|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
|
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#694 |
|
BAN stały
|
Odpisal, ze dopoki nie zaczniemy sobie ufac to tak bedzie. I ze do zycia trzeba podchodzic pol zartem pol serio....
Nie ja nie mam do niego sily juz Nie chce go wiecej ogladac...
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
garfieldek super, ze już jestes
|
|
|
|
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm.. to może tak naprawde chcecie być jeszcze razem? tez nie doczytałam czy ty mu powiedziałeś ze to koniec czy on sam stwierdził ze nie chce z tobą być? a chcecie spróbować jeszcze raz? może sie coś poprawi.. no nie wiem.. mi tez byłoby ciężko..
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Zadomowienie
|
i dobrze że nie chcę, woli Ciebie a nie jakieś silikony w Tobie
![]() Madame mógłby chociaż powiedzieć Ci jak to wyglądało z jego strony i że nie masz się czym martwić, ( on napewno nie myśli o tym tak jak Ty ) on wie że Ty chcesz to usłyszeć może nie zdaje sobie sprawy z tego bo uważa to za oczywiste że to był tylko zwykły taniec?, nie wiem no ale jak myślisz jesteś dla niego najważniejsza? zapytaj go o to co Ci szkodzi Cytat:
wytrzymać to dla Was oby to jeszcze bardziej umocniło Wasz związek, będzie dobrze KokaE.J no patrz, zrozumiał w końcu jak ważną osobe w swoim życiu stracił I jak z tym przyjacielem Ci się układa? ![]() Mandy ![]() b. dobre podejście. Zrobiłaś naprawdę duży krok masz dalej jakiś pomysł na to chcesz dalej próbować? Dziewczyny a Wam pragne bardzo barrrdzo podziękować! bez Was nie dałabym sobie rady Powiedzialam mu dziś czy ma czas się spotkać tak się stęskniłam chciałam już z nim pogadać, rozmawialiśmy trochę o tym i mu wierze w to co mówił teraz, nigdy nie chciał mnie zdradzić, brakowało mu kontaktów z osobami po prostu koleżankami, wie że trochę przesadził i że teraz oboje powinniśmy się zmienić przestać się kontrolować nawzajem. Mam nie być zazdrosna jak idzie się spotkać z koleżanką.. mimo że boje się tego wszystkiego na nowo.Dziękuje Wam chociaż wiem ze pewnie ta decyzja Wam się nie będzie podobać. ale to ostatnia szansa dla niego. ostatnia
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-13 o 23:39 |
|
|
|
|
|
#698 | |
|
Zadomowienie
|
On poszedł sobie jeść (pisaliśmy na gg), a ja sobie idę spać i nic mu nie powiem
![]() Jutro spytałam się czy idzie na uczelnie a on ,,tak chyba na 15, jak coś to przyjde wcześniej" ![]() A czy ktoś go zapraszał ![]() Powiedziałam, że jak jutro skończę zajęcia to puszczę mu strzałke to zadzwoni, bo ja nie mam kasy na karcie A co tam, nie wziął w mojej sieci telefonu to on będzie dzwonił do mnie teraz Ciekawe czy się zmartwi, że sobie bez słowa poszłam Dobranoc Trzymajcie kciuki jutro mam dwa koła!! ![]() We wtorek się przydały, chyba nie poszło mi najgorzej, oby jutro było podobnie. A wieczorem jednak idę tańczyć ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
Jak dla mnie to za krótko potrzymałaś go w niepewności. Oby tego nie wykorzystał. Szczęścia życzę
|
|
|
#699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#700 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moze przesadzam ale wpadne w furie zaraz.
|
|
|
|
|
|
#701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KochajMniie z przyjacielem dobrze. I życzę Ci szczęścia ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
aaaaa nie bij!!!! MAMO!!!!!!!
