|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
#3032 |
Zakorzenienie
|
Luskap, ja też w Ciebie wierzę, więc tak 302
![]()
#3033 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ja nie chodzę od sierpnia chyba ![]() Cytat:
![]() A mi tak średnio się podoba, ale ja nie lubię tańca za bardzo ![]() skończyłam wreszcie błotko Himalayi, żel do mycia twarzy Garnier detox i peeling kawowy Joanny- na jego miejsce wylądował Avonowy afrykański i więcej już nie mam zapasów w tej dziedzinie (no, lezy jeszcze połowa kokosowo-papajowego Senses też Avonu ale to się nie liczy bo trzymam z senstymentu bo boski zapach miała ta seria i wycofali ![]() Z żeli do twarzy też nie mam zapasów, zużyje teraz miniaturkę Pur Galenica a potem nie wiem- może tez Cleanance jak mi się uda znaleźć po te 30zł?
![]() |
#3034 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
no właśnie wilgoć jest w domu- od kuchni, parowania róznych osób i sprzętów- tak mi się zdaje ale tylko intuicyjnie
![]() ![]() Edit: no, moje są drewniane. Co do żelu- jak nic nie wymyslę albo nie nawinie się jakaś nowość to pewnie kupię C. Miałam go już w zeszłym roku i miło wspominam a przede wszystkim był megawydajny- z dwoma siostrami używałyśmy go ze 4 miesiące chyba ![]() Zaprosiłam TŻ do kina na 18 w ramach przeprosin za mój winkowy weekendowy wybryk z P. (bo obiecałam mu, że nie będę już nocować u P. i znów nie wyszło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- O, przypomniało mi się- zastanawiam się nad serią Cleanology Eris ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2010-01-12 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jestem dziś taka zmęczona.
![]() Zarwałam wczoraj noc, dziś pewnie powtórka z rozrywki. Na szczęście jutro będę mogła pospać jak człowiek, tzn. po zajęciach bo mam na 8.00. Od razu jak wrócę do domu to chyba pójdę spać. ![]() Jestem zaskoczona tym podkładem Essence i pudrem MySecret - nakładałam to dziś rano ok. 6.00, jako bazę nałożyłam jedynie Aqualię Thermal. Aż do powrotu z uczelni miałam matową skórę, większość była ładnie pokryta. Dobrze się zapowiada. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
#3039 |
lipiec na maksa!!! :)
|
a mi w styczniu w ogóle nie idzie zużywanie
![]() ![]() dzisiejsze egzaminy poszły mi zadziwiająco dobrze, także dziękuję za kciuki ![]() ![]() ale trzeba się jakoś trzymać, ostatnio mam w życiu trochę pozytywnych akcentów ![]() ![]()
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
To ja obstawiam 300 - taka równiutka liczba
![]() Dziś pierwszy raz w pracy było mi ciepło. A nawet w pewnym momencie podwinęłam rękawy, bo zaczęło mi się robić gorąco (mimo, iż większość dnia spędziłam przy komputerze). Oby nadal mi tak ciepło było, bo zapowiadają mrozy i znów możemy mieć w biurze lodowato. Mam ochotę na jakieś zakupy. Postaram się wykończyć szampon, 2 odżywki (w tym niebieską Herbala), 2 żele pod prysznic i pójdę po coś nowego do Natury. Może uda mi się też zużyć resztkę czekoladowego masła Farmony, którą zostawiłam sobie na czarną godzinę ![]() No i pomyślę jeszcze nad zakupem nowego tuszu (emuś, obejrzę ten z Essence, który polecałaś), bo coś ten Lash Stiletto nie bardzo mi leży.
#3041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nosku, dotarł do Ciebie ten kompakt Givenchy? ![]() 300 ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2010-01-12 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, wiedziałam, że na was zawsze mogę liczyć!
![]() ![]() Mam nadzieję, że Was zadziwię i nie będzie więcej jak 200 ![]() Przybyło 304 (łącznie z kosmetykami z wymian) ubyło 236. ![]() Co do wilgoci, to rzyrafka ma rację, jak jest zbyt szczelnie, nie ma wentylacji czy się paruje, jest różnica temperatur między dworem a domem, to wtedy robi się wilgoć i grzyb. Ja niestety się z tym borykam, bo jeszcze mój pokój jest tak wysunięty i na tej ściance bez przerwy coś się pojawia ![]() ![]()
#3044 | |
Zakorzenienie
|
Właściwie to ciągle jestem napalona na te same flachy(Addict, L'instant magic, Midnight Poison- w tych wypryskuję obecnie ostatnią kroplę
![]() ![]() ![]() Właśnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3045 |
|
Organzzo dotarł, fajny jest ale dla mnie trochę za jasny
![]()
![]() |
#3046 |
Wtajemniczenie
|
Organzza, no miała być mocno nawilżająca, a ja po 10 min - gdy miałam niby usuwać reszki wacikiem - zastanawiałam się czy ja aby na pewno położyłam tę maseczkę na twarz
![]() Luskap, a usiłowałaś przeliczyć to sobie na wartość w zł? Może już być jeździła Lamborgini ![]() Ja myślę, że przybyło mi góra 50 kosmetyków, większość pielęgnacji plus z 5 maskar, ze 2 podkłady, 2 pudry, 2 pomadki, 5 cieni (ok - paletek cieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ostatnio też wracam do tradycyjnych szczoteczek, bo te gumiaste mi się znudziły nieco ![]() Cytat:
![]() Ja to nawet 200 sztuk nie kupię przez rok, bo np. pielęgnacji twarzowej nie kupuję zbyt często(żel hialu i oleje do twarzy wystarczają na długie miesiące) a kolorówkę kupuję rzadko i tak na prawdę najczęściej przybywają mi balsamy i żele pod prysznic oraz różności do mycia i pielęgnacji włosów.
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
Luskap to ja typuję 220.
![]()
#3049 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubię gładkie tusze, mój kochany Diorshow Unlimited ![]() KWC w kwestii tuszy kompletnie mi się nie przydaje, bo w 4/5 przypadków wysokooceniane produkty u mnie zupełnie się nie sprawdzają. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3050 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obym się myliła. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() I jeszcze jedna dziwna sprawa, niby niemieckiego nie znam, ale tak intuicyjnie jak dla mnie na opakowaniu jest napisane, że demakijażuje i twarz i oczy (poprawcie mnie, jeśli się mylę - "Entfernt Make-Up and Augen Make-Up"), a w polskiej instrukcji, żeby okolice oczu omijać ![]() Za to krem zapowiada się b. dobrze, Waxy Latte - i maska i ten w sprayu też. Ale szersza relacja kiedy indziej ![]() Cytat:
Fajnie brzmi. Tak laboratoryjnie ![]() Szkoda tylko, że takie drogie to wszystko, a i opakowania brzydkie ![]() Cytat:
************ Zmykam. Idę pastować buty, a potem się oddelegowywuję na delegację. Ależ mi się nie chce ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Wtajemniczenie
|
Nosku, jak poszła analiza?
![]()
#3052 |
|
![]() wyniki będą jednak jutro ![]() ![]()
![]() |
#3053 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3054 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio słyszałam, w odniesieniu do drogowców, że sesja - jak co rok - zaskoczyła polskich studentów ![]() dla mnie tak samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-01-13 o 15:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Zakorzenienie
|
Ale się obżarłam
![]() ![]() pakosta ja używam prawie cały czas maskar Maybelline, bo są tanie a dobre. Czasem się skuszę na MF, Astora albo L`Oreala, ale i tak w końcu wracam do Maybelline. Jakoś ich tusze najbardziej mi służą i jestem z nich zadowolona ![]() Moim ideałem do tej pory jest jednak Lancome Hypnose, ale niestety - za drogi i szybko wysycha. EDIT: Tata mi kupił Capivit Piękne Włosy, zaczynam od dziś kurację ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-01-13 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dostałam dziś wpis z najgorszego przedmiotu!
![]() ![]() Miałam jeszcze 2 zaliczenia - jedno zaliczone, wyniki drugiego za tydzień. Musiałam też dziś wybrać promotora i wpisać się na listę, co tam się działo podczas wybierania.. ![]() ![]() Dziś robię sobie wolne od wszelkiej nauki, bo padam na twarz dosłownie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3058 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Ja dziś dopiero teraz- miałam przymusowy odwyk od internetu i wizażu, bo była konserwacja sieci i nie miałam internetu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() chociaż Ty jedna jesteś najbliżej moich postanowień ![]() ![]() I wiecie co, policzyłam jeszcze ilość szt. jakie miałam z wymian i gratis i wyszło mi 96szt. czyli kupiłam "tylko" 208szt. ![]() Cytat:
![]() |
#3059 |
Zakorzenienie
|
Założyłam że po ślubie nie będziesz mieć za bardzo czasu/kasy na zakupy kosmetyczne
![]()
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-01-13 o 21:02 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.