Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 00:21   #391
szatanica1989
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze ten etap mamy już za soba. Wydaje mi sie, ze to bylo jego tymczasowe "zajaranie" obstawianiem. On tego w ogole nie traktowal jako poważna sprawe, tylko jak np. granie w jakas gre. Nie rozumial, o co sie czepiam. Nie widzial w tym nic groznego, ale po tamtej akcji stwierdzil, ze skoro dla mnie to takie wazne, to on sobie to daruje i znajdzie sobie inna zabaweczke. No i znalazl - teraz gra w jakies Plemiona . Rozumie, ze naruszyl moje zaufanie, ale nie ma za bardzo jak udowodnic, ze nie gra. Powiedzial, ze w kazdej chwili mozemy wejsc na jego konta bukmacherskie (tam sa np. data ostatniego logowania, zakladu itp). Ale ja nie chce, kobieca intuicja mowi mi, ze tym razem nie klamie. Tak samo, jak wtedy podpowiedziala mi, ze cos jest nie tak. Dlatego poki co, zaufam jej.
A jak u Ciebie i Twojego TZtka, Szataniczko?
No to się cieszę

U nas bez zmian, ja siedzę i się uczę, Tż ogląda TV. Jutro ma rozmowę kwalifikacyjną w Levisie, w Galerii Copernicus, trochę mi smutno, bo jak coś to będę sama do domu wracała, i w niedzielę późno będzie wracał a zawsze zakupy robiliśmy razem w Realu na cały tydzień w niedzielę ;/ z drugiej strony obiecał mi jak coś jeansy

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 00:21   #392
garfieldek
Zakorzenienie

no to czekam szatanico, juz rozgrzewam kolderke

tylko, ze jak nam na kims naprawde zalezy to ciezko go ot tak po prostu olac....

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 00:22   #393
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Zapytaj się co znaczy ,,niech ona da mu się przestraszyć?"
no właśnie żeby sam zatęsknił, zauważył, że mu jej brakuje z reguły olewa się kogoś, kogo się nie boi, że straci

Cytat:
I jak będzie chciał odpowiedzieć to co wtedy jak dziewczyna też nie pisze, a on pisze codziennie, ale dopiero późnym popołudniem?
Spodziewam się odpowiedzi, że widocznie wcześniej nie ma czasu
"bo cały dzień mu się nie chce pisać a jak już wieczorem nie ma co robić to napisze... albo dlatego żeby dziewczyna nie miała się do czego przyczepić"

a teraz ode mnie, żeby nie było, że tylko faceta cytuję;
Mandy - jak dla mnie toksyczny związek...on Cię rani a Ty jesteś uzależniona - byłam w takich jedną i drugą stroną...to okropne
Madame - ciężko Ci będzie wybaczyć, ale jeśli go kochasz to się uda, tylko że przez tą akcję chyba inne rzeczy wypłynęły, bo po jednej głupiej akcji nie mówi się, że 'do siebie nie pasujemy'
KochajMnie - ja bym kopnęła w dupę. Oszukiwał Cię, pisał z inną... nawet jeśli on już tego nie zrobi to Ty będziesz wiecznie się bała mu zaufać. A niestety jak raz oszukał - zrobi to więcej razy
jej, rzeczywiście smutno tutaj
ja też się dzisiaj rozpłakałam, nie dogadywaliśmy się dziś a potem zrobił mi dużą przykrość i w dodatku stwierdził, że "ciągle jest źle" ;(
ale obgadaliśmy to...ma być lepiej

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2010-01-13 o 00:30
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 00:25   #394
garfieldek
Zakorzenienie

madame ja cie doskonale rozumiem..
Wracajac do naszej przeszlosci tez wiele rzeczy mi sie nie podobalo w zachowaniu TZ-ta, a najgorsze jest to, ze wlasnie te ZLE chwile pamietam najbardziej.. strasznie pamietliwa jestem.... i uwazam to za wielka wade

bo te wspomnienia wracaja jak bumerang w chwilach kryzysu naszego zwiazku

Wymianka

Edytowane przez garfieldek
Czas edycji: 2010-01-13 o 00:26
Stary 2010-01-13, 00:26   #395
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
No wybór oczywisty

