Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 12:37   #3451
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dokładnie tak jak mówisz, kiedyś całymi dniami sieziałam na dworze graliśmy w podchody , bawilismy sie w sklep, policjantów i złodzieji, chownego a teraz ja w ogóle nie widze żeby dzieciaki gdzieś za piłką latały i wogóle, dzieci zamiast piosenek w stylu mój dziadek dał mi psa itd śpiewają pisenki ich troje , jakieś hip hop-y itd
musze powiedzieć że kiedyś było fajniej, do dziś z kumpelą wspominamy co wyprawiałyśmy, kiedyś jak przegrała w jakąś gre to miała za zadanie z moją starszą siostrą udawać krowę i we dwie na kolanach na trawie żarły trawę i muczały dodam że mieszkałam niedaleko szkoły z internatem i działo sie to u nich na boisku przed oknami internat miał ubaw jak nie wiem
no dokladnie, na nic poza bieganiem nie bylo czasu-ja to nawet pamietam, jak mama robila frytki i wkladala je w taki papierowy rozek i bralo sie to i z tym jedzeniem na dwor z powrotem lecialo
a co do zabaw na kary to my z przyjaciolmi jak popijemy to gramy w kuku na kary i wtedy malujemy chlopakow-rzesy, ustka itp albo karzemy sie przebierac i tez wychodzic i cos glupiego wrzeszczec albo podejsc do kogos z wiadrem i prosic o kilo pradu ale to musimy juz byc niezle wstawieni, bo wtedy pomysly lepsze
Cytat:
no własnie i chodzi o to żeby było co powspominać i to jest fajne, mi sie jeszcze przypomniała że jak byłam w szkole sredniej to grałysmy u kumpeli w kary i jedna z kar to było krzyczeć przez okno że " jestem dziewicą i jestem z tego dumna" albo kolezanka musiała risotto zjejść jak piesek imiała patelnie na ziemi jadła i szczekała
no ale nie na darmo sie mówi stare a głupie
to ja i moje kolezanki bylam bardziej pomyslowa bawilysmy sie np w przedszkole i ja bylam pania, a one (2-3) dziecmi i np jak bylo lezakowanie to kazalam klasc im sie w wannie, a na posilki kazalam im jesc surowa kasze manne wymieszana z woda i dzemem u mnie zawsze byly zloty po szkole, bo brata zawsze gdzies wcielo po lekcjach, a rodzice pracowali i dosc pozno przychodzili, wiec chata byla wolna

oooo albo zwijalysmy dywan, pryskalysmy go woda, zakladalysmy 2 pary skarpetek i jezdzilysmy na lodowisku wiecie, w jakim stanie byl parkiet zanim wyroslam
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 12:42   #3452
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Czesc laseczki,

Musze wam powiedziec ze dzisiaj jestem cala w nerwach przed ta wizyta u gina. Poza tym chyba mi sie wkradla jakas wstretna infekcja bo czuje straszne swedzenie tam na dole... Nie wiecie czy to normalne? Z tz-em sie nie przytulamy ostatnio, od czego moglo mi sie to zrobic??? Czy podczas ciazy jest to niebezpieczne? Az nie moge sie skupic na pracy, moje mysli sa kompletnie rozbiegane
Niczym się nie denerwuj bo twoja dzidzia tez to czuje...
A co do infekcji to zupelne normalne w ciąży ja tez mialam i nie wiem od czego bo z TZ sie nie przytulalismy, nic ci nie bedzie gin przepisze ci na pewno cos na ta dolegliwosc, ja sie smarowalam clotrimazolum i przeszlo samo po paru dniach. Daj znac po wizycie u gina Trzymam kciukaski

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Pamela mam nadzieje, że się nie obrazisz bo... wrzuciłam Twoje zdjątka w drzewko genealogiczne )
Metropolitanku wrzuciłam Twój termin porodu w kalendarz. Jak będą ulegać zmianie to piszcie to będę zmieniała.
Oczywiście że sie nie obrażę

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 12:46   #3453
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc laseczki,

Musze wam powiedziec ze dzisiaj jestem cala w nerwach przed ta wizyta u gina. Poza tym chyba mi sie wkradla jakas wstretna infekcja bo czuje straszne swedzenie tam na dole... Nie wiecie czy to normalne? Z tz-em sie nie przytulamy ostatnio, od czego moglo mi sie to zrobic??? Czy podczas ciazy jest to niebezpieczne? Az nie moge sie skupic na pracy, moje mysli sa kompletnie rozbiegane
kochana ty sie niczym nie denerwuj, na pewno bedzie dobrze, no i niestety podczes ciąży mogą się pojawić jakieś niespodzianki, moja kolezanka od poczatku musiała wiecznie brać jaies tabletki a z mężem wogóle był zakaz kochania

a wracając jeszce do "młodości" i frytek to my kupowalismy ziemniory wszystcy obierali, kroili smażylismy wrzucaliśmy do miski (pamietam taka duża plastikowa żółta) i razem jedlismy były to najpyszniejsze fryki jakie jadłam

maggi na takie ślizganie nie wpadliśmy a twoi rodzice to musieli mieć ręe do samej ziemi): taki im opadały po twoich pomysłach pewnie

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2010-01-13 o 12:47
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 12:47   #3454
motylek85
Zakorzenienie

[QUOTE=Edzia400;16433651][QUOTE=aa2;16433376]dokładnie tak jak mówisz, kiedyś całymi dniami sieziałam na dworze graliśmy w podchody , bawilismy sie w sklep, policjantów i złodzieji, chownego a teraz ja w ogóle nie widze żeby dzieciaki gdzieś za piłką latały i wogóle, dzieci zamiast piosenek w stylu mój dziadek dał mi psa itd śpiewają pisenki ich troje , jakieś hip hop-y itd
musze powiedzieć że kiedyś było fajniej, do dziś z kumpelą wspominamy co wyprawiałyśmy, kiedyś jak przegrała w jakąś gre to miała za zadanie z moją starszą siostrą udawać krowę i we dwie na kolanach na trawie żarły trawę i muczały dodam że mieszkałam niedaleko szkoły z internatem i działo sie to u nich na boisku przed oknami internat miał ubaw jak nie wiem

: hahaha: sie usmiałam i se przypomnialam jak ostatnio grałam z moja bratanica i siora w chinczyka tylko ze kto przegrał musial zrobic zadanie które wybieralismy przed grą mojej siostrze wypadło ze jak przegra pojdzie na balkon (to była sobota godz 23 ) i bedzie wyła jak wilk siostra mieszka na osiedlu hahaha moja bratanica (9 lat )
płakała ze smiechu nasi Tż i brat patrzyli sie na nas jak na obcych a moja siora prawie na kleczku ze smiechu wyszła na ten balkon i wyje moj szwagier powiedział " patrzcie my chłopy pijemy a naszym babom szajba odbija chyba te opary sa szkodliwe" : hahaha:

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
heh jaki tyłek?? żebyś ty mój zobaczyła, a w ciąży nie jestem i nie mogę zwalić na to;P heh no i a propo tyłka to ostatnio dostałam "komplement" od koleżanki, powiedziała mniej więcej coś takiego: "Natalia zawsze podobały mi się takie wystające tyłki, takie jak... twój" heh no może lepszy wystający niż płaski ale ten mój to już przesada

chyba nie jest az tak zle pokazuj focie i zaraz ci powiemy

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

no no sliczna
haha oślepnąć chcecie?

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 12:48   #3455
motylek85
Zakorzenienie

[QUOTE=LadyMK;16433696]ahh te stare czasy!
Pamiętam jak przed blokiem wszystkie dzieciaki się zebrały,taśmą się ogrodziliśmy i ... była i widownia i kabarety przedstawiane przez te kreatywniejsze dzieciaki

O! albo granie w karty na klatce na kary...
Albo pamiętam jak z bratem i jego kolegami wybraliśmy się na przejażdżkę rowerową, oni na większych składakach, a ja na takim pipidoku malutkim... ale zawsze byłam pierwsza! ha.. co małe to sprytne
Mama mi opowiadała jak miałam 5 lat i chrzestny do mnie przyjechał, a ja byłam akurat z bratem na dworze... i mama mówi do chrzestnego( spoglądając przez okno): Patrz gdzie ta Twoja chrześnica wchodzi!
(a ja kiecuszka na sobie i z chłopakami przez ogrodzenie na przedszkole przeskakiwałam- bo ja taki mały chłoposzek od początku byłam)
O! Albo jak miałam jakoś 11lat i... z bratem i kolegami (jak zwykle) poszłam gdzieś... poszliśmy do domków jednorodzinnych i... wkurzaliśmy ludzi (takiego faceta siadaniem na jego ławce przed domkiem -szeregowce takie) i... wyleciał za nami z wielkim wilczurem! wszyscy mnie zostawili i pouciekali a ja biedna sama na końcu uciekałam- przez ogrodzenia na boisko szkolne, z boiska szkolnego znowu przez ogrodzenie i na śmietnik weszłam.. i ten pies mnie dogonił ( i ten Pan mnie za ucho zaprowadził do rodziców (a to byłam głupia, że powiedziałam gdzie mieszkam )

ahh tyle wspomnień.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

hyhy a ja jestem naturalnie jasną blondynka czasami sobie robie pasemka rozjasniaczem... tak po prostu zeby cos zrobic :P

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
dokładnie tak jak mówisz, kiedyś całymi dniami sieziałam na dworze graliśmy w podchody , bawilismy sie w sklep, policjantów i złodzieji, chownego a teraz ja w ogóle nie widze żeby dzieciaki gdzieś za piłką latały i wogóle, dzieci zamiast piosenek w stylu mój dziadek dał mi psa itd śpiewają pisenki ich troje , jakieś hip hop-y itd
musze powiedzieć że kiedyś było fajniej, do dziś z kumpelą wspominamy co wyprawiałyśmy, kiedyś jak przegrała w jakąś gre to miała za zadanie z moją starszą siostrą udawać krowę i we dwie na kolanach na trawie żarły trawę i muczały dodam że mieszkałam niedaleko szkoły z internatem i działo sie to u nich na boisku przed oknami internat miał ubaw jak nie wiem[COLOR="Silver"]

dziwne te współczesne dzieciaki... zero kreatywności :P
ty tu się nie mondraluj (swoją drogą tak się kiedyś do siebie mówiło)tylko swoje foto wstawiaj:P
Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
: hahaha: nie no ja zaraz do wc bede usiała smigać a mała mi w brzuchu harce wyprawia lecem kobitki bo obiad musze zrobić chłopakom trzymajcie sie bede wieczorkiem

ps. sama sie do siebie smieje
to wracaj do nas szybko

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

oj cosik się źle powklejało no ale i tak dojdziecie co do czego chiba

♥37/40♥
Stary 2010-01-13, 13:01   #3456
aa2
Zakorzenienie

hej własnie się zorientowałam że i niunia nam się gdzieś zapodziała, a ona jakoś w styczniu nie miała wizyty u gin ?
Stary 2010-01-13, 13:02   #3457
motylek85
Zakorzenienie

Kasiu nic się nie martw, wierzę, że będzie dobrze
i daj znać zaraz po wizycie

co do frytek to my z dziewczynami w szkole średniej jak uciekałyśmy z lekcji to u którejś dziewuszki tak robiłyśmy, w ogóle nie brałyśmy pod uwagę tych gotowych mmm aż ślinka leci

♥37/40♥
Stary 2010-01-13, 13:06   #3458
aa2
Zakorzenienie

wiecie napisałam do aneczki na prv zeby dała nam znać co tam u niej, bo się martwimy czy wszystko ok, mam nadzieję że się odezwie i da znać, może jeszcze do starej panny? bo tez jakoś tak nie daje znakui co u niej?
Stary 2010-01-13, 13:07   #3459
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo jesteśmy złe:P po prostu smutno nam tu bez Ciebie i bez reszty.
Z reszta... bezpieczniejsze dla Ciebie byłoby przebywanie na wizażu niż jeżdżenie w teren i męczarnie w pracy :P
Poza sennością jak się czujesz? Latus ty juz powiedzialas szefostwu, że jesteś w ciąży? Moja pamięć mnie zawodzi
Lady u mnie nie ma problemu z szefem bo jet nim mój tata , wogóle nasza firma jest firmą bardzo rodzinną bo i mój mąż tu pracuje i moja mama, brat, ciocia, 2 wójków i 2 kuzynów. Hihi więc ja raczej z niczym nie mam problemu, praca ciężka nie jest, tylko muszę podjechać coś omówić z klientem, albo z inwestorem albo coś. Fakt faktem nie chce mi się strasznie jeździć wolała bym posiedzieć i popisać z wami no ale cóż. Ciesze cię bo nie mam problemu nawet nie mając zwolnienia żeby nie iść do pracy, dzwonie że się gorzej czuje i że mnie nie będzie tak samo jak chcę wyjść wcześniej też nie ma problemu.
Tak po za wiecznym zmęczeniem ( ale może to przez to że wstaje po 5) powiem Ci że ogólnie jak zaczął się drugi trymestr to już jakoś przeszły mi wszelkie dolegliwości, rano tylko koniecznie muszę zjeść śniadanie bo inaczej żołądek o sobie przypomina czasami podbrzusze mnie ciągnie ale gin. powiedziała że macica się rozciąga i że to normalne

Cytat:
sorki ze takie ale moj fonik robi zdiecia tylko na podwórku hihih niby ma lampe jakąs ale chyba ja nie umiem nim robić zdiec jak tylko aparat do mnie wróci zrobie takie jakie sie należy bracia w szkole wiec ich tel nie mam a tak bym zrobiła
Edziu kochanie jaki Ty masz malutki brzusio, gdzie Ty tą dzidzię ukrywasz, ja mam dopiero 14 tydzień i mam brzuch taki jak ty albo i nawet większy normalnie jestem w szoku.
Jak będe miała chcwilkę to zrobię zdjęcie i wam wrzucę
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 13:18   #3460
motylek85
Zakorzenienie

tak, tak, koniecznie

♥37/40♥
Stary 2010-01-13, 13:20   #3461
LadyMK
Zakorzenienie

Motylku chyba nie jestem w stanie się połapać w tym co powklejałaś bo widzę tam tylko swój tekst a sobie odpowiadac to tak troche jakos dziwnie

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Latus, a to czym ta Twoja firma się zajmuje??

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 13:23   #3462
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Ale piękne wspomnienia i wesoło tutaj, super
Ja tylko wpadam Wam powiedziec, ze żyję,i ,że u nas bez zmian, czyli leżenie i plamienie. Nie mam weny na pisanie, dlatego zaglądam coraz rzadziej, cieszę sie, że macie się dobrze i, że tyle piszecie.

Edziu brzucholek maleńki!!!! Ja też bym chciała taki mieć, ale juz jest spory więc nie mam na co liczyc, no ale 2 ciąża jest inna, w 1 do 17 tygodnia nic nie miałam, a teraz 13 tydzień i piłeczka mała

Anulko trzymaj się skarbie wszystko będzie dobrze, jestem z Toba całym sercem

Zmykam do moich codziennych zajęć-leżenia i jedzenia i latania do wc buziaczki

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 13:24   #3463
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku chyba nie jestem w stanie się połapać w tym co powklejałaś bo widzę tam tylko swój tekst a sobie odpowiadac to tak troche jakos dziwnie

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Latus, a to czym ta Twoja firma się zajmuje??
no fakt, cosik tam się namieszało... do ciebie słonko było to:
ty tu się nie mondraluj (swoją drogą tak się kiedyś do siebie mówiło)tylko swoje foto wstawiaj:P

♥37/40♥
Stary 2010-01-13, 13:26   #3464
Carol77
Zakorzenienie

Zapomniałam dodać:Pamelko śliczna z Ciebie kobietka
Miłego dzionka kochane.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 13:30   #3465
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

Ale piękne wspomnienia i wesoło tutaj, super
Ja tylko wpadam Wam powiedziec, ze żyję,i ,że u nas bez zmian, czyli leżenie i plamienie. Nie mam weny na pisanie, dlatego zaglądam coraz rzadziej, cieszę sie, że macie się dobrze i, że tyle piszecie.

Edziu brzucholek maleńki!!!! Ja też bym chciała taki mieć, ale juz jest spory więc nie mam na co liczyc, no ale 2 ciąża jest inna, w 1 do 17 tygodnia nic nie miałam, a teraz 13 tydzień i piłeczka mała

Anulko trzymaj się skarbie wszystko będzie dobrze, jestem z Toba całym sercem

Zmykam do moich codziennych zajęć-leżenia i jedzenia i latania do wc buziaczki
jeju biedactwo, trzymaj się kochana,oby ci wszystkie niedogodności związane z ciążą minęły i żebyś mogła w pełni cieszyć się z tego stanu a nie martwić... i zaglądaj do nas częściej

♥37/40♥
Stary 2010-01-13, 13:31   #3466
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dzionka kochane.
A dziękuje Kochana
Leż jedz i odpoczywaj póki jeszcze możesz bo jak dzidzia przyjdzie na swiat to bedzie dopiero roboty Miłego dnia

Stary 2010-01-13, 13:34   #3467
lisek15
Zakorzenienie

Witajcie dziewcznki

Chciałam się tylko przywitać z Wami i życzyć Wam miłego dnia.
Ja właśnie mam w pracy audyt zewnętrzny

Jeżeli chodzi o zabawy z dziecięcych lat te podchody, wiecznie obita o ścianę bloku od pilki do siatki, albo od zabawy w kozła Albo długie wyprawy na rowerze. Weekendy zawsze były spędzone w 90 % poza domem.To były czasy. Ciężko było rodzicom zaciągnąć do domu. A teraz dzieci w większości tylko przy komputerach.

Pozdrawiam i i
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 13:56   #3468
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dzionka kochane.
Karolinko! Myśl o nas ciągle... a się nie obrazimy
A tak poważnie jak już Ci Pamelka pisała leż i odpoczywaj póki możesz

Motylku.. nie będę wstydu sobie robić z objawianiem swojej pięknej gębulki pomądralujmy się troszkę!

Szczęściara
Stary 2010-01-13, 14:09   #3469
motylek85
Zakorzenienie

heh bo cię znajdę i ten twój piękny tyłeczek zleję:P mądralować się możemy jak się tu ujawnisz:P a swoją drogą to ja tu już raz pisałam żeby tajemnicze koleżanki nam się tu ujawniły to przecież nie portal randkowy a miło tak pisać do konkretnej osoby a nie do wyimaginowanego wizerunku np zanim nie zobaczyłam Carol to myślałam, że jest... (opis moich wyobrażeń niżej) - tak jakoś mi się kojarzyło jak czytałam jej posty a teraz już wiem, że to drobna blondyneczka i jak piszę do niej to piszę do tej kruszyny a nie do mocno kobiecej (w sensie pozytywnym, żeby nie było) brunetki z kręconymi włoskami

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

przepraszam Carol, że akurat na ciebie padł przykład ale chciałam to wyjaśnić najdokładniej jak umiem

♥37/40♥
Stary 2010-01-13, 14:18   #3470
LadyMK
Zakorzenienie

no dobrze już dobrze

to ja z mojej koleżanki córą i jej chomikiem

Szczęściara

Edytowane przez LadyMK
Czas edycji: 2010-01-17 o 18:50 Powód: mus..
Stary 2010-01-13, 14:23   #3471
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
no dobrze już dobrze

No widzisz LadyMK jaka ładniutka z ciebie kobitka

Stary 2010-01-13, 14:33   #3472
lei83
Raczkowanie

GG do lei83

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
fajosko, ze juz zaczynacie, bedzie nas wiecej to bedziemy miec wieksza sile przebicia jak tylko @ przyjdzie to daj znac kiedy nastepna to wtargam Cie na liste wyzej

pieknie opowiadasz i dziekuje za dane na pw -juz uzupelniam

Cytat:
Przepraszam, że dopiero odpowiadam, ale o tej porze (po północy) już sobie spałam:P
Oj super opowiadasz to fakt, achhh aż się przeniosłam tam na chwilę w Twoje rejony.
Ogólnie to wiadomo, że Polki najładniejsze na Świecie (i Ukrainki, choć słyszałam, że Ukrainki ładniejsze ale to nasze sąsiadki, więc im wybaczam)

Ja dziś rano zrobiłam test, choć o wiele za wcześnie (29dc, a ja ostatnio mam @ w 35-39dc) ale byłam po prostu ciekawa jak sprawują się te testy za 1zł z allegro
Wiadomo, że my Polki jesteśmy najpiękniejsze

Jak teścik??

Cytat:

Słonko bo tak jest tam gdzie cie nie ma tam chcesz być ja marze własnie o takich karaibach albo wlasnie itali chociaz kocham zime jednak ciagnie mnie tam gdzie mnie nie ma poczytałam dalesz posty i powiem ci ze masz tam cudownie szkoda tylko ze nie moge chodz kawałka sniegu w paczce ci podesłać
Szkoda, ale zima w sumie jeszcze trwa, więc może cos spadnie

Cytat:
no, no super mmm ja to zawsze chciałam być blondynką...
Ja przez całe życie byłam blondynką, a przed ślubem przefarbowałam sie na czarno .

Cytat:
Czesc laseczki,

Kochana ja mam to samo, nie spałam do 4 rano, też się panicznie boję tej wizyty dzisiejszej. Jeszcze 4 godziny, chyba do tego czasu zacznę paznokcie gryźć ( fuj!!). W dodatku wczoraj była u mnie koleżanka i powiedziała mi, że ubiegłej nocy było niewielkie trzęsienie ziemi niedaleko nas, ale mało odczuwalne. Po tragicznej L`Aquili mialam taki okres, że panicznie sie bałam, potem mi przeszło i teraz znowu. Jejku, ale musze odpedzac te złe myśli od siebie, bo dzidzi to szkodzi.
Ja tez miałam w pierwszej ciąży infekcję, bałam się trochę , ale moja gin powiedziała mi wtedy, że " infekcje są po to, żeby je leczyć", tak, więc nic sie nie martw i koniecznie daj znać jak wizyta.

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Edzia, ja mam taki brzuszek w 8 tygodniu, dlatego mój TŻ twierdzi, że to na bank bliźniaki

Aniołek 17.09.2008r. [*]
nasz ślub
09.12.2009r.
dwie kreseczki 19.12.2009r.
...zostań z nami fasolko...

http://s5.suwaczek.com/20100826254353.png

lei83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 14:33   #3473
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
no dobrze już dobrze

super kochana hihi ja to mam dar przekonywania ślicznie no i wiem teraz z kim piszę
Cytat:
Napisane przez lei83 Pokaż wiadomość

Wiadomo, że my Polki jesteśmy najpiękniejsze

Jak teścik??

Szkoda, ale zima w sumie jeszcze trwa, więc może cos spadnie

Ja przez całe życie byłam blondynką, a przed ślubem przefarbowałam sie na czarno .

Kochana ja mam to samo, nie spałam do 4 rano, też się panicznie boję tej wizyty dzisiejszej. Jeszcze 4 godziny, chyba do tego czasu zacznę paznokcie gryźć ( fuj!!). W dodatku wczoraj była u mnie koleżanka i powiedziała mi, że ubiegłej nocy było niewielkie trzęsienie ziemi niedaleko nas, ale mało odczuwalne. Po tragicznej L`Aquili mialam taki okres, że panicznie sie bałam, potem mi przeszło i teraz znowu. Jejku, ale musze odpedzac te złe myśli od siebie, bo dzidzi to szkodzi.
Ja tez miałam w pierwszej ciąży infekcję, bałam się trochę , ale moja gin powiedziała mi wtedy, że " infekcje są po to, żeby je leczyć", tak, więc nic sie nie martw i koniecznie daj znać jak wizyta.
no to proszę się nam tu sobą pochwalić bo to tyczy wszystkich dziewuszek, które się nam tu jeszcze nie pokazały

♥37/40♥
Stary 2010-01-13, 14:40   #3474
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu nic się nie martw, wierzę, że będzie dobrze
i daj znać zaraz po wizycie

co do frytek to my z dziewczynami w szkole średniej jak uciekałyśmy z lekcji to u którejś dziewuszki tak robiłyśmy, w ogóle nie brałyśmy pod uwagę tych gotowych mmm aż ślinka leci
ja od mojej przyjaciolki z podstawowki nauczylam sie jesc frytki z moajonezem i teraz bez majonezu nie tkne a tak swoja droga to frytki baaaaardzo za mna chodza i juz obwiescilam wszem i wobec, ze beda na obiadek w piatek juz sie nie moge doczekac
Cytat:
wiecie napisałam do aneczki na prv zeby dała nam znać co tam u niej, bo się martwimy czy wszystko ok, mam nadzieję że się odezwie i da znać, może jeszcze do starej panny? bo tez jakoś tak nie daje znakui co u niej?
nasza Aneczka chciala sie od nas odciac -pisala mi na PW chyba z miesiac temu, ale Wam nie mowilam, bo nie wiedzialam, czy chcialaby tego poza tym Asiu, nie wiem czy wogole odczyta Twoje PW bo tu juz wcale nie zaglada na wizaz i nawet mnie pytala, jak zrobic by zadne powiadomienia jej nie przychodzily na maila
Aniu, jesli podczytujesz no to w tej sytuacji, zrozum ze musialam napisac dziewczynom
Cytat:
no dobrze już dobrze

kurcze, nie wyobrazalam sobie Ciebie wogole, a juz wogole na pewno nie tak
zbieram sie dziewczynki, zajrze jutro, a w miedzyczasie mozecie napisac jak mnie widzicie to jutro rano przy kawie sie posmieje tylko nie sledzic mnie za zdjeciami
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 14:40   #3475
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
sorki ze takie ale moj fonik robi zdiecia tylko na podwórku hihih niby ma lampe jakąs ale chyba ja nie umiem nim robić zdiec jak tylko aparat do mnie wróci zrobie takie jakie sie należy bracia w szkole wiec ich tel nie mam a tak bym zrobiła
słodki ten domek Amelki
Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Proszę bardzo to Ja))
Śliczna Kobieta z Ciebie

Cytat:
Czesc laseczki,

Wszystko będzie dobrze A infekcje to normalka...

Cytat:
no dobrze już dobrze

no i było tak długo się chować???? Przecież Super Kobitka z Ciebie

A ja dziś się odważyłam i poinformowałam szefową o moim stanie, strasznie się denerwowałam że muszę się ujawnić, no ale mam już to za sobą i jest ok.
Pogratulowała powiedziała że muszę teraz o siebie dbać i spytała się czy dam radę pracować do czerwca i tak bardziej stwierdziła że pewnie z rok to mnie nie będzie.
Dla mojej szefowej sytuacja jest o tyle dyskomfortowa, że musi znaleść pracownika za zastępstwo, nie ma możliwości rozłożenia pracy w ten sposób żeby nie zatrudniać dodatkowej osoby.
Stary 2010-01-13, 16:27   #3476
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Ojoj ale ucichlyscie dziewczynki. No szkoda ze Aneczka od nas odeszla bez slowa. Mam nadzieje ze jej w zaden sposob nie urazilysmy czy cos... .

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy. Troszke sie zrobilam marudna ale czekam na jakis przelom u siebie bo jak narazie to ciagle jestem w lekkim dolku. Moj brzuszek sie powiekszyl co mnie przeraza bo jak teraz taki jest to co bedzie pozniej ???? Juz nie moge zakladac obcislych rzeczy do pracy bo totalnie widac ze cos tam sie swieci.

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 17:24   #3477
aa2
Zakorzenienie

ja sobie leniuszkuje własnie z meżusiem troszkę pospalismy a teraz ide napić się kawy, zaglądne później może Kasiu będziesz już po lekarzu i opowiesz jak było
Stary 2010-01-13, 17:45   #3478
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Ojoj ale ucichlyscie dziewczynki. No szkoda ze Aneczka od nas odeszla bez slowa. Mam nadzieje ze jej w zaden sposob nie urazilysmy czy cos... .

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy. Troszke sie zrobilam marudna ale czekam na jakis przelom u siebie bo jak narazie to ciagle jestem w lekkim dolku. Moj brzuszek sie powiekszyl co mnie przeraza bo jak teraz taki jest to co bedzie pozniej ???? Juz nie moge zakladac obcislych rzeczy do pracy bo totalnie widac ze cos tam sie swieci.
rzeczywiście ucichło forum... ja Ci powiem kochana co będzie później wielki balon i będziesz z dumą Go do przodu wypinać

Mi się udało z pół godzinki drzemnąć, ale obudził mnie telefon męża i stwierdziłam że wstaję... idę za chwilkę lepić figurki z ciastoliny w ramach wyrabiania rączek mojej córci
Stary 2010-01-13, 17:58   #3479
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie leniuszkuje własnie z meżusiem troszkę pospalismy a teraz ide napić się kawy, zaglądne później może Kasiu będziesz już po lekarzu i opowiesz jak było
Dużo bym dała,żeby się teraz wyspać. A tu trzeba siedzieć w pracy do 19, a później trzeba zrobić porządki w domu, bo goście mają przyjść.
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 18:10   #3480
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Dużo bym dała,żeby się teraz wyspać. A tu trzeba siedzieć w pracy do 19, a później trzeba zrobić porządki w domu, bo goście mają przyjść.
Współczuje ci ze tak dlugo musisz siedziec w pracy... a później jeszcze sprzatanko...
Ja leże sobie w łóżeczku i patrze na telewizor

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości