|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :)
Cytat:
I jeszcze mi sie na twarzy zrobiły takie kropeczki czerwone - cłe policzki mam takie - nie wiem czy to jakiegos jedzenia, czy np od mrozu... ![]() Cytat:
Ale 53 to chyba troche malo jak na 172 cm wzrostu Zreszta wszystko to indywidualna sprawa...Cytat:
A ja wczoraj godzinkę zaliczyłam zajęć - fat burning... Moje miesnie ewidentnie potrzebuja wzmocnienia.
|
|
#3482 |
|
Zadomowienie
|
mischi to moze i ja upieke kurczaka a co do tego dajesz ziemniaczki..??
obiecuje poprawe
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuuuu, przyjechała w końcu nowa waga... I tak na szybko porównanie zrobiłam, to wychodzi na to, że ta nowa pokazuje 3kg więcej
No ale dam jej czas na aklimatyzację...
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dać jej szansę! Ja jestem po zupce, mniam
|
|
#3485 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobryyy
![]() Mialam dzis zaliczenie z w-f, rzeczywiscie byl pogrom tak jak nas straszyly poprzednie roczniki, ponad polowa nie zdala... byly tez dwie 5 - kolezanki, ktora jest instruktorka fitness i... MOJA ;D Co prawda mialam fuksa, bo wylosowalam posladkowy wielki w gorze, a moglam np. prostownik grzbietu w dole ;d albo odwodziciel w dole - to bylaby masakra.. Wczoraj sie zwazylam, po swietach bylo 59, a teraz juz 58, a nic nie robilam w tym kierunku ;p Po sesji w nagrode za 5 zapisuje sie na probe na silownie, wtedy zrzuce moje 3 zbede kilogramki, a teraz biore sie do nauki
|
|
#3486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak się bałaś a tu 5. Super Ale w lidlu w poniedziałek będą różne cuda do ćwiczeń. Zajrzyjcie koniecznie tu może akurat coś wam wpadnie w oko i się przyda.
|
||
|
|
|
#3487 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wam
.Na śniadanie płatki z mlekiem - rutyna, ale mam już serek wiejski Na drugie śniadanie bułka z szynką żałuje. Potem przed powrotem do domu byłam głodna, więc zjadłam jabłko. Na obiad z wieeeeelkim niechceniem zjadłam zupę - krupnik. Z niechceniem między innymi dla tego, że odzwyczaiłam się od zup, nie jem zup już od dłuugiego czasu, jadłam tylko drugie danie. Ale zmieniam to, bo zupa lepiej działa na przemiane materii - już pisałam o tym . I wole zjeść zupę niż drugie danie . To tego zjadłam 2 naleśniki z dżemem jabłkowym, domowej roboty Szczerze? nie wiem jak ja to zmieściłam, chyba musiałam bardzo głodna być Wczoraj zrobiłam pod wieczór rowerek, nogi mnie strasznie bolały, co ja gadam...... ja nie czułam nóg! Ale z drugiej strony to dobrze Dziś też w planach ćwiczenia. Podwieczorku jeść nie będę co najwyżej kawę - bo ledwo żyję. A na kolację, pewnie jajecznica z herbatą. Stosuję wasze rady - woda źródlana, małymi łyczkami . Gohs - a stosowałaś na te rozstępy jakieś maści, albo coś w tym stylu? Chociaż z drugiej strony, maści nie zawsze działają Hipusia -Witaj!
Edytowane przez Hestime Czas edycji: 2010-01-12 o 20:20 Powód: literówka :D |
|
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
antunka, dziekuje
super, ze dalas cynk z tym lidlem, zaraz sprawdze, czy jest moze ta oferta na necie. Najbardziej bym sie cieszyla jakby byly hantelki
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
orisha nieładnie tak się śmiać z niedoli koleżanki
Domyślam się, że rano na wadze będzie mniej i wtedy ostatecznie stwierdzę jaka jest różnica, ale na pewno moja stara waga niedoważała... Sprawdziłam na hantelkach Hestime na rozstępy mam jakieś serum z kolagenem z Perfecty, ale nie widzę za bardzo różnicy po nim ![]() Zły dzień mam dzisiaj
|
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzis jestem zadowolona..rano sprztalam, potem spacer i zakupy obiad jadlam przygotowany przez tesciowa ale juz kolacje bede robic sama papryke faszerowana mam nadzieje ze wyjdzie mi zjadliwa
ja na wage nie wchodzilam bo cholercia boje sie zaraz ide zrobic sobie pokrzywe a tak wogole to chetnie polozylabym sie spac ![]()
|
#3491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze ze obiecujesz ![]() a jak na wage bedziesz sie bala wchodzisz to moze sie zle skonczyc, ja nie wchodzilam na wage jakies 5 lat;p tylko na bilansach ale nie pamietam ile wtedy wazylam ![]() Cytat:
musi sie przyzwyczaic do Ciebie Sailor gratkiiii widzisz niezle;p ale o czym Ty mowisz;p ja w ogole nie wiem co to jest!:pkupilam zielona herbate.. ale w torebkach, wiem wiem nie dobrze, nigdy takiej nie kupowalam nikomu bym tez nie polecala, ale pomyslalam ze moze warto, ze bedzie wygodniej a sklad czytalam i herbata zielona + kawalki grejfruta, gdzies cos ktos wspominal ze czytal sklad takie jherbaty ekspresowej i bylo napisane ze jest to mieszanka roznych herbat (czarnej jakiejs tam i zielonej). takze moze nie jest tak zle, tylko wrzucilam dwie do kubka sporego kubka no i troche za mocne..
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
ja herbaty mam wszystkie w torebkch nie lubie jak cos mi plywa w szklance
![]() weszlam niedawno na wage i pokazal 79,9 kg normalnie niemozliwe ze przytylam 3 kg bo po ubraniach widze ze nic nie przytylam,, juz sama niewiem a moze dlatego ze jestem najedzona no i po calym dniu, zglupialam
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
Ja dzis tak jak pisalam wczoraj,zaliczylam 50 minut intensywnej silki,z czego 30 minut na biezni a 20minut na cwiczenia miesni rak,nóg i brzuszka oczywiscie. Po takiej dlugiej przerwie mialam takie zapal ,ze biegalam tak szybko jak nigdy . Naprawde czuje sie super,choc juz wiem ze bede miala jutro mega zakwasy hehe. Ale ja lubie miec zakwasy bo wtedy czuje wszystkie swoje miesnie i czuje ze cwiczylam. Na obiadek mialam ziemniaki,jajeczko sadzone i warzywka+kefirek. Pychotka,bardzo lubie takie proste obiadki .---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Ja pije herbatke czerwona i zielona tez w torebkach,tez nie lubie jak mi cos plywa w kubku . Ewelain-nie przejmuj sie ta waga,moze rzeczywiscie jestes najedzona,moja waga w ciagu dnia zawsze pokazuje jakies 2kg wiecej niz kiedy sie waze rano-na czczo. To normalne,ze wazymy wiecej gdy jestesmy najedzone. |
|
|
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
Jadłam kolacje jakieś 30 minut temu, i fajnie bo nadal jestem najedzona
zjadłam bułkę z szynką i herbatą, ale potem niemogłam patrzeć na jedzenie, od razu było mi niedobrze. Mój organizm się pewnie odzwyczaił... bo coraz mniej jem. Zrobiłam dziś 4 dzień 'a6w' i doszłam do tego, że w tych ćwiczeniach, nie chodzi o szybkość zrobienia, możemy nawet poświęcić 20-30 minut albo i więcej I jeżeli robi się powoli, a dobrze, i myśli się pozytywnie " za 20 dni będzie widać już efekt! a potem już tylko z górki! " to naprawdę, mimo że czasochłonne, i monotonne, bo codziennie robi się to samo, coraz bardziej lubię te ćwiczenia! Po 4 dniu mogę stwierdzić, że brzuch nie boli tak jak na początku, nie ma się wrażenia, że ci go rozrywają... bo to był naprawde straszny ból, kiedy mięsnie "lezały" spokojnie, i odpoczywały, a tu nagle ktoś je zagania do ćwiczeń... mogę spokojnie wykonywać dalsze dni Aerobicznej szóstki Weidera z przyjemnością i radością, że kiedyś mi się uda wykonać całość a co najważniejsze będą efekty! Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale tak się tym faktem podekscytowałam, że musiałam ![]() Ja już 'naumiana' na jutro więc się cieszę, chyba ze 3h siedziałam nad jednym przedmiotem ale naszczęście już z głowy.. Jutro się może rozejrzę za tym FISSAN'em,bo zanim te rozstępy moje na piersiach są małe, musze zacząc je leczyc, moze znikną ![]()
|
|
#3495 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety zgubiłam te kg w bardzo szybkim czasie, bo w tydzień. Po prostu tak mam, że cholernie szybko chudnę, nie wiem czy to dobrze.. Nie stosuje żadnej konkretnej diety, nie katuję się. W moim wypadku zupełnie wystarczy nie jedzenie po godzinie 18 , wykluczenie słodyczy i napojów słodkich, gazowanych. Dziwie się że tak chudnę, po szczerze mówiąc czasami jem jak głupia no ale cóż, taki organizm. Jeśli chodzi o ćwiczenia to nie stosuję w ogóle , gdyż jestem w ciągłym treningu : kiedyś było to łyżwiarstwo, aktualnie taniec towarzyski na poziomie klasy B ( wiem, pewnie mało wam to mówi). Także ćwiczenia w moim przypadku mało dają jeśli chodzi o chudnięcie, ewentualnie rzeźbienie- a tego nie chce, bo mam niestety zbyt umięśnione ciało, szczególnie nogi Cytat:
|
||
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klasa B to już całkiem wysoko, długo tańczysz? Ja trenowałam dawno temu, ale nie wytrzymałam tempa treningów i ilości czasu poświęcanego na nie Czasem żałuję, bo to świetna pasja i nadal uwielbiam tańczyć, ale z drugiej strony, teraz nie miałabym normalnego życia poza turniejami ![]() Zaliczyłam na dziś stepper, przed spaniem może poćwiczę jeszcze brzuch, bo miałam kilka dni przerwy. Boję się co jutro rano waga pokaże
|
|
|
#3497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na poczatku bylam strasznie podekscytowana tymi cwiczeniami i pelna wiary w ich skutecznosc,ale w moim przypadku nie bylo powalajacych rezultatów---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Anella-witaj |
|
|
|
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
Poogladalam te gazetke z lidla:
a) bedzie tydzien produktow linessa - sa drogie i nic dla siebie konkretnego nie wypatrzylam b) w tygodniu sprzetu do cwiczen ;d z rzeczy godnych polecenia - maty do cwiczen (jednak szkoda mi troche pieniazka, bo kosztuja 2 dychy, ale pomysle) i super rzecz, nad kupnem ktorej zastanawialam sie od kilku dni - pilki fitness po 19.99 <- na pewno kupie sobie taka, mozna na niej robic swietne cwiczenia na brzuch i super koryguja kregoslup - nie moge sie doczekac az ja dopadne
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
Hipusia dzieki za mile slowa, jutro rano sie zwaze i zobaczymy
teraz uciekam spac dobranoc
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na 100% kupię garnek bo jest mi właśnie taki potrzebny ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#3501 |
|
Zadomowienie
|
hej kobietki
wstawac!!!! jednak wczoraj bylam najedzona bo dzis rano waga juz inaczej pokazuje fakt ze plu 1,5kg ale to po swietach biore sie za konkretne cwiczenia jak mala usnie to ide na rowerek i sciagne jakies cwiczenia z neta jeszcze moze macie jaks stronke z filmikiem z cwiczeniami??
|
#3502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puscij jej Creep Radiohead - dowie sie, ze nie tylko ona jest dziwakiem na swiecie i moze zacznie w koncu wspolpracowac ![]() Cytat:
Nie ma sie co przejmować.Cytat:
Najwazniejsze zeby wiedziec jak nie przesadzic.Gohs tak btw, nie waż sie codziennie! Ja sie dzisiaj próbuje zmusic do pracy na wyzszych obrotach. Ogólnie mam jakis kiepski humor od rana... ![]() Wieczorem za to ide na Latino - mam nadzieje, ze pani sie tym razem przygotuje
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Uff już jestem po zajęciach. Miałam dzisiaj prezentacje ale dobrze poszła
Mam trochę luźniejszy dzień więc poćwiczę dzisiaj intensywniej. A jutro ważenie
|
|
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie poszlam dzis na zajecia, spalam do 14.. Mam poteznego dola, nic mi sie nie chce..
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł Wam... Generalnie dzisiejszy dzień póki co na plus, bo cudem zaliczyłam koło, zaliczyłam projekt a inny projekt skończyłam i oddałam do oceny
Na wadze rano pokazało się 70,4kg Czyli moja stara waga zaniżała o 6kg No cóż... Fakt faktem, różnica 10kg pozostaje, jedyne co się zmieniło to faktycznie BMI i ilość kilogramów do zrzucenia. Nie panikuję, chociaż szczęśliwa z tego powodu nie jestem na pewno. Ale motywacja do pracy nad sobą jakby wzrosła
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie duza roznica.... ![]() Co nie przeszkadza, ze schudłas tyle ile schudłaś Ja nie mam wagi, waze sie od swieta u rodziców i tak sie nawet ostatnio zastanawialam czy nie kupic sobie wagi elektronicznej... ![]() Na razie oszczedzam. Za chwile wypadam z pracy, wiec pewnie zagladne do was dopiero jutro. Pomykam dzisiaj na latino. Chociaz mnie cos w kosciach łamie, jakbym miala sie rozłozyc... Wieczorkiem strzele sobie marchewke z groszkiem - mam mega ochote
|
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj w sumie marnie się czuję. Nic się nie chce. Zoraz bardziej zaczyna mnie męczyć codzienna rutyna. Wszystko mnie denerwuje. Źle się czuje w swoim ciele
Na śniadanie serek twarogowy z mlekiem. Na drugie śniadanie jabłko na obiad pierogi z kefirem. Na podwieczorek kawa, kolacji nie jadłam, bo wciąz czuje się najedzona obiadem, swoją drogą wydaje mi się to dziwne ale w sumie moze to i dobrze.. Dziś robie 5 dzień 'a6w', przynajmniej tyle Hipusia - Ja właśnie wzięłam się za to, bo zaczęłam mieć coraz to większą tkanke tłuszczową, zaczeły mi się pojawiać boczki itp. Jak ćwiczę, napinam brzuch czuję jak to wszystko się napina, i że brzuch robi się twardszy, więc mam taką malutką nadzieje, że może coś z tego będzie, a na efekty zobaczymy ![]() Moja siostra po ciąży robiła, i wytrwała do 32dnia i mówiła, że świetnie to spala tkanke tłuszczową! A żeby efekty były np. płaski brzuch, to można zrobić kolejny raz, oczywiście w ostępie czasu ![]() anella - widocznie masz szybki metabolizm, czego Ci zazdroszczę , ale pewnie już wiesz . Ja niestety muszę się męczyć, bo u mnie trwa to długo
Edytowane przez Hestime Czas edycji: 2010-01-13 o 19:27 |
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem każdy ma taki dzień, że wszystko jest złeeeeeeeeeeee Ale jutro już będzie lepiej ![]() I tak myślę, że zjedz jakąś lekką kolację, coś niedużego, ale żeby organizm dostał sygnał, że go nie głodzisz
|
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
gohs, ale kijowa sprawa z ta waga ;/ ale nie zalamuj sie, bo wygladasz naprawde dobrze! a przeciez nie chodzi o cyferki a o wyglad
*ja cos pocwicze dzisiaj na rece, bo od kilku dni trenuje bica ;d i trica ;d zeby nie miec juz tych zwisow ;/
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

I jeszcze mi sie na twarzy zrobiły takie kropeczki czerwone - cłe policzki mam takie - nie wiem czy to jakiegos jedzenia, czy np od mrozu... 

No ale dam jej czas na aklimatyzację...
Dać jej szansę!
Tak się bałaś a tu 5. Super
żałuje. Potem przed powrotem do domu byłam głodna, więc zjadłam jabłko. Na obiad z wieeeeelkim niechceniem zjadłam zupę - krupnik. Z niechceniem między innymi dla tego, że odzwyczaiłam się od zup, nie jem zup już od dłuugiego czasu, jadłam tylko drugie danie. Ale zmieniam to, bo zupa lepiej działa na przemiane materii - już pisałam o tym 

Domyślam się, że rano na wadze będzie mniej i wtedy ostatecznie stwierdzę jaka jest różnica, ale na pewno moja stara waga niedoważała... Sprawdziłam na hantelkach 

ale naszczęście już z głowy.. 
Na poczatku bylam strasznie podekscytowana tymi cwiczeniami i pelna wiary w ich skutecznosc,ale w moim przypadku nie bylo powalajacych rezultatów
Nie ma sie co przejmować.

Dziś robie 5 dzień 'a6w', przynajmniej tyle
*