Oj dziewczyny, ja stwierdzam, że czasami lepiej przyjąć postawę samca i lać na wszystko szerokim strumieniem, że tak zobrazuję obscenicznie jak się Tż obrazi - zignorować, jak nie pisze - też się nie odzywać. Dlaczego nie wykorzystać ich broni przeciwko nim samym?

Mnie Tż denerwuje syndromem jedynaka - nie lubi się dzielić, nawet jak o głupie jedzenie chodzi, dzisiaj frytki robiłam to cały czas powtarzał, żebym równo na pół podzieliła, jak mu podbierałam to się złościł nie potrafi się dzielić, ja bym wolała jemu oddać niż sama zjeść, no ale co zrobić
dobrze prawisz, ja właśnie się zbuntowałam i samcowata się zrobiłam
Miejmy nadzieję, że wyjdzie to przede wszystkim dla mnie na dobre

Ojjj ja też nie lubię jak mi ktoś z talerza podbiera, ale nie dlatego, że boję się, że dla mnie nie starczy. No wkurza mnie to po prostu i już. Mogę komuś odłożyć mojej porcji na inny talerz, ale z mojego łapy precz Mój TŻ ma to samo, ale podjadać komuś to ja lubię i on też się na mnie wkurza zawsze i chce mi nakładać, a ja mówię, że nie, bo wtedy tak nie smakuje Może to bardziej to niż syndrom jedynaka. Bo ja jestem co prawda jedynaczką, ale mój TŻ nie, a ma to samo
Tzn z tym dzieleniem równo na pół to nie mam i umiem się dzielić

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Bo we mnie to caly czas siedzi... Ciagle mam przed oczami jak wpatruje sie w tamta laske i ja obejmuje... Nawet raz na mnie nie spojrzal, taki wpatrzony byl. Mam ochote ryczec kiedy to wspominam. On uwaza, ze przegial z tym, ze do jednej wtedy powiedzial w zartach skarbie, ale z tym to juz nie, bo to tylko jego kolezanka i on z nia nigdy nie byl, nie jest i nie bedzie... Ale to moglo sie wydarzyc z kazda inna... I moze sie wydarzy. Nie wiem, czy az tak bardzo przesadzam? Jest mi tak zle... Nie moge o tym zapomniec... Mam do niego wstret. Nie chce zeby mnie dotykal, przytulal, calowal.... Nie chce go po prostu. A on z tym nic nie robi. Chcę zniknać...
A co byś chciała, żeby on z tym zrobił?
Stary 2010-01-13, 00:28   #396
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Wracajac do naszej przeszlosci tez wiele rzeczy mi sie nie podobalo w zachowaniu TZ-ta, a najgorsze jest to, ze wlasnie te ZLE chwile pamietam najbardziej.. strasznie pamietliwa jestem.... i uwazam to za wielka wade
[piateczka, mam to samo pewne sprawy do tej pory bolą...

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

lece spać, zajrze jutro do was w szkole na w-fie dobranoc Zazdrośnice
Stary 2010-01-13, 00:29   #397
garfieldek
Zakorzenienie

no to papa mandy 3maj sie

Wymianka
Stary 2010-01-13, 00:31   #398
Red Lipstick
Wtajemniczenie

buziaki Mandy

kurczę, dziewczyny obejrzyjcie "Ostatni dom po lewej", trzymajacy w napieciu film

a co do pamiętliwosci, to mam identycznie. wyrazniej pamietam te zle chwile, niz te dobre:/