|
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#703 |
|
Wtajemniczenie
|
KochajMnie, ja już sie wypowiadalam bardzo dosadnie w tym temacie. Dziwi mnie, ze tak szybko dalas mu szanse. W zasadzie nie musial kiwnac palcem, a juz jest prawie wszystko ok
. Dziwi mnie, ze do niego sama pisalas itp. Jeszcze jakies warunki z jego strony, ze masz nie byc zazdrosna, gdy spotyka sie z kolezankami ? Sorry, ale moim zdaniem, to on teraz powinien wybic sobie z glowy kolezanki i zajac sie naprawa zwiazku. Choc w sumie nie ma co naprawiac, skoro juz jest dobrze . No ale to twoj zwiazek i twoj wybor - obys nie zalowala .A u mnie troche lepiej. TZ przyjechal, troche mnie wkurzyl oczywiscie , no ale ostatecznie juz jest dobrze. Kazal mi napisac, jak mi pojdzie jutrzejszy egzamin . No wlasnie! Lece szybko powtorzyc i spadam spac, bo jutro pobuda o 6 . Dobranoc kochane wiedźmy![]() I powodzenia jutro, wszystkim zaliczającym!
|
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny by jesteśmy niesamowite!!!! w 4 dni zapisalyśmy 24 strony co daje nam chyba 6 stron na dzień!!!!
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Poszedł do kolegi i po pół godzinie wrócił do mnie, teraz poszedł już na stałe właśnie
Tam też atmosfera jak u nas. Wszyscy 4 chodzimy i marudzimy. My z tą dziewczyną płaczemy ![]() Ponadrabiam Was , bo co innego mi zostało.. Przepraszam, ze tak cały czas o sobie, ale przez to wszystko zwyczajnie nie miałam czasu tu wejść
|
|
|
#706 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ale przynajmniej masz do tego wszystkie dystans a nie tak że wszystko pod niego No to powodzenia będę trzymać kciuki!! Cytat:
![]() Cytat:
I ja powiedziałam że oboje musimy się zmienić jeśli dalej mamy być razem. On ma nie być zazdrosny bo przyznaał się do tego i ja też się będę starać. Razem o wszystkim rozmawialiśmy to nie było tak że od dyktował. Albo faktycznie jestem naiwna nie wiem.. waham się w sumie ale poczułam ulge kiedy się do niego przytuliłam. POWODZENIA wszystkim studentkom! ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() Pierwsze dni pewnie bedą najtrudniejsze, miejmy nadzieje, że szybko zleci Wam ten czas
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy z Tobą
|
|
|
|
|
|
#708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po Twoich 36 postach mam Ci powiedzieć jaka jesteś? Znasz tylko związki które rozpadły się przez zazdrość? Ja nie wiem, co tak się uczepiłaś tego wątku i nas? W każdej kolejnej edycji przychodzisz nas skrytykować. My tu piszemy o sobie, o swoich problemach, Ty nie napisałaś na wizażu o sobie nic, nie masz osobistych postów więc o czym mowa? Nie udowodnie Ci jakie masz wady , bo nie mam podstaw, aczkolwiek śledzenie wątku który raz za razem się potępia i udowadnia nam jakie to my złe i jakie niedobre jest dla mnie `dziwne`. Załóż może wątek,,antyzazdrośnice" i tam wymieniaj się poglądami z ludźmi o podobnych poglądach, bo tu poparcia nie znajdziesz. Ja nie jestem zazdrośnicą taką jak wiekszość tu a i tak uważam, ze ŻADNA nie zasługuje na porównywanie do tej dziewczyny, a będąc w tym wątku takim porównaniem obrażasz również mnie. Nie licz na hołdy i podziekowania , aprobaty też tu raczej nie znajdziesz. Cytat:
Rozumiem raz przyjść , skomentować , wdać sie w dyskusje, dobra, wiadomo. Ale żeby wracać z każdą kolejną częścią i wciąż rzucać takie teksty, porównywać do dziewczyny o której wiekszość pomyśli,,wariatka"? To jest dla mnie atak, a nie to co my robimy.
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz do mnie uderzyła taka myśl - wiecie czym dalej mnie wkurza mój? on może mi napisac, że jest mu smutno i tęskni, jak odp. ze mi przykro i też tesknie to, ze przeprasza, nie mam powodu ect. tak jakby jemu wolno było a mnie nie
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Dupeczki, piszecie jak szalone
![]() No nic, ja biorę się za 5 stron A4 słówek na kolosa, dopiero nagranie jedno przesłuchałam z ponad 20 na egzamin i projekt na jutro. A teraz te słówka. Jak ja daję radę? To już 3. dzień jak idę spać nie wcześniej niż o 1.00 :/ Siły mi trzeba, i wiary ![]() Chętnie bym Wam doradzała, opiniowała, ale lipa - SESJA. Dobranoc
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Moja rozmowa z TŻtem na gg
Ja,,wiesz, ze nawet na wizażu nie siedze ja się przynajmniej trochę załamuje"TŻ,, One Cię tam potrzebują!" Ja,,Nie" TŻ,, Wchodź , bo może jakaś zaraz się zabije , jak jej nie doradzisz" TŻ,, Tyle tysięcy fanek Twoich czeka , żeby sobie powiesić Twoje wypowiedzi nad łóżkiem, nie możesz ich zostawić, jesteś ich wodzem!"
|
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdzie sie otwiera to okienko co pokazuje ile postów ktoś napisał? :d |
|
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zalączniku, ta liczba odpowiedzi w wątku.
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. Mam wisielcze poczucie humoru dziś. |
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie już boli głowa...
Jutro rano badania, pobieranie krwi ![]() Boje się tego od zawsze ![]() Podziwiam związki na odległość. Jak on ma mi tu nie wracać przez 11 dni teraz, bo na ten weekend im się nie opłaci wracać , to ja wyjdę z siebie i stane obok.
|
|
|
#716 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Coca ja mdleje przy kazdym pobieraniu krwi.... ![]() Dasz rade kochana, bedziemy Cie tu wspierac Z nami przetrwasz
|
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ja ostatnio jak poszłam okazało ze sie mam wysoki cholesterol.. nie wiem jakim cudem ja jem jak normalny człowiek i właśnie idę w sobote na kolejne badania.. a co do związków na odległość to co ja mam teraz powiedzieć? heheale myślę ze do wszystkiego trzeba sie po prostu przyzwyczaić.. ten początek jest najgorszy a potem sie nawet o tym nie myśli chyba ze sie siedzi w domu i o.. wielka załamka.. MadameButterfly6 - ja ostatnio prawie zemdlałam, tak mi sie słabo zrobiło.. pierwszy raz tak miałam .. ale to tylko dlatego ze lekarz zrobił taka mina jak powiedział ... "no czemu nic nie leci?" ... ja myślałam ze tam już nic nie ma i umrę hahaha.. Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-01-14 o 01:06 |
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
zaś pisze... o tym jak mu źle.... nie wiem...mam ochote ryczec....zas nie bede spac, kolejna noc z rzedu bede spac z pare godz. ledwo 4 jak tak dalej pójdzie.....I zaś łzy....jak nie płakac jak pisze, ze nie umiał mi dac tego co powinien, co by nas nie rozdzieliło
|
|
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to ojej... Ja mam strasznie dziwny charakter, wypłakałam sie jeszcze przy nim i już mi lepiej. Na szczęscie mamy co?! NIELIMITOWANE SMSY ![]() Zaraz wsiadają do samochodu i w drogę... Nie wiem.. w wakacje też wyjeżdżał i tak tego nie przeżywałam, może dlatego, że blisko Lbn i czasami wpadał do mnie, ,,bo zatęsknił". W takich chwilach się docenia co się ma...
|
|
|
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to TY przez NIEGO płaczesz...on nie rozumie, że robi Ci krzywdę? może napisz mu, że nie chcesz, żebyście pisali do siebie? przytulam Cocaine - ja Cię rozumiem, kiedyś jak jeszcze byłam z daawnym ex miałam obóz z koszykówki, nie widzieliśmy się 10, ciągle płakałam...wiem co przeżywasz... ale zobaczysz jak będzie cudownie jak się zobaczycie mi się wtedy aż w głowie kręciło ze szczęścia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

mimo że boje się tego wszystkiego na nowo.

Moze przesadzam ale wpadne w furie zaraz.
aaaaa nie bij!!!! MAMO!!!!!!!

? Sorry, ale moim zdaniem, to on teraz powinien wybic sobie z glowy kolezanki i zajac sie naprawa zwiazku. Choc w sumie nie ma co naprawiac, skoro juz jest dobrze
jesteśmy z Tobą