mam własną kuchnię, częściej jem to i zaczyna mi coś przybywać i już buzia nawet lepiej wygląda. Za to TŻ twierdzi, że w pupie i w udach mi fajnie przybyło i jemu straasznie się to podoba ![]() Jeszcze trochę i niedługo będę zmieniać garderobę, bo już trzy pary spodni odłożyłam do oddania - za szczupłe..
|
|
#2899 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko jakoś szybko mi przemakają dziwne bo zawsze miałam bardzo sucho---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nigdy w życiu się nie odchudzałam. Też dwa lata temu spadła mi waga, ale to przez stres - w miesiąc 5 kg poszło (nawet nie chcę tego wspominać ) i potem przez kolejne dwa lata nie mogłam wrócić do "mojej" (tj. 48kg) wagi, ale w 2009 roku w końcu się udało i staram się dalej zdrowo tyć .No ciekawa jestem bardzo, czy jak jeszcze z 5 kg przytyje to cycki mi się pojawią
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ale dzis mialam koszmar slubny, normalnie dzien slubu ja juz w sukience, wystrojona,przy czym fryzjerka mnie nie uczesala i sama probowalam spiac jakos moje włosy, tz nie przyjezdzal a jeszcze jakby tego było mało to siostra ubrala mi klatke rozowymi balonami bo innych nie było masakra,blackrose4u mi sie twoje zaproszenia wogole nie podobaja, kojarza mi sie z takimi jakie były dawane dobr 10 lat temu, no ale to tylko moje zdanie, i kazdy ma inny gust,
|
#2902 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wybacz miała byc trójka dzieci Cytat:
Cytat:
no to wcale się nie dziwie, że się wystraszyłaś Cytat:
a brwi mam ogólnie jasne wiec przyciemniam bo zawsze mam wrażenie, że buzia wtedy o wiele ładniej wygląda ![]() ale jeśli ktoś ma swoje naturalnie ciemne to jest to zupełnie zbędny wydatek Cytat:
ja mam 168 a mój TZcik 189 wiec ze szpilkami mogę szaleć do woli i bardzo lubię jedynie w lato obcasy zakładam na imprezy lub większe wyjścia bo bardzo lubię śmigać w japonkach i klapeczkach Cytat:
![]() takie włosy to chyba największe utrapienie z możliwych ![]() Cytat:
![]() ale zaobserwowałam że sporo jest tu dziewczyn które chce przytyć a nie mogą, myślałam że jest to jednak dużo łatwiejsze niż odwrotnie, ale jak widać nie można generalizować
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Metka ty już za 3 miechy ślubujesz
|
|
#2904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie to podobały mi siębordowe, ale tż powiedział że jak na slub to białe no i zostały białe teraz już wysłane to mi przed wyzneczeniem daty ślubu śnił mi się częśto mój ślub że mieszkamy razem i nic nas nie rodzieli i tak fajnie było że jak się budziłam to nie mogłam uwierzyć że to był sen |
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kurczę od tamtego czasu co wam opowiadałam jak w nocy "przeżyłam" swoje wesele to nie miałam juz ani jednego ślubnego snu.. a szkoda troszkę
odkąd jestem zajęta tym mieszkaniem to w ogóle zapomniałam o ślubie i tylko suwaczek mnie oświeca na wizażu
|
#2906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2907 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do henny to ja robilam rzęsy w liceum i pamiętam, ze jak mi to babka zmywała to piekło i oczy mi łazwiły a efekt nie wiem czy był Brwi bym sobie zrobiła, ale sie boję, ze będę chodzic jak Frida przez pierwsze kilka dniCytat:
możliw e, bo to było w czasach liceum.Cytat:
W ogole jemu sie podobaja kobiece figury, bardzo zwraca uwagę na talię, linię bioder i pupę![]() Cytat:
A co do piersi to ja mam nieduże, ale mam bardzo ładny kształt także on powoduje, ze nie mam na co narzekać A tż lubi, bo akurat mieszczą sie w dłoni![]() Gdybym miała w sobie cos zmienic to wydłuzyłam nogi, zeby miec takie jak Tancia Bo teraz mam uda wielkie, ale na szczęście nie takie, zeby skręcac cygara udamidobijaj mnie jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawe ile wszytski ebędziemy wazyc w dniu ślubu. Dobra spadam do nuki, bo zrobiłam mała przerwę
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to na bank przed ślubem schudnę... najlepszy przykład to zeszłotygodniowy egzamin- niby wiedziałam że zdam a stresowałam się jak debil i 3 dni prawie nic nie jadłam- efektem był niemalże wklęsły brzuch! szkoda że nie miałam przy sobie wagi to bym sprawdziła jak to się na wadze przedstawia taka niechciana głodówka przed ślubem będzie tak samo- choćbym nie wiem jak chciała być wyluzowana to na pewno mój żołądek nie będzie nic przyjmował w tygodniu przed tym wszystkim
|
|
#2909 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ano mi się nawet wydawało, że ta osoba ma rację, bo jak falujące to ani nie trzeba dokładnie układać na prosto, bo i tak się nakręcają po swojemu i jakoś tam się układają, ani też loków ujarzmiać. No ale skoro fale są najgorsze ze wszystkich.. to może rzeczywiście dobrze, że takich nie mam ![]() No wiele osób chciało mi odstąpić te kg, no ale sama widzisz, to nie takie łatwe I można by rzecz, że czasem łatwiej zrzucić kg i przybrać na wadze, jak ktoś ma szybką przemianę materii.. Cytat:
. Ale już czuję, że jak w marcu będę miała przymiarkę sukni to pierwsze miary z grudnia mogą być już nieaktualne ![]() Widzę, że poszłyście spać, więc też lecę do wyrka. Dobranoc
|
|
#2910 |
|
Rozeznanie
|
heh ja tez naleze do osob ktore chca przytyc, naprawde czasami to jest az krepujace jak ludzie mowia oo ale ty chuda jestes , ostatnio po sylwku znajomy ktory z nami byl opowiadal ze myslal ze ja taka chuda jestem bo nic nie jem i doznal szoku ze jednak potrafie zjesc
no moj tzcik tez lubi moj tyleczek i moj biuscik, mowi ze mu sie w rekach miesci i ze jest akurat. I dzisiaj mi nozki smarowal balsamem, kochany moj |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

gdy się otworzy klatkę przychodzą do ciebie, jak da się im np chlep to ciągną go do swojego domku itd, wadą jest to że musieliśmy je rozdzielić bo się gryzły więc mieszkają w osobnych klatkach pomimo że szczurki to ponoć stadne zwierzęta, ale polecam 

uwielbiałam ją dręczyć jako mała dziewczynka

Wielkie WOW!