|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() Nie mam siły odpisywać, jak ktoś zainteresowany to na mamusiach wkleiłam ciuszki jakie dziś w ciuszku upolowałam ![]()
![]() |
#4772 |
Zadomowienie
|
Kretencja, wielkie ściski dla ciebie i Twojego taty
Malga jak sobie radzisz z Jowitką? Wszystko w porządku? A jak ty się czujesz fizycznie i psychicznie?? Lenka, miałaś niezłe przeżycia, doszłaś już do siebie? Swoją drogą pwoiem wam dziewczyny, że lakarze w Polsce naprawdę schodzą na psy:/ ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Hej hej Lindsley, no zastanawiam się nad tym Lo, tylko, że to tylko na zastępstwo do końca czerwca, więc nawet bym stazu chyba nie zrobiła:/ Szkoda, że nie ma Pomidorki, to by może mi coś doradziła.Zaraz ciuszki obejrzę A jak z TŻtem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Tz się prawie dziś nie widziałam bo ja rano pojechałam do miasta a teraz Tz ze szwagrem remontują nasz pokój, ja siedzę zamknięta w innym co by kurzu nie wdychać ale i tak już czuję ![]()
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, weruczek
![]()
#4775 |
Zadomowienie
|
Lindsley,a to przez ten kurz? Może powinnaś wyjechać na 2, 3 dni? Np. do swoic rodziców? W ogóle daleko od nich mieszkasz, bo nie pamiętam...
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- jem sobie lody truskawkowe na dobry humor. Ciągle sprawdzam mejla:/ Głupek ze mnie ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- zaraz mam mojego Anglika, muszę jeszcze zejść do garażu po książkę dla niego ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Lindsley, jakie śliczne ciuszki ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- zostałam sama na wiz ![]() dobra, zaczynam lekcje a potem po tŻcika jadę |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Rozeznanie
|
witajcie
u mnie dzisiaj tyle sie działo,że mam juz poprostu dość ![]() ale tak w skrócie 1) byłam u gina - prawdopodobnie znowu mam zapalenie jajnika i jakies bakterie,dostałam leki ; nadżerka narazie ok - dostałam leki,bo jest jakiś stan zapalny,co do zabiegu to narazie wstrzymany - najpier dziecko ![]() 2) mam problem z piecem - jutro przychodzi ekipa no i prawdopodobnie bede miała rozbierany piec,w środku zimy zostane bez ogrzewania ![]() ![]() 3) byli dzisiaj instalowac neta tzn nowe urządzenie odbiorcze no i oczywiście ciśnienie mi podnieśli bo wystawili rachunek ![]() ![]() ale za to necik śmiga,że aż miło ![]() gabisun wszystko bedzie dobrze,leż odpoczywaj ![]() kretencja taką babke robi moja sąsiadka - wcinam aż mi sie uszy trzesą ( bo jak zrobie ja to jakoś mi nie smakuje ) Lenka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |||
Zakorzenienie
|
No byłam u gina, v kolejce siedziałam 3 godz z kavałeczkiem
![]() ![]() Nie byłam dzis badana, na svędzenie dostałam doustne cos i clotrimazol globulki no i tak v skrócie, jak v tym cyklu się nie uda, to v przyszłym mam od 10dc jeździć do niego do szpitala na usg podgladać pęcherzyk, co 2 dni. Zobaczymy vięc co życie przyniesie... Ale nie czuję nic specjalnie żeby sie tym razem udało ![]() Cytat:
![]() Lenka no vykorzystaj tą babę do końca. Bo tłumaczy sie sprzętem, jak ma kiepski sprzęt to niech na jego podstavie nie vydaje opinii. I to jeszcze pryvatnie było? Myślałam, ze na NFZ. Cytat:
Ale co ja tu filozofuję, poczekajmy aż sie odezvą ci z dzisiejszej rozmovy Cytat:
![]() Nie ma to jak zepsuty piec zimą - vspółczuję. No i bravo za szybszy net ![]()
od 26 kwietnia 2008 - żona // nasz ślub mamy Synka: Krzysiu ur. 24-09-2010 ![]() i znowu serca mam dwa... ![]() Edytowane przez abz Czas edycji: 2010-01-13 o 18:55 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
abz jak ja zazdroszczę takiego ginekologa, co się wczuwa w rolę. U mnie to po dwóch latach pudłowania dopiero może by obserwację pęcherzyków zaproponowali. Póki co kuruj się
![]() Awenturyn no to kiedy zaczynacie staranka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do rodziców mam niecałe 40km... Awenturyn nie zazdroszczę przygód z piecem, ale cieszę się, że możecie się starać o dzidziusia ![]()
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Już vspominał o duphastonie, luteinie, badaniu nasienia, ale kazał sie i tak starać przez 2-3 cykle a nie np cały rok żeby podjąc jakies działania i eventualna diagnozę, takze też pozytyvnie to odebrałam. Póki co to ja za tydzień testuję i zobaczymy co dalej, ale tak jak pisałam nie vydaje mi się żebyśmy ucelovali.
#4781 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Twojej pracy, to może warto się skusić?? Zawsze to coś! Cytat:
Najlepsze jest to, że ta moja ginka jest naprawdę super miła i zawsze byłam nią zachwycona, poświęcała mi tyle czasu ile potrzebowałam, odpowiedziała na każde pytanie. Wczoraj jej od razu uwierzyłam, jak się zmartwiła, że pęcherzyk pusty.. No ale badania zrobię, jutro do ami skierowanie, w końcu coś z tej wizyty też chcę mieć. Ale z wynikami już do nowego lekarza. Awenturyn, to będą staranka? ![]() Jeszcze mi się coś przypomniało: dowiedziałam się, że moja siostra rodzona niedługo będzie chrzić swojego maluszka.. i że jestem najlepszą kandydatką na chrzestną ![]()
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2010-01-13 o 19:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kretencja - na zwiększenie liczby krwinek dobry jest własnoręcznie ugotowany sok z buraków.
![]() |
#4783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciesze się że już masz zwolnienie,odpoczywaj jak najwiecej!! ![]() Awenturyn,własnie,kiedy staranka? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
co tak cicho tutaj?
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2010-01-13 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Wtajemniczenie
|
Wszyscy już poszli sobie spać?
![]() |
#4786 |
Zadomowienie
|
No tak właśnie myslę ABZ, także nie wiem:/
Lindsley, ja też mam w sobotę kolędę ![]() Lenka, ja nie słyszałam nic o tym, że kobiety w ciąży nie mogą być chrzestnymi. To chyba jakiś stary przesąd. Olej. Starlett, Lindsley: dzisiaj tak cały dzień jest: cichacz jakiś! Ściskacze na dobranockę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Melodia :P copodczytujesz:P:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Abz thx
![]() Tez zauwazylam Falbale i sie zdziwilam, ze jest na mamusiowym i nawet nam znac nie dala ![]() ![]() Tity bardzo mozliwe, ze to owulka Zgadnij nooom juz blizej jak dalej ![]() Kretencja ![]() Lenka mam nadzieje, ze teraz trafisz na fachowca i juz nie bedziesz musiala sie stresowac ![]() Slyszlam, ze jest taki przesad, ale o co w nim dokladnie chodzi, to nie wiem ![]() Weruczku a ja cos czuje, ze sie uda ![]() Awenturyn to generalnie bardzo dobra wiadomosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aldii a Ty jak się czujesz? Lu wytrzyma do pn?
![]() |
#4789 |
Zadomowienie
|
Pożyjemy, zobaczymy Aldii
![]() Dobranocka!! ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Ściski Lindsley, idę pomęczyć tŻta, cały dzień oddzielnie siezieliśmy... Ech jeszcze mam @ i mnie wszystko wkurza i mejl mi się zepsuł, buuu papapap |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
![]() ![]()
#4791 |
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() Jakoś mało czasu na czytanie , "przeleciałam" pobieżnie tylko co napisałyście ![]() abz nie wiem czy wyznaczanie godzin u gin. będzie bardzo pomocne , ja ost. niby prywatnie a 50 min. czekałam ![]() ![]() weruczek staż to 9 miesięcy trwa ![]() aldii ponawiam pytanie , jak samopoczucie? to tak zawsze wszystko boli na końcówce? ![]() ![]() A ja byłam na usg przedwczoraj.. nic nie powiedziała konkretnego, mam złogi w nerkach na 3 mm , ale to wg Niej nie powinno mnie boleć i przyczyny powinnam doszukiwać się od żołądka np jakieś wrzody czy coś ![]() a dzisiaj @ dostałam i zapalenie pęcherza.. i teraz idź tu na 8 h zajęć ![]() nie wiem czy zadzwonię do gin. i umówię się do tego szpitala co miałam iść , teraz mam sesję i to tak dłużej się przeciągnie ![]() ![]()
#4792 |
Zakorzenienie
|
cześć!
wczoraj był u nas ksiądz (cały dzień chodziłam i gadałam jak najęta, z nerwów, że to będzie proboszcz). ale przyszedł inny i okazał się po prostu świetny! życzył nam "małego smerfa". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Dzięki, starlett, znamy ten sposób i Tata pije sok z buraków, ale on ma za mało białych ciałek, nie wiem, czy buraki na to też pomagają... Ja się powoli szykuję do pracy i oczywiście zdenerwowana jestem, bo wychodzenie samemu ostatnio sprawia mi wiele trudności. Dodatkowo zniechęca mnie temperatura na zewnątrz. Mój termometr pokazuje -14stopni! Masakra ![]() A jak u Was z pogodą?
#4794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wsparcie. Też staram się wierzyć, że będzie dobrze.
U mnie słońce wylazło zza horyzontu i termometr niby pokazuje teraz -11, ale nie wiem, na ile można mu ufać ![]()
#4796 |
Zakorzenienie
|
to tak jak ja. teraz siedzę w bluzce (co prawda od piżamy...
![]() ![]() ![]() Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2010-01-14 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Także mimo, ze sama też czasem coś gadam o przesądach to w nie nie wierzę. Więc olałabym kwestię kobiety w ciąży jako matki chrzestnej. Cytat:
![]() ![]() Jeszcze pęcherz? Kurczę ciężko ci będzie wytrzymać na zajęciach. A z tym szpitalem to chyba najlepiej zapytać gina czy to takie pilne na gwałt czy moze poczekać do "po sesji" Cytat:
![]() Cytat:
Także trochę rozumiem, ze ty stresujesz sie wyjściem. ![]() Mama mówiła, ze wczesnym rankiem u nas też było -14!! Ja juz nie zerkałam na termometr.
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj przed 8.00 było -5
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Ollliwka kurcze, a ważne masz zajęcia? Może chociaż część opuść.
kretencja u nas -8 jedyne ![]() aldii właśnie jak tam u Ciebie? Mała fika coraz bardziej? MAGiALENA, abz nam ksiądz proboszcz też pożyczył jakiejś małej dziewczynki ![]() ![]() agness hehe, no mają ludzie pomysły ![]() ![]() ![]() A dzisiaj brzucha prawie nie czuję, ale może to dlatego, że leżałam i wieczorem termofor trzymałam. A po południu do gina. Mam nadzieję, że nie będę długo czekać bo nauka czeka. Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-01-14 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.