Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 23:31   #691
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
E.J. a co z tym przyjacielem? nie ciagnie was do siebie?
Nie, jak na razie jest na szczęście spokojne.
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:31   #692
garfieldek
Zakorzenienie

madame ostro

papa mycha

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:33   #693
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość

czytam ostatnio dużo ale wybacz jak coś omijam z powodu brak czasu.. ale jak tam wszystko u was teraz jest? wiem ze sie rozstaliście..
Ech ciężko, on tęskni za mną, ja tęsknie za czasem z nim spędzonym, jemu jest ciężko, smutno mnie jest przykro, on wini siebie, ja winie siebie także się dalej dogadujemy....jest cholernie cieżko
Stary 2010-01-13, 23:34   #694
MadameButterfly6
BAN stały

Odpisal, ze dopoki nie zaczniemy sobie ufac to tak bedzie. I ze do zycia trzeba podchodzic pol zartem pol serio....

Nie ja nie mam do niego sily juz
Nie chce go wiecej ogladac...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:34   #695
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

garfieldek super, ze już jestes jak było????
Stary 2010-01-13, 23:35   #696
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ech ciężko, on tęskni za mną, ja tęsknie za czasem z nim spędzonym, jemu jest ciężko, smutno mnie jest przykro, on wini siebie, ja winie siebie także się dalej dogadujemy....jest cholernie cieżko
hmmm.. to może tak naprawde chcecie być jeszcze razem? tez nie doczytałam czy ty mu powiedziałeś ze to koniec czy on sam stwierdził ze nie chce z tobą być? a chcecie spróbować jeszcze raz? może sie coś poprawi.. no nie wiem.. mi tez byłoby ciężko..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:37   #697
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
moj się nie chce zgodzić żebym sobie operacje piersi zrobiła.
i dobrze że nie chcę, woli Ciebie a nie jakieś silikony w Tobie

Madame mógłby chociaż powiedzieć Ci jak to wyglądało z jego strony i że nie masz się czym martwić, ( on napewno nie myśli o tym tak jak Ty ) on wie że Ty chcesz to usłyszeć może nie zdaje sobie sprawy z tego bo uważa to za oczywiste że to był tylko zwykły taniec?, nie wiem no ale jak myślisz jesteś dla niego najważniejsza? zapytaj go o to co Ci szkodzi

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Mój jednak wyjeżdża dziś o 2 w nocy.
Własnie ode mnie wyszedł.
Pewnie zaraz dostane jakiegoś esa od niego.
Jest mi źle.
Jeszcze powinnam się uczyć...
musisz być silna wytrzymać to dla Was oby to jeszcze bardziej umocniło Wasz związek, będzie dobrze Koka

E.J no patrz, zrozumiał w końcu jak ważną osobe w swoim życiu stracił jeśli brakuje Ci tylko tego spędzania czasu a nie jego to chyba nie chcesz wracać do niego hm? czy myślałaś nad tym?
I jak z tym przyjacielem Ci się układa?

Mandy b. dobre podejście. Zrobiłaś naprawdę duży krok i jak się zaczął martwić aż się zdziwiłam, ale to dobrze niech sobie nie myśli a co masz dalej jakiś pomysł na to chcesz dalej próbować?

Dziewczyny a Wam pragne bardzo barrrdzo podziękować! bez Was nie dałabym sobie rady
Powiedzialam mu dziś czy ma czas się spotkać tak się stęskniłam chciałam już z nim pogadać, rozmawialiśmy trochę o tym i mu wierze w to co mówił teraz, nigdy nie chciał mnie zdradzić, brakowało mu kontaktów z osobami po prostu koleżankami, wie że trochę przesadził i że teraz oboje powinniśmy się zmienić przestać się kontrolować nawzajem. Mam nie być zazdrosna jak idzie się spotkać z koleżanką.. mimo że boje się tego wszystkiego na nowo.
Dziękuje Wam chociaż wiem ze pewnie ta decyzja Wam się nie będzie podobać. ale to ostatnia szansa dla niego. ostatnia

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-13 o 23:39
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:46   #698
Koszkaa
Zadomowienie

On poszedł sobie jeść (pisaliśmy na gg), a ja sobie idę spać i nic mu nie powiem

Jutro spytałam się czy idzie na uczelnie a on ,,tak chyba na 15, jak coś to przyjde wcześniej"
A czy ktoś go zapraszał
Powiedziałam, że jak jutro skończę zajęcia to puszczę mu strzałke to zadzwoni, bo ja nie mam kasy na karcie A co tam, nie wziął w mojej sieci telefonu to on będzie dzwonił do mnie teraz
Ciekawe czy się zmartwi, że sobie bez słowa poszłam na pewno haha, sama nie wierzę w to co piszę.
Dobranoc
Trzymajcie kciuki jutro mam dwa koła!!
We wtorek się przydały, chyba nie poszło mi najgorzej, oby jutro było podobnie.
A wieczorem jednak idę tańczyć

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
i dobrze że nie chcę, woli Ciebie a nie jakieś silikony w Tobie

Madame mógłby chociaż powiedzieć Ci jak to wyglądało z jego strony i że nie masz się czym martwić, ( on napewno nie myśli o tym tak jak Ty ) on wie że Ty chcesz to usłyszeć może nie zdaje sobie sprawy z tego bo uważa to za oczywiste że to był tylko zwykły taniec?, nie wiem no ale jak myślisz jesteś dla niego najważniejsza? zapytaj go o to co Ci szkodzi

musisz być silna wytrzymać to dla Was oby to jeszcze bardziej umocniło Wasz związek, będzie dobrze Koka

E.J no patrz, zrozumiał w końcu jak ważną osobe w swoim życiu stracił jeśli brakuje Ci tylko tego spędzania czasu a nie jego to chyba nie chcesz wracać do niego hm? czy myślałaś nad tym?
I jak z tym przyjacielem Ci się układa?

Mandy b. dobre podejście. Zrobiłaś naprawdę duży krok i jak się zaczął martwić aż się zdziwiłam, ale to dobrze niech sobie nie myśli a co masz dalej jakiś pomysł na to chcesz dalej próbować?

Dziewczyny a Wam pragne bardzo barrrdzo podziękować! bez Was nie dałabym sobie rady
Powiedzialam mu dziś czy ma czas się spotkać tak się stęskniłam chciałam już z nim pogadać, rozmawialiśmy trochę o tym i mu wierze w to co mówił teraz, nigdy nie chciał mnie zdradzić, brakowało mu kontaktów z osobami po prostu koleżankami, wie że trochę przesadził i że teraz oboje powinniśmy się zmienić przestać się kontrolować nawzajem. Mam nie być zazdrosna jak idzie się spotkać z koleżanką.. mimo że boje się tego wszystkiego na nowo.
Dziękuje Wam chociaż wiem ze pewnie ta decyzja Wam się nie będzie podobać. ale to ostatnia szansa dla niego. ostatnia
No moje zdanie znasz
Jak dla mnie to za krótko potrzymałaś go w niepewności.
Oby tego nie wykorzystał.
Szczęścia życzę
Stary 2010-01-13, 23:47   #699
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
On poszedł sobie jeść (pisaliśmy na gg), a ja sobie idę spać i nic mu nie powiem

Jutro spytałam się czy idzie na uczelnie a on ,,tak chyba na 15, jak coś to przyjde wcześniej"
A czy ktoś go zapraszał
Powiedziałam, że jak jutro skończę zajęcia to puszczę mu strzałke to zadzwoni, bo ja nie mam kasy na karcie A co tam, nie wziął w mojej sieci telefonu to on będzie dzwonił do mnie teraz
Ciekawe czy się zmartwi, że sobie bez słowa poszłam na pewno haha, sama nie wierzę w to co piszę.
Dobranoc

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

No moje zdanie znasz
Szczęścia życzę
trzymam kciuki
Stary 2010-01-13, 23:47   #700
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
Madame to mi bardzo przypomina moją sytuację z Sylwestra. jak widzisz faceci jak trochę wypiją odwalają różne dziwne rzeczy nie zdając sobie sprawy z tego, że robią źle.
wiem jak się czułaś. ta gula w gardle, ta nieopanowana wściekłość. ale on najwyraźniej na twojego focha zareagował wręcz alergicznie, stąd ten taniec z obcą dziewczyną.
skoro cię przepraszał 3 razy to żałuje więc może odpuść co?
zastrzeż tylko, że nie życzysz sobie takich akcji.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Moze i sytuacja podobna, ale ja tak latwo nie odpuszcze. Niech wie, ze drugi raz na to nie pozwole ( o ile dostanie albo o ile bedzie chcial druga szanse). Nie dam sie tak traktowac! I on mi sie nie bedzie tlumaczyl zadnym alkoholem! Bez przesad, trzeba miec troche godnosci, trzeba walczyc o swoje. Niech wie gdzie popelnil blad. A nie powie ze juz nie bedzie przytuli i ma byc okej. O nie, ja nie z tych latwych, glupich i naiwnych.... Moze przesadzam ale wpadne w furie zaraz.
Stary 2010-01-13, 23:51   #701
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
hmmm.. to może tak naprawde chcecie być jeszcze razem? tez nie doczytałam czy ty mu powiedziałeś ze to koniec czy on sam stwierdził ze nie chce z tobą być? a chcecie spróbować jeszcze raz? może sie coś poprawi.. no nie wiem.. mi tez byłoby ciężko..
Nie, ja już nie chce bo nawet jak gadamy teraz to też nie możemy się dogadac :/ no masakra jakaś

KochajMniie z przyjacielem dobrze. I życzę Ci szczęścia żeby rzeczywiście tak było jak on teraz mówi

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Moze i sytuacja podobna, ale ja tak latwo nie odpuszcze. Niech wie, ze drugi raz na to nie pozwole ( o ile dostanie albo o ile bedzie chcial druga szanse). Nie dam sie tak traktowac! I on mi sie nie bedzie tlumaczyl zadnym alkoholem! Bez przesad, trzeba miec troche godnosci, trzeba walczyc o swoje. Niech wie gdzie popelnil blad. A nie powie ze juz nie bedzie przytuli i ma byc okej. O nie, ja nie z tych latwych, glupich i naiwnych.... Moze przesadzam ale wpadne w furie zaraz.
aaaaa nie bij!!!! MAMO!!!!!!!
Stary 2010-01-13, 23:54   #702
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, ja już nie chce bo nawet jak gadamy teraz to też nie możemy się dogadac :/ no masakra jakaś

KochajMniie z przyjacielem dobrze. I życzę Ci szczęścia żeby rzeczywiście tak było jak on teraz mówi

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

aaaaa nie bij!!!! MAMO!!!!!!!
no to dobrze, ze jesteś taka twarda w tych sprawach.. ja bym nie mogla.. a jak nie możecie sie dogadać to może nie odzywaj sie do niego przez jakiś czas? nie ma co głowy truć takimi myślami ze ooo może jednak jak bym sie starała itp. bo widzę ze on tez tak teraz do Ciebie mówi.. i jest ci z tym troche nie za dobrze..
Stary 2010-01-13, 23:56   #703
Red Lipstick
Wtajemniczenie

KochajMnie, ja już sie wypowiadalam bardzo dosadnie w tym temacie. Dziwi mnie, ze tak szybko dalas mu szanse. W zasadzie nie musial kiwnac palcem, a juz jest prawie wszystko ok. Dziwi mnie, ze do niego sama pisalas itp. Jeszcze jakies warunki z jego strony, ze masz nie byc zazdrosna, gdy spotyka sie z kolezankami ? Sorry, ale moim zdaniem, to on teraz powinien wybic sobie z glowy kolezanki i zajac sie naprawa zwiazku. Choc w sumie nie ma co naprawiac, skoro juz jest dobrze. No ale to twoj zwiazek i twoj wybor - obys nie zalowala.
A u mnie troche lepiej. TZ przyjechal, troche mnie wkurzyl oczywiscie, no ale ostatecznie juz jest dobrze. Kazal mi napisac, jak mi pojdzie jutrzejszy egzamin . No wlasnie! Lece szybko powtorzyc i spadam spac, bo jutro pobuda o 6. Dobranoc kochane wiedźmy I powodzenia jutro, wszystkim zaliczającym!
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 00:07   #704
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziewczyny by jesteśmy niesamowite!!!! w 4 dni zapisalyśmy 24 strony co daje nam chyba 6 stron na dzień!!!!
Stary 2010-01-14, 00:11   #705
Cocaine essence
Zakorzenienie

Poszedł do kolegi i po pół godzinie wrócił do mnie, teraz poszedł już na stałe właśnie

Tam też atmosfera jak u nas.
Wszyscy 4 chodzimy i marudzimy.
My z tą dziewczyną płaczemy

Ponadrabiam Was , bo co innego mi zostało..

Przepraszam, ze tak cały czas o sobie, ale przez to wszystko zwyczajnie nie miałam czasu tu wejść

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 00:15   #706
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość

A czy ktoś go zapraszał
Dobranoc

No moje zdanie znasz
Szczęścia życzę
Koszko osz Ty to nie dobra jesteś!
no ale przynajmniej masz do tego wszystkie dystans a nie tak że wszystko pod niego
No to powodzenia będę trzymać kciuki!!

Cytat:

to dobrze w sumie że nie chcesz wracać do niego nie wachasz się czy coś dzięki też mam nadzieje że mówi mój prawdę

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
KochajMnie, ja już sie wypowiadalam bardzo dosadnie w tym temacie. Dziwi mnie, ze tak szybko dalas mu szanse. W zasadzie nie musial kiwnac palcem, a juz jest prawie wszystko ok. Dziwi mnie, ze do niego sama pisalas itp. Jeszcze jakies warunki z jego strony, ze masz nie byc zazdrosna, gdy spotyka sie z kolezankami ? Sorry, ale moim zdaniem, to on teraz powinien wybic sobie z glowy kolezanki i zajac sie naprawa zwiazku. Choc w sumie nie ma co naprawiac, skoro juz jest dobrze. No ale to twoj zwiazek i twoj wybor - obys nie zalowala.
A u mnie troche lepiej. TZ przyjechal, troche mnie wkurzyl oczywiscie, no ale ostatecznie juz jest dobrze. Kazal mi napisac, jak mi pojdzie jutrzejszy egzamin . No wlasnie! Lece szybko powtorzyc i spadam spac, bo jutro pobuda o 6. Dobranoc kochane wiedźmy I powodzenia jutro, wszystkim zaliczającym!
Wiesz to nie jest tak że nie kiwnął w sumie, powiedziałam mu że strasznie moja samoocena on mówił żebym tak nawet nie mówiła, spadła czy zrezygnował by z kontaktów z nimi, że może zostańmy po koleżeńsku nawet tak mówiłam itd. żebym nie była zazdrosna, że ze mną nigdy tak nie pisał poprostu wszystko mu powiedziałam. On płakał mówił że jestem dla niego najważniejsza to są tylko zwykłe koleżanki.. że nie chcę mnie stracić.. dużo innych rzeczy.
I ja powiedziałam że oboje musimy się zmienić jeśli dalej mamy być razem. On ma nie być zazdrosny bo przyznaał się do tego i ja też się będę starać. Razem o wszystkim rozmawialiśmy to nie było tak że od dyktował.
Albo faktycznie jestem naiwna nie wiem.. waham się w sumie ale poczułam ulge kiedy się do niego przytuliłam.

POWODZENIA wszystkim studentkom! Trzymajcie się!!

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Poszedł do kolegi i po pół godzinie wrócił do mnie, teraz poszedł już na stałe właśnie

Przepraszam, ze tak cały czas o sobie, ale przez to wszystko zwyczajnie nie miałam czasu tu wejść
Kochana mów wszystko co Ci leży na sercu po co masz to w sobie trzymać dusić

Pierwsze dni pewnie bedą najtrudniejsze, miejmy nadzieje, że szybko zleci Wam ten czas i Wasza miłość będzie jeszcze silniejsza.
Stary 2010-01-14, 00:15   #707
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

jesteśmy z Tobą
Stary 2010-01-14, 00:30   #708
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Boni25 Pokaż wiadomość
Dla mnie Jesteście takie same....ale Wasza sprawa płaczcie sobie dalej i się po głowach głaszczcie. Tylko skoro się tak zmieniacie to dlaczego ciągle Wam się związki sypią ?

Skoro to jest zazdrość w normie a ja pisze głupoty to w ogóle w czym problem ?. Wszyscy są szczęśliwi i wspaniali .....a tak naprawdę nic się nie zmieni........kółko wzajemnej adoracji
Czy chciałabyś żebym ja porównywała Cię z kimś?
Po Twoich 36 postach mam Ci powiedzieć jaka jesteś?
Znasz tylko związki które rozpadły się przez zazdrość?
Ja nie wiem, co tak się uczepiłaś tego wątku i nas?
W każdej kolejnej edycji przychodzisz nas skrytykować.
My tu piszemy o sobie, o swoich problemach, Ty nie napisałaś na wizażu o sobie nic, nie masz osobistych postów więc o czym mowa? Nie udowodnie Ci jakie masz wady , bo nie mam podstaw, aczkolwiek śledzenie wątku który raz za razem się potępia i udowadnia nam jakie to my złe i jakie niedobre jest dla mnie `dziwne`.
Załóż może wątek,,antyzazdrośnice" i tam wymieniaj się poglądami z ludźmi o podobnych poglądach, bo tu poparcia nie znajdziesz.
Ja nie jestem zazdrośnicą taką jak wiekszość tu a i tak uważam, ze ŻADNA nie zasługuje na porównywanie do tej dziewczyny, a będąc w tym wątku takim porównaniem obrażasz również mnie.
Nie licz na hołdy i podziekowania , aprobaty też tu raczej nie znajdziesz.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
dziewczyny uważam, że przesadzacie, robicie teraz atak na Boni, to wolne forum, każda ma prawo powiedzieć, napisać co chce...
po co te kąśliwe uwagi, bo nie rozumiem...
nie obraziła tutaj nikogo, tylko napisała jak z jej punktu widzenia to wygląda.
Ja z pokorą przyjęłabym krytykę, podziękowała za wyrażenie zdania, ale nie atakowałabym jej...
Ewentualnie napisałabym: "nie zgadzam się z Twoim zdaniem" "myślę w inny sposób" i tyle.

Red, jak przyjedzie sprzedaj mu kuksańca albo czekaj na niego z wałkiem w progu
Nie pamiętam niestety czy jesteś u nas od początku, ale Boni ma 36 postów na tym forum z czego chyba 22 są w naszych wątkach o zazdrośnicach.
Rozumiem raz przyjść , skomentować , wdać sie w dyskusje, dobra, wiadomo.
Ale żeby wracać z każdą kolejną częścią i wciąż rzucać takie teksty, porównywać do dziewczyny o której wiekszość pomyśli,,wariatka"?
To jest dla mnie atak, a nie to co my robimy.

Stary 2010-01-14, 00:34   #709
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Teraz do mnie uderzyła taka myśl - wiecie czym dalej mnie wkurza mój? on może mi napisac, że jest mu smutno i tęskni, jak odp. ze mi przykro i też tesknie to, ze przeprasza, nie mam powodu ect. tak jakby jemu wolno było a mnie nie
Stary 2010-01-14, 00:35   #710
szatanica1989
Zakorzenienie

Oj Dupeczki, piszecie jak szalone

No nic, ja biorę się za 5 stron A4 słówek na kolosa, dopiero nagranie jedno przesłuchałam z ponad 20 na egzamin i projekt na jutro. A teraz te słówka. Jak ja daję radę? To już 3. dzień jak idę spać nie wcześniej niż o 1.00 :/

Siły mi trzeba, i wiary

Chętnie bym Wam doradzała, opiniowała, ale lipa - SESJA.

Dobranoc

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 00:40   #711
Cocaine essence
Zakorzenienie

Moja rozmowa z TŻtem na gg
Ja,,wiesz, ze nawet na wizażu nie siedze ja się przynajmniej trochę załamuje"
TŻ,, One Cię tam potrzebują!"
Ja,,Nie"
TŻ,, Wchodź , bo może jakaś zaraz się zabije , jak jej nie doradzisz"
TŻ,, Tyle tysięcy fanek Twoich czeka , żeby sobie powiesić Twoje wypowiedzi nad łóżkiem, nie możesz ich zostawić, jesteś ich wodzem!"

Stary 2010-01-14, 00:45   #712
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cocaine essence Pokaż wiadomość
moja rozmowa z tżtem na gg
ja,,wiesz, ze nawet na wizażu nie siedze Ja się przynajmniej trochę załamuje"
tż,, one cię tam potrzebują!"
ja,,nie"
tż,, wchodź , bo może jakaś zaraz się zabije , jak jej nie doradzisz"
tż,, tyle tysięcy fanek twoich czeka , żeby sobie powiesić twoje wypowiedzi nad łóżkiem, nie możesz ich zostawić, jesteś ich wodzem!"

:d

gdzie sie otwiera to okienko co pokazuje ile postów ktoś napisał? :d
Stary 2010-01-14, 00:48   #713
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:

gdzie sie otwiera to okienko co pokazuje ile postów ktoś napisał? :d
On uwielbia mój wizaż....

W zalączniku, ta liczba odpowiedzi w wątku.

Stary 2010-01-14, 00:50   #714
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Moja rozmowa z TŻtem na gg
Ja,,wiesz, ze nawet na wizażu nie siedze ja się przynajmniej trochę załamuje"
TŻ,, One Cię tam potrzebują!"
Ja,,Nie"
TŻ,, Wchodź , bo może jakaś zaraz się zabije , jak jej nie doradzisz"
TŻ,, Tyle tysięcy fanek Twoich czeka , żeby sobie powiesić Twoje wypowiedzi nad łóżkiem, nie możesz ich zostawić, jesteś ich wodzem!"

OOOOOO TAK KOKO ŁAP MNIE SKACZE!!!!!!!!!!!!!AAAAAA AAAAAAAAA
P.S. Mam wisielcze poczucie humoru dziś.
Stary 2010-01-14, 00:57   #715
Cocaine essence
Zakorzenienie

Mnie już boli głowa...
Jutro rano badania, pobieranie krwi
Boje się tego od zawsze

Podziwiam związki na odległość.
Jak on ma mi tu nie wracać przez 11 dni teraz, bo na ten weekend im się nie opłaci wracać , to ja wyjdę z siebie i stane obok.

Stary 2010-01-14, 00:58   #716
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Mnie już boli głowa...
Boje się tego od zawsze

Jak on ma mi tu nie wracać przez 11 dni teraz, bo na ten weekend im się nie opłaci wracać , to ja wyjdę z siebie i stane obok.

Coca ja mdleje przy kazdym pobieraniu krwi....

Dasz rade kochana, bedziemy Cie tu wspierac Z nami przetrwasz
Stary 2010-01-14, 01:04   #717
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie już boli głowa...
Boje się tego od zawsze

no mam nadzieje ze będą dobre wyniki dla Ciebie
bo ja ostatnio jak poszłam okazało ze sie mam wysoki cholesterol..
nie wiem jakim cudem ja jem jak normalny człowiek i właśnie idę w sobote na kolejne badania..

a co do związków na odległość to co ja mam teraz powiedzieć? hehe
ale myślę ze do wszystkiego trzeba sie po prostu przyzwyczaić.. ten początek jest najgorszy a potem sie nawet o tym nie myśli chyba ze sie siedzi w domu i o.. wielka załamka..

MadameButterfly6 - ja ostatnio prawie zemdlałam, tak mi sie słabo zrobiło.. pierwszy raz tak miałam .. ale to tylko dlatego ze lekarz zrobił taka mina jak powiedział ... "no czemu nic nie leci?" ... ja myślałam ze tam już nic nie ma i umrę hahaha..

Edytowane przez jagaaaaa
Czas edycji: 2010-01-14 o 01:06
Stary 2010-01-14, 01:10   #718
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

zaś pisze... o tym jak mu źle.... nie wiem...mam ochote ryczec....zas nie bede spac, kolejna noc z rzedu bede spac z pare godz. ledwo 4 jak tak dalej pójdzie.....I zaś łzy....jak nie płakac jak pisze, ze nie umiał mi dac tego co powinien, co by nas nie rozdzieliło
Stary 2010-01-14, 01:10   #719
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
no mam nadzieje ze będą dobre wyniki dla Ciebie
bo ja ostatnio jak poszłam okazało ze sie mam wysoki cholesterol..
nie wiem jakim cudem ja jem jak normalny człowiek i właśnie idę w sobote na kolejne badania..

a co do związków na odległość to co ja mam teraz powiedzieć? hehe
ale myślę ze do wszystkiego trzeba sie po prostu przyzwyczaić.. ten początek jest najgorszy a potem sie nawet o tym nie myśli chyba ze sie siedzi w domu i o.. wielka załamka..
Dziekuje Tobie i Madame i Kochaj i wszystkim , które wspierają
Ogólnie to ojej...
Ja mam strasznie dziwny charakter, wypłakałam sie jeszcze przy nim i już mi lepiej.
Na szczęscie mamy co?!
NIELIMITOWANE SMSY
Zaraz wsiadają do samochodu i w drogę...
Nie wiem.. w wakacje też wyjeżdżał i tak tego nie przeżywałam, może dlatego, że blisko Lbn i czasami wpadał do mnie, ,,bo zatęsknił".
W takich chwilach się docenia co się ma...

Stary 2010-01-14, 01:39   #720
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
zaś pisze... o tym jak mu źle.... nie wiem...mam ochote ryczec....zas nie bede spac, kolejna noc z rzedu bede spac z pare godz. ledwo 4 jak tak dalej pójdzie.....I zaś łzy....jak nie płakac jak pisze, ze nie umiał mi dac tego co powinien, co by nas nie rozdzieliło
czy tylko ja tu widzę cholerny szantaż emocjonalny? buuu byłem dla Ciebie taki zły a Ty jesteś taka cudowna, buuu wszystko zniszczyłem
ale to TY przez NIEGO płaczesz...on nie rozumie, że robi Ci krzywdę?
może napisz mu, że nie chcesz, żebyście pisali do siebie?
przytulam

Cocaine - ja Cię rozumiem, kiedyś jak jeszcze byłam z daawnym ex miałam obóz z koszykówki, nie widzieliśmy się 10, ciągle płakałam...wiem co przeżywasz... ale zobaczysz jak będzie cudownie jak się zobaczycie mi się wtedy aż w głowie kręciło ze szczęścia
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości