|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
![]() U nas bez zmian, ja siedzę i się uczę, Tż ogląda TV. Jutro ma rozmowę kwalifikacyjną w Levisie, w Galerii Copernicus, trochę mi smutno, bo jak coś to będę sama do domu wracała, i w niedzielę późno będzie wracał a zawsze zakupy robiliśmy razem w Realu na cały tydzień w niedzielę ;/ z drugiej strony obiecał mi jak coś jeansy
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
no to czekam szatanico, juz rozgrzewam kolderke
![]() tylko, ze jak nam na kims naprawde zalezy to ciezko go ot tak po prostu olac....
|
|
|
|
|
#393 | |
|
Zadomowienie
|
no właśnie żeby sam zatęsknił, zauważył, że mu jej brakuje
z reguły olewa się kogoś, kogo się nie boi, że straciCytat:
a teraz ode mnie, żeby nie było, że tylko faceta cytuję; Mandy - jak dla mnie toksyczny związek...on Cię rani a Ty jesteś uzależniona - byłam w takich jedną i drugą stroną...to okropne ![]() Madame - ciężko Ci będzie wybaczyć, ale jeśli go kochasz to się uda, tylko że przez tą akcję chyba inne rzeczy wypłynęły, bo po jednej głupiej akcji nie mówi się, że 'do siebie nie pasujemy' KochajMnie - ja bym kopnęła w dupę. Oszukiwał Cię, pisał z inną... nawet jeśli on już tego nie zrobi to Ty będziesz wiecznie się bała mu zaufać. A niestety jak raz oszukał - zrobi to więcej razy ![]() jej, rzeczywiście smutno tutaj ja też się dzisiaj rozpłakałam, nie dogadywaliśmy się dziś a potem zrobił mi dużą przykrość i w dodatku stwierdził, że "ciągle jest źle" ;( ale obgadaliśmy to...ma być lepiej
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2010-01-13 o 00:30 |
|
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
madame ja cie doskonale rozumiem..
Wracajac do naszej przeszlosci tez wiele rzeczy mi sie nie podobalo w zachowaniu TZ-ta, a najgorsze jest to, ze wlasnie te ZLE chwile pamietam najbardziej.. strasznie pamietliwa jestem.... i uwazam to za wielka wade ![]() bo te wspomnienia wracaja jak bumerang w chwilach kryzysu naszego zwiazku
Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2010-01-13 o 00:26 |
|
|
|
|
#395 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miejmy nadzieję, że wyjdzie to przede wszystkim dla mnie na dobre Ojjj ja też nie lubię jak mi ktoś z talerza podbiera, ale nie dlatego, że boję się, że dla mnie nie starczy. No wkurza mnie to po prostu i już. Mogę komuś odłożyć mojej porcji na inny talerz, ale z mojego łapy precz Mój TŻ ma to samo, ale podjadać komuś to ja lubię i on też się na mnie wkurza zawsze i chce mi nakładać, a ja mówię, że nie, bo wtedy tak nie smakuje Może to bardziej to niż syndrom jedynaka. Bo ja jestem co prawda jedynaczką, ale mój TŻ nie, a ma to samo Tzn z tym dzieleniem równo na pół to nie mam i umiem się dzielić ![]() Cytat:
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewne sprawy do tej pory bolą...---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- lece spać, zajrze jutro do was w szkole na w-fie dobranoc Zazdrośnice
|
|
|
#398 |
|
Wtajemniczenie
|
buziaki Mandy
![]() ![]() kurczę, dziewczyny obejrzyjcie "Ostatni dom po lewej", trzymajacy w napieciu film ![]() a co do pamiętliwosci, to mam identycznie. wyrazniej pamietam te zle chwile, niz te dobre:/ Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-13 o 00:34 |
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
red jesli to jakis horror to ja sama, a tym bardziej wnocy nie bede go ogladac, wybacz
![]() juz cie łapie szatanku bedzie miekkie lądowanko
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra Laski, idę spać
|
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie horror, lecz bardziej thriller
. Niezly jest, dzis wlasnie z TZ ogladalismyOjj.. widze, ze tu sie goraco zaczyna robic ![]()
|
|
|
|
|
#403 | |||||
|
Zadomowienie
|
To nie wiem dlaczego się tym tak przejmujesz? zależy Ci na nim jeszcze tak naprawdę czy myślisz poprostu że to z Twojej winy i chcesz mu pomoc jakoś?
Cytat:
głupio zrobiłam, no ale to na nk były wiadomości a oni się chyba później przenieśli na telefon więc nie i tak bym nie dała rady sprawdzić ale zołza ze mnie![]() Cytat:
właśnie odpuść sobie, zadbaj o siebie i psychicznie i fizycznie może poczujesz się trochę lepiej, nie możesz ciągle Ty się starać a on nic Cytat:
, hehe a mówiłaś mu to o tym syndromie jedynaka?Cytat:
za dużo o tym myślisz, o wiele za dużo, dodajesz może niepotrzebnie jakieś szczegóły, może jak tańczył myślał o Tobie chciał wzbudzić zazdrość i się odegrać bo Ty nie chciałaś zatańczyć? gadaliście o tym szczerze powiedziałaś mu to co nam tutaj?Cytat:
ale tak chyba będę musiała zrobić bo inaczej to nie wiem.. zresztą muszę przemyśleć to czy chcę z nim nadal być bo im bardziej o tym myślę o tych rozmowach to mi się nie dobrze robi jak on tak do nich pisał a nagle mnie tak oh ah przeprasza..![]() ![]()
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
no papa szatanku młłłłaaaa
![]() red yyy.. goraco mowisz?? ![]() kochajmnie no trudno, stalo sie, no ale teraz to juz raczej sie nie dowiesz, czy dalej ze soba pisza czy nie.... |
|
|
|
|
#405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ufff myślałam ze ja tylko taka jestem.. wszystko pamiętam.. każdą złe chwile.. wszystko co pisał.. wiem jak to jest
|
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic mu nie będzie to on powinien Ciebie teraz żałować. Bądź egoistką troszkę kochana. On płakał no i co z tego? Ty też płakałaś, myślisz, że on teraz myśli jaka Ty jesteś biedna z tego powodu? Wątpię Heh mój tak jak się spodziewałam już nie wrócił. Smsa też żadnego nie dostałam. Ale oleeeewam
|
|
|
#407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:rolley es: pf
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
jagaaa nie, nie tylko ty jestes taka, nawet wczoraj przyszly mi na mysl taka pewna wkurzajaca dla mnie sytuacja (juz nie wspomne, ze zdarzylo to sie ponad 2 lata temu)
czemu ja pamietam to co lepiej, zebym zapomniala, a nie pamietam tego o czym powinnam pamietac??? yyyhhh... KochajMnie ufasz jego slowom?? wierzysz, ze jest to szczere?? i przede wszystkim, czy jestes w stanie wymazac z pamieci ta sytuacje?? Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2010-01-13 o 00:48 |
|
|
|
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
koteczku, bardzo goraco
![]() KochajMnie, szczerze mowiac, to ja bym juz nie chciala byc z facetem ktory namietnie mnie oszukuje i nawet gdy mamy juz "szczera rozmowe', to przysiega na milosc, na mnie i co sie okazuje? a no tyle, że ściemnia ) prawdę. a twoj nie dosc, ze oszukuje to jeszcze KRECI na boku z jakas laska (albo dwoma ). prosze cie, nie tlumacz go. on flirtuje na boku z jakas lasencja, ktora rzekomo radzila mu w waszych milosnych problemach. co bedzie nastepne? przespi sie z nia, przysiegnie, poplacze, ze tak nie bylo. odkryjesz prawde i co ci powie? a no, chciala go czegos nauczyc DLA DOBRA waszego zwiazku?![]() ech... od razu, gdy tylko KochajMnie napisala tym, ze jej TZ zwierzal sie z problemu nowej "kolezance" wiedzialam, ze to nie do konca prawda... Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-13 o 00:52 |
|
|
|
|
#410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Heh i też oczywiście te najgorsze rzeczy pamiętam, o których lepiej byłoby zapomnieć. Kurde niemoralne propozycję zarobienia ,,paru" euro dostaje na nk
|
|
|
#411 |
|
BAN stały
|
Nie wiem sama.... Chcialabym zeby mi to jakos wynagrodzil. A on ma tylko wieczne pretensje. Tylko slysze, ze juz go nie kocham itp. A on nie widzi jak sie zachowuje... W sumie to chyba juz nic nie moze zrobic. Ja nie mam ochoty z nim juz gdziekolwiek wychodzic. W ogole nie mam ochoty go widziec... Jezu czemu to tak bardzo boli?
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mi smierdziala ta sprawa z poradami u kolezaneczki
![]() koszka łeee... euro teraz nisko stoi, powiedz, ze ci sie nie kali i wolisz w dolcach ja juz lece powoli madame boli bo go kochasz, boli bo cie zawiodl..... |
|
|
|
|
#413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłałam tą wiadomość TŻtowi na gg, ciekawe jak zareaguje jak przeczyta. Oczywiście nic nie wyjaśniłam, wysłałam samą wiadomość ,,cześć koteczku, śliczne fotki, chcesz zarobić pare euro" No ja też już będę się zbierać, bo spać mi się chce ![]() Ten Twój piękny się w końcu odezwał ?
|
|
|
#415 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#416 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, że w ogóle. Mój wczoraj o 19...
Ale staram się w ogóle nie myśleć czy sie odezwie czy nie. Pisze Wam tutaj, bo już chyba z przyzwyczajenia, ale potem odchodzę od kompa i tylko czasami mi to przez myśl przemknie. Jeju mam nadzieję, że taki stan nieprzejmowania zostanie u mnie na dłużej. Bo już się wykańczałam tym ciągłym myśleniem o nim.... Chociaż dzisiaj rano miałam lekki kryzys, na szczęście przeszło mi
|
|
#417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#418 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tez nie wierzyłam w to zbytnio chyba poprostu chciałam w to wierzyć ![]() we wszystkim macie racje całkowicie poprostu. Dziękuje że staracie mi się to uświadomić wszystko bo pewnie wyszło by na to że to ja jego przepraszam jeszcze ale nie tym razem. będę silna. jeśli dam nam szanse będę cholernie czujna.. ale muszę to przemyśleć czy warto..Nigdy bym nie wahała się w takiej sytuacji ale jak się w niej ktoś już znajduje to nie jest ciekawie.. zwłaszcza że osoba którą kochamy tak usilnie próbuje nam powiedzieć jak bardzo jest jej przykro, przeprasza, zrobi wszystko.. Rozmawiałam teraz z moim bratem, on uznał że nigdy nie mówili sobie z dzieewczyną czy idą się zobaczyć z kolegą czy koleżanka a nawet jeśli on był to mówił że był pogadać i nic więcej a swojej ufał boże jak ja go podziwiam on to tak na luzie mówił o tych kolegach jej i o swoich koleżankach. życzę nam wszystkim żebyśmy właśnie w taki (w tym dobrym stopniu) podchodziły do związku.Cytat:
a oni ze sobą teraz piszą? gadają? wspomina o niej? bo jeśli nie to może warto zapomnieć jeśli nigdy nie zawiódł Twojego zaufania, sprobować..
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam gadać z moim przez te. oboje się popłakaliśmy
|
|
|
|
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

. Nie rozumial, o co sie czepiam. Nie widzial w tym nic groznego, ale po tamtej akcji stwierdzil, ze skoro dla mnie to takie wazne, to on sobie to daruje i znajdzie sobie inna zabaweczke. No i znalazl - teraz gra w jakies Plemiona 
. Rozumie, ze naruszyl moje zaufanie, ale nie ma za bardzo jak udowodnic, ze nie gra. Powiedzial, ze w kazdej chwili mozemy wejsc na jego konta bukmacherskie (tam sa np. data ostatniego logowania, zakladu itp). Ale ja nie chce, kobieca intuicja mowi mi, ze tym razem nie klamie
. Tak samo, jak wtedy podpowiedziala mi, ze cos jest nie tak. Dlatego poki co, zaufam jej

nie potrafi się dzielić, ja bym wolała jemu oddać niż sama zjeść, no ale co zrobić
pewne sprawy do tej pory bolą...

lepiej, zeby nie wiedzial, wtedy moglabys sprawdzic, czy faktycznie jego zal i postanowienie poprawy jest szczere albo dalej utrzymywalby kontakt z nimi....