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2010-01-13 o 00:34
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 00:32   #399
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
no to czekam szatanico, juz rozgrzewam kolderke

tylko, ze jak nam na kims naprawde zalezy to ciezko go ot tak po prostu olac....
Lęcę Garfi

Piszę.
Stary 2010-01-13, 00:33   #400
garfieldek
Zakorzenienie

red jesli to jakis horror to ja sama, a tym bardziej wnocy nie bede go ogladac, wybacz

juz cie łapie szatanku bedzie miekkie lądowanko

Wymianka
Stary 2010-01-13, 00:35   #401
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
red jesli to jakis horror to ja sama, a tym bardziej wnocy nie bede go ogladac, wybacz

juz cie łapie szatanku bedzie miekkie lądowanko
Łap, łap, Maleńka

Dobra Laski, idę spać

Piszę.
Stary 2010-01-13, 00:37   #402
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Nie horror, lecz bardziej thriller. Niezly jest, dzis wlasnie z TZ ogladalismy.

Ojj.. widze, ze tu sie goraco zaczyna robic
Stary 2010-01-13, 00:37   #403
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Raczej to drugie.....
To nie wiem dlaczego się tym tak przejmujesz? zależy Ci na nim jeszcze tak naprawdę czy myślisz poprostu że to z Twojej winy i chcesz mu pomoc jakoś?

Cytat:
kochajmnie a on wie, ze widzialas to co pisal z tymi laskami?? lepiej, zeby nie wiedzial, wtedy moglabys sprawdzic, czy faktycznie jego zal i postanowienie poprawy jest szczere albo dalej utrzymywalby kontakt z nimi....
Własnie wiem źle zrobiłam bo byłam tak zdenerwowana że musiałam już i teraz to wyjaśnić, boże jakie ja to przeróżne plany wymyślałam.. mogłam poczekać jeszcze trochę.. głupio zrobiłam, no ale to na nk były wiadomości a oni się chyba później przenieśli na telefon więc nie i tak bym nie dała rady sprawdzić ale zołza ze mnie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Koszka, w sumie nic mi nie powiedzial, bo bardziej się przejął tym, że to wszystko moja wina i że siebie uważam za święta.
teraz mi pisze, ze ledwo żyje, bla bla bla.

odpuszczam sobie ,masz racje
albo sam do jakis wnioskow dojdzie, albo koniec
bo ile mozna gadac , prosic, tlumaczyc
ile mozna sie starac samemu
Mandy i to podjeście w tej sytuacji jest jak najbardziej super!! obraca kota ogonem i próbuje usprawiedliwiać się że to Twoja wina.. wrr.
właśnie odpuść sobie, zadbaj o siebie i psychicznie i fizycznie może poczujesz się trochę lepiej, nie możesz ciągle Ty się starać a on nic

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
No wybór oczywisty

Oj dziewczyny, ja stwierdzam, że czasami lepiej przyjąć postawę samca i lać na wszystko szerokim strumieniem, że tak zobrazuję obscenicznie jak się Tż obrazi - zignorować, jak nie pisze - też się nie odzywać. Dlaczego nie wykorzystać ich broni przeciwko nim samym?

Mnie Tż denerwuje syndromem jedynaka - nie lubi się dzielić, nawet jak o głupie jedzenie chodzi, dzisiaj frytki robiłam to cały czas powtarzał, żebym równo na pół podzieliła, jak mu podbierałam to się złościł nie potrafi się dzielić, ja bym wolała jemu oddać niż sama zjeść, no ale co zrobić
Czasami nam trudno jest przyjąć tą postawe no ale racja taka chyba jest najepsza na takich co olewają, hehe a mówiłaś mu to o tym syndromie jedynaka?

Cytat:
Bo we mnie to caly czas siedzi... Ciagle mam przed oczami jak wpatruje sie w tamta laske i ja obejmuje... Nawet raz na mnie nie spojrzal, taki wpatrzony byl. Mam ochote ryczec kiedy to wspominam. On uwaza, ze przegial z tym, ze do jednej wtedy powiedzial w zartach skarbie, ale z tym to juz nie, bo to tylko jego kolezanka i on z nia nigdy nie byl, nie jest i nie bedzie... Ale to moglo sie wydarzyc z kazda inna... I moze sie wydarzy. Nie wiem, czy az tak bardzo przesadzam? Jest mi tak zle... Nie moge o tym zapomniec... Mam do niego wstret. Nie chce zeby mnie dotykal, przytulal, calowal.... Nie chce go po prostu. A on z tym nic nie robi. Chcę zniknać...
za dużo o tym myślisz, o wiele za dużo, dodajesz może niepotrzebnie jakieś szczegóły, może jak tańczył myślał o Tobie chciał wzbudzić zazdrość i się odegrać bo Ty nie chciałaś zatańczyć? gadaliście o tym szczerze powiedziałaś mu to co nam tutaj?

Cytat:
Pisząc mu, że boisz się o Was już dajesz mu nadzieję. Ja bym na Twoim miejscu się teraz całkowicie odcięła i nic do niego nie pisała. To on musi się o Was bać a nie Ty !!
Wiem ale nie potrafie tak nie pisać, martwie się o niego, widzę jak płaczę, przeżywa to, boi się.. ale tak chyba będę musiała zrobić bo inaczej to nie wiem.. zresztą muszę przemyśleć to czy chcę z nim nadal być bo im bardziej o tym myślę o tych rozmowach to mi się nie dobrze robi jak on tak do nich pisał a nagle mnie tak oh ah przeprasza..

Stary 2010-01-13, 00:39   #404
garfieldek
Zakorzenienie

no papa szatanku młłłłaaaa

red yyy.. goraco mowisz??

kochajmnie no trudno, stalo sie, no ale teraz to juz raczej sie nie dowiesz, czy dalej ze soba pisza czy nie....

Wymianka
Stary 2010-01-13, 00:43   #405
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

bo te wspomnienia wracaja jak bumerang w chwilach kryzysu naszego zwiazku

ufff myślałam ze ja tylko taka jestem.. wszystko pamiętam.. każdą złe chwile.. wszystko co pisał.. wiem jak to jest
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 00:44   #406
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
To nie wiem dlaczego się tym tak przejmujesz? zależy Ci na nim jeszcze tak naprawdę czy myślisz poprostu że to z Twojej winy i chcesz mu pomoc jakoś?

Własnie wiem źle zrobiłam bo byłam tak zdenerwowana że musiałam już i teraz to wyjaśnić, boże jakie ja to przeróżne plany wymyślałam.. mogłam poczekać jeszcze trochę.. głupio zrobiłam, no ale to na nk były wiadomości a oni się chyba później przenieśli na telefon więc nie i tak bym nie dała rady sprawdzić ale zołza ze mnie

Mandy i to podjeście w tej sytuacji jest jak najbardziej super!! obraca kota ogonem i próbuje usprawiedliwiać się że to Twoja wina.. wrr.
właśnie odpuść sobie, zadbaj o siebie i psychicznie i fizycznie może poczujesz się trochę lepiej, nie możesz ciągle Ty się starać a on nic

Czasami nam trudno jest przyjąć tą postawe no ale racja taka chyba jest najepsza na takich co olewają, hehe a mówiłaś mu to o tym syndromie jedynaka?

za dużo o tym myślisz, o wiele za dużo, dodajesz może niepotrzebnie jakieś szczegóły, może jak tańczył myślał o Tobie chciał wzbudzić zazdrość i się odegrać bo Ty nie chciałaś zatańczyć? gadaliście o tym szczerze powiedziałaś mu to co nam tutaj?

Wiem ale nie potrafie tak nie pisać, martwie się o niego, widzę jak płaczę, przeżywa to, boi się.. ale tak chyba będę musiała zrobić bo inaczej to nie wiem.. zresztą muszę przemyśleć to czy chcę z nim nadal być bo im bardziej o tym myślę o tych rozmowach to mi się nie dobrze robi jak on tak do nich pisał a nagle mnie tak oh ah przeprasza..

Pzestań się nad nim użalać Nic mu nie będzie to on powinien Ciebie teraz żałować. Bądź egoistką troszkę kochana. On płakał no i co z tego? Ty też płakałaś, myślisz, że on teraz myśli jaka Ty jesteś biedna z tego powodu? Wątpię

Heh mój tak jak się spodziewałam już nie wrócił. Smsa też żadnego nie dostałam. Ale oleeeewam
Stary 2010-01-13, 00:45   #407
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
no papa szatanku młłłłaaaa

red yyy.. goraco mowisz??

kochajmnie no trudno, stalo sie, no ale teraz to juz raczej sie nie dowiesz, czy dalej ze soba pisza czy nie....
Powiedział że jeśli chce to urwie z nią kontakt bo ważna jestem dla niego bardzo..:rolley es: pf
Stary 2010-01-13, 00:47   #408
garfieldek
Zakorzenienie

jagaaa nie, nie tylko ty jestes taka, nawet wczoraj przyszly mi na mysl taka pewna wkurzajaca dla mnie sytuacja (juz nie wspomne, ze zdarzylo to sie ponad 2 lata temu)

czemu ja pamietam to co lepiej, zebym zapomniala, a nie pamietam tego o czym powinnam pamietac??? yyyhhh...

KochajMnie ufasz jego slowom?? wierzysz, ze jest to szczere?? i przede wszystkim, czy jestes w stanie wymazac z pamieci ta sytuacje??

Wymianka

Edytowane przez garfieldek
Czas edycji: 2010-01-13 o 00:48
Stary 2010-01-13, 00:49   #409
Red Lipstick
Wtajemniczenie

koteczku, bardzo goraco
KochajMnie, szczerze mowiac, to ja bym juz nie chciala byc z facetem ktory namietnie mnie oszukuje i nawet gdy mamy juz "szczera rozmowe', to przysiega na milosc, na mnie i co sie okazuje? a no tyle, że ściemnia. mialam niedawno podobna sytuacje, facet mnie kilka razy oklamal i nasz zwiazek otarl sie o rozstanie. zasadnicza roznica jest taka, ze gdy go przyparlam do muru, to powiedzial mi cala (mam nadzieje) prawdę. a twoj nie dosc, ze oszukuje to jeszcze KRECI na boku z jakas laska (albo dwoma). prosze cie, nie tlumacz go. on flirtuje na boku z jakas lasencja, ktora rzekomo radzila mu w waszych milosnych problemach. co bedzie nastepne? przespi sie z nia, przysiegnie, poplacze, ze tak nie bylo. odkryjesz prawde i co ci powie? a no, chciala go czegos nauczyc DLA DOBRA waszego zwiazku? wybacz kochana, ze tak brutalnie ale probuje ci uswiadomic, ze ten facet to totalny palant. nie daj soba manipulowac, poplakac kazdy potrafi. co to znaczy, ze nie chcial cie zdradzic? czy zdrada jest tylko, za przeproszeniem, bzykanie obcej panny? co nim kierowalo, gdy sugerowal, ze jest niegrzeczna?

ech... od razu, gdy tylko KochajMnie napisala tym, ze jej TZ zwierzal sie z problemu nowej "kolezance" wiedzialam, ze to nie do konca prawda...

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2010-01-13 o 00:52
Stary 2010-01-13, 00:52   #410
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
jagaaa nie, nie tylko ty jestes taka, nawet wczoraj przyszly mi na mysl taka pewna wkurzajaca dla mnie sytuacja (juz nie wspomne, ze zdarzylo to sie ponad 2 lata temu)

czemu ja pamietam to co lepiej, zebym zapomniala, a nie pamietam tego o czym powinnam pamietac??? yyyhhh...

KochajMnie ufasz jego slowom?? wierzysz, ze jest to szczere?? i przede wszystkim, czy jestes w stanie wymazac z pamieci ta sytuacje??
Oj ja też jestem pamiętliwa i to bardzo
Heh i też oczywiście te najgorsze rzeczy pamiętam, o których lepiej byłoby zapomnieć.

Kurde niemoralne propozycję zarobienia ,,paru" euro dostaje na nk
Stary 2010-01-13, 00:54   #411
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:

A co byś chciała, żeby on z tym zrobił?
Nie wiem sama.... Chcialabym zeby mi to jakos wynagrodzil. A on ma tylko wieczne pretensje. Tylko slysze, ze juz go nie kocham itp. A on nie widzi jak sie zachowuje... W sumie to chyba juz nic nie moze zrobic. Ja nie mam ochoty z nim juz gdziekolwiek wychodzic. W ogole nie mam ochoty go widziec... Jezu czemu to tak bardzo boli?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 00:56   #412
garfieldek
Zakorzenienie

Tez mi smierdziala ta sprawa z poradami u kolezaneczki

koszka łeee... euro teraz nisko stoi, powiedz, ze ci sie nie kali i wolisz w dolcach

ja juz lece powoli

madame boli bo go kochasz, boli bo cie zawiodl.....

Wymianka
Stary 2010-01-13, 00:58   #413
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Tez mi smierdziala ta sprawa z poradami u kolezaneczki

koszka łeee... euro teraz nisko stoi, powiedz, ze ci sie nie kali i wolisz w dolcach

ja juz lece powoli

Wysłałam tą wiadomość TŻtowi na gg, ciekawe jak zareaguje jak przeczyta. Oczywiście nic nie wyjaśniłam, wysłałam samą wiadomość ,,cześć koteczku, śliczne fotki, chcesz zarobić pare euro"

No ja też już będę się zbierać, bo spać mi się chce

Ten Twój piękny się w końcu odezwał ?
Stary 2010-01-13, 01:00   #414
garfieldek
Zakorzenienie

no odezwal sie po 20......

Wymianka
Stary 2010-01-13, 01:03   #415
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość

Tak powiedzialam wszystko i uznał, ze przesadzam. Że on tak tańczy i miał ochote potanczyc, wiec ja wyciagnal. Ze ja sobie niestworzone rzeczy dopowiadam. Jasne... on tego nie widzial z boku. Czulam jak mi ktos noz w serce wbija
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 01:04   #416
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
no odezwal sie po 20......
Dobrze, że w ogóle. Mój wczoraj o 19...
Ale staram się w ogóle nie myśleć czy sie odezwie czy nie.
Pisze Wam tutaj, bo już chyba z przyzwyczajenia, ale potem odchodzę od kompa i tylko czasami mi to przez myśl przemknie. Jeju mam nadzieję, że taki stan nieprzejmowania zostanie u mnie na dłużej. Bo już się wykańczałam tym ciągłym myśleniem o nim....
Chociaż dzisiaj rano miałam lekki kryzys, na szczęście przeszło mi
Stary 2010-01-13, 01:10   #417
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

hehe to ja już kiedyś pisałam jak miałam zły dzień ze przypomniało mi sie wszystkie moje problemy co były 2 lata temu przez TZ ex-dziewczyna...
Stary 2010-01-13, 01:15   #418
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Pzestań się nad nim użalać Nic mu nie będzie to on powinien Ciebie teraz żałować. Bądź egoistką troszkę kochana. On płakał no i co z tego? Ty też płakałaś, myślisz, że on teraz myśli jaka Ty jesteś biedna z tego powodu? Wątpię

Heh mój tak jak się spodziewałam już nie wrócił. Smsa też żadnego nie dostałam. Ale oleeeewam
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
koteczku, bardzo goraco
KochajMnie, szczerze mowiac, to ja bym juz nie chciala byc z facetem ktory namietnie mnie oszukuje i nawet gdy mamy juz "szczera rozmowe', to przysiega na milosc, na mnie i co sie okazuje? a no tyle, że ściemnia. mialam niedawno podobna sytuacje, facet mnie kilka razy oklamal i nasz zwiazek otarl sie o rozstanie. zasadnicza roznica jest taka, ze gdy go przyparlam do muru, to powiedzial mi cala (mam nadzieje) prawdę. a twoj nie dosc, ze oszukuje to jeszcze KRECI na boku z jakas laska (albo dwoma). prosze cie, nie tlumacz go. on flirtuje na boku z jakas lasencja, ktora rzekomo radzila mu w waszych milosnych problemach. co bedzie nastepne? przespi sie z nia, przysiegnie, poplacze, ze tak nie bylo. odkryjesz prawde i co ci powie? a no, chciala go czegos nauczyc DLA DOBRA waszego zwiazku? wybacz kochana, ze tak brutalnie ale probuje ci uswiadomic, ze ten facet to totalny palant. nie daj soba manipulowac, poplakac kazdy potrafi. co to znaczy, ze nie chcial cie zdradzic? czy zdrada jest tylko, za przeproszeniem, bzykanie obcej panny? co nim kierowalo, gdy sugerowal, ze jest niegrzeczna?

ech... od razu, gdy tylko KochajMnie napisala tym, ze jej TZ zwierzal sie z problemu nowej "kolezance" wiedzialam, ze to nie do konca prawda...
Właśnie chyba wie że jest mi źle i wgl. nie jestem w stanie wymazać tego z pamięci nigdy przenigdy nawet drobne sytuacje zostają mi w głowie a co dopiero takie coś..
Tez nie wierzyłam w to zbytnio chyba poprostu chciałam w to wierzyć
we wszystkim macie racje całkowicie poprostu. Dziękuje że staracie mi się to uświadomić wszystko bo pewnie wyszło by na to że to ja jego przepraszam jeszcze ale nie tym razem. będę silna. jeśli dam nam szanse będę cholernie czujna.. ale muszę to przemyśleć czy warto..
Nigdy bym nie wahała się w takiej sytuacji ale jak się w niej ktoś już znajduje to nie jest ciekawie.. zwłaszcza że osoba którą kochamy tak usilnie próbuje nam powiedzieć jak bardzo jest jej przykro, przeprasza, zrobi wszystko..

Rozmawiałam teraz z moim bratem, on uznał że nigdy nie mówili sobie z dzieewczyną czy idą się zobaczyć z kolegą czy koleżanka a nawet jeśli on był to mówił że był pogadać i nic więcej a swojej ufał boże jak ja go podziwiam on to tak na luzie mówił o tych kolegach jej i o swoich koleżankach. życzę nam wszystkim żebyśmy właśnie w taki (w tym dobrym stopniu) podchodziły do związku.

Cytat:
Tak powiedzialam wszystko i uznał, ze przesadzam. Że on tak tańczy i miał ochote potanczyc, wiec ja wyciagnal. Ze ja sobie niestworzone rzeczy dopowiadam. Jasne... on tego nie widzial z boku. Czulam jak mi ktos noz w serce wbija
kurczę cięzka sprawa bo to siedzi w Twojej psychice teraz a oni ze sobą teraz piszą? gadają? wspomina o niej? bo jeśli nie to może warto zapomnieć jeśli nigdy nie zawiódł Twojego zaufania, sprobować..
Stary 2010-01-13, 01:32   #419
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Właśnie skończyłam gadać z moim przez te. oboje się popłakaliśmy
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 01:37   #420
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Właśnie skończyłam gadać z moim przez te. oboje się popłakaliśmy
opowiadaj..
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości