|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap, ja też w Ciebie wierzę, więc tak 302
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja nie chodzę od sierpnia chyba ![]() Cytat:
![]() A mi tak średnio się podoba, ale ja nie lubię tańca za bardzo ![]() skończyłam wreszcie błotko Himalayi, żel do mycia twarzy Garnier detox i peeling kawowy Joanny- na jego miejsce wylądował Avonowy afrykański i więcej już nie mam zapasów w tej dziedzinie (no, lezy jeszcze połowa kokosowo-papajowego Senses też Avonu ale to się nie liczy bo trzymam z senstymentu bo boski zapach miała ta seria i wycofali Z żeli do twarzy też nie mam zapasów, zużyje teraz miniaturkę Pur Galenica a potem nie wiem- może tez Cleanance jak mi się uda znaleźć po te 30zł?
|
|
#3034 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3035 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję za informację, będę miała na uwadze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nie znalazłam lepszego żelu chociaż właściwie przestałam szukać ![]() Cytat:
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie wilgoć jest w domu- od kuchni, parowania róznych osób i sprzętów- tak mi się zdaje ale tylko intuicyjnie
Ja wietrzę codziennie w czasie jak jestem wieczorem w łazience- czylo ok półgodziny a i tak pojawia mi się biały puszek na oknach dachowych (czyli tam właśnie, gdzie zbiera się para) ![]() Edit: no, moje są drewniane. Co do żelu- jak nic nie wymyslę albo nie nawinie się jakaś nowość to pewnie kupię C. Miałam go już w zeszłym roku i miło wspominam a przede wszystkim był megawydajny- z dwoma siostrami używałyśmy go ze 4 miesiące chyba ![]() Zaprosiłam TŻ do kina na 18 w ramach przeprosin za mój winkowy weekendowy wybryk z P. (bo obiecałam mu, że nie będę już nocować u P. i znów nie wyszło ) i teraz będe musiała przetrząsnąć wszystkei zakamarki bo nie wiem skąd wezmę kasę na kolejne zamówienie z Gosha które właśnie kończę kompletować ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- O, przypomniało mi się- zastanawiam się nad serią Cleanology Eris
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2010-01-12 o 16:49 |
|
|
|
#3037 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jestem dziś taka zmęczona.
![]() Zarwałam wczoraj noc, dziś pewnie powtórka z rozrywki. Na szczęście jutro będę mogła pospać jak człowiek, tzn. po zajęciach bo mam na 8.00. Od razu jak wrócę do domu to chyba pójdę spać. Jestem zaskoczona tym podkładem Essence i pudrem MySecret - nakładałam to dziś rano ok. 6.00, jako bazę nałożyłam jedynie Aqualię Thermal. Aż do powrotu z uczelni miałam matową skórę, większość była ładnie pokryta. Dobrze się zapowiada. |
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3039 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
a mi w styczniu w ogóle nie idzie zużywanie
chyba jeszcze nic nie wykończyłam... całe szczęście, że zupełnie nie ciągnie mnie na zakupy kosmetyczne dzisiejsze egzaminy poszły mi zadziwiająco dobrze, także dziękuję za kciuki ale trzeba się jakoś trzymać, ostatnio mam w życiu trochę pozytywnych akcentów no i remont mieszkania na ukończeniu
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
To ja obstawiam 300 - taka równiutka liczba
![]() Dziś pierwszy raz w pracy było mi ciepło. A nawet w pewnym momencie podwinęłam rękawy, bo zaczęło mi się robić gorąco (mimo, iż większość dnia spędziłam przy komputerze). Oby nadal mi tak ciepło było, bo zapowiadają mrozy i znów możemy mieć w biurze lodowato. Mam ochotę na jakieś zakupy. Postaram się wykończyć szampon, 2 odżywki (w tym niebieską Herbala), 2 żele pod prysznic i pójdę po coś nowego do Natury. Może uda mi się też zużyć resztkę czekoladowego masła Farmony, którą zostawiłam sobie na czarną godzinę No i pomyślę jeszcze nad zakupem nowego tuszu (emuś, obejrzę ten z Essence, który polecałaś), bo coś ten Lash Stiletto nie bardzo mi leży.
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nosku, dotarł do Ciebie ten kompakt Givenchy? ![]() 300
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2010-01-12 o 23:17 |
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, wiedziałam, że na was zawsze mogę liczyć!
![]() ![]() Mam nadzieję, że Was zadziwię i nie będzie więcej jak 200 ![]() Przybyło 304 (łącznie z kosmetykami z wymian) ubyło 236. ![]() Co do wilgoci, to rzyrafka ma rację, jak jest zbyt szczelnie, nie ma wentylacji czy się paruje, jest różnica temperatur między dworem a domem, to wtedy robi się wilgoć i grzyb. Ja niestety się z tym borykam, bo jeszcze mój pokój jest tak wysunięty i na tej ściance bez przerwy coś się pojawia a jest tak odkąd mamy szczelne plastikowe okna i chyba się zapchały w nich otwory wentylacyjne... i to tylko w zimę tak się dzieje. Próbowaliśmy różnych specyfików, ale pomagają tylko na krótką metę
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie to ciągle jestem napalona na te same flachy(Addict, L'instant magic, Midnight Poison- w tych wypryskuję obecnie ostatnią kroplę
niestety kończące się perfumy zaskakują mnie jak zima drogowców ) , tylko po zabaczeniu tych atrakcyjnych cen chce mi się ich jeszcze bardziej Właśnie Dla mnie to liczba na taki plan trzyletni.Cytat:
|
|
#3045 |
|
|
Organzzo dotarł, fajny jest ale dla mnie trochę za jasny
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3046 |
|
Wtajemniczenie
|
Organzza, no miała być mocno nawilżająca, a ja po 10 min - gdy miałam niby usuwać reszki wacikiem - zastanawiałam się czy ja aby na pewno położyłam tę maseczkę na twarz
Luskap, a usiłowałaś przeliczyć to sobie na wartość w zł? Może już być jeździła Lamborgini ![]() Ja myślę, że przybyło mi góra 50 kosmetyków, większość pielęgnacji plus z 5 maskar, ze 2 podkłady, 2 pudry, 2 pomadki, 5 cieni (ok - paletek cieni ) - tak na oko. Rozświetlacz chyba jeden i brązer. Róż chyba jest z 2008.
|
|
|
|
#3047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio też wracam do tradycyjnych szczoteczek, bo te gumiaste mi się znudziły nieco ![]() Cytat:
![]() Ja to nawet 200 sztuk nie kupię przez rok, bo np. pielęgnacji twarzowej nie kupuję zbyt często(żel hialu i oleje do twarzy wystarczają na długie miesiące) a kolorówkę kupuję rzadko i tak na prawdę najczęściej przybywają mi balsamy i żele pod prysznic oraz różności do mycia i pielęgnacji włosów.
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap to ja typuję 220.
|
#3049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubię gładkie tusze, mój kochany Diorshow Unlimited ![]() KWC w kwestii tuszy kompletnie mi się nie przydaje, bo w 4/5 przypadków wysokooceniane produkty u mnie zupełnie się nie sprawdzają. |
|
|
|
|
#3050 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obym się myliła. Cytat:
Cytat:
Obawiam się, że nie wyjdzie im to na dobre, więc miejmy nadzieję, że szybko zmienią swą decyzję.Cytat:
Cytat:
![]() I jeszcze jedna dziwna sprawa, niby niemieckiego nie znam, ale tak intuicyjnie jak dla mnie na opakowaniu jest napisane, że demakijażuje i twarz i oczy (poprawcie mnie, jeśli się mylę - "Entfernt Make-Up and Augen Make-Up"), a w polskiej instrukcji, żeby okolice oczu omijać ![]() Za to krem zapowiada się b. dobrze, Waxy Latte - i maska i ten w sprayu też. Ale szersza relacja kiedy indziej Cytat:
Fajnie brzmi. Tak laboratoryjnie ![]() Szkoda tylko, że takie drogie to wszystko, a i opakowania brzydkie Cytat:
************ Zmykam. Idę pastować buty, a potem się oddelegowywuję na delegację. Ależ mi się nie chce Ale cóż zrobić, siła wyższa
|
|||||||
|
|
|
#3051 |
|
Wtajemniczenie
|
Nosku, jak poszła analiza?
|
#3052 |
|
|
![]() wyniki będą jednak jutro przepraszam, że Cię zestresowałam tym smsem
|
|
#3053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie zestresowałaś mnie, przeczytałam pierwszego smsa tuż przed drugim
|
|
#3054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio słyszałam, w odniesieniu do drogowców, że sesja - jak co rok - zaskoczyła polskich studentów dla mnie tak samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-01-13 o 16:18 |
|||
|
|
|
#3055 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się obżarłam
Mama zrobiła pierogi z serem na obiad i jeszcze do tego napiekła tonę rogalików z marmoladą Mój żołądek już pęka w szwach.pakosta ja używam prawie cały czas maskar Maybelline, bo są tanie a dobre. Czasem się skuszę na MF, Astora albo L`Oreala, ale i tak w końcu wracam do Maybelline. Jakoś ich tusze najbardziej mi służą i jestem z nich zadowolona Moim ideałem do tej pory jest jednak Lancome Hypnose, ale niestety - za drogi i szybko wysycha. EDIT: Tata mi kupił Capivit Piękne Włosy, zaczynam od dziś kurację ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-01-13 o 17:46 |
|
|
|
#3057 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dostałam dziś wpis z najgorszego przedmiotu!
Bardzo się cieszę. Miałam jeszcze 2 zaliczenia - jedno zaliczone, wyniki drugiego za tydzień. Musiałam też dziś wybrać promotora i wpisać się na listę, co tam się działo podczas wybierania.. Na szczęście udało mi się wpisać do tego, którego sobie wybrałam na początku. Dziś robię sobie wolne od wszelkiej nauki, bo padam na twarz dosłownie. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś dopiero teraz- miałam przymusowy odwyk od internetu i wizażu, bo była konserwacja sieci i nie miałam internetu ![]() Cytat:
Cytat:
chociaż Ty jedna jesteś najbliżej moich postanowień ![]() I wiecie co, policzyłam jeszcze ilość szt. jakie miałam z wymian i gratis i wyszło mi 96szt. czyli kupiłam "tylko" 208szt. ![]() Cytat:
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Założyłam że po ślubie nie będziesz mieć za bardzo czasu/kasy na zakupy kosmetyczne
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-01-13 o 22:02 Powód: dopisek |
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Aż się boje 

Teraz jest promocja i w cenie kremu jest gratis kosmetyczka oraz produkty o wartości 55 zł, tylko nie zapytałam się jakie. Może się skusisz

) i teraz będe musiała przetrząsnąć wszystkei zakamarki bo nie wiem skąd wezmę kasę na kolejne zamówienie z Gosha które właśnie kończę kompletować 

niestety kończące się perfumy zaskakują mnie jak zima drogowców
) , tylko po zabaczeniu tych atrakcyjnych cen chce mi się ich jeszcze bardziej

Nawet nie mam określonego kierunku: czy wybrać coś kwiatowego, czy może jakiegoś słodziaka.
Mój żołądek już pęka w szwach.