|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
agatee. <3
tylko pstryk i już nie ma mnie.
w ścianę uderzam pięścią. za duże mnie otacza łóżko, za duży mnie przykrywa koc. nieświadoma moc twych dłoni mężczyzna idelany.? przepraszam, co to takiego.? god send me an angel. świat jest zbyt wielki, a miłość niebezpieczna baby you're my dream come true. Edytowane przez cobainowa Czas edycji: 2010-01-13 o 18:50 |
|
|
|
#3332 |
|
Zadomowienie
|
_Panna_Migotka_
![]() Szukam świata, z którego przybywam. Tak głupio się zachowuję. zupełnie jak dziecko.
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem wydaje mi sie, ze wole myslec o smierci niz o zyciu. w pewnym sensie smierc jest o wiele prostsza. nie sadzi pan?
wchodzimy przez te drzwi i wiemy, ze prawie na pewno nikogo tam nie spotkamy. gdy tymczasem w zyciu, zawsze sa jacys inni, ktos inny. i jesli sie gdzies wchodzi, to nigdy z wlasnej winy. a gdy chcemy wyjsc? zna pan jakis sposob, by wyzwolic sie od innych ludzi? „No to co?” jest pytaniem kretyna, na które nawet mędrzec nie zna odpowiedzi. Zawsze się wydaje, że w innym miejscu będzie lepiej. Wśród ludzi jest się także samotnym. Decyzja oswojenia niesie w sobie ryzyko łez. Kobieta wierzy, że 2 + 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę Najpiękniejsza jesteś wtedy, gdy tak kochasz, że zapominasz o tym, by się podobać
|
|
#3334 |
|
Raczkowanie
|
* Przecież ja jestem grzeczną i dobrą dziewuchą.
![]() * Ty mnie nie lubisz, prawda? - Nawet tak nie mów. Lubię Cię i darzę naprawdę wielką sympatią..
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję tym co pamiętały, uwielbiam
![]() ale byłam w szpitalu i dopiero dzisiaj wyszłam, więc mam usprawiedliwienie : ) *** Kupiła nawet jego ulubioną wodę po goleniu i rozpylała ją po domu. Oprócz pragnienia odczuwała tylko to jedno: tęsknotę. Ani zimna, ani ciepła, ani głodu. Tylko tęsknotę i pragnienie. Nie żaliła się. Nigdy go nie wspominała. Z nikim nie chciała o nim rozmawiać. nie ma czasu na zmartwienia, drugiego życia nie dostaniesz .. Nie obawiaj się postępować wobec mnie twardo i zdecydowanie. Daje mi to poczucie bezpieczeństwa. Są ważniejsze sprawy, niż w sercu rana. We don't need no trouble! What we need is love! / Nie potrzeba nam więcej kłopotów, miłość jest tym, czego potrzebujemy / takie pierdoły, ale jeszcze nie do końca doszłam do siebie
|
|
#3336 |
|
Raczkowanie
|
On wskoczyłby za mnie w ogień, tylko z grzeczności,
potem mógłby żałować, ale powiedziałby, że nie jest najgorzej. tak nagle. z dnia na dzień, rozumiesz ? zaczęłam tęsknić za Twoimi ciepłymi dłońmi , czekoladowymi oczami i malinowymi ustami, które teraz należą tylko i wyłącznie do mnie. bo gdy Ty jesteś, to dni tak uciekają, jak ziarnka maku z dziurawego wiadra. a potem wyjeżdżasz i to wiadro się nagle zatyka, i mam wrażenie, że ktoś w nocy w tajemnicy przede mną przychodzi tutaj i dosypuje mi maku do tego wiadra. widok dwóch kubków stojących na stole przyprawia mnie o mdłości. i żeby mnie oduczył bycia kaleką emocjonalną. wyczyść ze mnie tych, którzy dotykali, gdy jeszcze cię nie było. napisz regulamin. skarć mnie. narysuj, jak chcesz. nie koloruj.
|
|
#3337 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
moje pryncypałki kochane <33 _________________________ ________________________ Możesz opowiedzieć słońcu na zazdrosnym niebie Jak spacerowaliśmy po kolorowych łąkach Widzę twój słodki uśmiech Świecący przez ciemność znam cię sercem Któregoś dnia zapragnę ponad gwiazdami obudzić się ..gdzie chmury będą daleko za mną .gdzie problemy rozpływają się jak cytrynowe krople wysoko ponad kominami ..tam mnie znajdziesz -muszę odejść ale będę tęsknić -czemu musisz odchodzić? -po prostu nie pasuję do tego miejsca. mam nadzieję że to rozumiesz -próbuję zrozumieć -może kiedyś znajdziemy nasze miejsce na tym świecie -chcę byś została! -chcę iść swoją drogą! ____________________ _mandarynka ruda wiewiora CookieCrisp RobCoChcesz PannaBezczelna Missi_16 uwielbiaj IhateU Be_kissable pierniczki .kocham kocham |
||
|
|
|
#3338 |
|
BAN stały
|
ruda wiewióra. jesteś wielka <33
![]() a dziś bardzo skromnie. (; Królewny tak mają. Upajają się szczęściem, nie mogą czytać smutnych teksów i nie cieszyć się do słońca. Zakochane królewny właśnie tak robią. A gdy cierpią łamią korony z bezsilności i zamykają się w swojej wysokiej wierzy, żeby tkwić w niej same udając, że nie chcą już nikogo wpuścić do swojego serca. ja go tylko lubię. ja go tylko lubię. ja go tylko lubię, do cholery! |
|
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
Czy nie czujecie czasami że czas was zjada, a serce płacze za dawnymi czasami nasilając pustkę teraźniejszości ?
Nie prosiłam a dostałam, proszę i nie dostaję wciąż.. Wredność przypadku i jego brak nie zna granic. Kiedy mam dość swojego towarzystwa- zasypiam. Problemy często tak banalne rozrastają się do rozmiaru wszechświata, a wszechświat nieskończony przecież jest. Śnieżna zima...jedyny czas gdy chodzę ścieżkami wytyczonymi przez innych. Przeżywali swą miłość na miarę "wielkiego ekranu"... potem wyszli z "kina"... każde w swoją stronę. Tak długo będę irytować ludzi byciem sobą, aż mi się znudzi. Już powoli zaczynam się tępić. Wtulona w Ciebie ciepło serca Ci dam. Jesteś kamykiem w mojej kieszeni, gdy spadam na dno. Nie potrafię słuchać niektórych piosenek, nie chce być tam, chce być tutaj.
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
kocha, niekocha, kocha, niekocha.... jak nie jak tak!
dlaczego musiałeś zostać łamaczem serc? możemy ignorować ból, tęsknotę, pustkę, ale na dłuższą metę nie uda nam się zignorować miłości. bananowalaska - wróć.
|
|
#3341 |
|
Rozeznanie
|
mandarynka- <3 You have no new messages Nie masz nowych wiadomości
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3342 |
|
Raczkowanie
|
moje myśli o nim ciągle mi uciekają zanim zdążę je zapamiętać i związać w jedną całość .
tęsknie za kimś kim byłeś . ciebie się trzymam , ułożyłam cię zgodnie z życiem i uczuciami . bardziej zwariuje niż zapomną o tobie . i będę Ci przebaczać , dopóki kocham . wieczory chłodne pełne niepotrzebnych myśli i zmartwień . proszę... przyjdź... i nigdy już nie odchodź... są noce w których nie warto śnić . obudziłam się pełna wiary nie nadziei . znów będę płakać bez powodu aż zabraknie mi łez . nie chce tego uczucia , Boże zabierz je , nie chce go .
|
#3343 |
|
Raczkowanie
|
Zostawiała włączone żelazko, chodziła w ciemnościach małymi uliczkami, spała przy zapalonych świeczkach i otwartych drzwiach od mieszkania. Ale porozmawiać z nim tak bardzo się bała.
Poczuła sie tak, jakby udało jej się dosięgnąć jednej z tych gwiazd, migających na niebie. jakby wszystkie sekstyle, trygony, koniunkcje i kwadratury planet, wszystkie karty tarota, linie dłoni, wszystkie liczby - te wibrujące i te niewibrujące.... jakby wszystko to zmówiło się ze sobą i ułożyło się tak, żeby mogła się poczuć najszczęśliwszą dziewczyną na świecie. tylko z Nim mogę liczyć pestki w arbuzie, chmury na niebie, ziarenka piasku na plaży. -A kiedy on przechodzi potykam sie o własne sznurówki -Ale ty nie masz sznurówek -no widzisz jak on na mnie działa. Kochał w niej to, że śpiewała do szczotki do zamiatania, że tańczyła i darła się na balkonie. Była jego osobistą wariatką na wyłączność. |
|
|
|
#3344 |
|
Raczkowanie
|
1. I serce mi pęka. Zupełnie jakby nie było pęknięte już dawno..
2. Zaczęłam wrzucać jego rzeczy do pudeł. Ale trudno jest spakować czyjeś życie. 3. Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć. Pewnie tak samo jak marzeń. 4. Muszę nauczyć się żyć bez części mnie samej, którą ze sobą zabrałeś.. 5. Nie ma nic trudniejszego od czekania. Muszę się z tym oswoić, poczuć, że jesteś ze mną, nawet jeśli nie ma Cie w pobliżu.. 6. Posłuchaj. Gdyby mi sie ziemia rozstąpiła pod nogami.. rozumiesz? Gdyby niebo spadło na łeb - nie cofnę sie, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie. 7. Nie chciałam im posyłać łez. odchodziłam...odchodziłam ... i nie miało znaczenia, jak wiele serc będzie zranionych - moje, ich czy kogokolwiek. W duchu już od nich odeszłam. [...] nigdy już nie zobaczę tego syfu. Dzięki bogu. 8. I nawet kiedy spotkałam kogoś, kto robił to, co chciał, on też miał smutek na dnie serca. 9. Wbiłam mu nóż w serce, a teraz musiałam go przekręcić..' 10. Chyba jednak nie trafiłam do nieba.. W niebie nie musiałabym tak cierpieć. 11. Chciałabym do Ciebie zadzwonić, powiedzieć tak po prostu, że tęsknię. 12. Nie potrafię zajrzeć w głąb swojej duszy by odczytać z niej, kim dla mnie jesteś. Wiem tylko kim byłeś. 13. Wiedziała tylko, że znów jej coś odebrano. Tym razem bezpowrotnie. 14. Nie ważne, gdzie życie mnie poprowadzi. Chciałbym Cię tam spotkać. 15. Chciałabym spotkać faceta, który chociaż raz spojrzy na mnie tak, jak on patrzy na nią. 16. Nie rezygnuj z nas. Proszę. Może się okaże, że to na mnie czekałaś całe życie. 17. Kiedy jesteście szczęśliwi, spójrzcie w głąb waszych serc, a odkryjecie, że tylko to, co sprawiało wam ból, teraz sprawia wam radość. 18. Drzwi stały otworem. To prawda, nie otworzyła ich sama. Zrobił to jej lokaj. Jego imię: Nuda. Poprosiła: "Nudo, poszukaj mi zabawki." A on odpowiedział: "Robi się , proszę pani." I wyciągnąwszy białe rękawiczki, by nie zostawić odcisków palców, zapukał do mego serca i zdaje się, powiedział, że nazywa się Miłość… 19. Żyję dla nocy, których nie pamiętam, z ludźmi, których nigdy nie zapomnę. I jeżeli to czyni moje życie próżnym... To chcę aby właśnie takim było.
|
#3345 |
|
Raczkowanie
|
Czuję się tak, jakby wszyscy kłamali i ktoś powiedział mi prawdę, która wgniotła mnie w rzeczywistość. Anioły widuję tylko w lustrze i tylko po wódce. ![]() Ranię sobie stopy, szukając drogi do Ciebie, ranię sobie dłonie, tęskniąc za Twoim dotykiem. |
|
|
|
#3346 |
|
Raczkowanie
|
Hotiie <3 miło cię tu znów widzieć;*******brakowało ciebie;*
_________________________ ___________________ `Bo to była życia nieśmiałość. A odwaga gdy śmiercią niosło. Umrzeć przyjdzie gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością` /K.Kamil Baczyński/ Na twardej ławce kilka słów. Gdzieś w tunelu metra song. W mrok, w tunel miłości ze mną wejdź. Czy mam powiedzieć "kocham cię", czy prosić "zostań, nie zostawiaj mnie"? |
|
|
|
#3347 |
|
Wtajemniczenie
|
kama, Toogether93 - moooje gwiazdy. <33
hotiie, IhateU - dziekuje. ;*** ------------------------- Nienawidzę ludzi. Rzygam nimi. To jedyne rzyganie, które zaczyna się w sercu. wygląda no to, że ranili się od zawsze. On ma niebieskie oczy. Ładne, spokojne. Ty masz odważne, milczące, lecz niebezpieczne.. Na trzecie zupełnie nie zwróciłam uwagi. a szkoda. - Będziesz... cierpieć? - Nie. - skłamałam. - Nic nie poczuję. Jak wygląda świat, kiedy życie staje się tęsknotą?.. Wygląda papierowo, kruszy się w palcach, rozpada. gasiłabym moje papierosy na Twoich nadgarstkach. a jednak wciąż za nim tęsknisz, aż każda komórka twojego ciała za nim krzyczy, i myślisz, że prawdopodobnie umrzesz, chociaż twoja nauczycielka biologii twierdzi, że fizjologiczną niemożliwością jest umrzeć z powodu złamanego serca. |
|
|
|
#3348 |
|
Raczkowanie
|
Najmocniej dziękuję za kazde miłe słowo.
_ Kochanie, czyżbyś zapomniała wziąć leki? Jeżeli każę sobie wrzeszczeć, będę Krzykiem roztłukę cieżkie powietrze, które zalega w zakurzonych partiach umysłu. żyję, cóż w tym dziwnego, Boże? maleńka, maleńka, ty podły kłamco. nagie słowa. wyuzdanie. brzydzę się nagością. pod murem tak dziecinnie brzmiące sny rzdeptane przez skotłowane powietrze wypuszczone z ludzkich ust. każesz mi patrzeć w oczy kroplom deszczu. a ja mam tylko łzy. usypiasz mnie. usypiasz mój rozwrzeszczany puls. zdruzgotanie. 'kochanie' wyrywa mi się z ust. oszalałem. pamięć ma ostrze żyletki, rozcina skórę zawsze w nie tym czasie, co trzeba. zapamietam sunące chmury w tęczowych źrenicach, krople rosy na nieogolonym policzku, cichy szmer oddech tuż obok ucha. zapamiętanie to wszystko, co mam. otrzepuję twarz ze zwątpienia, z niewierzenia, z okruszków chleba po kolacji. przyklejamy do warg gryzące słowa, złośliwe znaki zapytania. wkłądamy do oczu zwątpienie, krzyk w uszy sobie wpychamy. porozumiewamy się. chcę, zebyś mnie potrafił. chcę, zebyś rozpoznawał, kiedy usta pierzchną mi z zimna, kiedy z braku twojego dotyku. chcę, żebyś zauważał różnicę pomiędzy spojrzeniem, a oddaniem zmysłów. chce, zebyś mnie poznał na pamięć. moja wiara drży, kiedy sadzasz ją na krześle elektrycznym i każesz mi zamknać oczy. strąć mnie. wypchnij mnie przez okno. rozprosz mnie po świecie wyobraźni, rozdmuchaj we wszystkie strony zmysłów.
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
`Kochałam . Tyle mam do powiedzenia
` i pytam gdzie ta radość która kiedyś we mnie tkwiła ? .. 'I obiecuję Ci, że kiedyś mnie nie poznasz. I będziesz tak cholernie o mnie zazdrosny.' Żegnam? Aha,czyli już nie jestem wyjątkowa i jednak znalazłeś na świecie piękniejsze oczy od moich , tak? Nie napiszę. Umrę z tęsknoty i samotności. Nie wybaczę. Nie sprawie Ci znowu tej przyjemności. Kretynka. Naiwna i głupia idiotka. Emocjonalna masochista tak bardzo pragnąca miłości. Razem.. by nasze usta nie tęskniły, by dłonie wciąż słodko grzeszyły;-* ` to do czego człowiek dąży ? wszystko jest oszustwem .. uwolnić siebie od siebie, o to chodzi w zasadzie .. ` tyle lat , a ja wciąż nie wiem gdzie jestem .. `bo gdy całujesz swiat sie zatrzymuje. zaufanie - luksus, na który mnie nie stać |
|
|
|
#3350 |
|
Przyczajenie
|
' Nie, mój drogi, diabeł nie chodzi na szpilkach, i nie chowa się za toną makijażu. On cicho stąpa w trampkach i uśmiecha się zza rogu. Nie jest na wyciągnięcie ręki, musisz nieźle się namęczyć żeby go złapać. Ale wierz mi, kiedy już ci się to da, nie będziesz rozczarowany. '
trzeba kolekcjonować mocne wrażenia, kminisz? `świat nagle zapadł i zgłębiał . Jakby ktos gwiazdę z nieba wyrwał i zdusił! Po prostu ze mną bądź. Nie zawiodę, obiecuje. Wskażę Ci środek,który wzbudza miłość bez lęku,bez ziół i bez żadnego czarodziejskiego zaklęcia Jeśli chcesz być kochany, kochaj. Pomyśl o tym jak zatrzymać czas, Ulotne chwile łap i miej je w pamięci. „Coco jumbo i do przodu!” – to moje hasło. Dobre, nie?" za rączkę mnie złapiesz, przeprowadzisz przez pasy. (; zapomnieć co było wczoraj, razem odnaleźć sens.< 3 i kiedy myśle o Tobie, to w środku robi mi się tak jakoś ciepło. |
|
|
|
#3351 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli kochasz ją
jeśli pragniesz jej musisz starać się. tracę już nadzieję, że Ty poukładasz sobie świat i zauważysz to, że brakuje w nim kogoś takiego jak ja. Sądziłam, że zapomnę o Tobie, lecz pomyliłam się, bo pamiętam każde Twoje słowo i gest. A ja chcę, żebyś był znowu dla mnie. O nic więcej nie będę Cię pytać. czas głośno liczy moje łzy w jego ręce oddam się.. Tyle nocy, tyle dni nie było jej dla świata wspomnienia to wszystko, co dziś ma z miłości tej Co takiego było w nim, że tylko jego chciała? płacz za te wszystkie noce i wszystkie dni.. jutro ja nie poznam samej siebie. A kiedy kocham tak jak teraz Ciebie to prędzej umrę niż opowiem o tym Tobie Kobiece serce silne jest nie wszystko jednak może znieść.. Sama nie wiem czemu płaczę gdy słyszę jej głos Chociaż wcale nie znam jej.. nie każdy człowiek Twego szczęścia chce Są tacy ludzie co noc i dzień patrzą źle i życzą Tobie źle. Gdy cały świat tańczy wokół mnie chcę tańczyć z nim chcę bawić się! nie pytaj gdzie tu sens nie odpowiem Piękną jestem ja a rycerzem ty z tobą długo chcę i szczęśliwie żyć... Jak długo jeszcze chcesz ukrywać każdy śmiech i płacz? być może wciąż za mało wiem. chętniej do życia się uśmiecham bo znalazłam jego sens. Czasami myślę że wcale Cię nie ma łatwiej mi wtedy kochać się z nim.. już teraz wiem zrobiłam błąd kłamałam gdy mówiłam, że potrafię żyć bez Twoich rąk. kimkolwiek jesteś niech wszystkie drogi do mnie prowadzą Cię. serce spróbuj zapomnieć jego wzrok ja zapomnę śmiech. I wszystko będzie dobrze. mijam światła miast wracam do siebie samej do tej, którą znam.. Choć siebie nie znamy Coś ku sobie nas pcha. Lubie Cię tak jak czekolady słodki smak.. Czego jeszcze o mnie nie wiesz? on tak zmienił się To nie jest ten sam człowiek.. nikt nie wierzy mi, że ta miłość ma sens. to moja jest ta miłość dlatego będę bronic jej.. Nie wierzyłaś mi że On nie zmieni się.. Nie słuchałaś gdy mówili że znam Go lepiej niż ty. nie słuchałaś gdy mówiłam, że masz dać sobie spokój z nim. Wiem o Tobie prawie nic za krótko Ciebie znam żebym zaufała Ci. nie próbuj mi uwodzić bo mało jeszcze wiem I nie znałam siebie spokojnej tak Bez odważnych słów bez wiecznych walk.. Obca staję się sama dla siebie.. Słowa, które mówiłeś mi I jeśli one nie znaczą już nic - odejdę stąd nie chcesz dłużej trwać już przy mnie Nie chcesz mnie. chcę byś słyszał mój głos choć tak dobrze go znasz. łatwiej jest mi śnić Niż tutaj żyć.. Daj wierzyć w to Szukasz właśnie mnie. Zaufaj proszę, jestem tym czego chcesz.. To miłe gdy patrzysz na mnie tak.. I nie odwracaj oczu, w oczy moje spójrz w naszych oczach był ten sam blask Niewidzialna śledzę cię Każde słowo każdy krok. Uwielbiam Ciebie Za ten uśmiech i łzy.. W żadnej nie odnajdziesz Tego co mogę Ci dać. Bo jeśli kochasz mnie Powiedz mi to, powiedz! miłośc droższa niż 5 kilo złota
bo to co Cię uskrzydla potrafi być jak morderca. Edytowane przez Saarah03 Czas edycji: 2010-01-13 o 18:56 |
|
|
|
#3352 |
|
Raczkowanie
|
Wcale nie chodziło o to by zrozumiał.
Nie tylko o to. Ja chcę, żeby on przy mnie był. Żeby się o mnie troszczył. Chcę istnieć w jego świadomości jako ktoś więcej niż dziewczyna na sobotni wieczór. |
|
|
|
#3353 |
|
Rozeznanie
|
Miłość to klątwa, od której nie uwolni Cię żaden egzorcysta.
- Chciałabym "zjeść ciastko i mieć ciastko".. Ale tak się nie da.. - Dlatego właśnie jestem na diecie i nie jem ciastek. Myślałam, że nic mnie nie złamie. Mówiłam sobie, że co mnie nie zabije to mnie wzmocni. A później spotkałam Ciebie... -Wiesz za co cię lubię? Za to, że jesteś taką romantyczką. Wprawiasz mnie w taki nastrój, że mam ochotę wskoczyć na konia i odjechać z moim rycerzem w siną dal. -Ty przynajmniej masz rycerza. -Nie, on nie jest jeszcze rycerzem. Raczej giermkiem. -Ja nie mam nawet chłopca stajennego! Ci panowie, którzy oficjalnie twierdzą, że zrozumieli kobiety byli pijani, zbajani lub mało śpią Ból jest wszędzie w dziecięcych zabawach i pocałunkach zakochanych, ale ludzie nie zwracają uwagi na niuanse. Na śniadanie zjadam wasze nadzieje. Wiesz jak to boli? To boli jak cholera... I następnym razem, gdy będziesz miał ochotę mnie zranić, zapytaj czy ja mam ochotę cierpieć! |
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
moje serce przesiąknęło Tobą
|
#3355 |
|
Raczkowanie
|
- jesteś z nią szczęśliwy ? bardziej niż byłeś ze mną ?
- tak. - odpowiedział. - odchodząc słyszałam tylko z oddali, jak zanosi się płaczem. |
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
lovers2friends - <3
Tusilla - ????? <33 ____________________ `obserwacja świata przez ciężkie powieki. `nie szukaj 'kopciuszka' na dyskotece. tam chodzą przeważnie jej przybrane siostry. `ktoś puka do drzwi, a ja na Ciebie czekam, i nic, jednak to nie Ty.. `serce i umysł rzadko kłamią jednocześnie. `znowu rozczarowałeś..
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
|
#3358 |
|
Przyczajenie
|
` ... i być z Tobą już tak do końca ! Szybować ponad chmury ! <3 `
` Po co mi Książe na białym rumaku? Sama wsiądę na konia i pojadę tam gdzie będe miała na to ochote ! Ooo ! `` Jestem jedyna ! Nie szukaj innej, bo nie znajdziesz ! ` ` ... mimo wszystko bądź ! ` ` ...tylko mnie kochaj! ` _________________________ _____________ jak coś wpadnie do mojej główki to dodam :-D :-* |
|
|
|
#3359 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ojj cukiereczku odwzajemniam to uczucie <33. . .
żaluje tylko tych wilelu prób reanimacji naszego związku . bo teraz juz wiem, że zabiles go i umarl smiercia naturalna. jesteś jak regenerujące 'coś' . dajesz 100% ukojenia. może bysmy tak naprawili to co zepsules ? poszukuje dobrego mechanika, chyba sruby w sercu mi sie troche poluzowaly. bo za kazdym razem jak go moje serce widze kolacze jak szalone. . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-01-13 o 19:40 |
|
|
|
|
#3360 |
|
Raczkowanie
|
- Nie poddawaj się ! Nie możesz tego zrobić...
- Ja tylko rezygnuję z uszczęśliwiania go na siłę i wbrew jego woli... Ma jedno marzenie: mieć Jego. Być z Nim, chociaż przez chwilę. Bez żadnej ściemy, problemów, pierdo l enia. Po prostu przy Nim być.! Edytowane przez aggressivee Czas edycji: 2010-01-13 o 19:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.